News Update :

Τρελαίνομαι. . . ! ! !

Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2010

Μου πήρε δυο μέρες να συνέλθω από το νέο θρίαμβο της αγαπημένης μου Α.Ε.Κ. Χρειάστηκαν δυο μέρες για να καταλαγιάσει ο παιδιάστικος ενθουσιασμός και να προσγειωθώ έτσι ώστε να γράψω λίγα λόγια για το παιχνίδι στο Παραλίμνι. Δε χορταίνω να βλέπω και να ξαναβλέπω το βαθμολογικό πίνακα και να τρελαίνομαι. Από το Σάββατο μέχρι και σήμερα, δε σταμάτησα να δέχομαι συγχαρητήρια από φίλους και γνωστούς για τις επιτυχίες της ομάδας μας αλλά και για την κατάληψη της δεύτερης θέσης. Οπαδοί από διάφορες ομάδες αναγνωρίζουν την ποιότητα της φετινής Α.Ε.Κ. και μιλούν με τα καλύτερα λόγια γι’ αυτήν. Μερικοί μάλιστα δε διστάζουν να μου συναφέρνουν στη συζήτηση και το πρωτάθλημα!



Για το παιχνίδι στο Τάσος Μάρκου τι να πούμε...Μια άνετη επικράτηση και πάνω απ’ όλα εύκολη διαχείριση του σκορ. Το μηδέν παθητικό και η διαφορά των δύο τερμάτων σε συνδυασμό με την ανεβασμένη απόδοση του Κιγκ είναι αυτό το οποίο κρατάμε και χτίζουμε πάνω του. Η ομάδα μας για ακόμα μια φορά έκανε σωρεία ευκαιριών και απειλήθηκε ελάχιστα. Το μόνο που με προβληματίζει είναι το γεγονός ότι στα εκτός έδρας παιχνίδια υπάρχει περισσότερος ενθουσιασμός στην κερκίδα παρά στα παιχνίδια του Γ.Σ.Ζ. Είναι λες και υπνωτιζόμαστε κάθε φορά που παίζουμε στην έδρα μας και είναι κρίμα γιατί χάσαμε πολύτιμους βαθμούς από Εθνικό και Ολυμπιακό. Αυτή την Κυριακή πάντως προβλέπεται να ξελαρυγγιαστούμε και είμαι σίγουρος πως θα το κάνουμε, μικροί και μεγάλοι.

Θεωρώ πως μετά την επιτυχία στο Παραλίμνι, χρειάζεται όλοι να προσγειωθούμε. Το να πετάμε στα σύννεφα είναι επικίνδυνο στο να μας κάνει να σκοντάψουμε στο επερχόμενο παιχνίδι, που όλοι γνωρίζουμε τη σημασία του. Προπονητής και παίκτες πρέπει να συνεχίσουν αυτό που κάνουν από την πρώτη αγωνιστική, να βλέπουν το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Πρέπει να διασκεδάσουν τον αγώνα, μακριά από το άγχος, το οποίο προτιμούμε να βρίσκεται στο αντίπαλο στρατόπεδο το οποίο τρέχει για να προλάβει ένα τρένο που έχει ήδη φύγει μακριά τους. Πιστεύω 100% πως η φετινή Α.Ε.Κ. είναι καλύτερη σε ποιότητα από την Ανόρθωση και προσωπικά δε φοβάμαι καθόλου το παιχνίδι. Ξέρω πολύ καλά, όπως κι εσείς, πως αν η ομάδα μας παίξει όπως μπορεί, τότε θα καθαρίσουμε τον αγώνα και θα μεγαλώσουμε ακόμα περισσότερο τη διαφορά

Ένα από τα πολλά μηνύματα και σχόλια που δέχτηκα το διήμερο ήταν ιδιαίτερα συγκινητικό (από φίλο Ανορθωσιάτη) και αφήνει τα δικά του μηνύματα: «Φίλε μου συγχαρητήρια! Η ομάδα σας πετά! Αν μπορέσω την Κυριακή θα έρθω (από Λεμεσό) να πάμε παρέα να δούμε τον αγώνα και ειλικρινά σου μιλώ, δε θα με χαλάσει καθόλου αν μας δέρετε!»

Φυσικά υπάρχει και το αντίπαλο δέος, μεγαλύτερο σαφέστατα σε αναλογία που ζει και αναπνέει για το παιχνίδι της Κυριακής: «Φίλε μου μπορεί να μην τα καταφέρουμε φέτος να πάρουμε το πρωτάθλημα (σοβαρά!;!;!;) αλλά εγώ θέλω να δέρουμε την Α.Ε.Κ. και ας τερματίσουμε και τέταρτοι!» άκουσα κάποιον άλλο ανορθωσιάτη να λέει σε κοινή παρέα.

Εύχομαι η τιμή του εισιτηρίου να μην αλλοιωθεί στο παιχνίδι με την Ανόρθωση. Πολύ καλή η ιδέα με το «καπέλο» στο εισιτήριο όταν θέλεις να βελτιώσεις τα οικονομικά σου δε λέω, αλλά ειδικά στο συγκεκριμένο παιχνίδι η τιμή πρέπει να παραμείνει στα 17 ευρώ. Ο λόγος είναι ότι θα έρθει πάρα πολύς κόσμος στο γήπεδο. Μόνο από το δικό μου κύκλο ξέρω μέχρι στιγμής 7 άτομα που θα έρθουν για πρώτη φορά φέτος να δουν την Α.Ε.Κ. Υπολογίστε δηλαδή πόσες εκατοντάδες οπαδοί «του καναπέ» θα έρθουν για πρώτη φορά στο γήπεδο να δουν από κοντά την ομάδα που παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο στην Κύπρο. Είναι κρίμα να τους διώξουμε. Τους θέλουμε κοντά μας και αυτούς έτσι ώστε να υπερβούμε τις 5000 κόσμο την Κυριακή και όλη η Λάρνακα να πανηγυρίζει ενωμένη μια πορεία πρωταθλητισμού!



