News Update :

After match: Αλκή - ΑΕΚ

Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2010

Η αποκατάσταση της τάξης!

Το 2-1, που είναι όντως στενό σκορ, δεν αποδίδει την πραγματικότητα. Η ΑΕΚ κέρδισε κατά κράτος την Αλκή τόσο στο παιχνίδι, όσο στο θέαμα, στην τακτική και φυσικά στις κερκίδες. Για ένα τόσο ωραίο ματς μπορείς να γράψεις ποίημα! Είμαι σίγουρος πως ο ποιητής μας (Μ. Έλληνας) στη φετινή ΑΕΚ βρήκε την πιο μεγάλη ΕΜΠΝΕΥΣΗ του!!! 



Ντέρμπι, ποιο ντέρμπι;

Αν εξαιρέσουμε τον τοπικό χαρακτήρα, το παιχνίδι δεν ήταν σε καμία περίπτωση ντέρμπι. Η λογική λέει πως στα ντέρμπι και οι δύο ομάδες επιτίθενται μανιωδώς για τη νίκη. Όλοι όσοι παρακολούθησαν τον αγώνα είδαν μια ασυγκράτητη ΑΕΚ και μια παθητική Αλκή. Η ομάδα ήταν καταιγιστική και αν είχε καθαρό μυαλό ίσως να μιλούσαμε σήμερα για τη μεγαλύτερη νίκη της ΑΕΚ επί της Αλκής! Μετά τον αποσυντονισμό που επέφεραν οι απουσίες στο προηγούμενο ματς, οι παίκτες συνήθισαν τις αναπόφευκτες αλλαγές και ακολούθησαν πιστά το πλάνο. Φαίνεται ξεκάθαρα πως η ομάδα έχει πλάνο, οργάνωση, πειθαρχία και φυσικά αστείρευτο ταλέντο. Παρόλα αυτά κάποιοι έσπευσαν να χρεώσουν αβίαστα το αποτέλεσμα στην κόκκινη κάρτα, αγνοώντας φυσικά την αληθινή εικόνα του αγώνα. Ειλικρινά δεν ήθελα να μείνει η αντίπαλος με 10 διότι τώρα βρήκαν δικαιολογία να «δικαιολογούν» τα αδικαιολόγητα. Η πραγματικότητα ήταν πως και με 12 παίκτες να έπαιζε η Αλκή δεν μπορούσε να νικήσει με τίποτα αυτή την ΑΕΚ! Μια ομάδα με ενάμιση ευκαιρία δεν αξίζει να νικήσει μια ομάδα με πέραν των 10 ευκαιριών! Φυσικά, μπάλα είναι και γυρίζει, αλλά ευτυχώς για εμάς αποδόθηκε ποδοσφαιρική δικαιοσύνη παρόλη την αστοχία μας.

Θέαμα

Ανταποκριτής ραδιοφωνικού σταθμού μετά το τέλος του αγώνα δήλωσε πως η ΑΕΚ παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο έως τώρα στην Κύπρο! Τον αδικείτε; Έχουν περάσει 5 αγωνιστικές και η ομάδα προσφέρει θέαμα ωσάν να παίζει playstation. Είναι απίστευτο πώς μεταμόρφωσαν μια ομάδα μέσα σε 2 μήνες οι Κρόιφ/Κάανεν! Όχι μόνο παίρνει πόντους αλλά αξίζει κάποιος να πληρώσει εισιτήριο για να τους δει (μέσα σε ένα πρωτάθλημα που τα ωραία ματς είναι είδος προς εξαφάνιση). Τα αποτελέσματά τους ήταν τόσο άμεσα και θεαματικά που ήδη κάποιες άλλες ομάδες (βλ. Ανόρθωση) σκέφτονται να υιοθετήσουν το παράδειγμά μας (βλ. τεχνικός διευθυντής).

