News Update :

αελ - ΑΕΚ (επαναληπτικός κυπέλλου): 1-1: ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΣΜΑ!

Πέμπτη 23 Απριλίου 2015

Έχει από ψες την νύκτα που δεν έκλεισα μάτι. Η απογοήτευση που νιώθω και η πίκρα για τον αποκλεισμό της αγαπημένης μας ομάδας από τον μεγάλο τελικό της 20ης Μαΐου είναι τεράστια. Σε ένα παιχνίδι που η αντίπαλη ομάδα αναλώθηκε σε σκόπιμες καθυστερήσεις και με μοναδικό σκοπό να μην αφήσει το παιχνίδι να εξελιχθεί, καταφέραμε να δεχθούμε το πιο παράξενο γκολ που έχω δει ποτέ μου σε παιχνίδι της ομάδας μας. Απίστευτο γκολ που δεν υπάρχει περίπτωση να δούμε ξανά. Πέραν της απογοήτευσης που νιώθουμε, πέραν των όσων έγιναν από μία ομάδα η οποία τα έχει αναγάγει σε επιστήμη πλέον, πρέπει να πούμε ότι συνολικά και στα 2 παιχνίδια δεν τα πήγαμε όσο καλά θα θέλαμε. Ιδιαίτερα το πρώτο παιχνίδι, κατά την δική μου άποψη πάντα, έπαιξε πάρα πολύ ρόλο στο ποιά ομάδα θα περάσει στον τελικό. Όσον αφορά το καθαρά αγωνιστικό μέρος, όσο παίχτηκε φυσικά στο χθεσινό παιχνίδι, η ομάδα μας διάλυσε την Αέλ στο πρώτο ημίχρονο και αντί να καθαρίσει το παιχνίδι κατάφερε, γιατί περί κατορθώματος πρόκειται, να οδηγηθεί στα αποδυτήρια με το ισόπαλο 1-1. Ο προπονητής μας διάλεξε για ακόμα μία φορά στην βασική 11άδα τον Μοντέϊρο με την ελπίδα ότι θα τον δικαιώσει αλλά κάτι τέτοιο πάλι δεν είδαμε. Αν υπήρχε ένας ποδοσφαιριστής που δεν πάλεψε πάλι στο χθεσινό παιχνίδι, δεν έτρεξε όσο θα έπρεπε και δεν έκλεισε χώρους ήταν ο Μοντέϊρο. Ιδιαίτερα στο πρώτο μέρος είχε πολλές φορές την ευκαιρία να δημιουργήσει κάτι καλό για την ομάδα μας αλλά ήταν ολοφάνερο ότι δεν μπορούσε. Επομένως εγώ πλέον δεν ρίχνω καμία ευθύνη στον ποδοσφαιριστή ο οποίος εμφανώς βρίσκεται εκτός ρυθμού, δεν είναι σε καλή φυσική κατάσταση και σίγουρα δεν έχει την ψυχολογία για να ανεβάσει απόδοση. Από την άλλη ο Τομάς συνεχίζει να μην αποδίδει σύμφωνα με τις πραγματικές του δυνατότητες, ενώ και οι Βάντερ- Ορτίθ έμειναν πίσω από τις προηγούμενες καλές εμφανίσεις τους. Τέλος, οι αλλαγές που έγιναν δεν βοήθησαν για ακόμα μία φορά και ιδιαίτερα η αλλαγή του Λαρένα η οποία αν δεν έγινε λόγω κούρασης του ποδοσφαιριστή ήταν εντελώς αψυχολόγητη και έκοψε την ομάδα στα 2 για το υπόλοιπο του παιχνιδιού. Δεν υπάρχει κάτι άλλο να προσθέσουμε απλώς ευχόμαστε όλοι να μην χάσουμε από την Ομόνοια στο ΓΣΠ ούτως ώστε να παραμείνουμε στο κόλπο της 3άδας.

Ο προπονητής μας κατέβασε την ομάδα με τον Τόνιο στο τέρμα και τους Ορτίθ- Μουρίγιο- Καταλά-Χαραλάμπους από τα δεξιά προς τα αριστερά στην άμυνα. Μοναδικό αμυντικό χαφ ο Σκοπελίτης με τους Λαρένα- Τομάς μπροστά του και τους Μοντέϊρο αριστερά και Βάντερ δεξιά ως ακραίους επιθετικούς. Μοναδικός προωθημένος στην κορυφή της επίθεσης ο Κάντε.

