News Update :

ΑΕΛ - ΑΕΚ 0-0 ΙΣΟΠΑΛΙΑΣ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΣΜΑ

Κυριακή 24 Δεκεμβρίου 2017


Για 2ο συνεχόμενο παιχνίδι η ομάδα μας έμεινε στην ισοπαλία. Μετά τα νικηφόρα αποτελέσματα με Ομόνοια και Ολυμπιακό, η ομάδα μας με 2 σερί ισοπαλίες με Ερμή και Αέλ, έχασε έδαφος στην μάχη για το πρωτάθλημα. Παρά το γεγονός ότι βρίσκεται μόνη πρώτη με 37 βαθμούς έχοντας την Ανόρθωση πίσω της με 36 και τους Απόλλωνα-Αποέλ στους 34 και 33 βαθμούς αντίστοιχα, έχασε έδαφος λόγω της ισοπαλίας στο παιχνίδι με τον Ερμή και όχι σε αυτό με την Αέλ. Διαβάζω και εγώ, μετά το παιχνίδι της Λεμεσού, τις απόψεις των οπαδών μας για τον προπονητή μας, για την ομάδα και για το ισόπαλο αποτέλεσμα στην Λεμεσό και πραγματικά απορώ. Ρε παιδιά, δεν είμαστε η Μάντσεστερ Σίτυ που μπορούμε να πάρουμε ένα πρωτάθλημα χωρίς απώλειες. Δεν αντέχεται πλέον αυτό που γίνεται. Δεκτό, στο παιχνίδι με τον Ερμή η ισοπαλία ήταν σαν ήττα για την ομάδα μας. Να γίνει η κριτική εκεί που πρέπει, να παραθέσουμε τις απόψεις μας και να γυρίσουμε σελίδα. Αυτό το δέχομαι. Το να αφορίζω τους πάντες και τα πάντα μετά από μία ισοπαλία στην Λεμεσό, με την Αέλ, τον κακό μας δαίμονα τα τελευταία χρόνια, απέναντι σε ένα πολύ καλό και μαχητικό σύνολο, σε μία δύσκολη έδρα πραγματικά το λιγότερο που μπορώ να γράψω είναι ότι με κάνει να απορώ. Ο προπονητής μας εφάρμοσε το πλάνο του το οποίο δεν του βγήκε ένεκα του γεγονότος ότι ποδοσφαιριστές-κλειδιά της ομάδας όπως οι Τρίσκο-Τομάς-Λαρένα έμειναν πολύ πίσω από τις πραγματικές τους δυνατότητες με αποτέλεσμα η επιθετική μας ανάπτυξη να μην είναι καλή. Από την άλλη και ο αντίπαλος μεσοαμυντικά έκανε εξαιρετικό παιχνίδι και κάπως έτσι οι 2 ομάδες αλληλοεξουδετερώθηκαν. Η ισοπαλία στο παιχνίδι της Λεμεσού ήταν καλό αποτέλεσμα και δεν πρέπει να συγχύζουμε τα αποτελέσματα στην Αρένα με τον Ερμή και την ισοπαλία στην Λεμεσό με την Αέλ. Ήταν 2 εντελώς διαφορετικά παιχνίδια και επαναλαμβάνω για ακόμα μία φορά ότι το αποτέλεσμα της Λεμεσού δεν ήταν κακό αποτέλεσμα για την ομάδα μας.

Ο Ιντιάκεθ κατέβασε την ομάδα με 3-4-3 και τους Πάμπλο στο τέρμα, Μουρίγιο-Μοϊσοφ-Καταλά 3άδα στην άμυνα, Αντωνιάδη-Λαμπάν-Λαρένα-Ακοράν 4άδα σε ευθεία μπροστά από τους αμυντικούς, Τρίσκο-Τομάς 2άδα πίσω από τον μοναδικό προωθημένο Φλοριάν.

