News Update :

ΑΕΚ - ερμής: 2-1: ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ!!

Δευτέρα 11 Μαΐου 2015

Αυτό είναι το σύνθημα που επικρατεί από το βράδυ της Κυριακής στην Λάρνακα. Η ομάδα μας βιώνει ιστορικές στιγμές και βρισκόμαστε μπροστά στην πιο μεγάλη στιγμή της ιστορίας μας. Με νίκη στο ΓΣΠ το βράδυ του Σαββάτου, θεωρώ ότι πολύ δύσκολα θα χάσουμε αυτό το πρωτάθλημα. Ο Απόλλωνας έχει να δώσει 2 πολύ δύσκολα παιχνίδια με Ανόρθωση και Ομόνοια τα οποία υπό προϋποθέσεις θα κρίνουν την τελική κατάταξη των αντιπάλων του. Σίγουρα δεν στηριζόμαστε αποκλειστικά στις δικές μας δυνάμειςς αφού έχουμε να περάσουμε στον βαθμολογικό πίνακα 2 ομάδες. Από την άλλη όμως πρέπει να το πούμε, να το φωνάξουμε δυνατά και να το εμπεδώσουν όλοι στην ομάδα της Άεκ ότι στόχος μας είναι το ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ! Έτσι μεγαλώνεις ως ομάδα και όχι με το να λες πάω στο ΓΣΠ και ότι βγεί, στόχος η Ευρώπη και όλα τα συναφή. Ας τα δώσω όλα στο ΓΣΠ για το μεγάλο όνειρο και ας χάσω και την Ευρώπη στο τέλος. Προσωπικά δεν με ενδιαφέρει τίποτα άλλο από την κατάκτηση τίτλων. Είμαι της άποψης ότι η Άεκ μας θα μεγαλώσει μόνο με την κατάκτηση τίτλων με ότι αυτό συνεπάγεται. Το φετινό δημιούργημα του Τσάβι Ρόκα και του Κρίνστιανσεν μας έχει χαρίσει απίστευτες στιγμές και ελπίζω το επόμενο Σάββατο να μας χαρίσει ακόμα μία.

Όσον αφορά το παιχνίδι με τον Ερμή, δεν θα ασχοληθώ ιδιαίτερα γιατί δεν έχει κάτι να κρατήσουμε. Ήταν ένα παιχνίδι στο οποίο δεν παρουσιαστήκαμε σοβαροί και η ενέργεια που βγάλαμε στον αγωνιστικό χώρο δεν ήταν καθόλου καλή.

Ο προπονητής μας κατέβασε την ομάδα με τον Τόνιο στο τέρμα και τους Ορτίθ- Μουρίγιο- Καταλά-Χαραλάμπους από τα δεξιά προς τα αριστερά στην άμυνα. Μοναδικό αμυντικό χαφ ο Μπόλιεβιτς με τους Λαρένα- Τομάς μπροστά του και τους Μοντέϊρο αριστερά και Βάντερ δεξιά ως ακραίους επιθετικούς. Μοναδικός προωθημένος στην κορυφή της επίθεσης ο Μυτίδης.

Κρατάω από το παιχνίδι την πολύ καλή εμφάνιση του Μπόλιεβιτς ιδιαίτερα στο πρώτο μέρος και το εξαιρετικό γκολ του Νέστωρα. Ο Μυτίδης έχει βρει τα πατήματα του και πάει στα παιχνίδια με σπασμένα φρένα. Επίσης ο Κολαούτι έδωσε σημάδια ζωής γιατί πέραν από το εξαιρετικό γκολ που σημείωσε ήταν πολύ ορεξάτος και μέσα σε όλες τις φάσεις για την ομάδα μας. Στα αρνητικά του παιχνιδιού η πολύ κακή εμφάνιση για ακόμα μία φορά στο τελευταίο διάστημα των Τομάς-Βάντερ και η γενική χαλαρότητα που έδειξαν οι ποδοσφαιριστές μας στον αγωνιστικό χώρο. Δεν κρατάμε τίποτα άλλο από τους 3 βαθμούς και όλοι προσηλωνόμαστε στο επόμενο παιχνίδι με το Αποέλ στην Λευκωσία.

