News Update :

Spreek je Nederlands???

Τρίτη 1 Ιουνίου 2010

Μια βόλτα στα ολλανδικά ΜΜΕ παρουσιάζει εξαιρετικό ενδιαφέρον, ειδικά τώρα που τείνουμε να γίνουμε ολλανδική αποικία. Ενημερώνεσαι για τα διεθνή αθλητικά νέα, διαβάζεις τα νεώτερα του Μουντιάλ, μαθαίνεις πρώτος ποιος είναι ο προπονητής της ΑΕΚ Λάρνακας, διαβάζεις πρώτος τις δηλώσεις των παικτών που έρχονται στην όμορφη Λάρνακα κ.ά. Ίσως είναι καλή ιδέα να βάλουμε στα favorites μας τα ολλανδικά αθλητικά sites, αφού από κει ενημερωνόμαστε έγκυρα και έγκαιρα για την ομάδα μας!...

Ton Caanen
Σε όλα τα άρθρα που αφορούν την ομάδα μας ο Ton Caanen παρουσιάζεται ως ο προπονητής μας! Μάλιστα δεν το κρύβει και στις δηλώσεις του. Χρησιμοποιεί το «my team…» όταν αναφέρεται στην ΑΕΚ, διατυπώνει τη γνώμη του για τους παίκτες που μας ενδιαφέρουν κλπ. Συγκεκριμένο άρθρο αναφέρει ότι ο Cruyff πρόσλαβε τον Ton Caanen για προπονητή της φιλόδοξης ΑΕΚ και ότι θα αναλάβει τα καθήκοντά του από την 1η Ιουλίου!
Έχοντας λάβει αυτά υπόψη, εγείρεται ένα τεράστιο θέμα!!! Πώς είναι δυνατόν η ΑΕΚ στην Κύπρο να μην έχει προπονητή και στην Ολλανδία ένας προπονητής ονόματι Ton Caanen να συμπεριφέρεται ως προπονητής της ΑΕΚ;;; Αφού πρόκειται περί προειλημμένης απόφασης γιατί δεν μας είπαν την αλήθεια; Το ότι υπάρχει λίστα με 2-3 ονόματα πρέπει να το πιστέψουμε; Αυτό το οξύμωρο βλάπτει την εικόνα της ΑΕΚ ως σοβαρής ομάδας και πλήττει την αξιοπιστία της στα ΜΜΕ αλλά κυρίως στους φιλάθλους!!! Οι οπαδοί (όπως και όλοι οι άνθρωποι) θέλουν να τους μιλούν με τη γλώσσα της αλήθειας!

Gregoor van Dijk
Ο van Dijk σημειώνεται ότι έχει συμφωνήσει με την ΑΕΚ για 2 χρόνια και το μόνο που απομένει είναι η ΑΕΚ να τα βρει με την Ουτρέχτη. Μάλιστα εμφανίζεται ο προπονητής της ΑΕΚ Ton Caanen(!!!!!), ο οποίος δηλώνει ότι θα μας βοηθήσει πολύ λόγω του παθιασμένου παιχνιδιού του. Επίσης, τον γνωρίζει, όπως είπε, από την κοινή τους θητεία στη Ρόντα. Ο παίκτης είναι έτοιμος για μια νέα περιπέτεια στην Κύπρο!

Andre Ooijer
Ο Ooijer θα μείνει ελεύθερος καθώς η PSV δεν θα του ανανεώσει το συμβόλαιο του. Όπως παραδέχθηκε ο Ton Caanen(!!!!!), ο Cruyff συναντήθηκε ήδη με τον παίκτη. Συνεχίζει λέγοντας ότι θα συναντηθούμε (Cruyff και Caanen για να μην ξεχνιόμαστε) μαζί του αυτή τη εβδομάδα για να του καταθέσουμε επίσημη πρόταση. Είπε μάλιστα ότι η πρώτη αντίδραση του παίκτη ήταν θετική!!! Η ΑΕΚ, λέει ο Caanen, δεν είναι PSV, ούτε Blackburn, αλλά το επίπεδο του κυπριακού ποδοσφαίρου ανεβαίνει συνεχώς.

Maikel Aerts
Για τον εν λόγω τερματοφύλακα απλά αναφέρεται ότι τον έχουμε προσεγγίσει αλλά η ομάδα του Willem δεν έμεινε ικανοποιημένη από το οικονομικό μέρος.



.
.
.
Share this Article on :

10 ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΜΙΛΗΣΑΝ! ΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΕΔΩ!:

Ανώνυμος είπε...

