News Update :

Και ξανά προς τον... πάτο τραβά!

Δευτέρα 17 Νοεμβρίου 2008

Κανείς μας δεν ανέμενε ότι η προηγούμενη ομολογουμένως ανεβασμένη εμφάνισή μας με την ΑΕΛ θα ήταν απλά ένα πυροτέχνημα... Στον αμέσως επόμενο αγώνα επανήλθαμε στις συνηθισμένες μας πλέον χλωμές και ανιαρές εμφανίσεις. Όσο περνάει ο καιρός ο Γολγοθάς μας φαντάζει ανυπέρβλητος. Μετά από δυόμισι μήνες πρωταθλήματος έχουν αναλυθεί και συζητηθεί κατά κόρον όλοι οι παράγοντες που μας έχουν οδηγήσει σ’ αυτό το σημείο. Μάλιστα, είχαμε και σημαντικές αλλαγές τόσο στο διοικητικό συμβούλιο όσο και στην τεχνική ηγεσία. Αλλαγές που απ’ ότι φαίνεται δεν κατάφεραν να αλλάξουν και την αγωνιστική παρουσία των παικτών μας...

Η ομάδα μας παρουσιάστηκε για πολλοστή φορά δίχως φαντασία και ενέργεια. Οι παίκτες μας αγωνίστηκαν ωσάν να έκαναν αγγαρεία. Όσο κυλάει εις βάρος μας ο καιρός, τόσο αυξάνονται οι απαιτήσεις μας από τους παίκτες. Αλλαγές έγιναν, οι παίκτες μας όμως πότε θα αλλάξουν αγωνιστική συμπεριφορά; Πότε θα αποδώσουν όσο μπορούν και όσο πληρώνονται; Είναι επαγγελματίες ή απλά αγωνίζονται στην ομάδα μας part time; Λυπάμαι, αλλά από τη στιγμή που όλα αλλάζουν, αλλά οι παίκτες παραμένουν οι ίδιοι, τότε τι να υποθέσω; Συγκεκριμένοι παίκτες παρουσιάζονται διαχρονικά εκτός φόρμας, άλλοι απλώς κινούνται άσκοπα μέσα στο γήπεδο, κάποιοι όποτε ακουμπούν την μπάλα καταστρέφουν την όποια προοπτική επίθεσης. Επίσης, ορισμένοι πληρώνονται να ζεσταίνουν τον πάγκο ή την κερκίδα.

Είναι η πρώτη φορά που ασκώ κριτική στους παίκτες μας καθότι έχω εξαντλήσει κάθε όριο υπομονής. Έχω την ισχυρή άποψη ότι πρέπει να στηρίζουμε τους παίκτες διότι όπως και να το κάνουμε αυτοί είναι που φοράνε το σήμα της ομάδας και αγωνίζονται κάθε εβδομάδα! Όμως κι εγώ ως φίλαθλος, οπαδός και θεατής του ποδοσφαίρου έχω απαιτήσεις. Πληρώνω είσοδο για να παρακολουθήσω θέαμα και συνεπώς απαιτώ να δω θέαμα αντάξιο του εισιτηρίου μου! Φέτος νιώθω σαν να πληρώνω εισιτήριο για να παρακολουθήσω μια ταινία στον κινηματογράφο και ξαφνικά διαπιστώνω ότι παρακολουθώ μια ασπρόμαυρη ταινία χαμηλής παραγωγής με απαίσια ανάλυση. Ή ακόμα φανταστείτε να πηγαίνετε θέατρο και οι ηθοποιοί να ξεχάσουν τα λόγια τους! Και ο αθλητισμός θέαμα είναι και εμείς οι θεατές αναμένουμε να βλέπουμε θέαμα και όχι παρωδία.

Αγαπητοί μου φίλοι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, οφείλετε να αναλάβετε κι εσείς τις ευθύνες σας. Η προηγούμενη διοίκηση και ο τέως προπονητής τις ανέλαβαν, εσείς πότε και πώς θα τις αναλάβετε; Είμαι σίγουρος ότι μόνο εσείς ξέρετε τι πρέπει να κάνετε για να βγάλετε τους εαυτούς σας από το αδιέξοδο (και κατ’ επέκταση την ομάδα στο σύνολό της) και εύχομαι να το πράξετε λίαν συντόμως...




