News Update :

Πώς το βλέπεις;

Δευτέρα 23 Αυγούστου 2010

Πόσο διαφορετικά μπορεί να είναι δύο ρεπορτάζ ενός αγώνα; Είναι δυνατόν να αλλάζει η εικόνα του αγώνα αναλόγως της κερκίδας που κάθεσαι; Και όμως, πιστεύω πως ναι! Διαβάστε δύο ρεπορτάζ του φιλικού ΑΕΚ-ΑΕΛ και βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα! Ένα από την επίσημη ιστοσελίδα της ΑΕΛ και ένα από το ανεπίσημο μας blog. Διαλέξτε και πάρτε…


Σε ένα δυνατό φιλικό που διεξήχθη στο ΓΣΖ Λάρνακας ΑΕΛ και ΑΕΚ εξήλθαν ισόπαλες 2-2 στο τελευταίο αγωνιστικό τεστ των δύο ομάδων πριν από την πρεμιέρα του πρωταθλήματος.
Η ομάδα μας που ήταν σαφώς ανώτερη επί της αντιπάλου άνοιξε το σκορ στο 12' με τον Βάργκας ο οποίος ευστόχησε από το σημείο του πέναλτι το οποίο είχε κερδίσει ο Ζε Βιτόρ ενώ ο Τζέισον Δημητρίου με τον ίδιο τρόπο έφερε το παιχνίδι στα ίσα στο 56'. Στο 61' ο Νίκκι Χοφς πέτυχε το πρώτο του γκολ με την φανέλα της ΑΕΛ δίνοντας και πάλι προβάδισμα στην ομάδα μας με κοντινό πλασέ αξιοποιώντας εύστοχα το “ριμπάουντ” από το σουτ του Φρέντι το οποίο είχε τραντάξει το οριζόντιο δοκάρι του Ντιέργουικ, ενώ στο 76' ο Πόουελ ευστόχησε στο τρίτο πέναλτι του αγώνα (δεύτερο για την ομάδα του και αμφισβητούμενο) διαμορφώνοντας το τελικό 2-2. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο διαιτητής Τύφωνος ακύρωσε και γκολ του Ουόν στο 51’ "ανακαλύπτωντας" επιθετικό φάουλ.


ΑΕΛ: Τσοντοφάλσι, Ντικουμάνα, Ζόνεφελτ, Ντόσα(57΄ Φρέντι), Ουόν(Κακογιάννης), Κέρκεζ, Νικολάου, Βάργκας(Λάσο), Ζε Βιτόρ (Ρόκε), Χοφς, Μάσιαρκ.


AEK: Νέγκρι, Δημητρίου, Λαμπρόπουλος, Θεοφίλου, Χόφλαντ, Μαρκάσα, Ντε Σοούζαμ Κινγκσλ, Ντιμενκ , Γκόμεζ, Παουλιστα.


*ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΑΕΛ (http://www.aelfc.com/news/article/629/21-08-2010) 21-8-10
Σε ένα δυνατό φιλικό που διεξήχθη στο ΓΣΖ Λάρνακας ΑΕΚ και ΑΕΛ εξήλθαν ισόπαλες 2-2 στο τελευταίο αγωνιστικό τεστ των δύο ομάδων πριν από την πρεμιέρα του πρωταθλήματος.
Η ομάδα μας ήταν σαφώς ανώτερη επί της αντιπάλου και απέδωσε κατά διαστήματα ωραίο και επιθετικό ποδόσφαιρο. Η ΑΕΛ άνοιξε το σκορ στο 12' με τον Βάργκας ο οποίος ευστόχησε από το σημείο του πέναλτι το οποίο είχε κερδίσει ο Ζε Βιτόρ ξεγελώντας με «βουτιά» το διαιτητή Τρύφωνος. Ο Τζέισον Δημητρίου με τον ίδιο τρόπο έφερε το παιχνίδι στα ίσα στο 56' μετά από κόψιμο με χέρι στη γραμμή από αμυντικό της ΑΕΛ. Στο 61' ο Νίκκι Χοφς πέτυχε το πρώτο του γκολ με την φανέλα της ΑΕΛ δίνοντας και πάλι προβάδισμα στους φιλοξενούμενους με κοντινό πλασέ αξιοποιώντας εύστοχα το “ριμπάουντ” από το σουτ του Φρέντι το οποίο είχε τραντάξει το οριζόντιο δοκάρι του υπό δοκιμή Ντιέργουικ. Ο Ολλανδός τερματοφύλακας που πραγματοποίησε την πρώτη του εμφάνιση με την ομάδα μας, πέρασε στο ημίχρονο αντικαθιστώντας τον Νέγκρι. Στο 76' ο Πόουελ ευστόχησε στο τρίτο πέναλτι του αγώνα (δεύτερο για την ομάδα μας και πάλι καθαρό, αφού ο Πρισό πέρασε όλη την άμυνα της ΑΕΛ μέχρι να «γκρεμιστεί» από αμυντικό της αντιπάλου) διαμορφώνοντας το τελικό 2-2. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο διαιτητής Τύφωνος ακύρωσε και γκολ του Ουόν στο 51’ αφού έκανε επιθετικό φάουλ. Επίσης, η ΑΕΚ έχασε πλειάδα ευκαιριών για να αυξήσει κι άλλο το δείκτη του σκορ αλλά φάνηκε άτυχη.


