News Update :

ΑΕΚ - ομόνοια: 2-1: ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΝΙΚΗ

Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2015

Η ομάδα μας κατάφερε να κερδίσει ένα μεγάλο ντέρμπι, απέναντι σε έναν μεγάλο αντίπαλο κατόπιν εξαιρετικής εμφάνισης σε σχεδόν όλο το 90λεπτο. Με εξαίρεση το χρονικό σημείο μεταξύ 30ου και 40ου λεπτού στο 1ο ημίχρονο, η εμφάνιση της ομάδας μας ήταν εξαιρετική και μπορώ να πω ότι είχε την ευκαιρία να διαλύσει και ντροπιάσει τον αντίπαλο. Για ακόμα μία φορά όμως δεν μπορέσαμε να καθαρίσουμε το παιχνίδι και μείναμε με το άγχος της νίκης μέχρι και το τελικό σφύριγμα του διαιτητή. Εξαιρετική εμφάνιση για την ομάδα μας από την 3άδα του κέντρου με Τομάς-Μοντέϊρο-Μπόλιεβιτς να κάνουν ότι θέλουν το πρώτο μισάωρο του παιχνιδιού ενώ και στο 2ο ημίχρονο, με την βοήθεια και του Λαμπάν, κέρδισαν την μάχη του άξονα. Εξαιρετική εμφάνιση από τον Άλβες, ο οποίος φαίνεται να πήρε επιτέλους μπρος, ενώ πολύ καλή εμφάνιση επιθετικά από τον Τέτε. Δεν πήγε πολύ καλά η αμυντική μας γραμμή με τον Ορτίθ, ιδιαίτερα στο 1ο μέρος, να κάνει πολύ άσχημο αμυντικά παιχνίδι ενώ έλειπε και η σωστή συνεννόηση μεταξύ των αμυντικών μας και του τερματοφύλακα. Ευτυχώς αυτή η ασυνεννοησία δεν στοίχησε. Από εκεί και πέρα η ομάδα θα πρέπει να δουλέψει τα νεκρά διαστήματα που έχει μέσα στα παιχνίδια και να βρει ο προπονητής τον τρόπο να καθαρίζουμε τα παιχνίδια τα οποία ελέγχουμε πλήρως πιο γρήγορα.


Ο προπονητής μας κατέβασε την ομάδα με τον Τόνιο στο τέρμα και τους Ορτίθ- Σεράν- Καταλά-Μαρτσίνιακ από τα δεξιά προς τα αριστερά στην άμυνα. Μοναδικό αμυντικό χαφ ο Μπόλιεβιτς με τους Μοντέϊρο- Τομάς μπροστά του και τους Εγγλέζου αριστερά και Τέτε δεξιά ως ακραίους επιθετικούς. Μοναδικός προωθημένος στην κορυφή της επίθεσης ο Άλβες.

