News Update :

Η πρώτη: πάμε σαν άλλοτε!

Κυριακή 11 Ιουλίου 2010

Πραγματοποιήθηκε την περασμένη Παρασκευή η επίσημη πρώτη της ομάδας μας! Το κλίμα που επικρατούσε ήταν… πανηγυρικό καθώς είμαστε όλοι πολύ ικανοποιημένοι με τις μέχρι τώρα κινήσεις. Ο παλμός του κόσμου θύμιζε τις παλιές καλές εποχές που ξεκινούσαμε με αισιοδοξία και περηφάνια.

Ενδιαφέρουν:

Πάμπολλες φορές ακούστηκε το σύνθημα «Κινγκ Κινγκ Κινγκ». Ακόμα και στην ανακοίνωση της εισφοράς του Μητροπολίτη Κιτίου πάλι ακουγόταν το σύνθημα.

Θετική εντύπωση προκάλεσε η κίνηση οπαδού της ΑΕΚ να μαζέψει λεφτά από τους οπαδούς που παρευρέθηκαν ώστε να τα δώσει στο συμβούλιο για τον Κινγκ! Λέγεται πως συγκεντρώθηκε το ποσό των €1750. Μπορεί να είναι μικρό, αλλά είναι ικανό να αποδείξει την έντονη επιθυμία των ΑΕΚτζήδων να ξαναδούν το «βασιλιά» να ξανακάνει τα ωραία του εδώ στη Λάρνακα.

Ο Μητροπολίτης Κιτίου, δήλωσε Σκαλιώτης, και προσέφερε €5000 στο σωματείο μας. Υποσχέθηκε, δε, ακόμα €10000 σε όποια σκαλιώτικη ομάδα κατακτήσει τρόπαιο. Αξίζει να σημειωθεί πως και ο Δήμαρχος Λάρνακας έδωσε €5000 σε προηγούμενη εκδήλωσε και υποσχέθηκε κι αυτός το ίδιο.

Το φιλικό δίτερμα έγινε με την παρουσία διαιτητών, κάνοντας το παιχνίδι πιο σοβαρό. Πολλοί οπαδοί όμως διερωτήθηκαν γιατί να ταλαιπωρούν εμάς αλλά και τους εαυτούς τους βγάζοντάς μας έξω από το ΓΣΖ και σφηνώνοντάς μας στο βοηθητικό; Αφού ο κόσμος συγκεντρώνεται και τακτοποιείται στις κερκίδες, δεν είναι πιο λογικό το δίτερμα να γίνεται στο ΓΣΖ;

Το πρώτο «ανεπίσημο – επίσημο» γκολ σημείωσε ο Παουλίστα! Ελπίζουμε να είναι συμβολικό των πολλών τερμάτων που θα πετύχει φέτος!


ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:




















.
.
.
Share this Article on :

26 ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΜΙΛΗΣΑΝ! ΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΕΔΩ!:

Ανώνυμος είπε...

GIA OSOUS FILOUS MAS POU TOLMOUN KAI EXOUN PARAPONO, GIA OSOUS FILOUS MAS KATIGOROUN TI DOIKISI, GIA OSOUS FILOUS MAS POU AKOMA DEN PIRA TA DIARKIAS TOUS.....SAN PROKALO NA DIAVASETE PIO KATO....

Οι μετεγραφικές κινήσεις στην ΑΕΚ Λάρνακας βρίσκονται σε εγρήγορση και πιθανό να υπάρξουν θετικές εξελίξεις που θα ενθουσιάζουν τους φίλους του σωματείου.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας «μπήκε το νερό στο αυλάκι» για την περίπτωση του Νιγηριανού επιθετικού Σάνι Κίνγκσλει. Οι φίλοι της ΑΕΚ ζήτησαν επίμονα την επιστροφή του και φαίνεται ότι η διοίκηση του Mάριου Έλληνα κάνει ότι μπορεί για να τους υλοποιήσει την επιθυμία τους. Ο ποδοσφαιριστής και η ΑΕΚ συμφώνησαν σε όλα και αυτό που απομένει είναι να εξασφαλίσει την ελευθέρα του από την Μέταλουργκ στην οποία ανήκει. Αναμένεται στις επόμενες 48 ώρες να υπάρξουν εξελίξεις.

