News Update :

ΑΕΚ - ΣΛΟΒΑΝ ΛΙΜΠΕΡΕΤΣ 0-1

Παρασκευή 19 Αυγούστου 2016

ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΑΘΕΙ!!!



Μετά τον θρίαμβο της Μόσχας όλοι περιμέναμε από την ομάδα μας να τα πάει ακόμα καλύτερα στο παιχνίδι με την Σλόβαν. Δυστυχώς το κακό ξεκίνημα και η λανθασμένη τακτική που ακολούθησε η ομάδα για 30 λεπτά, δεν έφερε το ποθητό αποτέλεσμα αφού χάσαμε με το πολύ επικίνδυνο 0-1. Σε αυτά τα παιχνίδια πρέπει να κρατάς πρωτίστως το 0 παθητικό και να προσπαθείς να πετύχεις το πολυπόθητο γκολ. Βρεθήκαμε από το 30ο λεπτό να τρέχουμε τους αντιπάλους και δεν καταφέραμε μέχρι το τέλος του παιχνιδιού να φέρουμε το παιχνίδι στα ίσα.

Προς τιμήν του ο προπονητής μας αναγνώρισε το λάθος του, κάτι που ποτέ δεν ακούσαμε από τον Κρίνστιανσεν για 2 χρόνια, δείγμα του ότι ξέρει τι κάνει ο άνθρωπος. Φυσικά, φαίνεται τακτικά να έχασε από τον αντίπαλο προπονητή αλλά στην διάρκεια του αγώνα δεν έμεινε με σταυρωμένα τα χέρια και προσπάθησε να επαναφέρει τις ισορροπίες στο γήπεδο, κάτι που κατάφερε σε μεγάλο βαθμό μέχρι και την αποβολή του Ορτίθ. Η αντίπαλος είναι μία καλοδουλεμένη ομάδα, με πολύ καλή φυσική κατάσταση και πολλά τρεξίματα στο γήπεδο. Ως εκεί όμως. Δεν είδα ποιότητα ούτε και μία ομάδα που δεν χτυπιέται. Με σωστό πλάνο και με καθαρό μυαλό δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. Για κάποιον ανεξήγητο λόγο οι ποδοσφαιριστές μας είχαν πολλά νεύρα στο παιχνίδι. Με τόσα νεύρα δεν έχεις καθαρό μυαλό για να επιτύχεις τον στόχο σου. Δεν δικαιολογούνται τόσο έμπειροι ποδοσφαιριστές να συμπεριφέρονται σαν πρωτάρηδες. Η 2η κίτρινη του Ορτίθ ήταν απότοκο αυτής της ανησυχίας που επικρατούσε και μετά από ένα τεράστιο λάθος που έκανε έριξε κάτω τον αντίπαλο με πολύ σκληρό μαρκάρισμα.

Ο προπονητής μας επέλεξε να κατεβάσει την ομάδα με 3-5-2, ρίχνοντας στην μάχη για πρώτη φορά τον Τρουγιόλς ως αριστερό κεντρικό αμυντικό ένεκα και της απουσίας του αρχηγού Καταλά. Ο Ορτίθ σε φάση άμυνας γινόταν 4ος αμυντικός και ο Τρισκόφσκι ερχόταν στον δεξί άκρο της επίθεσης. Αυτή η τακτική όμως δεν δούλεψε καθόλου και ειδικά στο αριστερό άκρο υπήρχε τεράστιο πρόβλημα. Ο Τέτε δεν μπορεί να ακολουθήσει σε αυτό το σύστημα αφού αδυνατεί αμυντικά ενώ ο Τρουγιόλς δεν μπορούσε να παίξει με το αριστερό πόδι κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να γυρίζει η μπάλα από τα αριστερά στα δεξιά ή ακόμα και στον άξονα. Από μία τέτοια λάθος μεταβίβαση στον άξονα από τον Τρουγιόλ στον Μπόλιεβιτς και κακό κοντρόλ του τελευταίου ξεκίνησε και η φάση για το 0-1. Ο πολύ καλός Σικορά πλάσαρε στην γωνία του Μινιό ο οποίος με τρομερή απόκρουση έστειλε την μπάλα σε κόρνερ. Με την εκτέλεση του κόρνερ, ο Κουφάλ ανενόχλητος από το ύψος της μικρής περιοχής έστειλε την μπάλα στα δίκτυα της ομάδας μας και έγραψε το 0-1 που έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα. Ο προπονητής μας βλέποντας την κατάσταση αντέδρασε αμέσως. Απέσυρε τον Τρουγιόλ και πέρασε στο γήπεδο τον Χαραλάμπους αλλάζοντας το σύστημα σε 4-1-4-1 και φέρνοντας τον Ορτίθ στο δεξί άκρο της άμυνας. Η ομάδα άρχισε να πατά καλύτερα και στο 42ο λεπτό ο Άλβες απώλεσε τεράστια ευκαιρία για να φέρει το παιχνίδι στα ίσα ενώ στο 45ο λεπτό η Σλόβαν σε μία επικίνδυνη επίθεση της έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του τερματοφύλακα μας.