Σε ολόκληρο το 1ο μέρος οι 2 ομάδες δεν μπόρεσαν να δημιουργήσουν ευκαιρίες μπροστά από τις 2 εστίες. Με εξαίρεση μία ατομική προσπάθεια του Φλοριάν, ο οποίος πρόλαβε στην έξοδο τον Βοζίνια και πλάσαρε μόλις έξω από το αριστερό κάθετο δοκάρι του τερματοφύλακα της Αέλ, καμία εκ των 2 ομάδων δεν έφτιαξε υποψία φάσης στο παιχνίδι. Επίσης στα αξιοσημείωτα του 1ου μέρους, η αναγκαστική αλλαγή Αντωνιάδη με Νέλσον στο 28ο λεπτό και η κίτρινη κάρτα στον Νέλσον στο 38ο λεπτό.


Με την έναρξη του 2ου μέρους, η ομάδα μας έδειξε ότι θα ανεβάσει ρυθμούς και για ένα 15λεπτο πίεσε τον αντίπαλο χωρίς όμως να φτιάξει την μεγάλη ευκαιρία μετά από οργανωμένη επίθεση. Στο 46ο και στο 58ο λεπτό Γουϊλερ και Μιτρέα δέχθηκαν κίτρινη κάρτα από τον διαιτητή του αγώνα ενώ στο 61ο λεπτό δέχθηκε κίτρινη κάρτα και ο Λαρένα, την 3η του στο πρωτάθλημα, και ως εκ τούτου θα απουσιάζει στο παιχνίδι με την Σαλαμίνα. Στο ίδιο λεπτό είχαμε την 1η φάση για την Αέλ στο παιχνίδι όταν μετά την εκτέλεση φάουλ του Αϊρόσα η μπάλα έφτασε στον Αβραάμ ο οποίος πλάσαρε άσχημα στο 2ο δοκάρι βγάζοντας ασιστ από το πουθενά στον Λαφράνς με τον τελευταίο από κοντά να στέλνει την μπάλα έξω. Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Ακοράν βγήκε απέναντι στον Βοζίνια με τον τερματοφύλακα της Αέλ και τον ποδοσφαιριστή μας να συγκρούονται σε μία πολύ δύσκολη φάση και τον διαιτητή να αφήνει το παιχνίδι να εξελιχτεί. Κατά την δική μου άποψη έπαιξε την μπάλα πρώτα ο Βοζίνια και ως εκ τούτου δεν υπήρχε πέναλτι. Στο 64ο λεπτό ο Λαρένα με δυνατό σουτ ανάγκασε τον Βοζίνια σε δύσκολη απόκρουση σε κόρνερ ενώ στο 69ο λεπτό ο Σίλβα πήρε την θέση του Γουϊλερ για την Αελ ενώ στο 76ο λεπτό ο Αρουραμπαρένα πήρε την θέση του Μέσκα. Στο 85ο λεπτό ο Μαύρου πήρε την θέση του Αλνταϊρ, ενώ στο ίδιο λεπτό ο Λαρένα με γύρισμα από δεξιά προς τα αριστερά μέσα από την περιοχή δεν βρήκε συμπαίκτη του σε μία πολύ επικίνδυνη φάση για την ομάδα μας. Στο 86ο λεπτό ο Σορία πήρε την θέση του Τομάς ενώ στο 90ο λεπτό είχαμε την μεγαλύτερη ευκαιρία στο παιχνίδι για την Αέλ με τον Σασί να γυρίζει την μπάλα από τα δεξιά στα αριστερά μέσα στην μικρή μας περιοχή με κανέναν ποδοσφαιριστή της αντιπάλου ομάδας να μην βρίσκεται στην πορεία της μπάλας για να την στείλει στα δίκτυα. Στην εξέλιξη της φάσης η Αέλ διαμαρτυρήθηκε για πέναλτι πάνω στον μετρ του είδους Αβραάμ, ο οποίος με έναν θεατρινισμό επιπέδου Χόλυγουντ, προσπάθησε να εκμαιεύσει το πέναλτι με τον διαιτητή του αγώνος να δείχνει παίζεται. Πραγματικά ο Αβραάμ παίρνει όσκαρ με αυτά που κάνει στο γήπεδο και τους θεατρινισμούς οι οποίοι τείνουν να γίνουν συνώνυμο του ονόματος του. Ο ίδιος ποδοσφαιριστής, στην τελευταία φάση του αγώνα, προκάλεσε μεγάλη ένταση μεταξύ των ποδοσφαιριστών ξεκινώντας καβγά με τον Λαμπάν με αποτέλεσμα να δεχθούν την κίτρινη κάρτα οι Μοϊσοφ-Λαμπάν-Καταλά από την ομάδα μας και οι Αϊρόσα-Αβραάμ από πλευράς της ομάδας της Λεμεσού. Ο Καταλά συμπλήρωσε 3 κίτρινες κάρτες και ούτε αυτός θα αγωνιστεί στο παιχνίδι με την Σαλαμίνα ενώ Μοϊσοφ και Λαμπάν έφθασαν τις 4 κίτρινες κάρτες στο πρωτάθλημα. 



