News Update :

ΑΕΚ-απόλλωνας: 2-2: AYTOKTONIA!

Δευτέρα 7 Μαρτίου 2016

Τι να πει κανείς μετά από αυτό το παιχνίδι; Πραγματικά ιδανικοί αυτόχειρες. Η ομάδα μας δεν κινδύνεψε σε κανένα σημείο για 75 λεπτά και ξαφνικά χάσαμε την γη κάτω από τα πόδια μας. Με μία αδικαιολόγητη αλλαγή του προπονητή μας ο οποίος διάλυσε την συνοχή της ομάδας και με ένα γρήγορο γκολ αμέσως μετά την αλλαγή, άλλαξε ολόκληρο το παιχνίδι. Δεν είναι δυνατόν σε τέτοιο παιχνίδι που ο αντίπαλος αποσύρει 2 κεντρικούς χαφ για να βάλει 2 επιθετικούς και να πιέσει την ομάδα μας να απαντούμε με κόφτη και έξοδο εξτρεμ. Τρομερά κακή διαχείριση από τον προπονητή μας η οποία στοίχισε στην ομάδα μαζί και με την έλλειψη συγκέντρωσης των ποδοσφαιριστών μας στο τελευταίο 15λεπτο. Το ποδόσφαιρο είναι και θέμα ψυχολογίας και αυτό που έγινε στο τελευταίο 15λεπτο είναι να δημιουργείται η αίσθηση του μπορούμε στους ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα αλλά και από την άλλη να κυριεύσει ο φόβος τους ποδοσφαιριστές μας για την ισοφάριση η οποία και ήλθε από ένα ανόητο πέναλτι του αρχηγού ο οποίος αποδεικνύεται μοιραίος μέχρι στιγμής στις απώλειες βαθμών που είχε η ομάδα. Εξακολουθώ να πιστεύω ότι τίποτα δεν τελείωσε και σίγουρα δεν έχασα την πίστη μου στις δυνατότητες της ομάδας και του προπονητή μας. Απλώς καλόπιστη κριτική πρέπει να γίνεται και θα γίνεται πάντοτε. Το παιχνίδι το έχασε ο προπονητής μας πρωτίστως και έπειτα οι ποδοσφαιριστές μας.

Ο προπονητής μας κατέβασε την ομάδα με τον Τόνιο στο τέρμα και τους Ορτίθ- Μουρίγιο- Καταλά-Χαραλάμπους από τα δεξιά προς τα αριστερά στην άμυνα. Αμυντικό χαφ ο Μπόλιεβιτς με τους Τομάς-Λαρένα μπροστά του και τους Τέτε αριστερά και Τρισκόφσκι δεξιά ως ακραίους επιθετικούς. Μοναδικός προωθημένος στην κορυφή της επίθεσης ο Άλβες.

Το παιχνίδι δεν ξεκίνησε καθόλου καλά και για τις 2 ομάδες με την μπάλα να γυροφέρνει στον άξονα. Αυτό που είδαμε τα πρώτα 20 λεπτά ήταν πολλά φάουλ εκατέρωθεν και καμία τελική προσπάθεια στον στόχο. Μοναδικό αξιοσημείωτο η αλλαγή του Μουρίγιο στο 12ο λεπτό ένεκα τραυματισμού με τον Νίνου.