Η ομάδα μας μπήκε πολύ δυνατά στο γήπεδο και πήρε αμέσως τον έλεγχο του παιχνιδιού. Η Αέλ ταμπουρώθηκε στα δικά της καρέ και προσπαθούσε με γρήγορες αντεπιθέσεις να πετύχει κάτι καλό. Μόλις στο 3ο λεπτό ο Κάντε με δυνατό σουτ ανάγκασε τον Φεγκρούς σε δύσκολη απόκρουση ενώ στο 7ο λεπτό Τομάς και Μοντέϊρο δοκίμασαν με σουτ να σκοράρουν με τον Μεντί να αποκρούει με τα πόδια μπροστά από τον τερματοφύλακα της Αέλ. Η πίεση της ομάδας μας συνεχίστηκε με κάποια κερδισμένα φάουλ έξω από την περιοχή της Αέλ να μην εκτελούνται σωστά και με την μπάλα να γυροφέρνει στα καρέ της ομάδας της Λεμεσού. Στο 23ο λεπτό είχαμε την πρώτη κίτρινη του παιχνιδιού στον Καρλίτος της Αέλ για διαμαρτυρίες ενώ στο 33ο λεπτό ο Τομάς πάσαρε στον Βάντερ από δεξιά όπως επιτίθετο η ομάδα μας με τον τελευταίο να γυρίζει την μπάλα την κατάλληλη στιγμή στον Τομάς ο οποίος από το ύψος του πέναλτι με πλασέ και αφού η μπάλα κόντραρε την έστειλε στα δίκτυα της Αέλ γράφοντας το 0-1. Η απάντηση της Αέλ όμως ήρθε πολύ γρήγορα με τον Ελευθερίου στο 40ο λεπτό να βγάζει την σέντρα από δεξιά ανενόχλητος με τον Καταλά να διώχνει με τον κεφάλι πάνω στον Μπεμπέ με τον τελευταίο να κερδίζει την κόντρα από τον Μουρίγιο και τον Σαρδινέρο μετά από μία παράξενη τροχιά που πήρε η μπάλα να την στέλνει από κοντά στα δίκτυα της ομάδας μας. Πραγματικά ένα απίστευτο γκολ που όσες φορές και να το δω δεν πιστεύω ότι κατέληξε στα δίκτυα της ομάδας μας. Στο 42ο λεπτό ο Λαρένα δέχθηκε την κίτρινη κάρτα του διαιτητή του αγώνος ενώ στο 46ο λεπτό ο Βάντερ έκανε την κούρσα από δεξιά και γύρισε την μπάλα στον Μοντέϊρο στο ύψος του πέναλτι με τον τελευταίο να πλασάρει πάνω στον Ελευθερίου και την μπάλα να καταλήγει σε κόρνερ. Στην φάση αυτή υπήρχε πέναλτι πάνω στον Κάντε από τον Ελευθερίου κάτι το οποίο δεν αναφέρεται πουθενά και σε κανένα μέσο μαζικής ενημέρωσης. Ο ποδοσφαιριστής της Αέλ σπρώχνει από πίσω τον Κάντε και τον ρίχνει μέσα στην περιοχή. Καθαρό πέναλτι μπροστά στα μάτια του επιπρόσθετου διαιτητή. Αυτή ήταν και η τελευταία φάση του πρώτου ημιχρόνου.