.
Share this Article on :

3 ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΜΙΛΗΣΑΝ! ΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΕΔΩ!:

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητοί φίλοι ΑΕΚτζήδες και διαχειριστές του blog, όλα αυτά που λέμε και γράφουμε όλοι μας είναι λίγο πολύ σωστά και ασφαλώς όλα ανεξαιρέτως έχουν απώτερο σκοπό το καλώς νοούμενο συμφέρον της αγαπημένης μας ομάδας, την οποία βλέπουμε να σέρνεται, να κατρακυλά και αυτή η κατρακύλα να μην έχει τελειωμό δυστυχώς. Αυτό που έχει σημασία στην παρούσα φάση κατα την δική μου άποψη όπως έγραψα και σε προηγούμενο μου σχόλιο, είναι να γίνουν γνώστες όλων αυτών και αυτοί που ηγούνται αυτού του σωματείου. Απολογούμαι προς τους διαχειριστές αν με το προηγούμενο μου σχόλιο τους έκανα "υπόδειξη" σχετικά με την εισήγησή μου, όμως εξακολουθώ να θεωρώ ότι αυτή την στιγμή της κρίσης θα ήταν πολύ ενδιαφέρον να ακούσουμε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ την θέση της επίσημης ΑΕΚ. Μεταφέρτε αν είναι εφικτό αυτές τις θέσεις και τους προβληματισμούς σε κάποιους του Δ.Σ. Είναι κατ'΄εμένα πραγματικά πολύ εκνευριστικό αυτό που συμβαίνει και ειλικρινά δεν μπορώ να αντιληφθώ τον λόγο. Πως γίνεται 3 ολόκληρες μέρες μετά το παιχνίδι να έχουν γραφτεί τόσα και τόσα στα ΜΜΕ αλλά όμως να μην έχει ΚΑΝΕΝΑΣ από το Δ.Σ το θάρρος να εκφράσει δημοσίως την επίσημη θέση του Δ.Σ. Ο κόσμος της ΑΕΚ απαιτεί να μάθει από αυτούς που ηγούνται τι πραγματικά συμβαίνει ή μάλλον για να το διατυπώσω καλύτερα, τι προτίθεται το Δ.Σ να πράξει προκειμένου να αναστηθεί αυτή η ομάδα. Ακούμε άλλες ομάδες με την πρώτη αποτυχία να βάζουν προστίματα με αναστολή, να "απειλούν" κάποιους πρωτοκλασσάτους τους ποδοσφαιριστές που δεν αποδίδουν κλπ. Εμείς τι κάνουμε κύριοι; Δεν μπορώ να κατανοήσω το σκεπτικό ειλικρινά. Λέτε να κυλάνε όλα ρόδινα και να μην το πήραμε χαμπάρι; Είναι η μόνη εξήγηση που μπορώ να δώσω.
Δώστε επιτέλους σημάδια ζωής...
Κάνατε που κάνατε την ομάδα μας ¨μ*******ο, τουλάχιστον προσπαθήστε έστω και την υστάτη να αναστρέψετε την κατάσταση προτού αυτή γίνει οριστικά μη αναστρέψιμη. Ήδη ακούσαμε για την μεταγραφή του Τικίνιο, κάτι ακούγεται και Ράζιτς αν και δεν ξέρω πόσο έγκυρες είναι αυτές οι πληροφορίες. Καλός παίκτης ο Τικίνιο, δεν θεωρώ όμως ότι είναι τόσο καλύτερος απ΄ αυτούς που έχουμε αν δεν είναι και του ίδιου επιπέδου. Μακάρι να βγώ ψεύτης αλλά επειδή τυγχάνει να έχω συγγενικά πρόσωπα φίλους της ΑΕΛ και έτυχε να παρακολουθήσω αρκετές φορές τον συγκεκριμένο παίκτη πέρσι με τα χρώματα της ΑΕΛ, σας διαβεβαιώνω ότι δεν είναι ο παίκτης αυτός που θα κάνει την διαφορά αν και το ξαναλέω μακάρι να κάνει την διαφορά και θα βγώ εδώ σ' αυτό το βήμα να απολογηθω πρώτος.
Όσο για τον Ράζιτς, αν ευσταθούν οι πληροφορίες ισχύουν τα ίδια. Ναι μεν τον είδαμε πέρσι να βοηθά σε αρκετές περιπτώσεις όμως πάλι δεν θεωρώ ότι είναι παίκτης καλύτερος από αυτούς που είναι τώρα στην ΑΕΚ. Δυστυχώς κάποιοι φαίνεται να μην έχουν αντιληφθεί την κατάσταση που βρίσκεται αυτή την στιγμή η ΑΕΚ.
Αν δεν γίνει η οικονομική υπέρβαση και να έρθουν παίκτες πρωτοκλασσάτοι (τουλάχιστον τέσσερις παίκτες ΕΝΔΕΚΑΔΑΤΟΙ), η ΑΕΚ οδηγείται με μαθηματική ακρίβεια στην καταστροφή και οι πρώτοι που θα την πληρώσουν δεν είναι άλλοι απο εμάς τους αγνούς οπαδούς της ΑΕΚ. Κάποιοι που βρίσκονται τώρα στις επάλξεις, αύριο θα είναι σε άλλη "επιχείρηση", εμείς όμως εδώ θα είμαστε πάντα, γιατί απλά εμείς είμαστε η ΑΕΚ και κανένας άλλος. Απαιτείται η υπέρβαση κύριοι, δεν ξέρω πως αυτό μπορεί να επιτευχθεί όμως άλλη λύση δεν υπάρχει. Η ομάδα δεν θα μεταμορφωθεί με παίκτες ίδιας ή χαμηλότερης κλάσης απ' αυτούς που έχουμε τώρα. Χρειάζονται παίκτες - ονόματα που θα δώσουν την ώθησή και στους υπόλοιπους. Ένα απλό παράδειγμα: Λάμπρος Χούτος - Πρόσφατα ο Ελλαδίτης επιθετικός τέθηκε εκτός ομάδας του Πανιωνίου για παράπτωμα. Αν όντως έτσι έχουν τα πράγματα, γιατί να μην κινηθούμε να τον αποκτήσουμε; Δώστε του όσα θέλει, είναι παίκτης που θα κάνει την μεγάλη διαφορά. Άλλο ένα παράδειγμα, Κρίστιαν Λεντέσμα πρώην παίτκης του Ολυμπιακού. Ακούμε ότι τον θέλει η Ομόνοια που είναι πλήρης. Πλησιάστε τον, δώστε του όσα θέλει, αν χρειαστεί φέρτε πίσω και τον Κίγκσλευ που λέει ο λόγος... Με μία λέξη, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΥΠΕΡΒΑΣΗ κύριοι. Τίποτε λιγότερο τίποτε περισσότερο. Παίκτες μέτριοι ή απλά καλοί δεν μπορούν να βγάλουν την ΑΕΚ από το αδιέξοδο. Φτάνει να συνεναίσουν αυτοί που πρέπει να συνεναίσουν αλλιώς σκούρα τα πράγματα. Δυστυχώς..
Κρίμα γι' αυτή την ομάδα να έχει αυτή την κατάντια, κρίμα και για μας σαν οπαδούς που μας έκαναν να ακούμε για ποδόδφαιρο και το πρώτο πράγμα που να μας έρχεται στο μυαλό να είναι η αποστροφή.
Αναλάβετε τις ευθύνες σας ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΑΝΑΛΑΒΕΤΕ!!
Απολογούμαι που μακρυγόρησα,
Φιλικά
Ανδρέας Νικολάου

