News Update :

AEK-αγία νάπα: 2-0: ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΝΙΚΗ

Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2015

Πριν αναφερθώ σε όλα όσα αφορούν το αποψινό παιχνίδι, θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ και καλή συνέχεια στον τρελόBob και έναν από τους αγαπημένους μου ποδοσφαιριστές στην ομάδα μας, τον Σερτζίνιο Γκρίν. Ένας ποδοσφαιριστής που ποτέ δεν προξένησε πρόβλημα στην ομάδα και που όσες φορές χρειάστηκε βοήθησε την ομάδα μας στον αγωνιστικό χώρο. Εξαιρετικός χαρακτήρας και ένας πολύ ποιοτικός ποδοσφαιριστής που δυστυχώς δεν συνεχίζει στην ομάδα μας. Του εύχομαι ξανά ολόψυχα ό,τι καλύτερο στον νέο του ποδοσφαιρικό σταθμό και από την επόμενη αγωνιστική να ρίξει το γκολάκι του απέναντι στην Ανόρθωση στο Παπαδόπουλος! 

Στα του παιχνιδιού τώρα, η ομάδα μας κατέβηκε στον αγωνιστικό χώρο για 40 λεπτά και από εκεί και πέρα δεν βλεπόταν. Ο διαιτητής του αγώνος με δύο λανθασμένες αποφάσεις στέρησε ένα καθαρό γκολ στην Αγία Νάπα και καθάρισε το παιχνίδι για την ομάδα μας με ένα ανύπαρκτο πέναλτι. Εμείς οι Αεκτζήδες έχουμε μάθει να μην δεχόμαστε την αδικία και επειδή στην θέση της Αγίας Νάπας βρεθήκαμε εμείς άπειρες φορές θα ήθελα να εκφράσω την συμπάθεια μου στην ομάδα αυτή για την τραγική διαιτησία που αντιμετώπισε σήμερα. Η Άεκ μας δεν χρειάζεται τέτοιες διαιτησίες για να κερδίζει τους αγώνες και αυτό που έγινε σήμερα είμαι κάτι περισσότερο από σίγουρος ότι δεν αποσκοπούσε στην εύνοια της ομάδας μας αλλά στο να φέρουν εις πέρας κάποιοι όσα σχεδίασαν κατά την έναρξη του φετινού πρωταθλήματος. Αυτή είναι η άποψη μου και δεν έχω λόγο να μην την αναφέρω. Πέραν του θέματος της διαιτησίας, κρατάμε τους 3 πολύτιμους βαθμούς που μας έφεραν μόνους στην 3η θέση με 31 βαθμούς και βλέπουμε τώρα τον επόμενο αγώνα με την Αέλ στην Λεμεσό ο οποίος όμως δεν ξέρουμε πότε θα διεξαχθεί. Με νίκη στη Λεμεσό κλείνουμε την 6άδα οριστικά και βαθμολογικά και μας δίνεται το δικαίωμα να βλέπουμε ακόμα πιο ψηλά στο βαθμολογικό πίνακα.

Ο προπονητής μας κατέβασε την ομάδα με τον Τόνιο στο τέρμα και τους Ορτίθ- Μουρίγιο- Καταλά-Χαραλάμπους από τα δεξιά προς τα αριστερά στην άμυνα. Μοναδικό αμυντικό χαφ ο Σκοπελίτης με τους Τομάς- Λαρένα μπροστά του και τους Βάντερ δεξιά και Μοντέϊρο αριστερά ως ακραίους επιθετικούς. Μοναδικός προωθημένος στην κορυφή της επίθεσης ο Κολαούτι.