Από εκεί και πέρα δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η απόκτηση του Μουντιαλικού Ολλανδού Αντρέ Όγιερ! Στις επόμενες μέρες αναμένεται να αφιχθεί στην Κύπρο για να υπογράψει το συμβόλαιο του, διάρκειας δύο χρόνων , μετά το πέρας των υποχρεώσεων του με την Εθνική Ολλανδίας.
Η τρίτη κίνηση για μετεγγραφή έχει να κάνει με τον νεαρό Ισπανό τερματοφύλακα Κασίγιας. Η ΑΕΚ και ο Ισπανός κήπερ συμφώνησαν σε όλα και αυτό που απομένει είναι να υπάρξει συμφωνία με την Εσπανιόλ στην οποία ανήκει , με μορφή δανεισμού.
Αντιλαμβάνεστε ότι εάν η ΑΕΚ προχωρήσει σε αυτές τις τρεις μετέγραφες θα καταστεί πανίσχυρη και παράλληλα θα σπρώξει και τον κόσμο να έρθει πιο κοντά στην ομάδα.

AN INE DINATON NA KRINIAZOUME! AN INE POTE DINATON!

EGO ISIGOUME ISIGISEIS KAI PROTASIS KAI STIRIXI?

Ανώνυμος είπε...

πάμε πολλά καλά ως τώρα με παίκτες που σίγουρα κατέχουν το άθλημα.
αν έρθουν οι πιο πάνω και ακόμη ένας/δυο αμυντικοί πιστεύω ένα έχουμε που τα πιο δυνατά roster που είχαμε ποτε στην ομάδα.

περιμένουμε τα φιλικά....

Ανώνυμος είπε...

ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΕΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ. ΑΝ ΑΛΗΘΕΥΟΥΝ ΟΙ ΦΗΜΕΣ ΓΙΑ KINGSLEY ΤΟΤΕ ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΝΙΣΧΥΡΟ. ΜΕ ΔΕΔΟΜΕΝΕΣ ΤΙΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΤΟΥ OIJERS KAI KIKO ΤΟ ΠΑΖΛ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ. ΑΚΟΜΑ ΕΝΑΣ ΣΤΟΠΕΡ, ΕΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΜΠΑΚ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΦΟΡ ΜΕΝΟΥΝ. Ο ΚΡΟΥΦ ΕΔΕΙΞΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΕΣ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ.
Η ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΣΙΝΗ. ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΚΑΑΝΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΝΕΙ ΣΥΝΟΛΟ, ΟΜΑΔΑ. ΝΑ ΔΕΘΟΥΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΓΕΙΩΣΟΥ. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΤΟ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΓΙΑΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΙΨΑ ΓΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ.
ΟΣΟΙ ΠΙΣΤΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ Η ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΝΕΩΣΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ. Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΣΚΛΗΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΕΤΣΙ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΜΑΣ.
ARTEMIO FRANKIE

Ανώνυμος είπε...

TO SIMERINO FILIKO DEN OFELI STO NA VGALOUME SIMPERASMATA GIA TIN AEK EPIDI AKOMA THA KANOUME TOULAXISTON 6 METAGRAFES.

GIA PARADIGMA 0I 5 PEXTES PISO (TERMATOFILAKAS KAI ALLOI 4) MONO I THESI TOU DEXIOU BACK INE KALIMENI.

PLUS TV. 6 - 6.30

Ανώνυμος είπε...

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση από το "στρατόπεδο" της ΑΕΚ, έχει αποσταλεί συμβόλαιο στον Ιβάν Κάμπος, προκειμένου ο Ισπανός μεσοαμυντικός να παραμείνει στην ομάδα για ακόμα ένα χρόνο...

