News Update :

Η εντεκάδα που κερδίζει! (revised)

Παρασκευή 27 Αυγούστου 2010

Το πρωτάθλημα αρχίζει κι η εξέδρα πλημμυρίζει…η αγωνία ανεβαίνει μέρα με τη μέρα στο κατακόρυφο εν όψει της πρώτης αγωνιστικής της περιόδου 2010-2011. Από την πρώτη κιόλας σαββατοκυριακοδευτέρα θα έχουμε νικητές και ηττημένους, ενθουσιασμό και απογοήτευση, εικασίες για τις ομάδες που θα πρωταγωνιστήσουν και τις ομάδες που θα υποβιβαστούν, παράπονα για τη διαιτησία, αντιπαραθέσεις παραγόντων, ίσως και αποχωρήσεις προπονητών...
Μετά από μία αποτυχία συνηθίζεται όλοι να κοιτάμε πίσω λέγοντας: «αν δεν τρώγαμε το γκολ…αν δεν έχανε την ευκαιρία…αν μας έδινε το πέναλτι…» και άλλα συναφή προσπαθώντας να απαλύνουμε τον πόνο μας. Το δεδομένο όμως είναι πως όλες οι ομάδες ξεκινούν από την ίδια αφετηρία, έχοντας τρεις βαθμούς στο χόρτο κάθε αγωνιστική που στα πόδια τους είναι αν θα τους πάρουν ή αν…θα τους κλωτσήσουν! Προσπαθώντας να αναλύσουμε στη θεωρία πώς προδιαγράφεται μια καλή πορεία στο πρωτάθλημα βρήκαμε 11 παράγοντες που κατά τη γνώμη μας είναι καθοριστικοί για κάθε ομάδα, άλλοι λιγότερο και άλλοι περισσότερο, και σας τους παρουσιάζουμε με τυχαία σειρά:



1) Προπονητής: εκτός από γνώστης του αντικειμένου και ηγέτης, πρέπει να εμπνέει ποδοσφαιριστές, διοίκηση και κόσμο, έτσι ώστε να αφήνεται να κάνει τη δουλειά του.
Α.Ε.Κ.: Ο Τον Κάανεν είναι το στοίχημα της φετινής ΑΕΚ. Ο Ολλανδός προπονητής, προερχόμενος από επιτυχίες με τη Βαλέτα Μάλτας, δεν είναι το ηχηρό όνομα αλλά έχει στο πλάι του τον πασίγνωστο και αναγνωρίσιμο Γιόρντι Κρόιφ ως τεχνικό διευθυντή-μάνατζερ. Ένα δίδυμο που εμπνέει κύρος και υπόσχεται πολλά. Είναι αξιοσημείωτο το γεγονός πως η πρόσληψη του Ολλανδού ήρθε μετά από 3 χρόνια συνεχόμενης παρουσίας κυπρίων προπονητών στον πάγκο της ΑΕΚ.
Βαθμός: 8/10

2) Μεταγραφές-ομοιογένεια: αναμφισβήτητα οι μεταγραφικές κινήσεις είναι καθοριστικότατες για την παρουσία της ομάδας. Δε χρειάζονται κατ' ανάγκην μεγάλα ονόματα. Φτάνει να ξέρουν μπάλα, να μην τραυματίζονται εύκολα, να ενσωματωθούν γρήγορα και πάνω απ’ όλα να μη φύγουν ...νύχτα. Πέραν αυτού, η ομάδα πρέπει να έχει ομοιογένεια και αυτό εξαρτάται από το πόσο καιρό έχουν παίξει μαζί οι ποδοσφαιριστές και από το τι προετοιμασία έχουν κάνει.
Α.Ε.Κ.: Αν και είναι νωρίς να κριθούν, οι παίκτες που εντάχθηκαν στο δυναμικό της ομάδας φαίνονται πολύ καλές περιπτώσεις και ευελπιστούμε πως θα προσφέρουν τα μέγιστα. Η ΑΕΚ φέτος διαθέτει αρκετές περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που κάθε ομάδα θα ήθελε στο ρόστερ της. Ερωτηματικό αποτελεί το γεγονός ότι λιγες μερες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος γίνονται ακόμα προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ με βασικές θέσεις να μένουν ακόμη ακάλυπτες. Από τους περσινούς παίκτες μόνο 9 έχουν παραμείνει και μάλιστα δεν προορίζονται για βασικοί (πλην του Νεγκρι) οπότε η ομοιογένεια είναι ένα μεγάλο ερωτηματικό. Πόσες αγωνιστικές θα περάσουν μέχρι να «δέσει» το γλυκό;
Βαθμός: 7/10