  • Αφού στο 22ο λεπτό ο Στογιάνοβιτς δέχθηκε την 1η κίτρινη κάρτα στο παιχνίδι, στο 27ο λεπτό ο Τομάς με μπαλιά βρήκε τον Τρισκόφσκι από πλάγια δεξιά μέσα στην περιοχή του Απόλλωνα, με τον τελευταίο να επιχειρεί συρτή σέντρα η οποία πέρασε ανεκμετάλλευτη από τον Άλβες.
  • Στο 30ο λεπτό ο Μπόλιεβιτς με σουτ από τα 40 μέτρα δεν ανησύχησε τον Βάλε ενώ ενώ στο 31ο λεπτό ο Λαρένα με εξαιρετική σέντρα βρήκε τον Τομάς μέσα στην περιοχή του Απόλλωνα με τον τελευταίο να κατεβάζει την μπάλα και να πλασάρει ψηλά πάνω από τα δοκάρια του Βάλε. Στην φάση αυτή υπήρξε καθαρό πέναλτι του Μοντέϊρο πάνω στον Τομάς.
  • Στο 32ο λεπτό ο Ζοάο Πέδρο δέχθηκε κίτρινη κάρτα για κράτημα από την φανέλα πάνω στον Τέτε ενώ στο 41ο λεπτό κίτρινη κάρτα δέχθηκε και ο Νίνου.
  • Στο 45+1 ο Σακέτι με εξαιρετικό σουτ με το αριστερό έστειλε την μπάλα δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι του Τόνιο.
  • Το 2ο μέρος ξεκίνησε με τουυς καλύτερους οιωνούς για την ομάδα μας. Στο 49ο λεπτό ο Τρισκόφσκι έκλεψε την μπάλα από τον Ντα Σίλβα και τροφοδότησε τον Άλβες ο οποίος με την σειρά του πάσαρε στον Λαρένα με τον τελευταίο να σουτάρει με εξωτερικό φάλτσο προς την εστία του Βάλε και την μπάλα να περνάει μέσα από τα χέρια του τερματοφύλακα του Απόλλωνα και να δίνει προβάδισμα στην ομάδα μας με 1-0.
  • Στο 53ο λεπτό ο Φρέϊρε του Απόλλωνα δέχθηκε σωστά την κίτρινη κάρτα ενώ στο 56ο λεπτό ο Λαρένα σέντραρε στο κεφάλι του Άλβες με τον τελευταίο να στέλνει την μπάλα μόλις έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι του Βάλε. Στην έναρξη της φάσης αυτής ο Φρέϊρε θα έπρεπε να δεχθεί κίτρινη κάρτα για σκληρό φάουλ στον Τρισκόφσκι που θα ήταν και η 2η του. Καθαρή κίτρινη για πολύ σκληρό φάουλ.
  • Στο 62ο λεπτό ο Ορτίθ πέρασε την μπάλα στον Τρισκόφσκι με τον σκοπιανό να σεντράρει συρτά και τον Μοντέϊρο να στέλνει την μπάλα στα δίκτυα της ομάδας του δίνοντας αέρα 2 τερμάτων στην ομάδα μας.
  • Ο προπονητής του Απόλλωνα απάντησε με 2 αλλαγές στο 65ο λεπτό. Απέσυρε Στογιάνοβιτς-Σακέτι και πέρασε στην θέση τους Μέζγκα και Μάγκλιτσα αλλάζοντας και το σύστημα της ομάδας του αφού άφησε στον άξονα μόνο τους Μακρίδη-Ντα Σίλβα ενώ ο Μάγκλιστα πήρε θέση δίπλα στον Γκιέ στην επίθεση.
  • Η ομάδα μας κρατούσε χωρίς κανένα πρόβλημα το αποτέλεσμα ενώ στο 75ο λεπτό ο Παπουλής πήρε την θέση του Βασιλείου. Στο 76ο λεπτό όμως ο προπονητής μας είχε την φαεινή ιδέα να περάσει στο γήπεδο τον Λαμπάν στην θέση του Τέτε, στέλνοντας τον Γαλλοκύπριο δίπλα στον Μπόλιεβιτς και τον Λαρένα στο αριστερό άκρο της επίθεσης. Κάπου εκεί άλλαξε και όλο το παιχνίδι.
  • Στο 78ο λεπτό ο Μοντέϊρο ανενόχλητος από το δεξί άκρο της άμυνας του Απόλλωνα βρήκε τον Παπουλλή μέσα στην περιοχή μας με τον ελλαδίτη να κατεβάζει υπέροχα με το αριστερό και να πλασάρει τον Τόνιο.
  • Η ομάδα μας δεν κρατούσε καθόλου μπάλα ενώ χάθηκε η καλή κυκλοφορία στον άξονα. Στο 86ο λεπτό και πάλι ο Μοντέϊρο από το δεξί άκρο της άμυνας του Απόλλωνα με μακρινή μπαλιά βρήκε το κεφάλι του Γκιέ, με τον ποδοσφαιριστή του Απόλλωνα να βρίσκει τον Παπουλλή και αυτός με την σειρά του τον Μάγκλιτσα ο οποίος ανατράπηκε από τον Καταλά μέσα στην περιοχή. Το πέναλτι το εκτέλεσε εύστοχα ο Ντα Σίλβα και ισοφάρισε σε 2-2.
  • Με την επανέναρξη του παιχνιδιού ο Γκιέ πάσαρε στον Παπουλλή στο ύψος της περιοχής με τον τελευταίο να πλασάρει ψηλά έξω από την εστία του Τόνιο.
  • Στο 90+2 ο Γκιέ ανενόχλητος από δεξιά όπως επιτίθετο και πάλι ο Απόλλωνας με δυνατό διαγώνιο σουτ έστειλε την μπάλα έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι του Τόνιο.
  • Στο 90+3 ο Απόλλωνας έχασε την πιο μεγάλη ευκαιρία του παιχνιδιού με τον Μέζγκα να βγάζει την σέντρα από δεξιά και τον Μάγκλιτσα με ψηλοκρεμμαστή κεφαλιά να αναγκάζει τον Τόνιο σε τεράστια απόκρουση σε κόρνερ.


