News Update :

Ψηφοφορία

Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2008

Πότε θα βρει τα πόδια της η ομάδα και ποιες συνθήκες πρέπει να ισχύσουν ώστε να ξεκινήσουμε την πολυπόθητη αντεπίθεση; Σε αυτό το ερώτημα κλήθηκαν οι φίλοι του blog να απαντήσουν μέσω της ψηφοφορίας.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα...

Η ομάδα θα βρει τα πόδια της...

Μόλις υπάρξει διοικητική σταθερότητα 2 ψήφοι
Μόλις έρθει η πολυπόθητη πρώτη νίκη 14 ψήφοι
Μόλις αυξηθούν οι Κύπριοι παίκτες στην ενδεκάδα 11 ψήφοι
Μόλις κάτσουν πάγκο κάποιοι ντεφορμέ παίκτες 6 ψήφοι
Μόλις αυξηθεί η προσέλευση του κόσμου 1 ψήφοι
Μόλις δέσουν οι νέοι παίκτες με τους παλιούς 8 ψήφοι
Μόλις αγωνιστεί ο πρώτος μας τερματοφύλακας 12 ψήφοι

Όπως διαφαίνεται από τα αποτελέσματα 3 είναι οι κύριες προϋποθέσεις για την ανάκαμψη της ομάδας.

1. Μόλις έρθει η πολυπόθητη πρώτη νίκη. Ο παράγοντας ψυχολογία δηλαδή. Όντως η ψυχολογία ενός αθλητή διαδραματίζει καταλυτικό ρόλο στην απόδοσή του. Αυτό εξάλλου συμβαίνει και με όλους μας. Οι ποδοσφαιριστές αυτή τη στιγμή θεωρώ ότι επηρεάστηκαν από όλες τις αναποδιές που μας έχουν βρει τους τελευταίους 2 μήνες. Λίγο η διοικητική κρίση, λίγο η αμφισβήτηση από μερίδα του κόσμου, λίγο η διακοπή του αγώνα της πρεμιέρας, λίγο οι απανωτοί τραυματισμοί σημαντικών παικτών και λίγο το πήγαινε – έλα ορισμένων παικτών συνθέτουν ένα σκηνικό που διαταράσσει την ηρεμία της ομάδας και δεν επιτρέπει στους ποδοσφαιριστές να αποδώσουν το μέγιστο που μπορούν. Συνεπώς, μόλις έρθει επιτέλους η πρώτη νίκη το αρνητικό κλίμα θα αναστραφεί και οι παίκτες θα νιώσουν ξανά αυτοπεποίθηση.

2. Μόλις αγωνιστεί ο πρώτος μας τερματοφύλακας. Η ατυχία μας στους τερματοφύλακες δεν έχει όριο! Σας θυμίζω την περίπτωση Εμπέντε που ενώ τον περιμέναμε μετά Βαίων και κλάδων αυτός την έκανε προς Λεμεσό μεριά! Από κει και πέρα το χάος! Μπετόνι, Χάιντουκ, Κόβατς, Μυτιληναίος, Κάρσος κ.ά. πρόβαραν τα κιτρινοπράσινα αλλά τελικά ο γάμος δεν έγινε. Τελικά, η ομάδα έμεινε εκτεθειμένη μετά από τον τραυματισμό του Πετρόβ και την αναγκαστική απουσία του Μαγιέμπι. Η επιλογή του Μπόμποκ ήταν αναγκαστική ένεκα της κακοδαιμονίας που μας κτύπησε. Η άποψή μου είναι ότι ενώ υπήρχαν πολλοί ικανοί και δοκιμασμένοι Κύπριοι τερματοφύλακες εμείς τους αγνοήσαμε και τελικά την πάθαμε! Απλά να σας θυμίσω τις εξαιρετικές αποδόσεις που είχαν εναντίον μας ο Καϊρίνος και ο Χατζηφραγκίσκου! Λες και έπιαναν τα άπιαστα για να μας αποδείξουν ότι είχαμε λάθος που δεν τους προτιμήσαμε!

3. Μόλις αυξηθούν οι Κύπριοι παίκτες στην ενδεκάδα. Θετική εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι αρκετοί φίλοι του blog εκδήλωσαν την εμπιστοσύνη τους προς τους Κύπριους παίκτες επιλέγοντας αυτή την προϋπόθεση! Είναι γεγονός ότι στην ομάδα αγωνίζονται ελάχιστοι Κύπριοι εν αντιθέσει με την περσινή χρονιά που όλη η Κύπρος (παρά)μιλούσε για τους Κύπριους της ομάδας μας. Μάλιστα πάρα πολλοί (και ο γράφων μέσα από πολλά άρθρα) εκδηλώθηκαν με τα καλύτερα λόγια για τον προπονητή μας που έδειξε ότι εμπιστεύεται τους Κύπριους. Ως εκ τούτου, θεωρώ και εγώ ότι για να έρθει η ανάκαμψη, μεταξύ άλλων, χρειάζονται να αγωνιστούν περισσότεροι Κύπριοι ώστε να προσδώσουν πάθος και αγωνιστικότητα στην ομάδα.




.
Share this Article on :

0 ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΜΙΛΗΣΑΝ! ΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΕΔΩ!:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με ακατάλληλο περιεχόμενο δεν θα δημοσιεύονται.

Παρακαλούμε όπως βάζετε ΟΝΟΜΑ ή ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ για να δημοσιευθεί το σχόλιό σας.

 

© Copyright A.E.Kition blog 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.