News Update :

Ψηφοφορία

Δευτέρα 26 Απριλίου 2010

Το πρωτάθλημα σχεδόν τελείωσε και ήρθε η ώρα που ο προπονητής θα δείξει την πόρτα εξόδου στους ποδοσφαιριστές που δεν τον ικανοποίησαν και θα συνεχίσει με αυτούς που θεωρεί ικανούς να σταθούν στην Α’ κατηγορία σαν βασικοί. Ο κόσμος όμως τι πιστεύει;

Το ερώτημα λοιπόν ήταν: Ποιους θεωρείτε «εντεκαδάτους» για του χρόνου; (ψηφίστε όσους επιθυμείτε)

Κατ’ αρχήν να υπενθυμίσουμε πως η λίστα των παικτών που αναρτήθηκε για να ψηφίσουν οι επισκέπτες του blog είναι αποτέλεσμα δυο προηγούμενων ψηφοφοριών. Στις ψηφοφορίες αυτές είχατε επιλέξει στη μια τους ξένους που πρέπει να παραμείνουν και στην άλλη τους Κύπριους. Όσοι ποδοσφαιριστές από τις δύο αυτές ψηφοφορίες συγκέντρωσαν πάνω από 45% των ψήφων μπήκαν και στη λίστα της τελευταίας ψηφοφορίας για τους εντεκαδάτους ποδοσφαιριστές της νέας σεζόν.
Τα αποτελέσματα έχουν πολύ ενδιαφέρον:

Κυθραιωτης 13 (13%)
Α.Ευσταθίου 13 (13%)
Μ.Μιχαήλ 16 (16%)
Κ.Κυριάκου 48 (48%)
Ο.Ιωάννου 17 (17%)
Μιντικκης 3 (3%)
Ξενοφωντος 9 (9%)
Νεγκρι 82 (82%)
Βειγκα 32 (32%)
Γκεριτς 15 (15%)
Φερναντες 43 (43%)
Λαμπροπουλος 52 (52%)
Τζοσουα 31 (31%)
Μεντεζ 56 (56%)

Οι 100 ψηφοφόροι κατέθεσαν 430 ψήφους, δηλαδή κατά μέσο όρο ο καθένας ψήφιζε 4,3 ποδοσφαιριστές. Γενικεύοντας θα λέγαμε ότι σύμφωνα με τους ψηφοφόρους, μόνο 4-5 ποδοσφαιριστές από το υπάρχον υλικό αξίζουν μια φανέλα βασικού στην Α’ κατηγορία. Αυτό έξάλλου φαίνεται και από τα αποτελέσματα όπου μόνο 5 ποδοσφαιριστές ξεχώρισαν, αφού συγκέντρωσαν ποσοστά από περίπου 50% και άνω. Απ' εκεί και πέρα έχουμε δύο ποδοσφαιριστές γύρω στο 30% και μετά το χάος. Το έχω πει πολλές φορές ότι ο κόσμος είναι ο καλύτερος κριτής και πραγματικά πιστεύω πως προπονητής και λοιποί αρμόδιοι θα πρέπει να λάβουν σοβαρά υπόψιν τους τη γνώμη των ΑΕΚτζήδων. Με απλά μαθηματικά (σύμφωνα με την ψηφοφορία) μετράω 5 ποδοσφαιριστές που θα είναι εντεκάδα του χρόνου:Μέντεζ, Νέγκρι, Λαμπρόπουλος, Φερνάντες και Κυριάκου, + τρεις εντεκαδάτους που έχουμε αποκτήσει:Μαρκάσα, Σαβέντρα και μάλλον Γκριμαλντί, συμπέρασμα χρειαζόμαστε ακόμα 3 ακόμα πιο δυνατά ονόματα που θα είναι βασικοί. Μένει λοιπόν ένας ακόμα σέντερμπακ, ένας δεξίς μπακ, και ένας ακραίος επιθετικός ή επιθετικός, αναλόγως του συστήματος που θα παίζουμε. Αν λοιπόν η λογική του κόσμου συγκλίνει με τα πλάνα του προπονητή, τότε θα αναμένουμε να ακούσουμε τουλάχιστον ακόμα 3 δυνατά μεταγραφικά ονόματα, έναν επιθετικό, έναν σέντερμπακ και έναν δεξί μπακ. Θέλω να τονίσω ότι σε καμία περίπτωση δεν υποτιμούμε τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές που ήταν στη λίστα της ψηφοφορίας, πολλοί από αυτούς θα ήταν όντως πολύ καλές λύσεις για τον πάγκο, όπως για παράδειγμα ο Τζόσουα, ο Βέιγκα, ο Μιχαήλ, ο Γκέριτς, ο Ξενοφώντος, ο Κυθραιώτης.

Κάπως έτσι λοιπόν φαντάζομαι τη διάταξη της ομάδας μας μέχρι στιγμής:

Αλλαγές που συμπληρώνουν τη 18άδα: Κυθραιώτης, Μιχαήλ, Βέιγκα, Γκέριτς, Τζόσουα, Ξενοφώντος, συν μία μεταγραφή.

Υπάρχει φυσικά μεγάλο ενδεχόμενο να δούμε τον Βέιγκα παρτενέρ του Γκριμαλντί στο κέντρο της άμυνας. Υπάρχει επίσης περίπτωση ο Σαβέντρα να πάει δεξίά στο κέντρο, ο Λαμπρόπουλος αριστερά και να παίζουμε με δύο φορ, άρα ο Μέντεζ να αποκτήσει παρτενέρ. Το θέμα είναι ότι θέλουμε ακόμη τρεις τουλάχιστον βαρβάτους ποδοσφαιριστές για την αρχική εντεκάδα και έναν ακόμα τουλάχιστον για εφεδρική λύση. Αναμένουμε...





.
Share this Article on :

43 ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΜΙΛΗΣΑΝ! ΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΕΔΩ!:

Ανώνυμος είπε...

Μετά τον Γιόρτι Κρόιφ ο Μάριος Έλληνας φαίνεται να επιθυμεί να φέρει στην Κύπρο άλλο ένα νεαρό και φιλόδοξο άνθρωπο του ποδοσφαίρου. Πρόκειται για τον 37χρονο Γιάννη Αναστασίου ο οποίος ψάχνει να βρει την πρώτη του επαγγελματική δουλειά ως πρώτος προπονητής (ήταν βοηθός του Τεν Κάτε στον Παναθηναϊκό) και ο πρόεδρος της ΑΕΚ φαίνεται να θέλει να του δώσει την ευκαιρία. Ως ποδοσφαιριστής έκανε μεγάλη καριέρα μεταξύ άλλων σε ΟΦΗ, Άντερλεχτ, Ρόντα και Άγιαξ.
PROTATHLIMA.COM

XERI KANENAS AN EUSTATHOUN TOUTA??

Ανώνυμος είπε...

Φίλοι συναγωνιστές Σταύρος Κομοτηνή..Φίλε Φοινικούδα πολλά ωραίο το άρθρο σου ρε φίλε..αλλά επροχώρησες το πολλά..κάτσε να δούμε ποιός θα είναι πρόεδρος της ομάδας μας, πόσο θα τσακωθούν ακόμα οι παράγοντες της κολοπόλης μας της Λάρνακας, τι θα σκεφτεί άλλο ο Έλληνας για να μας ξενερώσει( Αναστασίου για προπονητής) και αφού λυθούν τούτα όλα θα μιλήσουμε και για ποδόσφαιρο..για ακόμα μία χρονιά είμαστε σε τραγική κατάσταση..τούτα που κάμνει ο Έλληνας το μόνο που θα καταφέρει έιναι να ξενερώσει τον κόσμο και να τον στρέψει εναντίον του..εξήγα μας Κύριε Έλληνα τι σημαίνει Γιάννης Αναστασίου για προπονητής της Άεκ Λάρνακας? Εξήγα μας να καταλάβουμε τι σκέφτεσαι..είμαστε τα πειραματόζωα του κόσμου ούλλου εμείς? Έτσι είναι το όραμα σου? Θέλεις να φέρεις τον Κρόϋφ..φέρτον κύριε φέρτον..θέλεις να διώξεις τον Κύριο Αντρέα διώξε τον..φέρε όμως ένα προπονητή με αρχίδια..φέρε Λίνεν, Φον Χέϊζεν, Ουζουνίδη..φέρε κάτι που είναι σίγουρο για την ομάδα μας..ποιός Αναστασίου ρε κουμπάρε? Μα πόσο να παίζεται με το εγώ σας και με τον κόσμο τούντης ομάδας..κανεί..επεθάνετε μας..εν μπορώ να το χονέψω ρε αδέρφκια ότι μπαίνουμε σε πειράματα πάλε..στην πιο δύσκολη χρονιά μέχρι την επόμενη κάμνουμε πειράματα..Κύριε Έλληνα, αν τα διαβάζεις αυτά που γράφουμε, έλα κοντά στο αίσθημα του κόσμου..μην τα βλέπεις όλα ψυχρά επαγγελματικά..δεν ξέρω πώς σκέφτεσαι αλλά αν προχωρήσεις με αυτά που θέλεις να κάμεις έχασες το παιχνίδι από τώρα και οδηγάς στην Άεκ στο άγνωστο με βάρκα την ελπίδα..σε παρακαλώ προσγειώθου στην πραγματικότητα όσο πιο γρήγορα γίνεται..