  • Μόλις στο 2ο λεπτό ο Μοντέϊρο μετά από πάσα του Εγγλέζου σούταρε πάνω στον Παναγή ο οποίος έδιωξε σε κόρνερ.
  • Με την εκτέλεση του κόρνερ ο Μαρτσίνιακ πήρε την κεφαλιά η οποία πέρασε μόλις έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι του Παναγή.
  • Στο 10ο λεπτό ο Τομάς πλάσαρε άστοχα μετά από κεφαλιά-πάσα του Τέτε ενώ στο 11ο λεπτό ο Χριστοφή, μετά από λάθος διώξιμο της μπάλας από τον Τόνιο, με δυνατό σουτ ανάγκασε τον τερματοφύλακα μας σε δύσκολη απόκρουση.
  • Στο 15ο λεπτό ο Μοντέϊρο με εξαιρετικό δεξί σουτ ανάγκασε τον Παναγή να αποκρούσει πολύ δύσκολα σε κόρνερ ενώ στο 16ο λεπτό ο Άλβες, μετά από σέντρα του Τέτε, στόπαρε μέσα στην μικρή περιοχή υπέροχα και σούταρε από το μισό μέτρο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Παναγή.
  • Στο 21ο λεπτό είχαμε την 1η κίτρινη κάρτα στο παιχνίδι στον Τέτε, ο οποίος έφθασε τις 3 κίτρινες κάρτες, και στο 23ο λεπτό ο Καταλά μετά από εκτέλεση φάουλ του Μπόλιεβιτς κέρδισε στον αέρα τον Παναγή αλλά η μπάλα πέρασε μόλις έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι του τερματοφύλακα της Ομόνοιας.
  • Στο 30ο λεπτό, ο Ασίς μετά από εξαιρετική διαγώνια μπαλιά του Χριστοφή, φάτσα με τον Τόνιο σούταρε στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας μας ενώ στο 34ο λεπτό είχαμε την κίτρινη κάρτα στον Ορτίθ ο οποίος έφθασε τις 2 στο φετινό πρωτάθλημα.
  • Στο 37ο λεπτό όμως, μετά από τραγικό λάθος του Μαρτσίνιακ και όλης της αμυντικής μας γραμμής η οποία δεν συνεννοήθηκε σωστά, ο Σκέμπρι αφού πέρασε και τον Τόνιο πλάσαρε εύστοχα γράφοντας το 0-1 κόντρα στην ροή του παιχνιδιού.
  • Στο 42ο λεπτό όμως η τάξη αποκαταστάθηκε με τον Ορτίθ να σεντράρει από δεξιά και ο Άλβες με υπέροχη κίνηση και τελείωμα ισοφάρισε σε 1-1 το οποίο ήταν και σκορ ημιχρόνου.
  • Το 2ο μέρος ξεκίνησε με αλλαγή για την Ομόνοια με τον Σέρινταν να παίρνει την θέση του τραυματία Χριστοφή, με τον Ιρλανδό να δέχεται κίτρινη κάρτα στο 49ο λεπτό.
  • Στο 54ο λεπτό ο Λαμπάν πήρε την θέση του Εγγλέζου με τον Μοντέϊρο να πηγαίνει δεξιά και τον Λαμπάν να παίρνει θέση δίπλα στον Μπόλιεβιτς στον άξονα.
  • Στο 60ο λεπτό, ο Μπόλιεβιτς έπαιξε το 1-2 με τον Άλβες και πλάσαρε, με τον Παναγή να αποκρούει δύσκολα.
  • Στο 62ο λεπτό όμως, ο Τομάς έκλεψε την μπάλα από τον Ρούνιε στο κέντρο, την κατάλληλη στιγμή έδωσε στον Τέτε με τον τελευταίο να πασάρει συρτά στον Άλβες ο οποίος σε κενή εστία έγραψε το 2-1.
  • Στο 65ο λεπτό ο Γκουλόν σούταρε από μακριά πάνω στον Τόνιο ενώ στο 66ο λεπτό ο Άλβες έκλεψε από τον Ρομαρίκ και την κατάλληλη στιγμή πάσαρε στον Τομάς ο οποίος με ένα εξαιρετικό πλασέ ανάγκασε τον Παναγή σε τρομερή απόκρουση σε κόρνερ.
  • Στο ίδιο λεπτό ο Ράμος πήρε την θέση του Ασίς ενώ δέχθηκε και κίτρινη κάρτα για διαμαρτυρία ο Ρομαρίκ.
  • Στο 75ο λεπτό είχαμε από μία αλλαγή για τις 2 ομάδες με τον Κάντε να παίρνει την θέση του Άλβες και τον Μπεμπέ του Σκέμπρι.
  • Στο 80ο λεπτό μετά από εκτέλεση φάουλ του Μπόλιεβιτς και κεφαλιά του Κάντε, ο Παναγή φαίνεται να αποκρούει την μπάλα μέσα από την γραμμή τέρματος με τον διαιτητή όμως να δείχνει παίζεται. Στο επόμενο λεπτό δέχθηκε κίτρινη κάρτα ο Μπόλιεβιτς, κάρτα η οποία ήταν και αυτού η 3η του στο πρωτάθλημα ενώ στο 85ο λεπτό ο Τέτε έδωσε την θέση του στο Λαρένα.
  • Μέχρι και το τέλος του παιχνιδιού δεν σημειώθηκε οτιδήποτε άλλο αξιοσημείωτο με την ομάδα μας να κρατάει το υπερ της αποτέλεσμα.


