News Update :

ΤΕΤΑΡΤΗ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!!

Δευτέρα 23 Απριλίου 2018


ΤΕΤΑΡΤΗ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!!

Ολόκληρος ντόρος για ένα παιχνίδι το οποίο ούτως ή άλλως δεν μας ενδιέφερε. Ολόκληρη κατακραυγή για ένα παιχνίδι 3 βαθμών το οποίο παλέψαμε μέχρι και το τελευταίο λεπτό, χωρίς σκοπιμότητα και χωρίς ΔΟΣΟΛΗΨΙΕΣ!! Αυτό που με ξεπερνά σαν οπαδό αυτής της ομάδας είναι όλα αυτά που ακούω και διαβάζω από Αεκτζήδες. Πραγματικά ρε παιδιά με ξεπερνάει. Το δέχομαι ότι η όλη συμπεριφορά των 2 ομάδων δημιουργεί υπόνοιες για σκοπιμότητες και συναλλαγές αλλά ρε παιδιά δεν βλέπετε τα δεδομένα μπροστά σας; Πραγματικά μένω με την απορία. Από την μία έχουμε ένα αποέλ καμένο, χωρίς δυνάμεις, χωρίς λύσεις, το οποίο συνειδητά επιλέγει να παλέψει για το πρωτάθλημα γιατί γνωρίζει ότι σε αυτό το στάδιο που βρίσκεται ΔΕΝ ΕΧΕΙ τις δυνάμεις και δεν μπορεί να παλέψει και τους 2 στόχους. Από την άλλη η ομάδα μας παίζει όλη την χρονιά την Τετάρτη στην Λευκωσία. Ναι μεν το 2-0 του 1ου αγώνα είναι εξαιρετικό αποτέλεσμα αλλά δεν μας εγγυάται την πρόκριση. Αν το σκορ του 1ου αγώνα ήταν 3-0, τότε σίγουρα θα βλέπαμε διαφορετική προσέγγιση του παιχνιδιού στην Αρένα το βράδυ της Κυριακής. Αυτό είναι το σίγουρο. Αλλά δεν μπορώ να αντιληφθώ το μέγεθος της απογοήτευσης κάποιων γιατί δήθεν ο προπονητής προφύλαξε ποδοσφαιριστές παραμονή του παιχνιδιού της χρονιάς. Στο παιχνίδι με την Ανόρθωση δεν άφησε ποδοσφαιριστές στον πάγκο ο προπονητής μας; Δεν προφύλαξε ποδοσφαιριστές για το παιχνίδι με το αποέλ; Τότε κανείς δεν είχε παράπονο και σήμερα γίναμε το παράρτημα του αποέλ και όσα αστεία ακούω;; Δεν θα επεκταθώ άλλο γιατί μόνο για αστείο τα ακούω όλα αυτά.

Το παιχνίδι είχε και ρυθμό και αρκετές φάσεις. Ειδικά από την ομάδα μας είδαμε αρκετά όμορφα πράγματα στο γήπεδο με ποδοσφαιριστές που δεν έχουν αρκετό χρόνο συμμετοχής να δείχνουν πολύ καλά στοιχεία. Αρκετά καλά τα πήγαν οι Πάνκοφ-Σορία- Ρουσιάς όχι όμως και ο Μαλόκου ο οποίος ήταν εκτός παιχνιδιού και η παρουσία του στοίχισε, ιδιαίτερα στο 1ο μέρος. Από εκεί και πέρα τα υπόλοιπα παιδιά τα έδωσαν όλα και το τελικό 1-3 είναι πλασματικό. Ο προπονητής μας κατέβηκε με 4-4-2 και τους Πάμπλο στο τέρμα, Σορία-Πάνκοφ-Μοϊσοφ-Νέλσον από δεξιά προς τα αριστερά στην άμυνα, Μαλόκου-Λαμπάν-Τρουγιόλ-Τομάς στο κέντρο και Ρουσιά-Φλοριάν στην επίθεση.

