News Update :

After match: ΑΕΚ - ΟΜΟΝΟΙΑ 1-2

Τρίτη 31 Αυγούστου 2010

Αυτό το Αυγουστιάτικο βραδάκι θα μας μείνει αξέχαστο. Τα αποκαλυπτήρια της νέας ΑΕΚ συνοδεύτηκαν με μια εξωπραγματική εμφάνιση που δυστυχώς δεν εξαργυρώθηκε με το τρίποντο. Αντ’ αυτού όλος ο κόσμος και η κοινή γνώμη παραδέχθηκε το αυταπόδεικτο: Η ΑΕΚ ΑΞΙΖΕ ΠΕΡΑ ΓΙΑ ΠΕΡΑ ΤΗ ΝΙΚΗ! Διαβάστε 2 αναλύσεις για τη ματσάρα του ΓΣΖ…


Βγαλμένη από όνειρο!

«Θα φέρουμε ποδοσφαιριστές έμπειρους και θα κτίσουμε μια ομάδα που θα παίζει ελκυστικό κι επιθετικό ποδόσφαιρο και θα αναζητεί τη νίκη σε κάθε παιχνίδι». Αυτά δήλωναν προ τριμήνου ο πρόεδρος και το τεχνικό τιμ της Α.Ε.Κ. Έτσι και έγινε λοιπόν! Τι ομάδα είναι αυτή! Βγαλμένη από όνειρο! Στα όνειρά μου συνήθως η Α.Ε.Κ. παίζει καλό ποδόσφαιρο, δημιουργεί πολλές ευκαιρίες και το Γ.Σ.Ζ. είναι γεμάτο, κιτρινοπράσινο και ζητωκραυγάζει διαρκώς...Ψες λοιπόν το όνειρο έγινε πραγματικότητα! Όσοι από εσάς ήσασταν στο γήπεδο καταλαβαίνουν πως τα λόγια είναι λίγα για να περιγράψω αυτό που έγινε σήμερα...όσοι δεν ήσασταν...χάσατε! Ελάτε όμως την επόμενη φορά να τραγουδήσουμε μαζί την τρέλα μας. Μια Α.Ε.Κ. μαγεία...αυτό είδαμε ψες. Μια ΑΕΚΑΡΑ να εξευτελίζει την περσινή πρωταθλήτρια και να την παίζει μισό γήπεδο για 70 λεπτά. Σωρεία ευκαιριών, ωραίοι συνδυασμοί, άψογα στημένοι ποδοσφαιριστές στο γήπεδο να «ματώνουν» τη φανέλα και να παίζουν για τον κόσμο. Ένας «μάγκας» προπονητής με σωστή τακτική, μελετημένος και τσαμπουκαλής που δε δίστασε ακόμα και το Χόφλαντ να τον βάλει σέντερφορ τα τελευταία λεπτά...αλλά η μπάλα ως γνωστόν είναι πόρνη. Και το κερασάκι στην τούρτα; 4500 ΑΕΚτζήδες και ΑΕΚτζόυδες να χειροκροτούν και να τραγουδάνε για την Α.Ε.Κ. ακόμα και 5 λεπτά μετά το τέλος του παιχνιδιού, ανταποδίδοντας στους ποδοσφαιριστές για το καλό θέαμα,. Οι οπαδοί της Ομόνοιας έφυγαν με σκυμμένο κεφάλι ωσάν να είχαν χάσει. Έχω καιρό να φύγω από το γήπεδο σε παιχνίδι που ηττήθηκε η Α.Ε.Κ. και να νιώθω τέλεια! Όσοι νομίζουν πως είμαι μεθυσμένος καλά καταλάβατε. Ελάτε στο γήπεδο κι εσείς την επόμενη φορά να σας μεθύσει η ΑΕΚΑΡΑ μας. Μια μέθη εθιστική, πρωτοφανής που σε πλημμυρίζει με περηφάνια για την ομάδα σου. Οι μεγάλες ομάδες έχουν και μεγάλο κόσμο και χθες ο κόσμος της Α.Ε.Κ. έδειξε όχι μόνο τον όγκο του αλλά και την ψυχή του. Αυτό είναι το σημαντικότερο. Είμαι σίγουρος πως η διακοπή θα βοηθήσει την ομάδα έτσι ώστε να «πετά» στο Τσίρειο σε δύο εβδομάδες. Είμαι ακόμα πιο σίγουρος ότι αν συνεχίσουμε αυτό το «βιολί», θα έρθουν και πολλά τρίποντα στη συνέχεια. Δε θα αναφερθώ σε παίκτες γιατί ήταν όλοι υπέροχοι. Η Α.Ε.Κ. ψες τους έκανε όλους να παραμιλούν, ποδοσφαιρόφιλους, αθλητικογράφους, ακόμα και τον κ. Λεμονή! Οι δηλώσεις του προπονητή μας ορθότατες με συγκρατημένη αισιοδοξία και κυρίως χωρίς ηττοπάθεια. Δεν πρέπει να μας παίρνει από κάτω η ήττα γιατί με ΑΥΤΗ την Α.Ε.Κ. και ΑΥΤΟΝ τον κόσμο, δύσκολα θα περνά ομάδα από το Γ.Σ.Ζ. αλλά και από οπουδήποτε αλλού. Υπομονή από όλους μας, στήριξη σε διοίκηση-προπονητή παίκτες και μαζικό παρόν στα παιχνίδια. Είναι απίστευτη η δύναμη της έδρας και του κόσμου και αυτό αποδείχθηκε περίτρανα χθες. Ας συνεχίσουμε το «βιολί» μας λοιπόν και θα γυρίσει ο τροχός...