3) Βάθος: ένεκα και των 32 αγωνιστικών της νέας μορφής του πρωταθλήματος, το ρόστερ κάθε ομάδας πρέπει να είναι πλούσιο με δύο ποδοσφαιριστές στην κάθε θέση, αλλιώς μπορεί να χρειαστεί να χρησιμοποιηθούν λύσεις ανάγκης.
Α.Ε.Κ.: Έχοντας περίπου 25 αξιόμαχους ποδοσφαιριστές στο δυναμικό της, η ΑΕΚ μπορεί να νιώθει γεμάτη στη θεση τερματοφυλακα, κεντρικων αμντικων, μεσων, αλλα δεν υπαρχει βαθος σε επιθεση και ακραια οπισθοφυλακη. Υπάρχουν παίκτες με εμπειρίες (Χόφλαντ, Βαν Ντάικ...)αλλά και παίκτες νεαροί με όρεξη για δουλειά και δίψα για διάκριση (Πρισό, Σόουζα...). Παρα τις ελλειψεις σε καποιες θεσεις, θεωρω οτι μπορούμε να νιώθουμε ασφαλείς πως δε θα μείνουμε εκτεθειμένοι σε κάποια θέση κυρίως για το λόγο ότι πολλοί από τους ποδοσφαιριστές μας φέτος είναι πολυθεσίτες. (Κιγκ, Τζέισον, Μαρκάσα, Θεοφίλου, Λαμπρόπουλος...).
Βαθμός: 8/10

4) Ηλικία-Φυσική κατάσταση: το σύγχρονο ποδόσφαιρο απαιτεί από τις ομάδες να έχουν ταχύτητα και αντοχές οπόταν είναι βασικό για την κάθε ομάδα να διαθέτει και νεαρούς ποδοσφαιριστές με πνευμόνια και αστείρευτες δυνάμεις. Φυσικά μεγάλο ρόλο παίζει και η εκγύμναση της ομάδας καθώς και η προετοιμασία που έκαναν οι ποδοσφαιριστές ούτως ώστε να είναι πάντα φρέσκιοι, μακριά από επιπόλαιους τραυματισμούς.
Α.Ε.Κ.: Αρκετοί οι νεαροί ποδοσφαιριστές στην ομάδα μας. Αλλά ακόμα και οι μεγαλύτεροι με βάση τις εμπειρίες τους και τον επαγγελματισμό τους θα ήταν παράξενο να τους δούμε «κομμένους». Η προετοιμασία της ομάδας μας έγινε με πολύ επαγγελματικά πρότυπα αν και υπάρχει ψιθυρολογία ότι οι 8 μέρες που είχαν «ελεύθερο» στην Ολλανδία ήταν πολλές και ίσως καταστροφικές.
Βαθμός: 8/10

5) Δίχτυα: όταν βρίσκεις δίχτυα παίρνεις και βαθμούς, και όσο παίρνεις βαθμούς τόσο ανεβαίνεις βαθμολογικά. Η ομάδα που διαθέτει ευκολία στο σκοράρισμα και επιθετική πολυφωνία σίγουρα θα πάρει ευκολότερα κάποια αποτελέσματα από κάποια άλλη που έχει δυστοκία, όσο καλό ποδόσφαιρο κι αν παίζει.
Α.Ε.Κ.: Η ομάδα μας δε φημίζεται για το επιθετικό ποδόσφαιρο, αλλά ευελπιστούμε πως φέτος θα αλλάξουν προς το καλύτερο τα πράγματα. Όσον αφορά την πολυφωνία μπορούμε να πούμε πως διαθέτουμε πλειάδα ποδοσφαιριστών που στο παρελθόν έδειξαν να έχουν καλή σχέση με τα δίκτυα. Κιγκ, Παουλίστα, Γκρέκορ, Πρισό, Σεντρικ, Γκομεζ είναι μερικοί από αυτούς. Ο παράγοντας τύχη στο σκοράρισμα θεωρείται δεδομένος και καλοδεχούμενος. Η επιθετική...ανυπαρξία προβλημάτισε στα φιλικά επί κυπριακού εδάφους αλλά ήταν αγώνες που ο προπονητής δοκίμαζε σχήματα και ποδοσφαιριστές έτσι δεν το παίρνουμε ως κακό οιωνό. Δεδομενο παντως ειναι οτι απουσιαζει ο κλασσικος επιθετικος περιοχης.
Βαθμός: 7/10

6) Αμυντική συμπεριφορά: είναι γνωστό πως για να αντεπεξέλθεις στο πρωτάθλημα και να κρατηθείς στα ψηλά πρέπει να έχεις γρανιτένια άμυνα. Φυσικά όλη η αμυντική συμπεριφορά της ομάδας παίζει ρόλο, ακόμα και του φουνταριστού σου αφού όταν πιέζεις ψηλά δυσκολεύεις την αντίπαλο ομάδα να επιτεθεί.
Α.Ε.Κ.: Πέρσι η ομάδα διέθετε την καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος Β’ κατηγορίας. Ας ελπίσουμε πως και φέτος η άμυνά μας θα «τρώει γκολ με το σταγονόμετρο» και ότι δε θα δεχθεί περισσότερα από 20 γκολ. Πάντως το αμυντικό δίδυμο Χόφλαντ-Ντίμεχ θεωρώ πως θα είναι από τα καλύτερα φέτος. Ερωτηματικό αποτελεί ο παρτενέρ του Βαν Ντάικ στα χαφ που δε γνωρίζουμε με σιγουριά ποιος θα είναι. Μέχρι τώρα μεσοαμυντικα η ομάδα έδειξε πολύ καλά δείγματα. Ερωτηματικό οι στημένες φάσεις.
Βαθμός: 8/10

