News Update :

Ψηφοφορία

Σάββατο 2 Αυγούστου 2008

Άμυνα, κέντρο ή επίθεση; Ποια θεωρούν οι φίλοι του blog ως την πιο δυνατή γραμμή της ΑΕΚ; Τα αποτελέσματα έδειξαν ξεκάθαρα το αναμενόμενο...






Ποια θα είναι κατά τη γνώμη σας η πιο δυνατή μας γραμμή;

Άμυνα 12 ψήφοι
Κέντρο 32 ψήφοι
Επίθεση 13 ψήφοι

Η μεσαία γραμμή αποτελούμενη από τους Ίλιτς, Γκαβατόρτα, Νικολάου, Κατσής, Κάσιο, Μαρσέλο, Μοσελίν θεωρείται ως η πιο ισχυρή. Με αυτούς τους παίκτες δικαίως οι οπαδοί μας θεωρούν ότι θα αποτελέσουν την πιο δυνατή γραμμή της ομάδας μας. Ενδεχομένως η μεσαία μας γραμμή να είναι η ισχυρότερη ή από τις πιο ισχυρές του πρωταθλήματος.

Διαθέτει ένα μείγμα εμπειρίας και νεανικού ενθουσιασμού. Οι εμπειρίες και ικανότητες των Ίλιτς, Γκαβατόρτα, Νικολάου και Μοσελίν θα συνδυαστούν με το ταλέντο και το ποδοσφαιρικό θράσος των Κατσή, Κάσιο και Μαρσέλο. Επίσης μπορούν να αποτελέσουν και «δάσκαλοι» για τους νεαρούς. Τι πιο ωραίο από έναν νεαρό να αγωνίζεται δίπλα από έναν έμπειρο ο οποίος θα τον καθοδηγεί, θα τον συμβουλεύει, αλλά και θα του τονώνει την αυτοπεποίθηση. Για παράδειγμα ο Χάρης Νικολάου έχει 15 χρόνια διαφορά με τον Κατσή. Αυτό όμως δεν στάθηκε εμπόδιο για να έχουν μια υγιή συνεργασία τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου. Τουναντίον δέθηκαν και δημιούργησαν ένα ωραίο κράμα εμπειριών και ενθουσιασμού.

Ας πάρουμε έναν έναν τους παίκτες που διαθέτουμε στη μεσαία γραμμή:

Ίλιτς: αποτελεί προσωπική επιλογή του προπονητή. Στην περσινή χρονιά δεν έδειξε όσα περιμέναμε με εξαίρεση την τρίτη φάση όπου διακρίθηκε με τις έξυπνες κάθετες μπαλιές του. Φέτος προσδοκούμε να τον δούμε να αγωνίζεται στην ενδεκάδα και αυτό γιατί προσαρμόστηκε, έλαβε μέρος στην προετοιμασία και φυσικά γιατί αποτελεί επιλογή του Νιρ Κλίγκερ.

Γκαβατόρτα: νέος παίκτης με θητεία σε μεσαίες ομάδες της Αργεντινής, της Ρουμανίας και της Ελβετίας. Θα αναμένουμε να τον δούμε αγωνιζόμενο. Πατήστε εδώ για να δείτε ένα προηγούμενο άρθρο για αυτό τον παίκτη.

Νικολάου: ένας ακούραστος μαχητής. Απλά συγκινητικός. Παθιασμένος με το ποδόσφαιρο, κύριος στο γήπεδο, ένας πραγματικός παίκτης χρυσάφι. Έχω ιδιαίτερη αδυναμία στους παίκτες που συνδυάζουν ικανότητες με ήθος και ο Χάρης Νικολάου ανήκει σε αυτή την κατηγορία.

Κατσής: αυθεντικό ταλέντο. Η ΑΕΚ και ο Νιρ Κλίγκερ του έδωσαν τις ευκαιρίες και αυτός δεν τις άφησαν να πάνε χαμένες. Μηχανάκι στο χώρο του κέντρου με πολύ καλό πόδι. Είναι τυχερός που βρίσκεται στην ΑΕΚ διότι όλοι (παίκτες, προπονητές) τον στηρίζουν και τον καθοδηγούν.

Κάσιο: ένας παίκτης χαμηλών τόνων που περνά απαρατήρητος υπό την άποψη ότι είναι αλάνθαστος. Μπορεί να μην είναι ο φαντεζί Βραζιλιάνος παίκτης, αλλά τη δουλειά του την κάνει τέλεια. Αποκάλυψη.

Μαρσέλο: φίλος και συμπατριώτης του Κάσιο. Δεν τον είδαμε αγωνιζόμενο αλλά οι πληροφορίες λένε ότι πρόκειται για σπουδαίο ποδοσφαιριστή. Πάντως εάν πιστέψουμε τις φήμες μπορεί να μην τον δούμε να αγωνίζεται με τα χρώματα της ομάδας μας τη νέα χρονιά. Ίσως δοθεί δανικός σε άλλη ομάδα και αυτό για να αδειάσει θέση ξένου.

Μοσελίν: ακόμα ένας Βραζιλιάνος στην ίδια γραμμή. Σπουδαίος παίκτης με σπουδαίο βιογραφικό. Προσδοκούμε ότι θα παίξει ελεύθερα και δημιουργικά δίχως το άγχος της απόδειξης του ποιος είναι. Όλοι γνωρίζουμε ποιος είναι και τι μπορεί να κάνει μέσα στο γήπεδο.




.

Share this Article on :

0 ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΜΙΛΗΣΑΝ! ΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΕΔΩ!:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με ακατάλληλο περιεχόμενο δεν θα δημοσιεύονται.

Παρακαλούμε όπως βάζετε ΟΝΟΜΑ ή ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ για να δημοσιευθεί το σχόλιό σας.

 

© Copyright A.E.Kition blog 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.