News Update :

ΑΕΚ - σαλαμίνα: 2-0: ΝΙΚΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ...

Δευτέρα 11 Απριλίου 2016

Σε σχέση με το παιχνίδι του Σαββάτου, δεν θα μπω στην διαδικασία να αναλύσω τις φάσεις του παιχνιδιού μία προς μία γιατί θεωρώ ότι δεν αξίζει και ιδιαίτερα. Το παιχνίδι δεν ήταν καθόλου δύσκολο και η νίκη μας ήρθε πολύ εύκολα. Πέραν κάποιων καλών ευκαιριών της Σαλαμίνας στο τελευταίο 25λεπτο, μετά και το 2-0 της ομάδας μας, δεν είχε να επιδείξει τίποτα άλλο η αντίπαλος μας. Το παιχνίδι ήταν ιδιαίτερα μέτριο και για ακόμα μία φορά δεν δείξαμε τις γνωστές μας αρετές. Σίγουρα όμως σε αυτό το σημείο που έχουμε φθάσει και με τα συνεχόμενα παιχνίδια είναι λογικό να μην βλέπουμε καλό ποδόσφαιρο από όλες σχεδόν τις ομάδες. Σε σχέση με το αγωνιστικό μέρος του παιχνιδιού θα ήθελα να σταθώ σε 2 ποδοσφαιριστές και ειδικότερα στους Λαμπάν- Ρόσα. Ο γαλλοκύπριος έδειξε για 3ο συνεχόμενο παιχνίδι ότι έχει βρει ρυθμό και παίζει τέλεια την θέση της ΄΄σκούπας΄΄ μπροστά από τα κεντρικά μας μπακ. Με την καλή και σίγουρη πρώτη πάσα του βοηθά στην ανάπτυξη της ομάδας ενώ με τα καλά του μαρκαρίσματα και τις σωστές τοποθετήσεις του βοηθά στην άμεση ανάκτηση της κατοχής της μπάλας. Μοναδικό δυσάρεστο από το παιχνίδι η δικαιολογημένη κίτρινη κάρτα που δέχθηκε η οποία τον φέρνει στο όριο και θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικός στα δύσκολα παιχνίδια που έπονται. Θετικότατη παρουσία και από τον Φάρλευ Ρόσα οποίος για 2ο συνεχόμενο παιχνίδι ως επιθετικός χαφ έδειξε ότι και έχει την θέση και μπορεί να βοηθήσει περισσότερο στην θέση αυτή παρά ως εξτρεμ. Καλά κρατήματα της μπάλας, καλές μεταβιβάσεις και προσπάθεια να τελειώσει φάσεις με σουτ παρόλο που δεν του βγήκαν. Μακάρι να συνεχίσει έτσι μέχρι και το τέλος αφού με την απουσία του Λαρένα η ομάδα τον έχει μεγαλύτερη ανάγκη στα 3 κρίσιμα παιχνίδια που έπονται με Απόλλωνα- Ομόνοια και Ανόρθωση.

Σε σχέση με το πρωτάθλημα και τις πιθανότητες που έχει η ομάδα μας για κατάκτηση του, δεν θεωρώ ότι έχουν αυξηθεί πολύ. Η ομάδα μας στέφεται πρωταθλήτρια με 5 νίκες αλλά στα αλήθεια ποιός από εμάς το πιστεύει αυτή την στιγμή βλέποντας τις εμφανίσεις της ομάδας; Σίγουρα μπορεί κάποιος να μου πει ότι μπορεί να κερδίζεις με μισόν μηδέν και να πάρεις αυτό που θέλεις. Από την άλλη όμως εγώ δεν βλέπω την ομάδα μας να μπορεί να το πάρει αήττητη μέχρι τέλους. Το ελπίζω και το εύχομαι μέσα από την καρδιά μου αλλά τα δεδομένα που έχουμε ενώπιον μας φωνάζουν για το αντίθετο. Καταρχάς το Αποέλ έχει αρκετά καλύτερο πρόγραμμα από την ομάδα μας αφού μέχρι και το τέλος του πρωταθλήματος θα βγει εκτός Λευκωσίας μία φορά για να αντιμετωπίσει τον Απόλλωνα στο Τσίρειο την 9η αγωνιστική και προτελευταία των Play off. Από την άλλη η ομάδα μας έχει να δώσει 2 εκτός έδρας πολύ δύσκολα παιχνίδια με Απόλλωνα-Αποέλ και έχει και 3ο εκτός έδρας παιχνίδι την τελευταία αγωνιστική με την Σαλαμίνα. Εντός έδρας θα αγωνιστούμε κατά σειρά με Ανόρθωση και Ομόνοια. Λαμβάνοντας υπόψη όλα αυτά θεωρώ ότι οι πιθανότητες είναι 75-25 υπερ του Αποέλ αυτή την στιγμή.