PROUD TO BE A.E.K.!!!





Γιατί Θεέ μου;

Έμεινα κολλημένος στο βραδινό τηλεοπτικό ρεπορτάζ του αγώνα. Ευκαιρία για την ΑΕΚ, ευκαιρία για την ΑΕΚ, ευκαιρία για την ΑΕΚ… Ποιος μας το ‘λεγε πως θα βλέπαμε μια ΑΕΚ να ισοπεδώνει την περσινή πρωταθλήτρια και τελικά να μην παίρνει εκείνο που δικαιούταν; Ποιος μας έλεγε πως μετά από δύο χρόνια «ύπνου» θα τρίβαμε τα μάτια μας και θα τσιμπιόμασταν βλέποντας την ΑΕΚ μας; Η ΑΕΚ επέστρεψε και επέστρεψε για τα καλά! Πώς να το κάνουμε, δεν ήμασταν ποτέ μια ομάδα της σειράς. Η ιστορία μας επιτάσσει να έχουμε απαιτήσεις και το δείξαμε με το καλημέρα.
Εντάξει δεν κερδίσαμε. Εξάλλου δεν θα ήταν και η πρώτη φορά που θα κερδίζαμε την Ομόνοια. Το θέμα είναι ότι δεν κατεβήκαμε να «κλέψουμε» τον αγώνα, αντιθέτως η Ομόνοια τον «έκλεψε»! Με οργάνωση για σεμινάρια, με χαμένες ευκαιρίες να τραβάς τα μαλλιά σου, με πείσμα χιλίων λεόντων, με κόσμο καζάνι δεν καταφέραμε να κερδίσουμε. Ο νόμος του ποδοσφαίρου θα πει κανείς. Οι εντυπώσεις μας έμειναν, το «ηθικό» τρίποντο το κερδίσαμε, αλλά… γιατί Θεέ μου;;; Πόσες αμαρτίες θα πληρώνει ακόμα η ομάδα;;; Φτάνει, από το πρώτο κιόλας ματς πείσαμε και τον πλέον άπιστο για τις δυνατότητές μας. Ας καρπωθούμε όμως αυτό που δικαιούμαστε! Ως πότε η διαφορά μας με ομάδες που πρωταγωνιστούν θα είναι… ένα πέναλτι;;;!!!

Μέσα σ’ αυτά τα συναισθήματα χαρμολύπης σκιαγραφούνται πιο κάτω οι σημαντικότεροι παράγοντες του παιχνιδιού:

Ο προπονητής
Κύριος με ωραίο στυλάκι, επικοινωνιακός και χουβαρντάς στις φιλοφρονήσεις. Ο Ολλανδός δέχθηκε τη χλεύη για την προϋπηρεσία του στη Μάλτα, διαγνώστηκε ως «αλαζόνας» και «εγωπαθής» και υποσκάφθηκε ως «εγκάθετος» του Κρόυφ. Τελικά, από το πρώτο κιόλας ματς κατάφερε να κερδίσει όλο τον κόσμο! Μόνο και μόνο τα ενωτικά λόγια γεμάτα αλληλεγγύη που είπε ξεκινώντας τη συνέντευξη τύπου, φανερώνουν το ποιόν του (μόνο αν τα ακούσατε θα καταλάβετε τι εννοώ, διότι τα ρεπορτάζ δεν τα καταγράφουν επί λέξει). Στο αγωνιστικό κομμάτι έστησε την ομάδα περίφημα! Είναι ηλίου φαεινότερων ότι η ομάδα έχει πλάνο και αγωνιστική ταυτότητα. Τούτο φάνηκε κάπως από το πρώτο φιλικό με τη Δόξα. Παρόλο που τότε δεν αποδώσαμε καλό ποδόσφαιρο, εντούτοις κάποια στίγματα αγωνιστικής πειθαρχίας είχαν διαφανεί. Στο after match του φιλικού (14-8-2010) είχαμε επισημάνει: «Αν μη τι άλλο η φετινή ΑΕΚ δείχνει ότι προσπαθεί να γίνει… ΟΜΑΔΑ! Ομάδα, όπως την αντιλαμβάνομαι, σημαίνει συγκεκριμένοι ρόλοι, εμφανές πλάνο και στρατηγική και αυτοματισμοί. Ορισμένα από τα προαναφερθέντα στοιχεία είδαμε και στο φιλικό.» Τυχαίο; Δεν νομίζω! Στην πρεμιέρα τα είδαμε όλα! Πλάνο, πλάνο και πλάνο από το 1' ως το 90'. Όλοι οι παίκτες ήξεραν τι έπρεπε να κάνουν και το έκαναν άσχετα αν δεν μας ήθελε η μπάλα. Την επόμενη φορά όμως;;; Κλείνοντας το θέμα προπονητή, αξίζει να αναφερθεί το γεγονός ότι δεν δίστασε να βάλει μέσα τον νεαρό Μιτίδη, αλλά και να προβεί σε αλλαγή από το ημίχρονο! Δείχνει πως ξέρει να διαβάζει τα παιχνίδια και να τολμά ευφάνταστες αλλαγές.

Οι παίκτες
14 παίκτες καρυδάτοι!!! Οι παίκτες απέδωσαν εξαιρετικό ποδόσφαιρο, έχοντας αυτοπεποίθηση και ψυχή. Παίζοντας με τσαμπουκά και πλάνο, δάμασαν με ευκολία την Ομόνοια αλλά δυστυχώς η προσπάθειά τους δεν μετουσιώθηκε στο επιθυμητό. Παρόλα αυτά εμείς τους ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ που μας έφεραν πίσω τη χαμένη μας περηφάνια! Η ομάδα είναι φιλόδοξη και θέλει να πετύχει. Όλοι οι παίκτες ήρθαν στην ΑΕΚ δηλώνοντας πως θέλουν να κάνουν μια νέα αρχή, πράγμα που σημαίνει πως απαλλαγμένοι από τα όποια παλιά προβλήματα είχαν, διψούν για νέες κατακτήσεις. Στην ίδια φιλόδοξη γραμμή κινείται και το νέο Δ/Σ αλλά και το νέο προπονητικό team. Αυτό το πνεύμα της νέας αρχής ήρθε να δέσει γάντι με την κορεσμένη σε αποτυχίες ΑΕΚ! Ο κόσμος το αντιλήφτηκε αυτό και γι’ αυτό έμεινε μετά το τέλος του αγώνα για να χειροκροτήσει παίκτες και προπονητή! Βαρεθήκαμε την κατήφεια των προηγούμενων χρόνων. Κουραστήκαμε να γινόμαστε κλοτσοσκούφι και περίγελο του κάθε…... Αυτή την ΑΕΚ θέλουμε! Αυτή την αγωνιστικότητα θέλουμε! Τα προηγούμενα χρόνια έπρεπε… να σε πληρώσουν και όχι να πληρώσεις για να δεις ποδόσφαιρο. Μόνο και μόνο από αυτό το θέαμα που απολαύσαμε από τους ποδοσφαιριστές μας είναι σαν να μας ξεπλήρωσαν το διαρκείας!!!!!! Παρόλο που όλη η ομάδα έλαμψε, θα τολμήσω να ξεχωρίσω τους: Θεοφίλου (Ράμπο των γηπέδων), Παουλίστα (διψασμένος για διάκριση), Μαρκάσα (duracell), Λαμπρόπουλος (άσσος στο μανίκι), Πρισό (ο… Νεκατώστρας).

