News Update :

Game plan A.E.K. - Ανόρθωση

Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2010

Πολλοί αναφέρονται για το δυσκολότερο παιχνίδι της Α.Ε.Κ. μέχρι στιγμής...Άλλοι υποστηρίζουν πως η Ανόρθωση θα αναστηθεί πάνω στον Κίμωνα...Κάποιοι λένε πως και η ισοπαλία είναι καλή...Υπάρχουν και αυτοί που έχουν την άποψη πως οι λαβωμένες ομάδες είναι πιο παθιασμένες και πιο επικίνδυνες...Μερικοί, συμπεριλαμβανομένου και του εαυτού μου μιλούν για άνετη νίκη και πως αν δε νικήσουμε φέτος, τότε πότε θα νικήσουμε; Αλήθεια, με τα φετινά δεδομένα ποιες θα πρέπει να είναι οι προσδοκίες μας για τον αγώνα με την «κυρία»;




Analyze the plan: Ο Τον Κάανεν έδειξε αφενός πως δεν κρατά μυστικά για το πώς παρατάσσει την ΑΕΚ και αφετέρου πως όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι υποψήφιοι για αρχική εντεκάδα. Παρ’ όλα αυτά, κάτι μου λέει πως το σύστημα και τα πρόσωπα θα είναι ακριβώς τα ίδια με αυτά του προηγούμενου αγώνα στο Παραλίμνι, εκτός από το Θεοφίλου που επιστρέφει δριμύτερος.

Νέγκρι υπερασπιστής της εστίας μας, οι Ολλανδοί στυλοβάτες στην άμυνα, ο «εξολοθρευτής» δεξί μπακ, το «πνευμόνι» αριστερό μπακ, οι άλλοι δύο Ολλανδοί μαέστροι στο χώρο του κέντρου. Το τρεχαντήρι Πρισό δεξιά, ο «βασιλιάς» αριστερά, οργανωτής ο μπαλαδόρος Βραζιλιάνος Άλαν και κορυφή ο Εσθονός που διψά για γκολ και δείχνει ανεβασμένος. Επιπλέον, υπάρχουν πολύτιμα εργαλεία στον πάγκο όπως τους Μυτίδη, Λαμπρόπουλο, Παουλίστα, Κόντε, Ντίμεχ. Δυστυχώς οι Τζέισον και Γκόμεζ δε θα έχουν την ευκαιρία να αγωνιστούν σε ένα τέτοιο ντέρμπι. Για την Ανόρθωση θα απουσιάσει ο Ράμος και πιθανόν ο Μαραγκός.

Unlock the match ®: Η κατιούσα φέτος για την Ανόρθωση δεν έχει σταματημό. Αλλαγή προπονητή, αγωγές πάνε κι έρχονται, οικονομικά προβλήματα, διοικητικά προβλήματα και δε συμμαζεύεται. Στο στρατόπεδο της «κυρίας» βλέπουν τον αγώνα με την Α.Ε.Κ. ως το εφαλτήριο για ένα νέο ξεκίνημα και ανέβασμα της ψυχολογίας. Όπως και πέρσι, έτσι και φέτος η Ανόρθωση δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο σαν ομάδα. Η φιλοσοφία του Όγιος για επιθετικό ποδόσφαιρο έπιασε, αλλά δε συνοδεύτηκε με το επιθυμητό βαθμολογικό κέρδος. Ο Κρισμάρεβιτς προσπαθεί να παίξει πιο «συμμαζεμένα» και ώριμα αλλά ακόμα δεν το έχει καταφέρει όπως θα ήθελε. Οι γαλανόλευκοι κατεβαίνουν στο Γ.Σ.Ζ. μετά από εντός έδρας ήττα στην έδρα τους από τον Απόλλωνα του Μιχαηλίδη. Επομένως το ματς με την Α.Ε.Κ. για αυτούς είναι ίσως η τελευταία ευκαιρία να σώσουν ότι σώζεται. Συνεπώς το παιχνίδι τους θα διακατέχεται από πάθος και πείσμα για τη νίκη. Οι ποδοσφαιριστές μας πρέπει να κατεβούν με το ίδιο πάθος στο γήπεδο, να «γυαλίζει το μάτι τους» όπως είπε και ο προπονητής μας, χωρίς όμως να χάσουν την αυτοσυγκέντρωσή τους και το πλάνο τους στο παιχνίδι. Κιγκ και Πρισό θα έχουν δύσκολο έργο απέναντι στους μπακ της κυρίας. Ο Άλαν πρέπει να πάρει πολλές πρωτοβουλίες και αν είναι δυνατόν να γίνει το πρόσωπο του αγώνα γιατί με την μπάλα που ξέρει μπορεί να κάνει άνω-κάτω την αντίπαλη άμυνα. Χόφλαντ και Σιένκελ πρέπει να είναι πολύ προσεχτικοί απέναντι στους γρήγορους Καφού και Οκκά. Λίνσεν και Βαν Ντάικ χρειάζεται να βρεθούν στην καλή τους μέρα γιατί από τα πόδια τους θα περνούν οι περισσότερες επιθέσεις της ομάδας μας. Προσοχή! Δεν πρέπει να υπερεκτιμήσουμε τον αντίπαλο όπως κάναμε με το Αποέλ. Η Ανόρθωση πρέπει να φοβάται εμάς και όχι εμείς αυτούς, αυτό πρέπει να το καταλάβουν καλά οι ποδοσφαιριστές μας. Σαφέστατα η συμβολή του υπέροχου κόσμου της Α.Ε.Κ. είναι το κλειδί που θα φέρει τη νίκη για την ομάδα μας και τη διατήρηση της δεύτερης θέσης. Το έχουν δηλώσει αρκετοί ποδοσφαιριστές μας πως το 50% της κάθε νίκης οφείλεται στο σπρώξιμο από την κερκίδα. Όλοι εκεί λοιπόν, μικροί μεγάλοι για ένα ακόμα τρίποντο, το πιο διασκεδαστικό της περιόδου!

Pre-match πρόβλεψη: Τώρα θα με πείτε τρελό, αλλά θα μιλήσει το περισσότερο το συναίσθημα μου παρά η λογική για την πρόβλεψη που θα ακολουθησει. Εξάλλου, μετά την επιτυχή πρόβλεψή μου με το Παραλίμνι δικαιούμαι να «αππωθώ» κάπως. 4-0 λοιπόν με ένα γκολ στις αρχές του πρώτου ημιχρόνου και 3 κομμάτια στην επανάληψη! Ανάμεσα στους σκόρερ θα είναι και ο «μάγος της μπάλας» Άλαν Σόουζα. Δίχτυα θα βρει και ο Βαν Ντάικ.



Share this Article on :

3 ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΜΙΛΗΣΑΝ! ΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΕΔΩ!:

Ανώνυμος είπε...

4-0 appothikes pola re finikouda mou hehehe
Alla makari

Ανώνυμος είπε...

KAI LIA IPES FILE MOU!!!AEKARAAAAAAAAAAAA TO MONO SIOURO INE OTI EN XANOUME AYRIO

Ανώνυμος είπε...

file finikouda an ginei etsi score ena zitiso to allo match na me sistisoun mazi s na pezoume stishimata mazi je na sou jeraso je 3 sandwich me frape!!

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με ακατάλληλο περιεχόμενο δεν θα δημοσιεύονται.

Παρακαλούμε όπως βάζετε ΟΝΟΜΑ ή ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ για να δημοσιευθεί το σχόλιό σας.

 

© Copyright A.E.Kition blog 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.