Ανώνυμος είπε...

από ότι φαίνεται ναι....και ο Θεός να βάλει το σιέριν του...αν η Πανάθα εν έστελλεν τον Ντε Κάτε να πάει έσσο του τίτλους εν έβλεπεν φέτος. 'Ασε που τα ο Παναθηναίκός έκαμεν τα χειρότερα παιχνίδια με τον εν λόγω προπονητή...

ήντα ξέρω φιλουϊ με τούντες νέες χημείες που έχουν στα υπόψην τους, μου πάμε για νεές περιπέτειες...

by the way ήντα που γίνεται με το θέμα της έταιρείας; Το γήπεδο;

kimonmaniac

Ανώνυμος είπε...

File foinikouda apo oti fenetai kaneis tin psifoforia kai les oti theleis kai sou aresei esena.. Den sevesai ton kosmo! Milas gia anapliromatikous kai vazeis paixtes pou eixan mikrotero pososto apo allous paixtes pou den aneferes kan!

Isos giati autous tous paixtes tous ekanes polemo oli tin xronia me ta arthra sou!

O Eustathiou pire pososto 13% diladi megalitero tou Ksenofontos kai iso me tou Kithreoti alla esi den evales to onoma tou!

Kai akomi pio krima o Orthodoxos o opoios pire 17% diladi pososto pio psilo apo tou Geric tou Kithreoti tou Ksenofontos kai tou Mixail kai den ton anafereis kan!

Oloi paixtes einai xrisimoi! Auti i psifoforia itan gia ton kosmo kai oxi gia sena! Oi arithmoi milisan kai den sou aresan!

Kai eimai sigouros oti to arthro mou den tha to emfaniseis apla kai mono epeidi sou leo kapoies simvoules kai paratiriseis!

φοινικουδας είπε...

Φίλε ανώνυμε νομίζω με αδικείς. Καταρχήν γιατί να κόψω το σχόλιό σου από τη στιγμή που δε βρίζεις κανένα. Επίσης έχεις και μεγάλο δίκιο για κάποιους παίκτες που ανέφερες. Παράλειψή μου που δεν τους έβαλα στον πάγκο, όχι όμως φίλε γιατί είμαι προκατελειμμένος, αλλά προσπάθησα να έχω στον πάγκο παίκτες από κάθε γραμμή για να είναι πιο αντικειμενικό. Η αρχική εντεκάδα ήταν το θέμα της ψηφοφορίας και όχι ο πάγκος. Δεν είμαι προπονητής, αυτός θα αποφασίσει. Πάντως για τους βασικούς ελπίζω να μην έχεις αντίρρηση γιατί ξαχώρισν με μεγάλη διαφορά από τους υπόλοιπους. Συγκεκριμένα ο Ευσταθίου, αν και όπως ξέρεις (και χαίρομαι που με διαβάζεις) δε μου αρέσει προσωπικά, εντούτοις θα ήταν καλή λύση για τον πάγκο αφού μπορεί να αγωνιστεί από μπακ μέχρι εξτρεμ. Ο Κυθραιώτης έπρεπε να μπει πάγκο γιατί όπως ξέρεις πρέπει στη δεκαοχτάδα να υπάρχουν δύο τερματοφύλακες, εκτός και αν πάρουμε άλλον, που θα ήταν μεγάλο λάθος πιστεύω. Ο Ορθόδοξος φίλε μου πιστεύω ότι δεν πιάννει μπάζα κοντά σε Βέιγκα, Μιχαήλ και ελπίζω και Γκριμαλντί. Άρα αν αποκτήσουμε ακόμα έναν εντεκαδάτο αμυντικό, νομίζω μας είναι περιττός, γνώμη μου. Όμως το 17% τον φέρνει όντως στον πάγκο, αλλά όλα αυτά είναι θεωρίες δικές μας όπως είπα και πριν. Ο προπονητής θα αποφασίσει. Αν θέλεις φίλε μου αντιπαρέταξε τη δική σου προτεινόμενη εντεκάδα και αναπληρωματικούς (με το μέχρι στιγμής υλικό) για να συζητήσουμε περισσότερο. Ελπίζω να ήμουν κατανοητός.

Ανώνυμος είπε...

ma ti aek thelete re?
ma toso kako mas ekane i b katigoria stis prostokies mas???
ego 5 apo aftous pou exis stin entekada tous exo gia panko. oso gia tsosua, veiga, xenofondos piga kai tous itha kai xtes me to othelo. mpori, mpori na kamnoume gia kamia metria omada b katigorias.

o alos lei adikoume to estathiou.oloi pextes ine xrisimi lei! oloi sxedon oi pextes pou ixame fetos itan ine kai tha minoun asxetoi file. extos 3,4.

akoma ena gnosto kai poli kalo pexti pire i alki. ton masits (ton keli apo tin omonia). emis sinexizoume apo eki pou miname prin pesoume! stis esoterikes diamaxes! kai sizitoume gia tin loula ton esthatiou kai ipologizoume gia vasikous ton kathe metrio pexti.

pou kairos pou i panisxiri aek elvepe ton kathe antipalo sta matia se kathe gipetho! ntropoi se olous mas.

Ανώνυμος είπε...

oute o orthodoxos piani mpaza file oute o torasinos vega oute o michalis. nomizete oti tha pame tsireio g.s.p, dasaki, pafo, pegia me aftous tous pextes? den ipologisate kala.

Ανώνυμος είπε...

gia proti fora file stavro sinfono apolita mazi sou!
sigoures lisis, pextes(akoma theloume toulaxiston 10 - 12) pou pezoun i exoun pexi sto parelthon stin kypro, anthropoi ston panko pou xeroun ti simeni aek kai kipriako podosfairo! giati to apoel paei prosta? nomizete ine mono apo ena poli kalo proponiti? oxi kirioi epidi dipla apo afto ton proponiti exi mia simea tis omadas. ton gianno ioannou! mas ixan iposxethi posto ston konstantino mina. ti egine kai afto? logia! opos ipe kai o filos pano logia kai gia etairia kai gia gipetho.

pou xeri tora o krof se mia toso epikindini xronia ti tha pi aek kai pou xeri ti tha pi kypriako podosfairo! sigoures lisis kirioi. den mathame akoma apo ta pathimata mas?!

pao xana stin entekada gia na katalavete tis prosthokies pou prepei na exete! ton mendez pou ton exo gia poli kalo pexti ego ton thelo ston panko! deftoro epithetiko! kai vasiko ton sosin GIA PARADIGMA! (leo ena paradigma gia na katalavete tis prosthokies)

Ανώνυμος είπε...

kopelia kai fetos ta idia..
kamia ipo4ifiotita pale ate na doume ti 8a kamoume

Stavros, Lefkosia

EL SKALIOTIS είπε...

Τα ίδια Παντελάκη μου τα ίδια Παντελή μου...φίλε Σταύρο συμφωνώ με ΟΛΑ όσα είπες. Είχα μια κρυφή ελπίδα ότι φέτος τα πράγματα θα ήταν καλύτερα...όμως τελικά διαψεύστηκα οικτρά.

