News Update :

ΑΕΚ - Αγία Νάπα: 3-1: ΑΕΚΑΡΑ-ΓΗΠΕΔΟ-ΜΕΤΟΧΕΣ

Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2015

Θα αρχίσω λίγο διαφορετικά το σημερινό μου άρθρο. Η ομάδα μας πλέον έχει μπει σε άλλα μονοπάτια και σίγουρα έχει ανέβει πολλά επίπεδα. Ο πρόεδρος μας και τα υπόλοιπα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου κάνουν εξαιρετική δουλειά και έχουν καταφέρει πλέον να κατατάξουν την ομάδα μας στους μεγάλους του κυπριακού ποδοσφαίρου. Σιγά σιγά ετοιμάζεται και το γήπεδο μας και όλοι περιμένουμε τον Ιούνιο να ρθει για να μπούμε στο δικό μας σπίτι πλέον. Σε αυτή την προσπάθεια η διοίκηση της ομάδας ζήτησε και ζητά την βοήθεια μας. Σίγουρα οι μετοχές των €1000 είναι η ελάχιστη βοήθεια που μπορούμε να δώσουμε σε αυτούς τους ανθρώπους που κάνουν επιτέλους το όνειρο μας πραγματικότητα. Από την άλλη αντιλαμβάνομαι τις δυσκολίες των καιρών και ότι πολλοί από εμάς δυσκολευόμαστε με την καταβολή άμεσα αυτού του ποσού. Υπάρχουν όμως ευκολίες πληρωμής και υπάρχει και ο χρόνος μέχρι το τέλος Απριλίου το 2016. Από τις πρώτες ενδείξεις και αυτό που λαμβάνω και εγώ προσωπικά από τον κόσμο μας, τα δείγματα είναι άκρως ενθαρυντικά και ο κόσμος της ομάδας μας θα σταθεί αρωγός στην προσπάθεια που γίνεται. Από τούτον εδώ το χώρο, καλώ όλους τους συναγωνιστές που μπορούν και έχουν την οικονομική δυνατότητα, να βοηθήσουν την προσπάθεια που γίνεται για την όσο πιο γρήγορα δημιουργία του γηπέδου μας. Όλοι γνωρίζουμε ότι χωρίς την βοήθεια του κόσμου της ομάδας τίποτα δεν είναι εφικτό!!

Πέραν του ως άνω, θεωρώ ότι η ομάδα μας έχει αλλάξει επίπεδο και για ακόμα έναν λόγο και αυτός είναι το γεγονός ότι όλα τα τμήματα της ομάδας εκπέμπουν υγεία. Η καλαθόσφαιρα, με την καθοδήγηση του Ανδρεά Λευκαρίτη, είναι και πάλι 1ο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου ενώ και στην Ευρώπη πραγματοποιεί εξαιρετική πορεία. Στην πετόσφαιρα, η γυναικεία ομάδα θα είναι και πάλι εκ των πρωταγωνιστών για την κατάκτηση του τίτλου ενώ στο Futsal, υπό την προεδρία του Ανδρέα Αποστόλου, η ομάδα θα παλέψει για μία θέση στην μέση της βαθμολογίας. Οι επιτυχίες των υπόλοιπων τμημάτων, πέραν του ποδοσφαίρου, δεικνύει ότι το σωματείο μεγαλώνει και ότι το μέλλον προδιαγράφεται ευοίωνο.

Πάμε τώρα και στο παιχνίδι της Κυριακής στο οποίο ο προπονητής μας κατέβασε την ομάδα με τον Τόνιο στο τέρμα και τους Ορτίθ- Σεράν- Καταλά-Χαραλάμπους από τα δεξιά προς τα αριστερά στην άμυνα. Αμυντικό χαφ ο Λαμπάν με τους Λαρένα-Μοντέϊρο μπροστά του και τους Τέτε αριστερά και Εγγλέζου δεξιά ως ακραίους επιθετικούς. Μοναδικός προωθημένος στην κορυφή της επίθεσης ο Άλβες.

