News Update :

Ψηφοφορία

Τρίτη 13 Απριλίου 2010

Το φλέγον θέμα των τελευταίων εβδομάδων, αν όχι μηνών, είναι το ποιοι αξίζουν να φορούν τη φανέλα της ΑΕΚ και του χρόνου. Από τους ξένους ποδοσφαιριστές έχουν βγει αρκετά χρήσιμα συμπεράσματα, έτσι τώρα καιρός να δούμε τι θα γίνει και με τους κύπριους. Η ερώτηση της πρόσφατης ψηφοφορίας του blog ήταν..

Ποιοι από τους κύπριους θέλετε να παραμείνουν; (απεριόριστες επιλογές)
Τα αποτελέσματα αναλυτικά:


Κυθραιώτης 66 (68%)
Λ.Λουκά 26 (27%)
Α.Ευσταθίου 56 (58%)
Μ.Μιχαήλ 57 (59%)
Κ.Κυριάκου 74 (77%)
Ο.Ιωάννου 55 (57%)
M.Δημητρίου 27 (28%)
Μιντίκκης 45 (46%)
Γιασεμάκης 9 (9%)
Χ.Ξενοφώντος 50 (52%)
Μ.Γεωργίου 22 (22%)
Α.Παναγή 17 (17%)
Παντελή 6 (6%)


Κούλλης Κυριάκου – Ο νέος «Κωνσταντίνος Μηνά»

Ένα από τα αγαπημένα παιδιά της κερκίδας αποδεικνύεται ο Κούλλης Κυριάκου, αφού ο δεξιός οπισθοφύλακας της ομάδας μας πρώτευσε στην ψηφοφορία συγκεντρώνοντας ποσοστό 77%! Το πάθος, η εργατικότητα, το ταλέντο του και το ήθος του θεωρώ πως έχουν βάλει τον Κούλλη για τα καλά στις καρδιές μας. Γεγονός που δεν μπορεί παρά να μου θυμίσει την αδυναμία που είχαμε στον «αρχηγό» Κωνσταντίνο Μηνά. Είναι πολύ σημαντικό να υπάρχουν κύπριοι στην ομάδα που να χαίρουν της εκτίμησης και αγάπης των οπαδών και που θα μπορούν κάποια στιγμή να σηκώσουν την ομάδα στους ώμους τους, όπως ακριβώς έκανε ο αρχηγός!

Ακόμα ένας αγαπημένος ποδοσφαιριστής είναι φυσικά ο Κυθραιώτης, βγαλμένος από τον τελικό του 2004. Το 68% των ψηφοφόρων τον θέλουν και του χρόνου στην ΑΕΚ, και αυτό τα λέει όλα. Ο κύπριος κίπερ, αν και με λιγοστές συμμετοχές φέτος, είναι όντως μια αξιόπιστη λύση για την εστία μας, είτε ως βασικός είτε ως αντικαταστάτης.

Στην τρίτη θέση ισοβαθμούν (περίπου) οι Ευσταθίου, Μιχαήλ και Ο.Ιωάννου με ποσοστό κοντά στο 60%. Είναι αλήθεια πως μπορούμε να θυμηθούμε αρκετά παιχνίδια που οι προαναφερθέντες είχαν πολύ ικανοποιητική απόδοση, πάθος και όρεξη στο παιχνίδι τους.

Απ’ εκεί και πέρα, μόνο ο Ξενοφώντος συγκέντρωσε περισσότερες από τις μισές ψήφους. Το ταλέντο του νεαρού σέντερ-φορ θεωρώ ότι είναι δεδομένο, αν και φέτος όσες φορές αγωνίστηκε δεν μας ενθουσίασε. Ίσως γι’ αυτό ευθύνεται και η κακή τακτική της ομάδας μας καθώς και οι περιορισμένοι επιθετικοί προσανατολισμοί της. Σε απόσταση βολής ο αμφιλεγόμενος Μιντίκκης με ποσοστό 48%.

Δυστυχώς ή ευτυχώς οι υπόλοιποι κύπριοι της ομάδας μας (και θα πρέπει να συμφωνήσω με αυτό) σύμφωνα με τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας δεν αξίζουν να αγωνίζονται στην ΑΕΚ το 2010-2011. Αξιοσημείωτο στατιστικό είναι το γεγονός ότι οι ψηφοφόροι ψήφισαν κατά μέσο όρο 5,3 παίκτες κάθε φορά. (510 προτιμήσεις από 96 ψηφοφόρους) Αυτό επιβεβαιώνει περίτρανα τα αποτελέσματα που θέλουν μόνο 5-6 παίκτες να είναι άξιοι να παραμείνουν στην ομάδα.

Μετά το πέρας των δύο τελευταίων ψηφοφοριών, ενδιαφέρον θα ήταν να δούμε ποιοι από τους υφιστάμενους παίκτες θεωρούνται πως αξίζουν φανέλα βασικού για του χρόνου. Αυτή είναι και η επόμενη ψηφοφορία μας. Παρακαλώ ψηφίστε όσους ποδοσφαιριστές επιθυμείτε. Στη λίστα επιλογής έχουν μπει μόνο ποδοσφαιριστές (κύπριοι και ξένοι) που στις δύο τελευταίες ψηφοφορίες έχουν συγκεντρώσει ποσοστό μεγαλύτερο ή ίσο του 45%.





.
Share this Article on :

40 ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΜΙΛΗΣΑΝ! ΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΕΔΩ!:

Ανώνυμος είπε...

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΚΥΡΙΟΙ!
ΜΠΟΡΟΥΜΕ? ΜΠΟΡΕΙΤΕ?
ΜΠΟΡΕΙ Η ΑΕΚ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΣΤΗΝ Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΜΕ ΠΑΝΙΣΧΥΡΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ?

ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΜΕ ΦΟΒΟ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΚΠΛΗΞΗ ΣΕ ΟΛΟ ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ?

ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ?

ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΑΦΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΒΑΛΛΕΤΕ ΤΗΝ ΑΕΚ ΠΑΝΟ ΑΠΟ ΟΛΑ?! ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟΥ ΤΟΥΣ....

ΜΑΡΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ, ΘΩΜΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΥ, ΝΤΙΝΟΣ ΛΕΥΚΑΡΙΤΗΣ, ΑΝΤΡΟ ΠΕΛΕΚΑΝΟΣ, ΦΡΑΝΚΟΣ, ΤΡΙΠΗΔΗΣ, ΠΟΛΥΒΙΟΥ, ΚΑΒΑΛΑΡΗΣ, ΣΤΑΥΡΙΔΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ!!

ΜΠΟΡΟΥΜΕ? ΕΝΩΜΕΝΗ? ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΘΕΣΗ ΚΑΙ Η ΚΑΡΕΚΛΑ ΑΛΛΑ Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΑΕΚ.

ΜΠΟΡΟΥΜΕ?

ΑΝ ΝΑΙ ΤΟΤΕ ΗΜΑΣΤΕ ΙΚΑΝΗ ΓΙΑ ΟΛΑ!
ΑΝ ΟΧΙ ΤΟΤΕ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ!

Ανώνυμος είπε...

Φίλοι συναγωνιστές Σταύρος Κομοτηνή..Εγώ παιδιά θα ήθελα να συμπληρώσω ένα όνομα που έμεινε έξω που τους παίκτες που θα έπρεπε να μείνουν του χρόνου και τούτος είναι ο Λουκά..για μένα ο άνθρωπος είναι ο καλύτερος αμυντικός στην ομάδα μας με διαφορά που το δεύτερο..και με έναν γρήγορο αμυντικό δίπλα του που μπορεί να καλύψει την ταχύτητα που δεν έχει παίζει άνετα βασικός του χρόνου..εγώ δεν στέκουμε στην φετινή χρονιά και εξαναείπα το..ότι έγινε έγινε..άλλα τα μεγέθη του χρόνου και άλλα τα ερεθίσματα για ένα παίκτη στην 1η κατηγορία για να παίξει καλύτερο ποδόσφαιρο..τούντη στιγμή τον θεωρώ απαραίτητο για του χρόνου μαζί με Νέγκρι,Λαμπρόπουλο, Φελίπε, Κούλλη, Μέντεζ..γιατί τούτοι οι 6 στήνουν μια βάση σε όλες μας τις γραμμές αξιόπιστη που μπορεί και παγκίτες να είναι να βοηθήσουν πάρα πολύ..τωρα από εκεί και πέρα το αίσθημα του κόσμου 90% των περιπτώσεων είναι σωστό..ούλλης είναι το αγαπημένο μας παιδί και αν και η χρονιά του είναι πάρα πολύ μέτρια εντούτοις έχει την στήριξη όλων μας γιατί η αξία του είναι δεδομένη..ο Πατάτας πάντα ήταν από του αγαπημένους μας παίκτες και νομίζω στο υπόλοιπο της περιόδου πρέπει να παίξει και εκείνος γιατί αξίζει του..έχουμε εξαιρετικό δίδυμο τερματοφυλάκων μετά από πάρα πολλά χρόνια..ο Ευσταθίου έδειξε ότι μπορεί..δεν έιναι ένα απλά ταλέντο..έχει αρκετά να βελτιώσει αλλά αυτό που χρειάζεται είναι στήριξη από τον προπονητή του..το αριστερό του είναι μαγικό και σε μια πρώτη κατηγορία που θα παίζεις παιχνίδια κλειστά η πρώτη καλή πάσα για να βγείς μπροστά γρήγορα είναι απαραίτητη και ο Αδάμος μπορεί..ο Μιχαλάκης έδειξε λίγα φέτος και όλοι περιμένουμε περισσότερα γιατί και αυτός έδειξε ότι μπορεί για πάρα πολλά..από τα καλύτερα παιδιά της ομάδας μας..ο Ορθόδοξος θα είναι ο παίκτης τζόκερ για του χρόνου..μπορεί να παίξει σε όλες τις θέσεις της άμυνας με ικανοποιητικά αποτελέσματα και ειδικά την θέση του σέντερ μπάκ με την ταχύτητα του μπορεί να βοηθήσει..όσον αφορά του υπόλοιπους για μένα ο Χριστάκης είναι το μεγαλύτερο ταλέντο στην ηλικία του στην θέση του επιθετικού..δυστυχώς για τον ίδιο δεν ξέρω τι κάνει λάθος και τι δεν δουλέυει σωστά αλλά η φετινή χρονιά δεν τον ανέβασε επίπεδο..εξακολουθώ να τον πιστεύω και ελπίζω να κάμει την εκρηξη του με την νέα χρονιά..μια ομάδα δεν είναι 11 παίκτες..ναι καταλάβω ότι φέτος είμασταν χάλια και μας πήγαν όλα δεξιά για να βρεθούμε εκεί που εβρεθήκαμε..αλλά αν οι 12-13 παίκτες που θα μείνουν πλαισιωθούν με 10-11 παίκτες αναγνωρισμένης αξίας θα δείτε ότι και εκείνοι που θα μείνουν θα ανέβουν σε άλλο επίπεδο..μας λείπουν οι παίκτες ηγέτες..αυτό θέλει η Αεκ και μαζί με 1-2 παίκτες ηγέτες θα ακολουθήσουν και οι άλλοι..μακάρι να πάνε όλα καλά στα διοικητικά και η ομάδα θα μπεί σε ένα καινούριο κύκλο με μέλλον πολλά ευοίωνο..