«Μπες στο kerkida.net από το κινητό με Vodafone live!»

Αναλυτικά:

"Μπορεί στην περσινή χρονιά να απαξιώθηκε από πολλούς στο νησί μας, μπορεί να μην πρόσφερε τα αναμενόμενα αλλά ακούει στο όνομα ΙΒΑΝ ΚΑΜΠΟ. Είναι ένας μεγάλος ποδοσφαιριστής ο οποίος παρακαλώ μας έκανε την τιμή από πέρσι όταν αγωνιστήκαμε στη δεύτερη κατηγορία. Η Διοίκησή μας σε συνεννόηση πάντα με το τεχνικό επιτελείο αποφάσισε να αποστείλει στον πρώην παίκτη της Ρεάλ Μαδρίτης, της Βαλένθια και της Μπόλτον συμβόλαιο για ακόμη ένα χρόνο συνεργασία, εκτιμώντας την εμπειρία του, τη συνέπεια του και τον πολύ καλό του χαρακτήρα.

Ο Κάμπο είναι ένας ποδοσφαιριστής που με τις εμπειρίες του και μόνο και παρά το γεγονός ότι είναι στα 36 του χρόνια μπορεί να βοηθήσει τους πάντες γύρω του και πρέπει όλοι μαζί να καταλάβουμε και να αγκαλιάσουμε αυτή την απόφαση της Διοίκησής μας και της τεχνικής ηγεσίας".

ΠΑΝΩ ΑΠΟ 700 ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Δ.Σ. ΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ)

"Μπορεί να ξεπεράσαμε τα 700 διαρκείας, μπορεί να υπάρχει ενθουσιασμός αλλά δεν είναι ο αναμενόμενος αριθμός. Μπορούμε πολύ καλύτερα και πολύ πιο ψηλά. Πέρσι όταν η ομάδα ήταν στη δεύτερη κατηγορία οι κάρτες διαρκείας μας έφτασαν τις 1200.

Φέτος, μετά και την απέραντη προσπάθεια που κάνει η Διοίκηση πρέπει όλοι μαζί ενωμένοι να βοηθήσουμε την ομάδα μας να πετύχει τους στόχους της και αυτός είναι άλλωστε και ο ρόλος μας σαν φίλαθλοι. Τα ονόματα που έχουν έρθει ήδη στην ομάδα μας είναι πολύ μεγάλα και τις επόμενες μέρες θα φτάσουν στο νησί μας για λογαριασμό της ομάδας μας ακόμη πιο μεγάλα ονόματα. Η Διοίκηση έχει αποδείξει για ακόμη μια φορά ότι δεν μένει στα λόγια και πρέπει όλοι να σταθούμε δίπλα της.

Ο στόχος των 2000 καρτών διαρκείας δεν είναι μεγάλος και πρέπει να τον ξεπεράσουμε. Τα οικονομικά προβλήματα σε όλες τις ομάδες του Κυπριακού Πρωταθλήματος και γενικά στην κοινωνία μας είναι γνωστά αλλά η αγάπη για την ομάδα μας είναι και αυτή γνωστή".


PROSOPIKI MOU GNOMI INE OTI AN PERIMENOUME TON KAMPO NA MAS PEXI MPALA TOTE O MONOS TROPOS NA ELPIZOUME INE NA KANI ENTATIKA TI PROETIMASIA STO EXOTERIKO.

TA DIARKIAS PANE KALA AN ANALOGISTI KANEIS OTI AKOMA OUTE PROETIMASIA DEN EXI PAE I OMADA KAI AKOMA TO ROSTER DEN EXI SIMPLIROTHI.

PREPEI OMOS OLOI EXTOS APO TO DIKO MAS NA PISOUME KAI FILOUS KAI GNOSTOUS.