Το 2ο μέρος ξεκίνησε με καλή ευκαιρία από εκτέλεση φάουλ για τους Τσέχους και κάπου εκεί ανέλαβε τα ηνία του αγώνα η ομάδα μας. Στο 52ο λεπτό υπήρχε υποψία πέναλτι σε μαρκάρισμα του Μπρεϊτέ πάνω στον Τρισκόφσκι ενώ στο 55ο λεπτό ο Ορτίθ με διπλή προσπάθεια δεν κατάφερε να σκοράρει και κέρδισε το κόρνερ. Στο 58ο λεπτό ο Άλβες με παλικαρίσια προσπάθεια κατάφερε να σεντράρει από δεξιά μέσα στην περιοχή της Σλόβαν με τον Τομάς να κερδίζει το κεφάλι και να στέλνει την μπάλα ψηλά άουτ. Στην φάση αυτή υπήρξε καθαρό πέναλτι πάνω στον Άλβες με τον αμυντικό να τον κρατάει παρατεταμένα και με τα 2 χέρια από την φανέλα. Το επιθετικό κρεσέντο της ομάδας μας συνεχίστηκε με τον Τομάς να περνάει εξαιρετική κάθετη πάσα στο 63ο λεπτό στον Τρισκόφσκι με τον τελευταίο να σουτάρει και τον Ντουμπράφκα να πραγματοποιεί ακόμα μία σωτήρια επέμβαση. Στο 65ο λεπτό έγινε και η φάση του παιχνιδιού με τον Ορτίθ να κάνει λάθος στον χώρο του κέντρου και να μαρκάρει άτσαλα αντίπαλο κάτι που του απέφερε την 2η κίτρινη κάρτα. Η κόκκινη άλλαξε τις ισορροπίες του παιχνιδιού. Αν και η ομάδα μας είχε τον έλεγχο δυσκολευόταν στην τελική προσπάθεια. Στο 75ο λεπτό είχαμε την 2η αλλαγή για την ομάδα μας με τον Χαραλαμπίδη να παίρνει την θέση του Άλβες και να πηγαίνει στο δεξί άκρο της επίθεσης με τον Τρισκόφσκι να πηγαίνει στην κορυφή. Στο 80ο λεπτό αποβλήθηκε ο τεχνικός των Τσέχων για κτύπημα στον Τομάς, σε μία φάση που θα έπρεπε να αποβληθεί και ο καλύτερος παίκτης των Τσέχων Σικορά με 2η κίτρινη κάρτα αφού αυτός ξεκίνησε την σύρραξη. Στο 82ο λεπτό ο Ακοράν πήρε την θέση του Τέτε ενώ στο 85ο λεπτό ο Λαρένα με μία βολίδα έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του τερματοφύλακα των Τσέχων. Ο Σούκερικ στο 90+3 έστειλε την μπάλα στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Μινιό μη μπορώντας να καθαρίσει την υπόθεση πρόκριση για την ομάδα του.

