News Update :

13-5-2006

Κυριακή 13 Μαΐου 2012

Σαν σήμερα το 2006 η Α.Ε.Κ. αντιμετώπισε τον Αποέλ για τον τελικό του κυπέλλου Κύπρου. Ο τελικός διεξήχθη στο Γ.Σ.Ζ. κι αυτό χάρη στη σωστή τακτική του προέδρου Θ. Κυριάκου, αλλά και στην τύχη αφού επιλέγηκε με κλήρωση.

Το τελικό αποτέλεσμα ήταν 3-2 υπέρ του Αποέλ. Το νικητήριο γκολ πέτυχε ο Γιοβάνοβιτς στο 17' της παράτασης και ενώ η κανονική διάρκεια του αγώνα έληξε με το ισόπαλο 2-2.

Για την ομάδα μας σκόραραν οι Σισέ στο 19’ και ο Ραντουκάν με πέναλτι στο 42’.

Τον τελικό επισκίασε η προκλητικά ευνοϊκή διαιτησία υπέρ του Αποέλ του Στέλιου Τρύφωνος.

Share this Article on :

29 ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΜΙΛΗΣΑΝ! ΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΕΔΩ!:

Ανώνυμος είπε...

thoma se theloume piso esi ena mas ksanakameis megalous...ego blepo na min erxomaste pano me auti ti dioikisi

Ανώνυμος είπε...

Οι Εφιάλτες αδέλφια δεν θα λείψουν από την δική μας ράτσα (ΦΥΛΗ). Τα προσωπικά συμφέροντα και οι διαπροσωπικές πικρίες δημιουργούν πάντοτε νέους Εφιάλτες.

Ας ζήσουμε με αυτό και ας μεγαλουργήσουμε ξέρωντας πως συνάμα με τους έξωθεν εχθρούς θα έχουμε πάντα και τους ΕΦιάλτες.

ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΨΗΛΑ ΤΑ ΛΑΒΑΡΑ ΨΗΛΑ.
ΑΙΜΑ ΤΙΜΗ ΑΕΚ ΜΙΑ ΖΩΗ

Ανώνυμος είπε...

Σύμφωνω να ερτει πισω ο Θωμας, για να ξοφλήσει τις 140,000 ευρώ μίζες που επιασε ο παρεας του ο Πετρος Μήνα (Μανατζερ παικτών) για τα κρεατα που μας εφεραν περσι και οδηγησαν την ομαδα στην Β κατηγορια.

Ανώνυμος είπε...

otan teliosi o oikonomikos elexos pou kanoun i elektes tou somatiou kai o thomas alla kai esis ta thomouthkia pou sas vali na grafete ena vourate na xostite

Ανώνυμος είπε...

na feroume ton thoma pisw proedro, ton makario proedro tis dimokratias tsie na odoigoume aloga tsie na miniskoume mesa se spilies tsie na kinigoume me ta akontia... thoroume mprosta reeeee

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδια πηγαμε β κατηγορια και αυτο το παθημα δεν μας εγινε μαθημα,ακομα ειμαστε χωρισμενοι σε δυο στρατοπεδα,συγχαρητηρια σε ολους μας,συνεχιστε αυτη κοντρα και θα παμε μπροστα,ξυπνηστε επιτελους αφηστε πισω αυτη τη καταραμενη σεζον να παει στο διαολο και κοιταξετε το μελλον να φερουμε την αεκαρα μας εκει που της αξιζει να ειναι,στη κατηγορια των μεγαλων. ΕΝΑΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΑΕΚΤΖΗΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΙΤΡΙΝΟΠΡΑΣΙΝΟ ΠΡΟΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΓΕΜΙΣΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΤΟΥΣ ΜΑΧΗΤΕΣ ΤΗΣ ΑΝΟ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΩΝΙΑ???

Ανώνυμος είπε...

Αδελφέ Προδρομίτη,

Δεν υπάρχει λόγος να δηλώνεις τα κοινωνικοπολιτικά σου πιστεύω αφού η ΑΕΚ μας δεν είναι πολιτικοποιημένο σωματείο. Η ΑΕΚ είναι το παρελθόν το παρόν και το μέλλον της Ελληνικής ιστορίας της πόλης μας.

ΕΥΓΕ για τα σχόλια σου περί διχόνοιας στο σωματίο σου γιατί και εγώ πιστεύω ότι αυτό είναι το πρόβλημα μας, η διχόνοια. Για διαπροσωπικές διαφορές πήγαμε φέτος στην β και αν δεν προσέξουν κάποιοι θα έχουμε κι άλλα προβλήματα.

ΑΙΜΑ ΤΙΜΗ ΑΕΚ ΜΙΑ ΖΩΗ

MICHALIS είπε...

