News Update :

αελ - ΑΕΚ: 0-1: ΝΙΚΗ ΤΙΤΛΟΥ!!

Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2015

Ο τίτλος της σημερινής ανάλυσης του παιχνιδιού τα λέει όλα. Πιστεύω ακράδαντα ότι η νίκη της Κυριακής επί της Αέλ είναι νίκη τίτλου. Από το 2011 δεν καταφέραμε να νικήσουμε αυτή την ομάδα είτε την βρίσκαμε απέναντι μας στο πρωτάθλημα είτε στο κύπελο. Για πρώτη φορά καταφέραμε να επιβληθούμε του αντιπάλου μας, εκτός έδρας, μετά από αρκετά χρόνια έστω και αν η εμφάνιση μας ήταν κάτω του αναμενομένου. Η ομάδα μας φοβήθηκε τον αγώνα και αυτό είναι λογικό αν ρίξεις μια ματιά πίσω και δεις του περσινούς αγώνες. Στην ψυχολογία του ποδοσφαιριστή έρχεται να προστεθεί το επιπρόσθετο βάρος και η πίεση για να ξορκίσεις την κατάρα που έχεις απέναντι στην Αέλ. Επιτέλους τα καταφέραμε και προχωράμε ακάθεκτα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.


Το παιχνίδι σε γενικές γραμμές δεν ήταν ποιοτικό αλλά περισσότερο πήγε στην δύναμη. Ιδιαίτερη μνεία θα πρέπει να γίνει στον Σεράν ο οποίος έκανε εξαιρετικό παιχνίδι τόσο με την μπάλα στα πόδια όσο και στα μαρκαρίσματα. Άκουγα και εγώ στην κερκίδα πολλούς οπαδούς της ομάδας να δυσανασχετούν γιατί γύριζε την μπάλα πίσω στον Τόνιο αλλά νομίζω κανείς δεν πρόσεξε ότι δεν είχε ποτέ ελεύθερη πάσα ο Σεράν. Ο Λαμπάν ήταν συνεχώς κλεισμένος ενώ οι επιθετικοί της Αέλ επέλεξαν να αφήσουν ελεύθερο τον Σεράν και όχι τον Καταλά για να αρχίζει το παιχνίδι. Ο Σεράν τα πήγε περίφημα και ήταν η καλύτερη του φετινή εμφάνιση. Πολύ καλά τα πήγε η 3άδα του κέντρου μας ιδιαίτερα μετά το 70ο λεπτό ενώ θεωρώ ότι έκαναν πάρα πολύ καλό παιχνίδι οι Ορτίθ-Μαρτσίνιακ και Μοντέϊρο.