Εκεί που άρχισε να εμπνέει κάποια εμπιστοσύνη ο Μάριος Έλληνας, ξαφνικά με μια κίνηση, εντελώς αψυχολόγητη έφερε τα πάνω κάτω. Εκεί που είπα, επιτέλους ρε φίλε μου, αρχίσαμε να κάνουμε σωστές κινήσεις, πήραμε 3 καλούς παίχτες και προχωράμε, σαν κεραυνός εν αιθρία, ο Πρόεδρος αυτής της βασανισμένης ομάδας ανατρέπει τα πάντα. Αποτέλεσμα να τον εγκαταλείψουν τα μέλη της διοίκησης, γιατί χωρίς να ενημερώσει κανένα, προχωρεί σε πρόσληψη νέου τεχνικού διευθυντή(σίγουρα καλύτερα ο Κροϊφ, παρά τον Χατζηπιερή που ακόμα δεν κατάλαβε ότι έφυγε από το ΑΠΟΕΛ)και είναι σε διαπραγματεύσεις να φέρει νέο προπονητή. Το θέμα είναι ότι όλα αυτά τα αποφάσισε ΜΟΝΟΣ του, χωρίς καμιά συνεδρία, χωρίς καμιά ενημέρωση προς τα άλλα μέλη της διοίκησης, με αποτέλεσμα να τον αφήσουν μόνο...

Το θέμα είναι ότι αν έφερνε κανένα προπονητή το οποίο είναι όνομα και γνώστης της κυπριακής πραγματικότητας, π.χ Ουζουνίδης όπως είπε και ένας φίλος, βλέπουμε ακριβώς το αντίθετο...στην πιο κρήσιμη περιόδο μας, όπου ΔΕΝ ΣΗΚΩΝΕΙ πειραματισμούς, δυστυχώς ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΖΕΤΑΙ ο Πρόεδρος της ΑΕΚ...

Όσο για το ρόστερ εκτός από 3-4 για βασικούς συν αυτούς που ήρθαν και 3-4 που είναι για πάγκο, οι πιο πολλοί για την Β κατηγορία....

Τελικά κανείς δεν αγάπησε αυτή την ομάδα εκτός από εμάς τους οπαδούς που είμασταν δίπλα της σε αυτή την δύσκολη περίοδο και που την σπρώξαμε στην άνοδο. Όμως και εμείς οι οπαδοί ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑΜΕ να βλέπουμε αυτή την κατάντια. Κουραστήκαμε να μας κοροϊδεύει το κάθε χωριό με 300 κατοίκους, ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑΜΕ να είμαστε το περίγελο της ποδοσφαιρικής Κύπρου, ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑΜΕ να βλέπουμε όλους τους επιφανείς πολίτες της Λάρνακας να βλέπουν με απάθεια την ΑΕΚ να καταστρέφεται και να μην κάνουν τίποτε, ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑΜΕ να βλέπουμε τους διάφορους παράγοντες της ΑΕΚ να αλληλοσφάζονται μεταξύ τους, ΝΑ ΔΙΑΣΠΟΥΝ τον κόσμο με της πράξεις τους, όπου βάζουν τα προσωπικά μικροσυμφέροντα και εγωϊσμό πάνω από το συμφέρον της ΑΕΚ. Το κυριότερο ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑΜΕ να προσπαθούμε να ΠΕΙΣΟΥΜΕ τα μικρά παιδιά μας να υποστηρίζουν την ΑΕΚ, γιατί σαν μικρά παιδιά που είναι δεν τους αρέσει να γίνονται το περίγελο στα σχολεία τους, γιατί ΔΥΣΤΥΧΩΣ όλη αυτή η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ πορεία τα τελευταία χρόνια, το να είσαι οπαδός της ΑΕΚ στην ΙΔΙΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΠΟΛΗ, ανήκεις στην μειωψηφία...

Ακούει κανείς; Υπάρχει κάποιος που προβληματίζετε για το μέλλον της ΑΕΚ; Κύριε Λευκαρίτη, κύριε Βωβίδη και άλλοι, βλέπετε που θα καταλήξει η ΑΕΚ;

Ανώνυμος είπε...

Simfono apolita me tous proigoumenos filous.

Pale ston idio ergo theates.
O proedros pou ti mia elalouse gia mian AEK isxiri kai dinati kai pos tha katevasei simvoulio koinis apodoxis kai pou tin alli en ekatafere kan na kamei sindiasmo.

Telika ti simvenei???

A re Ellina- Kroif kai Anastasiou???
Idika fetos pou ena prepei na exoume pou ta pio embira roster kai proponiti gia na minoume katigoria.
Xeroume oti en tha piame protathlima alla KANEI PEIRAMATISMOUS.

O Michailidis en pou tous monous pou tora mbori na mas voithisi se touto to stoxo.
arkei na esxei paiktes na tou apodidoun.

kai oson afora tous paiktes.
KANENAS EN KAMEI.
KANENAS. AUTI INE I PRAGMATIKOTIKA KAI XONEPSETE TO.
ton Othello omada kathara b katigorias kai den ton ederan pos tha paixoun me axna,enp...kai istera me apoel,ano,apollon...

Kai kati teleutaio o sindesmos meso tou proedrou tou prepi na dosi paron stin sineleusi kai na metaferei tous PROVLIMATISMOUS OLON MAS pou diatiponontai pou toto to blog toulaxiston.
i esi re foinikouda pou diavazeis sxedon ola ta post.

kyriakos-Uk

Ανώνυμος είπε...

OI DIO OMADES TIS PROTIS POLIS TIS KYPROU LEFKOSIAS OPOS KATHE XRONO KIRIARXOUN SE OLA TA METOPA, H DIO OMADES TIS DEFTERIS POLIS TIS KYPROU LEMESOU AVRIO PEZOUN IMITELIKO KYPELLOU KAI EINAI STIN TETARTI KAI PEMPTI THESI ME DIO DYNATES OMADES. I PROSFIGIKI ANORTHOSIS PANTA PARON ESTO KAI ME TA TOSA PROVLIMATA POU PERASE FETOS. I TRITI POLI? I AEK? I AEK LIPON POU META APO (AS TO POUME) ATIXI XRONIA ME TON IPOBIBASMO (MONI MAS PIRAME TIN OMADA MAS B KATIGORIA ME ADIAFORIA KAI KOKOROMAXIA PARAGONTON) EPISTREFI DITHEN! DITHEN EKI POU ANIKI. ETSI INE POU ANIKOUME STIN PROTI KATIGORIA KIRIOI? ME TO POU ANEBIKE I OMADA DEN VRETHIKE SINTHIAZMOS NA TIN ANALAVI? AFTO INE NA EISAI OMADA PROTIS KATIGORIAS? KAI META ANAROTOMIASTE GIATI XASAME KAI XANOUME TON KOSMO MAS. TIN POLI MAS KAI TA EINAI MAS! OTAN MIA ENOMENI OMADA STIN PIO KRISIMI KAMPI TIS ISTORIAS TIS DEN VRISKI PARAGONTES NA TIN ANALABOUN TI POROUME NA ELPIZOUME.

MAS EXETE AGANAXTISI. SINFONO ME OLOUS TOUS FILOUS PIO PANO. ME MEGALI LIPI KAI NTROPOI GIA TIN KATANTIA POU LEGETE LARNAKA.

Ανώνυμος είπε...

STHN LARNACA KYRIOI THA KIRIARXISI H ANORTHOSH GIATI DEN PROKEITAI NA GYRISOUN POTE STO BAROSI, KAI APO THN STIGMH POU TOUS AFHSAME KAI XTISANE GHPEDO KAI DYNAMOSAN, THA EINAI EKI KAI MALISTA PIO PANO APO THN AEK. META PAIRNEI SEIRA H OMONOIA, LOGO KOMMATOS, KAI O ALLOS LOGOS, OPOS KAI TO APOEL, STO OTI POLLOI EK LEFKOSIAS METOIKOUN STHN LARNAKA GIATI EINAI PIO FTHNA TA SPITIA, KAI GENIKA TO KOSTOS ZOHS.
THELETE ENA PARADIGMAGIA AFTA POU GRAFO? PARTE THN ATHINA, EXTOS TOU PANATHINAIKOU, OI ALLES DYO OMADES, APOLLON KAI ATHINAKOS TO KLEISANE KAI EPIKRATHSAN OI DYO 'PROSFYGIKES OMADES', AEK KAI PANIONIOS, POU AKOMA KAI SHMERA APOKALOUNTAI 'PROSFYGIKA SWMATEIA', POU ENW XREWKOPHSAN TOU KSANAGRAPSANE ME KATI KOLONOMOUS, ENW ATHINAIKO KAI APOLLON, DEN HTAN PROSFYGES, TOUS STEILANE ME KLOTSIES STON AGYRISTON XA, XA,XA - KATALABATE GIATI THA MAS PPHDOUN TA BARWSIWTIKA GIA MIA ZWH!!! KATALABATAI AGAPHMENH MOU 'MEIWNOTHTA' TWN LARNAKEWN POU ZEI STHN LARNAKA!!! EFAEMAS H KALOSYNH, TZE H FAGOMARA TZE ZEMAFOUTISMOS, O EGOISMOS, TZE OULLA TA KAKA, KANENAN KALO REEEEE!!!
DIEROTITHIKATE GIATI H ANORTHOSH KAI H SALAMINA KAI O ASIL ENW HTAN STHN LEMESO GIA DYO XRONIA BRETHIKAN STH LARNAKA ME IDIOKTHTA GHPEDA? GIATI TOUS EDIOKSAN KAKHN KAKOS OI LEMESIANOI, OUTE TO MITZI DAKTILOUIN TOUS LEMESIANOUS EN EIMASTEN, GIA NA DIASFALISOUN TZEINON POU XASAMEN EMEIS TA SKALIWTIKA SWMATEIA!!!! ME THN SHMERINH MAS KALOSINH POU METATRAPIKE SE KATANTIA, AKSIOTHRINITOI KYRIOI EPIFANOIS KAI PLOUSIOI KAI LOIPOI SKALIWTES, TAXATES MOU, AISXOS!!!
AKOMA ENA PARADEIGMA THS SHMERINHS MAS KATANTIAS, FENETE KOUBALOUMENTO STO DNA MAS, ENW TO KITION HTAN ELLHNIKH POLHS, OI ELLHNES HTANE MEIWNOTHTA, KAI STHN POLHN KIRIARXOUSAN OI FOINIKES!!! THELETE ALLO PARAGEIGMA KAI EKSIGISI GIATI EIMASTEN LOOSERS!!! ENTO NOMIZO!!!

