News Update :

ΑΕΚ - Άρης: 2-1: ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΙΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ..

Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2016

Η ομαδάρα μας συνέχισε την πορεία της προς τον τίτλο το απόγευμα της Κυριακής. Σε ένα παιχνίδι με πολύ γρήγορο ρυθμό και απέναντι σε μία πολύ καλά στημένη ομάδα, η οποία έπαιξε όπως έπρεπε να παίξει απέναντι στην καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος, προσθέσαμε ακόμα 3 βαθμούς στην συλλογή μας. Η ομάδα βρίσκεται πλέον μόνη 1η με 42 βαθμούς ενώ ακολουθεί η Ανόρθωση με 38. Έχουμε αποκτήσει μέταλλο μεγάλης ομάδας και καταφέρνουμε να ξεπερνάμε όλα τα εμπόδια που βρίσκουμε στο δρόμο μας και αυτό θεωρώ ότι είναι το πιο σημαντικό. Στο παιχνίδι της Κυριακής δεν πήγαν καλά αρκετοί ποδοσφαιριστές μας αλλά και πάλι καταφέραμε να κερδίσουμε. Μπορεί το γκολ του Τέτε να προήλθε από λάθος εκτίμηση του Νουρεντινόφσκι αλλά είμαι σίγουρος ότι αν το αποτέλεσμα παρέμενε 1-1 σε εκείνο το σημείο αργά ή γρήγορα θα πετυχαίναμε το γκολ της νίκης. Πολύ καλοί στο παιχνίδι της Κυριακής οι Άλβες, Τέτε, Ορτίθ και Νίνου οι οποίοι θεωρώ ότι ξεχώρισαν σε όλο το 90λεπτο. Από κοντά και ο αρχηγός Καταλά με τον Εγγλέζου ενώ πίσω από προηγούμενες εμφανίσεις έμειναν οι Τομάς-Μαρτσίνιακ ενώ ο Μπόλιεβιτς έκανε πολύ κακό 1ο μέρος. Ο Τόνιο όποτε χρειάστηκε ήταν εκεί ενώ στο γκολ δεν μπορούσε να κάνει πολλά.

Σημειώνω για ακόμη μία φορά την παρουσία του κόσμου μας ο οποίος έχει δεχθεί τόσο μεγάλη κριτική μέχρι σήμερα και φροντίζει με την παρουσία του κάθε βδομάδα να δίνει απαντήσεις. Η Άεκ δεν έχει 200 οπαδούς όπως γράφουν κάποια σάϊτ άλλων ομάδων. Η Άεκ έχει μία ολόκληρη πόλη πίσω της και σιγά σιγά ο κόσμος θα επιστρέφει. Η απογοήτευση του Αεκτζή όλα αυτά τα χρόνια ήταν πολύ μεγάλη και σιγά σιγά ανακτά την χαμένη του περηφάνια. Εγώ εδώ είμαι κάθε βδομάδα και θα το λέω συνέχεια ότι με την είσοδο της ομάδας μας στο νέο μας γήπεδο εκεί θα δείτε όλη τον Αεκτζή οπαδό. Λίγη υπομονή χρειάζεται για όλους σας για να καταλάβετε ότι η Λάρνακα είναι εδώ και έρχεται πολύ δυνατά μέσα στο 2016! ΛΙΓΗ ΥΠΟΜΟΝΗ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ!

Όσον αφορά το παιχνίδι, ο προπονητής μας κατέβασε την ομάδα με τον Τόνιο στο τέρμα και τους Ορτίθ- Νίνου- Καταλά-Μαρτσίνιακ από τα δεξιά προς τα αριστερά στην άμυνα. Αμυντικό χαφ ο Μπόλιεβιτς με τους Λαρένα-Τομάς μπροστά του και τους Εγγλέζου δεξιά και Τέτε αριστερά ως ακραίους επιθετικούς. Μοναδικός προωθημένος στην κορυφή της επίθεσης ο Άλβες.

