News Update :

Ο Χειμώνας της...πάει!

Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2009

Άλλη μια καθαρή νίκη πέτυχε η ομάδα μας το απόγευμα του Σαββάτου με 2-0 επί του Ονήσιλου Σωτήρας. Το πρώτο ημίχρονο ήταν αυτό που αποδείχτηκε καθοριστικό αυτή τη φορά και διαμόρφωσε το τελικό σκορ. Η ομάδα μας μπορούσε να πετύχει κι άλλα τέρματα αν ήταν πιο αποτελεσματική και συνέχιζε την πίεση. Μπορούμε να πούμε πως οι ποδοσφαιριστές μας σε κάποια σημεία του παιχνιδιού επαναπαύτηκαν με κίνδυνο να δεχτούμε το γκολ.
Εδώ που τα λέμε ο Ονήσιλος δικαιούταν να σκοράρει καθώς έκανε πολλές ευκαιρίες. Ο Κυθραιώτης όμως και πάλι βρέθηκε σε εξαιρετική μέρα δείχνοντας πως πλέον στην ΑΕΚ δεν έχει πρώτο και δεύτερο τερματοφύλακα. Προσωπικά τους θέλω και τους δύο στην Α’ κατηγορία αν ανεβούμε γιατί ξέρουμε πολύ καλά το πρόβλημα που αντιμετώπιζε κατά καιρούς η ομάδα μας σε αυτή τη θέση.

Αντί να αναφερθώ σε διακριθέντες θα αρκεστώ απλά να αναφερθώ σε αυτον που όχι μόνο δεν εντυπωσίασε αλλά μάλλον απογοήτευσε για ακόμα μια φορά. Κι αυτός δεν είναι άλλος από το Γήτα που δείχνει να αγωνίζεται σε άλλη ομάδα καθώς δε δένει καθόλου με το σύνολο. Πολύ ανεβασμένος ο Γιασεμάκης τον οποίο είχα κρίνει, φαίνεται πως στο 4-4-2 αποδίδει πολύ καλύτερα παρά όταν είναι μονάχος στην κορυφή. Για τη δεύτερη κατηγορία τελικά μια χαρά είναι.

Αρκετοί οι φίλοι της ΑΕΚ που βρέθηκαν στις εξέδρες εμψυχώνοντας συχνά πυκνά τους ποδοσφαιριστές. Δυστυχώς όμως αρκετοί βρέθηκαν προ εκπλήξεως καθώς στην αποχώρησή τους από το γήπεδο βρήκαν μόνο μια έξοδο ανοιχτή και τις άλλες δυο κλειδωμένες (δεν άνοιξαν ποτέ!) Πείτε μου με ποια λογική κύριοι εγκλωβίζετε 1000 ανθρώπους σε ένα γήπεδο αφήνοντάς τους μόνο μια έξοδο ανοιχτή για να αποχωρήσουν, ωσάν τα ζώα που πάνε στη σφαγή. Στην περίπτωση κινδύνου θα ήθελα να ξέρω ποιος Θεός θα σας σώσει!

Αρκετοί οπαδοί μας είναι της άποψης πως το ιδανικό τεστ της ομάδας για να μετρήσει δυνάμεις είναι τώρα με Αλκή και Ολυμπιακό και θα συμφωνήσω απόλυτα. Ακόμα θα προσθέσω ότι και με μια κλήρωση-πρόκληση στο κύπελλο θα μπορούμε να αποφανθούμε με περισσότερη βεβαιότητα για το βεληνεκές της φετινής ΑΕΚ και τις προοπτικές της για του χρόνου.

Η κριτική που θα ήθελα να ασκήσω αυτή τη φορά στον προπονητή μας αφορά στο θέμα του Ξενοφώντος. Ο μικρός προθερμαινόταν για ένα ολόκληρο ημίχρονο και τελικά εκεί που νομίζαμε πως θα πάρει το δεκάλεπτό του, στον αγώνα μπήκε ο κατά τα άλλα αξιόλογος Μιντίκκης. Η μία και μόνο συμμετοχή του Χρίστου στα 7 ματς και αυτή σαν αλλαγή λέει πολλά για την πόρτα που τρώει από τον προπονητή μας. Ίσως τώρα που ο Μπένκο έφυγε για εγχείρηση να πάρει περισσότερες ευκαιρίες.