Ο κόσμος
Ο ΑΕΚτζής επέστρεψε!!! Τελικό κυπέλου θύμιζε η παρουσία και ο παλμός του κόσμου μας. Τελικά, δεν είμαστε μόνοι μας! 4500 με 5000 ΑΕΚτζήδες (σύμφωνα με τον ανταποκριτή του sport-fm στο ΓΣΖ) υποσκέλισαν με τις φωνές τους τους Ομονοιάτες και έδωσαν την έξτρα ώθηση στην ομάδα. Πολύ καλή η κίνηση του ΣΥ.ΦΙ με τη σημαία αλλά και τα χαρτόνια. Επίσης, η μετακίνηση του πυρήνα στη μέση της κερκίδας ενήργησε καταλυτικά στο να ξεσηκώσει όλη την κερκίδα. Χίλια εύγε! Ελπίζω μόνο το σύνδρομο της πρεμιέρας να μην επανεμφανιστεί και τελικά να μείνουμε… μεταξύ μας. Πρέπει να τονιστεί ότι το κλίμα και στις δύο κερκίδες ήταν γιορτινό και σε καμία περίπτωση δεν παρεκτράπηκαν οι οπαδοί. Παρόλο που βιώσαμε στο πετσί μας μια ποδοσφαιρική αδικία, κρατήσαμε επίπεδο, όπως αρμόζει σε πολιτισμένους ανθρώπους.

Ο αντίπαλος
Λένε πως η αναγνώριση του αντιπάλου είναι η μεγαλύτερη νίκη. Αν είναι έτσι τα πράγματα τότε θεωρητικά κερδίσαμε κατά κράτος αφού ο προπονητής της αντιπάλου δήλωσε για πρώτη φορά από τότε που βρίσκεται στην Κύπρο πως η Ομόνοια δεν άξιζε τη νίκη! Μαζί του συμφώνησε και ο Θ. Καυκαρίδης μιλώντας περί «αποδράσεως» της Ομόνοιας. Επίσης, πρόσθεσε πως η ΑΕΚ ζει τη δική της νέα εποχή!
Όντως ζούμε σε μια νέα εποχή, διαφορετική και αισιόδοξη. Από τη στιγμή που και οι αντίπαλοι το αναγνωρίζουν εμείς δεν έχουμε κανένα λόγο να το αμφισβητούμε! Ας πορευθούμε κι εμείς με την ομάδα για να ζήσουμε και να χαρούμε το μέλλον που φαντάζει πέρα για πέρα ευοίωνο! Αφήστε την γκρίνια και τη μιζέρια. Η νέα ΑΕΚ ήρθε!!!

Τελειώνοντας το πιο εύστοχο σχόλιο του αγώνα ανήκει σε κάποιον Ομονοιάτη που έγραψε εψές σε κάποιο διαδικτυακό φόρουμ: «EGLIPPARAMEN THN!!!»


Share this Article on :

18 ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΜΙΛΗΣΑΝ! ΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΕΔΩ!:

Ανώνυμος είπε...

Thelo na euxaristiso mesa apo ta vathi tis kardias mou olous tous opadous pou vriskontan sto gipedo exthes ! Pragmatika sikothike kiriolextika i trixa mou me auto pou antrikrisa me ta idia mou ta matia ! 4000 frouroi tis polis fonazan gia tin agapi tous,fonazan giati einai perifanoi gia auto pou einai kai einai kai stes xares kai stes lipes dipla stin AEK mas.Ta polla logia einai peritta...Distixos egw logon spoudwn den imoun sto gipedo na fona3o na panigirisw na voithisw se oli tin prospatheia pou egine...Eimai perifanos gia auti tin omada kai dinw sinxaritiria stin dioikisi stous paixtes ston proponiti ston kosmo tis AEK olous kai fisika esas pou kratate tin ideologia tis AEK se ola auta ta site kai mas dinete i eukairia na leme tis apopseis mas...Htan i pio glikia itta...Thelw omws na ekfrasw tin disareskeia mou se ena gegonos pou eipan alla den 3erw an isxiei oti kapoioi anegkefaloi dikoi mas aektzides pigan kai xtipisan enan omonoiati mono tou kai ton sapisan sto 3ilo....fonazontas o omonoiatis oti einai skaliotis ! Dikaioma tou kathenou na einai me opoia omada thelei ! Autous tous opadous pou kanoun tetoia den prepei na tous afinoume na xalane tin iperoxi eikona pou eixe i AEK ston exthesino agona ! Emeis theloume opadous na mas sevonte alla kai na sevomaste kai tes alles omades ! Etsi tha pame mprosta kai etsi tha ginei i AEK pou theloume oloi !
Filoi mou AEKTZIDES to mono pou egine exthes einai oti xasame...mono 3 vathous tipota allo ! Mesa mas 3eroume oti eimaste nikites !!!
SAS EUXARISTO OLOUS...