  • Μόλις στο 6ο λεπτό είχαμε την 1η καλή ευκαιρία για τον Άρη στο παιχνίδι με τον Ράντι να δίνει κάθετα στον Μαραγκουδάκη ο οποίος από εμφανή θέση off side πλάσαρε άστοχα έξω.
  • Στο 15ο λεπτό ο Άλβες έφυγε από πλάγια δεξιά στο 1 με 1 με τον Οζίας ο οποίος έχασε την ισορροπία του και γκρέμισε τον Άλβες σε μία φάση που θα μπορούσε ο διαιτητής να δώσει το πέναλτι για την ομάδα μας. Ήταν στην απόλυτη δική του κρίση.
  • Στο 20ο λεπτό ο Αουρέλιο εκτέλεσε το κόρνερ από δεξιά όπως επιτίθετο ο Άρης με την μπάλα να βρίσκει το αριστερό κάθετο δοκάρι του Τόνιο και να απομακρύνεται  από τους αμυντικούς μας.
  • Στο 21ο λεπτό είχαμε την πιο μεγάλη ευκαιρία του 1ου ημιχρόνου με τον Ορτίθ να βγάζει εξαιρετική κάθετη πάσα στον Άλβες ο οποίος από δεξιά μέσα στην περιοχή του Άρη σούταρε μόλις έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι του Νουρεντινόφσκι.
  • Στο 44ο λεπτό ο Τομάς κέρδισε την κεφαλιά προς τον Άλβες με τον τελευταίο με ένα έξοχο τακουνάκι να ρίχνει την μπάλα στον κενό χώρο για τον Τετέ ο οποίος έφυγε από αριστερά μόνος αλλά προτίμησε να γυρίσει παράλληλα στον Εγγλέζου ο οποίος ήταν πολύ πίσω από την μπάλα με αποτέλεσμα η φάση να κάνει φτερά.
  • Στο 45ο λεπτό είχαμε από 1 κίτρινη κάρτα για κάθε ομάδα στον Αουρέλιο του Άρη και στον Νίνου ο οποίος συμπλήρωσε 3 κίτρινες κάρτες.
  • Με την έναρξη του 2ου μέρους κίτρινη κάρτα δέχθηκε και ο Μαραγκουδάκης του Άρη.
  • Στο 55ο λεπτό ο Εγγλέζου βρήκε τον Άλβες και αυτός τον Ορτίθ από δεξιά ο οποίος με την σειρά του σέντραρε και αφού η μπάλα κόντραρε στρώθηκε στον Άλβες ο οποίος με εξαιρετικό πλασέ  με το δεξί αφού κατέβασε την μπάλα με το αριστερό την έστειλε στα δίκτυα για το 1-0.
  • Στο 61ο λεπτό ο Εγγλέζου δέχθηκε την 4η κίτρινη του κάρτα στο πρωτάθλημα και δεν αγωνίζεται απέναντι στο Παραλίμνι την επόμενη βδομάδα.
  • Ο Άρης αντέδρασε με μία αλλαγή με τον Μπαγκούρα να παίρνει την θέση του Παναγή και στο 64ο λεπτό ο Ράντι με ένα εξαιρετικό σουτ από τα 25 μέτρα και αφού ολόκληρη η αμυντική μας γραμμή κοιμήθηκε κάρφωσε την μπάλα στα δίκτυα του Τόνιο γράφοντας το 1-1.
  • Στο 69ο λεπτό είχαμε την 1η κίνηση από τον προπονητή μας με τον Μυτίδη να παίρνει την θέση του Εγγλέζου και ο σχηματισμός να αλλάζει σε 4-4-2 με τον Λαρένα να έρχεται δεξιά και τον Τομάς να μένει μόνος στον άξονα.
  • Στο 70ο λεπτό ο Κύπρου μπήκε στην περιοχή μας από αριστερά με τον Νίνου να κάνει κακό μαρκάρισμα και τον Τόνιο να του φράσσει το δρόμο τελευταία στιγμή.
  • Στην αμέσως επόμενη φάση όμως, ο Τέτε σέντραρε από αριστερά  με τον Νουρεντινόφσκι να κάνει τραγικό λάθος και να αποκρούει μέσα από την γραμμή τέρματος με την ομάδα μας να παίρνει εκ νέου προβάδισμα στο σκορ με 2-1.
  • Στο 75ο λεπτό είχαμε την αλλαγή του Λαρένα με τον Λαμπάν ενώ στο 79ο λεπτό ο Κρίστης Θεοφίλου άφησε την θέση του στον Ευάγγελο Κυριάκου.
  • Στο 81ο λεπτό είχαμε την 5η κίτρινη κάρτα στο πρωτάθλημα στον Τομάς για δυνατό μαρκάρισμα στο κέντρο ενώ στο 83ο λεπτό ο ίδιος ποδοσφαιριστής με εξαιρετικό σουτ ανάγκασε τον Νουρεντινόφσκι σε μεγάλη απόκρουση σε κόρνερ.
  • Με την εκτέλεση του κόρνερ από τον Λαμπάν ο Άλβες με πλασέ στην κίνηση έστειλε την μπάλα μόλις έξω από το αριστερό κάθετο δοκάρι του τερματοφύλακα του Άρη.
  • Αυτή ήταν και η τελευταία ευκαιρία στο παιχνίδι με τον Μοντέϊρο να αντικαθιστά τον Άλβες στο 85ο λεπτό και τον Πούλπο να παίρνει την θέση του Αουρέλιο στο ίδιο λεπτό.

