News Update :

ΑΕΚ - ερμής: 2-0: ΣΥΜΜΕΤΟΧΟΣ ΣΤΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!

Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2015

Αυτό θα πρέπει να είναι το σύνθημα μας φίλοι συναγωνιστές! Συμμέτοχοι στο όνειρο!! Η ποδοσφαιρική μας ομάδα με την λήξη του πρώτου γύρου βρίσκεται στην 1η θέση, η καλαθοσφαιρική μας ομάδα πηγαίνει από νίκη σε νίκη, η γυναικεία ομάδα πετόσφαιρας το ίδιο, το ποδόσφαιρο σάλας κάνει την δική του μεγάλη προσπάθεια και γενικά φίλοι συναγωνιστές αυτή η ομάδα έχει ανέβει επίπεδα και όχι επίπεδο τα τελευταία χρόνια! Με ένα συμβούλιο το οποίο εργάζεται σωστά και μεθοδικά, με έναν πρόεδρο που κάνει επιτέλους το όνειρο μας πραγματικότητα και με οπαδούς οι οποίοι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ στέκονται αρωγοί στην προσπάθεια αυτών των ανθρώπων, μόνο προς τα πάνω μπορούμε να βλέπουμε!! Το γήπεδο μας χτίζεται αδέλφια και η ποδοσφαιρική μας ομάδα βρίσκεται στην κορυφή. Το πιστεύω και το έχω γράψει πολλάκις ότι φέτος είναι η ευκαιρία μας για να πάρουμε το πρωτάθλημα. Έχουμε ομαδάρα, έχουμε ένα πολύ καλό τεχνικό επιτελείο, έχουμε τον καλύτερο εκπρόσωπο τύπου από όλες τις ομάδες στην Κύπρο και έχουμε μία ομάδα ανθρώπων που διοικά άψογα την ομάδα! Τι άλλο να ζητήσουμε φίλοι συναγωνιστές από αυτή την ομαδάρα; Τι άλλο;

Από πλευράς μου θα ήθελα να κάνω έκκληση σε όσους οπαδούς της ομάδας δεν έχουν ακόμη αγοράσει τις μετοχές τους να το πράξουν άμεσα. Πρέπει να συμμετέχουμε όλοι σε αυτήν την τεράστια προσπάθεια που γίνεται με όποιο τρόπο μπορούμε. Αντιλαμβάνομαι τις δυσκολίες των καιρών και σίγουρα δεν μπορούμε όλοι να αγοράσουμε άμεσα τις μετοχές μας αλλά με τις ευκολίες πληρωμής που γίνονται είναι απόλυτα εφικτή η αγορά μετοχών και παράλληλα η «αγορά» πολλών προνομίων σε σχέση με το καινούριο μας γήπεδο το οποίο αρχές Ιουνίου υπολογίζεται να είναι έτοιμο για χρήση! Όλοι δίπλα στην ομάδα λοιπόν!

Σε ό,τι αφορά το παιχνίδι με τον Ερμή, ο προπονητής μας κατέβασε την ομάδα με τον Τόνιο στο τέρμα και τους Ορτίθ- Σεράν- Καταλά-Χαραλάμπους από τα δεξιά προς τα αριστερά στην άμυνα. Αμυντικό χαφ ο Μπόλιεβιτς με τους Λαρένα-Τομάς μπροστά του και τους Εγγλέζου δεξιά και Τέτε αριστερά ως ακραίους επιθετικούς. Μοναδικός προωθημένος στην κορυφή της επίθεσης ο Άλβες.