Πέραν του προγράμματος, το οποίο θεωρώ σημαντικό πλεονέκτημα για τον αντίπαλο, σημαντικό ρόλο θα παίξουν οι απουσίες και οι κάρτες. Ήδη η ομάδα μας έχει τους Τρισκόφσκι, Ορτίθ, Μπόλιεβιτς, Χαραλάμπους, Τομάς, Εγγλέζου, Λαρένα, Τόνιο και Λαμπάν στο όριο των κιτρίνων καρτών ενώ η αντίπαλος ομάδα του Αποέλ έχει τους Πιέρο Σωτηρίου, Μοράϊς, Ντε Βινσέντι, Μερκή, Βάντερ, Καρλάο και Μιλάνοφ. Οι απουσίες όλων αυτών των ποδοσφαιριστών σε τυχόν 2η κίτρινη κάρτα και το πότε θα έρθει αυτή θα παίξει μεγάλο ρόλο στο ποιός εν τέλεις θα κατακτήσει το πρωτάθλημα. Σημαντικό επίσης είναι το γεγονός ότι για το Αποέλ επιστρέφει μετά και την επόμενη αγωνιστική ο Ντε Βινσέντι ενώ ο Λαρένα επιστρέφει στο παιχνίδι της Λευκωσίας με το Αποέλ. Είναι ακόμα μία σημαντική παράμετρος που θα παίξει το δικό της ρόλο.

Τέλος, σημαντικό ρόλο θα παίξει και η διαχείριση που θα κάνουν οι 2 προπονητές. Σε σχέση με το Αποέλ δεν με ενδιαφέρει και ιδιαίτερα και δεν θα κάνω κάποια αναφορά. Για την ομάδα μας όμως θεωρώ ότι είναι το πιο μεγάλο εμπόδιο για την κατάκτηση του τίτλου. Δυστυχώς έχει γίνει κακή διαχείριση του ρόστερ με αποτέλεσμα να πληρώνουμε τώρα την κακή διαχείριση που έγινε. Ο Τέτε, αγωνιζόμενος με μισή προπόνηση στο παιχνίδι του Σαββάτου, τραυματίστηκε και μάλλον δεν θα τον έχουμε στην Λεμεσό το Σάββατο. Ο Μουρίγιο από την άλλη, ενώ το παιχνίδι είχε καθαρίσει και μπορούσε ο προπονητής να τον προστατεύσει, έμεινε στο γήπεδο και αποχώρησε κοντά στο 90λεπτο με πρόβλημα και αυτός και ως εκ τούτου δεν ξέρουμε αν θα τον έχουμε στην Λεμεσό το Σάββατο. Αν προσθέσουμε και την απουσία του Λαρένα θα πάμε στην Λεμεσό με 3 κομβικούς ποδοσφαιριστές σε κάθε γραμμή της ομάδας εκτός. Ευθύνη για όλα αυτά έχει μόνο ο προπονητής και κανείς άλλος. Είναι αδιανόητο σε παιχνίδι με την Σαλαμίνα στο ΓΣΖ, ένα παιχνίδι που εύκολα ή δύσκολα θα το πάρεις και δεν το γράφω αυτό εκ των υστέρων αλλά αυτό πίστευα και πριν την έναρξη του παιχνιδιού, δεν γίνεται να περνάεις στο γήπεδο ως αλλαγή τους Μπόλιεβιτς και Μυτίδη. Όπως και να το δεις κόουτς δεν ισχύει αυτό που λες για εμπιστοσύνη σε όλο το ρόστερ της ομάδας. Θα μπορούσες στο παιχνίδι του Σαββάτου να ξεκουράσεις τον ταλαιπωρημένο Ορτίθ, θα μπορούσες να αποσύρεις τον Μουρίγιο, θα μπορούσες να μην ξεκινήσεις τον Τέτε. Χρειάζομαι τον Τέτε να νικήσω αυτή την Σαλαμίνα; Για μένα τα λάθη αυτά πληγώνουν τον ίδιο πρωτίστως και έπειτα την ομάδα. Έχουμε χάσει ποδοσφαιριστές που θα μπορούσαν να βοηθήσουν και ταυτόχρονα παίκτες κλειδιά όπως είναι οι Καταλά- Τομάς- Ορτίθ είναι σε κακή κατάσταση αποκλειστικά και μόνο λόγω κούρασης. Το θετικό είναι ότι είμαστε εκεί και ποτέ δεν είναι αργά αλλά όταν δεν εμπιστεύομαι τους ποδοσφαιριστές μου με την Σαλαμίνα θα τους εμπιστευτώ με τον Απόλλωνα; Πολύ αμφιβάλλω.