Η νίκη μας ήρθε πολύ δύσκολα απέναντι σε ένα πολύ καλό αντίπαλο. Ο Άρης έπαιξε πάρα πολύ καλά και έκλεισε όλους τους χώρους γύρω από την περιοχή του. Πίεσε ψηλά τους αμυντικούς μας και έκοψε τον άξονα μας στα 2 αφού δεν είχαμε πολλά τρεξίματα από Λαρένα-Μπόλιεβιτς στο παιχνίδι της Κυριακής. Το 1ο ημίχρονο ήταν πολύ κακό για την ομάδα μας ενώ στο 2ο μέρος ανεβάσαμε απόδοση με τον Μπόλιεβιτς να ζητάει και να παίρνει περισσότερο την μπάλα και τους Τομάς-Λαρένα να κλείνουν τις γραμμές με τα τρεξίματα τους. Καταφέραμε να προηγηθούμε και δεχθήκαμε ένα πολύ όμορφο γκολ για το 1-1 κατόπιν όμως μεγάλης αδράνειας όλης της ομάδας. Το 2-1 προήλθε από λάθος του τερματοφύλακα αλλά αργά ή γρήγορα πιστεύω θα ερχόταν το γκολ.

Ανοίγουμε την διαφορά από τους διώκτες μας και αυτό είναι πολύ θετικό. Είναι στα πόδια μας η μπάλα πλέον και όλα εξαρτώνται από εμάς. Σίγουρα είναι πολύ γρήγορα ακόμα και με την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου πολλά μπορούν να αλλάξουν. Θεωρώ πολύ σημαντικό το επόμενο παιχνίδι γιατί είναι μία έδρα στην οποία παραδοσιακά δυσκολευόμαστε. Φυσικά στα τελευταία 7 παιχνίδια με την Ένωση, συμπεριλαμβανομένου του κυπέλου, έχουμε 6 νίκες και 1 ισοπαλία και ελπίζω το Σάββατο η ώρα 18:00 να βάλουμε τις βάσεις για την 7η. Η αντίπαλος μας δεν θα έχει τους Μπασόφ και Αμπάρη αλλά θα είναι ενισχυμένη από ότι φαίνεται στον άσο με νέο τερματοφύλακα. Είναι καλή ομάδα η Ένωση και θα χρειαστεί και πάλι μεγάλη υπομονή στο παιχνίδι μας.

Χρονικά προηγείται το παιχνίδι αύριο στις 15:00 με την Ερήμη για το κύπελο. Ένα παιχνίδι που θα πρέπει να δοθούν οι ευκαιρίες στις ρεζέρβες μας για να δείξουν τι αξίζουν και ελπίζω και εύχομαι να δω πολλά γκολ. Είναι σημαντικό παιχνίδι για τον Μυτίδη για να πάρει λεπτά στα πόδια του αλλά και για όλα τα υπόλοιπα παιδιά για να δείξουν τι αξίζουν. Πάμε δυνατά λοιπόν και δεν φοβόμαστε τίποτα!

ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ
ΤΟΝΙΟ: Σταθερότατος για ακόμα ένα παιχνίδι χωρίς περιττές ενέργειες και πολύ καλός με την μπάλα στα πόδια. Έχει ανέβει αισθητά και από αυτόν αρχίζει η καλή αμυντική λειτουργία της ομάδας. Στο γκολ που δέχεται δεν μπορούσε να κάνει πολλά αφού η μπάλα καρφώθηκε στα δίκτυα του. Στον αέρα ήταν ανίκητος.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 9/10

ΟΡΤΙΘ: Αμυντικά είχε κάποια προβλήματα στο 2ο μέρος γιατί έπαιξε πολύ ψηλά στην προσπάθεια της ομάδας μας να γεμίσει τα άκρα με ποδοσφαιριστές. Επιθετικά όμως ήταν άψογος για ακόμα ένα παιχνίδι και από τα δικά του πόδια ξεκινά το 1-0. Στο 1ο μέρος είχε ακόμα μία εξαιρετική ασιστ στον Άλβες η οποία δεν έγινε γκολ και φροντίζει κάθε παιχνίδι να δείχνει ότι είναι ο καλύτερος ποδοσφαιριστής στο νησί στην θέση του.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 9/10

ΝΙΝΟΥ: Ήταν το καλύτερο του παιχνίδι με την φανέλα της ομάδας μας. Πολύ καλά μαρκαρίσματα με εξαίρεση 1 στο 2ο μέρος ενώ και σε γενικές γραμμές βρισκόταν πάντα στο σωστό σημείο για να ανακόψει τον αντίπαλο επιθετικό. Άρχισε να δένει με τον Καταλά και εξακολουθώ να πιστεύω ότι είναι χρόνο και εμπιστοσύνη που χρειάζεται αυτός ο ο ποδοσφαιριστής. Δέχθηκε σωστά την 3η κίτρινη του κάρτα στο πρωτάθλημα σε μία φάση που πολύ σωστά σταμάτησε τον αντίπαλο ο οποίος έφευγε σε επικίνδυνη αντεπίθεση. Με την επιστροφή του Μουρίγιο θεωρώ ότι είναι αρκετά καλός για 3η λύση εφόσον μπει καλά ο Ισπανός. Μακάρι να συνεχίσει έτσι.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 9/10

ΚΑΤΑΛΑ: Μεστή εμφάνιση από τον αρχηγό με πολύ λίγα λάθη στις μεταβιβάσεις του και καλά μαρκαρίσματα. Έχει ανέβει πάρα πολύ σε σχέση με την αρχή της χρονιάς και αποδεικνύει στο γήπεδο κάθε αγωνιστική ότι είναι ο ηγέτης της ομάδας. Του εύχομαι ολόψυχα να σηκώσει ψηλά στον ουρανό της Λάρνακας το τρόπαιο του Πρωταθλητή τον Μάϊο!
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 9/10

ΜΑΡΤΣΙΝΙΑΚ: Αμυντικά δεν είχε σχεδόν κανένα πρόβλημα. Αμυντικά είναι εξαιρετικός και δεν μπορείς να δημιουργήσεις εύκολα από τον πλευρά του. Προσπάθησε να επιτεθεί πάρα πολλές φορές βγαίνοντας στην πλάτη του Τέτε. Είναι απίστευτο όμως πόσο κακή σέντρα έχει. Σε ελάχιστες περιπτώσεις βρίσκει επιθετικό μέσα στην περιοχή με αποτέλεσμα να μην δημιουργούνται ευκαιρίες. Σε τέτοιου είδους παιχνίδια που δεν χρειαζόμαστε μεγάλη δύναμη αμυντικά μόνο θεωρώ ότι είναι απαραίτητος ο Ηλίας Χαραλάμπους. Αυτή είναι η προσωπική μου άποψη. Μπορεί να δίνει δύναμη στις στατικές φάσεις ο Μαρτσίνιακ αλλά επιθετικά δεν είναι καλός.  
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 6/10