Φίλοι συναγωνιστές, οι στιγμές που ζούμε είναι ιστορικές. Δεν νοείται στο ταπεινό μου το μυαλό να λείπει οποιοσδήποτε θεωρεί τον εαυτό του Αεκτζή, από το ΓΣΠ το Σάββατο. Είναι υποχρέωση μας να εξαντλήσουμε όλα τα εισητήρια που θα μας δώσει η αντίπαλη ομάδα, η οποία ειρήσθω εν παρόδω έχει ορίσει γενική τιμή εισόδου στα €5!!! Δεν υπάρχουν δικαιολογίες για οικονομικές δυσκολίες, δεν υπάρχουν δικαιολογίες για προσωπικές υποχρεώσεις και οτιδήποτε άλλο μπορεί να σκαρφιστεί το μυαλό σας! Μόνο με την βοήθεια μας θα μπορέσει η ομάδα να κάνει το σημαντικό βήμα. Όταν θέλουμε και ζητούμε το πρωτάθλημα θα πρέπει να δείξουμε ότι μεγαλώνουμε και σαν ομάδα. Αυτό το δείχνεις με τον κόσμο που παίρνεις στο γήπεδο και με τον παλμό που έχει αυτός σε όλο το 90λεπτο. Είναι το πιο λίγο αχαριστία για όλη την Λάρνακα να μην βρεθούν όλοι οι Αεκτζήδες στο πλευρό της ομάδας. ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ SOLD OUT ΤΩΝ ΕΙΣΗΤΗΡΙΩΝ ΜΑΣ!! ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙΚΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΝΑ ΦΩΝΑΞΟΥΜΕ ΜΕ ΔΥΝΑΜΗ ΑΕΚΑΡΑ- ΛΑΡΝΑΚΑ- ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ!!

Τέλος, θα ήθελα να κάνω μία αναφορά στο τεχνικό μας επιτελείο και την διοίκηση μας. Για το τεχνικό επιτελείο, έχω να πω ότι πέραν των λαθών που έγιναν, κανείς δεν μπορεί αμφισβητήσει ότι έγινε εξαιρετική δουλειά από όλους με τον Ρόκα να στήνει μία εξαιρετική ομάδα και τον Κρίνστιανσεν να την καθοδηγά στο σημείο που βρίσκεται σήμερα. Κριτική έγινε και θα γίνεται και ουδείς αλάνθαστος. Αλλά το γεγονός ότι για πρώτη φορά στην ιστορία μας ζούμε αυτές τις στιγμές για μένα λέει πάρα πολλά. Όποια και να είναι η κατάληξη στο τέλος, είμαι της άποψης ότι έχουν πετύχει στο έργο τους.

Από την άλλη, θα ήθελα να συγχαρώ τον πρόεδρο μας και τα παιδιά που βρίσκονται δίπλα του οι οποίοι επιτελούν αξιοθαύμαστο έργο και έχουν οδηγήσει την ομάδα στο σημείο το οποίοι βρίσκεται σήμερα. Ας μην ξεχνάει κανείς ότι η ομάδα μας με τον 6ο προϋπολογισμό στο φετινό πρωτάθλημα βρίσκεται εκεί που βρίσκεται. Ναι συμφωνώ ότι τα λεφτά δεν σημαίνουν και επιτυχίες αλλά οι διαφορές στους προϋπολογισμούς είναι πολύ μεγάλες. Το γεγονός ότι όλοι πληρώνονται στην ώρα τους και ο κάθε ένας έχει τις αρμοδιότητες του και δεν μπλέκεται στα πόδια του άλλου έχουν οδηγήσει την ομάδα μας στο σημείο που βρίσκεται σήμερα.

ΘΑ ΤΟ ΠΩ ΓΙΑ ΜΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ, ΑΥΤΗ Η ΑΕΚ ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ!! ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΗΝ ΛΑΡΝΑΚΑ!!! ΜΟΝΟ ΑΕΚ!!!!!!!!!!!!!


ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ
ΤΟΝΙΟ: Ο τερματοφύλακας μας έκανε πολύ καλό παιχνίδι με τον Ερμή και έδειξε ότι βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση. Στην μοναδική φάση που χρειάστηκε να επέμβει στο 16ο λεπτό απόκρουσε με το αριστερό χέρι ενστικτωδώς το πλασέ του Ονίλο. Στο γκολ δεν φέρει ευθύνη αφού τον εκτέλεσε από πολύ κοντά ο Παπαθανασίου μετά από λάθος που έγινε από όλη την αμυντική μας γραμμή.  
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 6/10

ΟΡΤΙΘ: Εξαιρετικός επιθετικά με την ασιστ στο 2ο γκολ και κερδισμένο πέναλτι. Αμυντικά όμως δεν ήταν ιδιαίτερα καλός ένεκα και του γεγονότος ότι δεν είχε καμία βοήθεια, τούλαχιστον στο πρώτο μέρος, από τον Βάντερ. Σε γενικές γραμμές όμως έκανε την διαφορά για ακόμα μία φορά και με την συστημένη σέντρα του στο κεφάλι του Κολαούτι έδωσε την ευκαιρία στον επιθετικό μας να κάνει το 2-1. Μεγάλος ποδοσφαιριστής και στο παιχνίδι του ΓΣΠ επιβάλλεται να κάνει την διαφορά.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 6/10

ΜΟΥΡΙΓΙΟ: Ο καλύτερος από την αμυντική μας γραμμή χωρίς κανένα λάθος σε όλο το παιχνίδι και με πολύ καλά κατεβάσματα της μπάλας. Ο Μουρίγιο έχει κάνει μία εξαιρετική χρονιά από τον 2ο γύρο και έπειτα και δείχνει ότι το έχει πάρει προσωπικά το θέμα. Ποτέ δεν αμφισβήτησα την ποιότητα του αλλά η αλήθεια είναι ότι παρουσίασε πολλές μεταπτώσεις στην απόδοση του με εξαίρεση το 2ο μισό του φετινού πρωταθλήματος στο οποίο πραγματικά είναι εξαιρετικός. Τέλος, θα ήθελα να σημειώσω ότι έχει συμπληρώσει 99 συμμετοχές στο πρωτάθλημα με την ομάδα μας και στο παιχνίδι του ΓΣΠ θα φτάσει τις 100!!! Ελπίζω και εύχομαι να συνοδευτεί από μία τεράστια νίκη που θα μας φέρει πολύ κοντά στον τίτλο!
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 8/10

ΚΑΤΑΛΑ: Δεν έκανε από τα καλύτερα του παιχνίδια με κακές μεταβιβάσεις και καθόλου συγκέντρωση στο παιχνίδι, ιδιαίτερα στο πρώτο μέρος. Στην φάση του 40ου λεπτού και του γκολ του Ερμή κάνει κακή άμυνα και δέχεται εύκολη ντρίμπλα. Στο 2ο μέρος ήταν αρκετά καλύτερος και βοήθησε και αυτός στο να κρατήσουμε εύκολα το αποτέλεσμα. Είναι τεράστιος αμυντικός, ο αρχηγός μας και μαζί με τον Μουρίγιο είναι το καλύτερο με διαφορά αμυντικό δίδυμο του πρωταθλήματος. Στο παιχνίδι της χρονιάς αυτός θα πρέπει να δώσει το σύνθημα και όλοι οι υπόλοιποι να ακολουθήσουν!
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 5/10

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ: Αγωνίστηκε για 72 λεπτά και τα έδωσε όλα. Είχε συμμετοχή στο γκολ που δεχθήκαμε όπου δεν έκανε καλή άμυνα. Εντούτοις γενικά στο παιχνίδι ήταν αρκετά καλός και το γεγονός ότι ανανέωσε με την ομάδα μας είναι κάτι που μας ευχαριστεί όλους. Ελπίζω να μην έχει κάτι σοβαρό και να είναι στην διάθεση του Κρίνστιανσεν στο παιχνίδι της χρονιάς με το Αποέλ.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 6/10