  • Το παιχνίδι ξεκίνησε με την ομάδα μας να έχει τον πλήρη έλεγχο και τον Εγγλέζου να χάνει την 1η μεγάλη ευκαιρία στο 4ο λεπτό, όταν μετά από πάσα του Μοντέϊρο κατέβασε την μπάλα στο ύψος της μεγάλης περιοχής και με ωραίο πλασέ με το αριστερό έστειλε την μπάλα μόλις έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι του Κίττου.
  • Στο 7ο λεπτό και πάλι ο Εγγλέζου με ένα κεραυνό από τα 30 μέτρα έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Κίττου ενώ στο 11ο λεπτό και πάλι ο Εγγλέζου μετά από σέντρα του Χαραλάμπους από αριστερά με εξαιρετική κεφαλιά έστειλε την μπάλα μόλις έξω από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Κίττου.
  • Στο 20ο λεπτό ο Μοντέϊρο μετά από πάσα του Τέτε σούταρε δυνατά μόλις πάνω από το δοκάρι του Κίττου ενώ στο 25ο λεπτό ο Στογιάνοφ ολοκλήρωσε ιδανικά την αντεπίθεση της ομάδας της Αγίας Νάπας πλασάροντας εύστοχα τον Τόνιο και γράφοντας το 0-1.
  • Στο 26ο λεπτό όμως, η ομάδα μας απάντησε με τον Άλβες ο οποίος εκμεταλλεύτηκε ασταθή απόκρουση του Κίττου με την βοήθεια του δοκαριού σε σουτ του Λαρένα και από κοντά με το κεφάλι ισοφάρισε σε 1-1. Η φάση ξεκίνησε από σέντρα του Ηλία Χαραλάμπους.
  • Στο 38ο και 39ο λεπτό δέχθηκαν κίτρινη κάρτα οι Στογιάνοφ και Αντωνίου από την Αγία Νάπα ενώ στο 42ο λεπτό ο Μοντέϊρο με εξαιρετικό πλασέ με το εξωτερικό του δεξιού του ποδιού ανάγκασε τον Κίττο σε τρομερή απόκρουση.
  • Στο 45ο λεπτό ο Τέτε κέρδισε πέναλτι το οποίο εκτέλεσε ο Άλβες με τον Κίττο όμως να αποκρούει εντυπωσιακά σε κόρνερ. Στην ίδια φάση δέχθηκε κίτρινη κάρτα ο Μγκούνι.
  • Το 2ο μέρος ξεκίνησε με τον Μοντέϊρο να εκτελεί ένα καλό φάουλ στέλνοντας την μπάλα μόλις έξω από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Κίττου ενώ στην ίδια φάση δέχθηκε κίτρινη κάρτα ο Λοϊζίδης.
  • Στο 52ο λεπτό ο Εγγλέζου και πάλι με εξαιρετικό πλασέ ανάγκασε τον Κίττο σε τρομερή απόκρουση η οποία επέφερε και τον τραυματισμό του με τον Ίμπσον να απαντάει στις ευκαιρίες στο 55ο λεπτό όπου με πολύ δυνατό σουτ ανάγκασε τον Τόνιο σε μεγάλη απόκρουση.
  • Στο 58ο λεπτό ο Κίττος άφησε την θέση του στον Πριντιγκάρ ενώ στο 62ο λεπτό ο Εγγλέζου και πάλι μετά από σέντρα του Τέτε, με κεφαλιά έστειλε την μπάλα δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Πριντιγκάρ.
  • Στο 63ο λεπτό είχαμε την 2η κίτρινη κάρτα στο πρωτάθλημα στον Καταλά ενώ στο 68ο λεπτό ο Μοντέϊρο με εξαιρετική κάθετη βρήκε τον Ορτίθ μέσα στην περιοχή από δεξιά, με τον τελευταίο να προσπαθεί να σκοράρει από δύσκολη θέση και τον Πριντιγκάρ να διώχνει την μπάλα.
  • Στο 70ο λεπτό ο προπονητής μας απέσυρε τον Εγγλέζου και πέρασε στην θέση του τον Κάντε μετατρέποντας τον σχηματισμό σε 4-4-2 και στο 73ο λεπτό ο Στογιάνοφ άφησε την θέση του στον Μάτσεν για την Αγία Νάπα.
  • Στο 75ο λεπτό μετά από συνεργασία Μοντέϊρο-Τέτε-Ορτίθ η μπάλα έφτασε στον Κάντε ο οποίος κινήθηκε εξαιρετικά μέσα στην περιοχή και πλάσαρε εύστοχα σημειώνοντας μέσα σε αποθέωση το 2-1 για την ομάδα μας. 
  • Στο 78ο λεπτό ο Άντολεκ πήρε την θέση του Αντωνίου ενώ στο 85ο λεπτό ο Χατζηγιαννακού πήρε την θέση του Τέτε.
  • Στο 88ο λεπτό ο Πριντιγκάρ έδιωξε λάθος πάνω στον Άλβες ο οποίος με εξαιρετική κίνηση άδειασε 2 αντιπάλους και πέτυχε με πλασέ το 3-1.
  • Τελευταία κίνηση για τον προπονητή μας η είσοδος του Μιντίκκη στην θέση του Μοντέϊρο και στο 90+3 ο Λαμπάν μετά από στρώσιμο της μπάλας από τον Κάντε με ωραίο πλασέ με το αριστερό ανάγκασε τον Πριντιγκάρ σε δύσκολη απόκρουση σε κόρνερ.