ΜΠΟΛΙΕΒΙΤΣ: Σε γενικές γραμμές το χειρότερο φετινό του παιχνίδι. Στο 1ο ημίχρονο δεν πήρε μπάλα και όποτε το έκανε δεν έπαιξε γρήγορα με αποτέλεσμα να μην δημιουργούμε. Φυσικά το ίδιοι κακοί ήταν και οι άλλοι 2 του άξονα αλλά ο Μαυροβούνιος δεν τα πήγε καθόλου καλά στο 1ο μέρος. Στο 2ο μέρος ανέβασε απόδοση και μαζί του ανέβηκε και όλη η ομάδα αφού είναι πολύ σημαντικός ποδοσφαιριστής για την ανάπτυξη της ομάδας μας. Ήταν μία κακή παρένθεση και τον περιμένω στα γνωστά επίπεδα από το επόμενο παιχνίδι.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 6/10

ΛΑΡΕΝΑ: Στο 1ο μέρος δεν πήρε σχεδόν καθόλου μπάλα. Έπαιξε πολύ μακριά από τον Μπόλιεβιτς με αποτέλεσμα να υπάρχει ένα τεράστιο κενό στον άξονα και την μπάλα να μην κυκλοφορεί. Προς το τέλος του ημιχρόνου ήρθε πιο κοντά στον Μπόλιεβιτς αλλά και πάλι δεν βοήθησε. Στο 2ο μέρος ανέβαινε συνεχώς με αποτέλεσμα να βελτιωθεί η ομάδα μεσοεπιθετικά. Με την αλλαγή του Εγγλέζου πέρασε στο δεξί φτερό ενώ στο 75ο λεπτό έγινε αλλαγή με τον Λαμπάν. Μπορεί και καλύτερα ο ισπανός παικταράς.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 6/10

ΤΟΜΑΣ: Ένα από τα χειρότερα παιχνίδια του Τομάς. Δεν του έβγαινε τίποτα στον αγωνιστικό χώρο και για ακόμα μία φορά έφαγε το ξύλο της ζωής του. Λέμε ότι δεν παίζει καλά αλλά τα μαρκαρίσματα που δέχεται είναι τόσο σκληρά που τον βγάζουν εκτός αγώνα. Δέχθηκε αδικαιολόγητα κίτρινη κάρτα φτάνοντας τις 5 στο πρωτάθλημα αλλά δέχθηκε τόσα πολλά κτυπήματα που τον έβγαλαν εκτός εαυτού. Προσπάθησε πάρα πολύ και έτρεξε πάρα πολύ στο γήπεδο αλλά δεν ήταν σε καλή μέρα. Στο επόμενο παιχνίδι θα σκοράρει.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 5/10

ΕΓΓΛΕΖΟΥ: Είχε τις εκλάμψεις του στον αγώνα αλλά θεωρώ ότι το 20λεπτο από το 45 μέχρι το 65 ήταν το καλύτερο του στον αγώνα και έπαιξε πολύ ρόλο το ανέβασμα στην απόδοση του. Σύγκλινε προς τα μέσα δίνοντας χώρο στον Ορτίθ ο οποίος ανέβαινε στην πλάτη του και συνεργάστηκαν πολύ καλά. Στο 1-0 έχει συμμετοχή και σε γενικές γραμμές τα πήγε πολύ καλά. Έγινε αλλαγή στο 69ο λεπτό με τον Μυτίδη και δεν αγωνίζεται στο επόμενο παιχνίδι με το Παραλίμνι λόγω 4 κίτρινων καρτών. Οι προοπτικές για αυτόν τον ποδοσφαιριστή είναι τεράστιες φτάνει να μείνει προσγειωμένος και να δουλεύει σκληρά.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 7/10

ΤΕΤΕ: Εξαιρετικός σε όλο το παιχνίδι ο ισπανός γίγαντας. Συνεχίζει τις πολύ καλές του εμφανίσεις και δείχνει ότι έχει προσαρμοστεί πλήρως στην ομάδα. Δυστυχώς δεν έχει το γκολ και δεν αναμένουμε να το αποκτήσει από εδώ και πέρα αλλά το γκολάκι του, έστω και με τύχη, το έβαλε. Πολύ καλά ανεβάσματα και πολύ καλή συνεργασία με τον Μαρτσίνιακ. Μακάρι να συνεχίσει σε αυτούς τους ρυθμούς μέχρι το τέλος!
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 10/10