Μόλις στο 24ο δευτερόλεπτο του αγώνα ο Τομάς έχασε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία για την ομάδα μας όταν βρέθηκε μόνος απέναντι από τον Αθανασίου από αριστερά όπως επιτίθετο η ομάδα μας και με δυνατό σουτ ανάγκασε τον τερματοφύλακα της Αγίας Νάπας σε μεγάλη απόκρουση. Η ομάδα μας έλεγχε τον αγώνα και με πολύ καλή κυκλοφορία της μπάλας προσπαθούσε να δημιουργήσει ευκαιρίες για γκολ. Στο 14ο λεπτό ο Μοντέϊρο με ένα εξαιρετικό σουτ από τα 30 μέτρα έστειλε την μπάλα λίγο έξω από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Αθανασίου. Στο 16ο λεπτό ο Χαραλάμπους μετά από κόρνερ του Βάντερ γύρισε την μπάλα με κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι με τον Καταλά να μην μπορεί από κοντά να σπρώξει την μπάλα στα δίκτυα. Στο 20ο λεπτό ο Μέρτακκας δέχθηκε την κίτρινη κάρτα από τον διαιτητή του αγώνος και στο 32ο λεπτό ο Βάντερ έβγαλε την μπαλιά μέσα στην μικρή περιοχή της Αγίας Νάπας, με τον Ροχας να μην αντιδράει σωστά με αποτέλεσμα ο Κολαούτι να βρεθεί φάτσα με τον Αθανασίου και να τον εκτελέσει στην κλειστή του γωνία. Ένα εξαιρετικό γκολ από έναν μεγάλο γκολτζή. Στο 36ο λεπτό ο Λαρένα με πολύ δυνατό σουτ από τα 30 μέτρα ανάγκασε τον Αθανασίου σε μεγάλη απόκρουση σε κόρνερ και στο 41ο λεπτό ο Χάμπερ σε κόντρα επίθεση με δυνατό σουτ ανάγκασε τον Τόνιο να στείλει την μπάλα σε κόρνερ, στην πρώτη καλή ευκαιρία της Αγίας Νάπας στο παιχνίδι. Με την εκτέλεση του κόρνερ στο 42ο λεπτό από τον Θεοδώρου, ο Μάρτσιεφ έστειλε την μπάλα στα δίκτυα της ομάδας μας με τον διαιτητή του αγώνος να σφυρίζει φάουλ του Κολοκούδια στον Χαραλάμπους. Στην φάση αυτή είτε θα έπρεπε να δοθεί πέναλτι υπερ της Αγίας Νάπας ή να μετρήσει το γκολ του Μάρτσιεφ. Το τι είδε ο διαιτητής μόνο ο ίδιος ξέρει να πει. Στο 46ο λεπτό, πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου μέρους, ο Χαραλάμπους έκανε την σέντρα από αριστερά με τους αμυντικούς της Αγίας Νάπας να διώχνουν με το κεφάλι προσωρινά και την μπάλα να στρώνεται στον αέρα μπροστά στον Λαρένα που με ένα σουτ στην κίνηση έστειλε την μπάλα μόλις έξω από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Αθανασίου. Στο αμέσως επόμενο λεπτό, ο Φίλγκεϊτ μετά από εξαιρετική εκτέλεση φάουλ έκανε το πλασέ στην κίνηση από αριστερά όπως επιτίθετο η Αγία Νάπα με τον Τόνιο να πραγματοποιεί την απόκρουση του αγώνα και να στέλνει την μπάλα σε κόρνερ. Αυτή ήταν και η τελευταία φάση του πρώτου ημιχρόνου.

Η Αγία Νάπα επέστρεψε πολύ δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο και συνέχισε από εκεί που τελείωσε στο πρώτο μέρος. Μεταφέροντας το παιχνίδι της στη δεξιά πλευρά της ομάδας μας και προσπαθώντας συνεχώς με τους Μάρτσιεφ και Παναγιότοφ να γίνει επικίνδυνη έλεγξε τον ρυθμό του αγώνα. Στο 52ο λεπτό ο Παναγιότοφ δέχθηκε την κίτρινη κάρτα από τον διαιτητή του αγώνος με τον Χάμπερ στο 55ο λεπτό να κάνει το σουτ από πολύ καλή θέση αλλά να στέλνει την μπάλα δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι του Τόνιο. Μέχρι και το 68ο λεπτό δεν είχαμε οποιαδήποτε άλλη καλή τελική προσπάθεια τόσο από την ομάδα μας όσο και από την Αγία Νάπα, με τον Μοντέϊρο στο λεπτό αυτό να γίνεται αποδέκτης της μπάλας μετά από εξαιρετική πάσα του Βάντερ από πλάγια δεξιά όπως επιτίθετο η ομάδα μας και με σουτ να στέλνει την μπάλα έξω. Στο αμέσως επόμενο λεπτό είχαμε την πρώτη αλλαγή για την ομάδα μας με τον Βάντερ να αφήνει την θέση του στον Εγγλέζου. Το παιχνίδι δεν είχε ρυθμό και οι ποδοσφαιριστές μας έδειχναν πολύ αγχωμένοι στις κινήσεις τους. Στο 74ο λεπτό ο Τομάς αποχώρησε με ενοχλήσεις από τον αγωνιστικό χώρο και στην θέση του πέρασε ο Μπόλιεβιτς και στο 79ο λεπτό ο Μοντέϊρο έστρωσε στον Λαρένα ο οποίος έκανε τον σουτ με τον Αθανασίου να αποκρούει ασταθώς και στην εξέλιξη της φάσης ο Μοντέϊρο με μία βουτιά μέσα στην περιοχή της Αγίας Νάπας κέρδισε ένα ανύπαρκτο πέναλτι το οποίο εκτέλεσε εύστοχα στην συνέχεια ο Λαρένα γράφοντας το τελικό 2-0.Στην ίδια φάση ο Παναγιότοφ δέχθηκε 2η κίτρινη κάρτα και αποβλήθηκε και στο 83ο λεπτό ο Κάντε πέρασε στο γήπεδο στην θέση του Κολαούτι. Στο 87ο λεπτό ο Μοντέϊρο βρέθηκε σε θέση βολής από δεξιά μέσα στην περιοχή του Αθανασίου και επιχείρησε να σκοράρει με το εξωτερικό μέρος του ποδιού στέλνοντας την μπάλα άουτ. Μέχρι και το τέλος του αγώνα η ομάδα μας απείλησε με ένα πολύ καλό σουτ του Εγγλέζου που έδιωξε σε κόρνερ ο Αθανασίου και το παιχνίδι τελείωσε μετά από 3 λεπτά χρόνο καθυστερήσεων που άφησε ο διαιτητής.