7) Τερματοφύλακας: Ίσως η πιο σημαντική θέση στην εντεκάδα κάθε ομάδας. Ομάδες με καλούς τερματοφύλακες κάνουν πρωταθλητισμό. Πέραν των ικανοτήτων του πρέπει να είναι και ηγέτης, προσωπικότητα, να εμπνέει και να ενθαρρύνει τους συμπαίκτες του και να είναι ο οργανωτής της άμυνας.
Α.Ε.Κ.: Ταλαιπωρηθήκαμε αρκετά στο θέμα ανεύρεσης τερματοφυλάκων φέτος. Νέγκρι και Κυθραιώτης είναι καλές λύσεις αλλά φαίνεται πως ο προπονητής ήθελε το κάτι παραπάνω και έτσι παρέλασαν 5 ονόματα τερματοφυλάκων. Τελικά δεν αποκτήθηκε κάποιος. Αν όμως χρειαστεί, υπάρχει και ο Ιανουάριος...
Βαθμός: 7/10

8) Διαιτησία: Ίσως ο μοναδικός εξωγενής παράγοντας. Κακά τα ψέματα, η διαιτησία μπορεί να αλλοιώσει αποτελέσματα, σε κάθε πρωτάθλημα. Από το …τσεπάκι της εξαρτώνται επίσης και οι τιμωρίες των ποδοσφαιριστών. Έτσι και στο δικό μας πρωτάθλημα, ομάδα που θέλει να πρωταγωνιστήσει πρέπει να έχει τουλάχιστον 50-50 σφυρίγματα και μειωμένη συγκομιδή καρτών.
Α.Ε.Κ.: no comment
Βαθμός: 3/10

9) Υπομονή: Πολλά από τα παιχνίδια συνήθως κρίνονται στο γκολ και άλλα τόσα στα τελευταία λεπτά του αγώνα. Η ομάδα που θα έχει την υπομονή και δε θα πανικοβληθεί, μπορεί σε αυτά τα δύσκολα παιχνίδια να χτυπήσει την υστάτη και να πάρει τους υπερπολύτιμους βαθμούς. Μόνο με υπομονή, αυτοπεποίθηση και σωστή στρατηγική.
Α.Ε.Κ.: Με την εμπειρία των ποδοσφαιριστών μας και τη στρατηγική του προπονητή μας είμαι σίγουρος πως θα πάρουμε αρκετούς βαθμούς με την υπομονή.
Βαθμός: 8/10

10) Ψυχολογία και καλό ξεκίνημα: Η ψυχολογία στο ποδόσφαιρο είναι ένα μεγάλο και καθοριστικό κεφάλαιο και ταυτόχρονα ένα στοίχημα που όποια ομάδα κερδίσει σίγουρα θα συντείνει στο να έχει μια καλή πορεία στο πρωτάθλημα. Αυτή είναι η κυριότερη αιτία που φέρνει και τα καλά αποτελέσματα αλλά και τη διάρκεια που κάθε ομάδα θέλει να έχει στην απόδοσή της. Φυσικά ρόλο παίζει και το καλό ξεκίνημα καθώς με θετικά αποτελέσματα τονώνεται η αυτοπεποίθηση των ποδοσφαιριστών. Χωρίς αυτό να σημαίνει πως αν χαθεί ένα παιχνίδι, έστω και η πρεμιέρα, ότι χάθηκε ο κόσμος. Όταν βλέπεις το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά μόνο κέρδος έχεις να πάρεις.
Α.Ε.Κ.: Άγνωστο το πως θα αντιδράσουν οι ποδοσφαιριστές μας στις πραγματικές αγωνιστικές συνθήκες. Πάντως παίκτες όπως τους Χοφλαντ, Βαν Νταικ και Ντιμεχ τους βλέπω ως τους ηγέτες που θα τονώνουν την ψυχολογία της ομάδας. Όσον αφορά το καλό ξεκίνημα, δε μένουν πολλές μέρες για να διαπιστώσουμε αν θα μπούμε "με το δεξί" στο πρωτάθλημα απέναντι στην περσινή πρωταθλήτρια.
Βαθμός: 7/10