  • Μόλις στο 1ο λεπτό, ο Εγγλέζου πέρασε εξαιρετική πάσα στην πλάτη του στον Ορτίθ ο οποίος με την σειρά του επιχείρησε συρτή σέντρα στον Τομάς ο οποίος από κοντά δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίκτυα αφού πιέστηκε από αντίπαλους αμυντικούς.
  • Στο 18ο λεπτό είχαμε την 1η κίτρινη κάρτα στον αγώνα στον Κεϊτά του Ερμή ενώ στο 20ο λεπτό μετά από εξαιρετική συνεργασία Εγγλέζου-Ορτίθ, ο τελευταίος πάσαρε στον χώρο στον Άλβες οποίος με αυτοθυσία κράτησε την μπάλα στο γήπεδο και με μία εξαιρετική σέντρα έστειλε την μπάλα συστημένη στο κεφάλι του Τομάς με τον ισπανό παικταρά να την στέλνει στα δίκτυα και να γράφει το 1-0 για την ομάδα μας.
  • Στο 22ο λεπτό ο Μπόλιεβιτς με τρομερή μπαλιά έβγαλε τον Άλβες μόνο απέναντι στον Παναγόπουλο με τον επιθετικό μας να κατεβάζει εξαιρετικά την μπάλα και να πλασάρει εύστοχα τον τερματοφύλακα των φιλοξενουμένων δίνοντας προβάδισμα 2 τερμάτων στην ομάδα μας.
  • Στο 26ο λεπτό δέχθηκε κίτρινη κάρτα ο Ουλίσε του Ερμή ενώ η επόμενη καλή ευκαιρία στον αγώνα σημειώθηκε στο 42ο λεπτό με τον Καταλά να αποκρούει επικίνδυνα προς τα πίσω και τον Τόνιο να αποκρούει δύσκολα σε κόρνερ.
  • Στο 44ο λεπτό σε φάση διαρκείας ο Άλβες έκανε το σουτ με τον Παναγόπουλο να αποκρούει, ο Τετέ πλάσαρε εκ νέου με τον τερματοφύλακα του Ερμή να αποκρούει ξανά πάνω στον Άλβες με τον επιθετικό μας να σουτάρει για 3η φορά πάνω στο σώμα του Ντε Πίνα και με την μπάλα να περνάει σε κόρνερ.
  • Στο 45ο λεπτό δέχθηκε την 4η κίτρινη του κάρτα στο πρωτάθλημα ο Καταλά με αποτέλεσμα να μην έχει δικαίωμα συμμετοχής στο επόμενο παιχνίδι με την Πάφο.
  • Με την έναρξη του 2ου μέρους ο Ερμής προχώρησε σε 2 αλλαγές με τους Γουϊκς και Λατόρε να παίρνουν την θέση των Γιενγκά και Μουλαζίμη.
  • Στο 47ο λεπτό ο Άλβες μετά από εξαιρετική μπαλιά του αλάνθαστου Λαρένα απώλεσε τεράστια ευκαιρία για να πετύχει το 3-0 και να καθαρίσει το παιχνίδι στέλνοντας την μπάλα ψηλά πάνω από τα δοκάρια.
  • Στο 51ο λεπτό δέχθηκε την 4η κίτρινη του κάρτα στο πρωτάθλημα ο Ορτίθ και ουτε αυτός θα αγωνιστεί στο παιχνίδι με την Πάφο και στο 52ο λεπτό δέχθηκε κίτρινη κάρτα ο Ντε Πίνα
  • Στο 59ο λεπτό ο Τέτε επιχείρησε την παράλληλη σέντρα με τον επερχόμενο Λαρένα από το ύψος της μικρής περιοχής να πλασάρει με το αριστερό έξω!
  • Στο 62ο λεπτό είχαμε μεγάλη ευκαιρία για τον Ερμή μετά από σέντρα από δεξιά και κεφαλιά παράλληλα προς την εστία του Τόνιο με την μπάλα να περνάει παράλληλα της γραμμής τέρματος και να διώχνεται από τους αμυντικούς μας.
  • Στο 64ο λεπτό είχαμε αναγκαστική αλλαγή για την ομάδα μας με τον Σεράν Πόλο να τραυματίζεται και να αποχωρεί και την θέση του να παίρνει ο Νίνου.
  • Στο 68ο λεπτό και πάλι ο Λαρένα πέρασε την μπάλα στο Τέτε με τον τελευταίο να στέλνει συστημένη σέντρα στο κεφάλι του Εγγλέζου ο οποίες πήρε την κεφαλιά με με την μπάλα να σταματάει στο απλωμένο χέρι του Χριστοφή. Καθαρό πέναλτι το οποίο δεν έδωσε ο διαιτητής του αγώνος.
  • Στο 71ο λεπτό ο Μουσταφά άφησε την θέση του στον Γκονζάλεζ ενώ στο ίδιο λεπτό ο Μοντέϊρο πήρε την θέση του Εγγλέζου.
  • Στο 80ο λεπτό μετά από συνεργασία Μοντέϊρο-Τομάς-Άλβες η μπάλα έφτασε στον Χαραλάμπους ο οποίος με δυνατό αριστερό σουτ ανάγκασε τον Παναγόπουλο σε μεγάλη απόκρουση.
  • Στο 83ο λεπτό ο Ουλίσε του Ερμή έχασε τεράστια ευκαιρία μόνος απέναντι στον Τόνιο από δεξιά όπως επιτίθετο ο Ερμής με τον τερματοφύλακα μας να πραγματοποιεί μεγάλη απόκρουση.
  • Στο 86ο λεπτό και πάλι ο Λατόρε έβγαλε τον Κεϊτά μόνο απέναντι στον Τόνιο με τον τερματοφύλακα μας να πραγματοποιεί ακόμα μία μεγάλη απόκρουση σε κόρνερ κρατώντας το 0!
  • Στο 88ο λεπτό είχαμε την τελευταία αλλαγή για την ομάδα μας με τον Κυπριανού να παίρνει την θέση του Τέτε και μέχρι το τελικό σφύριγμα του διαιτητή δεν σημειώθηκε οτιδήποτε άλλο αξιοσημείωτο.


