News Update :

Ψηφοφορία

Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2010

Σε μια τέτοια ματσάρα ποιον να πρωτοδιαλέξεις; Οι ποδοσφαιριστές μας στην πρεμιέρα έπαιξαν εξωπραγματικό (για τα δεδομένα των τελευταίων ετών) ποδόσφαιρο, αλλά δεν γεύτηκαν το νέκταρ. Δέχθηκαν τα συγχαρητήρια όλης της Κύπρου, αναγνωρίζοντας τους τη μεγάλη τους προσπάθεια. Είναι γι’ αυτό που καθίσταται δύσκολη και η επιλογή ορισμένων ως εκείνων που εντυπωσίασαν. Σ’ αυτό το δύσκολο ερώτημα απάντησαν οι φίλοι του blog, με τα αποτελέσματα να είναι…



ΠΟΙΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΣΑΣ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΑΝ ΣΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡΑ;

ΝΕΓΚΡΙ 12 ψήφοι
ΘΕΟΦΙΛΟΥ 54 ψήφοι
ΤΖΕΙΣΟΝ 60 ψήφοι
ΧΟΦΛΑΝΤ 20 ψήφοι
ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ 70 ψήφοι
ΝΤΙΜΕΧ 10 ψήφοι
ΒΑΝ ΝΤΑΙΚ 17 ψήφοι
ΜΑΡΚΑΣΑ 82 ψήφοι
ΡΟΥΜΠΕΝ 41 ψήφοι
ΠΑΟΥΛΙΣΤΑ 38 ψήφοι
ΚΙΝΓΚ 31 ψήφοι
ΠΡΙΣΟ 32 ψήφοι
ΜΙΤΙΔΗΣ 22 ψήφοι
ΑΛΑΝ 9 ψήφοι

Οι 50άρηδες+
Πάει η εποχή που η ΑΕΚ ήταν προσωποπαγής, διέθετε εν ολίγοις ένα ποδοσφαιριστή σημαία ή αστέρι. Σήμερα η ΑΕΚ διαθέτει μια πλειάδα εξαιρετικών ποδοσφαιριστών που συγχύζεσαι και δεν ξέρεις ποιον να επιλέξεις. Τούτο φάνηκε και μέσω της ψηφοφορίας όπου 3 παίκτες ξεπέρασαν το 50% και είναι οι: Μαρκάσα, Λαμπρόπουλος, Τζέισον. Αυτό σημαίνει ότι περισσότεροι από τους μισούς ΑΕΚτζήδες εντυπωσιάστηκαν από την αγωνιστική παρουσία των συγκεκριμένων ποδοσφαιριστών! Εάν με μόλις μία αγωνιστική κατάφεραν να κερδίσουν τον μισό και πλέον κόσμο φανταστείτε τι θα γίνει στη συνέχεια!

Μαρκάσα – ο πρώτος
Μια επιλογή της προ-Κρόυφ εποχής. Σεμνός και χωρίς «βαρύ» βιογραφικό, είδε την ΑΕΚ ως μια πρόκληση και σκαλοπάτι για υψηλότερα. Όλοι πλέον μιλούν για μια έξυπνη επένδυση με σίγουρο κέρδος, αφού αποδίδει τα μέγιστα ενώ κοστολογείται χαμηλά (€200000 σύμφωνα με διαδικτυακή πηγή). Στο ματς της πρεμιέρας έδειξε πως είναι παίκτης με τεράστιες δυνατότητες, ακούραστα πνευμόνια και απίστευτο σουτ. Έκοβε, μοίραζε, έτρεχε, πίεζε, σούταρε, τι άλλο να κάνει; Ένας μαχηρτής των γηπέδων που διψά για μπάλα και διακρίσεις. Έχοντας πει αυτά, νομίζω πως είμαστε τυχεροί που τον έχουμε στην ομάδα μας! Ενδιαφέρον παρουσιάζουν και οι δηλώσεις του μετά το ατυχές 1-2 με την Ομόνοια: «Τι ατυχία!! Παίξαμε καλύτερα, είχαμε περισσότερες ευκαιρίες να σκοράρουμε και χάσαμε!! Στο επόμενο παιχνίδι θα είναι διαφιρετικό και θα κερδίσουμε!! Σας ευχαριστώ όλους για την υποστήριξη σας… ήταν απίστευτα καλό!!». Ο Μαρκάσα δίνει το στίγμα: πάμε για τη νίκη παντού, με την υποστήριξη των οπαδών!!!