Αχίλλειος πτέρνα

Θα ήταν αυθαιρεσία εάν λέγαμε πως κάποια γραμμή παρουσιάζει αδυναμίες. Ακόμα και η αμυντική γραμμή λειτουργεί σωστά, παρόλο που δεχτήκαμε γκολ στα 4 από τα 5 ματς. Τα στατιστικά του aekition blog δείχνουν πως τα 5 γκολ που δεχθήκαμε ήταν: 1 από μακρινό σουτ, 2 από πέναλτι και 2 από στατικές φάσεις (κόρνερ και φάουλ). Ακόμα δεν δεχθήκαμε γκολ από μέσα στην περιοχή! Το τρωτό μας σημείο όμως είναι η επιθετική δυστοκία! Δεν γίνεται να δημιουργούμε κάθε ματς 6-7 ΚΛΑΣΙΚΕΣ ευκαιρίες, από αυτές που δεν χάνονται και να σκοράρουμε μόνο 1-2 γκολ. Η μπάλα τιμωρεί και το πληρώσαμε ακριβά ήδη στην πρεμιέρα! Δεν είναι μόνο το ότι δεν σκοράρουμε όσο αξίζουμε, αλλά έχουμε και τα δοκάρια! Για 2ο συνεχόμενο ματς είχαμε δοκάρι στις καθυστερήσεις. Κι αν έμπαινε με την Αλκή θα ήταν το κερασάκι στην τούρτα, με την Άχνα θα ισοδυναμούσε με τρίποντο! Έχω την πεποίθηση πως το πρώτο πράγμα που πρέπει να δουλευτεί στην προπόνηση είναι η επιθετική μας αποτελεσματικότητα! Προπονητή έχουμε και μάλιστα επαγγελματία! Θα αναμένουμε!!!

Η περίπτωση Λεονή

Η περίπτωση Λεονή είναι ιδιάζουσα. Χρήζει ειδικής προσοχής από κάποιο γιατρό διότι ίσως πρόκειται για ένα θαύμα της φύσης! Πώς μπορεί ένας τόσο ευάλωτος στους τραυματισμούς ποδοσφαιριστής να αγωνίζεται τόσα χρόνια; Επίσης, προτείνω να τιμηθεί από την ΚΟΠ ως ιδανικό παράδειγμα προς τους μικρούς. Ακόμα και μετά από τόσες «κράμπες» σ’ έναν αγώνα, σηκώνεται και «πολεμά» για την ομάδα του, για το ποδόσφαιρο, για το θέαμα!!! Εύγε!!! Τι, λέτε;;;

Η περίπτωση Νέγκρι

Παίζουμε καθυστερήσεις και η Αλκή με μακρινή μπαλιά σημαδεύει το κεφάλι του Σερτζιάο. Ο Νέγκρι με υπερένταση μπλοκάρει την μπάλα στον αέρα και συγκρούεται με τον Σερτζιάο. Μαζεύει και πέφτει κάτω. Είναι εύκολο νομίζω να φανταστείτε τι θα γινόταν εάν στη θέση της ΑΕΚ ήταν η Αλκή. Ε, λοιπόν, ο Νέγκρι σηκώθηκε πάνω και ξεκίνησε ακόμα μια επίθεση για την ομάδα μας! Παίζαμε καθυστερήσεις και η ΑΕΚ ζητούσε λυσσαλέα το 3ο γκολ!!!

Fair play

Σ’ όλο τον αγώνα ο Νέγκρι μόνο μία φορά (ευτυχώς δηλαδή) έπεσε κάτω πονώντας και μάλιστα στο πρώτο ημίχρονο. Για το λόγο αυτό η μπάλα βγήκε από παίχτη δικό μας πλάγιο. Στην επαναφορά οι παίκτες της Αλκής, συγκεκριμένα ο Σερτζιάο, δεν τήρησαν το fair play και επιτέθηκαν με ταχύτητα και ένταση μπας και μας «γελάσουν». Σε τέτοιες στιγμές τι να πει κανείς; Αυτές οι μικρότητες ταιριάζουν μόνο στους μικρούς!

Οπαδοί

Τα ρεπορτάζ πριν τον αγώνα έκαναν λόγο για 2000 ΑΕΚτζήδες και 1500 Αλκιώτες. Εάν είδατε 1500 Αλκιώτες τότε να πάω στον οφθαλμίατρο! Από την άλλη οι ΑΕΚτζήδες γέμισαν την κερκίδα και είμαι σίγουρος πως θα γέμιζαν κι άλλη εάν τους δινόταν! Δεν σταμάτησαν λεπτό να τραγουδούν αφού η φετινή τρελο-ΑΕΚ μας τρέλανε όλους!

