News Update :

Γελοιογραφίες

Δευτέρα 17 Μαΐου 2010

Share this Article on :

2 ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΜΙΛΗΣΑΝ! ΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΕΔΩ!:

Ανώνυμος είπε...

Kai i apantisi tis KOP: epidi den epeze i aek

Ανώνυμος είπε...

Το μεταγραφικό μπαμ προσπαθεί να κάνει για λογαριασμό της ΑΕΚ ο Γιόρντι Κρόιφ!



Ο νέος τεχνικός διευθυντής των κιτρινοπράσινων έχει φέρει στην Κύπρο τον 28χρονο αρχηγό της Ουτρέχτης, Γκρέκορι Φαν Ντάικ, και διαπραγματεύεται τη μεταγραφή του στην ομάδα της Λάρνακας.



Μάλιστα, χθες το απόγευμα ο Μάριος Έλληνας επρόκειτο να έχει συνάντηση με τον Φαν Ντάικ, για να συζητήσουν το ενδεχόμενο μεταγραφής του στην ΑΕΚ.



Πρόκειται για ποδοσφαιριστή με πλούσιο βιογραφικό και τεράστιες εμπειρίες στο πρωτάθλημα α΄ κατηγορίας της Ολλανδίας. Ο Φαν Ντάικ ξεκίνησε την καριέρα του στην Γκρόνιγκεν και στη συνέχεια αγωνίστηκε για πέντε χρόνια με τα χρώματα της Ρόντα. Από την περίοδο 2006-07 ανήκει στην Ουτρέχτη και είναι αρχηγός της ομάδας.



Ωστόσο, τα προβλήματα στις σχέσεις του με τον προπονητή της Ουτρέχτης, ο οποίος πρόσφατα ανανέωσε το συμβόλαιό του με την ομάδα, τον αναγκάζουν να ψάξει για νέο σταθμό στην ποδοσφαιρική του καριέρα, παρόλο που και ο ίδιος δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Ουτρέχτη. Έτσι, ο Κρόιφ, ο οποίος γνωρίζει πολύ καλά τις δυνατότητες του Φαν Ντάικ, προσπαθεί να τον «ψήσει» ώστε να συνεχίσει την καριέρα του στην ΑΕΚ.



Εφόσον, τελικά, η ομάδα της Λάρνακας καταφέρει να εντάξει στο δυναμικό της τον Φαν Ντάικ, σίγουρα θα πρόκειται για μια μεγάλη μεταγραφική επιτυχία!



Το γεγονός, πάντως, ότι ο Ολλανδός μέσος βρίσκεται αυτές τις μέρες στη Λάρνακα, ίσως να λέει πολλά... Εξελίξεις αναμένονται τις επόμενες μέρες. Κατσής και Χρίστου Σύμφωνα με πληροφορίες του «Γ», στην ΑΕΚ έχουν θέσει ως προτεραιότητα την απόκτηση, από την εγχώρια αγορά, των Αντώνη Κατσή και Παρασκευά Χρίστου, δύο ποδοσφαιριστών που ανδρώθηκαν ποδοσφαιρικά στην ομάδα της Λάρνακας.



Τον Κατσή παρακολούθησε ο Κρόιφ στο πρόσφατο φιλικό της Εθνικής Ελπίδων Κύπρου στη Μάλτα κι έχει σχηματίσει θετική άποψη για την αξία του, ενώ σήμερα είναι προγραμματισμένη συνάντηση στελεχών της διοίκησης της ΑΕΚ με τον Χρίστου, σε μια προσπάθεια να τον πείσουν να συνεχίσει την καριέρα του στους κιτρινοπράσινους.



Η περίπτωση, πάντως, του διεθνούς αμυντικού φαντάζει πιο δύσκολη, καθότι ο ίδιος επιθυμεί να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα.



Χθες, εξάλλου, είδαν το φως της δημοσιότητας τα ονόματα των Μάριο Μπρέσκα και Κυριάκου Χαϊλή ότι ενδιαφέρουν την ΑΕΚ. Οι περιπτώσεις αυτές, ωστόσο, δεν επιβεβαιώνονται από επίσημα χείλη. Έρχεται ο Κάανεν Όσον αφορά το θέμα προπονητή, φαίνεται πως είναι ειλημμένη η απόφαση του Κρόιφ για πρόσληψη του 44χρονου συμπατριώτη του Ντον Κάανεν, με τον οποίο συνεργάστηκε στη Βαλέτα Μάλτας.



Ο Κάανεν θα ανακοινωθεί, εκτός απροόπτου, από την ΑΕΚ μετά τον τελικό κυπέλλου της Μάλτας (αγωνίζεται η Βαλέτα) που θα γίνει την ερχόμενη Κυριακή. Ο Κρόιφ εγγυάται τον Κάανεν και τον θεωρεί ως τον κατάλληλο τεχνικό, προκειμένου να εφαρμόσει το τριετές του πλάνο. Ο χρόνος, βέβαια, θα δείξει αν η επιλογή Κάανεν ήταν όντως η κατάλληλη για την ΑΕΚ.

Φεύγει ο Νέγκρι; Ένας ποδοσφαιριστής που θεωρείτο, μέχρι πρότινος, σίγουρος για την παραμονή του στην ΑΕΚ και στην επόμενη αγωνιστική σεζόν ήταν ο τερματοφύλακας Αλεξάντερ Νέγκρι.



Ωστόσο, με την κάθοδο του Κρόιφ, η θέση του Βραζιλιάνου πορτιέρο φαντάζει επισφαλής. Και τούτο, διότι, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μας, ο Κρόιφ έχει στα υπόψη του συμπατριώτη του τερματοφύλακα, ύψους 1,92, τον οποίο προορίζει για βασικό. Ως εκ τούτου, εφόσον τελικά επιτευχθεί η κάθοδος του υψηλόσωμου Ολλανδού πορτιέρο, ο Νέγκρι θα προορίζεται για δεύτερος τερματοφύλακας...



Δεν αποκλείεται, λοιπόν, ο Νέγκρι (δεσμεύεται με συμβόλαιο) να υποχρεωθεί να αλλάξει ομάδα, αφού δεν φαίνεται να βρίσκεται στα άμεσα πλάνα του Κρόιφ. Το σίγουρο, πάντως, είναι ότι από το υφιστάμενο ρόστερ της ΑΕΚ θα παραμείνουν και στη νέα σεζόν οι Κυριάκου, Μέντες και Λουκά.

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με ακατάλληλο περιεχόμενο δεν θα δημοσιεύονται.

Παρακαλούμε όπως βάζετε ΟΝΟΜΑ ή ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ για να δημοσιευθεί το σχόλιό σας.

 

© Copyright A.E.Kition blog 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.