News Update :

Game plan Aλκη - A.E.K.

Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2010

Με το φάντασμα του Ντατόρου να στοιχειώνει τους «ελαττωματικούς» προβολείς, η ομάδα μας επισκέπτεται το στάδιο Α.Παπαδόπουλος για να δώσει ένα ρεσιτάλ βγαλμένο από τα παλιά, αλλά αυτή τη φορά εναντίον της συμπολίτιδας Αλκής.



Μερικοί το ονομάζουν ντέρμπι της Λάρνακας ή τοπικό ντέρμπι, όμως ο προπονητής μας δηλώνει πως δεν πιστεύει στα ντέρμπι καθώς κάθε παιχνίδι είναι σημαντικό. Και έτσι είναι. Ντέρμπι-ξεντέρμπι, η ομάδα μας πρέπει να κυνηγάει το τρίποντο από το πρώτο έως το τελευταίο λεπτό του παιχνιδιού. Πέραν από την απουσία του Τζέισον, ήρθε να προστεθεί και αυτή του Όπερ που απ’ ότι φαίνεται δεν προλαβαίνει τον αγώνα. Εύχομαι και ελπίζω να είναι επικοινωνιακό τέχνασμα η εν λόγω είδηση γιατί ο Εσθονός είναι ένας στράικερ μεγάλης αξίας και τον χρειαζόμαστε.

Σε περίπτωση που όντως έχει τράβηγμα ο Όπερ, τότε στην κορυφή θα δούμε τον Αρνάλ ή τον Παουλίστα. Η τριάδα πίσω του λογικά θα αποτελείται από τους Γκόμεζ, Κιγκ και Πρισό, εκτός αν ο τελευταίος μείνει στον πάγκο και προτιμηθεί στη θέση του ο Σόουζα. Μαρκάσα και Βαν Ντάικ στα ανασταλτικά καθήκοντα του κέντρου με τον πρώτο ελαφρώς πιο προωθημένο. Η τετράδα της άμυνας αλλάζει από το προηγούμενο παιχνίδι αφού επιστρέφει ο Χόφλαντ με παρτενέρ τον επίσης ολλανδό Σιένκελ. Στα άκρα της άμυνας Θεοφίλου και Ορθόδοξος (ή ίσως ο Κούλλης) και κάτω από τα δοκάρια ο Νέγκρι. Πρέπει να καλύπτουν με περισσότερη άνεση και μαεστρία την γραμμή οι ακραίοι μπακ της Α.Ε.Κ. γιατί από τη μέρα που τραυματίστηκε ο Τζέισον αλλά και ο Θεοφίλου, με δυσκολία περνάνε το κέντρο του γηπέδου. Αλλά και όταν το περνάνε, δεν βοηθούν στην ανάπτυξη της ομάδας και στη δημιουργία χώρων, ούτε με μπαλιές προσφέρουν.