ΡΕ ΜΑ ΠΟΣΟ ΤΤΟΠΠΟΥΖΟΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ.ΔΑΜΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗΤΕΡΗ ΣΦΑΓΗ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΣΥΖΗΤΑΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΘΩΜΑΕΣ ΤΖΑΙ ΤΟΥΣ ΓΙΑΝΝΗΕΣ ΤΖΑΙ ΤΟΥΣ ΚΩΣΤΙΕΣ, ΑΝΤΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΥΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ ΚΛΠ ΚΛΠ. ΤΟΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΑ ΕΚΑΜΑΝ ΤΟΥΤΑ ΘΩΡΟΥΝ ΜΑΣ ΤΖΑΙ ΓΕΛΟΥΝ ΤΖΑΙ ΛΑΛΟΥΝ ΕΝ ΤΖΑΙ ΛΛΗΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΚΑΜΑΜΕΝ, ΑΦΟΥ ΤΡΑΒΑ ΤΑ Ο ΚΟΛΟΣ ΤΟΥΣ.

Ανώνυμος είπε...

Κανεί ρε παιδιά με τούντη διχόνια. Εν το καταλάβατε ότι με τέτοια νοοτροπία εν θα καταφέρουμε να βγούμε πάλι πάνω. Πότε θα ξυπνήσουμε επι τέλους. Ρε η Πέγεια έχει 6 χρόνια που έγινε και εκατάφερε να πάρει τον πρώτο της τίτλο. Ομάδα που επήρε τελικό 2000 άτομα με το ζόρι!!! Τι άλλο να πούμε. Επι τέλος ας σοβαρευτούμε να στρωθούμε στην δουλεία όλοι μας και κανεί πιο με Θωμάδες και λοιπούς "βαρβάρους". Το παρελθόν τελείωσε το θέμα είναι τι θα κάμουμε ΤΩΡΑ. Τα λάθη ας μας παραδειγματίσουν να μην ξαναπάθουμε τα ίδια.

Παρεπιπτόντος πως και δεν διακόπηκε ο τελικός από τον κύριο Τράττο, όταν ρίξαν φωτοβολίδες της Πέγειας; Μόνο οι δικές μας ήταν "δολοφόνες";

Φίλοι συναγωνιστές ΞΥΠΝΑΤΕ...Αν δεν το καταλάβουμε αυτό, τα κακά μας εν μπροστά ακόμα

El Skaliotis

Ανώνυμος είπε...

Γεια σας,

Πρώτη φορά γράφω στο πραγματικά εντυπωσιακό μπλοκ της ομάδας.. το οποίο στα μάτια όλων μας είναι και η επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας αφού η δήθεν επίσημη ιστοσελίδα ανανεώνεται κάθε αγίου Π....

Ο Κύριος Τρύφωνος μας έκλεψε το κύπελλο και είμασταν στο ίδιο έργο (ΤΗΝ ΜΠΑΝΑΝΙΑ) θεατές. Εμείς όμως σαν Σκαλιώτες.. σαν αρνιά και σαν κομπάρσοι φύγαμε με το κεφάλι κάτω.. αφήσαμε τους αποελίστες να το πάρουν στην πόλη μας.. να το κλέψουν μέσα από τα χέρια μας έστω και αν είμασταν η πραγματική ομάδα στον αγωνιστικό χώρο. Πολλές φορές σκέφτουμαι ποιες θα ήταν οι επακόλουθες αλλαγές εάν η Αεκ έπερνε το κύπελλο και το 2006. Μόνο σκεφτείτε σε τι βαθμό θα βοηθούσε την μικρή μας ομάδα η οποία είναι ομαδούλα πλέον εάν μέσα σε 3 χρονιές πέρναμε το κύπελλο 2 φορές.

Ο τελικός του 2006 ήταν ο τελευταίος αγώνας που επαρευρέθηκα της αγαπημένης μου Άεκ. Ο λόγος δεν είναι μόνο οι αποτυχίες της ομάδας αλλά και η ασυνήθιστα ηλίθια νοοτροπία που διακατέχει τους φιλάθλους μας. Επίσης πλέον θεώρω απαράδεκτο να βλέπω 11 άχρηστους που η μόνη τους έγνοια είναι να γυρίζουν στα καφέ και να αποτριχώνουν τα πόδκια τους και να πληρώνω 10 ευρώ τον κάθε αγώνα. Προσωπικά πιστεύω ότι το μόνο πράμα που απέμεινε της Αεκ και το μοναδικό αξιόλογο στοιχείο της Αεκ είναι αυτό το μπλοκ. Δεν τα γράφω αυτά για να λυπήσω κανένα αλλά ούτε και να κατακρίνω καμία διοίκηση ή διαχειρηστή του μπλοκ. Είναι όμως η πικρή αλήθεια και είναι και το συναίσθημα ενός αρκέτα μεγάλου ποσοστού των οπαδών της Αεκ.. κανείς όμως δεν το περιγράφει. Είμουν από τα άτομα που επίστευκε ότι ίσως να έφερνε κάτι καλό η διαβάθμιση... από 'τι φαίνεται όμως συνεχίζουμε στο ίδιο μας σκαλιώτικο, οπισθοδρομικό τροπάριο.