Η ομάδα μας κατέβηκε στον αγωνιστικό χώρο με σχηματισμό 4-1-4-1 με τον Τόνιο κάτω από τα δοκάρια και τους Ορτίθ-Σεράν-Καταλά-Μαρτσίνιακ από τα δεξιά προς τα αριστερά στην άμυνα. Στο χώρο του κέντρου μοναδικό αμυντικό χάφ ο Λαμπάν με τους Μπόλιεβιτς – Τομάς να αγωνίζονται μπροστά του. Στο δεξί άκρο της επίθεσης ο Μοντέϊρο με τον Εγγλέζου στα αριστερά και τον Άλβες μοναδικό προωθημένο.
  • Η ομάδα μας ξεκίνησε καλά τον αγώνα και στο 7ο λεπτό ο Μοντέϊρο με εξαιρετική παράλληλη σέντρα από δεξιά βρήκε τον Άλβες ο οποίος δεν μπόρεσε να σκοράρει. Στην φάση αυτή υποδείχθηκε σε θέση off side λανθασμένα ο Τομάς.
  • Η απάντηση της Αέλ ήταν άμεσα με τον Μέσκα στο 12ο λεπτό να κάνει το δυνατό σουτ από δεξιά και να στέλνει την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Τόνιο.
  • Στο 17ο λεπτό ο Σουάρες με πολύ δυνατό κτύπημα φάουλ από τα 25 μέτρα ανάγκασε τον Τόνιο σε δύσκολη διπλή απόκρουση.
  • Στο 25ο λεπτό όμως, μετά από πλάγιο άουτ του Ορτίθ και σέντρα του Μοντέϊρο από δεξιά, ο Τομάς με διπλή προσπάθεια νίκησε τον Σκόβρον και έγραψε το 0-1.
  • Μέχρι και το τέλος του ημιχρόνου δεν είχαμε οποιαδήποτε άλλη αξιοσημείωτη φάση πέραν ενός οριακού off side του Μαρτσίνιακ ο οποίος στην συνέχεια σκόραρε.
  • Στο 48ο λεπτό ο Μαρτσίνιακ έβγαλε την σέντρα από αριστερά αλλά ο Ελευθερίου τελευταία στιγμή προ του Μοντέϊρο έδιωξε την μπάλα.
  • Στο 50ο λεπτό ο Αϊρόσα βρέθηκε φάτσα με τον Τόνιο αλλά προτίμησε να πασάρει δίπλα στον Φέλτσερ ο οποίος αδράνησε και έδωσε την ευκαιρία στον Καταλά να διώξει την μπάλα.
  • Στο 52ο λεπτό ο Φλέτσερ μετά από σέντρα του Κουταντέρ έστειλε την μπάλα με κεφαλιά άουτ ενώ στο 55ο λεπτό είχαμε την πρώτη κίτρινη κάρτα στο παιχνίδι στον Κουταντέρ με τον Αντράντε να ακολουθεί στο 57ο λεπτό για φάουλ στον Μοντέϊρο.
  • Στο 62ο λεπτό είχαμε την πρώτη αλλαγή για την ομάδα μας με τον Τετέ να παίρνει την θέση του Εγγλέζου ενώ στο 65ο λεπτό ο Νιάγκ πήρε την θέση του Φέλτσερ για την Αέλ. Στο 68ο λεπτό ο Κάντε αντικατέστησε τον Άλβες.
  • Στο 69ο λεπτό ο Κουταντέρ μετά από εξαιρετική πάσα του Σαρδινέρο βρέθηκε φάτσα με τον Τόνιο τον οποίο πλάσαρε με τον τερματοφύλακα μας όμως να αποκρούει με τα πόδια και στη συνέχεια με σύμμαχο το δοκάρι να παραχωρεί κόρνερ για την Αέλ το οποίο πέρασε ανεκμετάλλευτο. Στο ίδιο λεπτό δέχθηκε κίτρινη κάρτα ο Τόνιο για καθυστέρηση.
  • Στο 77ο λεπτό ο Ορτίθ με εξαιρετική ατομική προσπάθεια ανάγκασε τον Σκόβρον σε δύσκολη απόκρουση σε κόρνερ ενώ στο 78ο λεπτό ο Σταύρου πήρε την θέση του Σέμα για την Αέλ.
  • Στο 82ο λεπτό ο Σαρδινέρο με κεφαλιά ανάγκασε τον Τόνιο σε δύσκολη διπλή απόκρουση ενώ στο 83ο λεπτό ο Μιντίκκης πήρε την θέση του Μοντέϊρο και πέρασε στο δεξί άκρο της άμυνας με τον Ορτίθ να πηγαίνει δεξιά στην επίθεση.
  • Στο 88ο λεπτό είχαμε γκολ για την Αέλ από τον Νιάγκ το οποίο ακυρώθηκε σωστά ως off side ενώ στην ίδια φάση δέχθηκε κίτρινη κάρτα ο Σταύρου για διαμαρτυρίες.
  • Στο 89ο λεπτό είχαμε σύρραξη και κίτρινες κάρτες σε Σεράν και Μοντέϊρο από την ομάδα μας ενώ στο 90ο λεπτό δέχθηκε κίτρινη κάρτα ο Αϊρόσα όπως και ο Τετέ λίγα λεπτά αργότερα.
  • Στο 96ο λεπτό ο Κάντε μετά από πάσα του Τετέ πλάσαρε αδύναμα τον Σκόβρον ο οποίος έδιωξε την μπάλα με τους αμυντικούς της Αέλ να διώχνουν σε κόρνερ.