Ο προπονητής

Ακόμα ένα περιστατικό που δεν πέρασε απαρατήρητο είναι πως ο Κάανεν κατά την είσοδό του κατευθύνθηκε προς τον πάγκο της Αλκής δίνοντας το χέρι του στον Μάριο Κωνσταντίνου και μετά κατευθύνθηκε στον πάγκο μας. Είναι μια κίνηση fair play που πρέπει να ακολουθήσουν κι άλλοι προπονητές. Επίσης, δεν ξέρω αν το προσέξατε αλλά πάντα στο Β’ ημίχρονο εμφανίζεται χωρίς το σακάκι του. Ίσως είναι το γούρι του! Στο παιχνίδι εκτός από το ότι έστησε περίφημα για ακόμα μία φορά την ομάδα, ήταν πολύ παθιασμένος και σηκωνόταν συνέχεια για οδηγίες. Αξίζει επίσης να καταγράψουμε το γεγονός ότι όταν παίκτης μας και ενώ το σκορ ήταν 1-2, ολιγωρούσε να κάνει άουτ, ψάχνοντας την μπάλα, ο Κάανεν άρπαξε μία και του την έδωσε με μεγάλη ένταση. Η κίνησή του αυτή ερμηνεύεται ως το αυτονόητο «Επιτεθείτε γρήγορα! Βάλτε κι άλλα γκολ!». Ο αντίπαλος προπονητής θα το έλεγε κι αυτός;;;

Η Λάρνακα

Είναι πραγματικά κρίμα το τοπικό μας ματς να γίνεται σε «ξένο» γήπεδο. Τα συναισθήματα ήταν πολύ περίεργα όταν ξεκινήσαμε να πάμε στο ποδοσφαιρικό γεγονός της Λάρνακας που θα γινόταν σε γήπεδο… τρίτης ομάδας! Η Λάρνακα διαθέτει 2 ιστορικές ομάδες και δεν διαθέτει ένα αξιοπρεπές γήπεδο. Το πότε θα αποκτήσει επιτέλους η Λάρνακα ένα γήπεδο της προκοπής κανείς δεν ξέρει. Όπως κυλούν τα πράγματα, ίσως παραμείνουμε ουραγοί και σε αυτό τον τομέα. Από την άλλη η δυναμική επάνοδος και των 2 ομάδων της πόλης μας είναι αδιαμφισβήτητα ένα θετικό γεγονός. Μετά από ένα χρόνο απουσίας η Λάρνακα επέστρεψε πιο ορεξάτη και ώριμη από ποτέ! Η ΑΕΚ είναι ως τώρα η καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος, ενώ η Αλκή δείχνει ότι θα κρατηθεί με ευκολία στην κατηγορία. Ως Λαρνακείς οφείλουμε να επιθυμούμε το καλύτερο και για τις 2 ομάδες!

Ο Τειρεσίας

Ο Φοινικούδας στο game plan του προέβλεψε κόκκινη κάρτα, νέο σκόρερ (Γκόμεζ) και διαφορά ενός γκολ! Δεν μπορείτε να πείτε, τα βρήκε όλα!!! Τελικά, ίσως βρήκαμε το νέο Γκουρού του στοιχήματος! Φοινικούδα γερά, στείλε μας ταμείο ξανά!!!


ΥΓ. Δεν ξέρω αν ακούσατε σήμερα (Δευτέρα) το Φώτη, τον γνωστό ΑΕΛίστα που βγαίνει στο sport-fm και μιλά. Βγήκε και σήμερα και μεταξύ άλλων είπε «Ούτε η Ανόρθωση, ούτε η Ομόνοια είναι καλύτερες από την ΑΕΛ. Η μοναδική ομάδα που μπορεί να είναι καλύτερη από την ΑΕΛ είναι η ΑΕΚ.»


Share this Article on :

10 ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΜΙΛΗΣΑΝ! ΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΕΔΩ!:

Ανώνυμος είπε...

omadara mou aekkara mou geniki apodoxi.
akoma je me etsi emfaniseis pale kleo meta pou kathe pexnidi
alla tora kleo pou xara je oi pou lipi opos ta teleftea 2 xronia (kai oxi mono)
erkountai oi parees mou je laloun oti mono emeis aksizoume mexri stigmis san omada.. se tetoia sxolia ti na apantiso ego je o ka8e aekjis? epidi minisko je lefkosia diladi fantastite oti mou ta laloun touta apoelistes je omoniates

AEK MOU KAME ME PARAPANO PERIFANO

Ανώνυμος είπε...

ΕΛΠΙΖΩ ΣΕ 3-4 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ << ΑΕΚ ΛΑΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ >>
LOUIGI

Ανώνυμος είπε...

FILOI MOU AETZHDES STON AGONA THS E8NIKHS OLOI STO GHPEDO ME KITRINES KAI PRASINES FANELLES, NA GEMOSOUME THN KERKIDA MONOI MAS, GIATI ETSI GOUSTAROUME KAI GIA NA PERASOUME KAI KAPIA ALLA MINIMATA SE KAPOIOUS ALLOUS.......