Από καθαρή ατυχία και μόνο δεν καθαρίσαμε το παιχνίδι από το 1ο μέρος. Λίγο η αστοχία των ποδοσφαιριστών μας, λίγο ο εξαιρετικός Κίττος κράτησε το σκορ στο 1-1. Η αλήθεια είναι ότι αγχωθήκαμε πολύ για να πάρουμε το 3ποντο αλλά το αξίζαμε πέρα ως πέρα. Η ομάδα τα πήγε καλά χωρίς τον Τομάς και αυτό είναι αρκετά σημαντικό ενώ θεωρώ ότι εξαιρετική εμφάνιση έκανε ο Χαραλάμπους. Βγήκε από την ναφθαλίνη και απέδειξε για ακόμα μία φορά πόσο μεγάλος ποδοσφαιριστής είναι. Η κίνηση του προπονητή μας με την είσοδο του Κάντε έδωσε στην ομάδα αυτό που χρειαζόταν και τον δικαίωσε πλήρως ενώ είδαμε για πρώτη φορά τον Χατζηγιαννακού να αγωνίζεται. Εξαιρετικός ήταν επίσης ο Εγγλέζου για όσο αγωνίστηκε ενώ πολύ καλός στο 1ο μέρος ήταν και ο Τέτε με συμμετοχή επίσης στο 2ο γκολ της ομάδας. Επιτέλους σημεία ζωής και από τον Λαρένα.

Στο παιχνίδι της Λεμεσού θα πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι και να είμαστε πολύ προσεκτικοί στην αμυντική μας συμπεριφορά. Δυστυχώς η αμυντική μας 4άδα δεν έχει ταχύτητα με αποτέλεσμα να είμαστε ευάλωτοι σε γρήγορος αντεπιθέσεις αντιπάλων. Σε περίπτωση νίκης στην Λεμεσό θεωρώ ότι κάνουμε ένα τεράστιο βήμα για την κατάκτηση του τίτλου έστω και εάν είναι πολύ γρήγορα ακόμα. Σάββατο λοιπόν, ώρα 17:00 , όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Τσίρειο! Και κάτι τελευταίο για τον κόσμο της ομάδας. Ο κόσμος της Άεκ είναι κοντά και στα πλείστα εντός έδρας παιχνίδια έχουμε πάνω από 3000 κόσμο. Αυτή η καραμέλα ότι δεν έρχονται οι Αεκτζήδες και ότι είναι άδεια η κερκίδα θα πρέπει να σταματήσει. Μέσα από επιτυχίες, τίτλους και στόχους μεγαλώνουν οι ομάδες. Η Άεκ τώρα μεγαλώνει και ο κόσμος σιγά σιγά θα είναι περισσότερος. Ας μην ξεχνούν πολλοί πότε μεγάλωσαν κάποιες ομάδες και πώς απέκτησαν κόσμο. Θέλουμε τρόπαια, διψούμε για διακρίσεις και οι μεγάλες επιτυχίες είναι πολύ κοντά!!!


ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ
ΤΟΝΙΟ: Στο γκολ δεν μπορούσε να κάνει και πολλά αφού ο Στογιάνοφ τον πλάσαρε εύστοχα. Θα μπορούσε να πέσει με τα χέρια αλλά όπως και να έχει δεν ευθύνεται ο ίδιος. Πολύ καλή απόκρουση στο 55ο λεπτό και κράτησε την ομάδα στο παιχνίδι. Είναι καλός τερματοφύλακας και όταν είναι συγκεντρωμένος κατευθύνει άψογα την αμυντική του γραμμή. Πρέπει όμως να είναι πιο προσεκτικός με την μπάλα στα πόδια.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 8/10

ΟΡΤΙΘ: Εξαιρετικό παιχνίδι από τον Ορτίθ. Πολύ καλή εμφάνιση τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά. Είχε την ασιστ στο 2-1 ενώ έπαιξε την γραμμή πολύ καλά. Πέρασε και ως αριστερός εξτρέμ για λίγα λεπτά στο τέλος. Τεράστιος ποδοσφαιριστής!
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 10/10

ΣΕΡΑΝ: Υπάρχει πρόβλημα στην αμυντική δυάδα των στόπερ. Δεν υπάρχει ταχύτητα και πολύ εύκολα γίνονται λάθη. Στο παιχνίδι με την Αγία Νάπα ήταν καλός ο Σεράν αλλά δεν εμπνέει εμπιστοσύνη. Θεωρώ ότι έχουμε πρόβλημα στα στόπερ και ελπίζω να βελτιωθούμε στην συνέχεια. Δεν ήταν κακός αλλά ούτε και σούπερ. Έχασε αρκετές μονομαχίες στον αέρα και θα μπορούσε να πήγαινε καλύτερα.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 7/10

ΚΑΤΑΛΑ: Μέτρια εμφάνιση και από τον αρχηγό. Πολύ αργές επιστροφές όποτε ανέβαινε και σίγουρα δεν κάνει την καλύτερη του χρονιά. Μπορεί για πολύ περισσότερα και σίγουρα δεν γίνεται να χάνει τόσες μονομαχίες στον αέρα από αντίπαλο επιθετικό. Για να μην παρεξηγηθώ, δεν έκανε κάτι ιδιαίτερα η Αγία Νάπα αλλά θεωρώ ότι δεν έδιναν ασφάλεια στην ομάδα οι αμυντικοί μας. Αυτή την άποψη έχω. Στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα θα πρέπει να κάνει επιτέλους μία μεγάλη εμφάνιση αντάξια των δυνατοτήτων του.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 7/10

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ: Καταπληκτικός. Πάρα πολύ καλός σε όλο το παιχνίδι. Είχε συμμετοχή στο 1-1 με εξαιρετική σέντρα ενώ όποτε ανέβηκε την γραμμή επιχείρησε επιτυχημένη σέντρα στην περιοχή. Έδειξε ότι είναι πρωτοκλασάτος παίκτης και έβαλε δύσκολα στον Κρίνστιανσεν. Διαθέτουμε κατά την δική μου άποψη τους καλύτερους αριστερούς ακραίους αμυντικούς στην Κύπρο με διαφορετικά χαρακτηριστικά ο κάθε ένας. Όπως έχω πει και άλλες φορές, με αντιπάλους μικρές ομάδες, ο Ηλίας είναι πολύ πιο χρήσιμος από τον Μαρτσίνιακ και με επιβεβαίωσε την Κυριακή. Περαιτέρω πρόσεξα ότι η χημεία του με τον Τέτε ήταν εξαιρετική και απελευθέρωσε κάπως τον Ισπανό στο παιχνίδι. Ελπίζω να μην έχει τραυματιστεί σοβαρά και να είναι διαθέσιμος στο παιχνίδι της Λεμεσού στο οποίο όμως προβλέπω να επιστρέφει ο Μαρτσίνιακ.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 10/10

ΛΑΜΠΑΝ: Στο 1ο ημίχρονο δεν πήρε πολύ την μπάλα και όποτε την έπαιρνε αργούσε την ανάπτυξη του παιχνιδιού. Είχε φυσικά ποδοσφαιριστή συνεχώς στην πλάτη του με αποτέλεσμα να μην μπορεί να πάρει εύκολα την μπάλα αλλά όποτε το έκανε αργούσε πολύ στην 2η πάσα. Στο 2ο μέρος ανέβασε απόδοση και από 70ο λεπτό και μετά ήταν πολύ καλός. Μπορεί για πολύ περισσότερα ο Λαμπάν και σιγά σιγά πιστεύω ότι θα φτάσει στα γνωστά καλά του επίπεδα.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 8/10