Τεράστιας σημασίας νίκη που ενισχύει ακόμη περισσότερο την άποψη μας ότι αυτή η ομάδα μπορεί για τον τίτλο. Σε 6 παιχνίδια κερδίσαμε τα 5 και φέραμε 1 ισοπαλία με τον Αποέλ. Πολύ σημαντικό επίσης ότι πολύ δύσκολα δεχόμαστε γκολ αφού έχουμε 3 γκολ παθητικό και είμαστε η καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος. Η ομάδα δείχνει πόσο δυνατή είναι και δείχνει ότι μπορεί να πάρει αποτελέσματα με οποιοδήποτε τρόπο. Ελπίζω η διακοπή να δουλέψει υπέρ της ομάδας μας, να δουλέψει το τεχνικό επιτελείο στα λάθη που έγιναν στον παιχνίδι της Λεμεσού και να παρουσιαστούμε πανέτοιμοι στο παιχνίδι με την Σαλαμίνα την Δευτέρα 19/10 και ώρα 19:00 στο ΓΣΖ.

Αναφορά θα πρέπει να γίνει και στον κόσμο της ομάδας ο οποίος στάθηκε στο πλευρό των ποδοσφαιριστών μας και έδειξε ότι άμα θέλει μπορεί. 1000 περίπου οπαδοί της ομάδας δημιούργησαν εξαιρετική ατμόσφαιρα και έβαλαν και αυτοί το λιθαράκι τους για να φύγουμε νικητές από το Τσίρειο. Ελπίζω στο παιχνίδι με την Σαλαμίνα σε 2 βδομάδες να είμαστε πέραν των 3.000 έστω και αν το παιχνίδι διεξάγεται Δευτέρα!

ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ
ΤΟΝΙΟ: Εξαιρετική εμφάνιση από τον τερματοφύλακα μας. Πέραν κάποιων μικρολαθών με τα πόδια ήταν αψεγάδιαστος και ένας από τους σοβαρούς λόγους που φύγαμε με το 3ποντο. Είχε 3 εξαιρετικές επεμβάσεις με αποκορύφωμα το άγγιγμα της μπάλας με τα πόδια στο πλασέ του Κουταντέρ στο 69ο λεπτό. Όσο περνάει ο καιρός γίνεται πολύ πιο σοβαρός και αξιόπιστος και πραγματικά με έτσι τερματοφύλακα αισθάνεσαι ασφάλεια. Μεγάλη εμφάνιση από τον Τόνιο.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 10/10

ΟΡΤΙΘ: Από την πλευρά του δεν βγήκε φάση από τους αντιπάλους με εξαίρεση την κεφαλιά του Σαρδινέρο στο 82ο λεπτό. Είχε καλά ανεβάσματα και άμεσα συμμετοχή στο 0-1 αφού εκτέλεσε γρήγορα το πλάγιο άουτ και έδωσε την ευκαιρία στον Μοντέϊρο να σημαδέψει τον Τομάς. Είχε ακόμα μία εξαιρετική προσπάθεια στο 77ο λεπτό. Τρομερός ποδοσφαιριστής με πολλά χαρίσματα.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 9/10

ΣΕΡΑΝ: Εξαιρετικός ο Σεράν και πολύ καλύτερος από τον Καταλά. Ήταν πάντοτε στο σωστό σημείο και καθάρισε πολλές φάσεις. Ξεκίνησε το παιχνίδι της ομάδας μας από την άμυνα πάρα πολλές φορές και όπως είπα και πιο πάνω έπαιξε τον ρόλο του άριστα. Δεν μπορεί ο Σεράν να ανεβαίνει με την μπάλα και δεν είναι η δουλειά του αυτή. Όταν κλείνεται η πιο ασφαλής επιλογή είναι να επιστρέφει την μπάλα στον τερματοφύλακα και αυτό έκανε. Στα μαρκαρίσματα ήταν άψογος και θεωρώ ότι έκανε το καλύτερο του παιχνίδι με την ομάδα μας στην 2η του θητεία. Δέχθηκε κίτρινη κάρτα για αψιμαχίες κοντά στο τέλος του παιχνιδιού.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 9,5/10

