News Update :

Ψηφοφορία

Τετάρτη 25 Ιουνίου 2008

Το euro μπαίνει στην τελική ευθεία και οι τέσσερις διεκδικητές θα δώσουν τα πάντα για να γράψουν το όνομα της χώρας τους με χρυσά γράμματα στην ιστορία του ποδοσφαίρου. Οι φίλοι του blog κλήθηκαν να επιλέξουν ποια από τις τέσσερις ομάδες πιστεύουν πως θα σηκώσει την κούπα στο συννεφιασμένο ουρανό της Αυστρίας. Τα αποτελέσματα είναι τα εξής:

Γερμανία: 9 ψήφοι
Τουρκία: 3 ψήφοι
Ρωσία: 13 ψήφοι
Ισπανία:
11 ψήφοι

Είναι φανερό ότι οι φίλοι του blog σαγηνεύτηκαν από τον Αρσάβιν και την παρέα του. Ελάχιστοι πίστευαν ότι στα ημιτελικά θα βλέπαμε είτε Ρωσία είτε Τουρκία. Ακόμα λιγότεροι και αυτοί που θα ψήφιζαν ως τελικό νικητή την Ρωσία. Έλα όμως που το ποδόσφαιρο μας χαρίζει συνεχώς νέες εκπλήξεις και μας κάνει να σκεφτόμαστε διαφορετικά. Αρκετές και οι προτιμήσεις για την Ισπανία, την άλλη ομάδα που πέρασε από τον όμιλο της Ελλάδας και ομολογουμένως δίκαια κατατάσσεται στα φαβορί για τον τίτλο, που τόσο πολύ ποθεί. Ακολουθεί η Γερμανία που ποτέ δεν μπορείς να την αποκλείσεις, έστω και αν δεν έχει εκπλήξει με την απόδοσή της. Τελευταία στις προτιμήσεις, όπως ήταν αναμενόμενο, η Τουρκία για ευνόητους λόγους. Οφείλουμε όμως να παραδεχτούμε πως με το πείσμα και το πάθος που έχει δείξει, είναι για όλα ικανή. Πάντως, βάσει των εμφανίσεων των ομάδων, το αποτέλεσμα στην ψηφοφορία είναι παραπάνω και από δίκαιο. Ο κόσμος παρακολουθεί, κρίνει και ψηφίζει αυτό που ελκύει περισσότερο.
Αυτό λοιπόν είναι η στρατηγική του κορυφαίου προπονητή στον κόσμο (Χίντιγκ), το αστείρευτο ταλέντο του Αρσάβιν και η απίστευτη πειθαρχία στο παιχνίδι των Ρώσων. Ίδωμεν …
Share this Article on :

0 ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΜΙΛΗΣΑΝ! ΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΕΔΩ!:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με ακατάλληλο περιεχόμενο δεν θα δημοσιεύονται.

Παρακαλούμε όπως βάζετε ΟΝΟΜΑ ή ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ για να δημοσιευθεί το σχόλιό σας.

 

© Copyright A.E.Kition blog 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.