News Update :

Ψηφοφορία

Παρασκευή 7 Μαΐου 2010

Ποιους πρώην παίκτες μας έχουμε νοσταλγήσει περισσότερο άραγε; Ποιους θα θέλαμε να δούμε να ξαναφορούν τα κιτρινοπράσινα και να παθιάζονται για την ομάδα μας; Μήπως θέλουμε και παίκτες που αγωνίστηκαν τη χρονιά που υποβαθμιστήκαμε ή εξαιτίας αυτού τους στείλαμε στο πυρ το εξώτερο;
Οι φίλοι του blog μέσω ψηφοφορίας επέλεξαν τους πρώην παίκτες μας που θα ήθελαν να επιστρέψουν! Τα αποτελέσματα είναι τα εξής...

Ατόρνο 69 ψήφους
Α. Κωνσταντίνου 64 ψήφους
Γκονζάλες 49 ψήφους
Κάσιο 45 ψήφους
Κούλλης 43 ψήφους
Σκεύος 38 ψήφους
Τικίνιο 33 ψήφους
Σοφρώνης 30 ψήφους
Κατσιής 28 ψήφους
Καστάνας 20 ψήφους
Κωνσταντινίδης 11 ψήφους
Οπάρα 4 ψήφους

Οι σίγουροι
Άλντο Ατόρνο
Ο Παραγουανός πρώην παίκτης μας αποτελεί τον πρώτο παίκτη που θα ήθελε να δει ο κόσμος της ΑΕΚ να επιστρέφει. Αν και υπήρξε μέλος της τραγικής ομάδας που μας πήρε Β’ κατηγορία εντούτοις οι οπαδοί της ΑΕΚ αναγνωρίζουν την πραγματική αξία του. Παρόλα αυτά δεν φαίνεται να το κουνάει από τη Λεμεσό. Όντως άργησε να προσαρμοστεί και να βρει ρόλο στον Απόλλωνα, αλλά κυρίως με τις εμφανίσεις του στο Β’ γύρο κέρδισε την εκτίμηση όλων των οπαδών της νυν ομάδας του. Αποτελεί αξιόπιστη και αξιόμαχη λύση οπότε το να επιστρέψει πίσω αποτελεί μάλλον όνειρο θερινής νυκτός. Φέτος έχει πετύχει 4 γκολ, έχει δεχθεί 2 κίτρινες και καμία κόκκινη.

Αντρέας Κωνσταντίνου
Η επιστροφή του «Ασώτου» κερδίζει έδαφος ανάμεσα στους ΑΕΚτζήδες! Ο Αντρέας, ίσως κατά τη γνώμη μου ο καλύτερος αμυντικός που είχαμε τα τελευταία χρόνια, οφείλει κάποια στιγμή να επιστρέψει στην ΑΕΚ. Όταν πριν αρκετά χρόνια ο κ. Μουσκάλης έφερνε στη Λάρνακα κάποιο ψηλόλιγνο, άσημο παιδί κανένας δεν φανταζόταν ότι μετέπειτα θα γινόταν βασικός και αναντικατάστατος, αρχηγός, διεθνής και εν ολίγοις θα εξελισσόταν σε τέτοιο παικταρά! Στην Ανόρθωση διένυσε μια χρονιά στην μετριότητα. Με μόλις 10 συμμετοχές και μακριά από τον καλό του εαυτό δείχνει κουρασμένος και επηρεασμένος από την εφετινή «ποδοσφαιρική κατήφεια» της Βαρωσιώτικης ομάδας. Ίσως μια αλλαγή θα του έκανε καλό!!!