ΚΑΤΑΛΑ: Δεν θεωρώ ότι έκανε καλό παιχνίδι ο αρχηγός. Πολύ αργός στις κινήσεις του και με κακές τοποθετήσεις. Ιδιαίτερα στο 2ο μέρος έπαιζε και για αυτόν ο Σεράν στα μαρκαρίσματα. Όσο περνάει ο καιρός χάνει περισσότερο από την φρεσκάδα του και αυτό είναι λογικό. Είναι εγκεφαλικός αμυντικός και όλοι το ξέρουμε αλλά η έλλειψη ταχύτητας τον κάνει ιδιαίτερα ευάλωτο απέναντι σε γρήγορους επιθετικούς. Μέτρια παρουσία από τον αρχηγό μας.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 6/10

ΜΑΡΤΣΙΝΙΑΚ: Εξαιρετικός σε ακόμα ένα παιχνίδι. Μπορεί να βγήκαν φάσεις από την πλευρά του αλλά ήταν σε ακόμα ένα παιχνίδι από τους διακριθέντες. Ανέβηκε και την γραμμή και έδωσε στηρίγματα στον Εγγλέζου. Στα στημένα είναι κίνδυνος- θάνατος για τους αντιπάλους και μαρκαρίστηκε δεόντως. Σου δίνει την εντύπωση ότι είναι ανίκητος στον αέρα και καθαρίζει τα πάντα. Πάρα πολύ καλός ο Πολωνός.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 9/10

ΛΑΜΠΑΝ: Σε ολόκληρο το 1ο μέρος κλείστηκε από τον Κουταντέρ και δεν μπορούσε να πάρει μπάλα. Προς το τέλος του ημιχρόνου προσπάθησε να ανοίξει διαδρόμους ερχόμενος κοντά στα στόπερ αλλά πάλι δεν οργάνωσε σωστά. Στο 2ο μέρος, με την μετατόπιση του Μπόλιεβιτς δίπλα του, ήταν αρκετά καλύτερος και κέρδισε πολλές μονομαχίες αλλά για ακόμα ένα παιχνίδι δεν θεωρώ ότι έκανε πολύ καλό αγώνα. Ακόμα ψάχνεται και φαίνεται να μην υπάρχει η απαραίτητη χημεία με Μπόλιεβιτς- Τομάς. Μπορεί για πολύ καλύτερες εμφανίσεις.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 6/10

ΜΠΟΛΙΕΒΙΤΣ: Έτρεξε πάρα πολύ στο γήπεδο και προσπάθησε να δημιουργήσει χωρίς όμως ιδιαίτερη επιτυχία. Είχε λανθασμένες μεταβιβάσεις και δεν έδεσε με τους Τομάς- Λαμπάν ως επιθετικό χαφ. Στο 2ο μέρος, ο Κρίνστιανσεν τον έφερε δίπλα στον Λαμπάν και αμέσως ανέβασε απόδοση. Στο 2ο μέρος έπαιξε όπως έπρεπε αν και θα μπορούσε σε κάποιες φάσεις να κρατήσει καλύτερα την μπάλα. Δεν έκανε σούπερ εμφάνιση αλλά ήταν θετικός.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 7/10

ΤΟΜΑΣ: Ο καλύτερος των 3 στο κέντρο με πολλά τρεξίματα και με το γκολ της νίκης. Προσπάθησε πολύ αλλά ήταν μόνος μεσοεπιθετικά και δέχθηκε και στενό μαρκάρισμα από τους κεντρώους της Αέλ. Την δουλειά του την έκανε και με το παραπάνω και όλοι περιμένουμε από τον Τομάς να πάρει την ομάδα στους ώμους του στον φετινό μαραθώνιο και να φέρει το πρωτάθλημα στην Λάρνακα!!
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 8,5/10

ΜΟΝΤΕΪΡΟ: Πολύ καλό 1ο μέρος από τον Μοντέϊρο, μέτριο 2ο. Στο 1ο μέρος είχε την ασιστ στον Τομάς ενώ προσπάθησε πολλές φορές και βοήθησε επιτυχημένα τον Ορτίθ. Φαίνεται να βρίσκει ρυθμό στο κατάλληλο σημείο και ακούγοντας το όνομα του από την κερκίδα στην αλλαγή του θεωρώ ότι τονώνεται ιδιαίτερα ψυχολογικά. Είναι παικταράς και όλοι περιμένουμε να σταθεροποιηθεί σε ψηλά επίπεδα και να μας δώσει πολλά γκολ στη συνέχεια.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 7,5/10