Αυτές οι νίκες μεγαλώνουν την ομάδα μας. Όσο και αν θέλουν κάποιοι να λένε ότι η Ομόνοια είναι κάτω, δεν έχει πλάνο, δεν έχει ομάδα και όλα τα συναφή, η εμφάνιση της ομάδας μας τα πρώτα 30 λεπτά του παιχνιδιού ήταν αψεγάδιαστη. Τρομερή πίεση στον άξονα πάνω σε έναν υπερβολικά αργό και βαρύ ποδοσφαιριστή όπως είναι ο Ρομαρίκ, πολύ γρήγορη ανάπτυξη και εξαιρετικές επινοήσεις, ποδοσφαιριστές με πάθος και θέληση. Αυτή ήταν η Άεκ του πρώτου ημιώρου. Ξαφνικά όμως σβήσαμε τις μηχανές και βάλαμε την Ομόνοια μέσα στο παιχνίδι προσφέροντας τους και ένα πολύ εύκολο γκολ. Ευτυχώς αντιδράσαμε άμεσα και η εξέλιξη του παιχνιδιού ήταν φυσιολογική.

Έχουμε ομάδα για πρωταθλητισμό. Το έχω δηλώσει άπειρες φορές. Υπάρχουν όμως κάποια προβλήματα, τα οποία είναι μέσα στο πρόγραμμα, τα οποία χρήζουν βελτίωσης. Ειδικά αυτά τα νεκρά διαστήματα, η μη εμπιστοσύνη που δείχνει ο προπονητής μας σε όλα τα παιδιά του πάγκου και κάποια άλλα μικρά μικρά θα πρέπει να λυθούν στην συνέχεια. Το είπα και την περασμένη αγωνιστική το λέω και τώρα, δεν γίνεται να έχουμε εξτρέμ στο πάγκο και χρίζονται εξτρεμ τρίτοι απλά γιατί δεν τους δείχνει εμπιστοσύνη. Όσον και αν εκτιμώ τον Λαρένα ο οποίος είναι παικταράς, δεν δικαιολογείται με την φετινή του απόδοση να αγωνίζεται πόσο δε να παίζει και εξτρεμ. Θα πρέπει άμεσα να ενεργοποιηθούν και τα υπόλοιπα παιδιά όπως οι Χατζηγιαννακού και Κυπριανού.

Μπροστά μας τώρα έχουμε ένα ακόμα μεγάλο παιχνίδι με την Ανόρθωση στο Παπαδόπουλος. Ένα παιχνίδι το οποίο θα διεξαχθεί κεκλεισμένων το Σάββατο στις 19:00. Η αλήθεια είναι ότι το Παπαδόπουλος δεν μας πηγαίνει σαν ομάδα αφού γενικά έχουμε πρόβλημα σε μικρά γήπεδα. Περιμένω όμως να διαβαστεί καλά ο αντίπαλος και να βρει τις αδυναμίες του ο προπονητής μας. Αν περάσουμε νικηφόρα από το Παπαδόπουλος, η ομάδα θα αποκτήσει τεράστια δυναμική, και σε ενδεχόμενη απώλεια του Αποέλ στο ντέρμπι της Λευκωσίας θα μας φέρει είτε ισόβαθμους στην 1η θέση είτε 1 βαθμό από την κορυφή. Περιμένω να δω την ομάδα να μασάει σίδερα και να πάρει το υπερπολύτιμο 3ποντο μέσα στην έδρα του αντιπάλου!

ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ
ΤΟΝΙΟ: Θα πρέπει να είναι πιο συγκεντρωμένος στον αγώνα και να προσέξει τις μεταβιβάσεις με τα πόδια. Μπορεί να μην του γυρίζουν σωστά την μπάλα προς τα πίσω αλλά και ο ίδιος αργεί να βγει στην μπάλα με αποτέλεσμα να κάνει λάθη. Στην φάση του 0-1 φέρει ευθύνη γιατί δεν μίλησε στον αμυντικό του και σε γενικές γραμμές θεωρώ ότι είναι λίγο πίσω. Πρέπει να βελτιωθεί και να φθάσει στα γνωστά στάνταρ απόδοσης του.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 6/10

