News Update :

Μήπως ήσουν εσύ ;

Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2010

Κουβέντες ποδοσφαιρικές, κουβέντες ανθρώπινες, κουβέντες κακεντρεχείς, κουβέντες κουτσομπολίστικες....Και τι δεν ακούμε κάθε σαββατικύριακο στις κερκίδες. Πολλές φορές αυτές οι κουβέντες κρύβουν την αλήθεια, το πώς αντιμετωπίζει δηλαδή ο απλός φίλαθλος τα αθλητικά δρώμενα της ομάδας μας, νομίζοντας πως κανένας δεν τον ακούει. Από τον πιο μικρό ως τον πιο μεγάλο ΑΕκτζή οπαδό μπορείς να ακούσεις την πιο μεγάλη κουφαμάρα ή ακόμα την πιο μεγάλη σοφία... Να λοιπόν τι άκουσα σε μια καφετέρια την περασμένη εβδομάδα...


Σκηνικό

Τις προάλλες καθόμουν σε ένα καφέ των φοινικούδων και δίπλα μου καθόταν μια παρέα ΕΛΔΥΚάριων και μιλούσαν για ποδόσφαιρο. Μόλις άκουσα ΑΕΚ «έστησα αυτί» αν και το πιθανότερο θα ήταν να μιλούσαν για την ΑΕΚ Αθηνών. Και όμως!

Κουβέντα

«Ρε συ, την Κυριακή έχει ωραίο ματσάκι, πάιζει η ΑΕΚ» λέει ο ένας.
«Ναι νομίζω με τον ΠΑΟΚ έτσι;» Απαντά ο άλλος.
«Όχι ρε μαλάκα, η δικιά μας η ΑΕΚ, παίζουμε την Ανόρθωση! Θα είναι πολύ ωραίο παιχνίδι» απαντά αυτός. «Αν με αφήσει ο λοχαγός να βγω, θα πάω οπωσδήποτε!» συνεχίζει.
«Ναι, ωραία θα’ ναι αν και δεν πιστεύω να βγούμε» τον κόβει ο φίλος του.
«Πάντως αν πάω, πρέπει οπωσδήποτε να επικοινωνήσω με κάποιον του ΣΥ.ΦΙ να μου δώσει μπλουζάκι Guardians και δεν έχω».

Σημείωση

Τόσο πολύ έχει διαδοθεί η ιδέα της Α.Ε.Κ. φίλοι μου που ακόμα και οι Ελλαδίτες που υπηρετούν στην Κύπρο θέλουν να έρθουν γήπεδο να γιορτάσουν με τους Λαρνακείς. Γιατί το κάθε παιχνίδι για εμάς εδώ στη Λάρνακα είναι γιορτή, πανηγύρι για μικρούς και μεγάλους! Παλαιότερα πολύς κόσμος έμενε στο σπίτι όταν αγωνιζόταν η Α.Ε.Κ. για να παρακολουθήσει τον αγώνα, ή ακόμα να παρακολουθήσει κάποιον άλλο αγώνα άλλου πρωταθλήματος. Τώρα αυτοί που το κάνουν αυτό όλο και λιγοστεύουν γιατί κατάλαβαν, πως κανένας Παναθηναϊκο-Ολυμπιακός δεν μπορεί να τους προσφέρει τη χαρά αλλά και το θέαμα που τους προσφέρει η κιτρινοπράσινη Θεά φέτος, η ΑΕΚΑΡΑ μας! Όλοι γήπεδο την Κυριακή να τρελάνουμε τον κόσμο στο πιο τρελό πάρτι που έχει γίνει το 2010 στο Γ.Σ.Ζ.!!!




Share this Article on :

4 ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΜΙΛΗΣΑΝ! ΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΕΔΩ!:

Ανώνυμος είπε...

FORZA AEKARA MAS LOIPON ! ! !
PAME GIA NIKH, THN XRIAZOMASTE !
sKOULIKA GO HOME ! ! !

Ανώνυμος είπε...

AKOMA FETOS XEKINISAN OLA AFTA. SKEFTITE TI THA GINI AN SINEXISOUME ETSI SE 1,2 XRONIA.

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΠΕΡΝΟΥΝ ΟΙ ΩΡΕΣ ΝΑ ΠΑΜΕ ΓΗΠΕΔΟ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚΑΡΑ ΜΑΣ.

ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ
ΟΛΟΙ ΦΩΝΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ
ΟΛΟΙ ΠΑΘΟΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ

ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΚΥΡΙΑΚΗ ΘΑ ΒΑΦΤΕΙ ΚΙΤΡΙΝΟΠΡΑΣΙΝΗ.

Ανώνυμος είπε...

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ Η ΟΜΑΔΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΡΕΚΟΡ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ!

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με ακατάλληλο περιεχόμενο δεν θα δημοσιεύονται.

Παρακαλούμε όπως βάζετε ΟΝΟΜΑ ή ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ για να δημοσιευθεί το σχόλιό σας.

 

© Copyright A.E.Kition blog 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.