Ανώνυμος είπε...

kala ta les stavro. Afises eksw Tzosoua, Michali Dimitriou simptwmatika? En pasi periptwsi anaferes 10 ohi 13 paiktes. Pious allous skeftese? epaitis

Ανώνυμος είπε...

stavro an ipologizoume ton louca vasiko stopper tou xronou tote zito pou kaekame! itan kai o louca tragikos fetos propanton sto psilo pexnithi. sinfono mazi sou oti einai empeiros kai se kali omada tha pexi poli kalitera alla oxi vasikos file gia onoma tou theou.

itan vasikos stin alki pou ipovivastike.
kai i aek den ine alki.

an omos ton ipologizis san trito stopper tote simeni prepei na figi o vega. ara logika opos ta les thes 2 kalous stopper kai louka michael? sou fenete ikanopieitiko afto? kai an xtipis o enas stopper mas? i an einai exo kai i dio? tha stathoume me louka kai michael? oxi file. den kani oute o louca oute o vega. kaka ta psemata.

sinfonoume gia tous termatofilakes kai kouli.
sinfono kai me ton orthodoxo oti ine san tzoker gia ton proponiti alla kai filotimos.

o estathiou edixe oti pori? ma pote to edixe re file? ma giati toses xamiles i prosdokies sou?
pote edixe oti pori o estathiou re file? ena match? ena match epexe kala, me alki stin niki 3 - 1. mono eki edixe kala stixeia. den pori file! distixos einai adynatos kai den exi tsampouka na pexi proti katigoria kai gia afto den epexe pote akoma. distixos file etsi ine ta pragmata gia pollous apo tous pextes.

an minoun 12 pextes file apo to simerino iliko sou ipografo oti pame xana b katigoria. ipologise tramatismous ton allon 12 pou tha erthoun, ipologise apotiximenes metagrafes, kartes kai ta lipa kai sou leo me 12 pextes apo to iliko to fetino den exoun pithanotita.

koullis mendez negri
kai se defteri meira lampropoulos, felipe, kythreotis, orthodoxos, michael, xenofondos metaxi pankou kai extos apostolis!

an thes na minis makria apo peripeties. gnomi mou file.

Ανώνυμος είπε...

Τον Πάγκαλη που τον βάλλετε ρε παιδιά και αυτός βασικός του χρόνου.

Τάντο

Ανώνυμος είπε...

H OMADA XREIAZETAI GIA THN ENDEKADA TOY XRONOY 2 AKRAIA MΠΑΚ , 2 ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΤΟΠΕΡ ΠΡΩΤΟΚΛΑΣΑΤA ( ΒΕΙΓΚΑ ,ΛΟΥΚΑ, ΜΙΧΑΗΛ = 3 + 4 ΛΥΣΗ ),ΕΝΑΝ ΚΟΦΤΗ ΠΟΥ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΜΠΑΛΑ, 3 ΜΕΣΟΕΠΙΘΕΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΝΑ ΒΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΤΕΡΜΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΕΝΤΕΡ - ΦΟΡ (KILLER).
ΠΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΕΤΕΙΝΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΦΕΡΝΑΝΤΕΖ , ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΛΟ , ΓΚΕΡΙΤΣ , ΤΖΟΖΣΟΥΑ , ΜΕΝΤΕΖ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ ,ΚΟΥΛΛΗΣ ΣΥΝ 4-5 ΑΚΟΜΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΗΓΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΑΡΧΙΚΟ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ 2 ΤΕΤΡΑΔΑ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ.

Ανώνυμος είπε...

opws ehi to iliko twra plin 15 sin tous neous 2:
Negri, kentro aminas: Michael, Louca (h Orthodoxos)
Kyriacou aristera, Veiga (h Orthodoxos) dexia
Fernandes, Saavedra (kentro)
Lambropoulos dexia, Joshua aristera
Margaça (organwtis)
Mendes (center for)

sin Kithrewtis, Fwtiou, tze Efstathiou gia 18ada-26ada. Afto simeni chriazonte alloi 11 paiktes, me tous 7 na prowrizonte gia 11ada (idika stin epithesi tze tin amina, kathws kai mesoepithetika)

Proteraiotita: NA ERTHI O PAMPOS CHRISTODOULOU POY EHI OREKSI, KINITRO TZE IKANOTITES NA EVRI TOUS IPOLIPONTES 11. O Mihailidis mallon irthe i wra na pai gia sintaksi. Oudepote itan kai twra ine tze se kapia ilikia kai chwris polli oreksi apo oti fainetai.

Ανώνυμος είπε...

KALH PERIPTWSH O NTA KOSTA POU EINAI ELEFTHEROS!! ESEIS TI LETE

Ανώνυμος είπε...

Φίλοι συναγωνιστές Σταύρος Κομοτηνή...Φίλε epaiti, πιστεύω ότι για την θέση του δεξί μπάκ θέλουμε 2 μεταγραφές δυνατές..για αυτό δεν έβαλα καθόλου τον Μιχάλη το Δημητρίου..εμένα προσωπικά είναι ο παίκτης που με απογοήτευσε περισσότερο από όλους γιατί έπαιξα και εναντίον του χρόνια πριν και παρακολούθησα και την πορεία του στον Απόπ και επερίμενα πολλά περισσότερα..οι κύπριοι που μπορούν να μείνουν κατά την δική μου άποψη είναι Κυθραιώτης, Κούλλης, Μιχαλάκης, Λουκά, Ξενοφώντος, Ευσταθίου, Ορθόδοξος και από τους ξενους Νέγκρι, Φελίπε, Λαμπρόπουλος, Μέντεζ, Τζόσουα, Γκέριτς και Βέϊγκα...14 παίκτες..μπορώ να αναλύσω ξανά για τον καθένα ξεχωριστά γιατί μπορεί να μείνει..παιδκιά εν μεγάλο το πρωτάθλημα θέλουμε πολλούς παίκτες..όσον αφορά τον συναγωνιστή τον ανώνυμο, φίλε μου αν ο Λουκά ήταν ο χειρότερος φέτος τι να πώ για τους υπόλοιπους..για όνομα του θεού..αν προσέξεις τα καλύτερα παιχνίδια της ομάδας έγιναν με αμυντικό δίδυμο Λουκά-Ορθόδοξο...ο Λουκά μπορεί να σου κάμει εύκολα το παιχνίδι από την άμυνα..για μένα του χρόνου θα είναι 2 σκαλια καλύτερος και ενα το δείτε..τωρά για τον Βέϊγκα δεν ξέρω κατά πόσο μπορεί να βοηθήσει..δεν ξέρω..εκτιμώ το φιλότιμο του και την αγάπη για την ομάδα..με 10 καλές μεταγραφές δεν έχουμε κανένα πρόβλημα..ήδη εκάμαμε 2 εξαιρετικές μεταγραφές..και για μένα ο στύλλος της ομάδας πέραν του Νέγκρι εν ο Φελίπε..εν τεράστιος παίκτης και μαζί με τον Λαμπρόπουλο εδώσαν μας τις περισσότερες νίκες..μην μείνετε σε ότι είδατε φέτος..αν κάμουμε καλές και προσεγμένες επιλογές εν θα μας κάτσουν 1-2 οι άλλες θα πετύχουν και θα ανέβει το επίπεδο όλων στην ομάδα..θέλουμε 2 ηγέτες, παίκτες με αρχίδια..όταν τους βρούμε θα ήμαστε σε πολύ καλύτερη μοίρα...τέλος όσον αφορά τον Γκέριτς, με καλή προετοιμασία στα πόδια του και εμπιστοσύνη από το τεχνικό team θα παραμιλούμε όλοι μας..μιλώ καθαρά ποδοσφαιρικά και με ότι είδα στα στοιχεία του καθενός..φέτος δεν είχαμε ομάδα, δεν είχαμε σύνολο για αυτό είμασταν τόσο χάλια..