11) Κόσμος: Δεν είναι τυχαίο που συχνά αποκαλείται ως ο 12ος παίχτης της ομάδας γι’ αυτό άλλωστε και αναφέρομαι σε αυτόν ως τον 12 παράγοντα-παίκτη της ομάδας. Ο κόσμος πρέπει να ακολουθεί την ομάδα μέσα-έξω, παντού, να την ενθαρρύνει δίνοντας χρώμα-φωνή-χειροκρότημα. Έτσι τροποντεινά αποκτάς πλεονέκτημα ψυχολογίας απέναντι στην αντίπαλο ομάδα, αφού «αγωνίζεσαι με 12 παίκτες».
Α.Ε.Κ.: Στο συγκεκριμένο θέμα θέλουμε βελτίωση τόσο σε ποσότητα όσο και σε πάθος και οργάνωση. Πράγματι τα τελευταία χρόνια γίνεται μια οργανωμένη προσπάθεια και είμαι σίγουρος πως θα έχει αποτελέσματα. Σε αυτό θα βοηθήσουν οι καλές εμφανίσεις της ομάδας.
Βαθμός: 6/10

Οι τελευταίοι δυο «παίκτες» θα παίξουν ως αλλαγή. Μην τους υποτιμήσετε γιατί οι αλλαγές τις πλείστες φορές είναι το κλειδί για τη νίκη!

12) Καλό κλίμα: Καλό κλίμα στα αποδυτήρια, στην εξέδρα, στις σχέσεις διοίκησης-προπονητή-ποδοσφαιριστών. Από τα βασικότερα συστατικά μιας καλής και επιτυχημένης χρονιάς.
Α.Ε.Κ.: Ας αφήσουμε τη γκρίνια και τα κόμπλεξ στο σπίτι γιατί μόνο διχόνοια φέρνουν στους κόλπους της ομάδας. Η διοίκηση κάνει τεράστιες προσπάθειες τις οποίες πρέπει να αναγνωρίζουμε και όχι μόνο να την κρίνουμε για τα λάθη της. Ναι, άργησε ο προγραμματισμός αλλά αυτό δεν είναι και το τέλος του κόσμου. Πρέπει να "ανοίξει ο καιρός" όσο πιο σύντομα γίνεται γιατί οι τελευταίες εξελίξεις αναστάτωσαν όλους μας.
Βαθμός: 5/10

13) Πρώτο γκολ: Χωρίς να είναι απόλυτο, οι ομάδες που πετυχαίνουν το πρώτο γκολ, χαράσσουν το δρόμο για τη νίκη, ακόμα κι αν αυτό επιτευχθεί νωρίς στο παιχνίδι.
Α.Ε.Κ.: Την πετυχημένη περίοδο 2007-2008 όταν και μπήκαμε τετράδα, στα 13 από τα 14 νικηφόρα παιχνίδια είχαμε προηγηθεί στο σκορ. Μόνο στο 5-3 με την Ομόνοια γυρίσαμε το σκορ. Αυτό όμως δεν πρέπει να μας χαροποιεί και τόσο καθώς υπήρχαν άλλα 6 παιχνίδια στα οποία προηγηθήκαμε όμως τελικά ισοφαριστήκαμε ή ακόμα και χάσαμε το παιχνίδι. Ποσοστό επιτυχίας 68,42% στα παιχνίδια που προηγηθήκαμε. Αν η ομάδα μας μπαίνει αποφασιστικά από την αρχή, τότε θα πανηγυρίζουμε γκολ από το πρώτο ημίχρονο που θα τροχιοδρομεί τη νίκη. Εξάλλου ο προπονητής μας έχει δηλώσει πως η ΑΕΚ θα παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο.
Βαθμός: 7/10

Είναι φύση αδύνατο για μια ομάδα να είναι άριστη και στους 14 πιο πάνω παράγοντες. Το σίγουρο είναι όμως πως ο καθένας από αυτούς έχει ιδιαίτερη σημασία και καθορίζει τη θέση που τελικά θα καταταγεί η κάθε ομάδα. Ας ελπίσουμε πως η Α.Ε.Κ. φέτος θα πάρει άριστα σε όσους περισσότερους από αυτούς είναι δυνατόν! ! !


**Οι βαθμοί όπως αντιλαμβάνεστε είναι υποκειμενικοί και τυχόν διαφωνίες είναι δεκτές.
**Αν πιστεύετε πως παρέλειψα να αναφερθώ σε κάποιο παράγοντα μπορείτε να αφήσετε το σχόλιό σας.




Share this Article on :

18 ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΜΙΛΗΣΑΝ! ΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΕΔΩ!:

Ανώνυμος είπε...

vlepontas to poll autis tis vdomadas mporo na po oti polla atoma pou grafoun s'auto to blog den einai aektzies i einai arostoi.

den mporo na fantasto aektzi pou na pistevei oti i omada tou tha paei diavathmisi apeuthias akoma kai an to roster tis omadas itan xalia - afou i elpida panta pethanei teleutaia -

parakalo olous to aektzeies na min lanvannou ipopsi kai na apantoun se ilithia sxolia pou spernou dixonia stin omada. anti autou na graphoun sxolia pou tha anevazoun tin psixologia to aektzei - kalopisti kritiki einai panta kalodexoumeni -

fenete oti oi anthropoi tis aek ekana oti mporousan gia na einai i aek dinati fetos. tha diksei o xronos

kali tyxi aek giat tin nea xronia kai elpizo naekpliksis to pantes

Ανώνυμος είπε...

eklise kai o epithtetikos kai sintoma tha klisi kai allos epitetikos kai amintikos.

gia tin omonoia nomizo imaste etimi. PANO TOUS LEVENTOPEDA!