Ανώνυμος είπε...

RE SEIS EKATALABETE OTI POU TON KAIRO POU EFYEN O EBRAIOS O PAPAS TOY, O MESIKAS INE SINEXWS TRAVMATIAS? RE TOUTOI OULOI IRTAN STIN OMADA SAN SWTHRES KAI 8A MAS DIALYSOUN, GIATI INE ENTETALMENOI NA KAMOUN TOUTIN TI DOULIA!! EFKATE RKSO STOUS DROMOUS TZAI KAPSETE TA OULLA KLISTE DROMOUS DWSTE TO MINIMA STIN POLITEIA OTI AN PAEI DIABA8MISI I AEK 8A KAPSOUME THN POLH TO AERODROMIO TA PETRELAIA DEN 8A AFISOUME TIPOTA GERO! MONO AMA TO KATALABOUN TOUTO ENNA SW8OUME!!! STOUS DROMOUS TZAI KAPSETE TA OULLA! ARKETE TA ARNIA POU KSERA TZAI O 8EOS 8ELEI FOBERA !!!!
AEK HACKERS

Ανώνυμος είπε...

e file an fkoume tze kapsoume ta oulla tin kefali mas tha fame kai tipote allo. oi pextes ftene perisotero apo olous gia ton agona me ton atromito. prosopika pistevo oti o Ksenofontos itan diskolo na voithisi proxtes kai itan lathos tou katsabaki pou xirizete etsi tous mikrous. den ginete na perimenoume na gini to thamva. Simfonw oti krizonte pextes kraxtes pou kseroun mpala. akoma kai kiproi pou kseroun na vazoun termata. an ixame ton xaili tis pafou tha ixe vali 4-5 termata os tora fetos kai ta pragmata tha itan poli diaforetika. theloume pextes pou na skoraroun.. kai ola ta alla allasoun!

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με ακατάλληλο περιεχόμενο δεν θα δημοσιεύονται.

Παρακαλούμε όπως βάζετε ΟΝΟΜΑ ή ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ για να δημοσιευθεί το σχόλιό σας.

 

© Copyright A.E.Kition blog 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.