Unlock the match ®: Ως νεοφώτιστη και νεοσύστατη ομάδα η Αλκή αποτελεί έναν άγνωστο κίνδυνο. Έχουμε δει μέχρι στιγμής πολύ καλά αποτελέσματα από τους κυανέρυθρους όμως έχω την άποψη πως με την καλή της φορεσιά η Α.Ε.Κ. μπορεί να καθαρίσει το παιχνίδι. Το θετικό, αν μπορεί κανένας να το αποκαλέσει έτσι, είναι ότι παίζουμε στην έδρα της Αλκής, το Α.Παπαδόπουλος, ένα γήπεδο της πόλης μας στο οποίο θα έχουμε σίγουρα περισσότερους «φρουρούς» παρά «αθάνατους» έτσι η έδρα δεν αποτελεί όπλο για την Αλκή. Ένα ακόμη θετικό είναι ο προπονητής της Αλκής που λόγω ικανοτήτων και μόνο, θα νικηθεί κατά κράτος από τον ολλανδό μαέστρο της Α.Ε.Κ. Δε νομίζω ο Μάριος να έμαθε προπονητική από τη μία χρονιά στην άλλη! Το κέντρο πρέπει να κερδηθεί από το πρώτο λεπτό γιατί έτσι θα κερδηθεί και το ματς. Αυτό είναι το δυνατό σημείο της Αλκής και αυτό πρέπει να περιορίσουμε. Η φυσική κατάσταση επίσης θα παίξει το δικό της ρόλο αφού η ομάδα μας ξέρει να τρέχει για ενενήντα λεπτά απέναντι σε μια γερασμένη Αλκή (αναλόγως από την εντεκάδα) που περισσότερο προσέχει τη μεσοαμυντική της τακτική παρά τα τρεξίματα. Κάποιοι παίκτες κλειδιά πρέπει να βρεθούν στη μέρα τους για να ξεκλειδώσουν την δεκαπλή ζώνη άμυνας του Μάριου. Περιμένουμε περισσότερα από τον Κιγκ και κυρίως να βελτιώσει και να συντομέψει την πάσα του. Επίσης ο Πρισό είναι ένας παίκτης που μπορεί να εξανεμίσει τα άκρα της αθάνατης. Οι κεντρώοι μας θα πρέπει γενικά να διανύσουν πολλά χιλιόμετρα και να καλύψουν όλα τα μήκη και πλάτη του γηπέδου. Με αυτό τον τρόπο θα δημιουργηθούν αργά ή γρήγορα οι χώροι προς την αντίπαλη εστία. Απόντες για την αθάνατη οι Κρασάς που είναι στα κρατητήρια (!!!), Μπρένερ και Ανδρέας Κωνσταντίνου.

Pre-match πρόβλεψη: Πολλές κάρτες θα έχει το παιχνίδι αυτό, αποτέλεσμα του πάθους των ποδοσφαιριστών. Ελπίζω η κόκκινη κάρτα που θα δοθεί να είναι για την αθάνατη και όχι για την Α.Ε.Κ. Ακόμα ένας παίκτης της Α.Ε.Κ. θα χρηστεί σκόρερ, κάτι που δικαιούτο από την αρχή του πρωταθλήματος. Δύσκολη νίκη για την Α.Ε.Κ. με διαφορά ενός γκολ.



Share this Article on :

9 ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΜΙΛΗΣΑΝ! ΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΕΔΩ!:

Ανώνυμος είπε...

ΜΟΛΙΣ ΕΠΕΣΤΡΕΨΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ. ΜΕΓΑΛΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΙ ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ. ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΧΑΜΕΝΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΝΙΚΗ. ΤΟ 1-2 ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΣΜΑΤΙΚΟ ΣΚΟΡ. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 1-5 ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΗΤΑΝ.
ΠΑΙΚΤΑΡΑΣ Ο ΓΚΟΜΕΖ, ΑΡΙΣΤΟΣ Ο ΜΑΡΚΑΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΕΠΑΙΖΕ. ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΑΡΧΟΝΤΑΣ Ο ΧΟΦΛΑΝΤ, ΔΙΟΡΘΩΝΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΔΥΝΑΜΙΕΣ ΤΟΥ ΣΙΕΝΚΕΛ.
ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ 2 ΘΕΣΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΠΟΕΛ. ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΕ 15 ΜΕΡΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΠΕΓΕΙΑΣ.
FORZA AEKARA
ΥΓ. ΛΕΩΝΗ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΟΥ. ΠΕΣΕ ΚΑΤΩ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΙ ΑΛΛΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ. ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ
ARTEMIO FRANKIE

Ανώνυμος είπε...