Η νίκη της ομάδας μας θεωρώ ότι ήρθε πολύ πιο εύκολα από ότι αναμέναμε όλοι μας. Μπήκαμε πολύ δυνατά στο γήπεδο και πατήσαμε τον αντίπαλο. Η επιθετική μας 5άδα βρέθηκε σε μεγάλη βραδιά με τους Λαρένα-Άλβες να είναι οι καλύτεροι όλων. Εξαιρετική εμφάνιση από τον Τετέ με πολύ καλά τρεξίματα και εξαιρετικές ασιστ στους συμπαίκτες του. Ο Εγγλέζου έκανε μαγικό πρώτο 45λεπτο αλλά χάθηκε στην συνέχεια ενώ ο Τομάς ήταν όπως τις πλείστες φορές απολαυστικός. Από εκεί και πέρα πολύ καλός για ακόμα ένα παιχνίδι ο Ορτίθ ενώ ο Χαραλάμπους πραγματοποίησε ακόμα μία μεστή εμφάνιση παρά τα όποια αμυντικά του λάθη στο τελευταίο 10λεπτο. Οι Καταλά-Σεράν ήταν εξαιρετικοί με τον Καταλά να πραγματοποιεί το καλύτερο φετινό του παιχνίδι. Δυστυχώς ο Σεράν τραυματίστηκε σοβαρά και σίγουρα ο τραυματισμός αυτός θα αλλάξει και τα πλάνα του τεχνικού μας διευθυντή σε σχέση με τις μεταγραφές Ιανουαρίου. Όσον αφορά Τόνιο και Μπόλιεβιτς τα λόγια είναι φτώχεια. Εξαιρετικοί ποδοσφαιριστές που στην καλή τους μέρα μοιάζουν ανίκητοι.

Έχουμε καταφέρει με το τέλος του 1ου γύρου να βρισκόμαστε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Μπορούμε να παραμείνουμε εκεί μέχρι τέλους φτάνει να είμαστε σοβαροί, πειθαρχημένοι και ο κόσμος να εξακολουθήσει να βρίσκεται δίπλα στην ομάδα. Αποδείκτηκε σε όλα αυτά τα 13 παιχνίδια του 1ου γύρου ότι δεν υπάρχει καλύτερη ομάδα από την δική μας ομάδα και ότι αυτό που χρειαζόμασταν τόσα χρόνια, το μέταλλο του νικητή δηλαδή, σιγά σιγά το έχουμε αποκτήσει. Βαθμοί θα χαθούν στην συνέχεια, θα υπάρξουν και κακά παιχνίδια αλλά πιστεύω ακράδαντα ότι εμείς θα κόψουμε πρώτοι το νήμα στο τέλος της χρονιάς. Πάμε παιχνίδι με παιχνίδι και τίποτα δεν μπορεί να μας σταματήσει!

Επόμενο παιχνίδι με την Πάφο στο ΓΣΖ το Σάββατο 12/12 και ώρα 18:00. Ένα παιχνίδι το οποίο κρύβει παγίδες και θα έχουμε σημαντικότατες απουσίες. Η στήριξη από τον κόσμο είναι απαραίτητη και θα πρέπει να δώσουμε όλοι δυναμικά το παρών μας! VAMOS AEKARA!!

ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ
ΤΟΝΙΟ: Εξαιρετικός και σε αυτό το παιχνίδι. Έπαιξε εξαιρετικά με την μπάλα στα πόδια κάνοντας αλάνθαστο παιχνίδι ενώ όποτε χρειάστηκε δήλωσε παρών με 3 εξαιρετικές αποκρούσεις μέσα στο παιχνίδι. Πάρα πολύ καλός τερματοφύλακας και πάνω του στηρίζεται η πολύ καλή αμυντική λειτουργία της ομάδας μας με αποτέλεσμα να έχουμε δεχθεί μόλις 8 γκολ μέχρι σήμερα.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 10/10

ΟΡΤΙΘ: Εξαιρετικό 1ο μέρος με πολλά ανεβάσματα και συμμετοχή στο επιθετικό κομμάτι. Μεγάλος ποδοσφαιριστής και πολύ ποιοτικός. Δυστυχώς δέχθηκε την 4η κίτρινη του κάρτα στο πρωτάθλημα και δεν αγωνίζεται με την Πάφο. Είναι πολύ μεγάλη απώλεια αλλά ελπίζω ο Μιντίκκης που θα τον αντικαταστήσει να φανεί αντάξιος των περιστάσεων. Πολύ καλή εμφάνιση από τον ισπανό.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 9/10

ΣΕΡΑΝ: Πολύ καλό παιχνίδι από τον Σεράν με κάποιες κακές μεταβιβάσεις όμως. Μπορούσε να έχει πιο καθαρό μυαλό στις μεταβιβάσεις του αλλά σε γενικές γραμμές τα πήγε αρκετά καλά. Δυστυχώς στο 64ο λεπτό τραυματίστηκε σοβαρά και θα τον στερηθεί η ομάδα για μεγάλη χρονική περιόδο. Του εύχομαι περαστικά και να επιστρέψει σύντομα σιδερένιος στου αγωνιστικούς χώρους. Είναι η 2η φορά που τραυματίζεται σοβαρά με την φανέλα της ομάδας μας ο Σεράν. Κρίμα.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 8/10

ΚΑΤΑΛΑ: Το καλύτερο του φετινό παιχνίδι. Αλάνθαστος, εξαιρετικά μαρκαρίσματα και πολλές σωστές πρώτες πάσες. Δεχθήκαμε 2 επιθέσεις στο τέλος από την αριστερή πλευρά αλλά δεν θεωρώ ότι φέρει ευθύνη αφού απουσίαζε στην μεν πρώτη ο Ηλίας από την θέση του ενώ στην 2η ευκαιρία έπαιξαν πολύ γρήγορα οι αντίπαλοι στην πλάτη της άμυνας μας χωρίς να προλαβαίνει να ανακόψει την φάση. Δυστυχώς δεν αγωνίζεται με την Πάφο.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 10/10

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ: Πάρα πολύ καλό παιχνίδι και επιβεβαίωσε για ακόμα μία φορά αυτό που λέω για την συνύπαρξη του με τον Τέτε. Βοηθάει πολύ περισσότερο επιθετικά από τον Μαρτσίνιακ δίνοντας άλλη διάσταση στην αριστερή μας πτέρυγα σε τέτοιου είδους παιχνίδια. Πολύ καλό παιχνίδι με εξαίρεση το τελευταίο 10λεπτο στο οποίο έμεινε πολύ ψηλά με αποτέλεσμα να δεχθούμε επιθέσεις από την πλευρά του. Εντούτοις έκανε για ακόμα μία φορά καλό παιχνίδι και δείχνει ότι πρέπει να αγωνίζεται βασικός. Αυτή την στιγμή διαθέτουμε ως ομάδα το καλύτερο δίδυμο αριστερών μπακ!
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 8/10

ΜΠΟΛΙΕΒΙΤΣ: Κράτησε τον άξονα μόνος του πολύ εύκολα. Πέρασε μία εξαιρετική ασιστ στον Άλβες με τον τελευταίο να σκοράρει ένα πολύ όμορφο γκολ. Μόνος στον άξονα ο Μπόλιεβιτς αποδίδει εξαιρετικά. Φάνηκε και χθες όπως είχα προβλέψει και την περασμένη αγωνιστική. Δεν βγαίνει από την 11άδα και δεν πρέπει να φεύγει από την θέση του κόφτη. Αυτή είναι η δική μου άποψη. Λαμπάν-Μπόλιεβιτς στην ίδια 11άδα αλληλοεξουδετερώνονται.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 9,5/10

ΛΑΡΕΝΑ: Απολαυστικός! Αυτός ήταν ο Λαρένα! Τρομερό παιχνίδι και πραγματικά έδειξε ότι όταν αυτός είναι καλά η ομάδα μεσοεπιθετικά αποκτά τεράστια δυναμική. Αυτόν τον Λαρένα θέλουμε να βλέπουμε και με τέτοιες εμφανίσεις δεν υπάρχει ομάδα να μας σταματήσει! Επιτέλους επανήλθε ο ισπανός παικταράς! Τεράστιος!
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 10/10

