News Update :

19-3-1950

Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012

Σαν σήμερα το 1950 η Ε.Π.Α. αντιμετώπισε στο Γ.Σ.Π. την Ανόρθωση για τον τελικό κυπέλλου. Η ατμόσφαιρα ήταν τεταμένη με αρκετό φανατισμό. Η ΕΠΑ πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση έχοντας 2 δοκάρια καθώς και ένα γκολ του Χειμωνίδη που λανθασμένα ακυρώθηκε σύμφωνα με τον τύπο της εποχής. Αντίθετα προς τη ροή του αγώνα η Ανόρθωση σε μια αντεπίθεση στο 79’ πέτυχε το 1-0 με τον Κώστα Βασιλείου, αλλά στο αμέσως επόμενο λεπτό η ΕΠΑ κέρδισε πέναλτι. Ο Τερζιάν που ανέλαβε να το εκτελέσει ευστόχησε, αλλά ο διαιτητής χωρίς αιτία αποφάσισε να επαναληφθεί με αποτέλεσμα ο τερματοφύλακας της Ανόρθωσης Κώτσιος να αποκρούσει τώρα το πέναλτι! Αυτό το διαιτητικό παράδοξο έφερε τους οπαδούς της ΕΠΑ εξαγριωμένους μέσα στο γήπεδο και τον διαιτητή να διακόπτει τον αγώνα στο 82’. Ο τελικός τελικά επαναλήφθηκε στις 23-4-1950 με την Ε.Π.Α. να στέφεται κυπελλούχος επικρατώντας της Ανόρθωσης με 2-1.

Share this Article on :

5 ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΜΙΛΗΣΑΝ! ΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΕΔΩ!:

Ανώνυμος είπε...

Ποιοί φίλαθλοι εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο;

Ανώνυμος είπε...

ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΜΝΕΙΣ ΡΕ ΕΣΥ? ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΑΝΑΛΗΦΘΕΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΕΣΥ ΠΟΙΟΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΗΤΑΝ?
ΧΑ ΧΑ ΧΑ, ΕΓΩ ΞΕΡΩΤΟ, ΤΖΕ ΕΣΥ ΞΕΡΕΙΣ ΤΟ ΤΖΕ ΟΥΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΞΕΡΕΙ ΤΟ!!!

Ανώνυμος είπε...

Ελεύθεροι όλοι οι Μπάτσοι

Ντροπή και αίσχος αισθάνομαι γι ακόμη μια φορά που ζω και αναπνέω και ανέχομαι την σήψη και διαφθορά σε αυτόν τον τόπο.

Εμετικές οι σκέψεις μου και πυώδες απόστημα το τοπίο.

Όλοι οι μπάτσοι που κτύπησαν τους δύο φοιτητές είναι αθώοι γιατί άκουσον άκουσον, το βίντεο και οι φωτογραφίες δεν έγιναν αποδεκτές στα κωλοδικαστηρια μας.

Και αυτό σε συνέχεια των όσων προηγήθηκαν βλέπε ΚΙΤΑ κλπ κλπ κλπ….

Ξυπνάτε ρεεεεε Ξυπνάτε, αυτήν την κωλομπανανία οραματίστηκαν οι πρόγονοι μας???

Ανώνυμος είπε...

Αυτή τη μπανανία δημιούργησαν οι πρόγονοι μας φίλε μου καλέ. Στους απόγονους τους εναπόκειται να αλλάξουν το κατεστημένο. Είμαστε όμως όμηροι κι εμείς στην αδράνεια που τρέφει η μάσα και η ιδιοτέλεια. Ας θυμηθούμε τι έγινε πριν 17 χρόνια στο Λος Άντζελες όταν μια ανατριχιαστικά παρόμοια ετυμολογία προκάλεσε τη μαζική αντίδραση χιλίαδων πολιτών με αποτέλεσμα να υπάρξει μια ολόκληρη εβδομάδα απόλυτης αναρχίας με απολογισμό ζημιές ενός δις και 50 νεκρούς. Δεν προωθώ ανεγκέφαλες και βίαιες αντιδράσεις αλλά απλά δέστε την ειρωνία. Στο ΡΙΚ αυτή τη στιγμή ασχολούνται με τα ενδοκομματικά του ΔΗΚΟ έχοντας καλεσμένο τον Κάρογιαν να κλάνει πατάτες. Και μετά μου λέτε για επάνάσταση κατά της παράγκας και όλων των άλλων ευτράπελων που στοίχησαν μια κατηγορία στην ομάδα μας. Σκατά! Αυτό μόνο έχω να πω

Άλεξανδρος Κυριακίδης

Ανώνυμος είπε...

Τα παιδιά του Α.Συ.Φι. ΑΕΚ ας πάρουν την πρωτοβουλία να οργανωθούν με άλλους ΣΥ.ΦΙ. για να οργανώσουν κοινή διαμαρτυρία εναντίον της αστυνομίας και της Κυπριακής "δικαιοσύνης" την οποία φέτος γευτήκαμε και εμείς. Ας δείξουμε ότι εμείς διαφέρουμε λόγω αντίληψης και ιδεολογίας από όλα τα αρνιά και τους λύκους που βλέπουν μόνο το στενό ατομικό τους συμφέρων. Για την αξιοπρέπεια της ΑΕΚ και της Λάρνακας.

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με ακατάλληλο περιεχόμενο δεν θα δημοσιεύονται.

Παρακαλούμε όπως βάζετε ΟΝΟΜΑ ή ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ για να δημοσιευθεί το σχόλιό σας.

 

© Copyright A.E.Kition blog 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.