News Update :

Gossip

Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2009


Ένας από τους πολλούς προπονητές που προτάθηκαν στην ομάδα μας ήταν και ο επονομαζόμενος «ιεραπόστολος της μπάλας» Στιβ Κωνσταντινίδης!!! Ο Στιβ είναι ίσως ο μοναδικός Κύπριος προπονητής που κάνει καριέρα στο εξωτερικό! Διαβάζοντας κανείς το βιογραφικό του παρατηρεί ότι έχει δουλέψει μεταξύ άλλων σε Μίλγουολ, Εθνική Νεπάλ, Εθνική Ινδίας, Σουδάν κ.ά. Επίσης, διατηρεί φιλικές σχέσεις με τον Αρσέν Βενγκέρ, ο οποίος τον εμπιστεύεται στην ανεύρεση ταλέντων. Απ’ ότι όμως φαίνεται η επιτροπή του συμβουλίου μας που ασχολείται με την υπόθεση προπονητή, απέρριψε αυτόν τον καταρισμένο, ταλαντούχο και πολύπειρο προπονητή!!! Γιατί όμως;;;!!!


**Η στήλη gossip, όπως υποδηλώνει και το όνομά της, στηρίζεται αποκλειστικά σε φήμες και ποδοσφαιρικά κουτσομπολιά τα οποία μπορεί να αποδειχθούν βάσιμα αλλά μπορεί και να πέσουν στο κενό. Μπορείτε να μας στέλλετε κι εσείς υπό μορφή σχολίου τα δικά σας κουτσομπολιά για οποιοδήποτε θέμα αφορά την ομάδα μας.
Share this Article on :

8 ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΜΙΛΗΣΑΝ! ΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΕΔΩ!:

Ανώνυμος είπε...

Πρεπει ολοι να μεινουμε κοντα στην ομαδα και προπαντων να στηριξουμε επιτελους ενα προπονητη που για μενα παιρνει μεγαλο ρισκο να ερθει σε στην ΑΕΚ στην κατασταση που ειμαστε. Πρεπει να τον στηριξουμε με ολες μας τις δυναμεις διοτι αν δεν καταφερει αυτος να μας βγαλει κατηγορια δεν θα το καταφερει κανενας αλλος. Το εργο του ειναι πολυ δυσκολο με τα σκατα που θα βρει απο τον αχαρακτηριστο που ειχαμε για "προπονητη".
Η ΑΕΚ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΕΝΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ - ΚΑΙ ΟΧΙ 2000 ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΥΡΙΕ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗ

Ανώνυμος είπε...

ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΠΗΡΑΜΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΜΕΣΩΣ, ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ ΕΧΕΙ ΚΟΛΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗ, ΑΝ ΝΑΙ ΑΣ ΓΡΑΨΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΚΑΘΑΡΑ, ΑΝ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΚΕΚΤΗΜΕΝΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΚΑΛΩΣ.
ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΘΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΝΕΟ ΜΑΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΟΥΡΜΟΥΡΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ. ΑΝ ΕΧΩ ΠΑΡΑΞΗΓΗΣΕΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΑΣ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΙ.

Ανώνυμος είπε...

thelo na omologiso oti ta 2 teleftea arthra einai entelos extos tis poli sostis stasis pou ipirxe sto blog.
to protelefteo gia ton savva ontos einai poli katigorimatiko gia ton athropo savva kai oxi ton proponiti. emis krinoume ton proponiti me afta pou eidame gia 10 agonistikes kai to xtisimo mia adinatis omadas mesa se 6 mines. eimai kathetos enation tou savva alla merika logia sto THE STAGE IS YOUR einai ontos arketa vareta.

to deftero kai to pio pano to gossip nomizo ligi katalava to noima. einai apla gossip? einai ironeia pros kapion? einai alithia? den katalavame.

omos ola afta exoume teliosi mia kai kali!! esto kai kathisterimena efige o savva.

opos eipe kai o pio pano ofiloume oloi na stirixoume to neo mas proponiti apo avrio!

Ανώνυμος είπε...

