News Update :

Καανονιές

Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2011

Να μου επιτρέψετε να μην έχω πειστεί πλήρως από τη διάψευση της ΑΕΚ και του Κάανεν περί ενδιαφέροντος (ακόμα και συμφωνίας) του προπονητή μας με την ΑΕΛ. Εντάξει, μπορεί τελικά να μην ήταν η ΑΕΛ αλλά κάποια άλλη ομάδα/ες, όμως το ίδιο κάνει. Λέτε όλος αυτός ο θόρυβος να ήταν απλά μια μεγάλη… «λαφαζανιά»; Η λεπτομέρεια του τριπλάσιου μισθού ήταν και αυτό ένα ψέμα; Όλοι οι δημοσιογράφοι ήταν ψεύτες δηλαδή; Ποιος ξεκίνησε το ψέμα αυτό και γιατί; Δεν υπάρχει κανένα ίχνος αλήθειας δηλαδή; Δυσκολεύομαι να τα θεωρήσω όλα ένα παραμύθι. Αντιθέτως, θεωρώ πως η καλή πορεία και μνηστήρες θα φέρει και θα γυαλίσει τα μάτια των παικτών/προπονητών μας. Ας είμαστε, λοιπόν, ρεαλιστές και προετοιμασμένοι και με ένα εναλλακτικό σχέδιο πάντα στα υπόψη.


Κατ’ αρχάς έπρεπε να μας προβληματίσει το γεγονός πως ο Κάανεν το τελευταίο διάστημα σε 3-4 περιπτώσεις δήλωσε πως δεν του έχει γίνει ακόμα πρόταση ανανέωσης. Δεν είναι παράξενο ο προπονητής που τυγχάνει να είναι ο εκλεκτός του Κρόιφ να μένει ξεκρέμαστος; Μετά τις δηλώσεις του αυτές ο Κρόιφ και ο Πρόεδρος πώς αντέδρασαν; Δεν του μίλησαν ώστε να ξεκαθαρίσει το θέμα; Δεν του συνέστησαν να μην δημοσιοποιεί το θέμα διότι μπορεί να κάνει κακό στην ηρεμία της ομάδας; Και γιατί δεν του ανανέωσαν αμέσως το συμβόλαιο αφού όλα κυλούν ομαλά; Μήπως ο Κρόιφ βλέπει κάτι που δεν βλέπουμε εμείς; Ο Κάανεν μίλησε πρώτα με την ΑΕΚ και μετά με άλλες ομάδες; Μήπως δεν μίλησε καν με την ΑΕΚ; Είναι δυσαρεστημένος με κάποια πράγματα στην ομάδα; Ερωτήματα που αν απαντηθούν θα μας βοηθήσουν να διαλευκάνουμε την υπόθεση.

Στην περίπτωση που ο Κάανεν όντως συμφώνησε με την ΑΕΛ (ή συμφωνήσει με άλλη ομάδα), τότε δεν μένει παρά να τον ευχαριστήσουμε για όσα μας πρόσφερε, να του ευχηθούμε κάθε οικογενειακή επιτυχία και ποδοσφαιρική αποτυχία, αφού τα συμφέροντά μας πλέον θα συγκρούονται. Θα πρέπει όμως να μας πει κι ο ίδιος ένα μεγάλο ευχαριστώ για τους πιο κάτω λόγους:


  • Ο Κάανεν ήρθε στην Κύπρο υπό καθολική αμφισβήτηση. Κανείς δεν τον ήξερε και όλοι χλεύαζαν το ποδοσφαιρικό και επαγγελματικό παρελθόν του. Η διοίκηση ανέλαβε ένα τεράστιο ρίσκο μαζί του αλλά απ’ ότι φαίνεται το κέρδισε. Ο Κάανεν όχι μόνο ήρθε στην ΑΕΚ, αλλά ήταν και ο μοναδικός υποψήφιος για τη θέση του προπονητή! Τον εμπιστευθήκαμε τυφλά ή αν προτιμάτε εμπιστευθήκαμε τυφλά τον Κρόιφ που τον έφερε! Με άλλα λόγια ο Κάανεν δεν μας έκανε χάρη που ήρθε αλλά μάλλον το αντίθετο έγινε.
  • Οι συνθήκες εργασίας του είναι άψογες. Συνεργάζεται άμεσα με μια τεράστια προσωπικότητα, τον Γιόρντι Κρόιφ, και έχει στη διάθεσή του ένα ποιοτικό υλικό να δουλέψει. Βασικά, έχει τους παίκτες για να κάνει ομάδα. Ό,τι ήθελε, πήρε! Η αλήθεια είναι πως κανένας παίκτης δεν ήρθε στην ΑΕΚ για τον Κάανεν. Όλοι δήλωναν πως ήρθαν λόγω του Κρόιφ. Το πιθανότερο είναι πως δεν ήξεραν καν ποιος είναι ο Τον Κάανεν!
  • Ήρθε σε μια ομάδα που δεν του βάζει άγχος και πίεση, αφού η ΑΕΚ έχει το άλλοθι της ομάδας που ήρθε από τη Β’ κατηγορία. Εάν αποτύχει θα μπορεί να ισχυριστεί πως η ομάδα ήρθε από τη Β’ κατηγορία, ενώ εάν πετύχει τότε θα αναδειχθεί ο νέος… Μουρίνιο!
  • Εάν τώρα στο ποδοσφαιρικό παζάρι αξίζει περισσότερα το οφείλει στην ΑΕΚ. Το καλοκαίρι σίγουρα δεν άξιζε… τριπλάσια αλλά είναι μέσω της ΑΕΚ που ανέβηκαν οι μετοχές του.


Εάν ευσταθούν τα δημοσιεύματα, ο Κάανεν βιάζεται να εξαργυρώσει την επιτυχία της ΑΕΚ. Η επιτυχία δεν είναι όμως αποκλειστικότητα δική του, αλλά αποτέλεσμα κόπου πολλών ανθρώπων (διοίκηση, προπονητικό team, παίκτες). Σπάζει το τριετές πλάνο για χάρη του τριπλάσιου μισθού. Αφήνει τη δουλειά στη μέση, ώστε γρήγορα γρήγορα να φουσκώσει κι άλλο τον τραπεζικό του λογαριασμό. Ένα από τα θέματα όμως που αναδεικνύονται είναι πού βρήκε τα λεφτά η ΑΕΛ; (ίσως από εκεί που τα βρήκε και η Αλκή και ο νοών νοείτο).

Αλήθεια, ξέρει ο Κάανεν ποια είναι η ΑΕΛ; Γνωρίζει για τα δυσβάστακτα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει; Για τα αλλεπάλληλα εμπάργκο; Για τη βία που ασκούν οι οπαδοί της; Για την πίεση που έχει ο εκάστοτε προπονητής της; Για την αρνητική και ηττοπαθή ενέργεια της ομάδας; Είναι άραγε μία σώφρων κίνηση ή απλά ένα γυάλισμα του ματιού και του μυαλού στη θέα των χρημάτων; Μπορεί όμως κάποιος να αδικήσει ένα άτομο που θέλει να κερδίσει περισσότερα χρήματα; Θέτω και αυτό το ζητούμενο ώστε να αντιληφθούμε πως όλοι μας θα πηγαίναμε εκεί που μας θα έδιναν τριπλάσια λεφτά. Στο κάτω κάτω ο Κάανεν δεν γεννήθηκε ΑΕΚτζής! Ούτε μας ήξερε, ούτε τον ξέραμε. Όπως και να ‘χει το μέλλον θα δείξει.

