News Update :

ChEcK_iN in & cHeCk_OuT

Πέμπτη 22 Απριλίου 2010

Οι πρώτες δύο μεταγραφές είναι γεγονός για την ομάδα μας, αν και δεν έχουν ακόμα ανακοινωθεί στην επίσημη ιστοσελίδα της ΑΕΚ. Πρόκειται για δύο πορτογάλους ποδοσφαιριστές, τους γνωστούς σε όλους μας Μαρκάσα και Σαβέντρα που εδώ και δύο χρόνια αγωνίζονται με επιτυχία στη Δόξα Κατοκοπιάς. Ποιο είναι όμως το προφίλ των δύο νέων μας αποκτημάτων;


Αξιοσημείωτος είναι ο συνολικός αριθμός των πορτογάλων ποδοσφαιριστών που διέθετε η Δόξα στο ρόστερ της που ανέρχονταν στους 13! Φυσικά μετά την απόκτηση των Μέντεζ, Μαρκάσα και Σααβάντρα από την προσφυγική ομάδα της έχουν μείνει 10 πορτογάλοι, μπορώ να πω αρκετά αξιόλογοι. Πρόκειται για τους Paiva, Mangualde, Nuno Rodrigues, Marco Bicho, Joao Dinis, Pedro Duarte, P. Sereno, Carlos André, Henrique, Milton Andrante. Και μιας και πλέκω το εγκώμιο της Δόξας, θα αναφέρω και κάποιους ποδοσφαιριστές που έχουν περάσει από την ομάδα αυτή. Έτσι, γι να μην ξεχνιόμαστε αλλά κυρίως για να πάρουν κάποιοι μαθήματα scouting και σωστού προγραμματισμού:
Freddy, David da Costa, Edmar, Mustapha Kamal, Alabi, Júnior, Raúl González, Fangio Buyse. Γιατί κύριοι δεν είναι καμιά επιστήμη να βρεις καλούς και φθηνούς ποδοσφαιριστές, φτάνει να κατέχεις το αντικείμενο!!!

Υ.Γ: Ο Πάμπος Χριστοδούλου περιμένει την ηφαιστειακή τέφρα να υποχωρήσει για να ταξιδέψει στη γνώριμή του Πορτογαλία και να φέρει τα νέα λαυράκια, αυτή τη φορά για τον Τακτακαλά!





.
Share this Article on :

6 ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΜΙΛΗΣΑΝ! ΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΕΔΩ!:

Ανώνυμος είπε...

ENE FTASAME NA ANEBOUME TZAI EKSEKINISASIN TA FKIOLIA, ALLOI FEYKOUN ALLOI E8ELOUN PAME GIA SINELEFSI, PAME GIA EKLOGES, ALLOI 8ELOUN PODAME PEXTES ALLOI POU ALLOU ALLOI 8ELOUN NA ANAMIXTOUN ALLOI KLEIOUN PORTES KALA PERSI HTAN OULLA HREME TZAI PALE EGINAME TO KENTRO TOU KOSMOU.
RE ELLHNA MOU PROXORE KLEISE PAIXTARADES, PAIXTARADES OI POS TON GYTA, FERE PROTOKLASATOUS TZAI MEN AKOUS KANENOU! ALLA IPAME PROTOKLASATOUS IDALLOS TOUTOI PERIMENOUSE STHN GONIA! FYSIKA POU TH STIGMH POU EXEIS TI STIRIKSIN TOU LEFKARITH EMPORI NA SOU KAMEI KANENAS POLEMON! ATE FERE ONMATA PEXTARADES FKARTIN AEK PSILA TZAI ME FOASE!
KOSTIS AGGLISIDES

Ανώνυμος είπε...

re kopelia an agapate tin aek na kamume enan erano.enen mono ta lefta.en i praksi pou metra kai tha stiloume to minima oti imaste dame

Ανώνυμος είπε...

na doume prota ti tha gini dikitika kai meta.

Ανώνυμος είπε...