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΚΟΠΕΛΛΙΑ!!!! SIT THE BALL DOWN! ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ ΟΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΟΛΑ ΚΑΛΑ, ΑΠ ΟΤΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΩΣΤΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΟΜΩΣ ΑΡΧΙΣΑΜΕ ΝΑ ΠΕΤΟΥΜΕ ΣΤΑ ΣΥΝΕΦΑ ΠΡΙΝ ΑΚΟΜΑ ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΜΑΣ ΚΛΩΤΣΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ. Η ΑΕΚ ΔΕΝ ΠΑΥΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΤΑΒΑΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ. ΔΕΝ ΘΑ ΚΡΙΝΩ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΜΕΤΑΓΡΑΦΩΝ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΔΩ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ. ΣΤΟΧΟΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΛΕΞΕΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ Η ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΠΟΡΕΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ ΠΡΟΩΡΑ. ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΣΓΕΙΩΘΟΥΜΕ ΑΠΟΤΟΜΑ!!!!

ΦΙΛΙΚΑ
ΑΕΚΑΚΗΣ

Υ.Γ. ΩΡΑΙΟ ΤΟ ΜΩΡΟ ΣΤΗΝ 7Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ!!!

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά εγώ διαφωνώ με τους προλαλήσαντες.Έπια στην πρώτη μας και το μονο που είδα ήταν αππομενους και γερους να βουρουν μες το γήπεδο.Τι εν καμουμεν τα ονόματα όταν θα αρκεψουν να στοιβάζονται στο νοσοκομείο?Εγορασα και season αλλα θα το πουλήσω μιση τιμη.Οποιος ενδιαφέρεται ας με ψάξει στο Απιανς.Είμαι που τους τακτικούς,νομίζω με τούτο που είπα εκαταλαβετε ποιος είμαι.

Giorgio

Osios Aekakios είπε...

Re kopelia. re kopelia ma kathe xronia ta idia?men petate sta sineffa, i xronia tha ine diskoli me toses allages sta prosopa ke erxomenoi apo ton 2i katigoria.

ma pia panisxiri omada? me ta perifana giratia pu erkunte dame gia afikun to kufari tus?? o kingsley malista en pektaras, alla punton??? epiame ton ntope ton kristi ke to egglezui ke lalume oti isxiropiithikame?kala re pedkia idete nta pu epiase as pume i AEL?

tora na dume posoi ena kamnete panairka pale aman dite oti en paenume gia protathlima! ego kiame ename stin kerkida, agripnos FROUROS ke thelo na sas do olous oti ipostirizete tin omada ke ena kamnete mono panairka tu kalokerku

AEK MIA ZOI

Ανώνυμος είπε...

RE GEORGIO BRAVO RE FILE! ESI ISE ASILA SKALIOTIS!!!!
GIA PES MOU KAI EMENA PIOI EN OI GEROI POU ITHES STIN PROTI? PIOUS APPOMENOUS ITHES?

NA SOU APANTISO ENA ENA GIA KATHE PEXTI. MERIKOI APO AFTOUS POU ITHES THA FIGOUN, ALLOI THA DOTHOUN DANIKOI KAI ALLOI THA ERTHOUN.

AKOMA TO ROSTER DEN OLOKLIROTHIKE KAI ESI THA POULISIS TO SEASON CARD SOU!???

AMAN RE TI OPADOUS EXOUME! BRAVO! XILIA BRAVO GIORGIO!

Ανώνυμος είπε...

Giorgo Den kserw an eisai kan aektzhs, an agorases ontws eishtirio kai an phges sth proponhsh. An ontws ta ekanes ola ayta kai ebgales ayta ta symperasmata tote BRAVO. 8a pas kai sy mprosta kai h omada. Para na erxontai tetoioi opadoi kalytera na meinoyme oi ligoi poy exei 16 xronia kai den xasame mats

steven

Όσιος Αεκάκιος είπε...

Ipame re pedia na imaste sigkratimenoi, alla Giorgio avto pu kanis ine aparadekto! e oxi ke na pulas to isitirio su meso blog opafon tis AEK! avto ine ivris!

ine avto pu elega ke pio pano, parte mia anasa ke siga siga!!ute gia protathlima pame, alla gia onoma tu kinglsley den imaste ke tu skotomu!!

p.s. akua mia sizitisi extes, oti o papas kroif ena apofasismenos na kami ton gio tu na petixi.opote en idete tipote akoma..

