News Update :

Ψηφοφορία

Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2010

Μην είδατε τους ΑΕΚτζήδες;;;!!! Που κατοικούν άραγε οι ΑΕΚτζήδες; Υπάρχουν και σε άλλες πόλεις; Μήπως κάποιοι ζουν στο εξωτερικό; Σε αυτούς τους προβληματισμούς απάντησε η τελευταία μας ψηφοφορία. Είμαι ΑΕΚτζής και κατοικώ...



στη Λάρνακα 52 ψήφοι
σε κοινότητα της Λάρνακας 26 ψήφοι
στη Λευκωσία 10 ψήφοι
στη Λεμεσό 5 ψήφοι
στην Πάφο 3 ψήφοι
στην ελεύθερη Αμμόχωστο 8 ψήφοι
στην Ελλάδα 3 ψήφοι
στην Αγγλία 3 ψήφοι
στις ΗΠΑ 2 ψήφοι
αλλού 4 ψήφοι

Όπως φαίνεται από τα αποτελέσματα η πλειοψηφία των ΑΕΚτζήδων διαμένει στην επαρχία Λάρνακας και δη στην πόλη της Λάρνακας. Σχεδόν 1 στους 2 ΑΕΚτζήδες ζει στην πόλη και σχεδόν 1 στους 4 σε κοινότητα της επαρχίας. Ένα ποσοστό πολύ υψηλό που πρέπει να δώσει την ώθηση για αξιοποίηση της κιτρινοπράσινης επαρχίας. Φέτος η διοίκηση πρωτοτύπησε με ενδιαφέρουσες προτάσεις και εκδηλώσεις σε χωριά της επαρχίας Λάρνακας, γιατί ακριβώς συνηδειτοποίησε τη σημαντικότητα αυτών και τη βαρύνουσα σημασία που πρέπει να τους δοθεί.

Από κει και πέρα ΑΕΚτζήδες συναντάμε σε όλες τις υπόλοιπες πόλεις της Κύπρου. Συγκεκριμένα στη Λευκωσία αλλά και στο Παραλίμνι ζουν οι περισσότεροι εκτός Λάρνακας ΑΕΚτζήδες. Δεν είναι λίγες οι φορές άλλωστε, που αντικρίσαμε πανό από ΑΕΚτζήδες άλλων πόλεων, όπως της Πάφου, της ελεύθερης Αμμοχώστου κ.ο.κ.

Όσον αφορά τους ξενιτεμένους, αυτοί υπάρχουν σε μικρό ποσοστό (8%) σε πολλές χώρες του κόσμου. Αυτοί μπορεί να είναι φοιτητές, ή και μόνιμοι κάτοικοι εξωτερικού. Το σίγουρο πάντως είναι πως δεν αποτελούν αμελητέα ποσότητα και τους περιμένουμε του χρόνου να ενώσουμε τις φωνές μας στα σαλόνια της Α' κατηγορίας. Κανένας ΑΕΚτζής δεν περισσεύει γιατί η ΑΕΚ θα μεγαλουργήσει μόνο όταν ο κόσμος της συσπειρωθεί.

Κατανομή ΑΕΚτζήδων που ζουν στην Κύπρο σύμφωνα με την ψηφοφορία του blog:




.
.
.
Share this Article on :

2 ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΜΙΛΗΣΑΝ! ΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΕΔΩ!:

Ο ΚΑΛΟΣ Ο ΚΑΚΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΣΧΗΜΟΣ είπε...

Ο ΚΑΛΟΣ Ο ΚΑΚΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΣΧΗΜΟΣ ΣΑΣ ΧΑΙΡΕΤΑΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ.ΦΙΛΕ ΠΟΥ ΑΝΑΡΩΤΙΕΣΑΙ ΑΝ ΕΚΑΝΕ Ο ΚΡΑΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ ΘΑ ΕΠΑΙΖΕ ΜΕ ΤΑ ΧΙΛΙΑ.ΕΔΩ ΟΠΟΤΕ ΛΕΙΠΕΙ Ο ΦΕΡΝΑΝΤΕΖ ΕΝΑΣ ΠΑΙΚΤΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΠΑΝΩ ΤΟΥ ΜΕΤΡΙΟΥ ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Η ΑΠΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΚΡΑΣΑ ΘΑ ΓΕΜΙΖΕ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ,ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΕΝΑ ΠΑΙΚΤΗ ΤΡΑΙΝΑΚΙ,ΜΕ ΠΙΟ ΣΙΓΟΥΡΕΣ ΜΠΑΛΙΕΣ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΙΟ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΓΕΝΗ ΠΑΙΚΤΗ.ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΕΓΙΝΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ.ΕΠΕΛΕΞΑΝ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΕΤΟΙΜΟ,ΑΚΡΙΒΟΠΛΗΡΩΜΕΝΟ,ΤΡΙΑΝΤΑΕΞΑΧΡΟΝΟ ΚΑΜΠΟ ΠΟΥ ΗΔΗ ΤΟΝ ΚΑΜΑΜΕ ΠΕΡΙΓΕΛΟ ΔΥΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΚΑΘΩΣ ΟΠΩΣ ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ ΟΥΤΕ ΠΕΝΤΕ ΛΕΠΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΕΞΕΙ.ΕΝΤΑΞΕΙ ΤΟΝ ΕΙΔΑΜΕ ΤΟΝ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΣΑΜΕ ΦΤΑΝΕΙ ΩΣ ΕΚΕΙ.ΚΑΠΟΥ ΟΛΟΙ ΜΕΣΑ ΜΑΣ ΝΙΩΘΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΥΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΧΑΣΑΜΕ 4 ΒΑΘΜΟΥΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΜΠΟ.ΑΛΛΑΓΗ.ΕΓΩ ΑΠΛΑ ΗΜΟΥΝ Ο ΑΧΑΠΑΡΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΣΧΕΤΟΣ ΟΤΑΝ ΜΙΛΟΥΣΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΜΠΟ.ΑΝ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΑΙΚΤΗΣ ΩΣ ΕΚ ΘΑΥΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΤΕ ΝΑΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ,ΑΛΛΑ ΑΝ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΙ ΠΟΤΕ.ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΟΛΩΝ Ο ΚΑΜΠΟ ΕΡΧΟΤΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΜΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ(ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ) ΜΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟ,ΑΡΑΔΙΠΠΟΥ,ΑΛΚΗ,ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ.ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΚΑΜΠΟ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΤΗΚΑΜΕ.ΜΕ ΕΝΑ ΓΙΑΣΕΜΑΚΗ ΓΕΡΑΣΜΕΝΟ ΠΟΥ ΚΑΠΩΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ,ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΕΝΚΟ ΚΟΥΤΣΟ,ΜΕ ΤΖΟΣΟΥΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΥΧΝΟΥΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΜΕ?ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΑΙΚΤΗ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΤΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ ΑΝΑΣΤΑΛΤΙΚΟ ΜΕΣΟ.ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΤΟΙΜΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΚΤΟ.ΔΙΑΒΑΖΩ ΟΤΙ ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟΙ ΓΙΑ ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΑ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΛΗΞΗ ΤΗΣ 2ης ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ.ΣΩΘΗΚΑΜΕ ΤΩΡΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΔΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ. ΕΝΤΑΞΕΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΑΛΛΑ ΠΛΗΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΟΥΤ ΤΟΥ ΙΒΑΝ ΠΟΥ ΑΠΕΚΡΟΥΣΕ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ Ο ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΤΗΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ, ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΧΑΝΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΠΑΙΚΤΗ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΚΡΑΣΣΑ. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ? ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΛΥΣΕΙΣ ΣΕ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΙ ΕΠΙΘΕΣΗ? ΠΟΛΥ ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΑΝΩΤΕΣ ΝΙΚΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ, Η ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΤΙΣ ΚΤΥΠΗΤΕΣ ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΘΑ ΔΥΣΚΟΛΕΥΤΕΙ ΑΦΑΣΝΤΑΣΤΑ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ ΣΤΗΝ Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΟΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ. ΟΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΓΙΝΕΙ ΧΤΕΣ. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΤΡΑΒΗ ΜΕ ΤΟΝ ΟΘΕΛΛΟ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΟΙ ΓΚΡΙΝΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΟΠΩΣ ΓΙΝΟΤΑΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΒΒΑ.
ΠΡΟΕΔΡΕ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΤΩΡΑ!
ARTEMIO FRANKIE.

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με ακατάλληλο περιεχόμενο δεν θα δημοσιεύονται.

Παρακαλούμε όπως βάζετε ΟΝΟΜΑ ή ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ για να δημοσιευθεί το σχόλιό σας.

 

© Copyright A.E.Kition blog 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.