Είναι πραγματικά κρίμα να χάνεις 2 βαθμούς σε ένα παιχνίδι το οποίο ελέγχεις απόλυτα για 75 λεπτά. Η ομάδα μας είναι η καλύτερη στο πρωτάθλημα και αυτό δεν αλλάζει σε μια αποτυχία. Από την άλλη όμως τα λάθη από εδώ και πέρα απαγορεύονται και δεν δέχομαι να ακούω τον προπονητή μου να λέει ότι «ευτυχώς διατηρήσαμε την απόσταση από τον Απόλλωνα». Αν στόχος της ομάδας είναι η 2η θέση να μας το πουν να μην παιδευόμαστε. Δεν γίνεται ρε κόουτς μετά από ένα παιχνίδι που ήσουν εκτός τόπου και χρόνου να κάνεις τέτοια δήλωση. Σε στηρίζουμε, σε αγαπάμε και θεωρούμε ότι είσαι ο καλύτερος προπονητής στο κυπριακό πρωτάθλημα. Από την άλλη όμως μην μικραίνεις την ομάδα με τέτοιες δηλώσεις και ανάλαβε και μία φορά την ευθύνη για μία ισοπαλία η οποία ήλθε με τις δικές σου ευλογίες. Πώς είναι δυνατόν να μην έβλεπε αυτό το πρόβλημα για 15 λεπτά; Ακόμα δεν το πιστεύω ότι χάσαμε το 3ποντο με τέτοιο τρόπο. Ο Κυπριανού όποτε αγωνίστηκε μα όποτε αγωνίστηκε έδειξε ότι μπορεί να προσφέρει σε αυτή την ομάδα. Γίνεται αλλαγή ο Τέτε και περνάει ο Λαμπάν και πάει αριστερά ο Λαρένα. Να το δεχθώ. Μέχρι και το 85ο λεπτό πελαγοδρομούμε, δεν μπορείς ρε κόουτς να αλλάξεις κάτι σε εκείνο το σημείο; Δυστυχώς τίποτα δεν έγινε και ευτυχώς που ο Τόνιο έκανε την απόκρουση της χρονιάς και κρατήσαμε τον βαθμό της ισοπαλίας.