Στο 2ο μέρος δεν παίχτηκε ποδόσφαιρο. Όλο το οικοδόμημα της ομάδας της Λεμεσού συμμετείχε σε ένα θέατρο του παραλόγου με τελικό αποδέκτη την πρόκριση στον τελικό. Με τον διαιτητή του αγώνος να δείχνει υπέρμετρη ανοχή στις καθυστερήσεις των αντιπάλων και την εξαφάνιση 2ων μπάλων από το γήπεδο, η ομάδα μας κατάφερε να δημιουργήσει μόνο 2 προϋποθέσεις για γκολ σε ολόκληρο το 2ο μέρος. Αφού στο 49ο λεπτό ο Μεντί δέχθηκε την κίτρινη κάρτα από τον διαιτητή του αγώνος, στο 52ο λεπτό ο Λαρένα έκλεψε την μπάλα από δεξιά και μπήκε στην περιοχή της Αέλ με το γύρισμα του προς τον Κάντε να μην είναι καλό και τον επιθετικό μας να μην προλαβαίνει να σπρώξει την μπάλα στα δίκτυα. Στο 55ο λεπτό Μοντέϊρο και Τομάς άλλαξαν την μπάλα από αριστερά με τον πορτογάλο να σεντράρει πάνω στους αμυντικούς της Αέλ και τον Φεγκρούς να αποκρούει εύκολα την μπάλα ενώ στο αμέσως επόμενο λεπτό δέχθηκε την κίτρινη και ο Ελευθερίου της Αέλ και πέρασε στο γήπεδο ο Νικολάου στην θέση του Μπεμπέ. Στο 60ο λεπτό ο Κάντε πήρε την μπάλα από το κέντρο του γηπέδου μετά από πάσα του Καταλά και αφού έφθασε έξω από την περιοχή της Αέλ με δυνατό αριστερό σουτ έστειλε την μπάλα απελπιστικά έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι του Φεγκρούς ενώ στο 64ο λεπτό είχαμε την πρώτη αναγκαστική αλλαγή για την ομάδα μας με τον Εγγλέζου να παίρνει την θέση του Βάντερ και τον Μοντέϊρο να μεταφέρεται στο δεξί άκρο της επίθεσης μας και ο Εγγλέζου στου αριστερό. Στο 67ο λεπτό είχαμε την κίτρινη κάρτα στον Φεγκρούς για καθυστερήσεις και στο ίδιο λεπτό δέχθηκε κίτρινη κάρτα ο Κάντε για σπρώξιμο στον τερματοφύλακα της Αέλ ο οποίος κέρδισε με τον τρόπο του πολύτιμα λεπτά ενώ στο 68ο λεπτό ο Μπόλιεβιτς πέρασε στην θέση του Λαρένα. Στο 70ο λεπτό ο Ορτίθ έδιωξε σε κόρνερ την τελευταία στιγμή μπροστά από τον Σέμα ενώ στο 76ο λεπτό ο Μουρίγιο δέχθηκε την κίτρινη κάρτα για διαμαρτυρία. Στο αμέσως επόμενο λεπτό είχαμε την είσοδο του Μυτίδη στο γήπεδο με τον επιθετικό μας να πηγαίνει δίπλα στον Κάντε με το σύστημα της ομάδας να γυρίζει σε 3-5-2 με τον Ορτίθ να καλύπτει ολόκληρη την δεξιά πλευρά και τον Εγγλέζου ολόκληρη την αριστερή σε φάση άμυνας. Στο 82ο λεπτό ο Σιέλης πήρε την θέση του Καλό ενώ στο 84ο λεπτό ο Σέμα με δυνατό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής ανάγκασε τον Τόνιο σε μεγάλη απόκρουση σε κόρνερ. Στο 86ο λεπτό είχαμε και την τελευταία αλλαγή για την Αέλ με τον Ταγκπατζούμι να παίρνει την θέση του Σαρδινέρο και στο αμέσως επόμενο λεπτό να φεύγει στην κόντρα αλλά να τον προλαβαίνει ο Τόνιο και να στέλνει την μπάλα σε άουτ. Μέχρι το τέλος του παιχνιδιού δέχθηκαν κίτρινη κάρτα οι Εγγλέζου και Καταλά, με τον τελευταίο να συμπληρώνει 2 με αποτέλεσμα να μην είχε δικαίωμα για συμμετοχή στον τελικό αν προκρινόμασταν. Από εκεί και πέρα μοναδικό αξιοσημείωτο η προσωρινή διακοπή για ρίψεις αντικειμένων από τους οπαδούς μας σε ένα σημείο που η ομάδα προσπαθούσε να αλλάξει το τελικό αποτέλεσμα.