Όπως είπα και στον πρόλογο μου, μας στοίχισε η τακτική που ακολουθήσαμε στην αρχή του παιχνιδιού. Χωρίς αριστεροπόδαρο αμυντικό δεν μπορεί να βγει αυτό το σύστημα εκτός και αν δεξιοπόδαρος αμυντικός που θα παίξει αριστερά είναι πολύ υψηλού επιπέδου ποδοσφαιριστής. Ο Τρουγιόλ δεν μπορεί να κριθεί από ένα παιχνίδι και δεν πρέπει να είναι ο εύκολος στόχος για το κακό 1ο ημίχρονο της ομάδας. Το λάθος ανήκει αποκλειστικά στον προπονητή ο οποίος και το αναγνώρισε. Από εκεί και πέρα πολύ κακός έως τραγικός ήταν στο 1ο μέρος ο Μπόλιεβιτς, με πολλές κακές μεταβιβάσεις και πολύ αργή ανάπτυξη του παιχνιδιού. Ο Λαρένα κλείστηκε πάρα πολύ καλά και δεν μπόρεσε να πάρει μπάλα ενώ ο Τομάς δεν υπήρχε στον αγωνιστικό χώρο πέραν από μίας καλής ασιστ στον Τρισκόφσκι στην αρχή του παιχνιδιού. Με το κέντρο μας να είναι εκτός παιχνιδιού δεν υπήρχε περίπτωση να κάνουμε κάτι καλό. Στο 2ο μέρος ανέβασαν απόδοση οι κεντρώοι μας και μαζί ανέβηκε και όλη η ομάδα. Ο Ηλίας σουλούπωσε την αμυντική γραμμή και έδωσε βοήθειες στον Τέτε ενώ ο Ορτίθ έκανε μεγάλο παιχνίδι μέχρι την αποβολή του επιθετικά. Η αλλαγή του Χαραλαμπίδη με τον Άλβες θεωρώ ότι έπρεπε να γίνει πιο γρήγορα αφού χρειαζόμασταν περισσότερη ταχύτητα στο γήπεδο. Η αλλαγή δε του Ακοράν με τον Τέτε δεν πρόσφερε απολύτως τίποτα με τον Ισπανό να δείχνει εντελώς ανέτοιμος και εκτός παιχνιδιού. Σίγουρα χρειάζεται πίστωση χρόνου και ελπίζω να ανέβει στην συνέχεια αλλά φαινόταν πραγματικά εκτός παιχνιδιού για 10 λεπτά που αγωνίστηκε.

Αυτό που κρατώ είναι ότι δεν έχουμε απέναντι μας κάποιο μεγαθήριο. Είναι μία πολύ σφριγηλή και γυμνασμένη ομάδα και θα πρέπει να την αντιμετωπίσουμε στον επαναληπτικό με σεβασμό αλλά χωρίς φόβο. Με ένα γρήγορο γκολ στην Τσεχία όλα αλλάζουν και αυτή η ομάδα έδειξε ότι έχει και καρύδια αλλά και την ποιότητα για να παίρνει μεγάλα αποτελέσματα. Είτε καταφέρουμε να προκριθούμε είτε όχι για εμάς δεν αλλάζει κάτι. Αυτό που έγινε φέτος είναι υπέρβαση και σιγά σιγά θα την κάνουμε ξανά. Πάμε λοιπόν στην Τσεχία σε 6 ημέρες για να φέρουμε την πρόκριση στην Λάρνακα. ΜΟΝΟ ΑΕΚ!!!!!


ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ
ΜΙΝΙΟ: Για ακόμα μία φορά έδειξε την μεγάλη του κλάση. Όποτε χρειάστηκε ήταν παρών και στην φάση του 28ου λεπτού έβγαλε την μπάλα από τα δίκτυα. Με την εκτέλεση του κόρνερ δεν μπόρεσε να κάνει πολλά και σίγουρα δεν φέρει καμία ευθύνη για γκολ. Με έχει κερδίσει προσωπικά και βλέπω ότι είναι πολύ καλός τερματοφύλακας. Μαζί με τον Γιωργαλλίδη θα είναι πολύ καλό δίδυμο και ελπίζω να του βάλει ακόμα μεγαλύτερη πίεση ο Αντώνης. Φαίνεται να πέτυχε διάνα ο Ρόκα.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 8/10
ΜΟΪΣΟΦ: Δεν έκανε και το καλύτερο του παιχνίδι και ειδικά στο 1ο μέρος δεν ήταν πολύ καλός. Στο 2ο μέρος ήταν καλύτερος αλλά δείχνει να είναι λίγο πίσω αυτή την στιγμή. Είναι πολύ ποιοτικός αμυντικός αλλά φαίνεται να εγκλωβίζεται όταν δεν έχει την εύκολη πάσα. Στα μαρκαρίσματα του ήταν καλός με κάποιες εξαιρέσεις και στο γκολ που δεχόμαστε φέρει και αυτός ευθύνη για τα κακά μαρκαρίσματα. Πρέπει να ανεβάσει απόδοση. Δεν είναι οι δυνατότητες του αυτές που βλέπουμε.    
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 4/10
ΜΟΥΡΙΓΙΟ:  Όπως έχω πει ξανά είναι αμυντικάρα και ο καλύτερος αμυντικός στην Κύπρο. Αυτό για μένα δεν αλλάζει. Στο παιχνίδι όμως του Παπαδόπουλος ήταν και αυτός μέτριος. Στο 0-1 είναι αδικαιολόγητα ελεύθερος και μόνος στην μικρή περιοχή ενώ ο Λαρένα έχει 3 ποδοσφαιριστές στο σημείο του πέναλτι. Από εκεί έρχεται και ο Κουφάλ και τον κερδίζει στον αέρα. Πολύ κακή άμυνα από τον Μουρίγιο. Επίσης στο δοκάρι του 45ου λεπτό τόσο αυτός όσο και ο Μοϊσοφ μαρκάρουν τον ίδιο ποδοσφαιριστή. Στο 2ο μέρος ανέβασε πάρα πολύ την απόδοση του και προσπάθησε να οργανώσει παιχνίδι από πίσω αλλά και πάλι δεν θεωρώ ότι είχε θετικό πρόσημο η όλη παρουσία του.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 4/10
ΤΡΟΥΓΙΟΛΣ: Δεν φαίνεται να μπορεί να παίξει ως αριστερός κεντρικός αμυντικός σε σύστημα 3-5-2. Προσπαθούσε συνέχεια να φέρει την μπάλα στο δεξί και να γυρίσει το παιχνίδι στον Μοϊσοφ. Είναι καλός στον αέρα από ότι έδειξε σε κάποιες μονομαχίες αλλά έκανε και το λάθος στην φάση που ξεκίνησε το 0-1. Επίσης στην εκτέλεση του κόρνερ δεν μαρκάρει κανέναν! Θα περιμένω να τον δω ξανά, στην φυσική του θέση για να τον κρίνω καλύτερα!
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 3/10
ΟΡΤΙΘ: Σε όλο το 1ο μέρος έδωσε πάρα πολλές βοήθειες στον Μοϊσόφ και επίσης προσπάθησε επιθετικά να ανεβάσει την ομάδα. Στο 2ο μέρος μέχρι και το σημείο της αποβολής του έκανε τρομερό επιθετικά παιχνίδι και ήταν μέσα σχεδόν σε όλες τις φάσεις. Θεωρώ ότι δέχθηκε άδικα την 1η κίτρινη κάρτα αλλά η 2η ήταν σωστή. Άφησε την ομάδα με 10 σε ένα σημείο που θα έπρεπε να είναι ιδιαίτερα προσεκτικός. Δεν ήταν ήρεμος στο παιχνίδι του και αυτό στοίχησε στην ομάδα. Είναι αδικαιολόγητος με την εμπειρία που κουβαλά να κάνει τέτοιο διπλό λάθος. Πρώτα να χάνει την μπάλα μόνος του στον άξονα και μετά να κάνει τόσο σκληρό φάουλ. Θα πάρει χαμηλό πρόσημο μόνο για αυτή την ανόητη ενέργεια του.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 1/10
ΜΠΟΛΙΕΒΙΤΣ: Ένα από τα χειρότερα πρώτα ημίχρονα του Μπόλιεβιτς. Εντελώς εκτός τόπου και χρόνου, κακές μεταβιβάσεις και πολύ μα πολύ αργές κινήσεις. Έπαιζε μόνος στον άξονα και όποτε έπαιρνε μπάλα την γύριζε πίσω. Τόσο κακή εμφάνιση δεν θυμάμαι πότε έχει κανένα ξανά. Στο 2ο μέρος ανέβηκε πάρα πολύ και όταν αποβλήθηκε ο Ορτίθ και πήγε στο δεξί άκρο της άμυνας είχε και μία εξαιρετική επέμβαση προτού σκοράρει ο αντίπαλος σε μία μεγάλη ευκαιρία της Σλόβαν. Αν στην Τσεχία επιστρέψει στις καλές εμφανίσεις, θα προκριθούμε!
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 4/10