ΜΟΛΙΣ ΕΠΕΣΤΡΕΨΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ. ΜΕΓΑΛΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΙ ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ. ΤΟ 1-2 ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΣΜΑΤΙΚΟ ΣΚΟΡ. 1-5 ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΗΤΑΝ. ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ Ο ΓΚΟΜΕΖ, ΑΡΙΣΤΟΣ Ο ΜΑΡΚΑΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΕΠΑΙΞΕ. ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΑΡΧΟΝΤΣ ΣΤΗΝ ΑΜΥΝΑ Ο ΧΟΦΛΑΝΤ ΔΙΟΡΘΩΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥ ΣΙΕΝΚΕΛ. ΑΠΙΘΑΝΟΣ Ο ΠΑΟΥΛΙΣΤΑ ΤΑ ΕΔΩΣΕ ΟΛΑ. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΑΣ. ΜΕ 10 ΒΑΘΜΟΥΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ 2 ΘΕΣΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΑΠΟΕΛ. ΤΩΡΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ ΚΑΙ ΣΕ 15 ΜΕΡΕΣ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΓΣΖ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΓΕΙΑ.
FORZA AEKARA
ΥΓ. ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΟΥ ΛΕΩΝΗ, ΠΕΣΕ ΠΑΛΙ ΚΑΤΩ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΙ ΑΛΛΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ. ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ
ARTEMIO FRANKIE

ΠΑΜΠΟΣ ΑΠΟ ΔΡΟΣΙΑ είπε...

ΦΙΛΕ ΑΡΤΕΜΙΟ ΤΑ ΕΙΠΑΜΕ ΚΑΙ ΧΘΕΣ.ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΕΚ ΔΕΝ ΤΗΝ ΞΑΝΑΕΙΔΑΜΕ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.ΜΕ ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ.ΛΙΓΟΙ ΥΣΤΕΡΗΣΑΝ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ.ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΤΩΝ ΚΟΡΥΦΑΙΩΝ Ο ΜΑΡΚΑΣΑ ΚΑΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΟΙΗΤΗ ΠΟΥ ΤΟΝ ΥΠΕΔΕΙΞΕ ΣΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΚΛΕΙΣΕ.ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΟΛΛΑΝΔΟΥΣ ΚΡΟΙΦ ΚΑΙ ΚΑΑΝΕΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΑΡΑΔΕΣ ΠΟΥ ΕΦΕΡΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΑΝ.ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΣ ΦΕΤΟΣ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΩΡΑΣ ΑΛΛΑ Ο ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ.ΛΙΝΣΕΝ ΚΑΙ ΚΟΝΤΕ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΜΕ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΝ Ο ΟΠΕΡ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΤΟΙΜΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΑΝΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Ο ΡΟΥΜΠΕΝ ΓΚΑΡΣΙΑ ΓΚΟΜΕΖ ΜΟΙΑΖΕΙ ΝΑ ΗΡΘΕ ΑΠΟ ΑΛΛΟ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΣΤΑΘΕΡΕΣ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΕΛΛΑΜΕΝΟ ΚΟΣΜΟ Η ΑΕΚ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ.
ΥΓ:ΜΑΡΙΕ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΤΟΛΜΑΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ,ΑΝΥΠΑΡΚΤΕ
ΥΓ:ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΙMMORTALS(ΧΑΧΑΧΑ)ΑΠΛΑ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ

Ανώνυμος είπε...

THA ANAFERO PRAGMATA POU PORI MERIKOI NA MIN TA PROSEXAN.

LENE STO PODOSFAIRO OTI I MPALA TIMOREI....MPA?

LENE OTI EPIREAZEI ARNITIKA TIN PSIXOLOGIA MIAS OMADAS OTAN DEXTI GOAL TO 45'...MPA?

I FETINI AEK DEN KATALAVI TIPOTA!

KERDISAME AKOMI ENAN PODOSFAIRISTI.
LINSEN.
POLI KALOS PEXTIS. DYNATOS ME POLI KALO SHOUT KAI MAKRINI PASA.

KORIFEOS TOU AGONA GIA MENA ME DIAFORA O VAN NTIAK. PANTAXOU PARON.