Σας ευχαριστώ,
Ένας πρώην οπάδος της Άεκ, νυν φίλαθλος..

Ανώνυμος είπε...

Enna ithela na rwtisw giati eshete sta links tin efimerida politis.. opote to thoro jino to link gia paradeigma vrazei to aima mou..toulaxiton valte allo kammia efimerida.. oi logoi pistefko oti en olofaneroi.. (laleite oti ta politika en exoun thesi.. alla mono je mono pou eshete tin sigkekrimeni efimerida se link en enoxlitiko)

Ανώνυμος είπε...

file,
oti niothis to niothoume kai emis.
ton teliko tou trifona to 2006 den to xexname kai emis.
ta sinexomena dikitika lathoi pou mas ekanan omadoula opos sosta ipes mas exoun kourasi kai emas.
i elpida oti isos i b katigoria mas kani kalo to ixame kai emis.
tin pikra sou tin kouvalame kai emis.

ALLA EMIS POTE DEN THA GINOUME PROIN OPADOI TIS AEK AND NUN FILATHLOI!!
SE KALO FILIKA NA VALIS TIN PIKRA SOU STIN PANTA OPOS KANOUME KAI EMIS KAI NA EXIS TIN AEK STIN KARDIA SOU EPISTREFONTAS KONTA MAS. AN OI XILIADES SAN ESENA OPODOI TIS AEK DEN APOMAKRINONTA APO TIN OMADA MAS ISO NA MIN FTANAME ETHO POU IMASTE SIMERA. SKEFTOU LIPON KAI ESI OPOS KAI EMIS TIN ESTO PARAMIKROI EFTHINI POU EXIS.

FILIKA

Ανώνυμος είπε...

ate tora! se piraxe to link tou politi esena? kirieleison! kai apo pote mia efimeritha einai politiki thesi. asta afta re file kai kita tin omada mas.

Ανώνυμος είπε...

Μετα και την ψεσινη Γενικη συνελευση της ομαδας θελω να εκφρασω ορισμενες αποριες και προβληματισμους που εχω.
Κατα γενικη ομολογια το νεο συμβουλιο ειναι το λιγοτερο δυνατο απο αποψης οικονομικης επιφανειας τον μελων. Κανενας απο το παλιο συμβουλιο, το περσινο δεν ακολουθησε τον Προεδρο στο οραμα του για την ΑΕΚ, αυτο ειναι τυχαιο?, κανενας παλιος παραγοντας τον διοικησεων Θωμα Κυριακου η Ντινου Λευκαριτη δεν ακολουθησε το Προεδρο στο νεο του οραμα, αυτο ειναι τυχαιο? Θα μπορεσει αυτη η διοικηση να αναλαβει το βαρος του Μπατζετ τις φετινης χρονιας?
Στην πιο δυσκολη χρονια της ομαδας μετα την περσινη βλεπουμε δυστυχως οραματα που εμπεριεχουν ΤΡΟΜΕΡΟ ΡΙΣΚΟ.
Θα φερουμε προπονητη ο οποιος ξεκινησε την καριερα του απο πωλητης της AUDI (wikipedia)με αποτυχεμενο περασμα απο Ισραελ και με 1-2 χρονια προπονητης στη αναπτυγμενη ποδοσφαιρικα Μαλτα.

Θα φερουμε επισης τον γιο Κροιφ ο οποιος τωρα σταματα το ποδοσφαιρο και θα ξεκινηση καριερα σαν Τεχνικος Διευθυντης στην ομαδα μας,δηλαδη θα μαθει πας την ρασιη μας.
Στην πιο κρισιμη χρονια της ποδοσφαιρικης ΑΕΚ και με την τρομερη οικονομικη κριση, που κακα τα ψεματα επηρεαζει τις χορηγιες και τους χορηγους μας, η πρωτη κινηση της νεας διοικησης ειναι η απομακρυνση του Κυριου Ανδρεα Μιχαιλιδη με την αναλογη αποζημιωση.

Πραγματικα σαν φιλαθλος αυτης της ομαδας διερωτουμε τη εχουμε κανει να αξιζουμε να τρωμε τον ενα πατσο μετα τον αλλο απο αυτη την ομαδα.