BASILHS - LYMPIA

Ανώνυμος είπε...

re kopelia mian aporia,lalite gia ton ouzounidi.
taxa thelete ton ouzounidi? ego pantos oi.kai ime siouros oti an ton efername itan na mougkarizame oulloi.kai tora arxisate oti prepi na mini o mixailidis. inta proxtes elalousete oulloi oti an mini en na ginoume ansanser,en na ginoume omadoula klp. epitelous apofasiste ti thelete kai epitelous mathete na milate sosta kai oi oti skeutite na lalite.en emis pou esproksame tin omada? ma pioi re? epername 50 atoma ste misa pexnidia kai emis efkalame tin omada pano? re katalavete to epethaname.oute o kosmos konteuki oute kanenas paragontas.ego na ixa lefta pantos en tha ta etroa pastin aek.inta epellana? as ta ekamna isfora se kanena idrima.oson arostos kai na ime me tin aek. to oreo pantos ine oti oullo na lalite emis k emis k emis. ma ti ekamame emis re? edokame lefta? evoithisame tin omada? oksa mono mourmoura kai apetisis? gia na apetas prepi na prosferis.oi me to na su gorazi o tziris su season ticket outa me to na ise 30 xronon kai akoma na agorazis mathitiko gia na men plirosis polla.

Ανώνυμος είπε...

PAIDIA XONEPSETTO DEN EXOUME IPO8ESI SE TIPOTE. IMASTE GIA KLAMATA KAI ELEIMOSINI.POU TOUS OPADOUS MEXRI TP PROEDRO KAI TOUS PEXTES.EXASAME TO PAXNIDI APO KAIRO

Ανώνυμος είπε...

olo glakies les re anonime 1.57.
den ipe kanis den theloume i an theloume ton michaelidi. apla theloume sigoures lisis kai oxi piramata ipame!! sigoures lisis se mia efikindini xronia.

se pio match tis aek fetos eixame 50?? i an protimas 100 filathlous? pes mou na doume? se pio match? KANAME REKOR 1200 SEASON TICKETS FETOS SE MIA XRONIA POU I OMADA INE STIN B KATIGORIA KAI ESI PROKALIS TON AGNO KOSMO POU SIMERA NIOTHI TROPOI POU EINAI ME TIN AEK AFOU KANIS DEN EVALE IPOPSIFIOTITA!

ime toso stenaxorimenos pou thelo na sou po kai alla alla tha mino os etho.

Ανώνυμος είπε...

simera ntrepome pou ime me tin aek. ntrepome makran pio poli apo tin pikra pou ixa otan ipovivastikame. ntrepome pou stin pio krisimi kampi stin istoria tis omadas mas kanis den theli na tin analavi. ntrepome pou eno to iliko mas simera einai iliko b katigorias kai enoo eprepe na trexe o programatismos den exoume kan ipopsifiotita gia dikioisi.

OSO GIA TIN EROTISI STI SITE EINAI ONTOS GIA NA GELASIS EPIDI EINAI TOSO ADYNATO TO ILIKO MAS KAI XREAZETE TOSI ENISXISI POU TOUS THELOUME OLOUS PISO! OLOUS!

Ανώνυμος είπε...

Loipon paidia ... Pws einai dinaton na sximatistei dioikisi apo tin stigmi pou opoiosdipote analavei protovoulia gia sximatismo, 8a exei na antimetopisei ektos pou tis antipales omades kai tous ipoloipous paragontes pou 8a diafonoun me tis kiniseis tou ??
To vlepoume me ton torino proedro o opoios apofasise swsta i la8os na ferei neo texniko simvoulo kai pi8anon neo proponiti kai amesws tou enantio8ikan oloi kai ton apetrepsan apo to na sximatisei sindiasmo .. Alla meta to xaos .. Kanenas apo aftous pou tou enantio8ikan den 8elei na analavei tin AEK kai giafto miname akefaloi ...
Dld protimoume na eimaste akefaloi kai na leitourgoume sta tifla mexri na vre8ei kapios na analavei kai na ton epikrinoume gia tis kiniseis tou ???
Egw prosopika pisteuw oti kalo 8a itan o neos proedros opoios kai an einai aftos na dia8etei ena PLANO oxi opws ta palia "plana" pou mas elegan kai na ton afisoume na doulepsei kai emeis kai oi alloi paragontes esto kai an diafonoun me tis kiniseis tou na ton stiriksoume
kai sto telos 8a kamoume apologismo tis xronias..
Den mporoume na krinoume tis kiniseis kapoiou prin na tis doume .. Dld o Cruif o opoios epaikse se manchester united peftei mas lios je o Xatzipieris n kalos ?? Kai episis me olo ton sevasmo kai tin ektimisi pros to kirio Antrea Michaelidi oses fores an to proseksate tou anate8ike na ktisei omada apo tin arxi tou xronou, sta mesa tis xronias apolietoun ( AEL , ARIS , OMONOIA) ...
Aftes itan oi apopseis m gia provlimatismo olon mas ..
Egw pantws opoia kai an einai i epomeni dioikisi an den dw tis kiniseis tis sto gipedo kai ta telika apotelesmata den 8a epikrinw tpt ..
Aftes einai oi apopseis m pros provlimatismo olwn mas ..
Euxaristw
Constantinos

Ανώνυμος είπε...

constantine den diafonoume me afto pou les omos fetos, eidika fetos pernoume mia megali dokimasia. den xorane peiramata. theloume i na po thelame sigoures lisis me pextes pou epexan i pezoun kypro.
kai leo thelame epidi enas enas klinoun se omades.
ena poli kalos pextis o ndeko tis salaminas eklise kai aftos appollona, to idio opos xerete kai o raul gonzales, o trikoftsi apoel, o slogar alki kai pae legontas. merikoi apo aftous an oxi oloi itan kai eleftheri.

ta onomada pou ipa apla einai paradigmata opos kai tous 2 (elpizoume na einai 3) pou klisame emis. einai sigoures lisis.

Ανώνυμος είπε...

suntrofoi...poso kako mas ekane i b katigoria twra arxise na fenetai... akouw dexia kai aristera kapoious na sugkrinoun tin aek me ton ethniko,tin pegeia,tin enp,tin alki kai alles, diladi sugkrinoumasten me ton ethniko pou en to dexi xeri tis anorthosis? to paralimni pou i ogdoi 8esi en epitixia? tin pegeia pou poula paixnidia? tin alki pou en exei oute gia deigman opadous tzai en to tsourakkin tis omonoias?? arnoume na piste4w oti eimai se etsi thesin... tzai i ael eppesen deuterin katigorian alla o kosmos en mazin tis... emeis giati tin egkatalipoumen?
ennen i aek pou oulloi agapoumen?
ennen i idia i aek pou mas ekamen na kla4oumen pou xaran?
ennen i idia i aek pou epanelimmena edernen tin anorthosi?
dixete katanoisi fetos tzai pou tin allin xronia thelw na pisteuw oti en na exoume mia aek panisxuri!!!

erwtisi:o bakayoko ennen mia kali lusi gia tin epithesin? o pas giannena epesen b ethniki.
exei a3iologi kariera:marseille,osasuna,livorno,everton.