Όπως είπα και στον πρόλογο μου, το τελικό αποτέλεσμα δεν ήταν καθόλου κακό. Η ισοπαλία μέσα στην Λεμεσό είναι μέσα στο πρόγραμμα και ειδικά όταν όλοι οι δημιουργικοί σου ποδοσφαιριστές βρίσκονται σε κακή μέρα και στον πάγκο δεν έχεις κάποιον που μπορεί να αλλάξει τον ρυθμό του αγώνα τότε ναι και η ισοπαλία είναι καλό αποτέλεσμα. Στη Λεμεσό δεν είχαμε ούτε τους Τέτε-Χέφελ οι οποίοι μπορούσαν να βοηθήσουν ενώ λύσεις από τον πάγκο για την επιθετική γραμμή ήταν οι Ρουσιάς-Μαλόκου. Ο προπονητής επέλεξε να περάσει στο γήπεδο τον Σορία στην θέση του Τομάς, ένα δυνατό ποδοσφαιριστή ο οποίος έχει και τρεξίματα και μπορεί να σταθεί σε μονομαχίες, ενώ στο τέλος απέσυρε τον κουρασμένο Λαρένα και πέρασε τον Τρουγιόλ για να βοηθήσει την μεσοαμυντική του γραμμή βλέποντας ότι η ομάδα δεν μπορούσε να δημιουργήσει εύκολα πλέον. 