Ανώνυμος είπε...

stauro ipa oti o louca itan kai aftos tragikos. den ipa itan o xeiroteros! doxa ton theo o savvas katafere kai efere arketous pou akoma den foresan kan tin fanela mas!

me tis empeiries pou kouvala o louka den poro na ton sixoreso gia ta pan polla lathoi. perimena para pola apo ton louka epidi einai o pio empeiros. den ipa itan o xeiroteros. ipa itan tragikos.

ti na sou thimiso? i kathe sentra stin perioxi mas kai goal? (akoma kai xtes me alki) i ta sovara lathoi opos me atromito away. den prosfere ta anamenomena file. ine risko na ine tritos stopper o louka tou xronou.

gia ton demetriou sinfono mazi sou. prosfora miden. to idio gia mena kai o adamos. gia mena edixan oti einai pextes gia b katigoria. distixos!

gia ton vega sinfono mazi sou. den pori pleon opos kai to idio den pori o louka. alla pano ipes oti pori na mini otan les onomastika.

o gkerits sinfono oti an poroume ine kalo na mini logo kai ilikia.

giati apokalis ton filipe teras tou podosfairou den katalava akoma. einai enas metrios pextis file. oute aftos pori vasikos tou xronou. xeri podosfairo nai alla den pori vasikos.

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΟΙ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ
ΚΑΚΑ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ, Η ΟΜΑΔΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ. ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΜΕ Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ.
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΡΚΕΤΟΙ ΕΛΕΥΘΥΕΡΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΚΑΛΛΙΣΤΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.
ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕΙ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΔΕΞΙ ΜΠΑΚ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΝΑ ΣΤΟΠΕΡ, ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΧΑΦ, ΔΕΚΑΡΙ, ΔΕΞΙ ΧΑΦ ΚΑΙ ΣΕΝΤΕΡ ΦΟΡ ΠΕΡΙΟΧΗΣ?
ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΗΔΗ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΟΥΝ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΛΗΞΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ.
ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΥΠΕΡΒΑΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ SUNNY KINGSLEY ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΟΠΩΣ ΦΗΜΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ.
ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ ΑΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ Ο ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ Η ΑΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΑΛΛΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ (ΠΑΜΠΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ). ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΧΕΙ ΛΗΦΘΕΙ ΗΔΗ, ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΤΗΝ ΜΑΘΟΥΜΕ.
ΕΛΠΙΖΩ ΠΑΝΤΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΡΑΓΙΚΑ ΛΑΘΗ ΟΠΩΣ ΠΡΙΝ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΦΕΡΑΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΑΜΑΧΗΤΗ ΣΤΗΝ Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ. Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΕΜΑΘΕ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΗΣ.
ARTEMIO FRANKIE

Ανώνυμος είπε...

file stavro teras tou podosfairou itan o kingsley, o aliti alla pextaras o azoumbike, o isa, o mankas o andreas konstantinou, o portaras sofrnonis...aftoi itan terata tis aek. oxi na leme kai ton filipe teras re file!!!

ok prosfere. ok xeri mpala. alla oute igetis itan fetos oute statheri apodosi ixe kai malista stin b katigoria.

Ανώνυμος είπε...

file anonime 4.03 sigoura an fisika prosarmosti stin aek o nta kosta einai poli kalos. einai kai thema tixis aftes i metagrafes.
efige apo doxa protos skorer kai xtipise sovara. o sergao efige kai aftos protos skorer kai stin ael miden. petixe molis ena goal.

sigoura omos an mas vgi tha ine oti prepei.

Ανώνυμος είπε...

Simfono me ton filo stavro oti to protathlima tou xronou tha einai poly megalo kai oti xreiazomaste arketous paiktes.

Den tha po gia vasikous kai anapliromatikous. Tha po poioi pistevo mporoun na voithisoun tou xronou eite os allagi, eite os vasikoi.

To loipon paides ego pistevo oti oi termatofilakes mas prepei na parameinoun oi idioi!

Episis o Louka kai o Veiga prepei na meinoun.

O Mixalis Mixail, o Orthodoxos, o Koullis, o Eustathiou, o Mixalis Demetriou, o Xenofontos, o Mintikis, o Antonis Panagi kai o Marios Georgiou prepei na meinoun sigoura. Einai paixtes nearoi oi opoioi mporoun na mas voithisoun kai gia ta epomena xronia.

Episis oi Lampropoulos, Fernandez kai Mendez prepei na meinoun me kleista mathkia!

Apo ekei kai pera erotimatiko vazo ston Geric kai ston kako Joshua (giati enas kalos Joshua sigoura exei thesi stin AEK).

Auti einai i apopsi mou paides!

Ανώνυμος είπε...