Δεν θα κλεισω με το γνωστο μακαρι να διαψευστω, διοτι ειμαι σιγουρος οτι ΔΕΝ. Το ενστικτο του φιλαθλου σπανιως βγαινει λαθος, χαρακτηριστηκοτερο παραδειγμα περσι που λεγαμε ολοι για τον Σαββα οτι δεν καμνει, και ομως σιωπησαμε και ειδαμε ολοι τα αποτελεσματα. Γιαυτο εγω τα γραφω σημερα που ειναι νωρις.
ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΚΥΡΙΕ ΕΛΛΗΝΑ Η ΑΕΚ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΣΜΟΥΣ.

Ανώνυμος είπε...

Τελικά ο Ποιητής κατάφερε να δημιουργήσει συνδυασμό…με φόντο τη Β’ Κατηγορία. Πάντως φήμες από τις Φοινικούδες αναφέρουν ότι μέλη του συνδυασμού του βρίσκονται μόνο φίλοι και συγγενείς… κανείς άλλος.

Η Παράγκα έχει μια απορία: Πως γίνεται ένας πρόεδρος ενώ ολόκληρο το συμβούλιο του παραιτήθηκε και για ένα μήνα δεν βρήκε στήριξη από ΚΑΝΕΝΑΝ σοβαρό παράγοντα, αυτός να επιμένει να παραμείνει στην προεδρία;

Μήπως για την αγάπη του για την ομάδα ή μήπως για κάτι άλλο;

Ο χρόνος θα δείξει, αλλά ο Παράγκας μυρίζεται υπόθεση Μέγα Αλέξανδρου και Νέας Σαλαμίνας...δηλαδή να βουλιάξει το καράβι...

Πάντως ο Ποιητής θα μπορέσει να συνεχίσει το έργο του χωρίς άγχος και έτσι θα μπορέσει να φέρει στο σωματείο και άλλες «επενδύσεις» τύπου Αλέξανδρου Πάγκαλη και Ιβάν Κάμπο…

Ο Παράγκας δεσμεύεται με αποκαλύψεις την Δευτέρα, όσο αφορά την σχέση του Ποιητή με τον πατέρα του Πάγκαλη, με τον Κάμπο, τον Κρόιφ και γιατί επέλεξε ένα πρώην πωλητή της Audi για προπονητή της ΑΕΚ...

ΑΡΧΙΣΑΜΕ ΝΑ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΤΟ ΠΕΡΙΓΕΛΟ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ

Ανώνυμος είπε...

Από παράγγα: "Τελικά ο Ποιητής κατάφερε να δημιουργήσει συνδυασμό…με φόντο τη Β’ Κατηγορία. Πάντως φήμες από τις Φοινικούδες αναφέρουν ότι μέλη του συνδυασμού του βρίσκονται μόνο φίλοι και συγγενείς… κανείς άλλος.

Η Παράγκα έχει μια απορία: Πως γίνεται ένας πρόεδρος ενώ ολόκληρο το συμβούλιο του παραιτήθηκε και για ένα μήνα δεν βρήκε στήριξη από ΚΑΝΕΝΑΝ σοβαρό παράγοντα, αυτός να επιμένει να παραμείνει στην προεδρία;

Μήπως για την αγάπη του για την ομάδα ή μήπως για κάτι άλλο;

Ο χρόνος θα δείξει, αλλά ο Παράγκας μυρίζεται υπόθεση Μέγα Αλέξανδρου και Νέας Σαλαμίνας...δηλαδή να βουλιάξει το καράβι...

Πάντως ο Ποιητής θα μπορέσει να συνεχίσει το έργο του χωρίς άγχος και έτσι θα μπορέσει να φέρει στο σωματείο και άλλες «επενδύσεις» τύπου Αλέξανδρου Πάγκαλη και Ιβάν Κάμπο…

Ο Παράγκας δεσμεύεται με αποκαλύψεις την Δευτέρα, όσο αφορά την σχέση του Ποιητή με τον πατέρα του Πάγκαλη, με τον Κάμπο, τον Κρόιφ και γιατί επέλεξε ένα πρώην πωλητή της Audi για προπονητή της ΑΕΚ..."

Από ότι ακούγεται όλοι οι πιο πάνω είναι πελάτες της επενδυτικής εταιρίας που αντιπροσωπεύει ο Έλληνας!

Ανώνυμος είπε...