ΟΡΤΙΘ: Πολύ κακός αμυντικά στο 1ο μέρος. Δεν είχε βοήθειες φυσικά από τον Τέτε αλλά δεν έκοβε με τίποτα. Δέχθηκε την 2η κίτρινη του κάρτα στο πρωτάθλημα. Πρόσθεσε όμως 1 ακόμα ασιστ στο ενεργητικό του ενώ και στο 2ο μέρος, ιδιαίτερα όταν πέρασε μπροστά του ο Μοντέϊρο, βοήθησε πολύ και επιθετικά. Είναι μεγάλος ποδοσφαιριστής, δικαιούται ένα μέτριο παιχνίδι. Τον αναμένω να ανεβάσει απόδοση με την Ανόρθωση.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 6/10

ΣΕΡΑΝ: Δεν ήταν καλός και δεν ενέπνεε εμπιστοσύνη. Σε πολλές περιπτώσεις είχε λάθος μεταβιβάσεις ενώ τα μαρκαρίσματα του ήταν πολύ επικίνδυνα. Μπορεί για πολύ καλύτερες εμφανίσεις αλλά όπως έχω πει και για τον Νίνου, δεν μπορούν να αναπληρώσουν τον Μουρίγιο. Η ασυνεννοησία στην αμυντική γραμμή είναι πρόβλημα όλων και θα πρέπει να δουλεψουν σε αυτόν τον τομέα. Περιμένω πολύ περισσότερα από τον Σεράν και σίγουρα να είναι πιο σίγουρος στο παιχνίδι του.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 6/10

ΚΑΤΑΛΑ: Μπήκε πάρα πολύ δυνατά και κέρδισε πάρα πολλές μονομαχίες. Στην συνέχεια όμως έχασε την συγκέντρωση του και φέρει ευθύνη και αυτός για το λάθος του Μαρτσίνιακ στο γκολ. Δεν είναι ο περσινός Καταλά και κάνει αρκετά λάθη μέσα στο παιχνίδι. Δεν σταθεροποιεί την απόδοση του σε ψηλά επίπεδα και αυτό είναι τεράστιο πρόβλημα για την ομάδα. Δεν αμφισβητώ την αξία του αλλά φέτος θεωρώ ότι κάνει πολύ μέτριο πρωτάθλημα μέχρι στιγμής.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 6/10

ΜΑΡΤΣΙΝΙΑΚ: Προσπάθησε πάρα πολύ αν και δεν ανέβηκε την γραμμή του επιθετικά ένεκα του Χριστοφή στο 1ο μέρος. Είχε το πολύ μεγάλο λάθος στο 0-1 αλλά μετά κράτησε την θέση του πολύ σωστά και είχε αρκετά σωστές και καταλυτικές επεμβάσεις. Δεν θα τον σταυρώσουμε για ένα λάθος αλλά θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικός. Ισχύουν όσα είπα και για τους προηγούμενους σε σχέση με την συνεννόηση της αμυντικής γραμμής.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 6/10

ΜΠΟΛΙΕΒΙΤΣ: Με εξαίρεση 1 λάθος πάσα στο 10λεπτο που η ομάδα τα είχε εντελώς χαμένα, έκανε ακόμα ένα τρομερό παιχνίδι. Έτρεχε συνέχεια και κατεύθυνε μαεστρικά την ανάπτυξη της ομάδας. Βρίσκεται σε τρομερή κατάσταση και τα στημένα του είναι φαρμάκι. Μακάρι να συνεχίσει έτσι μέχρι τέλους!
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 9/10

ΜΟΝΤΕΪΡΟ: Ο καλύτερος όλων σε όλο το παιχνίδι. Σε μία θέση που θεωρώ ότι χάνει από την δυναμική του, έκανε εξαιρετικό αγώνα και απείλησε πολλές φορές τους αντιπάλους. Είχε ένα τρομερό σουτ στο 1ο ημίχρονο το οποίο απόκρουσε εντυπωσιακά ο Παναγή, ενώ έκλεψε πολλές φορές την μπάλα και έβγαλε αντεπιθέσεις για την ομάδα. Ανέβηκε, απέκτησε ψυχολογία και δείχνει πόσο μεγάλος ποδοσφαιριστής είναι!
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 10/10

ΤΟΜΑΣ: Πολλά τρεξίματα και συμμετοχή σε όλες τις επιθετικές ενέργειες της ομάδας. Κράτησε εξαιρετικά την μπάλα και από αυτόν ξεκίνησε το 2-1. Πολύ μεγάλος ποδοσφαιριστής, σε ένα παιχνίδι που έκανε αθόρυβη και σημαντική δουλειά στον άξονα. Το έχουμε πει όλοι πάμπολλες φορές ότι όταν αυτός πάει καλά όλη η ομάδα δουλεύει ρολόϊ.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 9/10