Πολλές φορές εμείς οι οπαδοί ασκούμε μηδενιστική κριτική έναντι των πάντων. Ένεκα του γεγονότος ότι έχουν μπει πλέον στα σπίτια όλων μας μέσω της τηλεόρασης, όλα τα ποδοσφαιρικά πρωταθλήματα μεγάλων χωρών, ταυτόχρονα έχουμε αποκτήσει και την ψευδαίσθηση ότι αντιλαμβανόμαστε τακτικές, τρόπο παιχνιδιού, ποιότητα ποδοσφαιριστών, συστήματα και όλα τα συναφή. Αυτό αποτελεί την πιο μεγάλη ψευδαίσθηση. Οι πλείστοι οπαδοί των ομάδων σε όλο τον κόσμο πολύ λίγα πράγματα μπορούν να αντιληφθούν ιδιαίτερα σε θέματα τακτικής και τρόπο παιχνιδιού. Δυστυχώς όμως αρνούνται να το δεχθούν και προσπαθούν επανειλημμένως να ασκήσουν μηδενιστική κριτική για κάτι που πραγματικά δεν μπορούν να αντιληφθούν. Σε όλο αυτό βάζω και τον εαυτό μου μέσα. Απλώς η διαφορά τουλάχιστον η δική μου είναι ότι ποτέ μου δεν μηδενίζω καταστάσεις αλλά πάντα προσπαθώ να αποδώσω αυτά που βλέπω στο γήπεδο από την δική μου σκοπιά, αυτήν του οπαδού. Όλα αυτά που γράφω αποτελούν την υποκειμενική μου άποψη και προσπαθώ πάντα στο μέτρο του δυνατού να δίνω τροφή για σκέψη στους ομοϊδεάτες μου αλλά πραγματικά απεχθάνομαι τον μηδενισμό. Λάθη όλοι κάνουμε και πολλές φορές και εγώ έχω πέσει έξω σε αυτά που έγραψα ή με έχουν διαψεύσει τα αποτελέσματα. Η μαγκιά είναι να είσαι εκεί και να αναγνωρίζεις τα λάθη σου και να τα σημειώνεις. Μικρή μάζα των οπαδών μας και ιδιαίτερα οπαδικά σάϊτ της ομάδας βλέπω ότι συνεχίζουν να πράττουν με έναν πολύ άσχημο τρόπο τόσο για τους ίδιους όσο και για την ομάδα μηδενίζοντας τα πάντα στις κακές στιγμές και αποθεώνοντας τους πάντες στις καλές στιγμές.

Σε συνέχεια των πιο πάνω, θα σημειώσω ότι στην Κύπρο το 3-4-3 το έχουμε δει από τον Ιντιάκεθ την περσινή χρονιά. Ένα σύστημα καινούριο, το οποίο πολλοί δεν μπορούσαν να αντιληφθούν και που πολλούς αυτό το «καινούριο» τους δημιουργούσε πρόβλημα με αποτέλεσμα να προσφεύγουν σε ακραίους χαρακτηρισμούς για τον προπονητή και τους ποδοσφαιριστές μας. Αυτό το σύστημα είναι ο νεοτερισμός που παρατηρείται σε όλη την Ευρώπη αυτή την στιγμή. Επαναλαμβάνω, το 3-4-3, ο πρώτος που το εφάρμοσε στην Κύπρο είναι ο προπονητής μας. Αυτή την στιγμή ακολουθούν και οι υπόλοιποι. Γιατί το σημειώνω αυτό; Απλώς για να δώσω ακόμα μία ένδειξη του πόσο πίσω είμαστε οι οπαδοί και αυτοί ακόμα οι δημοσιογράφοι-αθλητικογράφοι στην Κύπρο σε σχέση με τρόπο παιχνιδιού, συστήματα και όλα τα συναφή με πάντα κάποιες εξαιρέσεις στον κανόνα. Διαβάζω δεξιά και αριστερά ότι ο προπονητής μας κατέβασε την ομάδα με σχηματισμό 3-5-2. Η Άεκ, με εξαίρεση ελάχιστα παιχνίδια την περσινή χρονιά και ειδικότερα το παιχνίδι με την Αελ στην Λεμεσό το οποίο θυμάμαι χαρακτηριστικά, αγωνίζεται με 3-4-3 και όχι με 3-5-2. Μιλάμε για 2 εντελώς διαφορετικά συστήματα, με εντελώς διαφορετική προσέγγιση κάτι που οι πλείστοι αγνοούν. Ενώ αγνοούν αυτόν τον τρόπο παιχνιδιού, σχολιάζουν τις επιλογές του προπονητή, μιλούν για δεξί μπακ στο 3-5-2, μιλούν για εξτρεμ στο 3-5-2 και πολλά πολλά άλλα άστοχα και εντελώς εκτός ποδοσφαιρικής πραγματικότητας. Αυτό θα πρέπει να προβληματίσει όλους μας και να αφήσουμε τους μηδενισμούς στην άκρη. Καλή η κριτική στην ομάδα και σε όσους την αποτελούν αλλά πάντα σε σωστά πλαίσια και ως εκεί που μπορούμε να αντιληφθούμε καταστάσεις. 