Share this Article on :

8 ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΜΙΛΗΣΑΝ! ΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΕΔΩ!:

Ανώνυμος είπε...

φίλε φοινικούδα πολύ ωραίο άρθρο...πραγματικά είμαι πολύ αγχωμένος στο φουλ για το ματς της Κυριακης...ΕΧΟΥΜΕ καλυτερη ομαδα απο την ανορθωση, αλλα αυτο που φοβαμαι ειναι ολα αυτα που συμβαινουν στην ανορθωση τον τελευταιο καιρο να μην επηρεασουν θετικα ους παιχτες και να ξεκινισουν την αντεπιθεση πανω μας...ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΦΙΛΕ ΦΟΙΝΙΚΟΥΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ? θα νικλησουμε η θα μας βαλει απο κατω η διαιτησια και γενικοτερα το πεισμα των παιχτων της ανορθωσης??

Γιώργος

φοινικουδας είπε...

Ευχαριστώ φίλε Γιώργο για τα καλά σου λόγια. Δε θα το έλεγα άγχος αυτό που αισθάνομαι εγώ, περισσότερο αγωνία νομίζω. Δε νομίζω ότι έχουμε να φοβηθούμε ΤΙΠΟΤΑ, συμπεριλαμβανομένης και της διαιτησίας. Στις 11 αγωνιστικές είδαμε να μας συμπεριφέρονται ως μεγάλη ομάδα, με εξαίρεση τον πειθαρχικό τομέα που δε μας χαρίστηκαν σε καμιά κάρτα. Θεωρώ πως λόγω του ότι η φετινή πρωταγωνιστική ΑΕΚ φέρνει πάρα πολύ κόσμο στο γήπεδο, δεν τους συμφέρει να μας αδικήσουν. Γιατί από τη μια θα έχουν 5000 φίλους να αποδοκιμάζουν και από την άλλη μας θέλουν στα ψηλά γιατί λόγω του κόσμου έρχονται και τα λεφτά στα... υπόλοιπα ταμεία. Σταματήσαμε να είμαστε πλέον ο φτωχός συγγενής. Έχουμε υπέροχο κόσμο, παικταράδες, προπονητάρα που όπως νίκησε τον Κρισμάρεβιτς με τον Απόλλωνα, μπορεί να το ξανακάνει και με την Ανόρθωση. Στην ερώτησή σου αν θα κερδίσουμε απαντώ ναι, με καθαρό σκορ. Αυτή είναι η παποίθησή μου. Όπως λέει και ένας φίλος μου, αν δεν τους νικήσουμε φέτος, δεν τους νικούμε ποτέ!

Ανώνυμος είπε...

enas filos anorthosiatis mou eipe oti gia fetos apo tis omades tis tetradas tha einai me tin AEK!

einai omos se dilimma gia to pexnidi tis kyriakis :)

Ανώνυμος είπε...

aftoi oloi "filoi" an i omada mas sinexisi etsi kai sta epomena 1,2 xronia..tote tha erxonte na velpoun mono tin aek. kai i anorthosi etsi extise to kosmo pou exi simera.

kai tote tha ginoume kai 6,000 kai 7,000 kai vale.

theli xrono.

Ανώνυμος είπε...

paraligo patatrak simera filoi mou!! paraligo na tin pathoume kai na pan ola tou kolou!

xaname 0 - 1 kai eno xaname sinexos eukairies se mia antepithesi 2 pextes tou digeni me ena amintiko mas kremasan to portari....kai i mpala sto dokari! o theos ma vithise. eutixos.

Ανώνυμος είπε...

8:18: esi sioura h den eisai AEKtzis h den isoun gipedo....i omada epeze me 9 anapliromatikous...ti eperimenes diladi?? kratame tin prokrisi k pame dinata gia ton epomeno agona me 6000 trellous AEKTZIDES sto GSZ

Ανώνυμος είπε...

file 12.23 giati nomizis den ime AEKTZIS re file? afisa tin doulia mou kai etrexa g.s.z kai prolava tin paratasi.
to xero oti pezame me anapliromatikous. ston proto agona sto makario ixa pae sto pexnithi opos pao se ola ta pexnithia tis AEK mas. kai eki pexame me anapliromatikous. den ipa perimena kati, oute ipa pezame me vasikous.

apla ipa mas viothise o theos sto dokari. evtixos. opos ipa tha pigenan ola tou kolou apo psixologikis kai oikonomikis apopsis.

Ανώνυμος είπε...

Paidia imaste poli dunatoi fetos den mas fovizi tipota oute an xasoume apo ta skoulikia tin Kuriaki. Kai na xasoume pale o kosmos tha mini mexri telos kai tha xirikroti tin omadara mas. Apla ine logo kontrwn pou theloume na nikisoume ta skoulika kai tous apokalo etsi giati tous axsizi. Oxi prepi na nikisoume tin Kuriaki esto kai diskola. To exoume anagki auto to triponto gai pollous logous mesa stin Poli mas. H omada pistevo tha paixsi poli mpala tin kuriaki. Ela Aekara mou dwsta ola kai emeis sto pleuro sou. Papasouzas

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με ακατάλληλο περιεχόμενο δεν θα δημοσιεύονται.

Παρακαλούμε όπως βάζετε ΟΝΟΜΑ ή ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ για να δημοσιευθεί το σχόλιό σας.

 

© Copyright A.E.Kition blog 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.