COME ON KING.

Ανώνυμος είπε...

Τον Βέλγο επιθετικό Σεντρίκ Ρουσέλ κλείνει η ΑΕΚ Λάρνακας. Ο 32χρονος φορ (06/01/78), με δύο συμμετοχές στην εθνική ομάδα της χώρας του, αναμενόταν χθες στην Κύπρο και σήμερα, εκτός απροόπτου, θα περάσει από τις ιατρικές εξετάσεις και θα υπογράψει μονοετές συμβόλαιο, με προοπτική ανανέωσης για ακόμα ένα χρόνο.



Ο ύψους 1.90 μ. στράικερ αγωνίστηκε σε αρκετές ομάδες του Βελγίου και της Αγγλίας, ενώ για ένα χρόνο έπαιξε και στην Ιταλία. Από το 2007 ανήκε στο δυναμικό της Μονς. Προηγουμένως αγωνίστηκε στην Μπρέσια Ιταλίας, στην Σταντάρ Λιέγης, στη Ρουμπίν Καζάν, στις Γκενκ και Γκεντ Βελγίου καθώς και στις αγγλικές Γουλβς και Κόβεντρι.



Ο Ρουσέλ κουβαλά πολλές εμπειρίες και πιστεύεται ότι μπορεί να βοηθήσει την ΑΕΚ σε μια θέση που η ομάδα «πονά» τα τελευταία χρόνια. Πληροφορίες μας αναφέρουν ότι για τον παίκτη ενδιαφέρθηκε φέτος και η Κιλμάρνοκ Σκοτίας, ωστόσο, τελικά πείσθηκε από τον Ζόρντι Κρόιφ να συνεχίσει την καριέρα του στην Κύπρο.

AKOMA ENAS PEXTIS POU DEN THA ERXONTAN AN DEN IXAME TON KROIF.

Σε μια άλλη εξέλιξη, οι παράγοντες της ΑΕΚ έκαναν συγκεκριμένη πρόταση συνεργασίας στον Νίκο Κατσαβάκη και μέχρι χθες περίμεναν την απάντησή του. Σύμφωνα με πληροφορίες μας, εάν ο Κατσαβάκης απαντήσει αρνητικά στην πρόταση, τότε οι Λαρνακείς θα κινηθούν για την απόκτηση Ολλανδού μπακ που ήδη έχουν στα υπόψη.



PAME GIA ALLA.
NAMASTE KAI EMIS THETIKI KAI THA PAME KALA.

Ανώνυμος είπε...

Και εμείς ανησυχούμε και προβληματιζόμαστε (ως γνήσιοι ΑΕΚτζήδες) όταν τέτοιου είδους ανακοινώσεις από «μέλη της ΑΕΚ» βγαίνουν προς τα ΜΜΕ μάλιστα δύο μέρες πριν το πρώτο επίσημο παιχνίδι της αγαπημένης μας ομάδας.

Ανησυχούμε αν όντως αυτοί οι «φίλαθλοι-μέλη» της ΑΕΚ είναι όντως μέλη της ΑΕΚ και είναι όντως φίλαθλοι της ομάδας μας. Γιατί πίσω από την ανωνυμία του ο καθένας μπορεί να γράφει ότι θέλει όμως δεν μπορεί μαζί του παρασέρνει και άλλους και αυτό δεν είναι καθόλου τίμιο.
Από την άλλη ανησυχούμε γιατί αν όντως αυτοί οι άνθρωποι είναι «μέλη της ΑΕΚ» σημαίνει πως και εμείς έχουμε αποτύχει που δεν τους έχουμε ακόμη απομονώσει – απαγορεύσει να αγγίζουν ότι πιο ιερό έχουμε. ΤΗΝ ΑΕΚ.

Ανησυχούμε γιατί βαρεθήκαμε να δίνουμε απαντήσεις στο κάθε «μέλος της ΑΕΚ» και μη που κατ επανάληψη βάλθηκε να «χτυπήσει» την ΑΕΚ και μόνο την ΑΕΚ – γιατί μην μου πείτε πως έχετε διαβάσει κάτι παρόμοιο για οποιαδήποτε άλλη ομάδα.
Όλος παραδόξος στα Κυπριακά Αθλητικά ΜΜΕ ότι βγει για την ΑΕΚ κάποιοι εντέχνως το μετατρέπουν σε ένα αρνητικό γεγονός και το προβάλλουν πρωτοσέλιδο στις φυλλάδες τους.

