News Update :

Γκαστρώθηκε η . . . κυρία!

Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2010

Μετά από μια διάγνωση που διήρκησε περίπου 2 ώρες, ο γιατρός ανακοίνωσε τα ευχάριστα στην «κυρία»! Συγχαρητήρια! Είσαι γκαστρωμένη με τρίδυμα! Πώς να μην ήταν άλλωστε αφού έβαλε όλη της την τέχνη για να γίνει η «σύλληψη». Και μπράβο της! Ποια άλλη κυρία στα 100 της χρόνια θα ήταν τόσο «εύκολη» και ερωτική; Στην αρχή δυσκολεύτηκε να καταλάβει ποιος είναι ο πατέρας καθώς «είχε πάρει» πολλούς τον τελευταίο καιρό, τελικά το τεστ έδειξε πως είναι ο «Κίμων». Μετά από βαθυστόχαστες σκέψεις λοιπόν, η « μεγάλη κυρία» αποφάσισε να τα ονομάσει Χόφλαντ, Λίνσεν και Όπερ και θα τα βαφτίσει ο Τον Κάανεν αφού έγινε ο «τατάς» της Ανόρθωσης. Η ώρα η καλή! ! ! Τρία κομμάτια δέχτηκε λοιπόν η άσπονδη μας φίλη στο κυριακάτικο ματς.....



....και πιστεύω πως και λίγα ήταν. Όταν έκανα πρόβλεψη για τεσσάρα, ένας φίλος του blog μου έταξε σάντουιτς και φραπέ αν βρω το σκορ. Κόντεψα πολύ πάντως φίλε δεν μπορείς να πεις! Θα αναφέρω σε συνομία αυτά που πιστεύω πως πρέπει να κρατήσουμε από το παιχνίδι με την ανό...μαλη:

Προπονητής

Μαέστρος για ακόμη μια φορά. Πολύ έξυπνη η αλλαγή του Θεοφίλου στο ημίχρονο αφού ο διαιτητής έδειξε καθαρά πως ήθελε να "κρατήσει τις ισορροπίες" και δε θα αργούσε η ώρα που θα του έδειχνε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα. Και οι άλλες δυο αλλαγές ήταν αρκετά καλές, αν και θα προτιμούσα να αντικατασταθεί πολύ νωρίτερα ο Κιγκ. Ο πανηγυρισμός του Ολλανδού στο τέλος ήταν όλα τα λεφτά και μας πορώνει όλους περισσότερο να θέλουμε να δούμε το επόμενο επεισόδιο όσο συντομότερα γίνεται. Διψάμε για ΑΕΚ φέτος!

Κόσμος

Ότι και να πούμε είναι λίγο. Συναρπαστικός. Ώριμος. Πολιτισμένος. Με επίπεδο. Όχι σαν τους αντιπάλους που λες και βγήκαν από τα κλουβιά και ήρθαν στο γήπεδο. Δεν θα ασχοληθώ όμως μαζί τους. Ας πληρώσουν καταρχήν τις ζημιές και μετά ας λιώσουν μες τη μιζέρια και το καφριλίκι τους. Τεράστιος λοιπόν ο κόσμος της ΑΕΚ και σε όγκο και σε φωνή και σε ψυχή! Αυτή η γιορτή πρέπει να συνεχίσει έστω αν κάποια στιγμή δεν έρχονται μόνο νίκες. Αποδείχτηκε φέτος πως όντως με την ένωση αποκτούμε δύναμη και είναι μια συνταγή που μόνο θετικά φέρνει. Πολύ καλή και η οργάνωση της κερκίδας, μπράβο σας! Δυστυχώς έχω ακούσει πως τηρήθηκε μια αλλόκοτη πολιτική στην προπώληση εισιτηρίων και αυτό δεν πρέπει να επαναληφθεί. Τα άτομα που αγόρασαν νωρίς το εισιτήριό τους το πήραν 17 ευρώ με option αν θέλουν φανέλα να δώσουν 25 ευρώ. Πολύ καλή κίνηση. Όμως, τις τελευταίες μέρες της προπώλησης, αυθαίρετα τα εισιτήρια πουλιόνταν 20 ευρώ και όταν κάποιος τόλμησε να ρωτήσει προς τι η αύξηση, η απάντηση που πήρε ήταν ότι αναθεωρήθηκαν οι τιμές και είναι υποχρεωτική η εισφορά 3 ευρώ για την ομάδα. Φάουλ.