Ανώνυμος είπε...

Κοντά σε τελική συμφωνία με την ΚΟΠ βρίσκεται ο ΚΟΑ σε ό,τι αφορά το θέμα της ρύθμισης των χρεών των προσφυγικών σωματείων, όπως αποκάλυψε σήμερα ο Πρόεδρος του Οργανισμού Νίκος Καρτακούλλης.

EIDETE TELIKA GIA OLA OSA EIXA GRAPSI GIA PROSFIGIKA SOMATIA KAI PWS AKOMA TOUS SYMPERIFERONTE. TELIKA PIOI EINAI PRASFYGES KAI PIA TA PROSFYGIKA SOMATIA, AYTA POU EXOUN IDIOKTHTA GHPEDA OI AYTA POU PEZOUN STOUS KOINOUS KOULLEDES TOU KOA...KSIPNATE PEEEEE 'PROSFYGES TOU NOTOU' TZAI TIMORISTE OULLOUS TOUS PSEFTOPOLITIKANTIDES TZE OULLOUS TOUS PSEFTOKIBERNONTES THS PLAKAS POU MAS DOULEFKOU KANONIKA... EDIALISANTA OULLA TOUTOI OI ROUFKIANOI

BASILHS - LYMPIA

Ανώνυμος είπε...

10 000 χρόνια πρόσφυγες....
Κανεί..
Έχει 40 χρόνια σχεδόν...εσαστήκαν ούλλοι..περιουσιά ποδά...περιοσία ποτζιή..αποζημιώσεις...όλα δωρεάν...καταθέσεις εκατομυριών...
τελικά ποιοί είναι οι πραγματικοί πρόσφυγες ???

Ανώνυμος είπε...

Δύο «φιλοσοφίες»
Είναι γεγονός αναμφισβήτητο, πλέον, ότι στην ΑΕΚ υπάρχουν δύο διαφορετικές «φιλοσοφίες», όσον αφορά το «κτίσιμο» της ομάδας που θ΄ αγωνιστεί τη νέα περίοδο στην Α΄ Κατηγορία. Εξού και το διοικητικό τοπίο παραμένει... θολό. Ξεκαθαρίζουμε πως δεν υπάρχει «πολεμική» μέσα στο διοικητικό συμβούλιο, ούτε προσωπικές αντιπαραθέσεις, αλλά... αγεφύρωτες διαφορές σε θέματα φιλοσοφίας σε σχέση με το κτίσιμο της ομάδας. Η πρώτη «φιλοσοφία», αυτή του Μάριου Έλληνα, περικλείει και κάποιο ρίσκο (το παραδέχθηκε άλλωστε και ο ίδιος), με την πρόσληψη του Ζόρντι Κρόιφ ως τεχνικού διευθυντή, προκειμένου να διαχειριστεί το ρόστερ της ομάδας και να προτείνει ποδοσφαιριστές από το εξωτερικό. Πληροφορίες του «Γ» αναφέρουν ότι ο Μάριος Έλληνας έχει ήδη προσεγγίσει κάποιους ποδοσφαιριστές από τον ελλαδικό χώρο και προτίθεται να τους ανακοινώσει, εφόσον τα πράγματα εξελιχθούν θετικά γι΄ αυτόν στην επικείμενη γενική συνέλευση. Στην αντίπερα όχθη, δηλαδή στη δεύτερη «φιλοσοφία», ανήκουν και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου που ήδη εξέφρασαν τη διαφωνία τους με τη «φιλοσοφία» Έλληνα κι ως εκ τούτου δεν επιθυμούν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στο συμβούλιο τη νέα σεζόν. Η «φιλοσοφία» αυτή επιθυμεί να βαδίσει σε πιο... σίγουρα μονοπάτια, με ως επί το πλείστον ποδοσφαιριστές από την εγχώρια αγορά, που γνωρίζουν το κυπριακό ποδόσφαιρο. Σύμφωνα με πληροφορίες μας, ο Μιχάλης Χατζηπιερής έχει ήδη ετοιμάσει λίστα παικτών που αγωνίστηκαν φέτος στο κυπριακό πρωτάθλημα και οι οποίοι ενδιαφέρουν την ΑΕΚ, ωστόσο παρατηρείται κωλυσιεργία στο «κλείσιμο» αυτών των παικτών, λόγω της διοικητικής αβεβαιότητας...
Αβεβαιότητα παρατηρείται και στο θέμα τεχνικής ηγεσίας. Τ΄ άτομα που ανήκουν στη δεύτερη «φιλοσοφία» ευνοούν παραμονή Ανδρέα Μιχαηλίδη (δεσμεύεται και με συμβόλαιο), ωστόσο τα πάντα είναι ρευστά. Την ίδια στιγμή, σχεδόν καθημερινώς η ΑΕΚ «βομβαρδίζεται» από προτάσεις διαφόρων μάνατζερ για νέους προπονητές. Το σίγουρο είναι ότι οι επόμενες ώρες είναι κρίσιμες για το διοικητικό τοπίο στην ΑΕΚ και πολλά θα εξαρτηθούν από την ετυμηγορία των μελών της γενικής συνέλευσης την ερχόμενη Τρίτη.
Vasos Vasou - Politis


ΝΟΜΙΖΩ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ

Ανώνυμος είπε...

ADIAFORIA, ANESTHISIA, EGOISMO, ANIKANOTITA, AYTOKATASTROFIKI.

AYTO THA PEI NA ISE SKALIOTIS.

Ανώνυμος είπε...

ΤΟΣΟ ΚΑΚΟΝ ΝΑ ΒΚΟΥΜΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ !ΤΕΛΙΚΑ ΒΚΗΚΑΜΕ ΜΕ 1000 ΖΟΡΚΑ. ΞΕΚΙΝΗΣΕ Ο ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΤΗΚΑΝ ΤΑ ΠΡΩΤΑ 2-3 ΟΝΟΜΑΤΑ. ΟΛΟΙ ΧΑΡΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΕΙΠΑΜΕ ΟΤΙ ΞΕΚΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΩΣΤΑ ΤΖΑΙ ΕΓΚΑΙΡΑ. ΤΕΛΙΚΑ? ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ!
1)ΔΥΣΚΟΛΙΑ ΣΤΟ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΔΙΟΙΚΗΣΗ.
2)ΔΕΝ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ.
3) ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ Ο ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ.
4)ΓΕΝΙΚΑ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΜΙΑ ΗΣΥΧΙΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΓΙΑΤΙ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΠΑΙΧΤΕΣ ΓΝΩΣΤΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΓΙΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΚΑΙ ΠΑΙΧΤΕΣ.
LOUIGI

ΑΙΜΑ ΤΙΜΗ ΑΕΚ ΜΙΑ ΖΩΗ-ΧΑΡΗΣ είπε...

ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΠΟΥ ΕΙΣΑΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚ ΡΕ? ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΠΟΥ ΕΙΣΑΣΤΕ ΣΚΑΛΙΩΤΕΣ ΡΕ? ΜΕ ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΜΕ ΧΑΡΑ ΣΑΣ.ΕΓΩ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΟΥ.ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ ΝΑ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ Ή ΣΚΑΛΙΩΤΕΣ ΞΑΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΥΓΕΣ ΣΑΣ.ΤΩΡΑ ΤΙ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΗΣΕ Ο ΑΝΤΙΧΑΤΖΗΠΙΕΡΗΣ?ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΕ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΚΡΟΙΦ ΜΕ ΧΑΤΖΗΠΙΕΡΗ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΓΕΛΑΣΕΙ ΚΑΙ Ο ΠΙΟ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΣ?ΣΙΓΟΥΡΗ ΛΥΣΗ Ο ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ?ΟΥΟΥ ΑΠΟ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΑΛΛΟ ΤΙΠΟΤΕ.ΝΑΙ ΞΕΧΑΣΑ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΗΣΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ.ΑΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΡΟΙΦ ΕΡΧΟΤΑΝ ΚΑΝΕΝΑΣ ΓΝΩΣΤΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΘΑ ΛΕΓΑΤΕ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΒΑΔΙΖΟΥΜΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΧΡΥΣΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΛΑΛΑΚΙΕΣ.ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΣΑΣ ΑΡΕΣΟΥΝ ΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΦΙΛΕ ΖΑΠΑΤΙΣΤΑ ΚΑΙ ΦΟΙΝΙΚΟΥΔΑ ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΣΤΕΡΙΩΣΕ Ο ΑΝΤΡΕΑΣ ΜΙΧΑΗΛΔΗΣ ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΠΟΛΥΘΗΚΕ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΤΡΟΠΑΙΑ ΚΑΤΕΚΤΗΣΕ ΩΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ.ΝΑΙ ΕΓΩ ΠΡΟΤΙΜΩ ΝΕΟ ΑΙΜΑ ΜΕ ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ,ΝΕΕΣ ΙΔΕΕΣ,ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΠΟΥ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟΤΙΚΟΤΕΡΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΡΟΣΦΕΡΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΟΙ Γ.ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΚΑΙ ΚΡΟΙΦ.ΠΑΝΕ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΟΠΩΣ ΠΑΕΙ ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΑΣ ΒΓΕΙ ΕΝΑΣ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ Ο ΜΑΡΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΗΘΕΛΕ ΤΟ ΚΑΚΟ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΧΑΣΜΟ ΟΤΑΝ ΣΤΗΝ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΣΤΗΝ ΠΙΟ ΑΣΘΜΦΟΡΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΗΝΙΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ.Η ΑΕΚ ΥΑ ΒΓΕΙ ΞΑΝΑ ΕΝΩΜΕΝΗ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΑΚΕΦΑΛΗ.ΕΓΩ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΝΤΡΑΠΩ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΡΧΟΜΑΙ.ΕΙΜΑΙ ΑΕΚΤΖΗΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΣΚΑΛΙΩΤΗΣ.

Ανώνυμος είπε...

metrimena sta daxtila mou file xari ta pexnithia tis aek pou exo xasi sta 16 xronia. metrimena sta daxtila.

omos otan i omada aneveni katigoria kai tha perasi tin pio megali dokimasia gia na apodixi se olous oti itan pou sinkiries pou pigame b katigoria kai oloi tin afinoun akefali tote nai file ntrepome. i aek simera eprepe na ixe toulaxiston 6 - 8 kalous pextes klistous kai o programatismos na trexi kai oxi na vriskete se dikitika provlimata.

den ipe kanis kati kako gia ton ellina oute ipostirixame ton michaelidi. einai stin logiki omos oti fetos oso pote prin i aek prepei na vasisti se sigoures lisis me atoma kai pextes pou gnorizoun to kipriako podosfairo.

Ανώνυμος είπε...

Φίλε Χάρη συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Η δεύτερη φιλοσοφία όπως λέει και ο Βασος Βασου είναι αυτή που σιγα σιγά οδηγεί την ΑΕΚ σε μαρασμό. Για να ορθοποδίσει η ΑΕΚ πρεπει πρώτα απόλα να φυγουν από τις αποφάσεις των διοικήσεων όλοι οι παράγοντες της πολυθρόνας που εκ του ασφαλούς κρίνουν και απογορεύουν στις εκάστοτε διοικήσεις να κανουν κάποιες κινήσεις παραπάνω. Θες να προσφέρεις στο σωματείο σου και να έχεις λόγο μπες στη διοίκηση και παρε αποφάσεις. Αλλιώς ασ μην δίνεις την εισφορά και να επειλεις οτι θα την κόψεις αν δεν γίνει αυτο που θες. Για να κάνουμε ομάδα πρεπει να ρισκάρουμε΄(Αν είναι ρισκο να μπει ο Κροιφ στη θέση του Χατζηπιερη και ο αναστασίου πχ στη θέση του Μιχαηλίδη). Ποιος ειδε διαφορά μεταξύ του πορταρη και του Μιχαηλίδη? Είχε και μετεγραφική περίοδο και δεν ειδα καμμιά αλλαγη. Στην ΑΕΚ πρέπει να μείνουν και να έρθουν μονο άτομα που θέλουν να προσφέρουν και να έχουν όραμα. Οχι αυτοι οι συντηριτικοι που λεν να γλιτώσουμε και βλέπουμε. Και τέλος ντροπή δεν πρεπει να αισθανομαστε για την ομάδα αλλά για αυτους που οδήγησαν την ομαδα στο σημείο που πεσαμε. Πρεπει να βλέπουμε μπροστα και τα λάθη του παρελθόντος να μα διδάξουν.

steven

Ανώνυμος είπε...

Φιλικό παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό έχει κλείσει η ομάδα της Αλκής. Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας ο Παναθηναϊκός έχει απαντήσει θετικά στην πρόταση της «Αθάνατης» και μάλιστα έχει αποστείλει και γραπτώς ότι κάνει αποδεκτό το αίτημα της Αλκής. Το φιλικό παιχνίδι θα διεξαχθεί στις 14 Μαΐου. Έτσι πέρα από ένα δυνατό φιλικό που θα είναι για την Αλκή, θα μπορέσουν και οι φίλοι του Παναθηναϊκού στην Κύπρο να παρακολουθήσουν τον νταμπλούχο Ελλάδος και από κοντά.

ERKOUMASTE PANTA DEFTEROI KAI KATAIDRWMENOI XWRIS OUTE DOIHKISH.....

pavlos 95 tziai popse είπε...

pesta xrisostome.pou einai tora i diafonountes toy ellina?giati den analamvanoun tora?poios tha mas peisei oti o lastixris xatzipieris tha ferei keliteroys pextes pou ton kroif?poios diafonei oti aftos pou vallei ta lefta exei kai ton proto logo gia tin omada?pou en to peirama an erketoun o kroif me ton anastasiou?en tha efernan pextes kalous?pou to xerete?poses fores eferamen sioures liseis pou tin kipro tziai en eklotsisan?mno stin kipro exei kalous tziai siourous pextes?xana roto aftoi pou diafonisan me to plano tou ellina poioi kai pou einai

Ανώνυμος είπε...

Φίλοι Συναγωνιστές Σταύρος Κομοτηνή...Καλά ρε παίδες γιατί μπαίνετε στην λογική που μπαίνουν και οι παράγοντες μας τόσα χρόνια? Θέλετε τον ένα θέλετε τον άλλο γιατί να μπεί τζίνος γιατί να μπεί ο άλλος..αντί να ζητάτε ούλλοι σας την ενότητα των παραγόντων μπαίνετε και εσείς σε τούντο παιχνίδι του να υποστηρίξετε κάποιον..πάρτε το χαπάρι αν συνεχίσουμε εμείς οι οπαδοί έτσι εν θωρούμε χαϊρι με καμιά δύναμη..θέλουμε ενωμένουν ούλλους..Έλληνας, Θωμάς, Λευκαρίτης, Πολυβίου ότι όνομα θέλουν ας έχουν..όλοι μαζί να φτιάξουμε την ομάδα μας, το σπίτι μας, την αγάπη μας..γιατί να στέκουμε σε ονόματα? Ποιός εν ο Αναστασίου δηλαδή? Τί με νοιάζει ο Κρόϋφ και ο κάθε Κρόϋφ? Αν τούτοι ούλλοι ενωθούν και εγώ να μπώ προπονητής η Αεκ θα πετά..ξαναλαλώ το σε εμάς τους οπαδούς και κάμνω και έκκληση στους παράγοντες τούντης πόλης μας..αφήστε τους εγωϊσμούς σας μια πάντα..βοηθήστε την Άεκ..όλοι μαζί για πρώτη φορά στην ιστορία μας ενωθείτε..όποιος δεν μπορεί να φύγει και να μείνει μακριά από την ομάδα..έλεος πια με τούντες αντιπαλότητες..είμαι Άεκ ρε..είμαι Άεκ και ενα είμαι Άεκ..νιώστε το παλμό του κόσμου..δώστε μας χαρές..μπορείτε κύριοι..ΜΠΟΡΕΙΤΕ!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

DEN SIMENI RE PEDKIA EPIDI IPAME OTI O KROIF EINAI MEGALO RISKO OTI ENOUMEN NA MINI O XAZIPEIRIS!! OUTE EPIDI IPAME EINAI RISKO O KATHE ANASTASIOU OTI IPERASPIZOMASTE TON MICHAELIDI!! ALLO TO ENA ALLO TO ALLO!!