Φίλοι συναγωνιστές Σταύρος Κομοτηνή..επειδή δεν βάζετε όνομα δεν ξέρω και με ποιόν μιλώ..αλλά εντάξει όπως θέλετε..αν ο Φελίπε δεν είναι τεράστιος παίκτης ρε παιδκιά τι να σας πώ..φέτος ότι εκαταφέραμε, εκαταφέραμε το που τούντον παικταρά που έπαιζε για ούλλους στο κέντρο..και πάσα έχει, και τρεξίματα έχει, και στο ένας με έναν δεν τον νικάς και στον αέρα κερδίζει μονομαχίες τι άλλο να θέλω που το 6άρι μου δηλαδή? να μου βάζει τα γκόλ της ομάδας ούλλα?..ήταν υπερβολικά μόνος του..μια πάνω μια κάτω ήταν ο Λαμπρόπουλος που και εκείνος είναι αρκετά καλός παίκτης και ειδικά στις μονομαχίες δεν χάνει που κανένα..αν βάλεις μπροστά που τον Φελίπε ένα παίκτη μπαλαδόρο και δίπλα του ένα καλό Σααβέντρα όπως ήταν την πρώτη του χρονιά στην Δόξα, δαμέ ενα είμαι να τα ξαναπούμε..ο άνθρωπος δεν είναι για 2η κατηγορία Κύπρου..είναι ο μόνος που ξεχωρίζει σαν την μούγια μες το γάλα..και ξανατονίζω το μιλώ καθαρά ποδοσφαιρικά..δυστυχώς δεν έιχαμε καλό σύνολο για να σταθεί δίπλα του..ο Φελίπε του χρόνου θα είναι 2 σκαλία καλύτερος..και το μόνο κακό που του βρίσκω είναι ότι δεν είναι ηγέτης, δεν είναι αλήτης παίκτης και ειδικά στην θέση του χρειάζεται..τα άλλα όλα έχει τα ο άνθρωπος και με το περισσότερο..

Ανώνυμος είπε...

file mazi mou milas kai protimo na min vazo onoma. nai merika stixeia tou filipe einai opos ta les. exi passa kali, xeri mpala alla ipervalis file.
les ena mena den to nikas! ma pou to ithes afto? siga re file. ipirxan pexnithia pou itan aniparxtos. ena me ena den nikouses to azoubike. gia na kamnoume sikrisi diladi. einai enas metrios pextis pou se merika match itan kalos se merika itan xamenos.
an diavasis afta pou ipa nai kai ego thelo na mini o felipe, to idio kai o lampropoulos alla esi ipervalis. poro na sou po deka match pou den ixe kamia simetoxi sto pexnithi i filipe. epimeno oti den pezi vasikos an theloume mia dynati aek. stin thesi afti thes ena pexti grigoro, aliti opos sosta ipes pou akani sidera. fenete file tou exi poli adinamia.

ego sou ipa. thelo na min alla oxi vasikos.

Ανώνυμος είπε...

Re stavro aman milas nomizo oti i aek en i barcelona. Ma sovaromilas gie mou? Pou itan touti i pehtarades fetos pou mas lalis? Ehriastikamen 2 sike kai 3 vathmous apo ti meap gia na mboume tetrada katalavis to? I nomizis oti itan ola kanonika fetos? Oi "pehtarades" diakrinontan otan oi antipaloi den.....Eki pou ihame sovarous antipalous mas eksafanizan. Na men akouo koeventes oti prepi na minoun pano apo 5 pehtes gia tou hronou. Ehtos an den parakolouthis proti katigoria. Me aftous pou isigise na minoun den tha kataferoume na mboume kan sto trito group.

Ανώνυμος είπε...

Ρε καθηγητές ανώνυμοι, αφού είναι τόσο ξεκάθαρες οι απόψεις σας γιατί δεν βάζετε το όνομα σας? Αφού δεν φοβάστε την άποψη σας και καταλάβετε και από ποδόσφαιρο γιατί δεν βάζετε το όνομα σας που κάτω? Να σας πώ εγώ? Γιατί όταν το βάλετε και μετά δεν βγείτε αληθινοί θα φοβάστε να μιλάτε..επειδή έτσι είναι ο κόσμος της Αεκ..μόνο να μιλά ανώνυμα και κρυφά και να τα ξέρει όλα, αλλά όταν πρέπει να μιλήσει με το όνομα του και να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και να πεί αλήθειες το 95% ενα κολώσει..για αυτό εμένα εσείς που όνομα δεν βάζετε μην μου το παίζετε τίποτε..δεν κερδίζετε το σεβασμό μου προσωπικά εμένα..Αδυναμία ρε φίλε εγώ έχω στον Μιχαλάκη το Μιχαήλ και τον Μάριο το Γεωργιου που είναι παιδκιά που εμεγαλώσαν παίζοντας ποδόσφαιρο δίπλα μου..αδυναμία δεν έχω σε κανένα άλλο παίκτη και γράφω ότι γράφω πάντα με ότι βλέπω..τι θέλει μια ομάδα που ένα κόφτη της ρε? να της βάζει γκόλ? να χτυπά τα φάουλ? να κάμνει τα κόρνερ? Παίζεται με το εγώ σας δηλαδή?...Ο μόνος παίκτης που σταθερά ήταν καλός και ετράβησε το κουπί της ομάδας μας φέτος είναι ο Φελίπε..ρωτάτε και τους ανθρώπους που είναι μέσα στην ομάδα, ρωτάτε και τον κύριο Αντρέα να δούμε τι θα σας πεί..για μένα είναι από τους καλύτερους κόφτες που ήρθαν στην Κύπρο φέτος..και το μόνο πράγμα που του υπολείπεται είναι η αλητεία..για αυτό επιάσαμε Σααβέντρα που είναι άλλου είδος παίκτης για δίπλα που τον Φελίπε..και φίλε, η Αεκ δεν είπε ποτέ κανένας ότι ήταν καλή φέτος..είπα δεν είχαμε σύνολο, δεν είχαμε ομάδα για αυτό δεν πήγαμε καλά..από ατομικές μονάδες έχει καλούς παίχτες που μπορούν να μπούν σε ένα σύνολο με 2 παίκτες ηγέτες και παίκτες πολύ δυνατούς που θα τους ανεβάσει επίπεδο..μην στλεκεστε στην φετεινή χρονιά...και να σας πώ και κάτι άλλο..λέτε δεν στεκούμαστε πρώτη κατηγορία..τούτοι η ομάδα, στα παιχνίδια με τον Άρη στο κύπελλο, που ο Άρης παίζει την συμμετοχή του στο τελικό με το Αποέλ, εμπορούσε να νικήσει άνετα και να περάσει..και στο πρώτο παιχνίδι στο Τσίρειο έκαμε καλό παιχνίδι και στο Γσζ έπρεπε να νικήσουμε..τι σημαίνει τούτο? Ότι είναι άλλα τα μεγέθη όταν αγωνίζεσαι πρώτη κατηγορία..και φίλε ανώνυμε που λέεις για τον Φελίπε, πάρε την κασέτα του παιχνιδιού με τον Άρη στο Γσζ και κάτσε να δείς πώς παίζει ένας κόφτης ποδόσφαιρο εν έτη 2010..και πώς ένας κόφτης παίζει Σέντερ Μπάκ με άνεση επειδή δεν είχαμε άλλο να μπεί στη θέση του Μιχαλάκη..και παρακαλώ να μου βρείς τα 10 παιχνίδια ανυπαρξίας του Φελίπε στη φετινή χρονιά..Σταυρος Στάυρου Κομοτηνή, Jammin..!!!