Ανησυχούμε γιατί αφού αυτά τα «μέλη της ΑΕΚ» έχουν τόσο έντονη και αντίθετη άποψη γιατί δεν ανάλαβαν την ΑΕΚ σαν συμβούλιο και να αποτρέψουν το καταστροφικό κ. Ελληνα και Κρουφ να επιτελέσουν το «έργο τους»

Δεν θα δώσω καμία απάντηση σε αυτά τα «μέλη της ΑΕΚ». Η ΑΕΚ και κανένας υγιής σκεπτόμενος φίλαθλος της δεν έχει να απαντήσει σε κανένα και τίποτε.

Η ΑΕΚ είναι ΕΔΩ και η παρουσία της θα φανεί στο γήπεδο. Τις απαντήσεις θα τις πάρουν όλοι μέσα από την αγωνιστική συμπεριφορά της ομάδας μας.

Επιτέλους ας σταματήσουμε να ανησυχούμε και να προβληματιζόμαστε. Αυτό το κάνουμε για 15 χρόνια και είδαμε που μας έχει οδηγήσει.

ΣΑΝ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΑΕΚ αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να σπρώξουμε την ομάδα μας όπως μπορούμε και στο τέλος της χρονιάς τότε μπορούμε να πούμε ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ.

Την Δευτέρα εμείς δεν θα ανησυχούμε. Θα χαιρόμαστε την ΑΕΚ πίσω εκει που της ΑΡΜΟΖΕΙ.

ΚΙΤΙΕΑΣ

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΧΑ ΓΡΑΨΕΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΧΑΛΚΑΝΟΡΑ ΟΤΙ ΧΡΕΑΖΟΜΑΣΤΕ ΑΜΕΣΑ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΠΕΡΙΟΧΗΣ. ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΣΤΑΤΗ ΠΗΡΑΜΕ ΠΑΙΚΤΗ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΘΕΣΗ, ΤΟΝ ΒΕΛΓΟ ΡΟΥΣΕΛ, ΕΝΑ ΕΜΠΕΙΡΟ ΠΑΙΚΤΗ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ. ΜΕΝΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ 1 ΣΤΟΠΕΡ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ ΑΦΟΥ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΜΠΑΚ ΚΑΙ ΝΑ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΘΕΣΗ Ο ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΘΕΙ.
ΕΝΔΕΚΑΔΑ ΜΕ ΟΜΟΝΟΙΑ.
1. ΝΕΓΚΡΙ, 2. ΘΕΟΦΙΛΟΥ, 3. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, 4. ΧΟΦΛΑΝΤ, 5. ΝΤΙΜΕΧΣ??!!, 6. ΒΑΝ ΝΤΑΙΚ, 7. ΜΑΡΚΑΣΑ, 8. ΓΚΟΜΕΖ, 9. ΡΟΥΣΕΛ, 10. ΚΙΝΚΛΣΕΙ, 11. ΠΑΟΥΛΙΣΤΑ Η ΠΡΙΣΟ.
ARTEMIO FRANKIE

Ανώνυμος είπε...

m a ti eine aytoi pektes poy eklisame..mono kinisis panikoy mporoyn na xaraktiristoyn..opos ekatalab autos o roysel den exi ipothesi den mirizete to gkol eno ke o lisen den exi ipothesi..akomi theloyme ke allo epithetiko ke aminitko..to protathlima ksekina ke emies ston kosmo mas..elpizo na men ginoyme rezili me tin omonia

Ανώνυμος είπε...

ma pou pame na stathoume ti deftera xwris aristero back??? pios tha tous stamatisei? mipws tha mpis esi kiries ellina? theloume epeigontos aristero back gt o jason einao lios sti thesi afti!!
euxaristw. .

ΛιλιπούτιοΣ είπε...

Ρε ανώνυμε 7:03 πόσων χρονών είσαι? Που τα λεγόμενα σου υπολογίζω να είσαι 14 άτε 15 να σπάσει η πέτρα. Η μπάλα γνωρίζεις τι σχήμα έχει? Που πότε εγίνικες προπονητής άγγελε μου? Τελικά δεν έχουμεν υπόθεση με τα μυαλά που κουβαλούν ορισμένοι ΔΗΘΕΝ φιλάθλοι της ομάδας μας. Είμαστεν για νάμαστεν. Εύχομε την δευτέρα να πάμε καλά. Η Ομόνοια με τους ουκρανούς έδιξε πολλές αδυναμίες στην άμυνα της και αν τις εκμεταλλευτούμε νομίζω θα πάμε αρκετά καλά. Όσο για τους παίκτες που έφερεν ο Κρόυφ εγώ προσωπικά του έχω απόλυτη εμπιστοσύνη. Ο Κρόυφ όπως είπα και παλιά έφαεν τα γήπεδα της Ευρώπης με το κουταλάκι. Όπως είπε και ο συναγωνιστής πιο πάνω ΑΚΟΜΑ ΕΝΑΣ ΠΑΙΚΤΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΡΧΟΤΑΝ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΤΟΝ ΚΡΟΥΦ. Τα λόγια είναι περιττά. Κασάνδρες STAY HOME. FORZA AEKAΡΑ.