I AEK ME HOFLANT DEXTIKE GOAL APO 2 PENTALTY, ENA FOUL TOU NTOPRASINOVITS KAI MIA FOTOVOLITHA TOU ROUEDA. OTAN PEZI O HOFLANT I AEK INE PANISXIRI.

PROSOPIKI MOU GNOMI EINAI OTI O ROUBEN GOMEZ INE O PIOTIKOTEROS PEXTIS TIS AEK...KAI OXI MONO.

THETIKOS KAI O ISPANOS CENTEROR. ENTAXI DEN INE KAI O PEXTARAS ALLA ITAN POLI THETIKOS.

2 PEXNITHIA EXTOS 2 NIKES.

KAI TELOS
MAS APODIXE OLOUS O KOSMOS MAS OTI FTEI TO G.S.Z.

EVLEPA ATOMA POU STO G.S.Z. DEN FONAZOUN OUTE MIA FORA NA FONAZOUN ASTAMATITA GIA TIN OMADA MAS! EMENA MOU APODIXE O KOSMOS MAS OTI H MEGALI EVTHINI GIA TIN ISIXIA POU EPIKRATI STO G.S.Z SE KAPIES STIGMES...EINAI H APOSTASI POU EXEI I KERKIDA TOU G.S.Z.

Ανώνυμος είπε...

OMONOIA B-A.E.KITION=1-2!!!!!!!!!
XTHES KATALAVAME POSO KALO KANEI STIN OMADA NA EISE KONTA STO GIPEDO KAI POSO ALLAZEI I PSIXOLOGIA TWN OPADWN MAS,OLOI FWNAZAN KAI SIMMETIXAN STA TRAGOUDIA,KAI STA SINTHIMATA TWN !!!PREPEI AMESA I DIOIKISI NA ARXISI NA PIEZEI GIA ANEGERSI KAINOURIOU GIPETHOU I METAMORFWSI TOU G.S.Z!!!PREPEI EPITELOUS OI ARMODIOI NA KATALAVOUN OTI KAI I LARNACA XREIAZETE KAINOURIO GIPETHO!!!!

EISEEEE STOOOO MYALOOOOO KATIII MAGIKOOOOO,OPOU PAS ESIIIIIII THAME PANTA EKI NA SOU TRAGOUDWWWWW!!!AEKKKKAAAARRRRAAAAA REEEEEEEEEEEEEEE!!!!!

Ανώνυμος είπε...

FILE PAMPO APO DROSIA,
o lampropoulos ine meros tis omadas eite agonizete eite oxi. pios na mini exo re file? kai o shenkel kai o hoflant ine kaliteri apo ton lampropoulo asizitita. alla otan apousiazei enas apo tous dio nai prepei na pexi o lampropoulos vasikos kai oxi o dimex.

oso gia to na pexi o lampropoulos sto kentro oute to sizito file. ine pextaras o linsen.
o lampropoulos ine vasikos steloxos tis neas aek kai ine ena apo ta pola xrisima ergalia tis omadas mas.

AFIERONO TIN NIKI STO TSESON DEMETRIOU.

Ανώνυμος είπε...

Τι θελει ο καθε οπαδος απο την ομαδα του. Να παιζει ωραιο ποδοσφαιρο, να παιζει επιθετικο ποδοσφαιρο χωρις σκοπιμοτητες. Να καμνουν αυτοματισμους, να εχει παικτες ηγετες. Να ξεσηκωνει την κερκιδα με τα μαγικα της.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΝΕΙΡΟ ΑΔΕΛΦΙΑ - ΝΑΙ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΦΕΤΟΣ

ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΥΝΤΑΓΗ - ΠΟΛΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑΠΙΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