Η ομάδα μας μπήκε πολύ καλά στο παιχνίδι αλλά ο διαιτητής του αγώνος έδωσε πολύ εύκολα πέναλτι στον αντίπαλο για να πάρει προβάδισμα στο σκορ. Η άποψη μου είναι ότι υπάρχει παράβαση αλλά αυτή είναι εκτός περιοχής και ο διαιτητής βιάστηκε να σφυρίσει το πέναλτι. Είχαμε τις ευκαιρίες για να μπούμε πάλι στην διεκδίκηση του αγώνος αλλά ο Φλοριάν δεν μπόρεσε να τελειώσει σωστά 1 από τις 3 καλές ευκαιρίες που βρήκε. Μελανό σημείο του ημιχρόνου η αναγκαστική αλλαγή του Μοϊσοφ στο 35ο λεπτό με τον Καταλά κάτι που ελπίζω ότι δεν θα του στερήσει την συμμετοχή του στον επαναληπτικό της Τετάρτης.

Το 2ο μέρος ξεκίνησε με γκολ του αποέλ στο 50ο λεπτό με τον Σαλάϊ να εκμεταλλεύεται μελέ στην περιοχή μας μετά από εκτέλεση κόρνερ ενώ η ομάδα μας απάντησε με γκολ του Τομάς στο 60ο λεπτό ενώ 2 λεπτά προηγουμένως ο Τέτε είχε πάρει την θέση του Μαλόκου. Η ομάδα μας πίεζε και έφτιαχνε ευκαιρίες για γκολ με τον Νέλσον να κάνει μεγάλη εμφάνιση ενώ στο 69ο λεπτό ο Γιάννου πήρε την θέση του Φλοριάν. Εκεί που το παιχνίδι έδειχνε ότι ήταν θέμα χρόνου να σκοράρουμε το γκολ της ισοφάρισης, ήρθε ένα λάθος του Τρουγιόλ στον άξονα να δημιουργήσει ανισορροπία στην άμυνα μας και ο Ζαχίντ να πετυχαίνει το τελικό 1-3.

Όπως είπα και πιο πάνω, το σκορ είναι πλασματικό και αδικεί την ομάδα μας. Τα παιδιά τα οποία δεν έχουν αρκετό χρόνο συμμετοχής βλέπε Πάνκοφ-Σορία-Ρουσιάς, προσπάθησαν πάρα πολύ στο γήπεδο και έδειξαν ότι μπορούσαν να βοηθήσουν στην πορεία της χρονιάς. Από την αρχή της χρονιάς έγραφα για σωστή διαχείριση του ρόστερ και αυτό που λέω και σήμερα είναι ότι ο προπονητής μας δεν εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο το ρόστερ του. Θα μπορούσε από αυτά τα παιδιά να έπαιρνε περισσότερες βοήθειες και να είχε μεγαλύτερη φρεσκάδα η ομάδα ειδικά την περίοδο του Ιανουαρίου που όλοι αυτοί ήταν απαραίτητοι. Σε σχέση με την επιλογή του κόουτς να ξεκουράσει τους θεωρητικά βασικούς μας ποδοσφαιριστές (να θυμίσω ότι Τρουγιόλ-Λαμπάν-Τομάς-Φλοριάν κάθε άλλο παρά για αλλαγές λογίζονται) είμαι υπέρ και θεωρώ ότι πολύ σωστά έπραξε. Με ξεκούραστους Λαρένα-Κάσες-Ακοράν, στο παιχνίδι ζωής και θανάτου της Τετάρτης, δεν υπάρχει περίπτωση να μην καθαρίσουμε το παιχνίδι. Το μόνο που μπορεί να μας σταματήσει είναι εξωτερικός παράγοντας και τίποτα άλλο.