Οι 50ντάρηδες
Από κει και πέρα 3 παίκτες διχάζουν τον κόσμο υπό την άποψη ότι περίπου οι μισοί ΑΕΚτζήδες (50% και κάτι) επιθυμούν την επιστροφή τους. Πρόκειται για τους Γκονζάλεζ, Κάσιο και Κ. Παύλου. Ο τελευταίος χάθηκε οριστικά μετά τη συμφωνία του με την Πέγεια. Αλήθεια, πώς άφησαν ένα δικό μας παιδί που και μπάλα ξέρει και την ομάδα πονά, να καταλήξει στην... Πέγεια;! Είναι για να τρελαίνεσαι καμιά φορά! Ο Γκονζάλεζ έχει φανατικούς υποστηρικτές αλλά και άλλους τόσους που τον θεωρούν υπερεκτιμημένο. Φέρεται να επιθυμεί να επιστρέψει στον τόπο του εγκλήματος οπότε θα αναμένουμε τις εξελίξεις. Όσον αφορά τον Κάσιο, αν και έκανε 2 συνεχόμενες μέτριες χρονιές 1 στους 2 ΑΕΚτζήδες τον θέλει πίσω! Λίγο ο χαρακτήρας του, λίγο το νεαρό της ηλικίας του και αρκετά οι ποδοσφαιρικές του ικανότητες ωθούν τους μισούς οπαδούς της ομάδας να ονειρεύονται την επιστροφή του.

Οι λοιποί

Από κει και πέρα ο Σκεύος ηγείται του γκρουπ που μειοψήφησε. Σ’ αυτό το γκρουπ συναντάμε επίσης τον Τικίνιο, τον Σοφρώνη, τον Κατσιή, τον Καστάνα, τον Κωνσταντινίδη και τον Οπάρα. Έσχατος στις επιλογές είναι ο Οπάρα. Φαίνεται ότι λησμονήσαμε ότι το πρώτο γκολ της ΑΕΚ στη Β’ κατηγορία πέτυχε αυτός ο βραχύσωμος νεαρός!


Συνοψίζοντας αποδεικνύεται ότι οι ΑΕΚτζήδες εκτιμούν ιδιαίτερα αρκετούς πρώην παίκτες μας και ιδιαίτερα τον Ατόρνο και τον Αντρέα. Παρόλα αυτά καπνός φαίνεται να υπάρχει μόνο στις περιπτώσεις των Γκονζάλεζ και Κατσιή οπότε για τους υπόλοιπους μόνο όνειρα ή εφιάλτες μπορούμε να κάνουμε.


.
.
.
Share this Article on :

5 ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΜΙΛΗΣΑΝ! ΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΕΔΩ!:

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΕΔΡΕ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ. ΜΗΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ. ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΔΩ ΤΟΝ ΚΟΥΛΛΗ ΠΑΥΛΟΥ ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ. ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ Η ΠΕΓΕΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΩΣΤΕ Ο ΚΟΥΛΛΗΣ ΝΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕ ΤΗΝ ΠΕΓΕΙΑ. ΑΠΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΓΙΝΕ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ.
ΕΠΙΣΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ ΧΡΙΣΤΟΥ. ΟΙ ΦΗΜΕΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΙΖΕΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΗΝ Β ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ. ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙ Ο ΣΚΕΥΟΣ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΤΟΝ ΗΘΕΛΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.
ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ. ΑΚΟΥΕΤΑΙ ΟΤΙ ΦΕΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΟΡΘΩΣΗ. ΣΙΓΟΥΡΑ ΞΕΡΕΙ ΠΟΛΥ ΜΠΑΛΑ, ΕΙΝΑΙ ΔΙΕΘΝΗΣ ΚΑΙ ΣΤΑ 31 ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ. ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΚΕΥΟ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΔΙΔΥΜΟ ΣΤΑ ΣΤΟΠΕΡ.
ΚΑΤΣΙΗΣ. Η ΟΜΟΝΟΙΑ ΨΑΧΝΕΙ ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΤΟΝ ΔΩΣΕΙ ΔΑΝΕΙΚΟ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΟΤΙ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΣΕΙ Η ΑΛΚΗ. ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΠΑΙΚΤΗΣ, ΣΕ ΜΙΚΡΗ ΗΛΙΚΙΑ ΚΑΙ ΤΑΛΕΝΤΟ. ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ.
SUNNY KINGSLEY. Ο ΠΟΘΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΕΚΤΖΗΔΩΝ, Η ΜΕΓΑΛΗ ΥΠΕΡΒΑΣΗ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ. ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΜΕΙΩΘΕΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΘΜΟ.
Ο ΚΡΟΙΦ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΙΚΤΕΣ. ΑΠΛΑ ΘΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΝΑΙ ΜΕΝ Ο ΙΔΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΑΣ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΡΙΣΚΟ. ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΓΙΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ.
ARTEMIO FRANKIE