Ανώνυμος είπε...

file anonime 11.01 sinfono mazi sou apolitos. ipa na min ta po etsi kathara ston filo stavro.

ego exi kairo pou to leo.
an theloume na minoume makria apo peripeties


negri mendez koulis

2 - 3 kypreoi epidi prepei na exoume kypreous sto iliko (mixalis, orthodoxos, xenofondos)

kai panko filipe, lamporopoulos kai gkerits.

kanis allos.

Ανώνυμος είπε...

file stavro den xero an ise exoteriko kai den vlepis tin aek. ego den exasa pexnithi.

ixan oloi eykairia fetos na apodixoune stin b katigoria oti AXIZOUN TIN EUKAIRIA NA PEXOUN TOU XRONOU A KATIGORIA. polles eukairies pire kai o marios georgiou. distixos se ola ta match (tis b katigorias) itan xalia. den pori file. den!

gia ton felipe den tha katso na sou po ta match. se ola ta match pou xasame itan kai aftos xamenos mesa sto gipetho. alla nai ipirxan match pou prosfere kai itan poli kalos. ego leo oti den poris na ton exis gia vasiko tou xronou.
i adinamia mas na pezoume me pases apo piso prosta se pion armozi nomizis? pios eprepe na kouvala tin mpala apo ton vega kai louca sto kentro kai prosta? apla diafono mazi sou oti einai teras tou podosfairou.

oso gia to anonimo otan krino oti leo kati pou prosvalo kapion i katigoro kapio vazo kai ton onomatoeponimo mou.to exo vali polles fores.den ipa kati kako gia na sou po pios ime.

Ανώνυμος είπε...

Paidia o stavros mila poly logika kai propanton tekmiriomena!

Diladi ti allo thelete apo ton Felipe? Na vazei 2-3 goalakia kathe agonistiki?

O Felipe tha mas voithisei kai tou xronou na me thimithitai. Opos kai alloi paixtes tous opoious polloi den ipologizete, opos o Orthodoxos Ioannou kai o Lampropoulos.

Ανώνυμος είπε...

Επειδή οι εντολές του Σάββα ήταν ξεκάθαρες..μπαλιά διαγώνια από τον αμυντικό στον ακραίο χάφ μας ή να βγαίνει ο Μπένκο και ο Γιασεμής στα άκρα της μεγάλης επανορθωτικής για να πιασούν την κεφαλιά στην ματσουτζιά του Λουκά και του Βέϊγκα..για αυτό δεν άρχιζε το παιχνίδι που τον Φελίπε ανώνυμε μου..και ανώνυμε μου που την μέρα που ήρτε ο κύριος Αντρέας και άλλαξε τον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας ποιός μας εκατέβαζε την μπάλα? ποιός ήταν το Α και το Ω της ομάδας μας? Ως εκεί καταλάβετε κοπέλλια..και επιμένω για τον Φελίπε γιατί τόσο κλειστόμυαλοι είσαστε και τόσο λίγο παρακολουθάτε τα παιχνίδκια της ομάδας και το τι κάμνει ο κάθε παίκτης όταν πάτε στο γήπεδο και για αυτό τα ισοπεδώνετε...και αν γίνετε πειτε μου ο Σκοπελίτης που είναι ο καλύτερος κόφτης στην Κύπρο πόσα μέτρα μπορεί να δώσει σωστή πάσα..και ακόμα κάτι, ο Κασέκε ως που μπορεί να κουβαλήσει μπάλα..ο κόφτης εν κόφτης..και ο Φελίπε εν μεγάλος παίκτης και παίζει με κλειστά τα μάτια..και έχασα ένα παιχνίδι φέτος της Αεκ με τον Διγενή στο Γσζ ρε παίκτες μου..αλλά εντάξει θα απαντήσετε ανώνυμα πάλε για να πείτε κάτι..και για τον Μάριο είπα εν αδυναμία μου δεν είπα ότι έπαιξε καλά φέτος..και θα το πώ για 100η φορά δεν είχαμε σύνολο φέτος είχαμε μόνο κάποιους καλούς παίκτες..και κλείνουμε και τον Γκριμαλντί ως 3η μεταγραφή που είναι εξαιρετικός αμυντικός με 5 χρόνια προϋπηρεσία στην Λυών..τα άλλα όλα θα τα δούμε σιγά σιγά...και μην ξεχνάτε το 2012 θα πρέπει να παίζουν 6 κύπριοι και 5 ξένοι ενδεκάδα..για να μην ξεχνάτε..

