News Update :

Τι κάναμε "ποδοσφαιρικά". Σκέψεις ...

Κυριακή 17 Μαΐου 2015

Ίσως σκέφτομαι λάθος … ίσως να λέω ανοησίες… αλλά εγώ είδα κάποια πράγματα χθες που μου έδωσαν μεγάλη χαρά! Καταρχάς συγχαρητήρια στον προπονητή μας για τη σωστή τακτική και το μεγάλο ρίσκο που πήρε με την 11δα που κατέβασε. Δικαιώθηκε πανηγυρικά! Για μένα ήταν άψογος χθες ο προπονητής μας.

Θέλω να εκφράσω τι ακριβώς κάναμε «ποδοσφαιρικά» στο ΓΣΠ:
  • Πήγαμε 2.500 οπαδοί για τη νίκη και το πρωτάθλημα και λίγο έλειψε να τα καταφέρουμε. Μπορούν αυτοί οι 2.500 να μη λείψουν από κανένα αγώνα του χρόνου; Μπορούν να ‘ρθουν Τρίτη, τέταρτη, δέκατη αγωνιστική του χρόνου στο ΓΣΠ, Τσίρειο, Δασάκι και οπουδήποτε αλλού; Εάν ΝΑΙ, τότε γίναμε μεγάλη ομάδα και θα έρθουν και οι τίτλοι!
  • Σε γενικές γραμμές ήμασταν καλύτεροι από το μεγάλο μας αντίπαλο και μάλιστα στην έδρα του!
  • Ισοφαριστήκαμε με ένα πολύ αυστηρό πέναλτι που ίσως μας στέρησε το πρωτάθλημα και αυτό μας στεναχώρησε πολύ.
  • Βγήκαμε δεύτεροι και ακόμα και με τη νίκη της ομόνοιας σήμερα, πάλι μένουμε δεύτεροι. Το να αφήνουμε πίσω μας ομάδες όπως η ομόνοια, η ανόρθωση, ο απόλλωνας, η αελ, είναι μεγάλο επίτευγμα και δεν το έχουμε κάνει ξανά στην ιστορία μας. Είναι η πρώτη φορά!
  • Κάναμε 16.000-18.000 κόσμο να  φύγει από το γήπεδο στεναχωρημένος έστω και αν σχεδόν μαθηματικά πήραν το πρωτάθλημα! Απορούσαν γιατί δεν μπόρεσαν στην έδρα τους με τόσο κόσμο να μας επιβληθούν! Απορούσαν για το ποδόσφαιρο που τόλμησε και έπαιξε η ομαδάρα μας σε ένα φανατισμένο γήπεδο που λύγησαν τεράστιες ομάδες στο Champions League.
  • Δεν βγαίνουμε Ευρώπη ΜΟΝΟ αν χάσουμε από την ανόρθωση ΚΑΙ την ίδια ώρα τελειώσει X το απόλλωνας-ομόνοια ΚΑΙ πάρει κύπελλο η αελ. Μόνο με αυτό το συνδυασμό! (νοουμένου ότι κερδίζει η ομόνοια σήμερα). Από τον πρώτο γύρο όταν καταλάβαμε τις δυνατότητες των ομάδων ήθελα να τερματίσουμε τουλάχιστον τρίτοι και φαίνεται πως θα τα καταφέρουμε.


Να σας πως τι ακριβώς κάναμε «ποδοσφαιρικά» κατά τη γνώμη μου; Αυτό που δεν μπορούσαμε να κάνουμε τόσα χρόνια! 
«ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΗΜΑ» ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ!  ΤΟ ΒΗΜΑ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΟΥΜΕ! ΜΕΓΑΛΩΣΑΜΕ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΜΕ!

Συγχαρητήρια σε όλους! Όλοι δίπλα στην ομάδα μας! Αν αυτός ο κόσμος δηλώσει παρόν του χρόνου σε όλα τα παιχνίδια εκτός και εντός, τότε το κέρδος είναι τεράστιο!

Barrett Nordikian
Share this Article on :

1 ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΜΙΛΗΣΑΝ! ΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΕΔΩ!:

Unknown είπε...

File moi Barrett simfono me osa egrapes...o kosmos pistonete merikos me to ''apothitiko'' gipedo sto opoio pezoume....axanes....krio kai anti podosferiko....

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με ακατάλληλο περιεχόμενο δεν θα δημοσιεύονται.

Παρακαλούμε όπως βάζετε ΟΝΟΜΑ ή ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ για να δημοσιευθεί το σχόλιό σας.

 

© Copyright A.E.Kition blog 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.