Από την αρχή της χρονιάς είχα την ισχυρή άποψη ότι αυτή η ομάδα πάει για τον τίτλο. Αυτή την στιγμή έχω χάσει την πίστη μου ένεκα όλων των πιο πάνω. Υπάρχουν και αρκετά θετικά τα οποία είναι η στόμφα μεγάλης ομάδας που έχει αποκτήσει η ομάδα μας αλλά και το γεγονός ότι καταφέρνει στις κακές τις μέρες να παίρνει αποτελέσματα. Στα πιο μεγάλα παιχνίδια που έπονται όμως θα πρέπει να γίνει η υπέρβαση και θα πρέπει η ομάδα να είναι έτοιμη. Δεν είμαι γυμναστής και δεν γνωρίζω από αυτά αλλά όταν δίνεις 2 μέρες off ενώ έπεται κρίσιμος αγώνας το Σάββατο σημαίνει ότι και οι ίδιοι μέσα στην ομάδα αναγνωρίζουν ότι υπάρχει κούραση στους ποδοσφαιριστές. Ελπίζω να πάνε όλα καλά και στο τέλος να κατακτήσουμε έναν τίτλο γιατί πραγματικά το αξίζουμε. Αλλά η επιτυχία από την αποτυχία δεν είναι μακριά στο φετινό πρωτάθλημα. Ίδωμεν.


ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ
ΤΟΝΙΟ: Όποτε χρειάστηκε δήλωσε παρών και είχε και μία εξαιρετική απόκρουση σε φάουλ του Τσιούρτσιουριτς. Για 3ο συνεχόμενο παιχνίδι κράτησε το 0 παθητικό κάτι που λέει πολλά για την φετινή απόδοση του τερματοφύλακα μας. Πάρα πολύ καλός και εάν στο τέλος κατακτήσουμε το πρωτάθλημα η συμβολή του θα είναι τεράστια.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 9/10

ΟΡΤΙΘ: Ακόμα ένα μέτριο παιχνίδι από τον ισπανό ο οποίος πάει σερί και χωρίς ξεκούραση. Ο Μιντίκκης επανήλθε από τον τραυματισμό του αλλά ίσως να μην ήταν 100 τα 100 έτοιμος και για αυτό να μην τον χρησιμοποίησε ο προπονητής μας για να του δώσει ανάσες. Υπάρχει επίσης και ο Κυπριανού, ο οποίος έχει αγωνιστεί σε ρόλο δεξιού μπακ και στο παιχνίδι του Αμμόχωστος με την Σαλαμίνα αλλά δεν φαίνεται να υπολογίζεται από τον προπονητή μας. Εύχομαι μόνο να μην τραυματιστεί και να τον έχουμε μαζί μας ως το τέλος.   
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 4/10

ΜΟΥΡΙΓΙΟ: Παρά τα όποια λάθη του σε μεταβιβάσεις, έχει ανεβάσει επίπεδο την αμυντική μας γραμμή. Τεράστιος αμυντικός μεν ευπαθείς σε τραυματισμούς δε. Θα έπρεπε να προφυλαχθεί από ένα σημείο και μετά αλλά δυστυχώς δεν υπάρχει κάτι τέτοιο στην ομάδα. Αν δεν μπορέσει να βρίσκεται στην αποστολή το Σάββατο θα μιλάμε για τεράστια απώλεια.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 8/10