ΛΑΡΕΝΑ: Παρών-απών στο 1ο μέρος. Τον έβγαλε εντελώς εκτός παιχνιδιού ο αντίπαλος προπονητής αφού δεν τον άφηνε να πάρει μπάλα. Προσπάθησε πολύ αλλά δεν τα κατάφερε να ελευθερωθεί. Στο 2ο μέρος και με την αλλαγή του τρόπου παιχνιδιού της ομάδας πήρε περισσότερες πρωτοβουλίες και οργάνωσε το επιθετικό κομμάτι. Είχε το δοκάρι για την ομάδα μας στο 85ο λεπτό με εξαιρετικό σουτ αλλά φάνηκε να είναι και αυτός με πολλά νεύρα στο παιχνίδι. Επιβάλλεται να πάρει την ομάδα στους ώμους του στην Τσεχία.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 5/10
ΤΟΜΑΣ: Δεν είναι ο Τομάς που ξέρουμε αυτός που βλέπουμε. Δεν θεωρώ ότι κάνει καλά παιχνίδια. Σίγουρα με μία κίνηση του μπορεί να αλλάξει όλο το παιχνίδι αλλά είναι πολύ πίσω σε απόδοση. Στο 1ο μέρος είχε τις 2 ασιστ στους Τρισκόφσκι και Άλβες, αλλά μέχρι εκεί. Στο 2ο μέρος πάλι προσπάθησε αλλά δεν του βγήκαν πολλά στο γήπεδο πέραν της εξαιρετικής ασιστ στον Τρισκόφσκι στο 63ο λεπτό. Είναι μεγάλος ποδοσφαιριστής αλλά θεωρώ ότι είναι πίσω και αυτός από τις πραγματικές του δυνατότητες. Σιγά σιγά όμως ελπίζω ότι θα βρει τον ρυθμό του.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 6/10
ΤΕΤΕ: Δεν βοήθησε ο Ισπανός γίγαντας στο χθεσινό παιχνίδι. Δεν τον ένιωσε η αντίπαλη άμυνα και ειδικά στο πρώτο μισάωρο δεν βοήθησε όσο έπρεπε τον Τρουγιόλ. Στο 2ο μέρος ανέβασε απόδοση και την στιγμή που φαινόταν να γίνεται επικίνδυνος έγινε αλλαγή με τον Ακοράν. Όλοι ξέρουμε τι μπορεί να κάνει και ελπίζω στην Τσεχία να κάνει μεγάλη εμφάνιση.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 4/10
ΤΡΙΣΚΟΦΣΚΙ: Ο καλύτερος μας ποδοσφαιριστής στο γήπεδο αλλά και ο μοιραίος. Έκανε εξαιρετικό παιχνίδι και ήταν μέσα σε όλες τις φάσεις. Δεν μπόρεσε να τελειώσει εύστοχα 2 μεγάλες ευκαιρίες που είχε ενώ θα μπορούσε να κερδίσει και πέναλτι στο 53ο λεπτό. Είναι μεγάλος ποδοσφαιριστής ο Σκοπιανός και ό,τι πιο ποιοτικό διαθέτουμε. Στην Τσεχία δεν θα συγχωρέσει. Είμαι σίγουρος ότι θα βρει τον τρόπο να σκοράρει!
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 9/10
ΑΛΒΕΣ: Στην 1 μεγάλη ευκαιρία που βρήκε ολιγώρησε και τον πρόλαβε ο αντίπαλος τερματοφύλακας. Στο 2ο μέρος στην φάση του 58ου λεπτού, θα έπρεπε να κερδίσει πέναλτι από τον αντίπαλο αλλά ο διαιτητής έκλεισε τα μάτια. Δεν του βγήκε το παιχνίδι και έγινε αλλαγή στο 75ο λεπτό με τον Χαραλαμπίδη για να γίνουμε πιο γρήγοροι στον αγωνιστικό χώρο. Δεν πρέπει να αμφισβητείται ο Άλβες γιατί είναι εξαιρετικός φορ και θα βάλει τα γκολ του. Πρέπει όμως να υπάρχει αξιόπιστη λύση από πίσω. Τώρα, χωρίς ελεύθερη θέση κοινοτικού ή ξένου, δεν ξέρω τι έχει στο μυαλό του ο Ρόκα. Θα δούμε. Με τον Τρισκόφσκι εναλλακτική όμως δεν γίνεται κατά την δική μου άποψη.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 4/10
ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ: Έδωσε όλη του την ψυχή και κέρδισε πάρα πολλές μονομαχίες. Ανέβηκε την γραμμή και γέμισε τα άκρα της ομάδας μας. Στον αέρα δεν έχασε μονομαχία και σίγουρα έπρεπε να βρίσκεται στο αρχικό σχήμα. Είναι εξαιρετικός ποδοσφαιριστής και τα δίνει όλα όποτε αγωνίζεται. Αν ξεκινούσε το παιχνίδι θα είχε εντελώς διαφορετική εικόνα, λαμβανομένου υπόψη και της δυνατότητας των αντιπάλων στα στημένα. Θα είναι το ίδιο καλός και στην Τσεχία αν αγωνιστεί.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 8/10
ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ:  Δεν έκανε αισθητή την παρουσία του αν και προσπάθησε. Προσωπική μου άποψη είναι ότι έπρεπε να περάσει πιο γρήγορα στο γήπεδο ούτως ώστε να έχουμε περισσότερη ταχύτητα στην επιθετική μας γραμμή. Είναι ποιοτικός και έμπειρος και ελπίζω να βοηθήσει.  
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 4/10
ΑΚΟΡΑΝ:  Πέρασε και δεν ακούμπησε ο Ισπανός. Κακές επιλογές και εντελώς εκτός παιχνιδιού. Έδειξε να μην είναι συγκεντρωμένος στον αγώνα ή καλύτερα να μην έχει εγκλιματιστεί στην ομάδα. Αυτή την εικόνα μου έδινε. Θα περιμένουμε όμως να τον δούμε καλύτερα γιατί έχει πολύ καλό βιογραφικό και σίγουρα δεν είναι τυχαίος ποδοσφαιριστής.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 3/10

ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ
Προπονητής ο οποίος αναγνωρίζει τα λάθη του μόνο μπροστά θα πάει. Με την δήλωση του στο τέλος του παιχνιδιού εμένα με κέρδισε! Έτσι θέλω τον προπονητή μου, να είναι μάγκας και να ξέρει πότε κάνει λάθος. Όταν ξέρει τα λάθη του τότε ΣΙΓΟΥΡΑ θα τα διορθώσει. Είναι 1ος μάγκας ο Ιντιάκεθ! Όχι σαν τον προηγούμενο που είχαμε που ποτέ μα ποτέ δεν έφταιγε για τις άστοχες επιλογές του.
Διόρθωσε τον σχηματισμό άμεσα και έδωσε βοήθειες στον άξονα μεταφέροντας το παιχνίδι και στα άκρα. Δυστυχώς δεν μπορέσαμε να σκοράρουμε και πιστεύω ότι θα έπρεπε να προχωρήσει σε αλλαγή του Άλβες πιο γρήγορα ούτως ώστε να κερδίσει σε ταχύτητα στο γήπεδο. Δεν τον βοήθησαν όμως οι αλλαγές του και ιδιαίτερα ο Ακοράν αντί να δυναμώσει το αριστερό άκρο της επίθεσης μας το αποδυνάμωσε τελείως.
Ελπίζω και εύχομαι να μην έχει την ίδια τακτική με τον προκάτοχο του σε σχέση με τους Κύπριους και να τους χρησιμοποιήσει σωστά στην συνέχεια. Στο χθεσινό παιχνίδι έπρεπε να ξεκινήσει ο Ηλίας και κατά την δική μου γνώμη όταν βγήκε ο Τέτε έπρεπε να περάσει στο γήπεδο ο Νικόλας. Φυσικά αυτές είναι δικές μου πεποιθήσεις. Αυτός ξέρει καλύτερα και αυτός βλέπει τους ποδοσφαιριστές κάθε μέρα στις προπονήσεις. Απλώς έχω προσέξει ότι οι Ισπανοί που έχουν περάσει από την ομάδα αλλά και ο Ρόκα έχουν μεγάλο θέμα με τους Κύπριους και αυτό θα πρέπει να λυθεί με κάποιο τρόπο. Χωρίς τους Κύπριους δεν παίρνεις πρωταθλήματα! Αυτοί είναι οι έξτρα λύσεις εκεί που θα χρειαστείς την υπέρβαση. Παραδείγματα πολλά και σας παραπέμπω όλους στο περσινό Αποέλ το οποίο πήρε πρωτάθλημα με Αντωνιάδη-Αρτυματά βασικούς. Τα γράφω τώρα που είναι γρήγορα γιατί βλέπω ότι κινούμαστε στους ίδιους ρυθμούς. Όπως και να έχει όμως, ο προπονητής μας με έχει κερδίσει! Περιμένω να κάνει τα δικά του στην Τσεχία και να φέρει την πρόκριση στην Λάρνακα!
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 3/10

