News Update :

Ψηφοφορία

Σάββατο 19 Ιουλίου 2008

Κίτρινο είναι το χρώμα που επέλεξε η πλειοψηφία των ψηφοφόρων στην ερώτηση: «Ποιο χρώμα σας αρέσει να επικρατεί στη στολή της Α.Ε.Κ.;» Το κίτρινο χρώμα ομολογουμένως, καθώς και το άσπρο, είναι αυτά που διακρίνονται καλύτερα μέσα στο πράσινο γήπεδο και ίσως σε αυτό να στηρίχτηκαν και αρκετοί φίλοι...

Ας δούμε τα αποτελέσματα αναλυτικά:

Κίτρινο 38 ψήφοι
Πράσινο 19 ψήφοι
Μαύρο 18 ψήφοι
Άσπρο 8 ψήφοι

Κατά καιρούς είδαμε την ομάδα μας να αγωνίζεται με διάφορες εμφανίσεις. Ολοπράσινες, ολοκίτρινες, κιτρινοπράσινες, ολόλευκες, ασπρόμαυρες.... Τα τέσσερα αυτά χρώματα ήταν τα χρώματα των ενοποιημένων σωματείων ΠΟΛ και ΕΠΑ και τα οποία τώρα είναι τα χρώματα της Α.Ε.Κ. με επικρατέστερα το πράσινο και το κίτρινο, όπως και το σήμα της. Έχουμε την πεποίθηση πως οι οπαδοί μας, με την ωριμότητα που τους διακατέχει, δεν έχουν «κολλήματα» όσον αφορά τα χρώματα της στολής. Είτε λοιπόν επικρατεί το πράσινο, είτε το κίτρινο, εμείς πάλι θα αγαπούμε και θα ακολουθούμε την ομάδα μας που ονομάζεται Α.Ε.Κ.

Είναι γνωστό ότι γίνονται διάφορα διαφημιστικά "κόλπα" στις στολές των ομάδων, κυρίως σε μεγαλύτερα πρωταθλήματα, που κρύβουν πίσω τους μεγάλα κεφάλαια και χρήμα. Επίσης υπάρχουν και θέματα καλλιτεχνικής φύσεως που χρόνο με το χρόνο αλλάζουν όπως το κολάρο, το κόψιμο, οι αριθμοί και τα ονόματα των ποδοσφαιριστών. Γι' αυτό δε θα μας πείραζε να δούμε φέτος καινοτομίες όσον αφορά τις στολές γιατί οι καιροί αλλάζουν, καθώς και η μόδα. Έτσι, προτιμάμε όσο το δυνατόν κομψότερες στολές με το τιμημένο σήμα να διακρίνεται στο στήθος.

Τέλος, μια εισήγηση. Λόγω του ότι τα χρώματα της ομάδας μας είναι τέσσερα, πολλές φορές παρατηρείται πολυχρωμία στην κερκίδα μας. Θα ήταν καλύτερο πιστεύουμε να οργανωθούμε και να διαλέξουμε ένα χρώμα. Για παράδειγμα το κίτρινο, αφού είναι και το χρώμα που προτιμούν οι περισσότεροι οπαδοί μας. Στη συνέχεια το ΣΥ.ΦΙ. να φτιάξει φανέλες που θα μπορέσουμε όλοι να προμηθευτούμε ώστε η κερκίδα μας να οργανωθεί ομοιόμορφα και στο θέμα του χρώματος.




.
.
Share this Article on :

2 ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΜΙΛΗΣΑΝ! ΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΕΔΩ!:

Ανώνυμος είπε...

ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΠΡΟΤΟΤΥΠΟ ΦΕΤΟΣ ΟΙ ΦΑΝΕΛΛΕΣ ΝΑ ΦΤΙΑΧΤΟΥΝ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΕΜΦΑΣΗ ΣΤΟ ΕΜΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ. ΒΛΕΠΕ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΛΑ ΤΗΣ ΑΕΚ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΔΩΘΕΙ ΕΜΦΑΣΗ ΣΤΟΝ ΔΙΚΕΦΑΛΟ ΑΕΤΟ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΜΠΡΟΣΤΙΝΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΦΑΝΕΛΛΑΣ. ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΚΕΦΑΛΑΙΑ ΜΕ ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΚΙΜΩΝΑ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΠΛΑ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΑΠΟΨΗ , ΔΕΝ ΞΕΡΨ ΑΝ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΡΙΖΕΣΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ.

Κωνσταντίνος είπε...

Φίλε ανώνυμε προσωπικά μου άρεσε πολύ η ιδέα σου! Θα ήταν όντως πολύ πρωτότυπο! Δε νομίζω όμως να είναι εφικτό λόγω του ότι μάλλον πρέπει να ακολουθούμε το μοντέλο της αθλητικής εταιρείας που σχεδιάζει τις φανέλες. Φέτος όπως και πέρσι είναι η mass η οποία προμηθεύει και άλλες ομάδες, κυρίως της Ιταλίας, και όλες οι στολές έχουν το ίδιο κόψιμο και σχεδιασμό. Δεν ξέρω αν υπάρχει τρόπος για τέτοιου είδους προσθήκες στις στολές ή πόσο θα είναι το κόστος. Ωραία ιδέα όμως...

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με ακατάλληλο περιεχόμενο δεν θα δημοσιεύονται.

Παρακαλούμε όπως βάζετε ΟΝΟΜΑ ή ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ για να δημοσιευθεί το σχόλιό σας.

 

© Copyright A.E.Kition blog 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.