Η αλήθεια να λέγεται, δεν δικαιολογείσαι να αποκλειστείς από αυτή την Αέλ. Μία ομάδα που προσπάθησε να καταστρέψει το παιχνίδι, όπως κάνει εδώ και πολλά χρόνια φυσικά, χωρίς διάθεση να αγωνιστεί στο γήπεδο και με ποδοσφαιριστές χαμηλού επιπέδου και ποιότητας οι οποίοι όμως κατέθεσαν δύναμη, πάθος και ψυχή στα 2 παιχνίδια που αγωνίστηκαν. Η ομάδα μας όπως είπα και στον πρόλογο μου δεν τα κατάφερε στο 1ο παιχνίδι το οποίο θα έπρεπε να νικήσουμε. Δυστυχώς χθες, δεν σκοράραμε για ακόμα μία φορά εκεί που έπρεπε και βρεθήκαμε με την πλάτη στο τοίχο μετά από ένα τυχερό γκολ του αντιπάλου. Έτσι είναι όμως το ποδόσφαιρο και θα πρέπει να πάμε στην Λευκωσία με την Ομόνοια το Σάββατο για τους 3 βαθμούς της νίκης. Σίγουρα δεν αγωνίζονται οι Τομάς-Λαρένα και μάλλον ο Βάντερ, κάτι που σημαίνει ότι θα υπάρξουν αλλαγές στην 11άδα και νέα πρόσωπα τα οποία αναμένουμε να τα δώσουν όλα για την νίκη. Η πορεία μας μέσα σε 1 βδομάδα φαίνεται να αλλάζει άρδην και θα πρέπει να σταθούμε δίπλα στους ποδοσφαιριστές μας και την τεχνική μας ηγεσία. Καταλάβω την πίκρα, τον θυμό και την απογοήτευση όλων μας αλλά στα δύσκολα φαίνονται οι οπαδοί και εάν πραγματικά θέλουμε να μεγαλώσουμε σαν ομάδα θα πρέπει να είμαστε στο πλευρό των ποδοσφαιριστών μας. Εγώ θα είμαι παρών το Σάββατο στο ΓΣΠ και ελπίζω να ακολουθήσουν και αρκετοί συνοπαδοί μου. Στα δύσκολα μας χρειάζονται παιδιά όχι στις χαρές και τα πανηγύρια!!

ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ
ΤΟΝΙΟ: Αρκετά καλό παιχνίδι από τον τερματοφύλακα μας αν και δεν χρειάστηκε πέραν μίας περίπτωσης. Δυστυχώς δέχθηκε ένα γελοίο και τυχερό γκολ από μία κόντρα, γκολ το οποίο σήμανε και τον αποκλεισμό της ομάδας μας. Στην φάση του 84ου λεπτού πραγματοποίησε εκπληκτική απόκρουση ενώ στο 87ο λεπτό έπαιξε σαν λίμπερο και έδιωξε την τελευταία στιγμή μπροστά από τον Ταγκπατζούμι.  
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 7/10

ΟΡΤΙΘ: Δεν έκανε καλή εμφάνιση. Προσωπικά περίμενα πολύ περισσότερα από αυτόν. Στο 20ο λεπτό έκανε δυνατό φάουλ πάνω στον Μπεμπέ στο κέντρο το οποίο θα μπορούσε να του αποφέρει και την κόκκινη κάρτα. Προσπάθησε πολύ και αμυντικά δεν αντιμετώπισε πολλά προβλήματα. Επιθετικά όμως δεν βοήθησε τον Βάντερ με αποτέλεσμα να μην δούμε τις γνωστές του επελάσεις και την συνεργασία των 2. Στην φάση του γκολ άφησε την θέση του για να μαρκάρει ποδοσφαιριστή με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί τρύπα στα δεξιά και να βρεθεί ο Μπεμπέ μόνος στην περιοχή μας. Μπορεί για πολύ καλύτερα και ελπίζω να ανεβάσει απόδοση στην Λευκωσία.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 5/10

ΜΟΥΡΙΓΙΟ: Έκανε καλό παιχνίδι με ελάχιστα λάθη. Του έπαιξε άσχημο παιχνίδι η μπάλα στο γκολ της Αέλ αφού στην προσπάθεια του να διώξει βρήκε τον Μπεμπέ με την μπάλα να παίρνει παράξενη τροχιά και να πηγαίνει στα δίκτυα μας. Έκοψε πάρα πολλές φορές τους αντιπάλους και ανέβασε την ομάδα σωστά στην επίθεση. Δέχθηκε κίτρινη κάρτα για διαμαρτυρία σε μία φάση που δεν έκανε φάουλ. Πήγε καλά ο Μουρίγιο αλλά το κακό έγινε.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 6/10

