News Update :

Τα...τελευταία λόγια του Seba !

Τρίτη 26 Αυγούστου 2008

Ήταν η 25η Μαϊου όταν το blog δημοσίευσε τα πρώτα λόγια του Sebastian Monesterolo με μεγάλη επιτυχία. Σήμερα, δύο μήνες μετά, δημοσιεύουμε τα τελευταία λόγια ενός ποδοσφαιριστή, που γύρω από το όνομά του εκτυλίχθηκε ολόκληρο σίριαλ, με κατάληξη να αποτελέσει παρελθόν από την ομάδα μας, πριν καν αρχίσει το πρωτάθλημα. Θαρρώ πως δε θα μάθουμε ποτέ αν θα μας έβγαινε λίρα εκατό, όπως πολλοί φίλοι πίστευαν...Τελικά όντως ήταν η έκπληξη του φετινού πρωταθλήματος, όπως αρχικά είχε δηλώσει ο προπονητής μας...

Γεια σου Seba, τι κάνεις;


Γεια σας. Αυτή τη στιγμή βρίσκομαι στο Ισραήλ.

Έχεις βρει ομάδα εκεί;

Ναι, έχω υπογράψει συμβόλαιο με την Hapoel Bnei Lod FC, ομάδα που αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία του Ισραήλ.

Σου έχει βρει ο Μάνετζερ σου την ομάδα αυτή;

Όχι, δεν έχω επίσημο μάνατζερ. Έχω όμως αρκετές επαφές.

Πες μας λίγα λόγια για την καινούρια σου ομάδα.
Τις λίγες μέρες που βρίσκομαι εδώ, έχω γνωρίσει τους συμποδοσφαιριστές μου και κατάλαβα πως είναι ένα καλό σύνολο. Έντονη είναι η επιθυμία όλων μας για άνοδο στην πρώτη κατηγορία.

Σου το ευχόμαστε. Έχεις αγωνιστεί μέχρι στιγμής;
Ναι, την Παρασκευή (22/08) αγωνίστηκα για πρώτη φορά με τα χρώματα της νέας μου ομάδας στο πλαίσια του Toto Cup. Χάσαμε με 1-2 εντός έδρας από την Maccabi Ahi Nazareth FC.

Πότε αρχίζει το πρωτάθλημα στο Ισραήλ;

Όπως και στην Κύπρο, αυτό το σαββατοκυρίακο.

Πώς και δεν έψαξες να βρεις άλλη ομάδα στην Κύπρο αφού ήσουν ήδη εδώ;

Προτιμώ να μην ανοίξουμε αυτό το θέμα γιατί θα πω πράγματα που δε θέλω.

Η οικογένειά σου έχουμε μάθει πως ήρθε στην Κύπρο για να εγκατασταθεί πριν μάθεις πως θα αποχωρήσεις από την Α.Ε.Κ. Πού βρίσκεται τώρα;

Τη Δευτέρα (25/ο8) ήρθε εδώ και η οικογένειά μου, αφού έμεινε μόνη για λίγες μέρες στην Κύπρο μέχρι να ξεκαθαρίσει το σκηνικό με εμένα.

Πότε έφυγες από την Κύπρο; Σε είδαμε σε ορισμένα φιλικά να είσαι στην αποστολή.
Έχω χάσει τα τελευταία δυο φιλικά παιχνίδια της Α.Ε.Κ. (Α.Ε.Λ.,Ερμή) Πώς τα πήγε η ομάδα, είχε καλή απόδοση;

Ναι, αρκετά καλή μπορούμε να πούμε. Ακόμη να ξεκαθαρίσει εντελώς το ρόστερ καθώς ακόμα υπάρχουν αποδεσμεύσεις και υπογραφές συμβολαίων.

Αυτό είναι πολύ παράξενο και πρωτόγνωρο για μένα. Να συνεχίζονται οι προσθαφαιρέσεις στην ομάδα ενώ σε λίγες μέρες αρχίζει το πρωτάθλημα. Όταν κλείνεις ποδοσφαιριστές τις τελευταίες μέρες της προετοιμασίας, υπάρχει μεγάλο ενδεχόμενο να μην είναι έτοιμοι αγωνιστικά.