ΜΠΟΛΙΕΒΙΤΣ: Στο πρώτο μέρος ήταν ο καλύτερος ποδοσφαιριστής της ομάδας μας. Είχε κάποια καλά σουτ από μακριά τα οποία ανησύχησαν τον αντίπαλο τερματοφύλακα και αναχαίτισε με επιτυχία όλες τις προσπάθειες των αντιπάλων από τον άξονα. Επίσης μοίρασε σωστά το παιχνίδι και έδωσε σημάδια ανάκαμψης μετά από καιρό. Στο 2ο μέρος δεν άρχισε καλά αλλά μετά το 60ο λεπτό ανέβασε και πάλι απόδοση και θεωρώ ότι σε όλο το 90λεπτο ήταν ο καλύτερος μας ποδοσφαιριστής. Αυτά θέλω να βλέπω από τον Μπόλιεβιτς και όχι εμφανίσεις όπως την τελευταία με τον Απόλλωνα.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 9/10

ΛΑΡΕΝΑ: Πάρα πολύ καλός σε όλο το 90λεπτο ο Ισπανός με μία εξαιρετική ασιστ στον Μυτίδη στο 1-0. Έχει την ποιότητα να κάνει την διαφορά και θα τον χρειαστούμε στο απώγειο της απόδοσης του με το Αποέλ στην Λευκωσία. Πραγματικά εξαιρετικός τεχνίτης με τρομερή διαγώνια μακρινή μπαλιά. Είναι απόλαυση να τον βλέπεις να παίζει ποδόσφαιρο, ιδιαίτερα όταν βρίσκεται σε καλή μέρα.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 7/10

ΤΟΜΑΣ: Δεν κατέβηκε στο γήπεδο σε ακόμα ένα παιχνίδι. Δεν φαίνεται να έχει καλή ψυχολογία και με το χαμένο πέναλτι στο 26ο λεπτό απλώς επιβεβαίωσε την κακή κατάσταση στην οποία βρίσκεται. Θα πρέπει να τον βοηθήσει η τεχνική μας ηγεσία, όσο μπορεί φυσικά, να παρουσιαστεί στην καλύτερη του κατάσταση στο ΓΣΠ σε ένα παιχνίδι που θα είναι υπερπολύτιμος. Πάντως φαίνεται να μην μπορεί να αντιδράσει και ελπίζω να μας διαψεύσει όλους πανηγυρικά στο παιχνίδι τίτλου του Σαββάτου. 
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 1/10

ΒΑΝΤΕΡ: Η προσπάθεια έγινε από τον Βάντερ αλλά από ουσία μηδέν. Δεν βοήθησε ούτε επιθετικά ούτε αμυντικά στήριξε τον Ορτίθ. Δικαίως έγινε αλλαγή στο 46ο λεπτό και πέρασε στην θέση του ο Εγγλέζου. Αυτό που πρέπει να γίνει είναι να ακολουθήσει πιστά τις οδηγίες του προπονητή του, να αφήσει τους ατομισμούς και να πάιξει για το σύνολο. Είναι ποδοσφαιριστής-κλειδί για την επιθετική λειτουργία της ομάδας και στο παιχνίδι της Λευκωσίας θα πρέπει να παρουσιαστεί πειθαρχημένος και με απόλυτη συγκέντρωση στον στόχο του. Δεν γίνεται να μην βοηθάει στην αμυντική λειτουργία της ομάδας.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 1/10

ΜΟΝΤΕΪΡΟ: Ήταν με μία λέξη καλός. Κράτησε την θέση του σωστά και βοήθησε τον Ηλία στα μαρκαρίσματα. Δεν ήταν καλή η άμυνα του στο 1-1 του Ερμή αλλά σε όλο το παιχνίδι έτρεξε αρκετά. Επιθετικά δεν δίνει αυτό το παραπάνω που περιμένουμε και δεν τον έχω δει ακόμη να παίρνει προσπάθεια στο 1 με 1 και να δίνει καλή τελική πάσα. Μπορεί για περισσότερα ο Μοντέϊρο αλλά σίγουρα δεν έχει καμία σχέση με τον Μοντέϊρο που όλοι κατακρίναμε το προηγούμενο διάστημα.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 6/10