Θα συνεχίσω για το πιο πάνω γιατί θα πρέπει κάποια στιγμή να αντιμετωπίσουμε αυτά που βλέπουμε στο γήπεδο όπως πρέπει βοηθώντας μας να αντιληφθούμε και το πότε θα πρέπει να κριτικάρουμε καταστάσεις. Η Άεκ μας αγωνίζεται με έναν τρόπο παιχνιδιού τον οποίο χρησιμοποιεί η Τσέλση του Κόντε και η Τότεναμ του Ποκετίνο. Αυτές οι 2 ομάδες είναι χαρακτηριστικές περιπτώσεις του 3-4-3 οι οποίες, ακόμα και αυτές, έχουν διαφορετική προσέγγιση σε αυτό το πλάνο. Ιδιαίτερα η Τσέλση του Κόντε την περσινή χρονιά στην οποία πήρε και το πρωτάθλημα έπαιζε με τον τρόπο τον οποίο παίζει η Αεκ μας φέτος. Η Άεκ αγωνίζεται με τον Μουρίγιο να καλύπτει πάντοτε τον Ακοράν στο δεξί άκρο της άμυνας ούτως ώστε να μένει πιο ψηλά ο ποδοσφαιριστής μας ενώ κάτι τέτοιο γινόταν στην Τσέλση με τον Αζπιλικουέτα να καλύπτει τον Μόουζες στην δεξιά πλευρά για να μένει πιο ψηλά. Από την αριστερή πλευρά βλέπουμε τον Τέτε να έρχεται να γίνεται 4ος σε φάση άμυνας κάτι που στην Τσέλση γινόταν με τον Αλόνσο. Είναι ένας καινούριος τρόπος παιχνιδιού τον οποίο εφαρμόζουν πλέον όλες οι μεγάλες ομάδες ανά το παγκόσμιο με την Σίτυ και τον Γκουαρδιόλα να βλέπουμε να το εφαρμόζει και αυτή πλέον. Από την άλλη, χαρακτηριστική περίπτωση του 3-5-2, ειδικά την φετινή χρονιά, αποτελεί η Αεκ Αθηνών. Η Άεκ Αθηνών αγωνίζεται με φουλ μπακς στα 2 άκρα και έχοντας στην επίθεση τους Αραούχο-Λιβάγια ως επιθετικούς που αγωνίζονται μαζί δίπλα δίπλα ενώ πίσω τους έχουμε 3άδα μέσων είτε σε ευθεία είτε με έναν ελεύθερο μπροστά από τα 2 αμυντικά χαφ. Η αναφορά στην Άεκ Αθηνών γίνεται γιατί το ελληνικό είναι ένα πρωτάθλημα το οποίο παρακολουθούμε οι Κύπριοι αλλά και όποιος δεν το πράττει μπορεί εύκολα να παρακολουθήσει την Αεκ του Μανόλο Χιμένεθ για να δει την διαφορά του 3-5-2 με το 3-4-3.

Με όλα τα πιο πάνω και λαμβανομένου υπόψη όλου του ντόρου που έχει γίνει τις τελευταίες μέρες για την ομάδα, δεν θα προχωρήσω στην ανάλυση ποδοσφαιριστών και προπονητή. Θεωρώ ότι προέχει να αντιληφθούν οι οπαδοί της ομάδας μας πρωτίστως τον τρόπο παιχνιδιού μας και μετά να έρθουμε στην κριτική των ποδοσφαιριστών και του προπονητή. 