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗ
Share this Article on :

2 ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΜΙΛΗΣΑΝ! ΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΕΔΩ!:

Ανώνυμος είπε...

Φίλε Σταυρο, σε ευχαριστούμε για την ενημέρωση...προσωπικά ήρθα από εξωτερικό για να δω το παιχνίδι αυτό. Όμως πιστευω ότι παρά την κακή απόδοση μας, η διαιτησία ήταν προκλητική και καθόρισε το τελικό αποτέλεσμα. Ειδικά τα αντιαθλητικά κτυπήματα των αντιπάλων που σε αρκετές περιπτώσεις οι διαιτητές έκαναν τα στραβά μάτια. Επίσης η απαράδεκτη καθυστέρηση χωρίς να δεκτούν κίτρινη κάρτα. Ειδικα ο τερματοφύλακας τους θα έπρεπε να είχε κίτρινη από το πρώτο υμιχρονο. Στο πρωτο φάουλ που δέχτηκε ο Ορντίθ, ήταν μια άδικη κάρτα γιατί του έκανε φάουλ ο αντίπαλος. Επίσης ο παίχτης που σπρώχνει απο πίσω τον Τόμας πάνω στον προπονητη των αντιπάλων είχε κίτρινη και δεν δόθηκε δευτερη. Σε μια άλλη φάση κτύπημα στα μούτρα πάνω στον Τομας περνα ατιμώρητη. Συμφωνώ μπορεί να είχαμε τα λάθη μας, αλλά και οι διαιτησια διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα και προσωπικά δεν περίμενα τέτοια διαιτησία από Γάλλους!!! Παρόλα αυτά πιστευω ότι αν η ομάδα παίξει το γνωστό παιχνίδι της, δεν έχει να φοβηθεί τίποτε από τους αντιπάλους. Συνέχισε την ενημέρωση για την αγαπημένη μας ομάδα και σε ευχαριστούμε.

Ηλίας

Ανώνυμος είπε...

Φίλε Σταύρο ευχαριστούμε. Εμπεριστατωμένη ανάλυση, όπως πάντα!!
Χαράλαμπος

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με ακατάλληλο περιεχόμενο δεν θα δημοσιεύονται.

Παρακαλούμε όπως βάζετε ΟΝΟΜΑ ή ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ για να δημοσιευθεί το σχόλιό σας.

 

© Copyright A.E.Kition blog 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.