Ανώνυμος είπε...

artemio xixasta onomata pou ipes file. afta ta onomata den iparxi periptosi na ta xtipisoume. o kirios ellinas theli pextes apo exoteriko.

Ανώνυμος είπε...

file artemio, kala ola ta onomata proin podosfairiston mas pou anaferis.einai omos oloi parelthon kai einai kao=ko ekei pou ftiname na glifoyme... plin tou king, aytoi poy eyrgetithikan apo ti AEK,alla την εφτυσαν γιατι δεν την θεωρησαν αρκετα μεγαλη ομαδα που να καλυπτει τις φιλοδοξιεσ τουσ.τωρα αυτουσ τους εφτυσαν οι ομαδεσ τουσ ....γιατι λοιπον να τουσ κολλησουμε παλι στην οικογενεια τησ ΑΕΚ. ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΑΝ ΤΗΝ ΑΕΚ...ΠΡΟΤΙΜΩ ΤΟΥΣ ΥΠΑΡΧΟΝΤΕΣ νεαρουσμαζι με παικτεσ ξενουσ νεαρουσ και συναμα φιλοδοξουσ.
πλατωνης

Ανώνυμος είπε...

Φίλε Αρτέμιο εδώ ένα συμβούλιο δυνατό δεν μπορούμε να φκάλουμε, αφού ακόμα σιηλλουτρώουνται οι παράγοντες μας, τσε εννά πιάσουμεν τούντους παίχτες που είπες...

Πέρασαμε δύσκολες στιγμές τσε έρκουνται πιο δύσκολες ακόμα...που την περίοδο 2008/2009 που πήγαμε διαβάθμιση, τσε όλα όσα έγιναν τότε με δοικήση που δεν εμείνεν, με κάμποσους προπονητές και μετά ένας χρόνος στην Β κατηγορία με τις πρώτες 10 αγωνιστικές να μην ξέρουμε αν θα τα καταφέρουμε να φκούμε...

Ένας χρόνος δύσκολος, όπου ουσιαστικά η ΑΕΚ σχεδόν ήταν χαμένη από τίς εφημερίδες, όπου όταν έμπαινες στα διάφορα αθλητικά ηλεκτρονικά sides τσε άνοιγε η πρώτη σελίδα έβλεπες τα νέα των διαφόρων χωρκών που παίζουν στην Α κατηγορία, τσε η ΑΕΚ ήταν χαμένη. Για να την βρείς έπρεπε να πατήσεις το παράθυρο για τις ΜΙΚΡΕΣ κατηγορίες....μήπως εν εκεί που έχουν μερικοί παράγοντες μας υπόψιν τους να μας αφήσουν;;;

Kimonmaniac

Ανώνυμος είπε...

ΕΓΩ ΛΕΩ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΠΛΑΝΟ. ΜΕ ΚΡΟΙΦ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΔΙΚΗΣ ΤΟΥ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ( ΑΝ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΩ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗ) . ΝΑ ΤΟΝ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ .ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ .ΜΕΤΑ ΘΑ ΤΟΝ ΚΡΙΝΟΥΜΕ .
LOUIGI.

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με ακατάλληλο περιεχόμενο δεν θα δημοσιεύονται.

Παρακαλούμε όπως βάζετε ΟΝΟΜΑ ή ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ για να δημοσιευθεί το σχόλιό σας.

 

© Copyright A.E.Kition blog 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.