ΜΥΤΙΔΗΣ: Πέτυχε μία γκολάρα και βρισκόταν μέσα στις φάσεις όσες φορές του πέρασαν σωστά την μπάλα. Είναι σε τρομερή κατάσταση και έχει πολύ καλή ψυχολογία κάτι που φαίνεται στις κινήσεις του μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Είναι ο ποδοσφαιριστής που όλοι περιμένουμε να μας στείλει στα ουράνια στο παιχνίδι της Λευκωσίας. Απέναντι σε Καρλάο-Κακά τον βλέπω να σκοράρει γιατί πραγματικά είναι ασυγκράτητος!!
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 8/10

ΕΓΓΛΕΖΟΥ: Πέρασε στην θέση του Βάντερ στο 46ο λεπτό και για ακόμα μία φορά ήταν θετικότατος. Αγωνίστηκε για 25 λεπτά ως αριστερό εξτρέμ και με την έξοδο του Χαραλάμπους πέρασε ως αριστερό μπακ. Είναι μία σημαδιακή χρονιά για τον Νικόλα ο οποίος έχει προοδεύσει πάρα πολύ και δικαίως θεωρείται βασικός ποδοσφαιριστής για την ομάδα μας και όχι αναπληρωματικός. Ασχέτως ότι έχει χάσει την θέση του από τον Μοντέϊρο θεωρώ ότι είναι βασικός ποδοσφαιριστής. Πολύ καλός.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 6/10

ΚΟΛΑΟΥΤΙ: Πέρασε στο γήπεδο στο 58ο λεπτό στην θέση του πολύ κακού Τομάς και με μία καρφωτή κεφαλιά στο 68ο λεπτό μετά από σέντρα του Ορτίθ πέτυχε το γκολ της νίκης. Αγωνίστηκε πίσω από τον Μυτίδη και έτρεξε πολύ στο γήπεδο. Μπήκε ορεξάτος και πάλεψε και έδειξε ότι είναι εδώ, στο πιο σημαντικό σημείο και είναι έτοιμος να βοηθήσει. Ένας καλός Κολαούτι όλοι ξέρουμε τι μπορεί να κάνει και εύχομαι όταν του ζητηθεί να ρίξει ξανά το γκολάκι του!!
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 7/10

ΠΑΥΛΟΥ: Θετικότατος και ο Κούλλης. Πέρασε στην θέση του τραυματία Χαραλάμπους και πήρε θέση στο αριστερό άκρο της επίθεσης μας μπροστά από τον Εγγλέζου. Για όση ώρα αγωνίστηκε δημιούργησε προβλήματα στους αντιπάλους και είχε μία πολύ καλή ευκαιρία για γκολ. Πρέπει να είναι έτοιμος για τα τελευταία 2 παιχνίδια και όποτε του ζητηθεί να βοηθήσει την ομάδα.   
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 6/10

ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ
Είναι γεγονός ότι η ομάδα δεν πιάνει ψηλά επίπεδα απόδοσης το τελευταίο διάστημα. Από την άλλη όμως σημασία έχουν τα αποτελέσματα και οι 3 βαθμοί της νίκης. Σε ένα παιχνίδι που θα έπρεπε να καθαρίσουμε πολύ εύκολα δυσκολευτήκαμε πάρα πολύ. Πρέπει στο παιχνίδι της Λευκωσίας η ομάδα μας να είναι πανέτοιμη και σωστά προετοιμασμένη για να πάρει το 3ποντο. Δεν πρέπει να φοβηθούμε το παιχνίδι και πιστεύω ότι πρέπει να το παλέψουμε στα ίσα γιατί έχουμε καλύτερη ομάδα από το Αποέλ.