Πολύ σημαντικά τα όσα λέει ο Παράγγας σήμερα. Δυο πρώτες σκέψεις για το θέμα: (1) Μια ερμηνεία είναι πως αν οι άλλοι παράγοντες και μέλοι όντως ξέροντας τα πιο πάνω τον άφησαν να συνεχίσει σαν πρόεδρος, αυτό λέει ότι δεν νοιάζονται (που δεν τους τιμά καθόλου) ή απλά δεν μπορούν και εγκαταλείπουν την ΑΕΚ στην τύχη της (στα συμφέροντα μιας εταιρίας με άλλα κίνητρα). (2) Μια άλλη πιο θετική γωνιά να το δούμε είναι πως έστω ότι ο Έλληνας προωθεί τα συμφέροντα μιας ξένης εταιρίας όσον αφορά εργοδότηση πελατών της απο την ΑΕΚ, ίσως το κάνει και με κάποια ανταλλάγματα όσον αφορά ξένη επένδυση από την εταιρία προς την ΑΕΚ και βοήθεια σε θέματα οργάνωσης και μάρκετινκ.
Αυτό θα φανεί σύντομα. Αλλά πρέπει να έιμαστε σε επαγρύπνινση και με την καλόπιστη κριτική μας να πιέσουμε τον Έλληνα προς πιο σίγουρες λύσεις. π.χ. αν φέρει ένα Λούη Στεφανή στο τεχνικό τιμ συν κάποιους καλούς σίγουρους κύπριους παίκτες (π.χ. Ανδρέα Κωνσταντίνου) και κάποιους ξένους από το κυπριακό πρωτάθλημα τότε τα πράγματα αλλάζουν. Ευελπιστώ ότι και ο Κρόϊφ με κάποιες διασυνδέσεις ίσως φέρει και 3-4 ξένους παίκτες ψηλού επιπέδου που δεν θα μπορούσαμε να φέρουμε απλά βλέπωντας DVD ως συνηθίζαμε.

Ανώνυμος είπε...

Πολύ σημαντικά τα όσα λέει ο Παράγγας σήμερα. Δυο πρώτες σκέψεις για το θέμα: (1) Μια ερμηνεία είναι πως αν οι άλλοι παράγοντες και μέλοι όντως ξέροντας τα πιο πάνω τον άφησαν να συνεχίσει σαν πρόεδρος, αυτό λέει ότι δεν νοιάζονται (που δεν τους τιμά καθόλου) ή απλά δεν μπορούν και εγκαταλείπουν την ΑΕΚ στην τύχη της (στα συμφέροντα μιας εταιρίας με άλλα κίνητρα). (2) Μια άλλη πιο θετική γωνιά να το δούμε είναι πως έστω ότι ο Έλληνας προωθεί τα συμφέροντα μιας ξένης εταιρίας όσον αφορά εργοδότηση πελατών της απο την ΑΕΚ, ίσως το κάνει και με κάποια ανταλλάγματα όσον αφορά ξένη επένδυση από την εταιρία προς την ΑΕΚ και βοήθεια σε θέματα οργάνωσης και μάρκετινκ.
Αυτό θα φανεί σύντομα. Αλλά πρέπει να έιμαστε σε επαγρύπνινση και με την καλόπιστη κριτική μας να πιέσουμε τον Έλληνα προς πιο σίγουρες λύσεις. π.χ. αν φέρει ένα Λούη Στεφανή στο τεχνικό τιμ συν κάποιους καλούς σίγουρους κύπριους παίκτες (π.χ. Ανδρέα Κωνσταντίνου) και κάποιους ξένους από το κυπριακό πρωτάθλημα τότε τα πράγματα αλλάζουν. Ευελπιστώ ότι και ο Κρόϊφ με κάποιες διασυνδέσεις ίσως φέρει και 3-4 ξένους παίκτες ψηλού επιπέδου που δεν θα μπορούσαμε να φέρουμε απλά βλέπωντας DVD ως συνηθίζαμε.

Ανώνυμος είπε...

kani re kani. kani na xtipate afti tin omada. den pori allo. ftani. tin skotosate persi. ftani. lipithite ton agno kosmo. eleos pleon me piramata kai ipoptes kinisis!

kai gia na miloume anixta anonime 9.20 kai ego fonaza NA FIGI o thomas kyriakou alla na sou po kati file anonime 9.20......

PROTIMO XILIES FORES TON THOMA KYRIAKOU (2 TELIKOUS KYPELLOU KAI TETRADA SE PENTE XRONIA) PARA PIRAMATA KAI ADINATOUS SINDIASMO KAI AS EFAGE (AN ONTOS EFAGE) MIZES!

PARA NA TIS FAEI TIS MIZES O KAMPOS(POU OTAN IRTHE EGO XARIKA MIPOS KAI MAS PEXI)H O KATHE KRIOF KALITERA NA TIS FAEI O THOMAS (AN ONTOS ETROGE)!

MAS VLEPO XANA STA XORKA TOU XRONOU.

Ανώνυμος είπε...

ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Ο ΜΑΡΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΜΑΘΕ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ - ΠΑΘΗΜΑ ΠΕΡΣΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΛΑΘΟΣ,ΣΑΒΒΑΚΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ, ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΙ ΔΙΑΟΛΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΕΙΝΑΙ!
ΤΩΡΑ Η ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΠΙΟ ΠΑΛΙΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΟΥΝ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΡΙΝΟΥΝ ΜΕΤΑ.
ΑΝΑΡΩΤΙΩΜΑΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΝΟΡΘΩΣΙΑΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΕΛΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ? ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΞΥΠΝΟΙ ΑΠΟ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΕΙΧΑΝ ΕΝΑ ΠΛΑΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΩΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΟΤΙ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ, ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ, ΜΕΓΑΛΟΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΕΦΕΡΝΕ, ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΥΧΕΡΕΙΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΝΑ Η ΔΥΟ Η ΑΚΟΜΑ ΤΡΕΙΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΤΑ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΟΣ.ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΣΤΑΤΙΚΟ ΤΗΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ ΤΟΥΣ.

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ - ΠΑΦΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Re paidkia gia onoma tou 8eou.. Empika na chekarw mes to wikipedia gia touto ton perivoito proponiti pou n na feroume je emeina ta .
En je agxonei me to oti itan politis mes tin AUDI.. je o mourinho itan metafrastis sti barca je eginike proponitis meta . jino pou me agxonei n oti se opia omada epie n emeine parapanw pou ena match . Je tin xronia stin malta n tin sxoliazw giati to prota8lima tis maltas n opws jino tis 3 katigorias Kiprou. N ta kserw gia tou xronou opws ta 8wrw ta pramata je mes tis metagrafikes kiniseis ton allwn omadwn pou n na kindinefsoun (alki olimpiakos klp) dioti n jines pou prepei na koitazoume opws mas ekatantisan , meta ti doksa eimaste to proto favori gia diava8misi..
Elpizw pws n na fkw pseftis alla n ta kserw ...

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΕ ΠΙΑΝΕΙ Η ΑΠΕΛΠΗΣΙΑ ΜΕ ΟΣΑ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ. ΘΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΕΝΑ ΠΩΛΗΤΗ ΤΗΣ AUDI ΓΙΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΑΙΚΤΗ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΤΩΡΑ ΤΕΡΜΑΤΙΖΕΙ ΤΗΝ ΚΑΡΙΕΡΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΕΧΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ, ΔΗΛΑΔΗ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ. ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΕΠΕΙΧΗΡΙΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΚ, ΕΝ ΜΑΣ ΜΕΙΝΕΙ ΑΓΚΩΝΗ ΚΑΙ Ο ΚΑΜΠΟΣ.

ΘΕΛΩ ΕΔΩ ΝΑ ΠΩ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ (ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ) ΑΝΔΡΕΑ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΖΗΤΗΣΩ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΣΟ ΣΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΦΕΡΘΗΚΑΜΕ. ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΝΑ ΜΑΣ ΞΑΝΑΕΡΘΕΙ.

ΚΥΡΙΕ ΕΛΛΗΝΑ ΔΕΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΣ ΚΑΛΑ, ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΡΑΒΗ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

Ίντα ξέρω φιλούθκια μου, μακάρι και ελπίζω να μην γίνει αυτό που όλοι φοβόμαστε, γιατί με τους περιματισμούς που αρκέψαμεν πάλι του χρόνου εννά παίζουμε με τον Διγενή....

Τσείνα που είπεν ο παράγκας εν πολλά σημαντικά τσε πράγματι δείχνουν που οδηγήται πάλι η ΑΕΚ μας. Όντως εκαταντήσαμε κωμοδία τσε ούλλοι γελούν πας την ράσιην μας..ούτε αίγια φούξια να είμαστουν..by the way εν εμπορούσαν να εββάλαν τσε τον Βατζελή με την Ππινού στο νέο μας διοικητικό συμβούλιο;;;εννά είχεν τσε καλύττερο image!!!

Τσε ρωτώ τον πρόεδρο της ομάδας μας: Καλά κύριε Έλληνα ο Μιχαηλίδης που μας έσωσεν την χρονιά εν μας κάμνει τσε του χρόνου, τσε κάμνει μας ένας προπονητής που άμα δεις το που δούλεψε τσε τι πέτυχε, μόνο για Γ κατηγορία κάμνει τελικά;

Τσε πόσα λεφτά εννά πληρώσουμε στον κύριο Ανδρέα Μιχαηλίδη, που ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ήταν που τους λίγους προπονητές που ήρταν στην ΑΕΚ τσε κερδίσε τον ΣΕΒΑΣΜΟ όλων των ΑΕΚτζήδων;

Θα ήθελα να του πω του κύριου Ανδρέα ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για ότι έκαμε και λυπούμε που εν θα τον έχουμε και του χρόνου, τσε νομίζω όλοι έτσι νιώθουμε....πιστεύω αξίζει να τιμηθεί από τον Σύνδεσμο Φιλάθλων της ΑΕΚ, τσε ας του δουν τούντο θέμα οι Φρουροί...