ΠΑΜΠΟΣ ΑΠΟ ΔΡΟΣΙΑ είπε...

NJONGO PRISO
http://www.youtube.com/watch?v=043z_Y2NmrM
MHΠΩΣ ΣΑΣ ΘΥΜΙΖΕΙ ΚΑΤΙ ΕΣΤΩ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΚΙΝΓΚΣΛΕΥ?

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΘΕΣΤΑΙ ΤΖΙΑΙ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΚΑΘΕ ΑΣΧΕΤΟ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΠΙΛΟΤΤΑ ΣΤΟ ΑΠΙΑΝΣ ΠΟΥ ΕΠΙΕΝ ΜΙΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ(ΑΝ ΕΠΙΕ)ΤΖΙΑΙ ΕΦΚΑΛΕ ΤΖΙΑΙ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΤΖΙΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΑΝΙ ΜΑΝΙ.ΡΕ GIORGO ΚΑΤΣΕ ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΠΑΣ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΟΥΑ ΣΟΥ ΤΖΙΑΙ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕ ΤΖΙΑΙ ΚΑΜΙΑ ΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑ ΤΖΙΑΙ ΒΛΕΠΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΟΠΤΕ ΤΗΝ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΤΖΙΑΙ ΠΑΡΕΤΑ ΜΑΣ.
ΓΙΑ ΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΕΝ ΠΟΛΛΑ ΓΛΗΟΡΑ ΓΙΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΟΦΘΑΛΜΟΦΑΝΗ ΔΕΝ ΠΑΡΑΒΛΕΠΟΝΤΑΙ.ΜΑΡΚΑΣΑ ΠΡΙΣΟ ΚΑΙ ΣΑΒΕΕΔΡΑ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΛΙΡΑ ΕΚΑΤΟ,Ο ΛΕΑΝΤΡΟ ΑΡΚΕΤΑ ΚΙΝΗΤΙΚΟΣ ΑΠΟ ΔΕΞΙΑ ΜΙΛΑ ΤΗΣ ΜΠΑΛΑΣ ΑΛΛΑ ΛΙΓΟ ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΕΝΩ ΜΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΕΚΠΛΗΞΗ ΚΑΙ Ο ΚΑΒΑΛΛΑΡΗΣ ΠΟΥ ΠΑΛΕΥΕ ΤΙΣ ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΤΡΕΧΕ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ,ΙΣΩΣ ΑΠΟΔΕΙΧΤΕΙ ΚΑΛΟΣ ΡΟΛΙΣΤΑΣ.Ο ΡΟΥΜΠΕΝ ΕΔΕΙΞΕ ΚΑΠΟΙΑ ΚΑΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.ΓΙΑ ΦΑΝ ΝΤΑΙΚ,ΤΖΕΙΣΟΝ ΑΛΙΜΜΟΝΟ ΑΝ ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΑΙΞΟΥΝ.ΤΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΑΛΛΑ ΜΟΛΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΟΥΝ ΟΓΙΕΡ ΚΑΙ ΚΙΝΓΚΣΛΕΥ(ΜΑΚΑΡΙ) ΘΑ ΕΚΤΟΞΕΥΤΟΥΝ ΣΤΑ ΥΨΗ.

Ανώνυμος είπε...

ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΙΝΚΣΛΕΥ. ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΟΙ ΟΙ ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ. ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΕΟ ΑΙΜΑ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟ ΜΟΝΟ ΚΥΠΡΙΟΥΣ.ΕΧΕΙ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΑΞΙΟΛΟΓΟΥΣ ΚΥΠΡΙΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΣΙΣΤΟΥΜΕ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΥΣ ΒΕΤΕΡΑΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΠΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΘΑ ΤΑ ΜΠΟΥΜΠΟΥΝΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ. ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΑΙΧΤΕΣ ΠΟΥ ΝΑ ΜΑΤΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΛΑ. Ο ΚΙΝΓΚΣΛΕΥ ΚΑΛΟΣ ΗΤΑΝ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΑΛΛΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΑΠΑΝΗΣΟΥΜΕ ΤΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΑΙΧΤΗ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΠΟ ΞΥΛΟΤΥΜΠΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

Η ΟΜΑΔΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΕΠΕΙΓΟΝ ΕΔΡΑ. ΤΟ ΓΣΖ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ. ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΑΥΞΗΘΟΥΝ ΤΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΑΝ ΦΥΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΧΟΥΡΙ ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΓΣΖ. ΩΡΑΙΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΝ ΠΑΙΖΑΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΣΤΟ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΓΣΠ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΗΠΕΔΑ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ. Η ΟΜΑΔΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΥΤΗ ΕΔΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΓΛΙΤΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΒΑΘΜΙΣΗ ΦΕΤΟΣ.ΑΝ ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΚΙΝΔΙΝΕΥΣΟΥΜΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΦΕΤΟΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ.ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΔΥΣΚΟΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΦΕΤΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΛΑΡΝΑΚΑ ΑΝ ΠΑΜΕ ΞΑΝΑ ΔΙΑΒΑΘΜΙΣΗ. ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΤΑΜΕ ΣΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΟΣΓΕΙΩΜΕΝΟΙ. Ο ΚΡΟΙΦ ΕΧΕΙ ΘΕΣΕΙ ΨΗΛΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΡΙΣΚΟ ΣΕ ΜΙΑ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΗ ΑΠΟΤΥΧΙΑ.
ΓΙΩΤΗΣ.

Ανώνυμος είπε...

EXOUME PROVLIMA STO BLOG. EXOUME SOVARO PROVLIMA. EGO PROTINO TOUS ELEXTES NA DIAVAZOUN PROTA TI GRAFI O KATHENAS KAI META NA TO DIMOSIEVOUN.

VRETHIKE KAI KAPIOS NA MIN THELI TON KING EPIDI OPOS LEI INE GEROS!

ENIMEROTIKA FILE EPIDI DEN GINETE NA ISE AEK ESI..ENIMEROTIKA O KING INE 28 XRONON.

MONO AFTO THA SOU PO. TIPOTA ALLO.

Ανώνυμος είπε...

FEVGONTAS APO TO G.S.Z FILE GIOTI XANIS PARA MA PARA POLLA LEFTA APO TIS TAPELLES TON XORIGON.

DEN INE LISI NA FIGOUME APO TO G.S.Z. I LISI INE NA DIORTHOTHI TO G.S.Z.

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΩΡΓΟ ΑΠΟ ΞΥΛΟΤΥΜΠΟΥ ΑΛΛΑΞΕ ΧΟΜΠΙ ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΤΖΙΑΙ ΕΝ ΚΑΜΝΕΙΣ.ΑΠΛΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΣΤΟ ΜΠΛΟΚ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΛΑΜΕ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ.ΤΟΥΝΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΤΟΡ 1 ΠΑΝΩ ΠΟΥ ΤΟΝ GIORGIO TOY APIANS