Όσον αφορά την μεταγραφική περίοδο που έφθασε θεωρώ ότι ο Ρόκα σε συνεργασία με τον προπονητή μας θα ενισχύσουν την ομάδα στην επίθεση με έναν επιθετικό ο οποίος θα μπορεί να αντικαταστήσει επάξια τον Φλοριάν ενώ πιστεύω ότι χρειαζόμαστε ακόμα έναν ποδοσφαιριστή τύπου Ακοράν δηλαδή ποδοσφαιριστή που θα μπορεί να αγωνιστεί σε όλες τις θέσεις πίσω από τον επιθετικό. Είμαι σίγουρος ότι θα γίνει κίνηση για ποδοσφαιριστή πάνω των 22 ενώ βλέπω να γίνεται κίνηση και για ποδοσφαιριστή κάτω των 22. Το ποιος θα φύγει δεν είμαστε εμείς αρμόδιοι να το λύσουμε αλλά θα πρέπει να γίνουν οι καλύτερες δυνατές κινήσεις για ενδυνάμωση της ομάδας. Προσωπικά, έχω εμπιστοσύνη στο τεχνικό επιτελείο και είμαι σίγουρος ότι θα κάνουν τα πάντα για να δυναμώσουν την ομάδα και να μας οδηγήσουν στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Τέλος, σε σχέση με τα παιχνίδια που έπονται και το γεγονός ότι Απόλλωνας έχει 3 παιχνίδια στο χέρι και το Αποέλ 2 θα ήθελα να σημειώσω κάτι πολύ σημαντικό το οποίο οι πλείστοι πάλι ξεχνούν. Ο Ιανουάριος είναι μήνας φωτιά για όλους αλλά ιδιαίτερα για Απόλλωνα και Αποέλ. Το πρόγραμμα των ανταγωνιστών μας έχει ως εξής:

3) ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ (34) (ΜΕ ΜΑΥΡΑ ΤΑ ΕΝΤΟΣ):

ΑΕΛ 03/01

ΣΑΛΑΜΙΝΑ 06/01

ΠΑΦΟΣ 10/01

ΑΝΟΡΘΩΣΗ 14/01

ΟΜΟΝΟΙΑ 17/01

ΑΡΗΣ 21/01

ΑΠΟΕΛ 24/01

ΑΠΟΕΛ 31/01


4) ΑΠΟΕΛ (33) (ΜΕ ΜΑΥΡΑ ΤΑ ΕΝΤΟΣ):

ΑΡΗΣ 03/01

ΑΛΚΗ 07/01

ΔΟΞΑ 14/01

ΑΕΛ 17/01

ΑΕΚ 21/01

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ 24/01

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ 31/01

Βλέποντας τα πιο πάνω, εύκολα μπορούμε να αντιληφθούμε ότι η βαθμολογία θα πάρει την κανονική της μορφή στις 24/01/2018 και μετά το παιχνίδι των 2 ομάδων, Αποέλ και Απόλλωνα. Μέχρι τότε μεσολαβούν 4 αγωνιστικές στο διάστημα των οποίων ο Απόλλωνας θα δώσει το παιχνίδι που έχει στο χέρι με την Πάφο και μετά το παιχνίδι με την Ομόνοια. Από την άλλη το Αποέλ θα δώσει το παιχνίδι που έχει με την Αέλ και καπάκι θα παίξει με μας στο ΓΣΠ. Γιατί όλοι λέτε και πιστεύετε ότι ο Απόλλωνας είναι ήδη πάνω από την Άεκ γιατί έχει παιχνίδια στο χέρι; Πραγματικά, μια ματιά στο πρόγραμμα του Απόλλωνα ιδίως και κατά δεύτερο στο Αποέλ, γιατί οδηγεί κάποιον σε αυτό το συμπέρασμα; Αν ο Απόλλωνας βγει αλώβητος από τον Ιανουάριο και αν η ομάδα μας κάνει χαρακίρι σε παιχνίδια τα οποία θα πρέπει να πάρει τους 3 βαθμούς τότε θα γίνεται άλλη κουβέντα. Αυτή την στιγμή όμως είμαστε στην 1η θέση και θα παλέψουμε να μείνουμε εκεί. Ο Ιανουάριος είναι μήνας φωτιά και ιδιαίτερα από 21 Ιανουαρίου μέχρι 31 Ιανουαρίου θα μπορέσουμε να μιλήσουμε πιο εύκολα για την δυναμική της ομάδας μας. Ως τότε υπομονή, όλοι δίπλα στην ομάδα και τα καλύτερα έπονται. Τέλος στην μουρμούρα και την άδικη κριτική που δέχεται η ομάδα γιατί πολύ απλά όλα τώρα αρχίζουν! 