ΛΑΡΕΝΑ: Επιτέλους καλή εμφάνιση από τον ισπανό παικταρά. Ζήτησε μπάλα και δοκίμασε πολλες μπαλιές. Πολλές δεν του βγήκαν, είχε και κάποια λάθη αλλά έδειξε ότι επανέρχεται. Τουλάχιστον αυτό εύχομαι. Είχε συμμετοχή στο 1-1 με το πολύ δυνατό σουτ του να σταματάει στο δοκάρι με την βοήθεια του Κίττου ενώ κράτησε σωστά την μπάλα μέσα στο παιχνίδι. Είναι υπερπολύτιμος και ελπίζω αυτή να ήταν η αρχή για εξαιρετική συνέχεια.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 8/10

ΜΟΝΤΕΪΡΟ: Συνεχίζει να κάνει μεστές και ουσιαστικές εμφανίσεις. Πολύ καλός, πάλεψε όλες τις μπάλες και είχε και εξαιρετική προσπάθεια για γκολ. Πολύ ποιοτικός και δείχνει επιτέλους αυτό που όλοι περιμέναμε από αυτόν. Είναι ποδοσφαιριστής ηγέτης και όπως αγωνίζεται τώρα δεν βγαίνει από την 11άδα. Εξαιρετικός.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 9/10

ΤΕΤΕ: Στο 1ο ημίχρονο ήταν εξαιρετικός. Συνεργάστηκε άψογα με τον Ηλία και βοήθησε πολύ στην επιθετική ανάπτυξη της ομάδας. Κέρδισε ακόμα ένα πέναλτι το οποίο δεν έκανε γκολ ο Άλβες ενώ στο 2ο μέρος είχε μία ασιστ στο κεφάλι του Εγγλέζου και από τα πόδια του ξεκίνησε η φάση του 2-1. Μπορεί για πολύ περισσότερα και ελπίζω να είναι το ίδιο καλός και σε δύσκολα παιχνίδια που τον έχει ιδιαίτερη ανάγκη η ομάδα.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 9/10

ΕΓΓΛΕΖΟΥ: Τρομερό παιχνίδι για όσο αγωνίστηκε. Είχε 5 τελικές προσπάθειες για γκολ χωρίς όμως η μπάλα να του κάνει το χατίρι. Τρομερή εμφάνιση, από τις καλύτερες του με την φανέλα της ομάδας μας και έδειξε για ακόμα μία φορά ότι αξίζει να αγωνίζεται βασικός στην ομάδα μας. Με τέτοιον Εγγλέζου δεν φοβόμαστε τίποτα. Είναι πάρα πολύ σημαντικό να σταθεροποιηθεί σε αυτού του επιπέδου αποδόσεις!
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 10/10

ΑΛΒΕΣ: Πήρε μπρος και δεν τον σταματάει τίποτα. Τι και αν έχασε πέναλτι? Σκόραρε το 2ο του γκολ με εξαιρετική ατομική προσπάθεια ενώ στο 1-1 βρέθηκε στο σωστό σημείο για να γράψει το 1-1. Σέντερ φορ περιοχής, κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα. Δεν θα σταματήσει εδώ ο Άλβες και με την επιστροφή του Μυτίδη θα είναι ακόμα καλύτερος!
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 10/10

ΚΑΝΤΕ: Πέρασε στο 70ο λεπτό στην θέση του Εγγλέζου και στο 75ο λεπτό έδωσε προβάδισμα στην ομάδα μας με εξαιρετική κίνηση και τελείωμα. Έδωσε στην ομάδα αυτό που χρειαζόταν και έκανε την διαφορά δικαιώνοντας τον προπονητή μας. Πίεσε τους αμυντικούς και είχε συμμετοχή στο 3-1 αφού έβαλε αρκετή πίεση στον Πριντιγκάρ. Ελπίζω να τον βοηθήσει ψυχολογικά το γκολ και να είναι ακόμα καλύτερος στην συνέχεια.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 10/10

ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΑΚΟΥ:  Μπήκε στο 85ο λεπτό και δεν αγωνίστηκε πολύ για να κριθεί. Φάνηκε όμως η νευρικότητα του και το άγχος που είχε αφού ήταν η πρώτη εμφάνιση του με την φανέλα της ομάδας. Έχει πολύ καλά στοιχεία και όταν πάρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής θα δείξει την αξία του. Προσωπικά τον πιστεύω πάρα πολύ και θεωρώ ότι είναι ικανός να βοηθήσει σημαντικά την ομάδα.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: -/-

ΜΙΝΤΙΚΚΗΣ:  Έπαιξε πολύ λίγο για να κριθεί.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: -/-

ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ
Ο Προπονητής μας κατέβασε την ομάδα με τον Λαρένα στην θέση του Τομάς και τον Εγγλέζου στην θέση του Μπόλιεβιτς φέρνοντας τον Μοντέϊρο στον άξονα και τοποθετώντας τον Εγγλέζου στο δεξί άκρο της επίθεσης. Επίσης ο Χαραλάμπους πήρε την θέση του Μαρτσίνιακ.
Στο 1ο ημίχρονο η ομάδα κυριάρχησε στο γήπεδο αλλά βρέθηκε πίσω στο σκορ από μία κόντρα επίθεση μετά από κόρνερ και αφού η ομάδας μας άργησε να επιστρέψει στο δικό της μισό. Θα μπορούσε φυσικά να σταματήσει την φάση ο Τέτε αλλά δεν τα κατάφερε με αποτέλεσμα να βρεθούν 2 με 2 οι επιθετικοί της Αγίας Νάπας και να σκοράρουν εύκολα. Η απάντηση της ομάδας μας ήταν άμεση ενώ θα μπορούσαμε να πάρουμε κεφάλι στο σκορ με τον πέναλτι του Άλβες.

Στο 2ο μέρος συνεχίσαμε να έχουμε τον έλεγχο του αγώνα αλλά και πάλι κινδυνέψαμε από γρήγορη αντεπίθεση των αντιπάλων με τον ίδιο ποδοσφαιριστή με τον Τόνιο όμως να κρατάει την ομάδα στο παιχνίδι. Στο 70ο λεπτό η κίνηση του να αλλάξει τον Εγγλέζου με τον Κάντε και να μετατρέψει τον σχηματισμό σε 4-4-2 έδωσε και την νίκη στην ομάδα με τον Ισπανό να γράφει στο 75ο λεπτό το 2-1. Η αλλαγή του Χατζηγιαννακού με τον Τέτε απλώς άλλαξε πρόσωπα ενώ η 3η αλλαγή δεν άλλαξε κάτι αφού είχαν όλα κριθεί.

Είδαμε επιτέλους και τον Χατζηγιαννακού ενώ θα μπορούσαμε να δούμε και τον Κυπριανού. Διαχειρίστηκε καλά το παιχνίδι ενώ η αλλαγή του τον δικαίωσε. Είμασταν καλά διαβασμένοι ως ομάδα και σε κανένα σημείο δεν πανικοβληθήκαμε. Υπάρχει ένα θέμα με τις αντεπιθέσεις των αντιπάλων το οποίο θα πρέπει να διορθώσει κάτι το οποίο είμαι σίγουρος ότι θα κάνει.

Πάμε στην Λεμεσό κόουτς για το 3ποντο και την κορυφή!!
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 10/10


Share this Article on :

6 ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΜΙΛΗΣΑΝ! ΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΕΔΩ!:

KASIOS είπε...

nootropia kopelia en exoumen emeis oi opadoi tziai paretiste tis vlakeies me ton proponiti.sto kato kato persi termatisen mas stin 2 thesi tziai fetos pale tziame eimasten.en emeis pou apomakrinthikame pou tin omada tziai ginikame opadoi tis kafeterias tziai tou kanape.krima giati aftin tin poreia oneirevomastan xronia kai tora pou pragmatopoieitai oi pleistoi den einai paron

Ανώνυμος είπε...

Βρε Αεκτζη 12:21, θελω να σου πω οτι εγω δεν εχανα παιχνιδι της Αεκ, τουλαχιστον στο ΓΣΖ, ομως εχω καποια χρονια να παω γηπεδο. Ο λογος; Αν κοιταξεις καθε εβδομαδα τις φωτογραφιες απο την κερκιδα των οπαδων της Αεκ, τοτε θα δεις τα ιδια προσωπα και φατσες, δηλαδη τα ιδια ατομα. Και αυτοι ειναι οι γλυφτες και οι μεσατζιδες που εχουν δουλειες καλες και που μας στερησαν εμας την δυνατοτητα να εχουμε μια πιο καλη ζωη. Και μου λες να παω γηπεδο;

KASIOS είπε...