ΚΑΤΑΛΑ: Ο αρχηγός τα πήγε αρκετά καλά και αυτός με σωστές τοποθετήσεις και καίριες επεμβάσεις. Δεν μπορούσε να κάνει κάτι στο γκολ που δεχθήκαμε και βοήθησε και αυτός στην ανάπτυξη της ομάδας από την άμυνα. Σε ένα παιχνίδι που η Αέλ δεν πήρε μπάλα και δεν έπαιξε ποδόσφαιρο δεν υπήρχε κάτι άλλο να κάνει στον αγωνιστικό χώρο. Προσπάθησε και αυτός όσο μπορούσε αλλά με έτσι αντίπαλο στον αγωνιστικό χώρο ήταν αδύνατο να παιχτεί ποδόσφαιρο στο 2ο ημίχρονο.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 6/10

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ: Αρκετά καλός ο Ηλίας με καλά μαρκαρίσματα και πολλά ανεβάσματα στην επίθεση. Επιχείρησε πολλές σέντρες στην περιοχή του αντιπάλου οι οποίες όμως πέρασαν ανεκμετάλλευτες ενώ στην φάση του 1-1 μένει εκτεθειμένος από τον Μοντέϊρο ο οποίος δεν ακολουθεί τον Ελευθερίου που ανέβηκε την γραμμή. Δεν έπρεπε να γίνει αλλαγή γιατί και σε αυτό το παιχνίδι ήταν εξαιρετικός επιθετικά και μπορούσε με τα ανεβάσματα του να δημιουργήσει ρήγματα στον αντίπαλο. Ο καλύτερος της 4άδας της άμυνας.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 7/10

ΣΚΟΠΕΛΙΤΗΣ: Ο καλύτερος μας σε όλο το παιχνίδι. Είχε κάποια λάθη προς το τέλος του αγώνα αλλά σε γενικές γραμμές ήταν σταθερά ο καλύτερος. Έκοβε τα πάντα και μοίρασε και παιχνίδι όποτε μπορούσε. Έτρεξε πάρα πολύ, πάλεψε και προσπάθησε να ανεβάσει την ομάδα. Με έναν τόσο κακό Τομάς όμως μπροστά του και μοναδικό στήριγμα τον Λαρένα μέχρι την στιγμή της αλλαγής του δεν μπορούσε να κάνει πολλά.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 8/10

ΛΑΡΕΝΑ: Πολύ καλός για όση ώρα αγωνίστηκε με κακές τελικές πάσες όμως. Σε μία φάση στο πρώτο ημίχρονο «σκότωσε» τον Βάντερ με μία δυνατή πάσα που θα τον έβγαζε σε θέση βολής από δεξιά ενώ στην φάση του 52ου λεπτού η ασιστ του προς τον Κάντε δεν ήταν καλή αφού έδωσε ύψος και ταχύτητα στην μπάλα. Από την άλλη όμως προσπάθησε πάρα πολύ, πήρε μία κίτρινη κάρτα, πάλεψε στο γήπεδο και από το σημείο που βγήκε δεν κάναμε τίποτα. Η αλλαγή του με τον Μπόλιεβιτς αν δεν ήταν για λόγους κούρασης ήταν εντελώς άστοχη και ήταν μεγάλο πλήγμα για την ομάδα μας.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 7/10
ΤΟΜΑΣ: Δεν υπήρχε στο γήπεδο πέραν του γκολ που πέτυχε. Πουθενά και τίποτα από τον ισπανό. Έπεφτε συνεχώς στο έδαφος, δεν κέρδισε μία μονομαχία και δεν βοήθησε στην ανασταλτική λειτουργία της ομάδας. Δεν ξέρω τι συμβαίνει μαζί του τα τελευταία παιχνίδια αλλά είναι ωσεί παρών. Πολύ κακός, διαμαρτύρεται συνεχώς με αποτέλεσμα να δέχεται κάρτες και δεν προσφέρει απολύτως τίποτα. Πέραν του γκολ δεν κατέβηκε ποτέ στον αγωνιστικό χώρο. 
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 3/10

ΜΟΝΤΕΪΡΟ: Συνεχίζει να είναι κακός και να μην μπορεί να βοηθήσει την ομάδα. Είτε αγωνίζεται δεξιά είτε αγωνίζεται αριστερά στον ίδιο παρονομαστή βρίσκεται. Μετά το παιχνίδι του περασμένου Σαββάτου δεν υπήρχε δικαιολογία για να ξεκινήσει αυτός και να μείνει στον πάγκο ο Εγγλέζου. Πραγματικά πολύ κακός, χωρίς καλές επιστροφές, με μεγάλη ευθύνη στο 1-1 και πολύ κακά τελειώματα όποτε προσπάθησε να δημιουργήσει κάτι. Εντάξει το έχουμε εμπεδώσει ότι δεν βγαίνει από την 11άδα. Ο Κρίνστιανσεν και μόνο αυτός ξέρει γιατί συμβαίνει αυτό το πράγμα.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 1/10

