News Update :

Ψηφοφορία

Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2010

Πέρσι, τέτοια εποχή, για να διαβάσει κάποιος τα νέα της Α.Ε.Κ. έπρεπε να ανοίξει κάποιο αθλητικό portal, να κάνει scroll down, να πατήσει στο σύνδεσμο «Β΄ κατηγορία» και ακολούθως να δει αν υπάρχει κανένα νεότερο για την ομάδα μας. Είναι γεγονός πως στο δύσκολο και μεταβατικό αυτό στάδιο που περνούσε η ομάδα μας, μόνο το www.aekition.blogspot.com παρέμεινε ζωντανό ανανεώνοντας σχεδόν καθημερινά τα άρθρα του. Φέτος, που η ΑΕΚάρα μας «πετά», μόλις ανοίξεις κάποιο αθλητικό portal όλο και κάποια είδηση θα έχει που να μας αφορά. «Πουλάμε» περισσότερο γι' αυτό και οι περισσότεροι αθλητικογράφοι φροντίζουν να ανανεώνουν καθημερινά τα νέα της ομάδας μας, πολλές φορές πλέκοντας το εγκώμιό μας. Αναλογικά με το μικρό πληθυσμό του νησιού μας, τα αθλητικά site είναι πάρα πολλά, αφήνοντας τον αναγνώστη να επιλέξει ποιο είναι το πιο αντικειμενικό, αξιόπιστο, επαγγελματικό, ενημερωμένο και πάνω απ’ όλα δίκαιο για την ομάδα του. Αυτό ήθελε να ερευνήσει και η τελευταία ψηφοφορία για τους οπαδούς της Α.Ε.Κ....


Η ερώτηση ήταν: "Ποια ιστοσελίδα προτιμάτε για να ενημερώνεστε για την Α.Ε.Κ.;" (πολλαπλές επιλογές)

Τα αποτελέσματα ξεκάθαρα:

  • protathlima.com 63 (78%) 
  • kerkida.net 27 (33%) 
  • 24sports.com.cy 2 (2%) 
  • sportnetcy.com 0 (0%) 
  • shootandgoal.com 11 (13%) 
  • politis-sports.com 10 (12%) 
  • sigmalive.com/sports 2 (2%) 
  • sentragoal.com.cy 1 (1%) 
  • άλλη 1 (1%)


Σχεδόν 8 στους 10 ΑΕΚτζήδες έχουν το protathlima.com ανάμεσα στις πρώτες τους επιλογές για να ενημερώνονται για την Α.Ε.Κ. Τυχαίο; Δε νομίζω μιας και το συγκεκριμένο site ανανεώνει σχεδόν κάθε μέρα τις ειδήσεις που αφορούν την αγαπημένη μας ομάδα. Είναι αρκετά αντικειμενικό και προσπαθεί να πει τα πράγματα με το όνομά τους, χωρίς να υποβαθμίζει τις εμφανίσεις μας, ούτε να μιλά με μισόλογα μπας και δυσαρεστήσει μερικούς, όνομα και μη χωριό. Μέσα από την αρθρογραφία του δείχνει να αντιμετωπίζει την Α.Ε.Κ. ως μεγάλη ομάδα που είναι και συχνά μας έχει πρωτοσέλιδα μετά από μια επιτυχία μας. Πέραν αυτού, τα ρεπορτάζ των αγώνων είναι αντικειμενικά, δίνοντας σωστές πληροφορίες σχετικά με την εμφάνιση, τις ευκαιρίες, τις κάρτες, τα ονόματα των ποδοσφαιριστών κ.α.

Περίπου 3 στους 10 ΑΕΚτζήδες ανοίγουν το kerkida.net σχεδόν καθημερινά για να ενημερώνονται για την Α.Ε.Κ. Η δεύτερη θέση και το χαμηλό ποσοστό που συγκέντρωσε το kerkida.net πάλι θεωρώ πως δεν είναι τυχαίο, καθώς αρκετές φορές κάνει σύντομες και λιτές αναφορές για την ομάδα μας. Ειδικά όταν αγωνιζόμαστε με κάποιον εκ των πρωταγωνιστών, τότε η αναφορά για το παιχνίδι δεν μπαίνει κάτω από την ετικέτα Α.Ε.Κ. αλλά Αποέλ, Ομόνοια κ.α. Αυτό δείχνει την υποτίμηση και τη μη αναγνώρισή μας ως ίσο προς ίσο με τις υπόλοιπες πρωταγωνιστικές ομάδες. Κάποιες φορές μάλιστα κάνει και κάποιες προκλητικές αναφορές που φανερό είναι πως έχουν σκοπό να ενοχλήσουν. Δείτε ένα πρόσφατο παράδειγμα εδώ: http://kerkida.net/index.php?pageaction=ker&modid=1&artid=9518 Τέλος, οι κατά τα άλλα ενδιαφέρουσες ψηφοφορίες του αφήνουν στην απέξω τους ΑΕΚτζήδες, δείχνοντας εμμέσως πλην σαφώς την προτίμησή του για τις ομάδες της Πρωτεύουσας αλλά και της Λεμεσού.

Στην τρίτη θέση των προτιμήσεων συναντάμε σχετική ισοβαθμία του shootandgoal.com αλλά και του politis-sports.com των οποίων τα ποσοστά θεωρώ πως μπορούσαν και δικαιούνταν να είναι κάπως ψηλότερα. Δίκαιες οι μηδαμινές ψήφοι στα υπόλοιπα site που νομίζουν πως το πρωτάθλημα παίζεται με 4 ομάδες και όχι με 14.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως μόνο οι μισοί περίπου ψηφοφόροι ψήφισαν δύο site αντί ένα. Οι άλλοι μισοί, ενώ είχαν την επιλογή και για δεύτερη ιστοσελίδα, αρκέστηκαν σε μία μόνο απάντηση γεγονός που αποδεικνύει και πάλι το μονοπώλιο του protathlima.com στις προτιμήσεις των ΑΕΚτζήδων.