Ανώνυμος είπε...

AN SINVI POTE LOUGI (APO TO STOMA SOU KAI STOU THEOU TO FTEI) TOTE NA FONAXOUME :

AEK KITION PROTATHLIMA

KAI OXI AEK laos PROTATHLIMA.

TO LAOS INE LIGO KOMMATIPIEIMENO, I AEK MAS EXEI KAI DEXIOUS KAI ARISTEROUS OPADOUS KAI DEN THELOUME POTE XANA NA DIAXORISTI OPOS EGINE APO ENA LATHOS TOU PROI PROEDROU PIO PALIA. ENA LATHOS POU TO OPIO PARADEXTIKE KAI O IDIOS O PROIN PROEDROS MAS THOMAS KYRIAKOU SE SINENTEXI POU ETHOSE.

OSO GIA NA PAME STIN ETHIKI FILE ANONIME 3.48 ETSI PRAGMA POROUME NA KANOUME MONO AN IMASTE 100 ATOMA KAI PANO. NA PAME SE MATCH TIS ETHINIKES 100 ATOMA DEN THA FOVOMASTE TIPOTE KAI NA STIRIXOUME TIN ETHNIKI DINONTAS MINIMATA PROS TOUS PANTES!!! ALLA PREPEI NAMASTE 100 ATOMA KAI PANO.

Ανώνυμος είπε...

AEK SKALA PROTATHLIMA!
opos efonazame gia to kypello

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ LUIGI
ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΦΩΝΑΞΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ. ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΙΑΖΟΜΑΣΤΕ. ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΗΡΘΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΟΜΑΔΑ ΜΕ 10 ΝΕΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΝΔΕΚΑΔΑ ΚΑΙ ΝΕΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ. ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΜΠΑΛΑ, ΟΛΟΙ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟ, ΑΛΛΑ Η ΟΜΑΔΑ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΠΡΟΣΓΕΙΩΜΕΝΗ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΖΕΙ ΠΑΙΓΝΙΔΙ ΜΕ ΠΑΙΓΝΙΔΙ.
ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΕΡΩΤΗΘΟΥΜΕ ΑΝ ΘΑ ΜΑΣ ΑΦΗΣΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ.
ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΩΡΑ. ΕΥΧΟΜΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΠΙΑΝΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΣΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΚΗ. ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟ ΛΙΓΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ.
ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΕΧΩ ΞΕΧΩΡΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΧΟΦΛΑΝΤ, ΒΑΝ ΝΤΑΙΚ, ΓΚΟΜΕΖ ΩΣ ΤΟΥΣ ΚΟΡΥΦΑΙΟΥΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ.
ΝΑ ΕΥΧΗΘΩ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΤΟΝ ΤΖΕΙΣΟΝ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ.
FORZA AEKARA
ARTEMIO FRANKIE

Ανώνυμος είπε...

o 3.48 exi dkio tzai prepi na pamen gia na tous dijoume oti eimaste tzai meis dameai san aek tzai na me mas girisoun tin platy tous avrio pou ennartoun ta derby. oulloi mekitrinoprasines fanelles ston agona ths eqnikhs mas
protathlima....kypello
aekaraaaaaaaaaaaa

Ανώνυμος είπε...

ANTRH XRISTOU KAI FANHS MAKRIDHS OI DYO A8LITIKOGRAFOI TOU POLITH POU ESKEMENA KAI PROKLHTIKA GRAFOUN SYNEXEIA GIA THN APOBOLH TOU NTOUSSSXXX KAI TOU XONTROU DIPLA APO TA AR8RA THS OMADAS MAS. TWRA H LADONONTAI H KATI ALLO SIMBAINEI ME THN ANDROULLA !!! 8A TOUS AFHSOUME ETSI NA GRAFOUN TZAI NA KAMNOUN OTI 8ELOUN H NA TOUS STILOUME EBGAINIKA MIA PROIDOPOIHSHS NA TO STAMATHSOUN KAI AN DEN AKOUSOUN JERETE TO KALO TO PALIKARI JEREI TZAI ALLO MONOPATI.... TZAI O NOWN NOEITO...AN DEN TO KAMOUN. EIPAME KAPOIOS NA TOUS MILHSH NA EJIGI8OUME GIA NA MHN PAREJHGI8OUME... IPAME OMOS PROTA EBGENIKA TZAI YSTERA ME ALLON TROPON... GIATI TOUTOI PANE NA KANOUN ZHMIA STHN AGAPHMENH MAS AEKARA....8A TOUS AFHSOUME ETSI????

