News Update :

ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΖΩΗΣ Ή ΘΑΝΑΤΟΥ!!!

Τρίτη 16 Απριλίου 2019

Έφτασε επιτέλους η στιγμή που περιμένω όλη την χρονιά. Έφτασε η στιγμή να έρθει στην Αρένα το αποερλ για να παίξει το μοναδικό παιχνίδι που θα φύγει σίγουρα με σκυμμένο το κεφάλι μέχρι και το τέλος του πρωταθλήματος. Από όποια σκοπιά και αν αντικρύσω αυτό το παιχνίδι δεν μπορώ να ξεφύγω από το ότι ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να νικήσουμε το αποερλ και περιμένω να δω από τους ποδοσφαιριστές μας να δίνουν το 101% των δυνατοτήτων τους για να το πετύχουν. Την Κυριακή στις 19:00 αγωνιζόμαστε με τον μεγαλύτερο μας αντίπαλο τα τελευταία 3 χρόνια και μετά τα όσα συνέβησαν πέρσι στην Αρένα, στα πλαίσια του πρωταθλήματος, κάθε άλλο αποτέλεσμα παρά ΝΙΚΗ θα ισοδυναμεί με ήττα και τεράστια αποτυχία για την ΟΜΑΔΑΡΑ του Ιντιάκεθ. Το νιώθω έντονα και το αποτυπώνω σε αυτό το άρθρο όσο καλύτερα μπορώ ότι αυτό το παιχνίδι είναι παιχνίδι ΟΡΟΣΗΜΟ για την ιστορία της ομάδας μας. Νικώντας το αποερλ θα βρεθούμε στο -6 και θα μένουν ακόμα 3 αγωνιστικές για την λήξη του πρωταθλήματος ενώ θα μας εξασφαλίζει οριστικά και την 3η θέση. Δεν θεωρώ ότι έχουμε πιθανότητα για πρωτάθλημα αφού δεν εξαρτάται από τα πόδια μας και δεν κυνηγούμε 1 ομάδα αλλά 2. Πιθανότητες υπάρχουν μόνο μαθηματικές αλλά δεν είναι αυτό που με ενδιαφέρει αυτή την στιγμή και το σημειώνω ξανά. Το αποερλ δεν ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΜΕ ΝΙΚΗ Ή ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΕΝΑ!!! Οι ποδοσφαιριστές μας, το τεχνικό επιτελείο, η διοίκηση μας και ο κόσμος της ομάδας θα πρέπει να είναι ΟΛΟΙ ΕΤΟΙΜΟΙ για το τελευταίο μεγάλο παιχνίδι της χρονιάς μας στο οποίο δεν υπάρχει άλλη λέξη παρά η ΝΙΚΗ!

Είμαι της άποψης ότι η φετινή χρονιά χάθηκε για 2 συγκεκριμένους λόγους. Ο 1ο λόγος αφορά την αργοπορημένη αντίδραση Μουρίγιο και διοίκησης για απομάκρυνση του Ιραόλα ο οποίος δεδομένα είχε χάσει τον έλεγχο της ομάδας και φάνταζε ανήμπορος να διαχειριστεί και να αλλάξει την κατάσταση. Η όλη πορεία των πραγμάτων με τον Ιραόλα φώναζε για αρκετό καιρό αλλά δυστυχώς η απόφαση άργησε να παρθεί. Ο 2ος λόγος είναι οι πολλοί τραυματισμοί που έπληξαν την ομάδα μέσα στην χρονιά. Δυστυχώς πάρα πολλοί ποδοσφαιριστές μας έμειναν έξω για μεγάλο χρονικό διάστημα είτε λόγω μυϊκών τραυματισμών είτε λόγω κτυπημάτων με αποτέλεσμα η ομάδα να μην μπορεί να πορευτεί με όλους τους ποδοσφαιριστές στην φαρέτρα του προπονητή μας. Αυτό μπορεί να αποτελέσει και το μόνο ελαφρυντικό για την πορεία του Ιραόλα από το παιχνίδι με την Ένωση και έπειτα αλλά και πάλι δεν αναιρεί το ότι έπρεπε να αποχωρήσει πιο γρήγορα από την ομάδα.