Πάντως η ανάλογη εμπειρία έδειξε υψηλά ποσοστά αποτυχίας. Αυτές οι βεβιασμένες ενέργειες, ωθούμενες από ενθουσιασμό και υψηλή αυτοπεποίθηση, οδήγησαν πολλούς προπονητές στην παρακμή (κλασικό παράδειγμα ο Ντουμιτρέσκου). Από την άλλη υπάρχει και μια διαφορετική λογική: αυτή της υπομονής και της σύνεσης. Ναι, υπάρχει και αυτός ο δρόμος, ο δρόμος που χαράσσει ο Πάμπος Χριστοδούλου. Ο εν λόγω προπονητής θεωρώ πως είναι ένας από τους πιο ώριμους και σώφρονες ανθρώπους του ποδοσφαίρου μας. Ξεκίνησε ως ένας παντελώς άγνωστος στη Δόξα (όπως και ο Κάανεν), με δύσκολες συνθήκες και ελάχιστο μπάτζετ (όχι όπως ο Κάανεν) και κατάφερε όλα αυτά που κατάφερε μέσα από την εμμονή και την προσήλωση στη δουλειά. Τάισε χυλόπιτες τουλάχιστον στις μισές ομάδες του πρωταθλήματος (και στην ΑΕΚ), διότι ήθελε να ολοκληρώσει το όραμά του με τη Δόξα! Καλά, δεν ήθελε να παίρνει περισσότερα λεφτά; Δεν ήθελε να δουλεύει με καλύτερες συνθήκες; Ασφαλώς και ήθελε αλλά αντιλαμβανόταν πως δεν ήρθε ακόμα το πλήρωμα του χρόνου. Φέτος, προτίμησε τον Ολυμπιακό (και όχι κάποια από τις «μεγάλες» ομάδες και όλοι βλέπουμε τι κάνει. Ακόμα και τώρα αρνήθηκε προτάσεις από άλλες ομάδες για να μείνει πιστός στο έργο που επιτελεί στον Ολυμπιακό! Τα μικρά και μελετημένα βήματα είναι αυτά που σε κρατούν για χρόνια. Τα βεβιασμένα γεμάτα χρηματική λάμψη βήματα είναι αυτά που συνήθως σε τελειώνουν. Ο καθένας κάνει τις επιλογές του!


Η επιτυχία κατά τη γνώμη μου είναι να βλέπεις το δέντρο που φύτεψες να μεγαλώνει. Η μεγαλύτερη ικανοποίηση, προπονητική ολοκλήρωση και καταξίωση είναι να πάρεις από το χέρι την ΑΕΚ (της Β’ κατηγορίας) και να την οδηγήσεις στην Ευρώπη ή και στην κατάκτηση του κυπέλου. Να σχεδιάσεις και να ολοκληρώσεις ένα δύσκολο έργο, αυτό είναι επιτυχία και όχι το θησαύρισμα. Φυσικά επαναλαμβάνω πως κανένας δεν μπορεί να αδικήσει κάποιον που θέλει να βγάλει περισσότερα λεφτά. Άλλωστε δεν είναι έτσι που επιθυμούμε όλοι μας; Επίσης, ο Κάανεν νομικά έχει κάθε δικαίωμα να διαπραγματευτεί το μέλλον του, 6 μήνες πριν να λήξει το συμβόλαιό του. Το γεγονός όμως ότι βγήκε προς τα έξω ότι συμφώνησε με άλλη ομάδα προτού καν μιλήσει με την ΑΕΚ και μάλιστα σε μια κρίσιμη περίοδο για τους στόχους της ομάδας είναι ό,τι χειρότερο για τον ίδιο, για την ηρεμία της ομάδας και για την ψυχολογία των οπαδών!

Αυτό που πρέπει όλοι να χωνέψουμε είναι πως κανένας παίκτης και προπονητής είναι «κοτσανιασμένος» σε μία ομάδα. Όλοι κάποια στιγμή θα φύγουν είτε με καλό είτε με κακό τρόπο. Και ο Κάανεν θα φύγει και Κρόιφ θα φύγει και ο Χόφλαντ και όλοι! Στο τέλος της ημέρας ΑΕΚ είναι μόνο ο εκάστοτε Πρόεδρος, το συμβούλιο και όλοι εμείς οι οπαδοί! Λίγες εξαιρέσεις φυσικά υπάρχουν και σ’ αυτές ανήκουν οι περιπτώσεις των Μηνά, Χάρη, Ξενοφώντος, Κινγκ που δήλωναν ότι ήθελαν να μείνουν. Κανείς όμως δεν είναι αναντικατάστατος. Όπως έλεγε και ο Θωμάς «όποιος θέλει να μείνει να μείνει, όποιος θέλει να φύγει να φύγει». Στο τέλος της ημέρας μόνο η ΑΕΚ μένει!!!

