News Update :

Ψηφοφορία

Τρίτη 6 Ιουλίου 2010

Εκτός από την «μάχη» των μεταγραφών η ΑΕΚ καλείται να δώσει και τη «μάχη» με τον εαυτό της ώστε να υπερβεί το ψυχολογικό όριο των 2000 εισιτηρίων διαρκείας. Στην προσπάθειά της αυτή θα έχει συμπαραστάτες τον κόσμο της ή θα της γυρίσει την πλάτη προτιμώντας τον καναπέ;…


Θα αγοράσεις εισιτήριο διαρκείας;

ΝΑΙ, ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΑΓΟΡΑΖΩ 32 ψήφοι
ΘΑ ΠΑΡΩ ΦΕΤΟΣ ΔΙΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ 25 ψήφοι
ΙΣΩΣ, ΑΝ ΕΡΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΑΙΚΤΑΡΑΣ 2 ψήφοι
ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΩ ΦΕΤΟΣ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ 2 ψήφοι
ΟΧΙ, ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΖΩ 0 ψήφοι


Τα αποτελέσματα είναι πέρα για πέρα ενθαρρυντικά! It’s too good to be true, που λένε και οι Άγγλοι. Οι 61 φίλοι του blog που ψήφισαν έστειλαν ένα σαφές μήνυμα: ότι φέτος κατανοούμε την υπερπροσπάθεια που γίνεται από τη διοίκηση και συνεπώς θα ανταποκριθούμε αγοράζοντας το εισιτήριό μας. Η αισιοδοξία είναι διάχυτη και προκύπτει από τις μεταγραφές. Ο Φαν Ντάικ, ο Τζέισον, ο Παουλίστα και τα υπόλοιπα παιδιά αποτελούν από μόνοι τους ένα ισχυρότατο κίνητρο για να αγοράσει κανείς διαρκείας. Αξίζει, εν ολίγοις, να πληρώσεις για να τους δεις να αγωνίζονται (ελπίζω μόνο πως θα επιβεβαιωθώ, διότι το γήπεδο θα ‘ναι η απόδειξη). Όπως και να το κάνουμε οι μεταγραφές αποτελούν τον καταλύτη για την πώληση. Όσο πιο ελκυστικό είναι το «προϊόν», τόσο πιο εμπορικό είναι! Τούτο αποτελεί αξίωμα! Η φετινή ΑΕΚ με τις μεταγραφές που έγιναν, αλλά και με τη φημολογία που αναπτύσσεται για Κινγκ, Όιερ κ.ά. είναι όντως μια από τις πιο… «δελεαστικές» ομάδες! Συνάμα είναι και value for money, αφού το διαρκείας κοστίζει μόνο €200 (ή αν προτιμάτε… 54σεντ τη μέρα!!!).

Δια του λόγου το αληθές τα εισιτήρια διαρκείας των υπολοίπων ομάδων όπως παρουσιάζονται στις επίσημες ιστοσελίδες έχουν ως εξής:

ΤΙΜΕΣ ΓΙΑ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ:
ΑΕΚ από €180 μέχρι €200
ΟΜΟΝΟΙΑ από €200 μέχρι €525
ΑΠΟΕΛ από €235 μέχρι €700
ΑΝΟΡΘΩΣΗ από €250 μέχρι €490
ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ €290
ΑΕΛ από €235 μέχρι €450
ΕΝΠ €270
ΑΛΚΗ €200
ΕΡΜΗΣ €250
ΑΕΠ €200
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ €200
ΔΟΞΑ δεν υπάρχουν στοιχεία
ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣ δεν υπάρχουν στοιχεία
ΠΕΓΕΙΑ δεν υπάρχουν στοιχεία

Απ’ ότι φαίνεται η ΑΕΚ διαθέτει το χαμηλότερο εισιτήριο διαρκείας! Εάν λάβουμε υπόψη και το γεγονός ότι εάν κάποιος το προμηθευτεί από το Σύνδεσμο Φιλάθλων θα το πληρώσει ακόμα πιο φτηνά (Silver €160 + εγγραφή για 1 χρόνο €20 = €180) τότε δεν υπάρχει ΚΑΜΙΑ δικαιολογία σε κανέναν ΑΕΚτζή!

Πληροφοριακά σημειώνουμε ότι την Παρασκευή στην επίσημη πρώτη θα μπορεί κανείς να συμπληρώσει την αίτηση για αγορά εισιτηρίου διαρκείας.




.
.
.
Share this Article on :

2 ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΜΙΛΗΣΑΝ! ΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΕΔΩ!:

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΥΛΟ ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ ΜΠΡΑΒΟ.........ΩΣ ΓΝΗΣΙΟΣ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΙΗΜΕΝΟΣ ΑΕΚΤΖΗΣΑΝΕΛΑΒΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΡΩΤΗ ΜΙΑ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΑΝΤΑΞΙΑ ΕΝΟΣ ΑΛΗΘΙΝΟΥ ΑΕΚΤΖΗ...ΜΕ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΠΕΡΝΩΝΤΑΣ 10 ΕΥΡΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΣΕΙ ΤΟ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ, ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΣ ΓΥΡΩ ΣΤΙΣ 2000ΕΥΡΟ
ΣΥΜΒΟΛΙΚΟ ΤΟ ΠΟΣΟ ΛΑΜΠΠΡΗ ΟΜΩΣ Η ΠΡΑΞΗ ΤΟΥ ΑΝΔΡΟΣ, ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΙΔΕΑ ΤΗΣ ΑΕΚ, ΤΗΝ ΑΓΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΦΙΛΑΘΛΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΤΟΝΗ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΕΚΤΖΗΔΩΝ ΓΙΑ ΔΙΑΚΡΙΣΗ.
ΜΑΚΑΡΙ Η ΠΡΑΞΗ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΝΑ ΒΡΕΙ ΜΙΜΗΤΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΣ...
ΑΕΚ =ΑνεταΕρχεταιΚορυφη, ΑνΕιμαστεΚοντα=ΑΕΚ
ΤΕΤΟΙ

Ανώνυμος είπε...

I PRAXI AFTI FILE ITAN SINTONISMENI APO 5, 6 ATOMA ETHO KAI LIGES MERES.

MAZEPSAME APO TON AGNO KOSMO 1.800 EURO. SKEFTITE TI THA MAZEVAME AN PIGENAME SE KATASTIMATA, GRAFIA PARAGONTO, SOMATIO KAI OPOUDIOPOTE ALLO STIN POLI MAS.

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με ακατάλληλο περιεχόμενο δεν θα δημοσιεύονται.

Παρακαλούμε όπως βάζετε ΟΝΟΜΑ ή ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ για να δημοσιευθεί το σχόλιό σας.

 

© Copyright A.E.Kition blog 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.