ΚΑΤΑΛΑ: Επανήλθε σε μέτριες εμφανίσεις με λάθη τα οποία ευτυχώς δεν στοίχησαν. Σίγουρα δεν χρειάστηκε και πολύ στο παιχνίδι και σίγουρα θα τον έχουμε τεράστια ανάγκη στο παιχνίδι της Λεμεσού. Μας χρωστάει ένα μεγάλο παιχνίδι και ήρθε η ώρα που πρέπει να το κάνει. Δεν ξέρω ποιόν θα έχει δίπλα του αλλά πρέπει να πάρει πρωτοβουλίες και να έχει καθαρό μυαλό. Ένας καλός Καταλά ανεβάζει όλη την ομάδα.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 6/10

ΜΑΡΤΣΙΝΙΑΚ: Η έλλειψη παιχνιδιών φαίνεται να τον έχει επηρεάσει και είναι λογικό. Κράτησε όμως σωστά την θέση του και προσπάθησε να ανέβει την γραμμή χωρίς όμως μεγάλη επιτυχία αφού δεν το έχει και πολύ από την μέση και μπροστά. Έχω πει ξανά και θα το πω και τώρα ότι μαζί με τον Ηλία Χαραλάμπους είναι το καλύτερο δίδυμο αριστερών μπακ στην Κύπρο. Θα χρειαστεί ο πολωνός στην συνέχεια και πρέπει να είναι έτοιμος.  
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 7/10

ΛΑΜΠΑΝ: Ακόμα μία εξαιρετική εμφάνιση με πολλά τρεξίματα και καλή κυκλοφορία της μπάλας. Επανήλθε για τα καλά και σε αυτό το σημείο που τον έχει ανάγκη η ομάδα δηλώνει παρών. Δυστυχώς δέχθηκε κίτρινη κάρτα και στην επόμενη θα απουσιάσει ενώ έπεται ένα παιχνίδι στο οποίο συνήθως υπάρχει πολλή δύναμη. Πέραν αυτού όμως ήταν αψεγάδιαστος και δείχνει να έχει βρει τα πατήματα του.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 10/10

ΡΟΣΑ: Αγωνίστηκε για 66 λεπτά και έδειξε εξαιρετικά χαρίσματα. Πολύ καλός με την μπάλα και πολύ καλή συνεργασία με τον Άλβες. Προσπάθησε να περάσει καλές κάθετες πάσες ενώ είχε και αρκετά τελειώματα τα οποία όμως δεν ήταν πολύ καλά. Μακάρι να συνεχίσει σε έτσι ρυθμούς γιατί έχουμε ανάγκη από έναν καλό Ρόσα στην θέση του τιμωρημένου Λαρένα.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 9/10

ΤΟΜΑΣ: Προσπάθησε πάρα πολύ και έτρεξε πάρα πολύ στο γήπεδο. Πέτυχε και γκολ από το σημείο του πέναλτι και ήταν αρκετά καλύτερος από προηγούμενες κακές εμφανίσεις του. Ας είναι η αρχή για την αντεπίθεση του αφού όλοι ξέρουμε τι μπορεί να κάνει ένας καλό Τομάς!
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 8/10

ΤΕΤΕ: Έπαιξε 28 λεπτά και τραυματίστηκε. Δυστυχώς κάηκε από τον προπονητή μας σε ένα παιχνίδι που θα μπορούσε να ξεκίνησει ο Εγγλέζου. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να αγωνιστεί ο ισπανός σε ένα παιχνίδι που εύκολα ή δύσκολα θα το πάρουμε. Θα έπρεπε να μείνει στον πάγκο και ανάλογα με την εξέλιξη του παιχνιδιού να χρησιμοποιηθεί. Έχει σκάσει από τα πολλά παιχνίδια και εύχομαι να επανέλθει το συντομότερο.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: -/-