Είμαι απογοητευμένος όχι τόσο από το αποτέλεσμα αλλά από τον τρόπο που ήλθε γιατί πιστεύω ακράδαντα ότι αν ο προπονητής μας έκανε σωστή διαχείριση δεν χάναμε με τίποτα το παιχνίδι. Από την άλλη το παιχνίδι τελείωσε και έχουμε μπροστά μας ακόμα έναν τελικό με την Ανόρθωση στο Παπαδόπουλος το Σάββατο 12/03 και ώρα 18:00. Οι οπαδοί της ομάδας θα είναι εκεί και εύχομαι να πανηγυρίσουμε ακόμα μία νίκη που θα μας βάλει ξανά σε τροχιά πρωταθλήματος ενώ παράλληλα θα ευχόμαστε να έχει απώλειες βαθμών το Αποέλ στο ντέρμπι της Λευκωσίας.



ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ
ΤΟΝΙΟ: Προσπάθησε και έκανε ότι μπορούσε. Σε αυτόν οφείλεται εν τέλει ο βαθμός της ισοπαλίας με την τεράστια απόκρουση στο φινάλε του παιχνιδιού. Έδειξε την κλάση του ξανά και ελπίζω να βρίσκεται σε καλή κατάσταση μέχρι και το τέλος του πρωταθλήματος. Μεγάλη απόκρουση στο τέλος από αυτές που κερδίζουν τίτλους.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 10/10

ΟΡΤΙΘ: Μέτριο παιχνίδι από τον ισπανό παικταρά. Στο 1ο ημίχρονο δεν φάνηκε καθόλου και επιθετικά δεν έκανε ούτε μία καλή προσπάθεια. Στο 2ο μέρος ανέβασε απόδοση ειδικά μέχρι το 70ο λεπτό ενώ από τα πόδια του φεύγει η μπάλα πριν το 2-0. Ελπίζω να ανεβάσει απόδοση άμεσα γιατί είναι παίκτης κλειδί για την επιθετική ανάπτυξη από τα άκρα. Στα γκολ δεν έκανε καλές άμυνες και έχασε τον ποδοσφαιριστή που μάρκαρε.  
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 5/10

ΜΟΥΡΙΓΙΟ: Αγωνίστηκε πολύ λίγο και τραυματίστηκε. Εύχομαι να μην έχει κάτι σοβαρό γιατί είναι υπερπολύτιμος για την συνέχεια.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: -/-

ΚΑΤΑΛΑ: Μέτριο βράδυ για τον αρχηγό. Δεν βρέθηκε σε καλή μέρα και η έλλειψη συγκέντρωσης φάνηκε στο πέναλτι που παραχώρησε στον Μάγκλιτσα. Πολύ κακή αντίδραση και αχρείαστο τάκλιν μέσα στην περιοχή. Το πέναλτι δυστυχώς έγινε γκολ και η ομάδα θα μπορούσε να χάσει και τον βαθμό της ισοπαλίας στο τέλος. Είναι ο αρχηγός της ομάδας και θα πρέπει να ανεβάσει άμεσα την απόδοση του και να ελαχιστοποιήσει τα λάθη του τα οποία μέχρι στιγμής έχουν στοιχίσει πολλά στην ομάδα.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 2/10

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ: Ο καλύτερος με διαφορά της 4άδας στην άμυνα. Αμυντικά ήταν εξαιρετικός ενώ προσπάθησε να βοηθήσει αρκετές φορές τον Τέτε επιθετικά. Από το 75ο λεπτό και μετά που αποχώρησε ο Τέτε δεν είχε καμία βοήθεια από τον Λαρένα και βρέθηκε αρκετές φορές εκτεθειμένος. Δυστυχώς πλήρωσε το λάθος του προπονητή. Ελπίζω να τον δω στην 11άδα και το Παπαδόπουλος και να μην επιστρέψει ο Μαρτσίνιακ στην θέση του γιατί έχει δείξει ότι αυτή την στιγμή είναι καλύτερος από τον Πολωνό.  
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 7/10

ΜΠΟΛΙΕΒΙΤΣ: Έκανε πολύ καλό παιχνίδι μέχρι και το 75ο λεπτό. Από εκεί και πέρα χάθηκε και δεν κράτησε καθόλου την μπάλα ενώ στα μαρκαρίσματα του ήταν κακός. Η αλλαγή στον άξονα τον επηρέασε και αυτό φάνηκε στην κυκλοφορία της μπάλας. Δυστυχώς χάσαμε τον άξονα και μαζί και το παιχνίδι. Μέχρι και το 75ο λεπτό ήταν εξαιρετικός και έκανε μεγάλη δουλειά στο γήπεδο.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 6/10