Share this Article on :

6 ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΜΙΛΗΣΑΝ! ΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΕΔΩ!:

Ανώνυμος είπε...

Persi opos poli sosta eipes file Finikouda kanenas den mas ypologize ektos apo to protathlima.com to opoio sxedon kathimerina eixe kati gia tin omada. Nomizo oti adikoume ton Politis-sports.com dioti kai aytoi eixan sxedon kathimerines anafores gia tin omada mas. Mia diapistosi pou exo kani einai oti eno i omada mas diaxronika exei ton 6on megalytero kosmo stin kypro kai oi istoselides metrounte me to posoi mbainoun na diavasoun, sxedon oloi persi mas eixan gramenous, opos tous exoume emeis fetos.

Ανώνυμος είπε...

TO EXO PEI POLLES FORES KAI THA TO XANAPO.

STO G.S.Z DISTIXOS SE POLLA PEXNITHIA IPARXI MIA VAROMARA STIN KERKIDA MAS (ME EXERESI TOU "FANATIKOUS" FISIKA)

AFTI VAROMARA PREPEI NA STAMATISI! PERNA KAI STOUS PEXTES KAI MONO KAKO KANI STIN OMADA MAS.

OSOI PIGAME TSIREIO ITHATE OTI O KOSMOS ITAN AFTOS POU EKANE TIN ARXI KAI EPROXE GIA TIN NIKI.

POLI SPANIA GINETE TO IDIO TO G.S.Z.

OSOI LIPON DIAVAZETE AFTO...KANTE TIN PROSPATHIA SAS ME TON ERMI NA XESIKOSETE TON KOSMO. O KATHENAS TOUS GIRO TOUS!

SKEFTITE TI THA GINI AFOU KERDISOUME TON ERMI. SKEFTITE POU THA VRETHOUME STIN BATHMOLOGIA. SKEFTITE POSO KOSMO THA PAROUME STO PARALIMNI!!!

PAME LIPON OLOI FONI ME TON ERMI.

APO TO PROTO MEXTI TO TELEFTEO SPIRIGMA! EPIDI POROUME NA EPIREASOUME TOUS PANTES!

GIA TIN AEK MAS.

Ανώνυμος είπε...

FILE 9:41 SIMFONO OTI KAI O POLITIS EIXE KATHIMERINES ANAFORES STIN OMADA MAS. APO ENA SIMIO KAI META OMOS O PILITIS MAS EGRAPSE KANONIKOTATA. DEN EIME SIGOUROS GIAT ON LOGO ALLA EGPO E XEI KAIRO POU STAMATISA NA AGORAZO TON POILTI AFOU POTE DEN LEEI TIPOTA GIAT IN OMADA MAS - TO POLY NA ANTIGRAPSEI KANENA ARTHRO APO KAPIO SITE (PROTATHLIMA).
NOMIZO OTI TOU AKSIZEI I THESI POU PIRE

Ανώνυμος είπε...

GIA NA STIRIXO TA LOGIA MOU PANO STO 10.59 KITAXTE TI IPE O KONTE

«Πρέπει να έρθουν οι νίκες και ο κόσμος να είναι κοντά μας. Με την ΑΕΛ ο κόσμος ήταν εντυπωσιακός. Αυτός μας έσπρωξε στο να πάρουμε τη νίκη. Η νίκη οφειλόταν το 50% σε αυτούς και με την υποστήριξη τους μας έσπρωξαν στη νίκη. Όλοι στην ομάδα προσπαθούμε για κάτι καλό, όμως χρειαζόμαστε και την στήριξη του κόσμου».

INE 90 LEPTA! AS SPROXOUME TIN OMADA AVRIO STIN NEA NIKI EPIREAZONTAS KAI TOUS ANTIPALOUS.

Ανώνυμος είπε...

Ληστεία υπό την απειλή σπαθιού και πιστολιού σημειώθηκε γύρω στις 11 το πρωί σε υποκατάστημα τράπεζας Κύπρου στην οδό Βαν Ντάικ σε κεντρικό δρόμο της λεωφόρου Φανερωμένης στη Λάρνακα.


OI RE MANI MANI EFKALE TZAI ODO ME TO ONOMAN TOU. DILADI AN PIASOUME PROTA8LIMA ENA THN KAMOUME LEOFORO?

Ανώνυμος είπε...

Στη συνέχεια ο Ισπανός επιθετικός συμπλήρωσε: "Στον αγώνα με την ΑΕΛ, το 50% της νίκης οφείλεται στη βοήθεια που είχαμε από τον κόσμο μας. Χάναμε μέχρι το 78΄ και οι οπαδοί μας συνέχισαν να μάς ενθαρρύνουν. Κερδίσαμε χάρη στη βοήθεια τους. Γι’ αυτό περιμένω πολύ μεγαλύτερη συμπαράσταση στον αγώνα με τον Ερμή"


AS KANOUME EPITETOUS EDRA TO G.S.Z.

90 LEPTA NA MIN KATHISI KANIS ! OLOI FONI ! OLOI STO PODI 90 LEPTA !

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με ακατάλληλο περιεχόμενο δεν θα δημοσιεύονται.

Παρακαλούμε όπως βάζετε ΟΝΟΜΑ ή ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ για να δημοσιευθεί το σχόλιό σας.

 

© Copyright A.E.Kition blog 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.