Μια μικρή "πολιτεία" θα αποκτήσει σύντομα η Αλκή, στο χώρο όπου βρίσκεται το ιστορικό της οίκημα, στην οδό Λουκή Ακρίτα στη Λάρνακα. ....... Πάνω από το καινούργιο οίκημα, όπου θα στεγάζονται τα γραφεία της "αθάνατης", θα ανεγερθούν και τα διαμερίσματα για τους ποδοσφαιριστές.
Γηπεδικές εγκαταστάσεις
Η Αλκή γυρίζει σελίδα όχι μόνο στο θέμα του οικήματος, ... Σ' ένα περίπου μήνα, η Αλκή αναμένεται να αποκτήσει το αθλητικό κέντρο "Άλφα - Σπορτς", στη Δρομολαξιά (διαθέτει πέντε γήπεδα ποδοσφαίρου), προς εξυπηρέτηση όλων των ομάδων της, ενώ στον ίδιο χώρο προγραμματίζει και την ανέγερση αίθουσας γυμναστικής, αποδυτηρίων και φυσιοθεραπευτηρίου, έτσι ώστε να καταστεί ένα σύγχρονο αθλητικό κέντρο με όλες τις ανέσεις. Όπως αναφέρθηκε στην τελευταία δημοσιογραφική διάσκεψη, το μόνο που απομένει είναι η συμφωνία με τον ΚΟΑ, ώστε το "Άλφα" να περάσει στα χέρια της Αλκής.

...ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΥΠΝΟΝ ΒΑΘΥ ΚΑΙ ΟΛΟΓΥΡΑ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΝΑ ΓΥΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΕΝΕ, ΝΑ ΣΥΝΑΞΟΥΜΕΝ 50 ΕΥΡΩ. Η ΑΕΚ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΑΠΟ ΠΕΡΣΙ, ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟ 1994 ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΝΑ ΤΗΝ ΔΙΜΗΟΥΡΓΗΣΟΥΝ, ΔΥΣΤΥΧΩΣ, ΤΗ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΕΧΤΗΚΑΝ ΕΝΑ 'ΧΩΡΙΑΤΟΠΑΙΔΟ' ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΙΤΛΟΥΣ, ΚΑΙ ΜΕΡΙΔΑ ΟΠΑΔΩΝ ΤΗΣ, ΑΦΟΥ ΤΗΝ ΥΠΟΣΚΑΨΑΝ ΚΑΛΑ-ΚΑΛΑ, ΑΠΟΣΚΙΡΤΗΣΑΝ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΠΡΙΝ 80 ΧΡΟΝΙΑ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ, ΜΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟΝ, ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΑΧΑΤΕΣ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΜΑΣ!
ΚΥΡΙΟΙ Η ΑΛΚΗ ΓΙΝΕΤΕ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ ΕΝΩ ΟΙ ΔΥΝΑΤΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΧΑΥΝΩΘΕΙ ΣΤΟΝ ΕΓΩΙΣΜΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΤΑΧΑΤΕΣ ΑΡΧΩΝΤΟΧΩΡΙΑΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΙΝΤΡΙΓΚΕΣ ΤΟΥΣ, ΛΗΣΜΟΝΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ. ΚΥΡΙΕ ΛΕΥΚΑΡΙΤΗ Η ΑΕΚ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΠΑΙΔΙ ΑΛΛΑ ΜΕΝΕΙΣ ΑΜΕΤΟΧΟΣ ΒΛΕΠΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΒΙΑΣΜΟ ΤΗΣ, ΤΟΝ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟ ΤΗΣ! ΔΩΣΕ ΛΕΦΤΑ, ΔΩΣΤΕ ΛΕΦΤΑ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΤΕ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΔΥΝΑΤΟΙ, Η ΑΛΛΙΩΣ ΠΕΣΤΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ, ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΑ, ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ. ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΑΕΚ ΙΣΧΥΡΗ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΝΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΚ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ ΤΗΣ ΛΑΡΝΑΚΑΣ ΜΑΣ.
Η ΑΛΚΗ ΔΙΕΚΔΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΨΕΥΤΟΑΡΙΣΤΕΡΗ ΚΥΒΕΡΗΣΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΒΙΑ, ΤΟΥ ΜΑΣΤΡΟ ΜΙΡΤΗ, ΤΩΝ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΦΕ, ΤΩΝ ΠΟΛΟΝΩΝ ΣΕΚΙΟΥΡΙΤΑΔΩΝ ΤΖΑΙ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ, ΕΝΩ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΝΟΜΙΜΟΙ ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ? ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ! ΔΙΕΡΓΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ, ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΕΡΓΟ ΘΕΑΤΕΣ ΠΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΜΑΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΑΕΚ, ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΝΑ ΣΥΡΡΙΚΝΩΝΕΤΕ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ! ΜΙΛΗΣΑΤΕ ΓΙΑ ΕΥΡΩΠΕΣ, ΔΥΝΑΤΕΣ ΟΜΑΔΕΣ, ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ, ΓΗΠΕΔΑ, ΧΤΙΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΕΓΑΣΟΥΝ ΓΡΑΦΕΙΑ ΠΑΙΧΤΕΣ, ΚΑΙ ΛΟΓΙΑ, ΛΟΓΙΑ ΨΕΥΤΙΚΑ, ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΡΓΑ ΑΛΛΟΙ, ΟΧΙ ΕΜΕΙΣ. ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗΣ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑΣ ΘΑ ΜΑΖΕΨΟΥΜΕΝ 50 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΟΜΑΔΑ!!! ΚΑΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΑΕΚ, ΤΙ ΚΑΤΑΝΤΙΑ, ΝΑ ΔΙΑΚΟΝΟΥΜΕΝ 50 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕΝ ΟΜΑΔΑ, Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ Η ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟΥ?! ΕΝΩ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ Ο ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΒΙΑΣΜΟΣ ΣΟΥ ΑΠΟ 'ΓΟΝΕΙΣ', ΑΠΟ 'ΦΙΛΟΥΣ' ΑΠΟ 'ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ', ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΛΟΥΣΙΟΥΣ ΨΕΥΤΟΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΣΟΥ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ,ΨΕΥΤΟΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΒΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΤΟΥΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΣΕΝΑ!!!!
ΚΛΕΙΝΩ ΤΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΜΟΥ ΜΕ ΛΥΠΗ ΚΑΙ ΘΥΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΦΕΡΕΙ, ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ. ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΒΓΩ ΨΕΥΤΗΣ ΑΛΛΑ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΡΗΤΙΚΟΥΣ, ΕΓΩΙΣΤΕΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΕΡΙΤΡΙΓΥΡΙΖΟΥΝ ΘΑ ΕΧΕΙ, ΔΥΣΤΥΧΩΣ, ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΞΗΣ, ΕΧΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΗΘΑΡΓΟΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟΥ ΠΕΣΕΙ, ΝΑ ΞΥΠΗΣΟΥΝ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥ ΤΟΝ ΒΑΘΥΝ ΤΟΥΣ ΥΠΝΟΝ!

ΚΑΚΟΣ ΛΕΜΕΣΟΣ

Ανώνυμος είπε...

pesta re kako pesta! pou katantisame na ipologizoume tin alki!

ethousa pano sto gipetho tis kalathosferas,
alages sto g.s.z,
parousiasi eterias,
posto ston konstantinou mina,
parousia stin b katigoria pou tha apodixi oti i aek den aniki eki.

afta mas ixan iposxethi protou apoxorisoun.

ntropoi se olous mas.

Ανώνυμος είπε...

Φίλε Κώστα, είναι πικρές η αλήθειες που είπες, αλλά ΠΟΙΟΣ ΑΚΟΥΕΙ; Απλά θα μείνει ανάμεσα μας και θα χαθεί, όπως τόσα άλλα, όπως και τις υποσχέσεις που μας έδωσαν αυτοί που είπες και δυστυχώς έμειναν υποσχέσεις..