ΛΑΡΕΝΑ: Τρομερή εμφάνιση για 75 λεπτά για ακόμα μία φορά. Κρατούσε μπάλα, μοίραζε παιχνίδι, σκόραρε και μάρκαρε πολύ σωστά. Με την μετατόπιση του στο αριστερό άκρο χάθηκε από το γήπεδο και μαζί του όλη η ομάδα. Δυστυχώς ή ευτυχώς αυτή την στιγμή είναι το Α και το Ω της ομάδας μας σε σχέση με την ανάπτυξη της. Όταν το φεύγεις από τον άξονα χωρίς κανένα λόγο το αποτέλεσμα είναι αυτό που είδαμε στο παιχνίδι της Κυριακής. Σοφό θα ήταν ή να αποχωρούσε μετά το 2-1 ή να αποχωρούσε ο Τομάς και να περνούσε εξτρεμ στο γήπεδο για να έρθει ο Λαρένα στον άξονα. Δυστυχώς τίποτα από αυτά δεν έγινε.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 7/10

ΤΟΜΑΣ: Πολύ κακή εμφάνιση. Από τις χειρότερες του. Επιθετικά δεν υπήρχε στο γήπεδο. Αμυντικά πάλεψε αρκετά και είχε πολλά τρεξίματα. Ως εκεί όμως. Δεν είναι εμφάνιση επιπέδου του και αυτός θα έπρεπε να αποχωρήσει από το γήπεδο αφού ήθελε να περάσει ποδοσφαιριστή στον άξονα ο προπονητής μας. Τι να πούμε όμως. Ελπίζω να ανεβάσει απόδοση γιατί είναι πολύ πίσω.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 4/10

ΤΕΤΕ: Ο γίγαντας μπορεί να μην έκανε το μεγάλο παιχνίδι αλλά απασχολούσε συνεχώς τους αμυντικούς του Απόλλωνα. Όποτε έπαιρνε την μπάλα ανάγκαζε ποδοσφαιριστή από τον άξονα να κλείσει προς το μέρος του ενώ έρχονταν συνεχώς βοήθειες. Αμυντικά βοήθησε πάρα πολύ τον Χαραλάμπους και με την αλλαγή του η ομάδα έχασε πολύ επιθετικά. Ο Απόλλωνας αμέσως κέρδισε μέτρα και ήρθε το τελικό αποτέλεσμα.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 6/10

ΤΡΙΣΚΟΦΣΚΙ: Πολύ καλός ο Τρισκόφσκι και επιθετικά και αμυντικά. Θα έπρεπε να κερδίσει την αποβολή του Φρέϊρε ενώ δέχθηκε όμως και μια ηλίθια κίτρινη κάρτα για διώξιμο της μπάλας μακριά σε πλάγιο άουτ. Υπενθυμίζω ότι στο στάδιο αυτό, θα χάνουμε ποδοσφαιριστές που συμπληρώνουν 2 κίτρινες κάρτες για το επόμενο παιχνίδι. Επομένως θα πρέπει όλοι να είναι προσεκτικοί. Είχε συμμετοχή και στα 2 γκολ και προσπάθησε πολύ. Τα πάει αρκετά καλά ο σκοπιανός.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 7/10

ΑΛΒΕΣ: Απασχόλησε πολύ τους αμυντικούς του Απόλλωνα αλλά στις 2 φάσεις που του παρουσιαστήκαν δεν κατάφερε να σκοράρει. Η εμφάνιση του δεν ήταν άσχημη αλλά ούτε και εξαιρετική και θα μπορούσε να γίνει αλλαγή με τον Νέστορα για να έχουμε περισσότερα τρεξίματα στο τέλος. Είναι μεγάλος επιθετικός και αυτό δεν αλλάζει.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 5/10