ΕΓΓΛΕΖΟΥ: Δεν ήταν καθόλου καλός ο Νικόλας. Έχασε κατά κράτος την μάχη με τον εριστικό Αϊρόσα και σε κανένα σημείο του παιχνιδιού δεν πατούσε καλά. Από την άλλη όμως πάλεψε όλες τις φάσεις και βοήθησε και ανασταλτικά όσο είχε δυνάμεις τον Μαρτσίνιακ. Πιστεύω ότι δεν είναι αυτές οι δυνατότητες του και το κατάλαβε και ο ίδιος. Δικαιούται ένα κακό παιχνίδι και ελπίζω να τον στηρίξει ο προπονητής μας γιατί μπορεί να καθιερωθεί ο Νικόλας.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 5/10

ΑΛΒΕΣ: Δεν θεωρώ ότι έκανε καλό παιχνίδι και είναι ένας από τους λόγους που δεν κρατήσαμε μπάλα. Ήταν αργός και πολύ νωχελικός στον αγώνα ενώ σε κανένα σημείο δεν κέρδισε μονομαχία στον αέρα με αμυντικό πάνω του. Πρέπει να γίνει κάτι στο σημείο αυτό γιατί πολύ απλά δεν παλεύει τις διεκδικήσιμες φάσεις στον αέρα. Περιμένω και έχω πολλές απαιτήσεις από τον Άλβες αλλά με τέτοιες εμφανίσεις δεν θα πρέπει να ξεκινά. Κακή εμφάνιση χωρίς ουσία.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 4/10

ΤΕΤΕ: Πέρασε στο 62ο λεπτό στην θέση του Εγγλέζου και βοήθησε και αυτός να κρατήσουμε το σκορ. Θα μπορούσε να κρατήσει περισσότερο την μπάλα και είχε και κάποιες ευκαιρίες να δημιουργήσει αλλά τα τελειώματα του ως συνήθως δεν ήταν καλά. Στο 96ο λεπτό πέρασε την πάσα στον Κάντε για την τελευταία ευκαιρία του αγώνα. Πρέπει άμεσα να ανεβάσει απόδοση και για να γίνει πιο ουσιαστικός.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 6/10

ΚΑΝΤΕ:  Αυτό το παιδί είναι ένα μυστήριο. Μπορεί να κερδίσει οποιαδήποτε μονομαχία, να δημιουργήσει ευκαιρία από το μηδέν αλλά δεν μπορεί να κρατήσει σωστά την μπάλα είτε να την σπάσει σωστά σε συμπαίκτες του. Σε αυτό το παιχνίδι που πάει στην δύναμη μπορεί να αποδώσει και να προσφέρει περισσότερα και η αλλαγή του θεωρώ ότι ήταν σωστή. Αλλά δεν είχε το καθαρό μυαλό να σκοτώσει τον αγώνα και είχε ένα πολύ μεγάλο λάθος στην φάση του 82ου λεπτού όταν αντί να αφήσει την μπάλα να πάει πλάγιο άουτ την γύρισε σε αντίπαλο με αποτέλεσμα να ξεκινήσει η κόντα για την φάση της Αέλ. Πρέπει να βάλει περισσότερο μυαλό στο παιχνίδι του.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 5/10

ΜΙΝΤΙΚΚΗΣ:  Μπήκε στο γήπεδο στο 83ο λεπτό στην θέση του Μοντέϊρο και πέρασε στο δεξί άκρο της άμυνας. Δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα και κράτησε την θέση του σωστά. Δεν μπορεί επίσης να κριθεί περισσότερο ο Μιντίκκης.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 5/10

ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ
Ο προπονητής μας παρέταξε την ομάδα με μία αλλαγή αυτή του Λαμπάν με τον Λαρένα. Αυτόματα ο Μπόλιεβιτς πήγε στην θέση του Λαρένα και ο Λαμπάν έπαιξε ως μοναδικός κόφτης.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με την Αέλ να χάνει το δοκάρι και την ομάδα μας να σκοράρει στο 25ο λεπτό με τον Τομάς. Εκεί ελέγξαμε το παιχνίδι και δεν δεχθήκαμε ιδιαίτερη πίεση αν και το κέντρο μας είχε μοιραστεί και ο Λαμπάν δεν μπορούσε να δημιουργήσει.