Όπως είπα και στον πρόλογο μου, δεν έχουμε ανάγκη ως ομάδα από την εύνοια της διαιτησίας. Επίσης δεν θεωρώ ότι αυτός ο διαιτητής ήρθε σήμερα στο γήπεδο για να ευνοήσει την ομάδα μας αλλά ήρθε για να αδικήσει την Αγία Νάπα. Πέραν της διαιτησίας, η εμφάνιση μας μετά το 40ο λεπτό ήταν μέτρια έως κακή και θα πρέπει να σταθεροποιήσουμε την απόδοση μας σιγά σιγά σε καλά επίπεδα. Σημασία έχουν οι 3 βαθμοί της νίκης και είμαι της άποψης επίσης ότι η διαχείριση του παιχνιδιού από τον προπονητή μας ήταν αρκετά καλή αν και θα μπορούσε να προχωρήσει σε αλλαγές ακόμα πιο γρήγορα ενόψει του ότι δεν πατούσαμε καλά στον αγωνιστικό χώρο. Η ομάδα χρειάζεται επίσης επείγον ακραίο αμυντικό αφού ο Ορτίθ φαίνεται να μην είναι φρέσκος και πίσω του δεν υπάρχει κλασσικός δεξιός ακραίος αμυντικός. Φυσικά τα θέματα του προγραμματισμού είναι αρμοδιότητα του Τσάβι Ρόκα αλλά θα πρέπει να βοηθηθεί η ομάδα στην θέση αυτή αφού αποδεσμεύτηκαν τόσο ο Μέρτακκας όσο και ο Γκριν. Είμαστε στους στόχους μας και με νίκη απέναντι στην Αέλ κλειδώνουμε και βαθμολογικά την 6άδα!!!

ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ

ΤΟΝΙΟ: Πάρα πολύ καλός σε όλο το 90λεπτο. Όποτε χρειάστηκε δήλωσε παρών και στο 46ο λεπτό είχε την απόκρουση του αγώνα. Ήταν επίσης εξαιρετικός με τα πόδια αφού τροφοδότησε με ευστοχία τους συμπαίκτες του στις πλείστες προσπάθειες του. Πάρα πολύ καλός και κέρδισε την θέση του βασικού με το σπαθί του. Στην φάση του ακυρωθέν γκολ της Αγίας Νάπας προδόθηκε από την αμυντική του γραμμή και δεν φέρει ευθύνη ο ίδιος.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 9/10

ΟΡΤΙΘ: Έκανε ένα καλό πρώτο ημίχρονο και ένα ιδιαίτερα μέτριο δεύτερο. Δεν είχε καθαρό μυαλό και ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο δέχθηκε πίεση από τους επιθετικούς της Αγίας Νάπας οι οποίοι μετέφεραν το παιχνίδι στην πλευρά του. Αγωνίζεται συνεχώς και δεν υπάρχει αξιόπιστη λύση από πίσω που θα του δώσει την δυνατότητα να πάρει κάποιες ανάσες. Ερχόταν από ένα δύσκολο 90λεπτο στο Αμμόχωστος αλλά και πάλι τα έδωσε όλα στον αγωνιστικό χώρο και είχε πολλά ανεβάσματα. Είναι εξαιρετικός και δικαιούται και αυτός μία μέτρια εμφάνιση.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 5/10