ΑΛΒΕΣ: Τρομερός επιθετικός και ακόμα ένα εξαιρετικό γκολ. Πέρασε επίσης μία εξαιρετική ασιστ στον Τέτε ενώ θα μπορούσε να σκοράρει σε ακόμα 2 περιπτώσεις. Δικαιώνει όσους τον πίστεψαν το καλοκαίρι και δείχνει το πόσο μεγάλος σκόρερ είναι. Εξαιρετικός!!!
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 10/10

ΜΥΤΙΔΗΣ: Επιστροφή μετά την 26η Σεπτεμβρίου και αγωνίστηκε για 25 σχεδόν λεπτά. Χρειάζεται παιχνίδια για να βρει τον ρυθμό του και είμαι κάτι περισσότερο από βέβαιος ότι μόλις τον χρειαστεί η ομάδα θα δηλώσει παρών με τα γκολ του! Είναι μεγάλος επιθετικός ο Νέστορας και θα το δείξει! Επίσης να καλέσω τους οπαδούς μας να κλείσουν τα αυτιά τους σε ότι ακούεται και να δείξουν εμπιστοσύνη και αγάπη στον ποδοσφαιριστή μας. Τα περισσότερα από αυτά που γράφονται και ακούονται δεν ανταποκρίνονται στην αλήθεια και μόνο κακό κάνουν στην ομάδα. Ο Νέστορας είναι δικό μας παιδί και εδώ θα μείνει!
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 6/10

ΛΑΜΠΑΝ:  Βοήθησε αρκετά με την είσοδο του και έδωσε βοήθειες στον Μπόλιεβιτς. Είχε επίσης πολύ καλά στημένα τα οποία πέρασαν ανεκμετάλλευτα. Περιμένει και αυτός με υπομονή την σειρά του για να μπει στην 11άδα και θα πρέπει να είναι έτοιμος γιατί δεν αργεί η στιγμή που θα τον χρειαστούμε.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 6/10

ΜΟΝΤΕΪΡΟ:  Μπήκε στο γήπεδο περπατώντας και έφυγε περπατώντας. Δεν νομίζω να είναι όλα εντάξει με τον Πορτογάλο. Δεν βοήθησε στα μαρκαρίσματα και ήταν πολύ απαθής. Ελπίζω να είναι έτοιμος το Σάββατο και πλήρως συγκεντρωμένος για να βοηθήσει την ομάδα.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: -/-

ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ
Ο προπονητής μας άφησε την ίδια 11άδα με το περασμένο παιχνίδι αφού ήταν απόλυτα ευχαριστημένος από την απόδοση τους.

Στο 1ο μέρος ο Άρης με έξυπνη τακτική και πολλά τρεξίματα έκλεισε όλους τους χώρους και απέκοψε τον άξονα μας από τις άλλες 2 γραμμές. Δεν υπήρχαν τρεξίματα και οι Λαρένα-Τομάς ήταν πολύ εκτός παιχνιδιού. Ο Άρης όμως δεν ήταν ιδιαίτερα επικίνδυνος στην επίθεση και όποτε χρειάστηκε το αμυντικό μας δίδυμο ήταν εκεί για να σταματήσει τους αντιπάλους.

Στο 2ο μέρος οι γραμμές ήρθαν πιο κοντά και τα ακραία μπακ μας ανέβηκαν πιο ψηλά στο γήπεδο με αποτέλεσμα να αποκτήσουμε επιπλέον ποδοσφαιριστή στα άκρα της επίθεσης. Η παρουσία του Ορτίθ συνεχώς μπροστά έδωσε πολλές ευκαιρίες για γκολ στην ομάδα μας ενώ ο Άλβες σκόραρε ένα εξαιρετικό γκολ. Το γκολ της ισοφάρισης του Άρη ήταν αποτέλεσμα αδράνειας και κακής αμυντικής συμπεριφορά όλης της ομάδας με τους Μπόλιεβιτς-Καταλά- Νίνου να παρακολουθούν τον Ράντι να σουτάρει από τα 25 μέτρα χωρίς να προσπαθούν να σταματήσουν το σουτ. Η 1η του κίνηση ήταν άμεση με τον Μυτίδη να παίρνει την θέση του Εγγλέζου και να πηγαίνει δίπλα στον Άλβες με τον Λαρένα να έρχεται δεξιό χαφ και τον Τέτε να παραμένει αριστερό χαφ. Μετά το 2-1 του Τέτε, απέσυρε τον Λαρένα και πέρασε στο γήπεδο τον Λαμπάν τον οποίο έστειλε δίπλα από τον Μπόλιεβιτς δίνοντας οδηγίες στον Τομάς να έρχεται πιο δεξιά. Στο 85ο λεπτό ο Μοντέϊρο πήρε την θέση του Άλβες και ο σχηματισμός επανήλθε στο γνωστό 4-2-3-1.