Τα πιο πάνω είναι οι σκέψεις και τα δικά μου συμπεράσματα. Ο κάθε ένας μπορεί να έχει την δική του άποψη και να εξάγει τα δικά του συμπεράσματα για την πορεία της ομάδας μας την φετινή χρονιά. Αυτό που μπορώ να πω με βεβαιότητα είναι ότι η φετινή χρονιά δεν μπορεί να μην θεωρηθεί επιτυχημένη αφού η πορεία στην Ευρώπη ανύψωσε το ηθικό όλων μας και επέτρεψε στην διοίκηση μας να προχωρήσει τις εργασίες ολοκλήρωσης του Αρένα. Σε περίπτωση που η ομάδα προχωρήσει και την νέα χρονιά στους ομίλους του Europa τότε θεωρώ ότι θα ολοκληρωθεί πλήρως το Γήπεδο μας με ότι αυτό συνεπάγεται για την μετέπειτα δυναμική της ομάδας μας. Επίσης δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι αποκλειστήκαμε στο κύπελο χωρίς να χάσουμε και σε ένα 2ο παιχνίδι το οποίο στιγματίστηκε από τα τεράστια λάθη των ποδοσφαιριστών μας οι οποίοι τα έκαναν μαζεμένα σε ένα πολύ καίριο παιχνίδι της χρονιάς. Τώρα, στην ερώτηση αν μπορούσε η ομάδα μας φέτος για το πρωτάθλημα, η δική μου απάντηση είναι καταφατική. Ειδικά με τις μεταγραφές του Ιανουαρίου, την πορεία της ομάδας με τον Ιντιάκεθ στον πάγκο και τα όσα είδαμε ότι μπορούν να κάνουν οι ποδοσφαιριστές μας, δεν νομίζω να αμφισβητεί κάποιος ότι αυτή η ομάδα μπορούσε για το πρωτάθλημα. Το να στεκόμαστε σε παιχνίδια και σε βαθμούς που χάσαμε δεν μου λέει κάτι απλώς θεωρώ ως το πιο κομβικό σημείο για την παραπέρα πορεία της ομάδας μας το παιχνίδι με την αελ στην Λεμεσό και το 0-0. Σε αυτό το παιχνίδι είχαμε κλασσικές ευκαιρίες για να σκοράρουμε, είμασταν πολύ καλύτεροι από την αντίπαλο και αν είχαμε αυτούς τους 2 βαθμούς φρονώ ότι θα είχαμε πολύ μεγαλύτερες πιθανότητες στα play off. Τέτοια ώρα όμως τέτοια λόγια. Υποχρέωση της ομάδας είναι να παλέψει για το 4 στα 4 και όπου μας βγάλει. Στο παιχνίδι με το αποερλ όμως, θα το επαναλάβω ξανά, ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ Η ΝΙΚΗ ΜΕ ΚΑΘΕ ΚΟΣΤΟΣ!!!!

Σχετικά με το παιχνίδι της Λεμεσού, η ομάδα μας πήρε μια παλικαρίσια νίκη παρά το γεγονός ότι ισοφαρίστηκε 2 φορές και το ότι χάσαμε τον Καταλά κατά την διάρκεια του παιχνιδιού. Κρατώ την αντίδραση της ομάδας σε όλο το παιχνίδι και το ότι δεν σταματήσαμε σε κανένα σημείο να επιζητούμε το γκολ ενώ σημειώνω και την πολύ κακή αμυντική συμπεριφορά στα στημένα των αντιπάλων από τα οποία δεχθήκαμε και τα 2 γκολ. Δεν νοείται να βγαίνουν τόσο κακά μαρκαρίσματα στα στημένα ενώ έχω παρατηρήσει ότι όταν απουσιάζει ο Μοϊσοφ από την 3άδα της άμυνας δημιουργούνται αμέσως προβλήματα στις εναέριες μονομαχίες. Από την 3άδα της άμυνας μόνο ο Φακούντο τα πήγε καλά ενώ Μικέλ-Καταλά είχαν πολύ κακές αντιδράσεις. Ο Μικέλ περνάει περίοδο παρατεταμένου ντεφορμαρίσματος ενώ παρατηρώ ότι σε 3άδα στην άμυνα δυσκολεύεται να ανταποκριθεί. Όλοι γνωρίζουμε και έχουμε δει τις δυνατότητες αυτού του ποδοσφαιριστή και για αυτό τον λόγο οδηγούμε στο συμπέρασμα ότι σε 3άδα στην άμυνα δεν μπορεί να ανταποκριθεί στον ίδιο βαθμό όσο μπορεί σε 4άδα. Μακάρι όμως να με διαψεύσει και να ανεβάσει απόδοση άμεσα γιατί στο παιχνίδι με το αποερλ επιβάλλεται να κάνει μεγάλη εμφάνιση. Επίσης με εξαίρεση τους 2 κεντρώους μας Κάσες-Τρουγιόλ στο 2ο ημίχρονο και τον Γιάννου που έδωσε για ακόμα ένα παιχνίδι απίστευτες μάχες, οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές μας κινήθηκαν σε ρηχά νερά. Παρά το γεγονός αυτό όμως τα έδωσαν όλα μέχρι το τέλος για την νίκη και επέστρεψαν στην Λάρνακα με τους 3 βαθμούς της νίκης. Αυτό έχει σημασία και αυτό κρατάμε απέναντι σε μία ομάδα η οποία παραδοσιακά μας δυσκολεύει.
Δεν θα αναλύσω κάτι άλλο πριν το παιχνίδι με το αποερλ. Μετά το παιχνίδι με το αποερλ και την νίκη της ΟΜΑΔΑΡΑΣ μας θα επανέλθω με νέο άρθρο και τις σκέψεις μου για την νέα χρονιά. Αυτή την στιγμή το μόνο που πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας είναι το παιχνίδι με το αποερλ και την ΝΙΚΗ που ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να πάρουμε στην Αρένα. Φέτος τα πράγματα είναι αλλιώς, κυνηγάμε το 4 στα 4 και αυτό θα κάνουμε μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. Είτε με απουσίες είτε με όλους τους παίκτες στην αποστολή είμαι σίγουρος ότι ο Ιντιάκεθ θα βγάλει από τους ποδοσφαιριστές μας στο γήπεδο το 101% της απόδοσης τους και θα μας χαρίσουν μία τεράστια ΝΙΚΗ-ΟΡΟΣΗΜΟ στην ιστορία του συλλόγου!! ΠΑΜΕ ΑΕΚΑΡΑ!!!