Ανώνυμος είπε...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΩ ΔΗΜΟΣΙΑ, ΓΙΑ ΤΟ ΛΟΓΟ ΟΤΙ ΑΜΦΙΣΒΗΤΙΣΑ ΤΟΝ ΝΕΑΡΟ, ΑΠΕΙΡΟ ΑΛΛΑ ΤΑΛΑΝΤΟΥΧΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΜΑΣ, ΤΟΝ ΝΕΟΦΕΡΜΕΝΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ. ΜΕΤΑ ΑΠΟ 5 ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ Η ΟΜΑΔΑ ΗΤΑΝ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ, ΕΧΟ ΠΙΣΤΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΟΜΑΔΑ ΟΝΤΩΣ ΕΧΕΙ ΒΑΘΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΔΟΚΙΕΣ. ΕΙΜΑΙ ΟΜΩΣ ΠΡΟΣΓΕΙΩΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΖΗΤΩ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΣΤΑΘΕΡΗ ΠΟΡΕΙΑ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΣΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΘΕΩΡΟΥΜΑΣΤΕ ΣΤΑΘΕΡΑ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΤΟΥ ΚΥΠΡΙΑΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΚΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΧΑΜΕΝΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ Η ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΝΟΠΟΙΗΣΗ ΨΥΧΡΑΘΗΚΑΝ.

ΜΑΡΙΕ ΕΛΛΗΝΑ, ΕΙΣΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΡΟΜΕΡΟΣ ΣΟΥ ΒΓΑΖΩ ΤΟ ΚΑΠΕΛΟ ΚΑΙ ΟΜΟΛΟΓΩ ΟΤΙ ΕΙΧΑ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ. ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΣ ΚΙΑΛΛΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΑΕΚ ΜΕΓΑΛΗ ΟΠΩΣ ΕΙΧΕΣ ΠΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ, ΕΧΕΙΣ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ, ΤΟ ΗΘΟΣ, ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΠΕΤΟΥΜΕΝΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΤΩΝ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΕΤΥΧΕΙΣ!

ΕΝΑΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΜΕΝΟΣ ΣΚΑΛΙΩΤΗΣ

Ανώνυμος είπε...

akoma kai anonima se timoun ta logia sou file anagennimene skalioti. bravo sou file! bravo sou!

DEN ZOUME ONEIRO! XIPNATE. INE PRAGMATIKOTITA.

ETSI KERO PERSI XASAME APO MEAP, XASAME APO PAEEK !!! ETSI KAIRO PERSI SERNOMASTAN STA XORGIA TIS KYPROU!!!

FETOS DEN FOVOMASTE KANENA KAI PEZOUME ME DIAFORA TO KALITERO PODOSFIARO STIN KIPRO.

ANAGENITHIKAME APO TIS STAXTES MAS.IMASTE ETHO! FONAZOUME PARON! IMASTE ETHO META APO APOXI ENOS XRONOU! DIEKTIKOUME! EXOUME APETISIS! IMASTE PARONTES! IMASTE H AEK! EIMASTE H LARNAKA! ETHO IMASTE! ELATE THERTE MAS! ELATE PANO MAS EHTO IMASTE KAI STEKOMASTE DINATA OPOS PALIA OTAN SAS VLEPAME OLOUS STA MATIA! IME 36 XRONON KAI AFTO POU ZO DEN PERIGRAFETE ME LOGIA. I OMADA MOU PETHANE ALLA XANAGENITHIKE! IMASTE PARON ETHO DINATI! ZONTANI! PANSIXIRI! IMASTE H AEK!

DOULIA KAI VOITHIA STIN OMADA EITE OIKONOMIKA, ITE ME FONI, EITE ME TON KATHE FILOTIMO TROPO!!!

OLOI KONTA STIN AEK MAS!!!
STIN POLI MAS!!!!
STIN ITHEA TOU 1994 POU LEGETE ATHLITIKI ENOSIS KITION!

ME SINKINISI.
ENAS AGNOS AEKTSIS.

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με ακατάλληλο περιεχόμενο δεν θα δημοσιεύονται.

Παρακαλούμε όπως βάζετε ΟΝΟΜΑ ή ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ για να δημοσιευθεί το σχόλιό σας.

 

© Copyright A.E.Kition blog 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.