Ανώνυμος είπε...

re pexti mou 7:03 ma pia nomizis en i omonoia je en na mas kami je rezili?? pienne gie mou lise kanena stavrole3o je esi en ise tis mappas.. AXAPARE..
Ate AEKARA MOUU

Ανώνυμος είπε...

Γεια σας φίλοι,

η δική μου γνώμη για το παιγνίδι της Δευτέρας είναι ότι θα παίξουμε θαυμάσια. Πιστεύω ότι θα είμαστε ανώτεροι της Ομόνοιας ή ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ισάξιοι αλλά αν κρίνω και από το παρελθόν με τον ένα τρόπο ή τον άλλο δεν θα μας αφήσουν να νικήσουμε. Όπως και να 'χει και να χάσει η Αεκκάρα μας δεν θα απογοητευτώ. Εξάλλου παίζει μία "νεοφώτιστη" εναντίον της περσινής πρωταθλήτριας η οποία βγήκε από έναν άλλο θεσμό προ ημερών. Είναι λογικό να θεωρούμαστε το ακλόνητο αουτσάιντερ. Το μόνο που ζητώ είναι μία θερμή και γεμάτη κερκίδα, τσαμπουκκά από τους παίκτες, εγρήγορση του προπονητή και καλή εμφάνιση.

Ακούω τις δικές σας σκέψεις.

Ένας αγνός οπαδός της Αεκ και της Λάρνακας

Ματτέους

Ανώνυμος είπε...

ΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΩΣΓΕΙΟΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ Η ΑΕΚ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΚΑΝΕ ΟΜΩΣ ΒΑΘΙΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ,ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΔΙΔΥΜΟ ΚΡΟΙΦ ΚΑΙ ΚΑΑΝΕΝ ΘΑ ΠΑΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ.
ΟΛΕΣ Η ΔΗΘΕΝ ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΛΗΝ ΤΟΥ ΑΠΟΕΛ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΟΥΣ,ΦΕΤΟΣ ΜΑΣ ΒΛΕΠΩ ΤΕΤΡΑΔΑ.
-ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΝΑ ΑΛΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ ΣΤΟ Γ.Σ.Ζ-
ΑΕΚΑΡΑ Η ΛΕΜΕΣΟΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ

Ανώνυμος είπε...

EINAI FANERO OTI O 7.03 EINAI O IDIOS O 9.50 KAI DEN INE ME TIN AEK.

POU PAO XORIS ARISTERO BACK LES? KAI EGO SOU APANTI, THA PEXI O TSESON EPIDI DEN EXI THESI STON KENTRO (VAN NTAIK, MARKASA) KAI EXO KAI TON KOULLI KIRIAKOU POU EGO PROSOPIKA DEN XENNO TI PORI NA PROSFERI O KOULLIS TIS TETRADAS.

PAME AEKKKARAAAA!

Ανώνυμος είπε...

ΘΑ ΦΙΑΦΩΝΗΣΩ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΙΟ ΣΤΗΝ ΕΝΔΕΚΑΔΑ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΩ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ .
1 ΝΕΚΡΙ
2 ΚΡΙΣΤΗΣ
3 ΤΖΕΙΣΟΝ
4 ΧΟΦΛΑΝ
5 ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ
6 ΦΑΝ ΝΤΑΙΚ
7 ΛΙΝΣΣΕΝ
8 ΚΙΝΚ
9 ΠΑΟΥΛΙΣΤΑ
10 ΓΚΟΜΕΖ
11 ΜΑΡΚΑΣΑ
ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΙΚΗ.
LOUIGI
11

Stavros είπε...

Simfono me ton louigi gia tin endekada mas kai file matteo pezei na ise o protos agnos opados pou grafei sto blog mas

Ανώνυμος είπε...

makari na deroume tn omonia...ala thelete na peite oti sas empneh empistosini i omada k to proponitiko team?amfivalo....exoume proponiti p en tn exeramen extes,k poli fovame oti o kroif fere fere olandous en na ta kami shioni...k kati alo , eixame efkeria na klisoume ena antrea konstantinou k meta katsavaki k afikamen tous na tous piaei i alki....mpori o xoflant nane kaliteros ala en kalitera nmz na pienis vima vima ,sigkentomena k sosta...oi tou koutourou giorgos

Ανώνυμος είπε...

Αύριο όλοι κοντά στην ομάδα για εμψύχωση. Όλοι πρέπει να φέρουμε τα ακόλουθα:
Φανέλλα στα χρώματα της ομάδας μας.
Κασκόλ/καπελούιν στα χρώματα της ομάδας μας

Τι κάνουμε:
Φωνάζουμε μόνο για την ομάδα μας.
Επικροτούμε την ομάδα μας.

Τι δεν κάνουμε:
Δεν τα βάζουμε με την ομάδα μας.
Δεν τα βάζουμε με τους παίκτες, προπονητές, Συμβούλιο.
Δεν καθόμαστε σαν σε εκκλησία.