Καλά Χριστούγεννα σε όλους και ιδιαίτερα τους απανταχού Αεκτζήδες και εύχομαι ο νέος χρόνος να φέρει τον πολυπόθητο τίτλο του πρωταθλήματος στην Λάρνακα μας!! ΜΟΝΟ ΑΕΚ!!!

Υ.Γ.1: Να ευχηθούμε ότι καλύτερο στους Νέστορα Μυτίδη και Νικόλα Εγγλέζου οι οποίοι έχουν αποχωρήσει από την ομάδα. Ο Νέστορας πήγε δανεικός στην Κέρκυρα και αναμένεται να επιστρέψει το καλοκαίρι ενώ ο Νικόλας πήγε στον Άρη με ελευθέρα μεταγραφή. Πραγματικά τους εύχομαι τα καλύτερα, είναι παιχταράδες και οι 2 και ελπίζω να κάνουν όλες τους τις επιθυμίες πραγματικότητα. Στο επανειδείν ΠΑΙΧΤΑΡΑΔΕΣ μου!!!

Υ.Γ.2: Ο Νέλσον ανεβαίνει από παιχνίδι σε παιχνίδι. Μόλις γίνει μόνιμο μέλος της 11άδας της ομάδας είμαι σίγουρος ότι θα δούμε πολλά πράγματα από τον παιχταρά μας. Στο 2ο ημίχρονο του παιχνιδιού στην Λεμεσό ήταν ο καλύτερος ποδοσφαιριστής όλου του γηπέδου! Μακάρι να συνεχίσει έτσι.

Υ.Γ.3: Ανανέωσε και ο Μοϊσοφ!! Ένας ποδοσφαιριστής ο οποίος αυτή την στιγμή είναι ο καλύτερος κεντρικός αμυντικός στο νησί! Αναμένουμε και άλλους να ακολουθήσουν!!

Υ.Γ.4: Οι φρουροί συνέχισαν στην Λεμεσό από εκεί που έμειναν τα προηγούμενα παιχνίδια. Πραγματικά την φετινή χρονιά κάνουν τρομερές παρουσίες και τους βλέπω να μεγαλώνουν συνέχεια!! Μπράβο παιδιά συνεχίστε με τον ρυθμό που ξεκινήσατε! 


Share this Article on :

3 ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΜΙΛΗΣΑΝ! ΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΕΔΩ!:

Ανώνυμος είπε...

Εισαι ενας καθηγητης!

Ανώνυμος είπε...

Διαφωνω με τον τροπο που αγωνιζεται η ομαδα και δεν μου αρεσει καθολου με το επιπεδο του ποδοσφαιρου που προσφερει στο φιλαθλο κοσμο.

Ανώνυμος είπε...

Ένας ποδοσφαιριστής ο οποίος αυτή την στιγμή είναι ο καλύτερος κεντρικός αμυντικός στο νησί. Εισαι πολλα αστειος τελικα. Roberg Yuste Carlao Schildenfeld λογικα εν σε αλλη χωρα που παιζουν...

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με ακατάλληλο περιεχόμενο δεν θα δημοσιεύονται.

Παρακαλούμε όπως βάζετε ΟΝΟΜΑ ή ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ για να δημοσιευθεί το σχόλιό σας.

 

© Copyright A.E.Kition blog 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.