ΝΙΝΟΥ: Ήταν αρκετά καλός μέχρι και το 2-1 του Απόλλωνα. Αυτός καλύπτει τον Παπουλλή στην σέντρα του Μοντέϊρο ενώ χάνει την κεφαλιά από τον Γκιέ στο 2-2. Μπορεί για καλύτερα ο Νίνου αλλά δεν μπορούμε να πούμε ότι δεν ήταν καλή η εμφάνιση του. Δυστυχώς η απουσία του Μοϊσοφ και ο τραυματισμός του Μουρίγιο είναι μεγάλες απώλειες και όλοι ευχόμαστε να ανταποκριθεί ο ρουμάνος.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 5/10

ΛΑΜΠΑΝ:  Από την μέρα που ήρθε στην Άεκ δεν έκανε ένα μεγάλο παιχνίδι να τον χαρούμε όλοι. Μπήκε στο 75ο λεπτό και άγγιξε την μπάλα 4 φορές. Εκτός παιχνιδιού, χωρίς πάθος και χωρίς καλά μαρκαρίσματα. Όποτε πήρε την μπάλα σε αυτές τις λίγες φορές δεν δημιούργησε. Δεν δικαίωσε σε κανένα σημείο τον Κρίνστιανσεν και προσωπικά τον θεωρώ την πιο αποτυχημένη μεταγραφή του Ρόκα. Ελπίζω και εύχομαι μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος να με διαψεύσει πανηγυρικά.  
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 2/10


ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ
Ο προπονητής κατέβασε την ομάδα με 3 αλλαγές σε σχέση με το τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος. Χαραλάμπους-Καταλά-Άλβες πήραν την θέση των Μαρτσίνιακ-Νίνου και Μυτίδη.

Στο 1ο μέρος δεν υπήρχε τίποτα αξιόλογο και το παιχνίδι πήγε περισσότερο στην δύναμη. Πολλά λάθη και από τις 2 ομάδες και ελάχιστες καλές φάσεις μπροστά από τις 2 εστίες.

Στο 2ο μέρος το παιχνίδι ζωήρεψε και η ομάδα μας κατάφερε στο 62ο λεπτό να προηγείται με 2-0. Ο προπονητής του Απόλλωνα προσπάθησε να αλλάξει το παιχνίδι περνώντας στο γήπεδο τους Μέζγκα-Μάγκλιτσα και αφαιρώντας τους Στογιάνοβιτς-Σακέτι. Ο Μακρίσης πέρασε ως μόνος κόφτης με τον Ντα Σίλβα μπροστά του και τους Μέζγκα-Βασιλείου δεξιά και αριστερά αντίστοιχα. Μάγκλιτσα και Γκιε πήραν θέση στην κορυφή της επίθεσης. Η ομάδα μας συνέχισε να μην έχει κανένα πρόβλημα και η απάντηση του προπονητή μας ήρθε στο 75ο λεπτό με τον Λαμπάν να περνάει στην θέση του Τέτε και να παίρνει θέση δίπλα στον Μπόλιεβιτς ενώ ο Λαρένα πέρασε σε θέση αριστερού εξτρεμ. Στο ίδιο λεπτό ο Απόλλωνας πέρασε στο γήπεδο τον Παπουλλή και απέσυρε τον Βασιλείου και όλα άρχισαν να κατηφορίζουν προς την εστία μας. Μετά το 2-1 του Απόλλωνα, ο προπονητής μας δεν προσπάθησε να βοηθήσει την ομάδα του. Ενώ δεν μπορούσαμε να κρατήσουμε μπάλα και είχαμε τεράστιο πρόβλημα στο αριστερό άκρο της επίθεσης μας, συνεχίσαμε να αγωνιζόμαστε με το ίδιο πλάνο. Εν τέλει ήρθε το πέναλτι και το 2-2 και στο τέλος χρειαστήκαμε την τεράστια απόκρουση του Τόνιο για να κρατήσουμε τον βαθμό της ισοπαλίας.