KYRIAKOS PETROU

Ανώνυμος είπε...

ΕΑΝ ΕΙΧΑΜΕ ΕΝΑ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΠΕΡΙΟΧΗΣ,ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕ ΑΠΟ ΤΟ(60)
ΑΕΚΑΡΑ ΜΑΡΑΖΩΝΩ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΣΕ ΔΩ ΜΕ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΕΚΛΕΙΣΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΘΥΡΩΝ

Ανώνυμος είπε...

AN MAS EVAZAN 5 GOAL, TA SXOLIA TOU BLOG THA ITAN PARAPANO SIMERA I OXI?

POU ISTE FOLOI MOU NA PARDEXTITE OTI KANATE LATHOS OTAN KATIGOROUSATE?

POU ISTE FILOI MOU POU ANISIXOUSATE?

PAME AKOMA PIO DYNATA! PERIFANOI SKALIOTES!

ΛιλιπούτιοΣ είπε...

AEK MOU OTAN ΣΕ ΓΝΩΡΙΣΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΑΤΗΦΟΡΗΣΑ ΣΕ ΜΑΥΡΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ.
ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΜΕ ΠΙΚΡΑΝΕΣ ΠΡΟΧΘΕΣ ΠΟΥ ΕΠΕΖΕΣ ΣΑΝ ΚΑΦΕΝΕΣ, ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΣΑΙ ΜΙΑ ΚΑΛΛΟΝΗ ΠΟΥ ΜΕ ΕΧΕΙΣ ΞΕΤΡΕΛΛΑΝΕΙ.
ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΘΑΜΕ ΜΙΑ ΖΩΗ, ΣΕ ΤΟΥΤΗ ΤΗΝ ΠΑΛΙΟ ΖΩΗ,
ΘΑΜΕ ΦΡΟΥΡΟΣ,ΘΑΜΕ ΤΡΕΛΛΟΣ, ΘΑΜΕ ΜΕ ΠΑΘΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΟΣ, ΤΗΣ ΛΑΡΝΑΚΑΣ ΠΑΝΤΟΤΙΝΟΣ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΣ ΟΠΑΔΟΣ ΜΕ ΣΕΝΑ ΝΕ ΚΟΥΚΛΑΡΑ.

ΥΜΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ ΜΟΥ.....(ΜΑΣ)

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΕΚ ΠΟΥ ΕΙΔΑΜΕ ΑΥΤΗ ΟΜΑΔΑ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ , ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΠΟΥ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΣΤΟ ΞΥΠΝΙΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΑΚΟΜΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΔΕΥΤΕΡΙΑΤΙΚΟΥ MATS . ΠΡΙΝ ΤΟ MATCH ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΜΟΥΝ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΔΩ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΑΣ ΝΤΕΡΜΠΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ, ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ MATCH , "ΔΙΕΡΩΤΟΥΜΟΥΝ" ΑΝ ΠΑΙΞΑΜΕ ΜΕ ΤΗΝ "ΠΡΟΤΑΘΛΙΤΙΡΙΑ" ΟΜΟΝΟΙΑ Η ΚΑΠΟΙΑ "ΟΜΟΔΑ" ΠΟΥ ΛΕΓΟΤΑΝ ΟΜΟΝΟΙΑ. ΠΙΑ ΤΕΛΙΚΑ ΗΤΑΝ Η ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ? ΓΡΑΦΩ ΚΑΙ ΤΡΕΜΟΥΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟ . ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ THEE ΜΟΥ. ΖΩ ΣΤΗ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ Η ΚΑΠΟΥ ΑΛΛΟΥ? ΕΧΕΙ ΣΤΗ ΚΥΠΡΟ ΤΕΤΟΙΑ ΟΜΑΔΑ . ΚΑΙ ΟΝΤΩΣ ΝΑΙ. A E K KAI MONO A E K. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΝΙΩΣΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ ΧΑΝΟΝΤΑΣ , ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΠΗΡΑΜΕ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΔΕΝ ΕΝΙΩΣΑ ΤΕΤΟΙΑ ΕΥΤΥΧΙΑ. ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ. ΜΗΠΩΣ ΗΤΑΝ ΟΝΤΩΣ ΜΙΑ ΑΕΚ ΟΝΕΙΡΟ. ΕΣΕΙΣ ΠΙΣΤΕΨΑΤΕ ΑΚΟΜΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΔΑΜΕ ΤΙ ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ? ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟ Η ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΨΥΧΙΑΤΡΟ ? ΑΕΚ ΜΟΥ, ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. ΤΟ MAIKOUDI