Στο 2ο μέρος είχαμε την αλλαγή σχήματος με τον Μπόλιεβιτς να έρχεται δίπλα στον Λαμπάν και τον Τομάς να μένει μόνος ως 10άρι. Η ομάδα μας δεν κράτησε μπάλα αλλά ανασταλτικά κρατούσε καλά μέχρι την φάση του 69ου λεπτού. Η αλλαγή του Εγγλέζου με τον Τετέ ήταν σωστή γιατί ο Νικόλας δεν τα πήγαινε καλά ενώ η αλλαγή του Κάντε με τον Άλβες θεωρώ ότι θα μπορούσε να γίνει πολύ πιο γρήγορα έστω και αν ο Κάντε δεν έκανε την διαφορά. Η τελευταία αλλαγή του Μοντέϊρο με τον Μιντίκκη φρέσκαρε την δεξιά μας γραμμή και βοήθησε στην καλή ανασταλτική λειτουργία της ομάδας.

Είμαι της άποψης ότι σωστά άφησε έξω Λαρένα και πέρασε στο γήπεδο τον Λαμπάν. Ο Λαρένα δεν πάει καλά μέχρι στιγμής και σε ένα παιχνίδι που θα πήγαινε στην δύναμη θα μπορούσε να βοηθήσει περισσότερο ο Γαλλοκύπριος. Στο 2ο μέρος διέκρινε το πρόβλημα στον άξονα και προσπάθησε να το σουλουπώσει αλλά η ομάδα δεν κρατούσε μπάλα και υπήρξε λίγος πανικός. Είμαι σίγουρος ότι θα τα διορθώσει στην συνέχεια και θα βρει τις απαραίτητες λύσεις.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 6/10

Share this Article on :

3 ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΜΙΛΗΣΑΝ! ΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΕΔΩ!:

kyzas είπε...

File symfono me auta pou les alla oso afora tin teleutaia allagi tha itan kalytera kata tin gnomi m na freskarei tin dexia grammi tou vazontas ena winger......Kyprianou, Xatzigiannakou klp gia na exei perissotera treximata i omada kai katoxi kai afisei ton Ortith stin grammi tou pou itan poly kalos. Prepei na dothoun kai oi eukairies se alloys paixtes giati to protathlima einai megalo kai tha toys xreiastoume

kyzas είπε...

File symfono me auta pou les alla oso afora tin teleutaia allagi tha itan kalytera kata tin gnomi m na freskarei tin dexia grammi tou vazontas ena winger......Kyprianou, Xatzigiannakou klp gia na exei perissotera treximata i omada kai katoxi kai afisei ton Ortith stin grammi tou pou itan poly kalos. Prepei na dothoun kai oi eukairies se alloys paixtes giati to protathlima einai megalo kai tha toys xreiastoume

ΠΑΜΠΟΣ ΔΡΟΣΙΑ είπε...

ΦΙΛΕ Ο ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ ΑΔΙΚΕΙΤΑΙ ΚΑΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΣΕ Ο ΚΟΟΥΤΣ ΝΑ ΤΟΝ ΕΒΑΖΕ ΚΑΝΑ ΔΥΟ ΜΑΤΣ ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΘΑ ΚΟΥΡΑΣΤΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΦΑΣΗ ΚΙ Ο ΟΡΤΙΘ ΚΑΙ Ο ΜΟΝΤΕΙΡΟ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΚΑΡΤΕΣ.
ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΕΞΕΠΛΗΞΕ ΘΕΤΙΚΑ Η ΚΑΛΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΣΕΡΑΝ ΠΟΛΟ

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με ακατάλληλο περιεχόμενο δεν θα δημοσιεύονται.

Παρακαλούμε όπως βάζετε ΟΝΟΜΑ ή ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ για να δημοσιευθεί το σχόλιό σας.

 

© Copyright A.E.Kition blog 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.