News Update :

Η ΑΕΚ ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΣΤΕ

Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2015

Γεια σας Αδέλφια ,

Θα ήθελα να εκφράσω μερικές ανησυχίες αλλά και ερωτήματα για τα οποία  σαν αγνός φίλαθλος της ομάδας μας εδώ και πολλά χρόνια πιστεύω πως έχω και την εμπειρία των χρόνων αλλά και το δικαίωμα να σχολιάσω .

Τα τελευταία χρόνια η ομάδα μας έχει κάνει αρκετά βήματα προόδου και σιγά αλλά και σταθερά άρχισε να μπαίνει στην ελίτ του Κυπριακού ποδοσφαίρου. Η αρχή έγινε από την πρόκριση μας στους ομίλους του Europa League.

Στην περσινή χρονιά, η ομάδα μας τερμάτισε στο πιο ψηλό σκαλοπάτι της ιστορίας της από την μέρα ίδρυσης μας. Όλοι μας γνωρίζουμε πως εάν δεν αδικούμασταν στο ΓΣΠ, θα ήμασταν εμείς πρωταθλητές.  Σε εκείνο το παιχνίδι τίτλου, κάναμε sold  αφού πήραμε 2,200 οπαδούς μας. Εκτός από τον τελικό κυπέλλου το 2004, δεν έχουμε πάρει τόσο κόσμο ξανά στο συγκεκριμένο γήπεδο.

 Κάπου εδώ θέλω να καταλήξω … Τα τελευταία δύο χρόνια, έχουν αλλάξει πολλά στο οικοδόμημα της ΑΕΚ. Η διοίκηση μας είναι πολύ σοβαρή , με πλάνο, πειθαρχία, μα πάνω από όλα όραμα για να κάνει την ομάδα μας μόνιμη πρωταγωνίστρια. Αρχής γινομένης με την κατασκευή του δικού μας ιδιόκτητου γηπέδου. Το κλίμα στα αποδυτήρια είναι άψογο και οι παίχτες μας είναι σαν μια χαρούμενη οικογένεια. Οι πληρωμές και οφειλές στους ποδοσφαιριστές είναι μέσα στα χρονικά διαστήματα που η διοίκηση μας έχει υποσχεθεί. Αυτό το εξαιρετικό κλίμα φαίνεται στο πάθος και την θέληση τον παιχτών έτσι ώστε να μας ανεβάσουν στην κορυφή και να μας βγάλουν στους δρόμους για πανηγύρια τίτλου. Το αξίζουμε! Δυστυχώς,  αυτοί οι ποδοσφαιριστές δεν έχουν την απαιτούμενη στήριξη και τον παλμό που αρμόζει στην ομάδα που παίζει εδώ και δυο χρόνια το καλύτερο και το πιο ελκυστικό ποδόσφαιρο του πρωταθλήματος.  Αυτό δεν το λέμε μόνο εμείς αλλά κυρίως ουδέτεροι υγιώς σκεπτόμενοι φίλαθλοι.  Πρέπει ο κάθε ένας από εμάς που θέλει να δει την ομάδα μας πρωταθλήτρια να στηρίξει την ομάδα με την παρουσία και τον παλμό του. Μεγάλη ομάδα η οποία θέλει τίτλους δεν κτίζεται χωρίς το πιο μεγάλο της όπλο. Τον κόσμο της. Αυτή είναι η πραγματικότητα και πρέπει να το εμπεδώσουμε όλοι μας ως τον τελευταίο οπαδό και φίλαθλο που θέλει να λέει με περηφάνια πως υποστηρίζει την ΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ.  Το αποδείξαμε πέρσι στο ΓΣΠ όταν παίζαμε παιχνίδι τίτλου. 

Επίσης, η αλήθεια είναι πως σε σύγκριση με τους άλλους διεκδικητές του φετινού τίτλου,  έχουμε έλλειψη εμπειρίας πρωταθλητισμού. Για αυτό τον λόγο πρέπει να αρχίσουμε να δίνουμε μαζικά το παρόν μας.  Η ομάδα χρειάζεται στήριξη, παλμό, ψυχολογία πρωταθλητή μα πάνω από όλα προστασία από τους εξωγενείς παράγοντες.  Μόνο εμείς μπορούμε να προστατέψουμε την ομάδα με το να αποδείξουμε σε όλους πως η ΑΕΚ κουβαλά αρκετό κόσμο ως ομάδα και δεν θα είναι το εύκολο θήραμα το οποίο νομίζουν μερικοί πώς θα κατασπαράξουν.

Μόνο με τον μεγάλο μας κόσμο θα πάρουμε το πρωτάθλημα. Επειδή όσο και να μην το λέει και να το παραδέχεται η διοίκηση μας, εμείς το γνωρίζουμε και το νιώθουμε όσο ποτέ άλλοτε…

Θέλουμε το πρωτάθλημα τον Μάιο στην Λάρνακα!!!

Avo Guezukutchukian
Share this Article on :

0 ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΜΙΛΗΣΑΝ! ΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΕΔΩ!:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με ακατάλληλο περιεχόμενο δεν θα δημοσιεύονται.

Παρακαλούμε όπως βάζετε ΟΝΟΜΑ ή ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ για να δημοσιευθεί το σχόλιό σας.

 

© Copyright A.E.Kition blog 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.