Ανώνυμος είπε...

re giati en pate oulloi na piate diploma proponitikis? ton zilberto silva na ekliamen itan na ton fkalete skarto. alla ime siouros oti en sas areski oute jinos. isasten oulloi proponites tis kerkidas kai opadoi tou kanape.nai re tou kanape.pate mono 2-3 match to xrono kai fkennete na kamete tous idikous oulloi.afu thelete pextes giati en kamnume enan erano na valoume oulloi oti mporoume? alla ksero tin apantisi opos tin alloi fora pou ipa se oullous jiame sto somatio. e ma kseris... en je na kamun tpt ta lefta pou tha mazepsoume.apla epidi areski sas mono na gkriniazete kai na kleete. ksipnate re. ego evarethika tous parapano sas. an eponousete tin omada sas itan na voithate ousiastika kai oi na kleete mono.pou isastan persi pafo pou imastan idi 2ri katigoria? ego imun jiame monos mu. ksipnate re giati ta mora sas tha ine me ta skoulikia. ante geia
panikos livathkia

Ανώνυμος είπε...

anonime 3.58 kanis den ipe oti o felipe den pori na viothis tou xronou. ego ipa oti thelo na mini alla mas armozi kati kalitero gia visikos.
to idio opos ipes pori na viothisoun kai o lampropoulos kai o orthodoxos.

apo to pori na viothis omos sto einai teras tou podosfairou exi megali diafora!

telos panto. ego vazo ena telos sto thema.


file distixos pezame kai me ton andrea michaelidi me psiles mpalies se arketa match. distixos.

Ανώνυμος είπε...

den exasa pexnithi tis aek file.persi exasa mono afto stin pafo. xoris na xeris ton allo den prepei na ton sxiliazis.
leme tin apopsi mas gia ton pono mas kai tin omada mas. oso gia erano ego ime mazi sou.

Ανώνυμος είπε...

ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΦΕΤΟΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΧΡΗΣΤΟΣ. ΗΤΑΝ ΟΛΟΙ ΚΑΛΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΑΛΛΑ ΩΣ ΕΚΕΙ. ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΟΤΙ ΑΝ ΠΛΑΙΣΙΩΘΟΥΝ ΜΕ 5-6 ΚΑΛΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΘΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΝ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ. ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΠΙΑΣΑΜΕ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΑΘΟΡΥΒΑ ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΣ ΦΤΗΝΟΥΣ ΚΑΙ ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ. ΤΩΡΑ ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΔΕΝ ΜΕ ΑΦΟΡΑ. ΑΣ ΜΕΙΝΟΥΝ ΟΛΟΙ 'Η ΑΣ ΦΥΓΟΥΝ ΟΛΟΙ. ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ. ΕΜΕΙΝΑΝ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΘΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΙΣ ΤΡΥΠΕΣ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΩΡΑΙΑ. ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ, ΦΕΤΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΥΣ 5 ΜΕΓΑΛΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΚΟΙΤΑΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ 6 ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΩ, ΑΥΤΟΥΣ ΝΑ ΚΟΙΤΑΤΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΠΕΝΤΑΡΟΙ.
ΣΤΟΧΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΦΕΤΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

nai file sinfonoume stoxos ine na minoume makria apo peripeties.
alla gia na katalavo diladi. theoris oti poroun na pexoune A katigoria o mintikis, o adamos, o vega,o louca kai arketoi ipolipoi?

eh tote pame na feroume piso kai ton benko kai to gyta piso re? telika i b katigoria fenete katevase pola kai tis prosthokies mas gia tin omada mas.

Ανώνυμος είπε...

ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΒΓΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΛΥΣΗ ΣΤΑ 2 ΚΥΡΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ.
1) ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ .ΑΝ ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ Ο ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ Η ΑΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ Π.Χ. ΚΑΜΠΟΣ ΚΑΙ
2) ΤΟ ΓΗΠΕΔΙΚΟ .ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΓΣΖ ΑΛΛΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΣ .
LOUGI.

Ανώνυμος είπε...

Prepei na blepoume panta mprosta! Eimaste h AEK! Kai san AEK h fetinh xronia prepei na ginei mia makrinh anamnhsh. Eytyxws epistrefoume pisw sth A kathgoria amesws. Ayto omws den shmenei oti h omada prepei na ksekinhsei apo to mhden kai na symperiferetai san mikrh omada. Dld na glitwsoume fetos kai blepoume. Oi omades pleon den ktizontai me ta xronia opws palia. Dhmiourgountai pleon se poly mikro xroniko diasthma. H AEK prepei na ginei paly dynath apo fetos. Me swstes epiloges einai eykolo. Ksekinhsame me swstes epiloges ws twra kai me arketes akomh ola einai dynata. Apo to yparxon yliko mono 2-3 podosfairistes aksizoun kai gia thn prwth kathgoria. Oi synais8hmatismoi den yparxoyn pleon.

steven

Ανώνυμος είπε...

steven gia akomi mia fora sinfonoume apolitos.

EL SKALIOTIS είπε...

Θα συμφωνίσω με Steven, γιατί θέλουμε αρκετούς παίχτες να σταθούμε πρώτη κατηγορία.

Δεν θα μπω στην διαδικασία να αξιολογήσω τους παίχτες και να αρχίσω συζήτηση ποιός κάμνει για του χρόνου και ποιός όχι, αλλά λίγο πολύ όλοι μας ξέρουμε που στεκούμαστε στο θέμα του ρόστερ. Αυτή είναι δουλεία του προπονητή μας και είμαι σίγουρος ότι θα φτιάξει μια δυνατή και αξιόμαχη ΑΕΚ ο κύριος Μιχαηλίδης.

Είδη αθόρυβα κλείσαμε 3 πολύ καλούς παίχτες, οι οποίοι είναι δοκιμασμένοι με οικονομικό προυπολογισμό και με αυτό το μοτίβο θα συνεχίσει η Διοίκηση μας, που τους αξίζουν τα θερμά μας συγχαρητήρια γιατί παρά τις αντίξοες συνθήκες, ήταν οι μόνοι που είχαν το θάρρος να σταθούν δίπλα στην ΑΕΚ στην πιο δύσκολη στιγμή της ιστορίας της. Αν και έκαναν λάθη(αλλά ποιός δεν κάνει) τα διόρθωσαν έγκαιρα και προσπαθούν.