Ήδη σήμερα γράφτηκε για ενδιαφέρον της Ουέλβα προς τον Πιντάδο. Η καλή πορεία αναπόφευκτα θα φέρει πολλούς μνηστήρες. Περιμένετε ακόμα 2-3 μήνες και τότε οι προτάσεις προς τους παίκτες μας θα κορυφωθούν. Από τη στιγμή που θέλαμε να ελαχιστοποιήσουμε το ρίσκο φέρνοντας παίκτες με μονοετές συμβόλαιο ή και δανεικούς, τότε πρέπει να είμαστε έτοιμοι να δεχθούμε και τις συνέπειες. Ας είμαστε λοιπόν έτοιμοι ψυχολογικά να αποχαιρετήσουμε αρκετούς και την ίδια στιγμή να υποδεχθούμε άλλους!

Share this Article on :

10 ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΜΙΛΗΣΑΝ! ΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΕΔΩ!:

Ανώνυμος είπε...

file mou touta pou lalaeis mporei na einai swsta.
exeis ypopsin sou ti zimia kamneis sthn periptwsh omws pou den einai.
touto pou thelw na pw einai oti thn dedomenh stigmh den mas sikwnei na pirovoloume to proponhth.
exoume na pame pegeia ayrio kai apoel thn allh evdomada. den mporw na katalavw giati prepei na pirodotoume epipleon to klima, to opoio gia mena exei dimiourgithei apo ta mme.
egw theorw oti ayta pou les sto arthro sou einai swsta, kata thn apopsh mou omws den eprepe na to dimosieyseis, thn dedomenh stigmh toulaxiston. isos na htan protimotero ena empsixotiko arthro estw ki an den htan toso alithofanes oso to paron sou arthro, panta gia to kalo ths omadas.
ola ayta ta lew me dedomeno to sevasmo se esas pou arthrografite kai kratete to blog zwntano.
LED

z είπε...

Φίλε εμείς την αλήθεια θέλουμε να ξέρουμε. Ζημιά στην ΑΕΚ δεν κάνει ένα άρθρο στο blog (δεν έχει και τόση μεγάλη δύναμη!). Εξάλλου το μήνυμα που θέλει να δώσει είναι πως στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο ΟΛΟΙ φεύγουν και ΟΛΟΙ έρχονται!

Αν όντως ο προπονητής ψάχνει ομάδα για να του δώσει περισσότερα λεφτά, τότε αυτός κάνει ζημιά στην ομάδα!

Αν όμως είναι όλα ψέματα, τότε ο δημοσιογράφος Κλαρκ του Σίγμα που το πρωτοέγραψε κάνει ζημιά στην ομάδα!

Ποιος θα μας πει την ΑΛΗΘΕΙΑ;;;;;!!!!

Ανώνυμος είπε...

Κανείς και ούτε πρόκειτε να μάθει ποτέ κανείς. Γιατί απλούστατα ο μόνος που την ξέρει είναι ο ίδιος. Και είναι δικό του θέμα αν θέλει να την μοιραστεί.

Την δεδομένη στιγμή έχουμε όμως ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι και εκεί πρέπει να επικεντρωθούμε όλοι μας.

Και κάτι τελευταίο στο ποδοσφαιρικό τμήμα κουμάντο κάνει μονο ο Κρουφ και κανένας άλλος. Και αν δεν έχει υπογράψει ακόμη ο Καανεν ειναι ευθήνη του Κρουφ χωρις να λέω οτι αυτό είναι είτε καλό είτε κακο.

ΚΑΝΕΙΣ δεν επεμβαίνει στο έργο του Κρούφ όσο και αν ακούγεται απίθανο και για να προλάβω την ερώτηση " Τι γίνεται αν φύγει σε κάποια στιγμή ο Κρουφ"

Η απάντηση είναι οτι έχει ήδη προνοήσει και γι΄αυτό.