Στο παιχνίδι του Σαββάτου, σωστά άλλαξε τον Βάντερ στο ημίχρονο με τον Εγγλέζου και η αλλαγή του Κολαούτι με τον Τομάς έδωσε άλλη πνοή στην ομάδα. Επίσης η είσοδος του Κούλλη βοήθησε στην επιθετική λειτουργία της ομάδας και γενικά, παρά το γεγονός ότι η απόδοση της ομάδας δεν ήταν καλή, πιστώνεται τις καλές κινήσεις από τον πάγκο.

Επανέρχομαι τώρα στο παιχνίδι της Λευκωσίας. Αυτός ξέρει καλύτερα πώς πρέπει να αντιμετωπίσει τον αντίπαλο και ελπίζω να παρουσιαστεί πανέτοιμος. Προσωπικά θα ήθελα να δω τον Σκοπελίτη στο κέντρο με τους Μπόλιεβιτς-Λαρένα λίγο πιο μπροστά του. Ο Τομάς, όπως έχω πει και πιο πάνω, είναι ντεφορμέ και δεν προσφέρει στην ομάδα όσα μπορεί. Επίσης, ο Σκοπελίτης σε τέτοιου είδους παιχνίδια μπορεί να προσφέρει το κάτι παραπάνω σε θένα ψυχολογίας και πάθους. Αυτά χρειαζόμαστε στο παιχνίδι του τίτλου που έπεται. Πρέπει να κατεβούμε με την ψυχολογία του νικητή και να πάμε για το 3ποντο. Μόνο με αυτόν τον τρόπο θα έχουμε πιθανότητες για την μεγάλη νίκη.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 7/10



Share this Article on :

2 ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΜΙΛΗΣΑΝ! ΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΕΔΩ!:

Ανώνυμος είπε...

Από τη μια φίλε μου ζούμε ιστορικές στιγμές και λες ότι δεν πειράζει να χάσουμε και τη Ευρώπη και συμφωνώ αλλά από την άλλη η κριτική που ασκήθηκε για τεχνική ηγεσία και κάποιους ποδοσφαιριστές ήταν αδικα ισοπεδωτική.

Αυτή είναι η πιο πετυχημένη χρονιά!!!

Κώστας

Ανώνυμος είπε...

Φίλε Κώστα,

Αντιλαμβάνομαι ότι αναφέρεσαι σε μένα και στην κριτική που άσκησα μέσα στην χρονιά στην τεχνική ηγεσία και κάποιους ποδοσφαιριστές. Ισοπεδωτική κριτική δεν άσκησα ποτέ μου και πάντοτε προσπαθώ να γράφω τις σκέψεις μου και τα συμπεράσματα μου χωρίς ΑΦΟΡΙΣΜΟΥΣ και ΠΑΘΗ! Αυτό αποτελεί κανόνα για μένα. Ουδείς αλάνθαστος φίλε Κώστα και η τεχνική μας ηγεσία έκανε πολλά λάθη μέσα στην χρονιά όπως επίσης είχε και εξαιρετικές στιγμές. Πάντοτε σε κάθε περίπτωση έγραφα αυτά που έβλεπα και όποτε έπρεπε ασκούσα κριτική.

Παρά το γεγονός ότι είμαστε παραμονή του πιο μεγάλου παιχνιδιού στην ιστορία μας, θα καταγράψω ακόμα μία φορά την άποψη μου, ότι αν δεν έφευγε από την ομάδα ο Γκριν για χάρη προσωπικών συμπαθειών μέσα στην ομάδα, θα είχαμε πολύ καλύτερα αποτελέσματα και θα ήμασταν σε ακόμα καλύτερη θέση. Επειδή όμως δεν είναι ώρα, η προσοχή μας στρέφεται αποκλειστικά στο παιχνίδι της Λευκωσίας όπου παίζουμε τα ρέστα μας!!!

Σταύρος Κομοτηνή

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με ακατάλληλο περιεχόμενο δεν θα δημοσιεύονται.

Παρακαλούμε όπως βάζετε ΟΝΟΜΑ ή ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ για να δημοσιευθεί το σχόλιό σας.

 

© Copyright A.E.Kition blog 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.