ΒΑΝΤΕΡ: Δεν ήταν καλός και δεν ήταν ο γνωστός Βάντερ. Από την άλλη όμως σέρβιρε 2 γκολ στους συμπαίκτες του με το ένα να καταλήγει στα δίκτυα και το άλλο να κοντράρει σε κόρνερ. Δυστυχώς τραυματίστηκε και έγινε αλλαγή στο 64ο λεπτό ενώ θα μπορούσε με την ικανότητα που έχει στο 1 με 1 να κάνει την διαφορά. Ελπίζω να μην έχει κάτι σοβαρό γιατί είναι υπερπολύτιμος για την συνέχεια.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 5/10

ΚΑΝΤΕ: Πάλεψε όπως κάνει πάντα και είχε και αρκετά τελειώματα σε αυτό το παιχνίδι. Είχε καθαρό πέναλτι στην φάση του 46ου λεπτού το οποίο κανείς δεν έθιξε αλλά από ουσία πάλι θα πω το τετριμμένο ότι δεν ολοκληρώνει σωστά τις φάσεις που του παρουσιάζονται. Μου αρέσει σαν ποδοσφαιριστής γιατί έχει εξαιρετικά στοιχεία αλλά χρειάζεται να ολοκληρώνει σωστά τις φάσεις και με συγκέντρωση. Τα έδωσε όλα ο Κάντε όμως και ήταν από τους διακριθέντες στο ψεσινό παιχνίδι.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 7/10

ΕΓΓΛΕΖΟΥ: Μπήκε στο 64ο λεπτό στην θέση του Βάντερ και δεν βοήθησε όσο θα μπορούσε. Φυσικά δεν παίχτηκε ποδόσφαιρο στο 2ο μέρος για να μπορέσει να βρει ρυθμό αλλά και ο ίδιος είμαι σίγουρος ότι ξέρει ότι δεν πρόσφερε όσα μπορεί στο ψεσινό παιχνίδι. Προσπάθησε όμως ο Νικόλας και όπως έχω πει και πιο πάνω θα έπρεπε να βρίσκεται στην 11αδα της ομάδας και όχι να έρθει από τον πάγκο.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 4/10

ΜΠΟΛΙΕΒΙΤΣ: Για ακόμα ένα παιχνίδι παίρνει θέση στον αγωνιστικό χώρο και δεν προσφέρει τίποτα. Από το 68ο λεπτό και μετά δεν έκανε τίποτα το οποίο είναι αξιοσημείωτο. Δεν ξέρω τι συμβαίνει και γιατί έχει μετατραπεί από τόσο πολύτιμο ποδοσφαιριστή σε ποδοσφαιριστή που δεν προσφέρει τίποτα και όποτε μπαίνει στο γήπεδο χάνει από την δυναμική της η ομάδα. Δεν γνωρίζω τον λόγο αλλά κάτι πρέπει να γίνει. Στο παιχνίδι της Λευκωσίας θα είναι βασικός και ελπίζω να πιάσει τα γνωστά επίπεδα απόδοσης του.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 3/10

ΜΥΤΙΔΗΣ: Μπήκε στο γήπεδο στο 78ο λεπτό στην θέση του Χαραλάμπους και δεν μπόρεσε να φανεί απειλητικός. Σε ένα σημείο που μπάλα δεν παιζόταν δεν πήρε την μπάλα ούτε μία φορά στα πόδια του και δεν κατάφερε να κάνει αισθητή την παρουσία του. Ούτε αυτός βοήθησε για όσο μπήκε.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 3/10

ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ
Έχει γίνει σύνθημα στα χείλη των οπαδών μας ότι αυτός ο Μοντέϊρο δεν πρέπει να αγωνίζεται. Δυστυχώς αυτός επιμένει κάθε φορά στον ποδοσφαιριστή του, ο οποίος πραγματικά φαντάζει ανήμπορος να αντιδράσει, με αποτέλεσμα να εκτίθεται τόσο ο ίδιος όσο και ο Μοντέϊρο. Έχει καταφέρει να δημιουργήσει μία πολύ καλή ομάδα που στηρίζεται στο σύνολο αλλά τελευταία τα έχει χαλάσει όλα με την έλλειψη εμπιστοσύνης που δείχνει σε πολλούς ποδοσφαιριστές του. Ο Κυπριανού έχει χαθεί στον πάγκο, ο Παύλου δεν αγωνίζεται καθόλου, ο Κολαούτι δεν υπάρχει στην ομάδα πλέον και πάει λέγοντας. Δεν είμαι αρμόδιος να κρίνω επειδή δεν γνωρίζω τι παίζει μέσα στην ομάδα αλλά στην Λευκωσία το Σάββατο θα ματεφέρει τον Μοντέϊρο στον άξονα? Ένα απλό ερώτημα αφού ο ίδιος δεν έχει φροντίσει να δώσει κάποια λεπτά συμμετοχής στον Φροξυλιά για να τον έχει έτοιμο, κάτι που μπορούσε πάρα πολλές φορές να κάνει.

Στο ψεσινό παιχνίδι, είχε σκοπό να κάνει πρώτη αλλαγή τον Λαρένα με τον Μπόλιεβιτς και εγώ πραγματικά απορούσε με την κίνηση του αυτή εκτός εάν υπήρχε θέμα κούρασης. Τον πρόλαβε ο τραυματισμός του Βάντερ και εκεί που πάλι θα έπρεπε να βγει ο Μοντέϊρο αναγκάστηκε να βγάλει τον βραζιλιάνο για να περάσει ο Εγγλέζου στα αριστερά και να πάει ο Μοντέϊρο δεξιά. Καπάκι ήρθε και η αλλαγή του Λαρένα με τον Μπόλιεβιτς που διάλυσε την ομάδα αφού δεν υπήρχε κανείς να πάρει την μπάλα και να δημιουργήσει αφού ο Τομάς ήταν τραγικός. Τέλος, η αλλαγή του Μυτίδη με τον Χαραλάμπους απλά γέμισε την περιοχή της Αέλ με ακόμα ένα ποδοσφαιριστή. Τίποτα άλλο δεν έγινε.

Σεβαστό αυτό που είπε για τα ball boys και την μικρότητα των αντιπάλων η οποία έπαιξε 50% ρόλο στο τελικό αποτέλεσμα. Από την άλλη όμως πάλι δεν βοήθησε σωστά την ομάδα. Έχει βγάλει η γλώσσα μας μαλλιά. Τι άλλο να γράψω και τι άλλο να πω. Ας ελπίσουμε ότι κάτι θα γίνει το Σάββατο με την Ομόνοια στην Λευκωσία.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 4/10


Share this Article on :

4 ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΜΙΛΗΣΑΝ! ΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΕΔΩ!:

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνω απολυτα με τα γραφομενα. Ο Μοντειρο ενταξει για τουρισμο φενεται ηρθε, ο Τομας ομως? Γιατι τοσο κακος.
Ο πολυ αγαπητος μου Μουριγιο στη φαση του γκολ δυστυχως φερει ακεραια ευθυνη. Σουταρεις στα πλευρα και οχι απευθειας στον επιθετικο εκει. Μια στιγμιαια απροσεξια και η ...πορνη μας τιμωρησε.
Ανδρεας

Ανώνυμος είπε...

Επείγον Αγιασμός!
Έλεος πλεον με την ατυχία μας.
Όλοι ενωμένοι προχωρούμε...

Ανώνυμος είπε...

Το γεγονός παραμένει πως βλέπουμε ξανά μια από τα ίδια αγαπητέ Σταύρο. Τι άλλο να πούμε? Ευχές και ευχολόγια? Ήταν παιγνίδι αυτό να παίξει ο Μοντέιρο να χαρείς? Καλύτερα να παίζαμε με 10. Η διαιτησία μου άρεσε σε γενικές γραμμές αν και ήταν ο Νικολαίδης.

Ανώνυμος είπε...

Diafwnw me tin vathmologia tou katala

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με ακατάλληλο περιεχόμενο δεν θα δημοσιεύονται.

Παρακαλούμε όπως βάζετε ΟΝΟΜΑ ή ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ για να δημοσιευθεί το σχόλιό σας.

 

© Copyright A.E.Kition blog 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.