THELOUME DIKOUS MAS ANTHROPOUS, SIGOURES LISIS POU GNORIZOUN PROTA TI SIMENI A.E.K KAI TI SIMENI KYRIAKO PODOSFAIRO. NA PISTEPSO DILADI OTI GIA PARADIGMA O LOUIS STEFANI, O KOKOS KONSTANTINOU, O MINAS DEN THA THOUVAN PIO SKLIRA SE MIA THESI STIN AEK APO TON KATHE XENO. TO PIO SIMANTIKO APO OLA THA IXAN GNOSI TO TI SIMENI AEK, POU PONAE I AEK, TI NOTROPIA EXI I AEK KAI POLA ALLA.

DESTE TI EKANE O TIMOUR STIN ANORTHOSI, TIN SIMETOXI TOU GIANNOU IOANNOU STO APOEL, THESTE TI EKAME O KRISMAREVITS STON APOLLONA KAI AN MOU PI KANIS GIA TIN OMONOIA..GIA MENA I OMONOIA ANALOGA ME TOUS SPOUDEOUS PEXTES POU EXI DEN EPEXE OUTE TO PODOSFAIRO POU EPEXE TO APOEL PERSI OUTE TO PODOSFAIRO POU EPEXE I ANORTHOIS ME TIMOUR. THELOUME DIKOUS MAS POU PONOUN TIN AEK, AGAPOUN TIN AEK KAI POROUN NA PROSFEROUN.

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΜΦΟΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΙΟ ΠΑΝΩ ΦΙΛΟ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΨΗ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΒΓΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΛΑΧΝΑ ΤΗΣ ΑΕΚ. ΣΤΕΦΑΝΗ, ΘΕΟΔΟΤΟΥ,ΚΟΚΟΣ, ΜΗΝΑΣ, ΧΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΛΟΙ! ΦΕΡΤΕ ΤΟΥΣ ΚΟΝΤΑ. ΜΟΝΟ ΚΕΡΔΟΣ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ

Ανώνυμος είπε...

Το ζητούμενο φίλοι μου είναι ένα: ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΝΩΤΗΤΑ ΚΑΙ ΟΜΟΨΥΧΙΑ...ΦΤΑΝΕΙ Ο ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟΣ ΔΙΧΑΣΜΟΣ....ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΒΑΛΤΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΣΑΣ ΤΗΝ ΑΕΚ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ.

Περίπου οι απόψεις μας συμφωνούν όλων όσον προβληματιστήκαμε εδώ...

Απλά να σας θυμίσω ότι σαν ΑΕΚ πάντα είμασταν εκτός κατεστημένου και μας πολέμησαν και από Δικαστική και ΚΟΠ. Και ιδού το παράδειγμα: Παίζει Ανό- Αποέλ, σύρνουν καπνογόνα μες το γήπεδο οι λαστιχάριδες τσε ο διατητής διακόπτη το παιχνίδι για λίγο ξαναρχίζει...βλέπουμε να σύρνουν καπνογόνα, φωτοβολίδες, κροτίδες οι οπαδοί των 2 μεγάλων Λευκωσιάτικων σωματίων και κανένα παιχνίδι εν διακόπτεται..πάει το ΑΠΟΕΛ δικαστική για την διακοπή στο παιχνίδι με Ανο και για ρίψη καπνογόνον βάζουντου πρόστιμο 2000 ευρώ ΜΟΝΟ...Πάει η ΑΕΚ δικαστική επειδή έπεσσε μες το γήπεδο μια πλαστική μπουκάλα νερού ΒΑΖΟΥΝ ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΙΜΟ 2000 ευρώ!!!!

Ύστερα διαιρωτάσε αν μες τούντην Μπανανία έχει δικαιοσύνη...να μην σας θυμίσω και άλλες δικαστικές αποφάσεις ενάντια στην ΑΕΚ όπως τα φώτα με Ανόρθωση στο κύπελλο...

Έτσι τσε για την ιστορία οι πρώτοι κάτοικοι της Λάρνακας(Κίτιον)ήταν Φοίνικες και μετά άπό πολλοί καιρό ήρθαν οι Έλληνες όπου συνυπήρξαν τελικά μαζί και στο τέλος υπερίσχυσε το Ελληνικό στοιχείο ειρινικά.

Αλλά να μην τα μηδενίζουμε όλα, γιατί η Σκάλα έβγαλε και βγάζει σπουδαία άτομα. Ξεκινώντας από την Φιλοσοφική σχολή του Ζήνωνα, ήρωες σε διάφορους αγώνες, καλλιτέχνες διεθνούς καριέρας, και στον Αθλητισμό είχε ΕΠΑ και ΠΟΛ. Μην τα κάνουμε όλα μαύρα...

Πρέπει να μάθουμε να αγούπουμε την Πόλη μας και παρόλα τα προβλήματα να είμαστε δίπλα στην ΑΕΚ. Να παραδειγματιστούμε από το Αγγλικό ποδόσφαιρο, όπου εκεί δεν τους ενδιαφέρει που παίζει ο ομάδα τους, αλλά όπου και να είναι ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ. Να πω για Leeds United, ή για Liverpool; Είδατε τι έγινε στο Άνφιλντ στο τελευταίο παιχνίδι με τους Ισπανούς...χάσανε, έμειναν μέχρι τέλους, χειροκρότησαν την ομάδα και τραγούδησαν τον ύμνο της θρυλικής Λίβερπουλ...μιας ομάδας που έχει 20 χρόνια να πάρει πρωτάθλημα, μιας ομάδας με προβλήματα οικονομικά, διοικητικά.

Είμαι ΑΕΚ γιατί είμαι περήφανος για την Πόλη μου, είμαι ΑΕΚ γιατί ήταν πάντα ενάντια στο κατεστημένο, γιατί είναι η μόνη ομάδα στην Κύπρο που δεν έχει σχέση με κόμματα και γιατί είναι η ομάδα που την πολεμούν ακόμα. Με φτάνει ο πόλεμος που κάμνουν οι άλλοι, εμείς πρέπει να ενωθούμε.

Αν δεν αλλάξουμε νοοτροπία δεν θα πάμε μπροστά. Είδατε στην Λίβερπουλ να έχει άτομα που είναι ξένα σε πόστα κλειδιά;;; Sammie Lee για χρόνια μέσα στους βοηθούς προπονητές, Kenny Dalglish Διευθυντής, Ian Rush δίπλα του χθές. Γιατί η ΑΕΚ έχει τεχνικό Διευθυντή τον Χατζηπιερή που όταν τον δεις στα κανάλια εν για το ΑΠΟΕΛ που μιλά;;; Προχτές με Λίβερπουλ είπεν και το ωραίο ότι μπορούσε να ήταν το ΑΠΟΕΛ στον τελικό!!!

Για αυτό είναι επείγον να γίνει εταιρεία η ΑΕΚ, να προχωρήσει σε ιδιόκτητο γήπεδο, να μπουν άτομα επαγγελματίες που θα δώσουν μια νέα πνοή στην ομάδα και όποιος θέλει ας είναι προπονητής ή προέδρος της ομάδας.

Γιατί να μην δώσουν διάφορα πόστα σε πρώην παίχτες της ΑΕΚ που ξέρουν που είναι το πρόβλημα; Απλά πόσο διαφορετικά θα ήταν αν ήταν στην ομάδα ο Κωνσταντίνος Μηνά, Χάρης Νικολάου, Στεφανή, Θεοδότου, έτσι για να αναφέρω μερικούς.

Φίλε Σταύρο το ερώτημα είναι αν ΘΕΛΟΥΝ να μας δώσουν χαρά, το ότι ΜΠΟΡΟΥΝ είναι δεδομένο.

Νίκος από Λευκωσία

Ανώνυμος είπε...

re katalavete to.enarti o septevris kai ena gireukoume proponiti kai pextes.en exume ipo8esi.

Ανώνυμος είπε...

tin sosti anakinoisi ton opadon tha itan kala na tipothi kai na thothi sta meloi tis aek sto sun hall tin triti

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Α.ΣΥ.ΦΙ. ΑΕΚ...