ΤΕΤΕ: Επιθετικά έκανε ίσως το καλύτερο του παιχνίδι για όσο αγωνίστηκε. Πολύ σωστές μεταβιβάσεις, καλά τρεξίματα και εξαιρετική ασιστ στο 2-1. Προσπάθησε να δημιουργήσει και τα πήγε αρκετά καλά. Αμυντικά όμως δεν βοήθησε καθόλου με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί τεράστιο πρόβλημα στο δεξί άκρο της άμυνας μας. Ο αριστερός μπακ της Ομόνοιας ανέβηκε πολλές φορές την γραμμή με αποτέλεσμα να βρεθεί ο Ορτίθ με 2 χωρίς βοήθεια. Πρέπει να έχει καλύτερες επιστροφές και να συνδυάζει τα 2. Ήταν όμως θετική εμφάνιση.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 8/10

ΕΓΓΛΕΖΟΥ: Δεν τα πήγε καλά ο Νικόλας. Ενώ μπήκε δυνατά στο γήπεδο μετά κάπου χάθηκε. Αμυντικά βοήθησε πάρα πολύ τον Μαρτσίνιακ και από την πλευρά τους με εξαίρεση την σέντρα του Χριστοφή στον Ασίς δεν είχαμε οποιαδήποτε άλλη ευκαιρία. Μπορεί για πολύ καλύτερες εμφανίσεις.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 6/10

ΑΛΒΕΣ: Έβαλε γκολ και πήρε τα πάνω του. Έπαιξε εξαιρετικά τον ρόλο του και είχε μία τρομερή ευκαιρία να σκοράρει την οποία απώλεσε. Πέτυχε το 1-1 με εξαιρετικό γκολ και βρέθηκε στο σωστό σημείο για να κάνει το 2-1. Τώρα που ξεκίνησε να σκοράρει δεν τον βλέπω να σταματάει και στο παιχνίδι που έπεται θα σκοράρει και πάλι. Αυτό χρειαζόταν ο Βραζιλιάνος.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 10/10

ΛΑΜΠΑΝ: Πολύ καλή εμφάνιση. Αλλαγή η οποία βοήθησε πάρα πολύ στο νοικοκύρεμα του άξονα και στην ισορροπία των γραμμών μέσα στο γήπεδο. Βοήθησε πολύ τον Μπόλιεβιτς στα μαρκαρίσματα και έκανε μία πολύ γεμάτη εμφάνιση. Τον βλέπω 11άδα με Ανόρθωση.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 8/10

ΚΑΝΤΕ:  Μπήκε για να βάλει πίεση και να τρέξει τα αντίπαλα μπακ. Έκανε την δουλειά του και με το παραπάνω και θα μπορούσε να χριστεί σκόρερ στην φάση που ο Παναγή φαίνεται να απόκρουσε μέσα από την γραμμή τέρματος. Έδωσε ότι μπορούσε για την ομάδα.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 6/10

ΛΑΡΕΝΑ:  Πέρασε στο γήπεδο στο 85ο λεπτό στην θέση του Τέτε και πήρε θέση στο δεξί άκρο της επίθεσης. Δεν είναι εξτρεμ ούτε θα γίνει στα 34. Όπως είπα και πιο πάνω θεωρώ λάθος τις κινήσεις αυτές του προπονητή. Βοήθησε και αυτός στο να κρατήσουμε το αποτέλεσμα.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 6/10

ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ
Ο προπονητής μας κατέβασε την ομάδα με 3 αλλαγές σε σχέση με το τελευταίο παιχνίδι στο Δασάκι. Τόνιο-Σεράν και Άλβες πήραν τις θέσεις τον Σορόα-Νίνου και Κάντε.