Εν εμπορούσες κύριε πρόεδρε να πεις του Κροϊφ(που εννά κάμει practice πάνω μας τεχνικός διευθυντής)κοίτα ρε Ολλανδέ, δαμέ έχουμε ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ με άλλον προπονητή τσε εν μας συμφέρει να το σπάσουμε, τσε εξ άλλου εν καλός με τούτον θα δουλέψεις προς το παρόν, τσε να καρτερά ο παρέας σου που εν στην Βαλετα τωρά;

Γιατί δεν φωνάζεις να έρτουν σε διάφορα πόστα ο Μηνά, Στεφανή, Νικολάου, τουλάχιστον έτσι για να δείξεις ότι ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΙΣ τούντα άτομα που προσφέραν στην ΑΕΚ και μπορούν να μας προσφέρουν που άλλο πόστο;;;

Εν νομίζεις ότι εν παρακινδυνευμένο μόλις εφκήκαμε κατηγορία να προχωράς ΜΟΝΟΣ σου σε αμφίβολες λύσεις; Εσκέφτηκες κύριε προέδρε τι θα γίνει αν στις πρώτες 5-6 αγωνιστικές η ομάδα εν πάρει τα αναμενόμενα αποτελέσματα;;; Γιατί να ξέρεις κύριε Πρόεδρε ΕΚΑΜΑΜΕΝ τσε ΚΑΜΝΟΥΜΕ ΠΟΛΛΟΙ ΥΠΟΜΟΝΗ σαν φίλαθλοι...στηρίξαμε την ομάδα στην Β κατηγορία, εκάμαμεν ρεκόρ εισητηρίων διαρκείας, εφκήκαμεν με το αχχα βάχχα πάνω, αλλά πιστεύεις ότι εννα αντέξουμε ξανά να βλέπουμε την ΑΕΚ να πηγαίνει διαβάθμιση;;;

Kimonmaniac

Ανώνυμος είπε...

VRAZI TO GEMA MOU, EIXAME TON THOMA ME TA KALA KAI 1000 KAKA TOY, TORA IVRAMEN TON TOUTON. O ALLOS ME TIS MIZES TOYTOS ME TIS BIZNESS.

AX RE KATARAMENE AEKTZI NA MEN BORIS NA SIKOSIS KELLE.

Kitrinoprasinos Piretos είπε...

Amanamou proponiti pou pame na feroume... kalan re, o ellinas kotziamou epixirimatias tze enikseri na kamnei search sto wikipedia?? oute enas mes to simvoulio? Elpizo na ine gia plaka pou edimosiefthike to sigkekrimeno arthro.

I mappa pou katexei o Ellinas en osi katexei kai ena 10xrono kopelloui, xoris dosi ipervolis. Emilisa me ton athropo prosopika tze ksero an katalavi pou mappa. O athropos ine poli kalos epixirimatias, kseri na diaxirizete xrimata, alloste exei ependitiki etereia kai diaxirizete xrimata kai kanei ependiseis gia allous pou ine polla sovari ipothesi na petixis se touton ton tomea. O Ellinas skeftete san epixirmatias tze xeirizete tin aek san epixirisi kai oxi san athlitiko somateio afou enne tis mappas o athropos. Alla oso aektzies nomizete oti eisaste eseis oloi en tze toutos, ine arrostos gia tin AEK tze giafto evale ton egoismo kato tze evale pisma na vrei enan sindiasmo na igithi toutos tis AEK. O athropos fenete na eshi orama tze na men foate na analavi riska. Tora gia to simvoulio en tha sxoliaso, ta parapano onomata en ta ksero alla apoti katalavo, kapioi doulevoun h sinergazonte me afton kai kapioi einai siggenis. O xronos tha diksi pou tha mas odigisoun.

To allo thema tora, O Jordi Cruyff, asxeton an ine empiros h kamni gia tzino to posto. Sigoura kati parapano prepi na kseri pou to hadjipieri sto posto tou texnikou diefthinti. Mono pou to onoma tze tis omades pou epekse, tze tou patera tou prepi na ine ilithios na men ferei 5-6 pektarades. En mpori na tou pei o papas tou 5-6 pektes na ferei pou pezoun ollandia ktl. Afou tora ksekina tin kariera tou, logiko ine na kami dinato ksekinima gia na ftiaksi onoma. Mono an fanei ilithios kai anti-epaggelmatias mpori na ta paei asxima se touton to tomea. O hadjipieris o eksipnos epeie argentini prin 2 xronia gia to apoel na tou ferei pektes tze 1 mina en eksortose na evri pekti...

Klinontas thelo na pw oti prepi na erti enas proponitis me ar***dia, na voithisi ston pitharxiko tomea, ston psixologiko kai na evrei tin sosti podosferiki eikona tis omadas. Tous pektes as tous feri o Cruyff. Ego exo tou tifli empistosini.... Alla mono pou ediavasa sto wikipedia oti o Ton Caanen epiren ton Cruyff stin valeta persi kamnontas ton arxigo tze tora o Cruyff theli na ton ferei stin AEK proponiti katalavete oti kseplironte xares tze elpizo na men tin fkaloume etsi oullo to kalotzeri. Diladi Na thoroume ton Cruyff na kseplironni xares kamnontas tin AEK panairi...