ΤΡΙΣΚΟΦΣΚΙ: Καλή εμφάνιση από τον Τρίσκο με συμμετοχή στις επιθετικές προσπάθειες της ομάδας. Είναι από τους ποδοσφαιριστές που δεν είναι καταπονημένοι και είναι αρκετά φρέσκος. Μπορεί να δώσει πολλά και έχει την ποιότητα να κάνει την διαφορά.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 8/10

ΑΛΒΕΣ: Σκόραρε ακόμα ένα γκολ βρισκόμενος στο σωστό σημείο την σωστή στιγμή. Έφθασε αισίως τα 17 γκολ στο πρωτάθλημα και έχω την εντύπωση ότι θα ξεπεράσει σύντομα τον Καβενάγκι. Μεγάλος επιθετικός με εξαιρετικά χαρίσματα και τα γκολ του θα μας οδηγήσουν στο πρωτάθλημα!
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 8/10

ΕΓΓΛΕΖΟΥ: Δεν τα πήγε καλά την Τετάρτη με την Ομόνοια, το Σάββατο όμως από το 28ο λεπτό και μετά που πέρασε στο γήπεδο ήταν πολύ καλός. Είχε συμμετοχή στο 2-0 αφού περνάει εξαιρετική κάθετη πάσα στον Τομάς ο οποίος κερδίζει το πέναλτι. Τον πιστεύω πολύ και μου αρέσει πάρα πολύ σαν ποδοσφαιριστής. Θα πρέπει να είναι έτοιμος αφού θα ξεκινήσει στο επόμενο παιχνίδι και επιβάλλεται να κάνει την διαφορά.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 8/10

ΜΠΟΛΙΕΒΙΤΣ:  Για κάποιο λόγο που μόνο ο προπονητής μας ξέρει πήρε την θέση του Ρόσα στο 66ο λεπτό του παιχνιδιού. Τα πήγε μια χαρά και είχε και 2 καλά τελειώματα στην αντίπαλη εστία. Θα έπρεπε να ξεκουραστεί και θα μπορούσε να περάσει άλλος ποδοσφαιριστής στο γήπεδο. Τον βλέπω να επιστρέφει 11άδα με τον Απόλλωνα και θα πρέπει να κάνει την διαφορά.  
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 7/10

ΜΥΤΙΔΗΣ:  Το σκορ είναι στο 2-0 στο 81ο λεπτό και αλλάζει Άλβες με Μυτίδη. Έπαιξε ο Νέστορας για 10 λεπτά, έτρεξε, πάλεψε και το παιχνίδι τελείωσε. Τι να πω άλλο.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: -/-

ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ
Έχω βαρεθεί να γράφω κάθε φορά τα ίδια και τα ίδια. Έχουμε καταντήσει κουραστικοί. Δεν μπορώ να προσθέσω κάτι άλλο σε ότι έχω πει πιο πάνω. Μόνο ο ίδιος ξέρει γιατί δεν αγωνίζονται τα παιδιά που βρίσκονται στον πάγκο και μόνο ο ίδιος ξέρει γιατί έκανε αλλάγη τον Μπόλιεβιτς στο παιχνίδι του Σαββάτου. Αν τυχόν χρειαστεί κάποιον ποδοσφαιριστή από τις ρεζέρβες του στα παιχνίδια που έπονται είμαι πολύ περίεργος να δω τι θα κάνει. Εύχομαι να μην χρειαστεί και να του βγουν όλα μέχρι το τέλος αλλά έχει κάνει τεράστια λάθη στην διαχείριση του ρόστερ τα οποία πληρώνουμε τώρα.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 6/10


Share this Article on :

4 ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΜΙΛΗΣΑΝ! ΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΕΔΩ!:

Unknown είπε...