ΤΟΜΑΣ: Με την μπάλα στα πόδια δεν παίζεται ο άνθρωπος. Παίρνει την μπάλα και την κολλάει στα πόδια του. Εξαιρετικός στο παιχνίδι, πέτυχε ένα πολύ όμορφο γκολ και έδειξε ότι όταν είνα στην μέρα του απλώς δεν μπορεί κανείς να τον σταματήσει. Αυτός ο ποδοσφαιριστής είναι ο παίκτης-κλειδί για την κατάκτηση του τίτλου.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 9/10

ΕΓΓΛΕΖΟΥ: Στο 1ο μέρος ήταν εξαιρετικός ο Νικόλας. Δεν έκανε ούτε ένα λάθος και συνεργάστηκε άψογα με τον Ορτίθ. Στο 2ο μέρος δεν φάνηκε πολύ αλλά είχε ευκαιρία να σκοράρει με τον Χριστοφή να του το αρνείται με το χέρι. Σωστά έγινε αλλαγή στο 71ο λεπτό αλλά έδειξε για ακόμα μία φορά ότι είναι ποδοσφαιριστής 11άδας. Μπράβο Νικόλα!
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 8/10

ΤΕΤΕ: Το καλύτερο του παιχνίδι σε διάρκεια και καλές επινοήσεις. Δεν έχει το τελείωμα όπως όλοι έχουμε διαπιστώσει αλλά πέρασε εξαιρετικές ασιστ στους συμπαίκτες του και με την ταχύτητα του βοήθησε να ανοικτούν χώροι στο γήπεδο. Πάρα πολύ θετικός, βοήθησε και αμυντικά όποτε χρειάστηκε και έδειξε ότι μπορεί να βοηθήσει πολύ στην συνέχεια. Μακάρι να συνεχίσει έτσι!
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 10/10

ΑΛΒΕΣ: Ποιότητα και μεγάλος σκόρερ. Αυτές είναι οι λέξεις που τον χαρακτηρίζουν. Πέτυχε μία γκολάρα και έδωσε την ασιστ στην άλλη. Θα μπορούσε να χριστεί σκόρερ και στο 2ο μέρος αλλά απώλεσε μεγάλη ευκαιρία. Βρήκε τα πατήματα του για τα καλά και ποιός τον σταματάει τώρα. Μεγάλε Άλβες!
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 10/10

ΝΙΝΟΥ: Μπήκε στην θέση του Σεράν και κράτησε σωστά την θέση του. Δεν χρειάστηκε ιδιαίτερα αλλά ήταν καλός στα μαρκαρίσματα του. Τον έχουμε ιδιαίτερη ανάγκη τώρα που κτύπησε ο Σεράν και ελπίζω να είναι έτοιμος να ανταπεξέλθει. Τώρα είναι η ευκαιρία του.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 6/10

ΜΟΝΤΕΪΡΟ:  Βοήθησε πολύ τον Ορτίθ μεσοαμυντικά και προσπάθησε να φανεί επικίνδυνος χωρίς όμως να το καταφέρει ιδιαίτερα. Σωστά δεν άρχισε το παιχνίδι γιατί στην Λεμεσό δεν ήταν καλός. Θα ανέβει σίγουρα ο Μοντέϊρο και θα επανέλθει άμεσα σε μεγάλες εμφανίσεις!
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 6/10

ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ:  Έπαιξε πολύ λίγο για να κριθεί.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: -/-

ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ
Η ομάδα μας ξεκίνησε τον αγώνα με 3 αλλαγές. Οι Χαραλάμπους-Λαρένα-Τέτε πήραν την θέση των Μαρτσίνιακ-Λαμπάν και Μοντέϊρο. Η ομάδα ξεκίνησε πολύ καλά το παιχνίδι και ευτύχησε να πετύχει 2 απανωτά γκολ και να ελέγξει πλήρως το παιχνίδι στο 1ο μέρος. Στο 2ο μέρος δεν μπήκαμε πολύ ζωηρά αλλά δεν κινδυνέψαμε και ιδιαίτερα. Η 1η αλλαγή ήταν αναγκαστική με τον Νίνου να παίρνει την θέση του Σεράν ενώ η 2η αλλαγή ήταν πολύ σωστή με τον Εγγλέζου να αφήνει την θέση του στο Μοντέϊρο ούτως ώστε να φρεσκαριστεί η δεξιά μας πλευρά. Τελευταία αλλαγή στο 88ο λεπτό ο Κυπριανού στην θέση του Τέτε χωρίς να αλλάζει κάτι ιδιαίτερο στο παιχνίδι.