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΤΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΧΟΥΝ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ "ΚΥΡΙΟΙ".ΝΑΙ ΠΑΙΘΚΙΑ,ΠΟΥΛΩ ΤΟ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΜΟΥ ΜΙΣΟΤΙΜΗΣ,ΕΧΟΥΜΕ ΚΡΙΣΗ,ΚΑΙ ΝΑΙ ΡΕ ΚΟΥΜΠΑΡΕ ΕΝΝΑ ΚΑΤΣΩ ΜΕΣ ΤΟ ΑΠΙΑΝΣ ΝΑ ΤΡΩΩ ΜΑΚΑΡΟΝΑΔΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΖΩ ΠΙΛΟΤΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΠΟΥ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ(ΟΠΟΤΕ ΤΟΥΣ ΔΕΙΧΝΕΙ).ΤΟ ΜΑΤΙ ΤΟΥ Giorgio ΚΟΦΚΕΙ ΡΕ ΚΟΠΕΛΛΟΥΡΟΥΘΚΙΑ ΑΚΟΥΤΕ ΜΟΥ ΕΝ ΝΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΛΑΛΩ.
ΜΕΤΑ ΤΗΝ 8η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΟ ΠΑΝΑΗΡΙ ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΕΙΔΑ.
ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ,ΑΝ ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΓΚΡΑΝΤΕ ΑΕΚΤΖΙΕΣ ΤΥΠΟΥ ΣΤΗΒΕΝ ΚΤΛ,ΠΟΥ ΚΑΘΟΥΝΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥΛΟΥΝ ΜΑΣ ΠΝΕΥΜΑ ΜΟΥΧΤΙ ΠΟΥ ΤΟ ΜΠΛΟΚ,ΑΝ ΕΒΑΛΑΝ ΧΕΡΙ ΠΟΥΓΓΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΓΟΡΑΖΑΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΟΠΩΣ ΚΑΜΝΩ ΕΓΩ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ,ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΘΟΜΑΣΤΑΝ ΝΑ ΛΕΜΕ ΦΙΛΟΣΟΦΙΕΣ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟ ΦΡΑΓΜΑ ΤΩΝ 2000 ΕΙΣΗΤΗΡΙΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΦΕΞΑΛΛΑ.ΑΝ ΕΙΧΕ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΜΕΝ ΓΡΑΦΟΥΝ ΤΙΣ ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ ΤΟΥΣ ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΤΣΙΓΓΟΥΝΕΥΤΙΚΑΝ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΜΟΝΟ Ο ΦΟΙΝΙΚΟΥΔΑΣ,Ο ΖΑΠΑΤΙΣΤΑΣ,Ο ΜΑΚΚΟΠΟΡΤΑΡΟΣ ΚΑΙ 2-3 ΑΛΛΟΙ ΘΑ ΕΜΕΝΑΝ ΔΑΜΕ.

ΣΟΡΡΥ ΑΝ ΕΜΙΛΗΣΑ ΑΣΚΗΜΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΒΓΑΛΑΝ ΜΕ ΠΟΥ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΜΟΥ.

GIORGIO

Όσιος Αεκάκιος είπε...

aman i anorthosi en omada pu pai gia protathlima, emeis me Τζ. Δημητρίου,Παουλίστα,Φαν Ντάικ kentro ke ton oijer pu pame?

pedkia ida tus ksana se proponisi, en pezete i omada, gorazo ego to isitirio pu puliete na kathome na thoro tin omda 2 fores!

Ανώνυμος είπε...

GEORGO AKOU ME XEKATHARA FILE.
KATARXAS OTAN TOLMAS KAI KRINIS TIN OMADA APO MIA PROPONISI KAI ENA FILIKO ME 30 ALAGES TOTE DEN EXIS TIN PARAMIKRI GNOSI APO PODOSFAIRO.

EXOUME KRISI LES? TOTE GIATI OMONOIA, APOEL EKANAN (PALI) REKOR STA DIARKIAS TOUS? GIATI EPSES I ANORTHOSI EKOPSE 8,000 ISITIRIA? AFOU LES EXOUME KRISI? KRISI EXIS ESI FILE KAI PARA POLLOI FILATHLOI TIS AEK (SAN ESENA) POU DEN AGAPATE TIN OMADA MAS.

OTAN DEN IXE KRISI POULOUSAME PARAPANO DIARKIAS? AFTA INE PARAMITHIA KAI I KRISI DEN DIORTHONETE ME TO NA MIN PARI KAPIOS ENA DIARKIAS.