Φίλε Ανδρέα Σαββίδη ,

Είσαι πολύ σωστός και εκφάζεσε πολύ ωραία (αναφέρομαι στα σχόλια σου για το προηγούμενο άρθρο). Εισηγούμε να αρθρογραφείς ΄συστηματικά στο ιστολόγιο αυτό.

Πρέπει άμεσα όλοι να αρχίσουμε να στηρίζουμε την ομάδα εμψυχώνοντας τους ποδοσφαιριστάς μας την ώρα του παιχνιδιού και να αφήσουμε την νοοτροπία του προπονητού στον καναπέ.

Εύγε.

ΑΙΜΑ ΤΙΜΗ ΑΕΚ ΜΙΑ ΖΩΗ

Ανώνυμος είπε...

Τι θα γίνει άραγε σήμερα;;;
Τοις πταίει.. τοις ΘΑ πταίει καλύτερα αν πάει κάτι στραβά και πάλι στον αγώνα;;

Είναι συλλογικές οι ευθύνες αδέλφια και δεν χρειάζονται μόνο τομές και αποδιοπομπαίοι τράγοι για λυθούν τα προβλήματα της ΑΕΚ μας αλλά και κατ' επέκταση της Πόλης μας και της πατρίδας.

Όντως παραπαίουμε και ως ομάδα και ως πόλη και ως χώρα. Το πρόβλημα έχει την ρίζα του στον εκφυλισμό της κοινωνίας, στην απάθεια και στην απαξίωση ως προς τα ιερά και τα όσια μας.

Χρειαζόμαστε όραμα ως ομάδα λέμε, και πολλοί το περιγράφουν ως επιστροφή στα «σαλόνια» της πρώτης κατηγορίας και τον πρωταθλητισμό εκεί.

Καλά τα οράματα λέω εγώ… χρειάζεται όμως και στρατηγική. Στρατηγική όχι σε βάθος χρόνου αλλά στρατηγική που θα επιφέρει άμεσα αποτελέσματα. Εύλογα τώρα θα πείτε, « τι αρλούμπες αραδιάζεις ρε αδελφέ; Δεν μας αφήνεις στον πόνο μας και εσύ;;»

to be continued

Ανώνυμος είπε...

Απαντώ λοιπόν με μια απλή στρατηγική:
1. Πρωτίστως, η ΑΕΚ να αρχίσει να λειτουργεί και σαν σωματείο σαν σύλλογος, όχι μόνο ποδοσφαιρική ομάδα. Να φέρει κοντά της τους μικρούς Λαρνακείς μέσω πολιτιστικών ομάδων, αθλητικών τμημάτων, διοργανώνοντας εκδρομές, συναντήσεις και σεμινάρια. Αυτό γιατί πρέπει η ΑΕΚ να βρει και να συνεχίσει την αίγλη που είχαν τα σωματεία μας ΕΠΑ και ΠΕΖΟΠΟΡΙΚΟΣ. (ΑΓΑΠΗ)

2. Ναι και να προχωρήσει άμεσα στην δημιουργία εταιρείας η οποία να διαχειρίζεται σωστά, με πρόγραμμα και αποφασιστικότητα τα του ποδοσφαίρου. Αυτό απαιτούν οι σύγχρονοι καιροί και δεν πάει άλλο να μένουμε πίσω. (ΘΕΛΗΣΗ)

3. Να αρχίσουν άμεσα τα έργα (όχι οι διαβουλεύσεις) για να χτιστεί ένα μικρό αλλά σύγχρονο γήπεδο. Κατά την γνώμη μου ένα γήπεδο των 4000 χιλιάδων θέσεων είναι υπεραρκετό για αρχή. Ένα τέτοιο γήπεδο είναι απόλυτα εφικτό να χτιστεί και να αρχίσει να λειτουργεί σε ένα με δύο χρόνια. (ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ)

Αποφασιστικότητα-Θέληση-ΑΓΑΠΗ για την ομάδα και την Πόλη μας είναι τα τρία βασικά στοιχεία που χρειάζονται, τα υπόλοιπα μπορούν εύκολα να βρεθούν.