AEK: Νέγκρι, Δημητρίου, Λαμπρόπουλος, Θεοφίλου, Χόφλαντ, Μαρκάσα, Ντε Σοούζα, Κίνγκσλεϊ, Ντίμες, Γκόμεζ, Παουλίστα. Αλλαγές: Πάουελ, Κούλλης, Πρισό, Ντιέργουικ. Ο Φαν Ντάικ δεν αγωνίστηκε λόγω ενοχλήσεων.


ΑΕΛ: Τσοντοφάλσι, Ντικουμάνα, Ζόνεφελτ, Ντόσα, Ουόν, Κέρκεζ, Νικολάου, Βάργκας, Ζε Βιτόρ, Χοφς, Μάσιαρκ.


*ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΕΠΙΣΗΜΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ ΑΕΚ (http://aekition.blogspot.com) 23-8-10



Share this Article on :

1 ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΜΙΛΗΣΑΝ! ΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΕΔΩ!:

Ανώνυμος είπε...

Proseksete ta 2 pio katw keimena pou iponomevoun tin AEK:
Apo Paragga:
Εκείνο που πραγματικά είναι άξιο σχολιασμού είναι ο τρόπος που λειτουργεί ο γιος του «ιπταμένου».

Κατέβασε και άλλο παίκτη για δοκιμαστικά ο τύπος! Κουβαλά αβέρτα και μάλλον ξέχασε πως σε μερικές μέρες ξεκινά το πρωτάθλημα.

Έκανε κρούση σε όλους τους σειράες του (35ρηδες και πάνω) και τώρα που έφαγε πόρτα απ' όλους το γυρίζει σε ότι έχει μείνει κουτσόφτερο.

Μια προσθήκη άξιας έγινε μέχρι στιγμής και αυτή δεν την έκανε αυτός αλλά ο κόσμος περισσότερο και εννοώ τον King...

Μακάρι να διαψευστώ αλλά η ομάδα του Προέδρου πήρε μονοπάτια που οδηγούν στο χάος!


Τι έγινε με Κίνγκσλεϊ;
Written by Sport FM WebTeam
Οργιάζει η ψιθυρολογία τις τελευταίες μέρες στη Λάρνακα για τη μεταγραφή του Κίνγκσλεϊ στην ΑΕΚ. Αφορμή αποτέλεσαν οι πληροφορίες ότι η Μέταλουρκ Ντόνετσκ τον άφησε ελεύθερο χωρίς να πάρει ούτε σεντ, ενώ λέγεται ότι η διοίκηση έδωσε χρήματα για να μείνει ελεύθερος ο Νιγηριανός. Κάποιοι, μάλιστα, ζητούν εξηγήσεις για το τι ακριβώς συνέβηκε και ποια είναι η αλήθεια επί του θέματος.


O paraggas (o opoios VOVWSE gia ena mina meta pou ferame ton King kai den ipe oute mia kali kouventa!) ksehna oti o Croiff efere Van Dijk kai Hoffland. An apetihe se 3-4 periptwsis, toulahiston prospathise KAI katafere na feri kapious ekseretikous paiktes. Epidi stohefse poli psila kai arhisame kai kapws arga en shesi p.x. me Alki, Olimpiako, mas eminan akomi 3 kinisis teleftea evdomada. Afto ontws ine arnitiko alla den ine to kirio charaktiristiko tis kata ta alla PETIHEMENIS fetinis prospathias enishisis.

Gia to super sport fm, apla na tous poume oti an h dioikisi efere ton King hwris na plirwsi ti Metalurgh (p.x. epidi o Costof protimouse na feri allon paikti me afto ton mistho) akomi kalitera kai bravo tous an fanikan toso eksipnoi kai ikanoi. Den katalava pio ine to thema.

Apla fainete oti fetos tha mas kinigoun mechri apodixews tou antithetou... Distihws alla taftochrona kai eftihws gia mas, to epipedo twn dimosiographwn stin Kipro ine konta sto miden, kai etsi mporume kai prepi na tus apantame efkola kai sistimatika.

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με ακατάλληλο περιεχόμενο δεν θα δημοσιεύονται.

Παρακαλούμε όπως βάζετε ΟΝΟΜΑ ή ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ για να δημοσιευθεί το σχόλιό σας.

 

© Copyright A.E.Kition blog 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.