Ναι, πράγματι οι μεταγραφές φέτος στην Α.Ε.Κ. κατάντησαν σίριαλ. Θα θέλαμε να μας πεις τη γνώμη σου για το Νουαφόρ, καθώς αγωνίζεται στην ίδια θέση μαζί σου.

Είναι πολύ καλός ποδοσφαιριστής, όμως είναι λίγο μόνος μπροστά. Δεν έχει πολλές βοήθειες. Γενικά η Α.Ε.Κ. απ’ ότι κατάλαβα δεν παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο γι αυτό ίσως να μη φάνηκε ακόμα η αξία του.

Με ποιους ποδοσφαιριστές συνδέθηκες περισσότερο όλο αυτό το διάστημα της προετοιμασίας με την Α.Ε.Κ.;

Με τους Μοσελίν, Γκαβατόρτα, Κάσιο, Μαρτσέλο, Χέκτορ λόγω γλώσσας κυρίως. Αλλά και οι άλλοι ποδοσφαιριστές ήταν πολύ καλά παιδιά.

Γνωρίζεις το Dionisio Fernandes Mendes; Είναι ένας επιθετικός από τη Γουινέα που υπέγραψε προχθές συμβόλαιο με την Α.Ε.Κ.

Όχι, δεν τον γνωρίζω. Μακάρι να είναι καλός ποδοσφαιριστής.

Τελικά για ποιο λόγο αποχώρησες από την Α.Ε.Κ.; Λόγω της απόδοσής σου στην προετοιμασία;

Πιστέψετέ με ακόμα δεν έχω καταλάβει. Με τον προπονητή είχαμε πάρα πολύ καλή σχέση. Ήταν ένα σοκ για εμένα, δεν μπορώ να καταλάβω. Βλέπω όμως μπροστά γιατί ότι έγινε έγινε. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο.

Θα ήθελες να στείλεις κάποιο μήνυμα στους οπαδούς της Α.Ε.Κ.;
Τους ευχαριστώ όλους για τη στήριξη που μου έδειξαν αυτό το μικρό χρονικό διάστημα, το τι έγινε δεν έχει να κάνει μαζί τους.

Θέλεις να προσθέσεις κάτι άλλο;

Όχι, μόνο το ότι θα δουλέψω σκληρά στην Hapoel για να τη βοηθήσω να πετύχει τους στόχους της και για να αποδείξω σε κάποιους το λάθος τους που δεν πίστεψαν σε εμένα. Παρόλα αυτά θα ήθελα να μαθαίνω τα νέα της Α.Ε.Κ. αν και δεν είμαι πλέον μέρος της ομάδας.

Seba, ευχαριστούμε για το χρόνο σου και σου ευχόμαστε κάθε επιτυχία με τη νέα σου ομάδα και κάθε ευτυχία για εσένα και την οικογένειά σου.

Ευχαριστώ παιδιά, να ‘στε καλά.
Share this Article on :

2 ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΜΙΛΗΣΑΝ! ΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΕΔΩ!:

Ανώνυμος είπε...

i omada eklise amintiko pios fevki pou dame kai pera theos kai psishi tous!! Seba eisai theos to kalokeri ena xanarti piso kai ena vki protos skorer:P

Ανώνυμος είπε...

LOGIKA APOXWREI O GIRI BOBOK...
Oi teleftaies ekselikseis stin omada mas me tin apokthsh tou Tsexou mesou Ambraham (sygxwreste me an ekana lathos sto onoma), logika feroun ena koinotiko/xeno podosfairisti apo to yfistameno roster ektos AEK. Sto yfistameno roster yparxoun 17 ksenoi/koinotikoi: Pappoe, Adorno, Rhanem, Gonzales, Kassio, Pergl, Ilic, Johsua, Mendez, Ednilson, Ambraham, Moselin, Nuafor, Mesika, Majebi, Petrov kai Bobok. Symfwna me ton kanonismo prepei na yparxoun sto roster 16 koinotikoi/xenoi. To favori gia apoxwrhsh thewrw oti einai enas ek twn triwn termatofylakwn me epikratestero kat'emena ton Giri Bobok. An gnwrizei kapoios otidipote as mas to pei...

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με ακατάλληλο περιεχόμενο δεν θα δημοσιεύονται.

Παρακαλούμε όπως βάζετε ΟΝΟΜΑ ή ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ για να δημοσιευθεί το σχόλιό σας.

 

© Copyright A.E.Kition blog 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.