Τα πήγε πολύ καλά στο 2ο μέρος και βοήθησε την ομάδα να πάρει την νίκη. Δεν ήταν από τις καλύτερες μας εμφανίσεις αλλά ο προπονητής μας πρέπει να το ομολογήσουμε ότι έχει βελτιωθεί πάρα πολύ στο διάβασμα του παιχνιδιού. Τον περιμένω ακόμα καλύτερο στο Παραλίμνι απέναντι σε μία πολύ σκληρή ομάδα!
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 7/10


Share this Article on :

4 ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΜΙΛΗΣΑΝ! ΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΕΔΩ!:

Ανώνυμος είπε...

Ο ΤΕΤΕ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΤΙΣ ΑΡΕΤΕΣ ΤΟΥ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΟΥ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙ ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΤΟΥ ΒΑΝΤΕΡ.ΕΙΤΕ ΜΕΙΝΕΙ Ο ΝΙΝΟΥ ΕΙΤΕ ΟΧΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΚΟΜΗ ΕΝΑΣ ΣΕΝΤΕΡ ΜΠΑΚ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΣΕ ΤΙ ΣΤΑΝΤΑΡ ΑΠΟΔΟΣΗΣ ΘΑ ΠΑΕΙ Ο ΜΟΥΡΙΓΙΟ.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΝΙΝΟΥ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΠΑΙΚΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΑΠΟΔΙΔΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ.ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΤΟΝ ΠΗΓΑΙΝΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΑΛΛΑ ΕΔΕΙΞΕ ΟΤΙ ΞΕΡΕΙ ΜΠΑΛΑ.

Ανώνυμος είπε...

Μια καλή επιλογή θα ήταν ο Φοφανά. Του πάει το παιγνίδι της ΑΕΚ και μπορεί να προσφέρει σε πολλές θέσεις.

Ανώνυμος είπε...

Re sintrofoI

To apoel diamartiretai gia ti diaitisia. Fkalloun tziai anakoinoseis. Kaloun tous na paraitithoun. Eklepsan mas oloklira kipella. Aniparkta penalties. Kotsines kartes. Eklepsan mas me ton pio aisxro tropo olokliro protathlima. Epodopatisan tin aksioprepeia mas. Estereisan to dikaioma tis xaras tziai tis perifanias pou ta kopellouthkia mas na ginoun protI fora protathlites. Eklepsan sinidiseis. Ekatatemaxiasan oneira filodoksies prosdokies.. tziai tora gia na kripsoun tis adinamies tous tziai gia na apoprosanatolisoun ton kosmo tous Fkalloun mou tziai anakoinoseis. Oi kleftes oi lopodites. Empate re mes ta blocks tous tziai faraste tous. Grapsete arthra. Kamete tpt. Tountoi en antrepountai tpt. Extes edosan tous goal pou offside miso metro tziai meta pou 1 ora Fkalloun tziai anakoinoseis tziai afoinnoun na noithei oti voithoumaste pou ti diaitisia. O koutsokoumnis mila gia alloiosi vathmologias. An tous afisoume etsi poli fovamai oti tha Doume pramata kai thavmata. Fisika otan exei kapoios kali omada den fooumaste tpt. As min ksexname omos oti iparxoun kai ta penalties fantasmata offsides kartes ktl. Idi olokliri I omada mas einai sto orio. Afto den sa leei tipota? Prepei na antidrasoume amesa prin mas klepsoun kai afto to protathlima. Ksipnate

Filika

Konstantinos

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με ακατάλληλο περιεχόμενο δεν θα δημοσιεύονται.

Παρακαλούμε όπως βάζετε ΟΝΟΜΑ ή ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ για να δημοσιευθεί το σχόλιό σας.

 

© Copyright A.E.Kition blog 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.