Ραντεβού όλοι Γ.Σ.Ζ. την Παρασκευή η ώρα 19:00 για να δείξουμε σε όλους ποιος είναι το αφεντικό της πόλης!





.
Share this Article on :

4 ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΜΙΛΗΣΑΝ! ΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΕΔΩ!:

Ανώνυμος είπε...

FILOI MOU H OMADA MAS SAN SYNOLO PAEI KATA APO TO KAKO STO XEIROTERO. 2 HTTES STO BASKET, 2 HTTES STO VOLLEY, OMADA PODOSFAIROU STH DEYTERH KATHGORIA, KAI BKAINOUN OI ALLOI TZAI GRAFOUN OTI AMA H OMADA PAEI KALA OULLOI SIWPOUN! KALA ESY THWREIS TOUTHN THN OMADA, EITE PODOSFAIROU EITE BASKET EITE VOLLEY NA PHGAINEI KALA? H STRABA EINAI O GIALOS H STRABA ARMENIZOUME REEEEE KSYPNATE. MIA OLOKLHRH POLH TZAI DE MPOREI NA SHKWSEI KKELLE. EDW EPETHANE ATHRWPOS THS AEK TZAI DEN ANAFERTHKE SE KANENA SITE THS OMADAS MAS OUTE KAN STO EPISHMO. MA EIMASTE SOBAROI RE TZAI THELOUMEN TZAI DIAKRISEIS. NA TA PARETHSOUME TZAI NA PAME OULLOI STA SPITHKIA MAS, ATE KALYNHXTA SAS....
ANTWNHS - OROKLINH

EL SKALIOTIS είπε...

Φίλε Αντώνη ποιός άνθρωπος της Α.Ε.Κ πέθανε και κανείς δεν τον ανάφερε;

Η ζωή φίλε έχει και τα πάνω και τα κάτω της. Σίγουρα αυτή την στιγμή σαν Α.Ε.Κ είμαστε στα κάτω. Όμως πρέπει να σταθούμε στο ύψος μας να ανασυνταχθούμε και να συνεχίσουμε. Είναι δύσκολα τα πράγματα δεν διαφωνώ μαζί σου αλλά δυστυχώς αυτά τα δεδομένα έχουμε είτε μας αρέσει είτε όχι. Το θέμα είναι πως βλέπουμε το ποτήρι μισοάδειο ή μισογεμάτο.

Εδώ ομάδες μεγαλυτέρου βεληνηκές από εμάς πέρασαν και περνούν καταστάσεις σαν την δική μας. Ομάδα σαν την Leeds United, ιστορική με Ευρωπαϊκούς τίτλους αγωνίζεται στην Β κατηγορία. Όμως οι οπαδοί της είναι εκεί. Για αυτούς πάνω από όλα είναι η ομάδα τους και είναι κοντά της όπου και αυτή να αγωνίζεται είτε στα σαλόνια είτε στα αλώνια.

Ας τους μιμηθούμε και εμείς και να σταθούμε δίπλα στην Α.Ε.Κ. γιατί η Α.Ε.Κ είναι ιδέα και η ιδεές δεν πεθαίνουν...

Ανώνυμος είπε...

O AEIMNHSTOS KWSTAKHS LOUKAIDHS FILE MOU

ANTWNHS - OROKLHNH

Ανώνυμος είπε...

Agapitoi filoi piso stin pragmatikotita.....ine pleon katharo oti oi dinatoi tis B katigorias ine kaliteri mas. Kai den thelo na anafertho sta proigoumena pehnithkia....men to psaksete giati tha ekplagoumen oloi.

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με ακατάλληλο περιεχόμενο δεν θα δημοσιεύονται.

Παρακαλούμε όπως βάζετε ΟΝΟΜΑ ή ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ για να δημοσιευθεί το σχόλιό σας.

 

© Copyright A.E.Kition blog 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.