Παντα διαβασμενος και καλος στις αναλυσεις σας κ. Σταυρο. Θαθελα ομως να πω οτι ειδα ανεση και "αερα" στη συμπεριφορα των παικτων και ας μην ειδαμε ενα σπουδαιο παιχνιδι. Ειδα πιο πολλη αυτοπεποιθηση παρα αγχος για τη νικη. Οσοσν αφορα τις πεντε νικες με τη σωστη τακτικη τις μπορουμε, το αποελ δεν παιζει καλυτερα μας και παιρνει βαθμους. Σωστη τακτικη δεν εννοω την αμυντικη, θυμηθητε με το αποελ που δεν μαρκαραμε σωστα και δεν το συγχωρεσαν οι επιθετικοι του. Αν χαθει ο τιτλος πολυ πιθανον να ειναι το χαμενο αυτο παιχνιδι. Οσον αφορα τα εντος εδρας παιχνιδια του αποελ να σας θυμισω οτι στην εδρα του ηττηθηκε απο ΑΕΚ-ΑΝΟ-και Απολλων, μενει η ομονοια που ειναι ισως η καλυτερη ομαδα αυτη τη στιγμη στη Κυπρο, και ελπιζουμε να παιξει (για μια φορα επιτελους) και να παρει βαθμους απο το αποελ. Δινω και γω, μικρο ομως προβαδισμα στο αποελ απλα γιατι ειναι μπροστα αυτη τη στιγμη.
Για τα υπολοιπα που γραφεις τι να πω ειναι η πραγματικοτητα. Απλα να προσθεσω οτι περαν την κουρασης οι παικτες βλεπουν σε καθε παιχνιδι να μαρκαρονται σκληρα και πολλες φορες να μην δινεται φαουλ και ουτε κιτρινη εκει που πρεπει υπερ τους και σε μικροφαουλ που κανουν αυτοι να παιρνουν και καρτες.Αυτο τους αγχωνει ιδιαιτερα σε καθε παιχνιδι. Ελπιζω οι παικτες που θα κληθουν στα επομενα παιχνιδια να αντεπεξελθουν γιατι δεν εχουν παιχνιδια στα ποδια τους, χαθηκε χρονος γι αυτους....

Ανώνυμος είπε...

ΠΕΡΣΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣΑΜΕ ΜΑΣ ΕΛΕΓΑΝ ΝΑ ΣΙΩΠΗΣΟΥΜΕ. Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΙΚΗΤΗΣ. ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΝΑ ΚΑΜΕΙ ΜΙΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΦΚΕΙ. ΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΕΚΑΜΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΑΝΙΣΟΡΡΟΠΙΕΣ. ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΟΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΜΠΕΝ ΣΙΜΟΝ ΠΟΥ ΕΒΑΖΕ ΤΟΝ ΤΟΜΑΣ ΔΕΞΙ ΧΑΦ ΓΙΑ ΝΑ ΧΩΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΤΑ ΣΙΛΒΑ ΣΤΗΝ ΕΝΔΕΚΑΔΑ ΚΑΙ ΕΒΓΑΖΑΝ ΜΑΤΙΑ. ΤΟΜ ΜΥΤΙΔΗ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΕΞΤΡΕΜ. ΔΙΕΡΩΤΟΥΜΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙ ΜΑΤΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ Ή ΝΑ ΝΕΚΑΤΩΣΕΙ ΛΙΓΟ ΤΗΝ ΤΡΑΠΟΥΛΑ. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΛΥΘΕΣΙΤΕΣ? Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΙΟ ΛΙΓΗ ΠΙΕΣΗ, ΧΩΡΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ, ΜΕ ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΥΣ, ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΣΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΒΡΑΧΥΚΥΚΛΩΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΛΛΑ ΑΚΟΥΕΤΑΙ ΟΤΙ Ο ΤΣΑΒΙ ΡΟΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΑΝΑΝΕΩΣΕΙ.

Ανώνυμος είπε...

Τελικά φίλε ο πρώην προπονητής μας, τα βραχυκυκλώματα του δεν ήταν τυχαία!! Ο άνθρωπος έπαιζε για Ακοποελ, γιατί είχε συμφωνία μαζί τους..θα τον περιμένουμε με την κατάλληλη υποδοχή στο γήπεδο μας!!! Πόσο βρωμιά τελικά έχει το ποδόσφαιρο στην Κύπρο;;;

Ανώνυμος είπε...

File ta vraxikiklomata tou sioura en itan tixea. Apla ine asxetos ke apo to apoel tha figi nixta osous pextes ke an tou agorasoun

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με ακατάλληλο περιεχόμενο δεν θα δημοσιεύονται.

Παρακαλούμε όπως βάζετε ΟΝΟΜΑ ή ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ για να δημοσιευθεί το σχόλιό σας.

 

© Copyright A.E.Kition blog 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.