Η ΑΕΚ είναι μία ομάδα με αρκετούς φιλάθλους και με παράδοση στο κυπριακό ποδόσφαιρο. Εκτός από τους τέσσερις «μεγάλους» (Ομόνοια, Ανόρθωση, ΑΠΟΕΛ και Απόλλων), η ΑΕΚ είναι η ομάδα η οποία «κουβαλάει» μαζί της τους περισσότερους φιλάθλους στα γήπεδα. Παράλληλα, είναι μία αλλαγή για ένα από μία πόλη στην άλλη και από τη Λευκωσία στη Λάρνακα", τόνισε σε δηλώσεις του σε Πορτογαλικά ΜΜΕ ο Μαργκάσα, αναφερόμενος στη μετεγγραφή του στην ΑΕΚ,

ενώ δηλώσεις έκανε και το έτερο μετεγγραφικό απόκτημα της ομάδας της Λάρνακας, ο Σααβέντρα, ο οποίος είπε:

"Κοιτάζω το καλύτερο. Εκτός του ότι η πρόταση ήταν οικονομικά συμφέρουσα, η ΑΕΚ είναι μία ομάδα με διαφορετικούς στόχους από αυτούς που είχε η Δόξα, έχει περισσότερους φιλάθλους και είναι μία από τις καλύτερες ομάδες στην Κύπρο".


ETSI GIA NA MIN XEXNOUN MERIKOI PIOI EIMASTE.

Ανώνυμος είπε...

oraia ta logia alla na doume kai stin praxi.
Pantos apo ta logia tou proponiti kai ton allon iparxi mia diathesi gia na kamoume kati kalo fetos kai na xefigoume pou mizeres katastasis.

kai opos tin AEl na miloume kathara gia titlo protathlimatos se 2-3 xronia.

to varos tora prepi na pesi stin amintiki grami.
pisteueo akoma 3-4 metagrafes thelis te i omada(idi ekamamen 5 klistes +2).

Ανώνυμος είπε...

anonime 2.59 sinfonoume theli varos tora stin amina alla kai akoma 2 prosta.

kai esi me tin sira sou viotha na gini kai i praxi. piase to eisitirio sou diarkias kai vres kai allous dikous sou na paroun.

oloi na kanoume oti poroume!
oxi mono na paroume to diko mas alla na zitisoume kai apo allous na agorasoun!

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο στην Διοίκηση που κάνει τα λόγια πράξη. Τώρα όλοι μαζί δίπλα στην ομάδα όπως πάντα. Ο πρόεδρος κάνει τις υποσχέσεις πράξεις, ενισχύει την ομάδα και πρέπει όλοι να βοηθήσουμε.
Είχα τους ενδιασμούς μου στην αρχή το παραδέχομαι αλλά τώρα βλέπω ότι η σημερινή διοίκηση κτυπά τους στόχους της.
Τάντο

Ανώνυμος είπε...

STISTE TIN ENDEKADA PALE NA DOUME POU EXOUME KENA. VALTE KAI TIS EPILOGES TOU PANKOU KAI TIS....KERKIDAS! :)

STISTE TO PRASINO GIPETHO PALI.

Ανώνυμος είπε...

kai egw eixa arketous endiasmous omws fenetai na diapseudomai panigyrika. h dioikisi me tin texniki igesia fenetai oti kanoun sovari kai prosextiki douleia kai xtizoume ena dynato synolo. MPRAVO

Ανώνυμος είπε...

ego 1 PRAMA EXO NA PO
KING KING KING KING KING KING KINGKING KING KING KING KING KING KINGKING KING KING KING KING KING KINGKING KING KING KING KING KING KINGKING KING KING KING KING KING KINGKING KING KING KING KING KING KINGKING KING KING KING KING KING KINGKING KING KING KING KING KING KINGKING KING KING KING KING KING KINGKING KING KING KING KING KING KINGKING KING KING KING KING KING KINGKING KING KING KING KING KING KING

Ανώνυμος είπε...

oloi konta file tanto kai file anonime 1.30!

oti poreite kante to kai esi gia tin omada! oti perna kai den perna! apo to xeris sas!

oloi gia mia dynati aek!

oso gia ton king..... :) plorofories lene oti kati pezete!!!

Ανώνυμος είπε...

makari na ginei je i defteri megali epistrofi, meta ton solari sto apoel, na epistre4i je o king mas stin aekkara mas

KING KING KING!

AIMA TIMI AEK MIA ZOI

Ανώνυμος είπε...

ELA KIRIE SKEVO NA GINIS ARXIGO STIN OMADA POU SE ANADIXE! ELA KIRIE SKEVO AN EXIS MIA THESI VASIKOU STIN OMADA POU SIKOSES TO KYPELLO! ELA KIRIE SKEVO NA PEXIS PODOSFAIRO ME KOSMO POU SE AGAPA KAI ASE TA LEFTA KAI TA REZILIKIA NA KATHESE STOUS PANKOUS! KAI ELLADA NA PAS SE 1,2 XRONIA PALI DEN THA VRIS KALITERA APO TIN AEK!

I PERIFANIA MAS EPISTREFH! I AEK MAS META APO 2 XRONIA XANAZONTANEVI!

EINAI POU LEME.....TRELENOME TRELENOME GIA SENA AEKARA ANASTENOME!

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με ακατάλληλο περιεχόμενο δεν θα δημοσιεύονται.

Παρακαλούμε όπως βάζετε ΟΝΟΜΑ ή ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ για να δημοσιευθεί το σχόλιό σας.

 

© Copyright A.E.Kition blog 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.