Ενώ η ΑΛΚΗ βαδίζει σε σωστά μονοπάτια(Αθλητικές εγκαταστάσεις κλπ) ο Διγενής Μόρφου και ο Ολυμπιακός Λευκωσίας είναι στα πρόθυρα να γίνουν Εταιρείες, ενώ η ΑΕΚ είμαστε στο που σου νέφκω που πάεις...μάλλον ο Ολυμπιακός και Διγενής έχουν πιο πολλούς οπαδούς από ότι η ΑΕΚ, για αυτό είπαν τα πλάσματα να κάμουν Εταιρεία.

Εκείνο που προβληματίζει είναι ότι συνεχίζουμε τον χαβά μας. Όταν τούτη η ομάδα έπεφτε στην Β κατηγορία(θυμάστε το μπάχαλο με τις 5 διοικήσεις τσε αλλό τόσους προπονητές)οι πιο πολλοί παράγοντες από φύει φύει. Αφήκαν τον Μάριο Έλληνα, μόνο του να βυθύζεται στην Β κατηγορία. Γνωστά το πόσο δυσκολευτήκαμε να βγούμε, με τις προπονητικές επιλογές της προσωρινής επιτροπής που μας έδεσεν τον Σάββα σαν την μηλόπετρα στο σβέρκο μας με 3ετές συμβόλαιο και αν δεν τον αποδέσμευε ο Έλληνας(μετά που κάμποσες ήττες που τα χωρκά)του χρόνου θα είχαμε ντέρπυ κορυφής με Σαλαμίνα και Αρη...

Ξαφνικά ως δια μαγείας, τωρά που η ΑΕΚ ξαναβγήκε στην Α Κατηγορία, τούτοι ούλλοι εγκατέλειψαν την μάχη, τούτοι που λιποτάκτισαν όταν η ομάδα τους ήθελε δίπλα της, τωρά έρκουνται να διεκδικούν συνδιασμούς και νεα συμβούλια. Για ένα χρόνο που είμασταν στην αφάνεια, είχαμε ησυχία, τωρά αρκέψαμε το ίδιο τροπάριο. Εφκαλαμεν τα μάθκια μας μόνοι τσε νουν εν έβαλαμε...

Προσπαθώ να βρω λίγη αισιοδοξία, κάτι θετικό ότι σε τούντην ομάδα επι τέλους θα αρχίσει να δουλεύει επαγγελματικά, αλλά μάλλον είναι όνειρα θερινής νυκτός. Διαβάζω ότι ο λόγος που παραιτήθκαν από την σημερινή διοίκηση είναι η διαφωνία μερικών γιατί ο Μάριος Έλληνας έκαμε κρούση να φέρει τεχνικό διευθυντή τον Κροϊφ(τον γιο του Γιόχαν)τσε διαφωνούν. Και ρωτώ: Καλά ρε φίλε μου ο Χατζηπιερής κάμνει μας παραπάνω, που όσες φορές τον δεις στην τηλεώραση εν για το ΑΠΟΕΛ που μιλά, τσε εν μας κάμνει ο Κροϊφ που έπαιξε σε μεγάλες ομάδες και έχει καλές διασυνδέσεις για παίχτες;

Περιμένω να έρτει μια μέρα που τούτη η ομάδα να έχει επαγγελματίες σε όλα τα πόστα και να είναι αξιόμαχη ομάδα όπου όλοι να την ΣΕΒΟΝΤΑΙ και όχι να την έχουν σαν το περίγελο της ποδοσφαιρικής Κύπρου

Kimonmaniac

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με ακατάλληλο περιεχόμενο δεν θα δημοσιεύονται.

Παρακαλούμε όπως βάζετε ΟΝΟΜΑ ή ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ για να δημοσιευθεί το σχόλιό σας.

 

© Copyright A.E.Kition blog 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.