Ante geia sas kai elpizo na ginei kamia stravi stin diapragmatevsi tou simvolaiou tze xalasi i simfonia me ton Ton Caanen

Ανώνυμος είπε...

To simvoulio pou evkalame ine to kalitero pou emporouse o ellinas na evri giati opio onoma pou tous proin akouetoun o enas emirize mas ke o allos evroma mas ke sto telos kanenas en ethele na nekatothi afou gia oulous ixame kati kako na poume.

o mixailides en ekamne na min sti 1 katigoria ke touto dixnito i istoria tou ke kani me to paramithi me ta lefta giati o mixailidis itan na piani parapano pou oti enna pianoun ouli mazi i proponites ke texniki diefthintes tou xronou mazi.

en mas kamni o kroif?
kani olan axapari ouli sas pou mourmourate xerete inta pou simeni na mathis mapa stes akadimies tis barcelona? na pexis mapa stin barcelona ke stin man united? katalavete inta pou simeni na ise gios tou kroif inta diasindesis exi toutos o anthropos ke ti mpori na kami gia tin AEK?
kani sior skeftite oti akoma pezi mapa ine 35 xronon ke exi to UEFA A stin proponitiki

En mporo na akouo to kathe axaparo na lali en risko o kroif skeftite touta pou sas egrapsa prin na ton xana katigorisete ton anthropo ke na dite sto telos oti o kroif tha allaxi oi mono tin omada mas alla ke tin istoria tis omadas mas

Ανώνυμος είπε...

O PARANGAS INE O PAVLIDES O IDIOKTITIS TOU PROTATHLIMA.COM POU ITAN STO SIMVOULIO TIS AEK PERSI KE PARETITHIKE TA SIMPERASMATA INE DIKA SAS

Ανώνυμος είπε...

ANONIME 2.31 SINFONO MAZI SOU SE OLA EXTOS APO ENA PRAGMA.

SINFONO MAZI SOU GIA TON MICHAELIDI. KARFI DEN MOU KEGETE POU EFIGE O MICHAELIDIS. AN DEN EFEGE TORA THA EFEGE SE LIGOUS MINES. APLA O KOSMOS MAS FENETE NA TON SINPATHISE GIA TA POLLA XERETISMATA POU ETHINE STIN KERKIDA KAI TA XAMOGELA!
KAI ASI MIN MOU PI KANIS OTI O MICHAELIDIS MAS EFERE PANO EPIDI AN IXE ALLI OMADA NA THELI NA ANEVI AKOMA THA TREXAME ME TIN OMADA POU ESTISE O SAVVAS. ASE POU PIRAME KAI PONTOUS APO DIKASTIKI KAI DIETISIES. TO MONO KALO TOU MICHAELIDI MAS EFERE TON MENDEZ. NA PAEI STO KALO.

KAI ME TON KROIF DEN EXO PROVLIMA. AS ERTHI. PARAKOLOUTHI TIN AEK KAI TO KIPRIAKO PODOSFAIRO ETHO KAI MINES ARA MPORI NA KANI ERGO O ANTHROPOS. THA DOUME.

EKI POU DIAFONO MAZI SOU FILE INE STIN PROTI SOU PARAGRAFOS. KANIS APO TOUS KALOUS PARAGONTES DEN THELAN NA SIMETEXOUN ME TON KIRIO ELLINA. OLOI POU ITAN MAZI TOU PERSI EFIGAN (DEN SOU INE PARAXENO AFTO?) KAI TO SINVOULOI MAS TORA DEN EXI OUTE EMPIROUS APO PARASKINIA OUTE DYNATOUS PALIOUS PARAGONTES. TO OTI DEN TON STIRIXE KANIS AKOMA KAI AFTOI POU TON FERAN STO EPIKENTRO PERSI EMENA ME PROVLIMATIZI AFANTASTA.

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχώς η αχαριστεία δεν είναι ποινικό αδίκημα ανώνυμε 11.24 ...τουλάχιστον ένα ευχαριστώ οφείλουμε στον Κύριο Μιχαηλίδη για ότι έκαμε, γιατί κακά τα ψέματα αν είχαμε τον Σαββή του χρόνου θα παίζαμε με Σαλαμίνα ντέρπυ κορυφής...

Κώστας από Καμάρες

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με ακατάλληλο περιεχόμενο δεν θα δημοσιεύονται.

Παρακαλούμε όπως βάζετε ΟΝΟΜΑ ή ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ για να δημοσιευθεί το σχόλιό σας.

 

© Copyright A.E.Kition blog 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.