Κάπου εδώ, σχετικά με τον εξωτερικό παράγοντα, πραγματικά μου προκαλεί απορία ο ορισμός Μασιά. Ο Μασιάς διαιτήτευσε και στο παιχνίδι με την Ομόνοια στην Λευκωσία ενώ η ομάδα είχε διαμαρτυρηθεί και είχε ζητήσει την εξαίρεση του από τα παιχνίδια μας. Η προκατάληψη προς το πρόσωπο του είναι εκεί, φέτος έκανε 2 σφαγιαστικές διαιτησίες εναντίον της ομάδας μας και όμως πάλι ορίζεται εκεί. Αυτό δημιουργεί ερωτήματα και κανείς δεν μπορεί να τα απαντήσει. Για μένα αυτός ο διαιτητής δεν θα έπρεπε να διαιτητεύει γενικά αλλά φαίνεται ότι αυτοί που αποφασίζουν έχουν άλλη άποψη. Ελπίζω και εύχομαι να παίξει το παιχνίδι 50-50 και ο καλύτερος να πάρει την πρόκριση.

Τέλος, επειδή έχω και εγώ φίλους Απολλωνίστες αλλά και άλλων ομάδων, απλά να τους θυμίσω ότι όταν η ΑΕΚ ανταγωνιζόταν το αποέλ όλα αυτά τα χρόνια κάθε άλλο παρά βοήθεια είχε από όλους τους υπόλοιπους. Να θυμηθούμε πόσες φορές μας έκοψε βαθμούς ο Απόλλωνας σε παιχνίδια τίτλου για την ομάδα μας;; Επίσης, στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα στην Αρένα το πρόσφατο 3-0, σιγουρέψαμε την 4η θέση που οδηγούσε στην Ευρώπη. Ένα παιχνίδι πολύ διαφορετικό ενώ ακολουθούσε το παιχνίδι με την Αελ στην Λεμεσό. Πέραν αυτού όμως, δεν ήταν η ισοπαλία της ΑΕΚ στην Λευκωσία που ανέβασε κορυφή τον Απόλλωνα; Ποιος τους ανέβασε εκεί; Όλα αυτά τα γράφω γιατί πολλοί ξεχνούν, ξεχνούν σε κλάσματα δευτερολέπτου. Η ΑΕΚΑΡΑ ΔΕΝ ΧΑΡΙΣΤΗΚΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΧΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΜΑΣ!! ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΝΑ ΤΙΤΛΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΥΠΕΛΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ!! ΟΛΟΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΜΟΥΡΜΟΥΡΑ!!

  
Υ.Γ.1: Όσοι νιώσατε ντροπή για την ήττα της ομάδας μας στο παιχνίδι της Αρένας, επειδή αυτό γράφετε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και αυτό λέτε σε συζητήσεις σας, να σας θυμίσω ότι εγώ ντροπή για την ομάδα ένιωσα μόνο μια στιγμή και αυτή ήταν όταν πήγαμε 2η κατηγορία!! ΞΕΧΝΑΤΕ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ!!! ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ!!

Υ.Γ.2:  Από την 2η κατηγορία την χρονιά 2009-2010 βρεθήκαμε να παλεύουμε για το Πρωτάθλημα και το Κύπελο τα τελευταία 4 χρόνια. Η ομάδα μας έδωσε το δικαίωμα να ονειρευόμαστε και ενώ είμαστε τόσο κοντά στο να κατακτήσουμε ένα τρόπαιο θυμόμαστε και αναπαράγουμε ιστορίες για αγρίους!

Υ.Γ.3: Η ΑΕΚΑΡΑ ΦΕΤΟΣ ΑΔΙΚΗΣΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΜΑΣ!!!




Share this Article on :

0 ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΜΙΛΗΣΑΝ! ΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΕΔΩ!:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με ακατάλληλο περιεχόμενο δεν θα δημοσιεύονται.

Παρακαλούμε όπως βάζετε ΟΝΟΜΑ ή ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ για να δημοσιευθεί το σχόλιό σας.

 

© Copyright A.E.Kition blog 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.