Γι αυτό ας κάνουμε υπομονή και να έχουμε εμπιστοσύνη στο άνθρωπο που έφερε την ομάδα στο σημείο που είναι. Γιατι τα πάντα ειναι σχεδιασμένα απο τον ίδιο τον Κρουφ.

ΟΛΟΙ στην Πέγεια να πάρουμε την ΑΕΚ στην Ευρώπη.

Τα υπόλοιπα ας τα αφήσουμε σε αυτους που θα έπρεπε να εμπιστευομαστε και όλα θα πάνε καλα.

Τιποτε στην ΑΕΚ δεν γίνεται τυχαίο φέτος.

ΚΤΙΕΑΣ

Ανώνυμος είπε...

AEL O ARIS 1

ARIS 0 AEL 0

AN ITAN PROTATHLIMA, GIA MERIKOUS THA ITAN STIMMENA TA APOTELESMATA. AFOU INE KYPELLO INE APLA EKLIKSIS. VGALTE TIN PROKATALISPSI APO TON MIALO SAS EPIDI I FETINI AEK TO AXIZEI.

Ανώνυμος είπε...

MHPOS OTI O A8LHTIKOGRAFOS THS SHMERINHS O KLARK,KAPOIOI EDO STH LEMESO LENE OTI INE APOLLONISTAS KAI KAPOIOI ALLOI LENE OTI INE ANOR8OSIATHS? AFTO LEEI KATI SE SAS?
MHPOS OTI TO EBGALE TORA - O APOLLONAS EINAI 5 BA8MOUS PISO KAI H ANOR8OSH 7 SAS LEEI KATI?
KAI GIA MENA OTI ANASTH8HKE H ANOR8OSH KAI KAPIOI THN SPROXNOUN GIATI ETSI LEEI TO KATASTHMENO MOU LEIEI POLLA!!!

KOSTAS A8HAINOU

Ανώνυμος είπε...

Re pai8kia katarxin iremiste... en gegonos oti kanenas en miniskei potte stin idia omada! dame o okkas fanatismenos anor8wsiatis ishen dilwsei pws potte en 8a epienne mes tin omonoia giati emisan tous! kai omws epien! epaize gia ton shirotero ex8ro tou !!! sorry pou ton diw paradeigma alla ipa na pw gia enan kypraio ! o 3enos pou en mes tin omada sou / tous en tous koftei idiaitera gia ta pistevw mas! erkountai dame paizoun oso mporoun kamnoun oti mporoun kai ok thats it !!! an tous dwsoun triplasia lefta enna men fioun ? eleos dld! twra o kaanen niazete gia tin psishi tis aek pragmatika ? mporei nai mporei oi ! an skeftete na fiei tote sto kalo na paei giati simainei ennen i 'psishi' tou i AEK ! ara giati na 8elete enan proponiti opws touton? gia na mas ta kamnei mammouri opws ekamen me tin ALKI ? e3igate mou tin texniki tou na doume tin perasmeni evdomada! itan aftoktonia!! pes en ali8kia touta oulla pou akouountai nwmizete en o kaanen p efkale psila tin omada? NAI evale to xeraki tou alla ennen mono tzinos! eshei tosous paragontes pou en skefteste panw apo ola i omadikotita tis omadas mas ! afiste to teleftaio match me tin alki , alla3en tous topo o kaanen tzai en esaze ta pramata isws ftaiei tzai tzinos ! isws oi paiktes mas epaizan etsi y akousan touta oulla pou akououmen emeis! eskeftite ti simainei na ise paiktis tzai na esheis ton kaanen 8eo sou !! apogoitefkese o3a oi ? ARA en paizeis kala .. xriazountai stiri3i ta plasmata! twra en ta dyskola mas prepei na tous tin di3oume!!!! panw apo ola i omada mas kai to pnevma mas!!! prepei na pame europe gia monon ena logo: oxi epidi 8a proxwrisoume e3wteriko epidi tzino ok nai en kati to woow alla to ousiodes einai na pame europe gia na fkaloume lefta to swmatio mas! gia na mporoume kati an8rwpous san ton kaanen aman apaitoun parapanw na tous ta dioume epidi a3izoun to ! ennen ? en i pikri ali8kia! oti ginete ginete epidi en imaste polla psila se badget opws alles omades px apoel! to apoel epien europe efila3an ta ekatomiria tous tokizounte tzai mia xara exoun na plirwsoun kai ivan kai solari tzai ana8ema pou na ton parei :p
giafto kamete lii ipomoni sta8ite stin omada mas oulloi .. men fefkete pou ta match aman tes trwme !