Ανώνυμος είπε...

TΗΗ ΕΚΛΗΞΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ, ΑΦΟΥ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΔΥΟ ΤΡΑΓΙΚΕΣ ΧΡΟΝΙΕΣ ΚΑΙ ΕΠΑΝΗΡΘΕ ΑΠΟ ΤΗΝ B ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ, ΚΑΠΩΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΙΤΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟΣ.

ΑΣ ΜΗΝ ΞΕΧΝΟΥΝ ΟΜΩΣ ΜΕΡΙΚΟΙ ΠΙΑ ΟΜΑΔΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΤΕΤΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΠΗΡΕ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΒΑΘΜΟΥΣ ΣΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΟΜΙΛΟ. ΑΣ ΜΗΝ ΞΕΧΝΟΥΜΕ ΜΕΡΙΚΟΙ ΠΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΗΓΕ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΔΥΟ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΟΥΣ ΤΕΛΙΚΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ 2000 - 2010.

Η ΑΕΚ ΚΥΡΙΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΜΙΑ ΟΜΑΔΟΥΛΑ ΝΑ ΤΗΝ ΛΕΤΕ ΕΚΛΗΞΗ.


ΣΕ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ, ΔΕΝ MΠΟΡEΙ ΝΑ ΜΕΝΕΙ ΑΣΧΟΛΙΑΣΤΟΣ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΑΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙ.
ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΑ ΝΟΜΙΣΕΙ ΟΤΙ ΜΙΛΩ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΡΑΣ ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ VAN NTAIK, ΑΛΛΟΣ ΘΑ ΝΟΜΙΣΕΙ ΜΙΛΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΑΛΑΝΤΟΥΧΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΡΟΥΜΠΕΝ GOMEZ, ΑΛΛΟΣ ΘΑ ΝΟΜΙΖΕΙ ΜΙΛΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΥΛΙΣΤΑ, ΤΟΝ HOFLANT Η ΤΟΝ KINGLSEY.

ΟΧΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ!! ΜΙΛΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΑΣ!! ΜΕ ΜΙΑ ΛΕΞΗ....ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΖΗΣΑΜΕ! ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΠΡΩΤΟΓΝΩΡΟ! 3000 ΑΝ ΟΧΙ 4000 ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΟΥΝ, ΝΑ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΘΑΡΡΥΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΛΕΠΤΟ! ΕΓΩ ΒΓAΖΩ ΤΟ ΚΑΠΕΛΟ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΑΣ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΕΙΧΕ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΓΑΠΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΟΠΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΑ! ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟ! ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΜΑΚΡΥΣΜΕΝΕΣ ΚΕΡΚΙΔΕΣ ΤΟΥ G.Σ.Z ΚΑΙ ΧΤΕΣ ΣΤΟ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΣ ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ!

ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΟΥΤΕ ΣΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΤΕΛΙΚΟΥΣ ΚΥΠΕΛΛΟ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΤΟΣΟ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΤΡΑΓΟΥΘΑ ΕΤΣΙ.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ! ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΣΑΜΕ ΟΜΩΣ! ΤΩΡΑ...ΠΑΜΕ ΠΙΟ ΔΥΝΑΜΙΚΑ!
ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ! ΤΩΡΑ!
ΤΩΡΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΝΕΑ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ.
ΟΛΟΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ.
ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ...ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ! ΜΠΟΡΟΥΜΕ! ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ!

ΦΩΝΗ, ΧΡΩΜΑ, ΣΙΝΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ!!! ΑΕΚ ΑΕΚ ΑΕΚ!

Ανώνυμος είπε...

astou file na grafoun oti theloun perki na min ma paroun sta sovara oi antipaloi. osa kaka grafoun gia tin AEK toso vlakes tha fanoun sto telos epidi afti omada den isteri se kamia grami tis. ta thetika tis neas AEK ine parapola kai den ine tixeo oti tha pame akomi pio psila!

apla tha ginoun rezili aftoi pou grafoun akoma kaka gia tin omada mas.

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με ακατάλληλο περιεχόμενο δεν θα δημοσιεύονται.

Παρακαλούμε όπως βάζετε ΟΝΟΜΑ ή ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ για να δημοσιευθεί το σχόλιό σας.

 

© Copyright A.E.Kition blog 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.