Y.Γ. 1: Αυτή την βδομάδα είχαμε τεράστια επιστροφή στα γραφεία της ομάδας μας με ένα παιδί δικό μας, Αεκτζή, συναγωνιστή μας να επιστρέφει εκεί που ανήκει. Καλή αρχή ΒΑΣΙΛΙΑ και πάντα με την ΑΕΚΑΡΑ στην καρδιά!!!

Υ.Γ. 2: Ντάνι-Ακίνο-Ακίτα-Αλάνι και πάλι πίσω στην 11άδα με όχι και τόσο καλή απόδοση αλλά όταν έπρεπε κράτησε μπάλα, πάλεψε και έδειξε ότι αυτό που χρειάζεται είναι παιχνίδια ούτως ώστε να αποκτήσει ρυθμό. Αυτός ο ποδοσφαιριστής του χρόνου, με προετοιμασία και με ρυθμό στα πόδια του, θα μας κάνει όλους να παραμιλάμε!!!!
Υ.Γ. 3: Ένα πραγματικό τρελό στατιστικό υπέπεσε στην αντίληψη μου και αφορά τον Μάριο Αντωνιάδη. Ο Μάριος αγωνίστηκε σε 44 παιχνίδια με την φανέλα της ομάδας μας σε Πρωτάθλημα-Κύπελο-Ευρώπη και μετρά 32 νίκες, 10 ισοπαλίες και μόλις 2 ήττες!! Οι 2 ήττες είναι με την Ομόνοια στο 5-2 του ΓΣΠ και με την Βικτώρια Πίλσεν το 3-1 στην Τσεχία. Ελπίζω και εύχομαι ΜΟΝΟ ΝΙΚΕΣ από εδώ και πέρα για τον παικταρά μας!!!
Υ.Γ. 4: Ο Ιντιάκεθ αποδεικνύει κάθε φορά ότι είναι πολύ μεγάλος προπονητής και πρέπει να του το αναγνωρίσω. Κάνει και αυτός τα λάθη του, έχει τις εμμονές του αλλά ποιος άνθρωπος δεν τις έχει παιδιά; Ελπίζω και εύχομαι από καρδιάς να μείνει στην ομάδα και την νέα χρονιά και θεωρώ ότι έφτασε το πλήρωμα του χρόνου για να οδηγήσει την ΑΕΚΑΡΑ μας στην κατάκτηση ενός πρωταθλήματος.  


Share this Article on :

1 ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΜΙΛΗΣΑΝ! ΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΕΔΩ!:

giaonhan247 είπε...

Thanks for sharing, nice post! Post really provice useful information!

Giaonhan247 chuyên dịch vụ mua hàng mỹ từ dịch vụ order hàng mỹ hay nhận mua nước hoa pháp từ website nổi tiếng hàng đầu nước Mỹ mua hàng ebay ship về VN uy tín, giá rẻ.

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με ακατάλληλο περιεχόμενο δεν θα δημοσιεύονται.

Παρακαλούμε όπως βάζετε ΟΝΟΜΑ ή ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ για να δημοσιευθεί το σχόλιό σας.

 

© Copyright A.E.Kition blog 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.