Stavros είπε...

AEKKARA MOU IME PERIFANOS POU IME AEKTZIS. AEK GERA JE IMASTE GIA MEGALA PREMATA FETOS


GIORGIO KLA4E GIA TIN OMADA SOY TORA RE (TAXA) AEKTZI

Ανώνυμος είπε...

MIA XARA TA VLEPIS FILE MOU. MIA XARA!

KAI EGO TA IDIA NIOTHO.

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΜΕ ΠΕΙΡΑΞΕ ΗΤΤΑ ΤΗΣ ΑΕΚ. ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΕΦΥΓΑ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΣΤΑ ΧΕΙΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ - ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ- ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΤΟΝ ΠΑΙΚΤΩΝ ΑΛΛΑ ΠΡΟΠΑΝΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΛΜΟ ΤΟΥ.

ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

Ανώνυμος είπε...

Παιδια είταν πέναλτι αυτο της Ομονοιας τελικά? το είδες κανένας σας από την τηλεόραση? και αυτό το μελέ στην περιοχή της ομονοιας με τον Λαμπρόπουλο, είχαμε πέναλτι? Για να ξέρω τι θα λέω στους ομοιάτες αυριο στην δουλειά χαχα.

Πολύ μπάλα απο την ΑΕΚ μπράβο. Πέζαμε μονότερμα την πρωταθλήτρια των εκατομυρίων για 70 λεπτά, ερχόμενοι από β κατηγορία.

ΑΕΚ πάμε γερά

Δεν υπάρχει νόημα να ζεις αν δεν εισαι ΑΕΚτζης!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ Η ΑΠΟΣΥΝΘΕΣΗ ΣΕ ΟΛΟ ΤΗς ΤΟ ΜΕΓΑΛΙΟ.Ο ΝΟΟΝ ΝΟΕΙΤΟ.

Giorgio

Ανώνυμος είπε...

NAI FILE. KATHARO PENALTY TIS OMONOIA. EXO TIN MATCH SPITI MOU SE KASETA. TO DIKO MAS DEN ITAN PENALTY.

IXE OMOS KOKKINI O REGIFO SE XTIPIMA PANO STO HOFLANT POU DEN ITHE KANIS. ITHA TO PEXNITHI 3 FORES MEXRI STIGMIS!!!


GEORGO MOU LEVENTI MOU???? MA POU ISE RE FILE??? THELO TO SEASON CARD SOU. IXE PEI TO POULAS 100? SOU DINO TORA 180 THES? NA TO POULISO EGO 200. NA KANO KERDOS. TI LES? MEGALE? RE MEGALE!!! DEN NTREPESE KAI EPIMENIS AKOMA! ISE AEK ESI RE?

PARAMILA OLOI KIPROS KAI ESI SINEXIZIS!!!

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΗΣ ΑΕΚΑΡΑ ΜΑΣ, ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΣΚΟΠΕΥΟΥΜΕ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΤΡΥΠΕΣ ΤΟΥ ΡΟΣΤΕΡ? ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΓΚΛΙΜΑΤΙΣΤΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ?!!!
ΣΕ ΔΕΚΑ ΜΕΡΕΣ ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΔΥΣΚΟΛΟΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ, ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΒΑΘΜΟΙ !!!

ΚΩΣΤΑΚΗΣ - ΑΘΗΑΙΝΟΥ

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΤΕ ΑΛΛΕΣ ΤΡΥΠΕΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΑΣΤΕ ΤΙΣ ΤΡΥΠΕΣ ΤΗΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ. Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΑΣ ΑΥΤΗ. ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΚΛΕΙΣΑΝΕ ΤΑ ΣΤΟΜΑΤΑ ΘΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΥΠΕΣ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ γιώργο ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΛΗΣΕΙ. ΕΤΣΙ ΧΩΡΚΑΤΙΚΑ ΠΟΥ ΜΙΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΚΗΩΤΗΣ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΑΣΤΕ ΤΟΝ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ. ΠΟΣΟ ΚΑΥΜΟ ΡΕ γιώργο? ΡΕ γιωργάκη ΜΟΥ, ΠΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΣΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΜΠΛΟΚ ΜΑΝΑΜΟΥ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΑΠΟΘΥΜΕΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΜΠΛΕΞ. ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΟΛΟΙ ΠΟΥ ΕΓΡΑΦΑΝ ΤΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ?
ΤΟ ΛΟΙΠΟΝ, ΚΑΤΣΕΤΕ ΤΗΝ ΜΑΠΠΑ ΚΑΤΩ.
ΔΕΝ ΓΙΝΑΜΕ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΟΚ?
ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΦΡΕΣΚΑ ΟΜΑΔΑ. ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΠΑΤΟΥΝ ΧΑΜΕ ΑΥΤΟΙ. ΔΕΝ ΠΕΤΟΥΝ ΣΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ.
ΓΙ'ΑΥΤΟ ΝΑ ΚΑΜΟΥΜΕ ΟΥΛΛΟΙ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΝ ΕΝΘΟΥΣΙΑΖΟΥΜΑΣΤΕ. ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΚΑΜΟΥΜΕ 2 ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΑ.
ΟΥΤΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΚΑΜΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΝΙΚΕΣ.
ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΜΗΝ ΧΑΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ.

Ανώνυμος είπε...

gia osous thimounte milisa gia ena dentro pou tora fitepsame basika metafitepsame.telika o kosmos stirikse to dentro kai kratistike poli kala,h rizes epiasan min to afisete na pesi oli mazi na to kratisoume psila.
to pio singlonistiko pragma pou ezisa ekini tin bradia htan to xirokrotima tou kosmou sto telos ,epitelous orimasame.oi pextes mas ixan peksi 90lepta apoti fenete exoun poli kali fisiki katastasi exi gini arketa kali doulia stin olandia. rantebou tin tri agonistiki ferte kai tous katous kai tous sxilous sas na min lipi kanis.

Ανώνυμος είπε...

META APO 2 XRONIA

PERPATO XANA ME TO KEFALI PSILA

KAI TIN AEK ZESTA STIN KARDIA.

Ανώνυμος είπε...

ETSI TZE ERTI TOUTOS O EPIQETIKOS POU AKOUETAI ... MPORI AKOMA TZAI PROTAQLHMA

ANTONIS

Ανώνυμος είπε...

IREMA ANTONI. IREMA. ME ENA POLI KALO EPITHETIKO XTIPAME FETOS PROTI 6ADA.

KAI TI ONOMA AKOUSES?

Ανώνυμος είπε...

Ο Ολλανδός Άρνολντ Φαν Μπρούνγκινκ είναι σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας ο επιθετικός που βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές μαζί του η ΑΕΚ. Είναι 33 χρόνων (24/10/1977) με ύψος 1.84 και τα τελευταία τέσσερα χρόνια αγωνιζόταν στο Αννόβερο Γερμανίας, έχοντας συνολικά 111 συμμετοχές και 20 γκολ.

Παλαιότερα αγωνίστηκε σε Χέρενφεν, Μαγιόρκα, Αϊντχόφεν και Τβέντε.

Οι διαπραγματεύσεις με τον Ολλανδό επιθετικό είναι σε καλό δρόμο και σύντομα αναμένονται εξελίξεις.

LOUIGI

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με ακατάλληλο περιεχόμενο δεν θα δημοσιεύονται.

Παρακαλούμε όπως βάζετε ΟΝΟΜΑ ή ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ για να δημοσιευθεί το σχόλιό σας.

 

© Copyright A.E.Kition blog 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.