TO MATI TOU GIORGIOU KOFKI LALIS.
AFTO OMOS POU ITHES AFOU KRINIS APO TIN PROTI PROPONISI KAI TO DITHEN FILIKO (DITHERMA) ME TIN AEL DEN INE I AEK.
I OMADA THA KANI AKOMA 6 TOULAXISTON KINISIS ME VASIKOUS PEXTES KAI ESI APOFASISE MIZERE OPADE TIS MAKARONADAS KAI TIS PILLOTAS NA POULISIS TO DIARKIAS SOU PRIN KAN PAE PROTETIMASIA H OMADA KAI PRIN KAN OLOKLIROTHI TO ROSTER.

AN AFTA TA ELEGES STA FILIKA META TIN PROETIMASIA VLEPONTAS TIN OMADA TOTE DEN THA SOU APANTOUSA ESTI.

PROSPATHA NA AGAPISIS LIGO PARAPANO TIN OMADA SOU (OPOS KANOUN LEMESIANOI KAI LEFKOSIATES) KAI ASE TIN PILOTA GIA TIS KATHIMERINES SOU AN ONTOS ISE AEKTGIS.



OSO GIA ATOMA POU KRINIS OTI DEN PIRAN DIARKIAS AN GNORIZIS SIGOURA TOTE PISE TOUS NA PAROUN KAI OXI NA TA DOSOUN PISO SAN ESENA.

Ανώνυμος είπε...

OSIOS AEKAKIOS KALOS O ENTHOUSIASMOS ALLA IREMISE FILE.

FETOS MAKARI NA MINOUME MAKRIA APO PERIPETIES KAI META VLEPOUME.

Ανώνυμος είπε...

ΑΕΚΑΡΑ MEA CULPA
ΦΕΤΟΣ ΘΑ ΣΗΚΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΠΑ
Pame oloi mazi. oooooooooooo...

Mpravo re AEKAKI mpravo agori mou en kai peirazei pou to peiraxa lio etsi?

Ανώνυμος είπε...

Αγοράζω εγώ το εισητήριο σου ρε Τζιόρτζιο και να σου δώσω όλα τα λεφτά αν θέλεις. Μεν το γυρέψεις όμως όταν η ομάδα θα πλασαριστεί στην τετράδα. Κάτσε στον Αλέκο να μας θωρείς που θα πανυγηρίζουμε. Τζιαι που εννα ερκούμαστε που το ΓΣΖ όταν πιάσουμε το πρωτάθλημα έφκα πόξω που το Ambiance να σούζεις την σιαρπούδα σου.

Μπίδης

Ανώνυμος είπε...

Giati na min enthousiazete o Osios Aekakios file anonime?Den prepei toutos o laos na anevei psihologika diladi?Den dikaiomaste meta apo ti stavrwsi na prosdwkoume tin anastasi?Egw lew ena megalo MAZI SOU OSIE AEKAKIE.
Forza AEK.
Mazi kai me to Mpidi re gam...Fisika to protathlima en lio paratravigmeno alla den vlepw akatorthwti tin tetrada.Kai tote tha faei kai o allos pou poula to season tou tin glwssa tou.

Pampos

Όσιος Αεκάκιος είπε...

ego evarethika tua ta pisogirismata ke tin apesiodoksia.en tuta pu oula tunta xronia travun mas piso san poli. "oi alloi en kaliteroi" giati dld avtoi mporoun ke emis oxi?

kala re pedkia, idete tin omada?emeletisete tis kinisis ke tus anhropus pu eferame? ine mia pros mia. me akoma 1-2 kales prosthikes exis super iliko. giati na min ime esiodoksos?

ΑΕΚΑΡΑ MEA CULPA
ΦΕΤΟΣ ΘΑ ΣΗΚΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΠΑ!!!!!

entaxi, en ligo paratravigmeno, alla ime poli esiodoksos oti tha peksume protagonistiko rolo fetos!

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με ακατάλληλο περιεχόμενο δεν θα δημοσιεύονται.

Παρακαλούμε όπως βάζετε ΟΝΟΜΑ ή ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ για να δημοσιευθεί το σχόλιό σας.

 

© Copyright A.E.Kition blog 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.