News Update :

Πίστη για νίκη επί της...Α.Ε.Κ.!

Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2016

'Εφτασε στα αυτιά μας η πληροφορία αυτή από "μέσα" και οφείλουμε να σας τη μεταφέρουμε: Οι ποδοσφαιριστές της Σαλαμίνας πιστεύουν πολύ στη νίκη επί της ομάδας μας λόγω του ότι υπερτερούν, όπως λένε, στη φυσική κατάσταση και θεωρούν ότι στο κομμάτι αυτό μπορούν να κτυπήσουν την Α.Ε.Κ. ειδικά στα τελευταια λεπτά του αγώνα που συνηθίζουν να σκοράρουν έτσι ώστε να πάρουν τη νίκη. Τώρα θα μου πείτε, από πού κι ως πού; Μπορεί να τους ανέβασε την ψυχολογία στο ζενίθ ο Βεργέτης, και καλά έκανε ο άνθρωπος.

Πάντως η αλήθεια να λέγεται, όταν είσαι στην κορυφή αήττητος και αλάνθαστος τότε είσαι στόχος για όλους τους μικρούς που αναζητούν τη στιγμή της δόξας τους.

Αυτό σε συνδυασμό με το όνομα του διαιτητή που διορίστηκε στο Αμμόχωστος του οποίου οι καταβολές είναι γνωστές, δείχνουν πως θα έχει ένα πολύ δύσκολο βράδυ η ομάδα μας.

Για να δούμε λοιπόν αν θα ζήσουμε deja-vu κόκκινης Μαρσίνιακ κι αν θα αρχίσει  η αποκατάσταση του "αλλοιωμένου βαθμολογικού πίνακα". Η ομάδα μας πάντως οφείλει να καθαρίσει και αυτό το παιχνίδι από νωρίς για να αποφύγει τις περιπέτειες!

Share this Article on :

0 ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΜΙΛΗΣΑΝ! ΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΕΔΩ!:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με ακατάλληλο περιεχόμενο δεν θα δημοσιεύονται.

Παρακαλούμε όπως βάζετε ΟΝΟΜΑ ή ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ για να δημοσιευθεί το σχόλιό σας.

 

© Copyright A.E.Kition blog 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.