"Ο Α.ΣΥ.ΦΙ. Α.Ε.Κίτιον παρακολουθεί με αγωνία τα διοικητικά τεκταινόμενα στην ομάδα μας. Το κλίμα διχόνοιας δυστυχώς και πάλι επικρατεί στην ΑΕΚ μας και δε λέει να αλλάξει με τίποτα. Λαμβάνοντας υπόψη την ανησυχία των μελών του Συνδέσμου αλλά και των περισσοτέρων φιλάθλων της ομάδας μας θέλουμε όχι μόνο με λόγια αλλά και έργα να στείλουμε ΜΗΝΥΜΑ ΕΝΟΤΗΤΑΣ προς όλους τους παράγοντες οι οποίοι πρόσφεραν, προσφέρουν ή θέλουν να προσφέρουν στην ΑΕΚ. Καλούμε τους κ.κ. Μάριο 'Έλληνα, Θωμά Κυριάκου, Μάριο Πολυβίου, Φοίβο Σταυρίδη, Νικόλα Τρεππίδη, Ιωσήφ Φράγκο, Άντρο Πελεκάνο, Αντρέα Καβαλλάρη, Μάριο Παναγιώτου και τους πρωτεργάτες της ΕΝΩΣΗΣ κ. Ντίνο Λευκαρίτη και κ. Φοίβο Βωβίδη και ... άλλους τόσους που θέλουν και πρέπει να βοηθήσουν να βάλουν την ιδέα της ΑΕΚ πιο πάνω από το 'εγώ' τους. Η ιδέα της ΑΕΚ είναι πολύ πιο σημαντική από τα δικά σας συμφέροντα και τις δικές σας προσωπικές κόντρες. Κύριοι βάλτε νερό στο κρασί σας και σας θέλουμε όλους ενωμένους στον ίδιο σχηματισμό για να βάλετε όλοι το λιθαράκι σας για να γιγαντωθεί η ΑΕΚ ΜΑΣ! Ενωμένοι το ξέρετε και είμαστε σίγουροι ότι μπορείτε να "βάλετε κάτω" πολλούς παράγοντες στην Κύπρο οι οποίοι μεσουρανούν σε άλλες ομάδες. Όποιος δεν επιθυμεί να συνεργαστεί και να συνυπάρξει με άλλους παράγοντες καλά κάνει να σταματήσει να πολεμά την οποιανδήποτε διοίκησή της ΑΕΚ μας εξυπηρετώντας τα δικά του συμφέροντα και ικανοποιώντας τον δικό του εγωισμό. Ως Σύνδεσμος αν δούμε ότι κάποιοι συνεχίσουν το βιολί τους ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ (ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΝΟΟΥΜΕ) και αυτό δεν είναι απειλή αλλά είναι προειδοποίηση! Επιτέλους κάντε πράξη το δεύτερο γράμμα από τα αρχικά της Α.Ε.Κ. Ε Ν Ω Σ Ι Σ ΑΙΜΑ, ΤΙΜΗ... ΑΕΚ ΜΙΑ ΖΩΗ!"

Ανεξάρτητος Σύνδεσμος Φιλάθλων ΑΕΚίτιον



Author: kerkida.net team

Ανώνυμος είπε...

Όσο για την ΑΛΚΗ που έκλεισε παιχνίδι φιλικό με ΠαναΘηναϊκο ένα έχω να πω για ΟΛΟΥΣ όσους παράγοντες ασχολούνται ή ασχοληθήκαν με την ΑΕΚ:

ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ.....Η ΑΛΚΗ επήρεν μας τον αέρα τσε εσείς τσακκώνεστε σαν τα πετινάρκα, οδηγόντας μας πάλι σε νέες περιπέτειες....ΚΑΝΕΙ ΕΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕΝ ΣΑΣ..ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ...

Κρίμα γιατί αν είσιεν μιαν ομάδα που έπρεπε να έφερνε τον Π.Α.Ο σε φιλικό έπρεπε να είμαστουν εμείς...ειδικά με την ιστορία του μικρού Ανδρέα που μας έφυγεν,(θυμάστε που ήρτεν ο Νίνης να τον δει) οι Διοίκηση της ΑΕΚ, ΕΠΡΕΠΕ να καλέσει τον ΠΑΟ σε φιλικό τσε τα λεφτά που να πιάσουν θα μπορούσαν να βοηθούσαν την οικόγενεια του Ανδρέα
ή να τα δώσουν σε φιλανθρωπικό σκοπό, αναδεικνύοντας την ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ προσφορά της ΑΕΚ...αλλά εν η παροιμία που λαλεί καμήλα κλάνει στο Πεντάκωμο, αφού εμείς έχουμε πρώτα να φαηθούμε μεταξύ μας....ΚΡΙΜΑ και πάλι κρίμα

Kimonmaniac

Ανώνυμος είπε...

o xaris kyriakides den exi prothesi na analavi proedros ke ta sites grafoun pellares, 100% diastavromeno afto pou anafero

Ανώνυμος είπε...

PALI ARGA, PALI KATHISTERIMENA, PALI TALEPORIMENI, PALI THA MINOUME STA PIRAMATA KAI STOUS AGNOSTOUS!

PEXTES POGI PEXTES PODA KAI EMIS DEN XEROUME TI MAS GINETE.

GIA PARADIGMA TIN EPITHESI MAS. PARETHON O PAPATHANASIOU POU DEN EINAI STA PLANA TOU APOEL KAI ELETHEROS O SOSIN.

SOSIN, MENDEZ, PAPATHANASIOU, XENOFONDOS.

NA MIA PARADIGMATIKH TETRADA EPITHETIKON POU ARMOZI STIN AEK.
ALLA POU? AFOU GIA AKOMI MIA FORA KIRIARXI I ADIAFORIA!

Ανώνυμος είπε...

O ΚΟΥΛΛΗΣ ΠΑΥΛΟΥ ΠΑΕΙ ΠΕΓΙΑ.
LOUIGI

Ανώνυμος είπε...

file lougi kai ipolipoi filoi ta pragmata ine poli sovara.

to thema PLEON DEN ine pou paei o koulis pavlou i pos xasame ton o krimalti kai ton kathe eletheros kai kalo pextes.

TO THEMA INE POU PAEI AEK MAS!!

XIPNATEEEEEE!

Ανώνυμος είπε...

ΑΕΚ / Ο Ζόρντι Κρόιφ αναμένεται να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια με την Βαλέτα και στην συνέχεια να αναλάβει αθλητικός διευθυντής στην ΑΕΚ Λάρνακας η οποία προβιβάστηκε στην Α’ εθνική του κυπριακού πρωταθλήματος.

Ο 36χρόνος μεσοεπιθετικός, γιος του θρυλικού Γιόχαν Κρόιφ, αγωνίστηκε σε μερικές από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ευρώπης, όπως η Μπαρτσελόνα και η Μάντσεστερ Γ. δίχως όμως να κάνει ποτέ σπουδαία καριέρα.
Από το 1999 περιπλανήθηκε σε αρκετές ισπανικές ομάδες (Θέλτα Βίγκο, Αλαβές, Εσπανιόλ) πριν καταλήξει στην Μέταλουργκ Ντόνετσκ και το περασμένο καλοκαίρι στην Μάλτα για λογαριασμό της Βαλέτα σαν παίκτης και βοηθός προπονητή.

Ο Κρόιφ σε δηλώσεις του στην «Times» της Μάλτας δήλωσε: «Αποφάσισα να σταματήσω την μπάλα. Εχω αποδεχτεί μία νέα πρόκληση. Θα εργαστώ σαν αθλητικός διευθυντής της ΑΕΚ Λάρνακας η οποία κέρδισε την άνοδο στην πρώτη κατηγορία της Κύπρου. Επίσης θα κάνω τα χαρτιά μου για να αποκτήσω προπονητική άδεια Pro. Στην ηλικία που είμαι, το σώμα μου έχει αρχίσει να παραπονιέται λιγάκι».

Ο Ολλανδός άσος αναφέρθηκε και στους λόγους που αποφάσισε να προτιμήσει την πρόταση της κυπριακής ομάδας: «Δέχτηκα πολλά τηλεφωνήματα τους τελευταίους μήνες και είχα προτάσεις από καλές ομάδες. Ο κόσμος μπορεί να με θεωρεί τρελό που πηγαίνω στην Κύπρο αλλά θέλω να προχωράω βήμα βήμα. Είναι το πρώτο βήμα για μένα ΑΕΚ Λάρνακας. Ο χρόνος θα δείξει εάν είμαι ικανός να δουλέψω σε ψηλό επίπεδο αλλά εγώ θέλω να κερδίσω εμπειρίες πρώτα».

ΑΠΟ ΤΟ kerkida.net
LOUIGI

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με ακατάλληλο περιεχόμενο δεν θα δημοσιεύονται.

Παρακαλούμε όπως βάζετε ΟΝΟΜΑ ή ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ για να δημοσιευθεί το σχόλιό σας.

 

© Copyright A.E.Kition blog 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.