Στα πιο πάνω μπορεί κάποιος να προσθέσει πολλά. Προς το παρόν ζητούνται άνθρωποι με:
ΑΓΑΠΗ για την ΑΕΚ την Λάρνακα και την Πατρίδα
Θέληση να δημιουργήσουν και να γράψουν ιστορία
Αποφασιστικότητα για να μην επιτρέπουν πισωγυρίσματα και να μην αφήνουν δουλειές στην μέση.

Κάποτε οι πατέρες μας τα είχαν τα χαρακτηριστικά αυτά. Παραθέτω ως απόδειξη πιο κάτω τον ύμνο του πεζοπορικού και ελπίζω εμείς τα παιδιά της Λάρνακας αφού ρέει στις φλέβες μας το ίδιο Ελληνικό εκείνο αίμα να συνεχίσουμε και να βοηθήσουμε έτσι ώστε η ΑΕΚ μας να βαδίσει ψηλά. Να βαδίσει πιο ψηλά από όλα τα άλλα σωματεία γιατί φτιαχτήκαμε για την πρωτιά και στην πρωτιά θα προσβλέπουμε.

Διομήδης Αντωνιάδης.
ΑΙΜΑ ΤΙΜΗ ΑΕΚ ΜΙΑ ΖΩΗ

«Εμπρός ας ζούμε παιδιά αιώνια
Στο φως του ήλιου το λαμπερό
Στον κατακάθαρο αγνόν αέρα
Και στου υπαίθρου το ιερό
Μέσα στους στίβους και στις Παλαίστρες
Ποδάρι ας κάνουμε φτερωτό
Σίδερο χέρι, στήθος γρανίτη,
Κορμί ανάγλυφο σμιλευτό.
Μα και τες μούσες τες ψυχοτρόφες
Ας τες λατρεύουμε στοργικά
Την θεία τέχνη και το ωραίο
Ας προσκυνούμε ευλαβικά.
Άλκιμο σώμα, φρόνημα, πνεύμα
Ψυχή ωραία και ευγενικιά,
Παιδιά Ελλήνων οι Πεζοπόροι
Να Πλάσουν θέλουν Ελληνικά!»

Ανώνυμος είπε...

Φίλε φοινικούδα και τα 2 αρθρα σου ειναι πολυ σωστα. Ειδικα αυτο με τον σαββα! ΠΟΤΕ δεν ξεχναμε το πως εφυγε την πρωτη φορα και πως συμπεριφεροταν οταν παιζαμε με το διγενη. Οσον αφορα τον νεο προπονητη τον κλεισαμε 1.5 χρονο αλλα ποσοι πιστευουν ειλικρινα οτι θα μεινει ως το τελος? Οσον αφορα για τον στιβ κωνσταντινιδη δεν εκανε για την ομαδα μας γιατι θα συγκρουοταν με ολους τους ειδιμονες που μας φερνουν τους παικταραδες. Φιλε διομηδη αυτα που λες ειναι αυτα που πρεπει να γινουν αμεσα. Ειδικα το γηπεδο.

Τελικα ο πορταρης ειχε πολλους υποστηρικτεσ!!!

steven

Ανώνυμος είπε...

malista kirie! ayti itan aek. ayto thimise kati san podosfairo. ayti tin aek (kai kaliteri) theloume na vlemoume! apodixi to simerino pexnithi oti argise na figi o savvas.

den pexame kai to pio spoutheo podosfairo alla me aytous tous pextes epitelous trexame, passarame sosta, kikloforisame tin mpala sosta, peisame kai ta kataferame!

apodixe oti argise na figi o savvas. i omada mas einai adynati alla toylaxiston ipirxe simera i prospathia kai to sinexes preximo sxedon apo olous.

aek merxri thanatou!

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με ακατάλληλο περιεχόμενο δεν θα δημοσιεύονται.

Παρακαλούμε όπως βάζετε ΟΝΟΜΑ ή ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ για να δημοσιευθεί το σχόλιό σας.

 

© Copyright A.E.Kition blog 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.