Λαμπρόπουλος – η αποκάλυψη
Ο Λαμπρόπουλος, από τους «παλιούς» της ομάδας, κάνει φέτος μια νέα αρχή. Παρόλο που και αυτός δεν άνηκε στις επιλογές του Κρόυφ, εντούτοις κέρδισε με ευκολία την εμπιστοσύνη του προπονητή, ο οποίος τον μετέφερε πιο πίσω, στα μετόπισθεν αντιλαμβανόμενος την ποιότητα και τα προσόντα του. Έχω την πεποίθηση ότι θα αποτελέσει μία από τις ευχάριστες εκπλήξεις του πρωταθλήματος και θα καθιερωθεί για πολλά χρόνια ως ένας από τους κορυφαίους αμυντικούς του τόπου. Αυτό δεν είναι δύσκολο να το προβλέψει κανείς αφού ο Λαμπρόπουλος έχει άριστη τεχνική κατάρτιση, έχει τα σωματικά προσόντα που απαιτούνται για τη θέση και πάνω απ’ όλα είναι καλό παιδί. Θέλει να παίξει μπάλα και όχι να δημιουργεί θορύβους, γι’ αυτό το μέλλον του ανήκει! Στο ματς με την Ομόνοια ήταν σοβαρός και σχεδόν αλάνθαστος. Με ηρεμία στο παιχνίδι του αναδεικνύεται ως η ήρεμη δύναμη που αναχαιτίζει τις αντίπαλες επιθέσεις.

Τζέισον – το παιδί μας
Ο «Τσάρλης» ήρθε και θα αφήσει εποχή! Αναμφίβολα ξέρει μπάλα και φρόντισε να μας το δείξει από το πρώτο κιόλας ματς. Αυτό όμως που εντυπωσίασε περισσότερο ήταν η ταχύτητα και οι αντοχές του, που φέρνουν λίγο από… Ουσέιν Μπολτ! Ας είναι η ΑΕΚ ο στίβος που θα φέρει τα ρεκόρ!!! Πέραν από την ελαφριά διάθεση, η μη συμπερίληψή του στην εθνική ομάδα, όντας έτοιμος και ενδεκαδάτος, ξένισε την κοινή γνώμη. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός ήταν στο γήπεδο και είδε την προσπάθεια του Τζέισον, αλλά παραδόξως προτίμησε να καλέσει παίκτες που γεμίζουν 18άδες στις ομάδες τους (π.χ. Μ. Ηλία, Σατσιά κ.ά). Θα είναι κρίμα και άδικο αν δεν κερδίσει θέση στην εθνική αφού αφενός την αξίζει και αφετέρου άφησε τις σειρήνες της Αγγλίας για τη χάρη της ΑΕΚ και της Εθνικής. Μόνο και μόνοι αυτό φανερώνει τον πόθο για προσφορά στην πατρίδα του!


Share this Article on :

2 ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΜΙΛΗΣΑΝ! ΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΕΔΩ!:

Unknown είπε...

O ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΚΤΟΥΡΑ.ΑΞΙΖΕΙ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΕΝΤΟΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ.ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ ΤΗΣ ΑΕΚ. ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΞΑΔΕΡΦΕ ΗΛΙΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Ο ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΚΤΟΥΡΑ.ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ.ΣΙΓΟΥΡΑ Η ΑΕΚ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙ ΨΗΛΑ ΦΕΤΟΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟ ΒΑΣΙΚΟ.ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΞΑΔΕΡΦΕ ,ΗΛΙΑΣ

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με ακατάλληλο περιεχόμενο δεν θα δημοσιεύονται.

Παρακαλούμε όπως βάζετε ΟΝΟΜΑ ή ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ για να δημοσιευθεί το σχόλιό σας.

 

© Copyright A.E.Kition blog 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.