10:33 diladi an katalava kala en erkesai mappa giati eisai kistimenos i pikramenos me tzinous pou erkountai?diladi an kapoioi exoun tin douleia tous kai tin oikonomiki anesi na erkountai mappa en mesatzies?pos sou sterisan afta ta atoma na exeis mia pio kali zoi.ego imoun anergos 10 mines kai pira to diarkeias mou.100 evro me to sxedio gia anergous pou ekame i doiikisi kai min mou peis oti einai poli megalo poso gia na vlepeis ta mats ta entos.xeperase aftes tis skepseis sou me tous opadous mas tziai mesatzies tziai gliftes en pantou tziai en tha leipsoun potte pou tin zoi genikotera.ego apla xanaleo oti einai krima me aftin tin poreia na min exo 4000 opadous sta entos.Filika

Ανώνυμος είπε...

3:15 Εχεις δικαιο, αλλα δεν μπορει αυτοι γλυφτες και μεσατζιδες να πηγαινουν οποτε θελουν στο γηπεδο και να το υπερηφαμευονται, και καποιοι αλλοι να μην μπορουν να πανε, οχι μονο λογο οικονομικου, αλλα και λογο ημερων εργασιας (βλεπε εργασια σαββατοκυριακα, αργιες κλπ). Αυτο δεν ειναι δικαιο και αυτο θελω να καταδειξω με την παρεμβαση μου. Δεν σημαινει οτι αυτοι ειναι πιο Αεκτζηδες απο τους υπολοιπους που δεν πανε στο γηπεδο.

ΠΑΜΠΟΣ ΔΡΟΣΙΑ είπε...

Το θεμα με τους οπαδους μας χριζει επιστημονικης ερευνας. δυστυχως οι ασχημες πορειες που ειχαμε πριν καποια χρονια εκαμαν τους οπαδους μας δυσπιστους προς την ομαδα και ακομα και τωρα οι πλειστοι δεν πιστευουν οτι η ομαδα παει για το πρωταθλημα. Θυμαμαι χρονιες που η ομαδα κινδυνευε και περναμε στο Παφιακο και στο Τσιρειο 2000-2500 κοσμο,δηλαδη οσους περνουμε και τωρα.
Πιστευω ομως αν ειμαστε κοντα στις πρωτες θεσεις για ακομα 6-7 αγωνιστικες τοτε ο κοσμος θα επιστρεψει συσσωμος στο γηπεδο καθως αν κοντα στην 20 αγωνιστικη ειμαστε στις πρωτες θεσεις, που πιστευω θα ειμαστε χεριες με ΑΠΟΕΛ και ΑΝΟ τοτε και διοικηση και τεχνικη ηγεσια θα αρχισουν να μιλουν πλεον για τιτλο,.τωρα σγοψιθυριζουμε μεταξυ μας για τιτλο καθως τετοια πορεια σαν την περινη και την φετινη ειναι καπως πρωτογνωρη για εμας...
Εγω πεντε παιχνιδια πηγα φετος λογω εργασιας καθαρα και μονο και μακαρι να μπορουσα να πηγαινα παραπανω οπως και συ φιλε πιο πανω.Την ιδια αγαπη μοιραζομαστε ολοι αλλωστε...
Με Ντοσα Τζουνιορ και ενα γρηγορο επιθετικο που κατα συνθηκες να αγωνιζεται μαζι με τους υφισταμενους στην ιδια ενδεκαδα ειμαστε υπερκαλυμμενοι..

KASIOS είπε...

File kaneis den leei oti einai perissoteros Aektzis apo aftous poui pane gipedo kai apo aftous pou den erxontai.Exallou exei kosmo pou den tou epitrepoun ta oikonomika oi oi ores ergasias tou.I AEK mporei na mazepsei kai 4000 kai 5000 kai perissoterous ftanei na vgei brosta o tigris kai na pei kopelia theloumen tin voitheia sas giati pleon oi stoxoi mas einai xekatharoi gia protathlima.ftanei i mizeria ftanei na mas koroidevoun oi ipoloipoi oti aftoi eimaste kai elate konta..vasika xreiazomaste enan appoma ena xesikomo gia na ertei konta o kosmos,,Kati pou eprepe na ginei einai sta tria entos pou akolouthoun na vgenane paketa ton 30 evro gia na mporei kai o kosmos pou metra ta lefta tou logo tis krisis na erthei konta.15 evro gia ena pou den exei diarkeias gia mats me ton Ermi pistevo einai ligo akriva

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με ακατάλληλο περιεχόμενο δεν θα δημοσιεύονται.

Παρακαλούμε όπως βάζετε ΟΝΟΜΑ ή ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ για να δημοσιευθεί το σχόλιό σας.

 

© Copyright A.E.Kition blog 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.