Αυτό που έγινε πριν από 2 χρόνια ας μας παραδειγματίσει όλους μας, και διοικούντες και φιλάθλους, ότι πρέπει να σταθούμε δίπλα στην ΑΕΚ, χωρίς διχόνιες και έριδες που μας κατάστρεψαν στο παρελθόν και από τα λάθη μας να γίνουμε σοφότεροι...

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΗΝ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΙΟΥΣ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΕΝΔΕΚΑΔΑΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΑΠΟΥΣΙΑΖΕΙ Ο ΣΕΝΤΕΡ -ΦΟΡ Ο ΓΙΑΣΕΜΑΚΗΣ ( Ο ΟΠΙΟΣ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ )ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΒΑΣΙΚΟΣ Η ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΜΝΕΙ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΕ ΚΑΙ ΗΔΗ ΤΟΝ ΞΕΧΑΣΑΝ ΟΛΟΙ.
LOUIGI

Ανώνυμος είπε...

ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΙΔΕΣ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΜΑΣ!!! ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΕΜΑΣ ΑΞΙΖΟΥΝ ΤΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΥΡΙΟΙ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ, ΘΑ ΠΑΙΖΑΜΕ ΣΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΑΙΖΟΝ!! ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΤΟΥ ΦΕΤΙΝΟΥ ΡΟΣΤΕΡ, ΑΣ ΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ, ΣΑΒΒΑΚΗ ΕΙΣΑΙ ΣΠΙΤΙ.....
ΤΩΡΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ, ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΛΟΓΙΚΗ, ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΚΟΛΟΥΘΟΙ
- ΝΕΓΚΡΙ
- ΚΥΘΡΑΙΩΤΗΣ
- ΚΟΥΛΛΗΣ
- ΞΕΝΟΦΩΝΤΟΣ
- ΜΙΧΑΗΛ
- ΒΕΙΓΚΑ
- ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΛΟΣ
- ΜΕΝΤΕΖ
- ΓΚΕΡΙΤΖ ( ΣΑΝ 17Ος ΞΕΝΟΣ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 23 )
- ΦΕΡΝΑΝΤΕΖ
- ΚΑΜΠΟ
ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΟΝ ΟΜΩΣ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΖΟΣΟΥΑ ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ ΚΑΙ ΜΙΝΤΙΚΚΗ!!

ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ 10 ΞΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥΣ ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΑΚΛΑΣΣΑΤΟΙ!!!! ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ 5 ΚΥΠΡΑΙΟΥΣ ΠΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΠΡΩΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ. ΤΟΝΙΖΩ ΞΑΝΑ ΟΤΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣΗ ΜΕ ΤΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΔΕΣΟΥΝ ΣΑΝ ΟΜΑΔΑ, ΕΙΔΑΛΛΩΣ ΑΣ ΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ!!!

ΚΙΚΗΣ - ΛΕΜΕΣΟΣ

φοινικουδας είπε...

Φίλε LOUIGI, έχω εξηγήσει στο άρθρο μου γιατί απουσιάζουν κάποιοι παίκτες από την τρέχουσα ψηφοφορία: "Στη λίστα επιλογής έχουν μπει μόνο ποδοσφαιριστές (κύπριοι και ξένοι) που στις δύο τελευταίες ψηφοφορίες έχουν συγκεντρώσει ποσοστό μεγαλύτερο ή ίσο του 45%". Ο Γιασεμάκης φίλε συγκέντρωσε 9% !!! Και κατά την άποψή μου ο κόσμος είναι ο καλύτερος κριτής. Τώρα αν τον κρατήσουν ζήτω που καήκαμε!

Ανώνυμος είπε...

ti gnomi exete gia kati pou anafere kai kapios prin apo mena.

an organothoume na kanoume ena erano me mikrotero poso san isfora ta 50 euro se oloi tin larnaka (extos gipethou!) tha exoume apotelesmata?

Ανώνυμος είπε...

Μια ανάσα λιγότερη, ενας άγγελος περισσότερος. Καλο ταξιδη Ανδρέα στην γειτονιά τον αγγέλων.
Ο Θεος να δινει δύναμη και κουράγιο στην οικογένεια σου.

Ανώνυμος είπε...

ate kopelia na organothoume na kamume ena erano gia tin omada? pou 50 euro o kathenas to pio lio kai na tous valoume olous na dokoun.

Ανώνυμος είπε...

katototo poso 50 euro gia na mporoun kai nearoi na isferoun.
an kanoume tris tesseris pente omades apo 5 - 6 na girisoume grafio se grafio stin larnaca,
katastima se katastima, etc etc etc, sto somatio mas kathe nixta exi 100 atoma. an pame 10 atoma se mia ilikia pou tha mas sevastoume kai na eimaste kai ligo peistiki me ta logia mas ego nomizo kati pori na gini.

ego eimai mesa kai exo kai alla atoma.
perimeno antithrasis? ti nomizete.

Ανώνυμος είπε...

kala re paidkia nomizete oti ena ktisti omada me 5000 euro?? kalitera na ta doke te se ftoxous kai se arrostous.
aista ta touta me tous eranous kai kouventes
i doulia mas eine na paenoume gipedo kai na ipostirizoume tin omada (ate kai season ticket)
jinoi pou exoun ta ekatomiria prepi na ta dokoun. o aplos kosmos eshi alles enies.

anw perimenoume na doume ti ena ginei dioikitika kai metagrafika. kai elpizo opos ipen kapoios na exoume omada prin ti proetimasia.

Ανώνυμος είπε...

diladi file esi ipostirizis oti an kanoume mia omada 20 30 atoma se sevasti ilikia mono 100 atoma tha vroume na valoun 50 euro? giname i alki diladi? afto mas les? epidi 100 atoma x 50 einai 5000.

ase pou an pame 6, 7 atoma se diafora grafia paragonton tis larnacas pori kai na mas dosoun megali posa o kathe enas.

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με ακατάλληλο περιεχόμενο δεν θα δημοσιεύονται.

Παρακαλούμε όπως βάζετε ΟΝΟΜΑ ή ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ για να δημοσιευθεί το σχόλιό σας.

 

© Copyright A.E.Kition blog 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.