Διαιτησία

Όποιος καταλαβαίνει από ποδόσφαιρο δεν άργησε να αντιληφθεί πως ο διαιτητής μετά την αποβολή προσπαθούσε να κάνει τα πάντα για να σπρώξει την κυρία στην ισοφάριση. Μετρημένα σφυρίγματα για την ΑΕΚ, ανοχή των ανεγκέφαλων και πολλά άλλα....Δυστυχώς όμως για αυτόν και τους «μαχητές της δεκάρας», η φετινή ΑΕΚ δεν καταλαβαίνει τίποτα! Ούτε από διαιτησίες ούτε από επεισόδια! Είμαστε τόσο δυνατοί που δεν θα μπορέσετε να αλλοιώσετε με τίποτα ξανά το σκορ εναντίον μας. Ούτε με το Αποέλ. Το πολύ πολύ να μας αγριέψετε και να σκοράρουμε περισσότερα γκολ. Γράφω με έπαρση και το απολαμβάνω. Αυτά που λέω όμως πραγματικά τα πιστεύω, όπως πίστεψα και στο διασυρμό την Κυριακή.

Χαμένες ευκαιρίες

Σίγουρα στο ποδόσφαιρο όλα χάνονται και όλα μπαίνουν, ακόμα και από τους καλύτερους επιθετικούς όμως η επιπολαιότητα στην τελική προσπάθεια και στο τελείωμα είναι ένα σημείο που αν βελτιωθεί, τότε ποιος μας σταματά! Δεν αναφέρομαι στον Όπερ που ήταν εξαιρετικός χθες. Αναφέρομαι στον Κιγκ που ήταν ένα χρόνο πίσω από αυτό που έπρεπε να κάνει. Ακόμα και ο Πρισό σε κάποιες φάσεις αλλά και ο ανώριμος πλην ταλαντούχος Σόουζα. Θεωρώ πως ο προπονητής μας το έχει στα υπ’ όψιν του το συγκεκριμένο σημείο και θα το βελτιώσει όσο μπορεί, αφού είναι καθηγητής.



Share this Article on :

4 ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΜΙΛΗΣΑΝ! ΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΕΔΩ!:

Ανώνυμος είπε...