Φωνή και μονο φωνή ΑΕΚ μια ζωή

Τάντο

Ανώνυμος είπε...

EGO THA KITAXO TO THEMA DIAFORETIKA KAI APO ALLI OPSI.

ASTE TIS ENTEKADES,
ASTE TA SXOLIA GIA TIN OMADA,

ASTE TA OLA STIN PANTA KAI SKEFTITE O KATHENAS APO MONOS TOU TI PREPEI NA KANI TO 90LEPTO TIS DEFTERA.
AN NOMIZETE OTI O ROLOS TOU KATHENOS MAS DEN EXI SIMASIA EXETE LATHOS.
AN NOMIZETE O ROLOS TOU KATHENOS MAS EINAI NA PAEI GIPETHO NA KATHISEI IREMA NA DEI TO PEXNITHI KAI META NA PEI TIN APOPSI TOU STO BLOG TOTE EXETE LATHOS!
EXOUME KAI EMIS, O KATHENAS MAS APO MONOS TOU MAXI AVRIO.
FONAZETE SAN DEN FONAXATE POTE PRIN, XEIROKROTISTE SAN NA MIN XEIROKROTISATE POTE PRIN. FORISTE TIN FANELA TIS OMADAS MAS GIA NA THOSETE ENAS ENAS XROMA STIN KERKIDA. EINAI 90 LEPTA! ROTISTE TON DIPLANO SAS GIATI DEN FONAZIS KAI EXIGISTE TOU OTI PREPEI NA ALLAXOUME KAI EMIS.

EXOUME KAI EMIS PEXNITHI AVRIO, O KATHENAS APO MONOS TOU GIA TO SINOLO POU LEGETE AEK!

AFTO THA PEI NASE OPADOS.



O KATHENAS APO MONOS TOU GIA TO SINOLO POU LEGETE AEK.

Ανώνυμος είπε...

Απρόσμενη εξέλιξη στα μεταγραφικά της ΑΕΚ, καθώς ο Βέλγος επιθετικός Σεντρίκ Ρουσέλ αποτελεί παρελθόν πριν καν γίνει παρών. Ο λόγος της απόφασης μη ενεργοποίησησης του συμβολαίου του ποδοσφαιριστή, επειδή ήταν ικανοποιητικά τα αποτελέσματα των εργομετρικών εξετάσεων. Έδειξαν ότι θα χρειαστεί αρκετός χρόνος ώστε να επανέλθει σε ικανοποιητικό αγωνιστικό επίπεδο.

Το τεχνικό τημ της ομάδας δεν μένει με σταυρωμένα τα χέρια, μετά την αρνητική εξέλιξη και βρίσκεται στην διαδικασία αναπλήρωσης του Βέλγου επιθετικού. Πληροφορίες αναφέρουν ότι τις επόμενες ώρες έρχεται στην Κύπρο επιθετικός από την Ολλανδία για να περάσει τις απαραίτητες εξετάσεις και να υπογράψει συμβόλαιο με την ΑΕΚ.

KATI ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ.ΤΗΝ ΜΙΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΝ ΑΛΛΗ ΤΟΝ ΔΙΩΧΝΟΥΜΕ.
OLOI STO GSZ GIA THN NIKI.

LOUIGI

Σε μια πολύ σπουδαία μεταγραφή της τελευταίας στιγμής προχώρησε η Αλκή. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες μας η ομάδα της Λάρνακας συμφώνησε σε όλα με τον Έκτορ Γκονζάλες, ποδοσφαιριστή που αγωνίστηκε παλαιοτέρα με μεγάλη επιτυχία, στην ΑΕΚ.

Ο ποδοσφαιριστής από την Βενεζουέλα συμφώνησε για συμβόλαιο διετούς διάρκειας με την «αθάνατη» και άμεσα θα ενσωματωθεί στις προπονήσεις, της νέας του ομάδας. Ο Γκονζάλες αγωνίζεται στην θέση του δεξιού μπακ ενώ μπορεί να παίξει και σαν δεξί χαφ.

Είναι 32 χρόνων (04/11/1977) και προηγούμενη του ομάδα ήταν η Τσερνομόρετς Βουλγαρίας. Την περίοδο 2009-10 είχε 24 συνολικά συμμετοχές ενώ πέτυχε 8 γκολ.

Το θετικό για την Αλκή είναι ότι ο ποδοσφαιριστής είναι σε πολύ καλά επίπεδα ετοιμότητας αφού ακολούθησε κανονικά το πρόγραμμα προετοιμασίας με την βουλγαρική ομάδα ενώ αγωνίστηκε και σε 3 από τα 5 παιχνίδια που έγιναν μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα Βουλγαρίας.

LOUIGI

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με ακατάλληλο περιεχόμενο δεν θα δημοσιεύονται.

Παρακαλούμε όπως βάζετε ΟΝΟΜΑ ή ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ για να δημοσιευθεί το σχόλιό σας.

 

© Copyright A.E.Kition blog 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.