TIN PAPHO ENNA TIN SHISOUME ! TO 8EMA MAS INE NA PARAMINOUME TZIAME POU IMASTE DYNATOI GIA NA MPOROUME NA ILOPIISOUME TO ONEIRO MAS PIENONTAS EUROPE!!!!!

OPIOS 8ELEI AS FIEI OPIOS 8ELEI AS MINEI! XESTIKAME RE KOPELIA! EMEIS IMASTEN I AEK ! EMEIS TO PA8OS MAS I YPOMONI MAS TZAI I AGAPI MAS! EMEIS! KANENAS KAANEN KANENAS HOFLANT! EFXARISTOUME GIA OTI MAS EPROSFERAN ALLA AN 8ELOUN NA FIOUN STO KALO RE PAI8KIA! ENNA XALOUME TIN KALI MAS? EPIDI IMASTAN MIA FORA DEFTERI KATIGORIA SIMAINEI EN A3IZOUME ??? A3IZOUME ME TO PARAPANO!!!!!

TZAI 3ANALALW TO !! FKARTE TA ISITIRIA PALE 25 EURO PERKI FKALOUME TZIALLO KEFALAIO OS OMADA EN MAS XALA! OPIOS MPOREI ERKETE OPIOS EN MPOREI EN ERKETE!!!

AEKARA M GIA SENA TON TRELOGIATRO TON EPISKEPTOMAI SYXNA.. MEN 3IANETE TIN AEK MAS!

AEK!!

Ανώνυμος είπε...

O KITIEAS
EINAI SOSTOS GIA OTI EIPE PIO PANO. OLOI STIN PEGIA GIA TIN NIKI!!!

Ανώνυμος είπε...

Makran to kalytero arthro pou diavasa

Petros

Ανώνυμος είπε...

Οι δυο Αργεντινοί άσοι της Δόξας, Καμπρέρα και Εσκομπάρ, πολύ πιθανόν να είναι κάτοικοι Λάρνακας απο την επόμενη εβδομάδα. Όπως πληροφορείται η ιστοσελίδα μας τις τελευταίες μέρες, έγιναν επαφές μεταξύ των διοικήσεων της ΑΕΚ και της Δόξας, όπου κατέληξαν σε προφορική συμφωνία για να πάνε δανεικοί οι δυο παίκτες στην ομάδα του Τον Κάανεν.

Εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου οι Λατινοαμερικάνοι άσοι, θα αλλάξουν φανέλα αμέσως μετά τον αυριανό αγώνα της Δόξας με την Ένωση στο "Τάσος Μάρκου". Όπως και για τον Πορτογάλο Εστέβες Ενρίκε (που πάει ΑΕΛ), ο νέος προπονητής της προσφυγικής ομάδας, Νίκος Αντρονίκου, ζήτησε να παίξουν στο αυριανό ματς και μετα να μετακομίσουν σε άλλη επαγγελματική "στέγη".

LOUIGI

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΟΥ ΦΙΛΕ ΤΟΘ ΜΠΛΟΚ ΠΟΛΥ ΑΛΗΘΙΝΟ, ΑΛΛΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΑΣΤΟΧΟ. ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙΣ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ, ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΑΣ , Η ΑΕΚΑΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΩΣ, ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΝΑ ΠΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΨΕΜΑ, ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΝΑ ΨΕΜΑ ΙΣΟΔΥΝΑΜΕΙ ΜΕ ΧΙΛΙΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ!

ΚΑΚΟΣ

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με ακατάλληλο περιεχόμενο δεν θα δημοσιεύονται.

Παρακαλούμε όπως βάζετε ΟΝΟΜΑ ή ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ για να δημοσιευθεί το σχόλιό σας.

 

© Copyright A.E.Kition blog 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.