Πολύ κακό βράδυ για τον προπονητή μας. Δεν έκανε τίποτα για να βοηθήσει την ομάδα και αξιοσημείωτο είναι ότι δεν έκανε 3η αλλαγή ενώ τίποτα δεν πήγαινε καλά για την ομάδα μας. Ο Λαμπάν δεν βοήθησε καθόλου ενώ η μετατόπιση του Λαρένα δεν βοήθησε την ομάδα στο να κρατήσει μπάλα και παράλληλα άνοιξε μία μεγάλη τρύπα στο αριστερό άκρο της επίθεσης. Όλες οι επιθέσεις πλέον του Απόλλωνα ξεκινούσαν από το αριστερό μας άκρο και αυτό δεν είναι τυχαίο. Ελπίζω να είναι μία κακή παρένθεση και να επανέλθει στις καλές εμφανίσεις και ο ίδιος. Πάντως θεωρώ ότι η αποτυχία είναι μεγαλύτερη ευθύνη δική του.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 1/10


Share this Article on :

3 ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΜΙΛΗΣΑΝ! ΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΕΔΩ!:

Unknown είπε...

Τι να πουμε κ. Σταυρο; Τωρα η κακη διαχειριση απο τον Κοουτς, απο την αλλη η Διαιτησια, απο την αλλη μια ατυχια και παει λεγοντας και η διαφορα θα μεγαλωνει απο τη κορυφη, Γιατι καποιοι αλλοι φροντιζουν να μην συμβαινουν τουλαχιστον κακες Διαιτησιες εναντιον τους ενω εμεις απλα διαμαρτυρομαστε στο facebook !!!!.Αλλες ομαδες κωλοσυρνουνται στο γηπεδο και παιρνουν τα τριποντα και η ομαδα μας καποτε κανει ρεσιταλ και μαθηματα ποδοσφαιρου και απλα παιρνει τες λυπησες απο οσους την παρακολοθουν και οι βαθμοι πανε περιπατο.... τελος παντων αμα θυμηθω πια ειναι η πραγματικη ΑΕΚ λεω τιποτε δεν χαθηκε, αμα θυμηθω τα αλλα......(διαιτησιες κτλ κτλ) απλα παραδεχομαι οτι δεν μπορει να παρει πρωταθλημα η ΑΕΚ....οταν σε 15-20 χρονια πεθανουν καποιοι, και αν δεν αφηκουν παραπουλια να ανασυνταχθουμε και να βαλουμε μπρος για τον τιτλο.

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχώς ο προπονητής μας πίστεψε ότι ήδη είχε πάρει το παιγνίδι και πήγε να κάνει ροτέισιον.

Xristos είπε...

Efxaristoume file Stavro gia mia akoma ekseretiki analisi agona.
Simfono apolita mazi sou. Ime eksoteriko ke evlepa to match apo to internet ke ilikrina evalla ton stavro mou stin allagi tou Tete me ton Lamban. Den iparxi afti i allagi. Oute travmatias itan o Tete oute kourasmenos alla ke na itan tha mborouse na kani opiadipote alli kinisi gia na freskari tin omada. Epipleon eksethese ton kata tin gnomi mou pio piotiko mesoepithetiko podosferisti stin Kipro, ton megalo Jorge Larena, vazontas ton na peksi aristera tin ora pou xriazomastan na kratisoume balla ston xoro tou kentrou. Exis apolito dikeo gia to Ilia o opios ine toulaxiston ena skali kaliteros apo ton Martsiniak ke me embiries protathlitismou.
Oso gia ti dietisia ti na po. I klotsia tou da silva ston Ilia ke i karatia sto kefali tou tomas apo ton makridi den aksizoun kan sxoliasmo.
Tha mborousame aneta na nikisoume ke tin dietisia alla ta lathi plirononte.

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με ακατάλληλο περιεχόμενο δεν θα δημοσιεύονται.

Παρακαλούμε όπως βάζετε ΟΝΟΜΑ ή ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ για να δημοσιευθεί το σχόλιό σας.

 

© Copyright A.E.Kition blog 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.