Η ομάδα μας μπήκε πολύ δυνατά στο γήπεδο και εκμεταλλευόμενοι την αδυναμία του Ρομαρίκ να οργανώσει και να τρέξει στον άξονα, κλέβαμε συνεχώς την μπάλα και δημιουργούσαμε προϋποθέσεις για γκολ. Δυστυχώς απωλέσαμε τεράστιες ευκαιρίες και η μπάλα μας τιμώρησε, σε ένα 10λεπτο που κάναμε συνεχώς λάθη. Λάθη τα οποία ήταν αβίαστα και χωρίς να υπάρξει πίεση από τον αντίπαλο. Ευτυχώς για όλους μας ισοφαρίσαμε άμεσα.

Στο 2ο μέρος η αλλαγή του Εγγλέζου με τον Λαμπάν και η μετατόπιση του Μοντέϊρο στο δεξί άκρο έδωσε ώθηση στην ομάδα. Σκοράραμε το 2-1 μετά από εξαιρετική προσπάθεια και συνεργασία Τομάς-Τέτε-Άλβες ενώ η αλλαγή του Κάντε με τον Άλβες έδωσε φρεσκάδα στην επιθετική μας γραμμή. Η αλλαγή του Λαρένα με τον Τέτε, θεωρώ ότι ήταν λανθασμένη και έδειξε ακόμα μία φορά ότι δεν εμπιστεύεται του εξτρεμ που έχει στον πάγκο.

Έκανε καλή δουλειά ο προπονητής μας πριν τον αγώνα και οι ποδοσφαιριστές μας ήταν πολύ καλά στημένοι στο γήπεδο. Η αλλαγή του Λαμπάν βοήθησε πάρα πολύ την ομάδα και ήταν το σημείο που άλλαξε την ροή του αγώνα. Περιμένω να δω πώς θα κατεβάσει την ομάδα με την Ανόρθωση αν και πιστεύω ότι θα μείνει στον πάγκο ο Εγγλέζου και θα μπει στην 11άδα ο Λαμπάν με παράλληλη μετατόπιση του Μοντέϊρο στο δεξί άκρο. Είδωμεν.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 9/10

Share this Article on :

5 ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΜΙΛΗΣΑΝ! ΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΕΔΩ!:

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΩΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΜΕ 2ο ΤΟ ΓΣΠ. ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ ΜΙΚΡΟ ΓΗΠΕΔΟ? ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΘΕΤΕΣ ΠΑΣΕΣ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΟΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΑ ΑΡΓΟΙ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΗΡΑΝ ΧΑΠΑΡΙ. ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΝΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ

ΣΩΤΟΣ είπε...

Η ΜΟΝΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΥ ΚΡΙΝΩ ΤΟΝ ΚΡΙΣΤΙΑΝΣΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΕΡΑΝ ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΔΟΣΗ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΜΕΤΡΙΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟ ΑΠΟΡΙΑΣ ΠΟΥ Ο ΝΙΝΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΜΕ ΕΘΝΙΚΟ ΕΜΕΙΝΕ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΜΟΥΡΙΓΙΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΕΚΕΜΒΡΗ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙ ΨΗΛΑ ΣΤΑΝΤΑΡ ΑΠΟΔΟΣΗΣ.

PAMPOS είπε...

kala re ti kollima einai afto me seran.an einai dinaton.o paiktis apla den iparxei sta theika i statheropoiisi tis apodosis monteiro kai tete se psila epipeda

ΛΟΥΚΑΣ είπε...

PRAGMATI O SERAN EINAI O ADINAMOS KRIKOS FETOS.EGO PISTEVO OTI THA BOROUSAN NA SINIPARXOUN ENDEKADA O MARCINIAK OS PARTENER TOU KATALA KAI O ILIAS OS ARISTERO MPAK.I OPADA PAEI PRIMA KAI ME TA SKOULIKIA I NIKI EINAI DEDOMENI ME EMFANISI OPOS TIS KIRIAKIS

Ανώνυμος είπε...

αρεσκει του marciniak η μπυρα παντως πιννει την οπως το νερο..χαλαλιν του παικταρα που μας εκαμεν την τιμη να ελθει Κυπρο και γρηγορα ανανεωση γιατι ετσι παικτουρα θα δυσκολευτουμε να βρουμε

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με ακατάλληλο περιεχόμενο δεν θα δημοσιεύονται.

Παρακαλούμε όπως βάζετε ΟΝΟΜΑ ή ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ για να δημοσιευθεί το σχόλιό σας.

 

© Copyright A.E.Kition blog 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.