News Update :

ChEcK_iN in & cHeCk_OuT

Τετάρτη 25 Ιουνίου 2008

Επιτέλους τερματοφύλακας!

Η εξεύρεση τερματοφύλακα πήγε να καταντήσει το σίριαλ του καλοκαιριού. Η γκαντεμιά μας δεν είχε όρια. Εννιά ονόματα παρέλασαν όλο αυτό το διάστημα γι’ αυτή τη θέση. Ο δέκατος ήταν ευτυχώς και αυτός που... έμελλε να υπερασπίζεται τα δίχτυα της ομάδας μας για τη νέα χρονιά. Ivaylo Petrov, λοιπόν, ένας Βούλγαρος έμπειρος τερματοφύλακας. Γεννηθείς στις 3 Μαίου 1973 ίσως να θεωρηθεί από κάποιους ότι ήρθε απλά για να κλείσει την καριέρα του στην Κύπρο. Η λογική αυτή είναι εντελώς λανθασμένη διότι ουκ ολίγες φορές βλέπουμε τερματοφύλακες μόλις περάσουν την ηλικία των 30 να αναγεννιούνται! Ένας καλός τερματοφύλακας εκτός από ικανότητες χρειάζεται απαραιτήτως και εμπειρίες! Ο Petrov λοιπόν διαθέτει τεράστια εμπειρία και φυσικά στόφα πρωταθλητή. Έρχεται στην ομάδα μας μετά από την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Βουλγαρίας με την CSKA Sofia. Η CSKA πήρε το πρωτάθλημα δια περιπάτου, με 16 πόντους διαφορά από τη δεύτερη ομάδα. Επίσης διέθετε την καλύτερη άμυνα με μόλις 11 γκολ σε 24 αγώνες! Εννοείται ότι ο βασικός τερματοφύλακας ήταν ο Petrov.

Ο Klinger σε πρόσφατη συνέντευξή του δήλωσε ότι προτιμά να έχει παίκτες που έκαναν πρωταθλητισμό. Μέσα σε αυτό το σχεδιασμό εντάσσεται και ο Βούλγαρος τερματοφύλακας, ο οποίος απ’ ότι δείχνει το βιογραφικό του είναι γεννημένος νικητής.

Η θέση του τερματοφύλακα είναι καθοριστική για μια ομάδα. Μπορεί ακόμα και μόνος του να κερδίσει πόντους για την ομάδα. Αυτό έκανε πολλές φορές και Αυγουστή που όταν η ομάδα δεν απέδιδε καλά αυτός με τις εκπληκτικές αποκρούσεις του κρατούσε το μηδέν παθητικό. Τα τελευταία χρόνια η θέση του τερματοφύλακα ήταν η αχίλλειος πτέρνα της ομάδας μας (εξαιρουμένου φυσικά του Αυγουστή). Όλοι ευχόμαστε ότι ο Petrov θα επιβεβαιώσει τα καλά σχόλια που ακούγονται για το πρόσωπό του και θα καταστεί άξιος φύλακας της εστίας μας!

Dobre doshal Ivaylo Petrov!!!




.
Share this Article on :

2 ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΜΙΛΗΣΑΝ! ΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΕΔΩ!:

Κωνσταντίνος είπε...

Akousa ine kalos stis apokrouseis penalty...ara mallon tha mas fanei xrisimos dedomenou oti kathe xrono sfyrizoun kamia 10ria penalty enantiwn mas.

Ανώνυμος είπε...

Den mporoume na ton krinoume an den to doume..oute ti pextes ixe mprosta tou sti tseseka xeroume o keeper mas oute poses telikes ekamnan oi antipaloi tis tseseka..ena ton doume sto gipedo..ego apla ena prama tha ithela na thimiso..tha mpoume sto neo protathlima pali xoris dekari..xoris ton pexti pou tha dosi tin teliki pasa..an pai kala o ilic kati mpori na gini apo ki kai pera tipote..to genari ena vouroume gia dekari..distixos pale arkevkoume apoti fenete me to idio diladi xoris pexti pou mpori na pasari katheta ston ekastote epithetiko mas..kai lipi kai o king..PROUDTO BE AEK!! STAVROS KOMOTINI!!

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με ακατάλληλο περιεχόμενο δεν θα δημοσιεύονται.

Παρακαλούμε όπως βάζετε ΟΝΟΜΑ ή ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ για να δημοσιευθεί το σχόλιό σας.

 

© Copyright A.E.Kition blog 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.