Φίλοι συναγωνιστές Σταύρος Κομοτηνή..με αφορμή το εξαιρετικό άρθρο του φίλου φοινικούδα θα ήθελα να γράψω κάποια πράγματα για το παιχνίδι και εγώ με την σειρά μου..όσο περνάει ο καιρός τόσο περισσότερο αποδεικνύεται ότι ο μεγάλος Κάανεν ξέρει το υλικό του..ξέρει ποιοί παίκτες θα του αποδώσουν καλύτερα και πού..είναι πραγματικά φοβερό να βλέπεις τον Ντίμεχ, ένα πολύ βαρετό κορμί, να παίζει με τόση άνεσα δεξί μπάκ και να σβήνει όλες τις επιθέσεις του αντιπάλου..παράλληλα τον είδαμε να κατεβάζει μπάλα δίνοντας την πρώτη πολύ καλή πάσα..φαίνεται ότι έχει κατασταλάξει στον βασικό του κορμό τον οποίο θα αλλάζει μόνο σε κάποιες καταστάσεις που βρίσκει απέναντι του..αυτή την στιγμή το 10άρι της ομάδας είναι ο Άλαν λόγω της απουσίας του Γκόμεζ..ο Όπερ είναι ο βασικός μας επιθετικός ότι και να γίνει όπως και η 5άδα της άμυνας με Νέγκρι-Χόφλαντ-Σιένκελ-Κρίστη-Μαρκάσα..αυτό δίνει την απαραίτητη σιγουριά και ομοιογένεια στην αμυντική μας γραμμή η οποία ειρήσθω εν παρόδω είναι η 3η καλύτερη στο πρωτάθλημα με 11 γκόλ παθητικό, 1 περισσότερο από την 2η ομάδα που είναι η Ένωση..μεσοεπιθετικά η 4άδα Λίνσεν-Βαν Ντάϊκ-Κίνγκ-Πρίσο είναι αναντικατάστατοι και πραγματικά κάνουν εξαιρετική δουλειά στο γήπεδο..ιδιαίτερα τα 2 άκρα μας Κίνγκ-Πρίσο με την ταχύτητα τους στον κενό χώρο δίνουν επιλογές συνέχεια στον Βαν Ντάϊκ, ο οποίος με την σειρά του αξιοιποιεί κατάλληλα την απίστευτη κάθετη πάσα που διαθέτει..Εκεί που έρχεται η ανάγκη της αλλαγής βλέπουμε εξαιρετικέ κινήσεις..Ο Λαμπρόπουλος μπορεί να πάει και σέντερ μπάκ, και κόφτης και δεξί μπάκ ακόμα και κρυφός φόρ για να εκμεταλλευτεί το ύψος του..ο Νέστωρας είναι το νέο αστέρι του κυπριακού ποδοσφαίρου και θα πάρει τις ευκαιρίες του είτε παίζοντας στα άκρα είτε ως μοναδικός προωθημένος..ο Κόντε είναι ποιοτικός παίκτης και είναι πολύ αξιόπιστη λύση για τον Κάανεν..ο Ντίμεχ μπαίνει και βοηθάει ανέλπιστα πολύ την ομάδα..είναι έμπειρος και το δείχνει..αφήνουμε πίσω τον Παουλίστα ο οποίος μετά το παιχνίδι με το Αποέλ στην Λευκωσία δεν έχει βοηθήσει καθόλου και ίσως να είναι και ο πρώτος υποψήφιος για αποχώρηση από το ρόστερ της ομάδας..Το τελικό συμπέρασμα είναι ότι αυτή η ομάδα είναι φτιαγμένη για μεγάλα πράγματα ακόμα και από φέτος..βλέποντας όλες τις ομάδες αν εξαιρέσουμε Αποέλ-Ομόνοια, οι οποίες έχουν μεγάλος βάθος και θα αντέξουν έως το τέλος, είμαστε η καλύτερη ομάδα..ο άξονας με Νέγκρι-Χόφλαντ-Βαν Ντάϊκ-Όπερ πραγματικά είναι καταπληκτικός και εγγυάται αποτελέσματα..όσον αφορά το παιχνίδι με την Πάφο, καθαρά προσωπική μου άποψη είναι ότι θα περάσουμε πολύ εύκολα και θα είμαστε η μόνη ομάδα που θα το καταφέρει..πρέπει να την πιστέψουμε αυτή την ομάδα γιατί μπορεί για μεγάλα πράγματα..

Ανώνυμος είπε...

sinfonoume file stavro se ola. oso gia to pafiako makari na vgis sostos. pantos apo to paralimni perasame paneukola.

theli kosmo to match. oloi pafo!

Ανώνυμος είπε...

milontas me kapion armodio na strepso tin prosoxi sas se kati.

i prokirixi tou protathlimatos filoi mou lei oti ean enas agonas diakopi triti fora o dietitis diakopti ton agona amessos.

vlepontas ton agona xana ipirxan tris diaforetikes diakopes.

diakopi proti- stis fotovolithes,
diakopi defteri- stin fotia,
diakopi triti- sta antikimena sti epoptria.

MALISTA FILOI MOU. PALI ALAXAN KANONISMO PANO MAS. ALLA EPIDI TOUS ANKASTROSAME DEN EGINE THEMA KAI KANIS DEN ASXOLITHIKE.

GIA MAS STIN PEGIA GIA 2,3 MIKRES FOTOVOLITHES DIAKOPI O AGONAS.

Ανώνυμος είπε...

mia zoi prosfyges gia lipisi. siopousame kai
nomisan oti imaste ilithioi. to oti oi 15 hronoi mahites einai fanatizmenoi se etsi simio
mazi mas ftene oi kkilitzioitoi gonis tous.
etsi epipedo ehi i ratsa tous . mas ekanan anthropous oi ipanthropoi.
kai tou hronou spiti mas pali tha peksoume,
sto papadopoulos

aek mia zoi

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με ακατάλληλο περιεχόμενο δεν θα δημοσιεύονται.

Παρακαλούμε όπως βάζετε ΟΝΟΜΑ ή ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ για να δημοσιευθεί το σχόλιό σας.

 

© Copyright A.E.Kition blog 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.