Σωστά άφησε εκτός 11άδα τον Μοντέϊρο και δικαιώθηκε πλήρως. Ελπίζω να διαπίστωσε και ο ίδιος ότι με τον Μπόλιεβιτς ως μοναδικό 6άρι η λειτουργία του άξονα μας είναι πολύ καλύτερη παρά με τον Λαμπάν. Όλα πήγαν καλά στο παιχνίδι και υπήρχε συγκέντρωση από το 1ο μέχρι το τελευταίο λεπτό.

Δυστυχώς τραυματίστηκε σοβαρά ο Σεράν και δεν θα τον έχει στην διάθεση του για μεγάλο χρονικό διάστημα αλλά πιστεύω ότι υπάρχουν οι λύσεις μέσα στην ομάδα. Επίσης θα λείψουν οι Ορτίθ-Καταλά στο επόμενο παιχνίδι με την Πάφο. Περιμένω με αγωνία να δω τον Μαρτσίνιακ σε ρόλο κεντρικού αμυντικού, μία θέση την οποία θεωρώ ότι του πάει πάρα πολύ και όπως έχω πει και σε ανύποπτο χρόνο θα είναι ο αντικαταστάτης του Καταλά αν το αποφασίσει ο προπονητής μας. Πάμε για νέο 3ποντο με την Πάφο και όλος ο κόσμος της ομάδας θα πρέπει να σταθεί στο πλευρό των ποδοσφαιριστών μας και του τεχνικού μας επιτελείου!
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 10/10



Share this Article on :

5 ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΜΙΛΗΣΑΝ! ΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΕΔΩ!:

Ανώνυμος είπε...

γεια σου φιλε Σταυρο. Ακομα μια μεγαλη νικη και πιστευω πως σιγα σιγα και οι πιο δυσπιστοι το πιστευουμε για πρωταθλημα.
κριμα για τον Σεραν και πλεον θεωρω οτι με τον Μουριγιο (που ειναι ρισκο η κατασταση που θα βρισκεται μετα απο τοσους μηνες αποχη) και τον Νινου (που ακομα αμφισβητειται), χρειαζομαστε ακομα μια λυση για το κεντρο της αμυνας. Αν γινει του Ντοσα που ακουγεται τις τελευταιες μερες θα ειναι τεραστια μετεγγραφη και θα δωσει στην ομαδα οσα της λειπουν απο την αμυνα (κυριως ταχυτητα).
Κατα τα αλλα εχουμε εμπιστοσυνη στον μεγαλο ΡΟΚΑ στον μεγαλο Κριστιανσεν και σε ολους οσους ειναι στην ομαδα.

Σταυρος

Ανώνυμος είπε...

Ορίστηκε ο Νικολαίδης αύριο στο ματς με τον ΑΠΟΕΛ! Δεν είναι τυχαίο αυτό. Μάλλον δεδομένο μου φαίνεται. Η διοίκηση να ζητήσει την εξαίρεση του αμέσως, γιατι αύριο θα κλαίμε τέτοια ώρα.

Ανώνυμος είπε...

Πρέπει η τεχνική ηγεσία και όχι μόνο, να ερευνήσουν γιατί ο Νίνου έδωσε το πέναλτυ στο Αποέλ 2 λεπτα πριν το τέλος του ματς. Ευτυχώς που δεν το έδωσε ο διαιτητής. Επιμένω, να ερευνηθεί. Η ενέργεια του Νίνου ήταν απαράδεκτη.

Ανώνυμος είπε...

επειδη τοση εν η μαππα του ρε φιλε.
φτανει με τα φαντασματα και τις υποψιες γυρω που την ομαδα

Ανώνυμος είπε...

Εγώ συμφωνώ ότι πρέπει να το ψάξουν και γρήγορα μάλιστα.

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με ακατάλληλο περιεχόμενο δεν θα δημοσιεύονται.

Παρακαλούμε όπως βάζετε ΟΝΟΜΑ ή ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ για να δημοσιευθεί το σχόλιό σας.

 

© Copyright A.E.Kition blog 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.