ΜΟΥΡΙΓΙΟ: Ήταν και πάλι αρκετά καλός με κάποιες όμως κακές μεταβιβάσεις. Όποτε χρειάστηκε βγήκε πρώτος στην μπάλα και οργάνωσε το παιχνίδι της ομάδας από πίσω. Στα στημένα δεν είχε καλές τοποθετήσεις με αποτέλεσμα πολλές φορές να δημιουργηθεί αναστάτωση από στημένες μπάλες μπροστά από την εστία του Τόνιο. Ελπίζω να μην τον επηρεάσει για ακόμα μία φορά η αναβολή της επόμενης αγωνιστικής και να διατηρηθεί στα καλά επίπεδα που βρίσκεται.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 7/10

ΚΑΤΑΛΑ: Βρέθηκε σε καλύτερη βραδιά από τον Μουρίγιο και ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο ήταν εξαιρετικός. Στο 2ο μέρος προσπάθησε πολλές φορές να ανεβάσει την ομάδα κάτι που έκανε με ιδιαίτερη επιτυχία. Έχουν δέσει μαζί με τον Μουρίγιο και είναι σημαντικό ότι κράτησε η ομάδα για 4ο συνεχόμενο παιχνίδι το μηδέν παθητικό. Πάει και αυτός σερί στο πρωτάθλημα και ελπίζω να παρουσιαστεί φρέσκος στην συνέχεια.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 8/10

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ: Δεν απειλήθηκε σχεδόν καθόλου από την πλευρά του και προσπάθησε πολλές φορές να βοηθήσει τον Μοντέιρο στα ανεβάσματα του. Στην φάση του ακυρωθέν γκολ της Αγίας Νάπας μαρκάρει λανθασμένα τον Κολοκούδια, σε μία φάση που θα μπορούσε να υποδείξει πέναλτι εναντίον μας ο διαιτητής. Είχε πολύ καλύτερα παιχνίδια από το σημερινό και σε διάρκεια αλλά και σε ψηλή απόδοση. Ελπίζω να παραμείνει υγιής στην συνέχεια γιατί είναι υπερπολύτιμος για την ομάδα.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 6/10

ΣΚΟΠΕΛΙΤΗΣ: Ο καλύτερος του γηπέδου και στα 90 λεπτά. Δεν σταμάτησε λεπτό να τρέχει και κάλυψε όλους τους χώρους για την ομάδα μας στο γήπεδο. Δικαίωσε τον προπονητή του που τον επέλεξε στην 11άδα και έκανε ακόμα ένα σοβαρό και μεστό παιχνίδι. Στο 2ο ημίχρονο που όλη η ομάδα ήταν κάτω, αυτός συνέχισε να έχει καλή απόδοση και να κάνει πολύ καλή δουλειά στον χώρο του κέντρου. Έχει επανέλθει για τα καλά και με τέτοιες εμφανίσεις δεν βγαίνει από την 11άδα!!
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 9,5/10

ΤΟΜΑΣ: Στο πρώτο ημίχρονο και όσο ήταν καλά όλη η ομάδα δούλευε ρολόι. Από το σημείο που τραυματίζεται και μετά δεν μπορούμε να δημιουργήσουμε επιθετικά. Ελπίζω να μην έχει κάτι σοβαρό και προσφέρεται η διακοπή για να επανέλθει σε καλά επίπεδα. Στο 2ο μέρος, επηρεασμένος και από τον τραυματισμό του, δεν μπόρεσε να προσφέρει όσα θέλει. Θα μπορούσε να τον αποσύρει πιο γρήγορα ο προπονητής μας από τον αγωνιστικό χώρο.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 5/10

ΛΑΡΕΝΑ: Αθόρυβη δουλειά στον χώρο του κέντρου και ένα γκολ από το σημείο του πέναλτι το οποίο είναι σημαντικό για τον ίδιο. Έχει σταθεροποιηθεί σε καλά επίπεδα και προσφέρει πολλά στην ομάδα με την εμπειρία του και την ποιότητα του έχει. Εξαιρετικός ποδοσφαιριστής που όσο περνάει ο καιρός γίνεται καλύτερος. Στα πολύ δύσκολα και σημαντικά παιχνίδια που έπονται θα παίξει καταλυτικό ρόλο στην εξέλιξη τους.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 7/10

ΜΟΝΤΕΪΡΟ: Δεν ήταν ιδιαίτερα καλός ο Μοντέιρο σήμερα εντούτοις κέρδισε το πέναλτι για το 2-0 και ήταν μέσα σε αρκετές φάσεις της ομάδας μας. Χρειάζεται παιχνίδια και ρυθμό και θα βοηθήσει πολύ. Με όπλο την ταχύτητα του και την εκρηκτικότητα στις κινήσεις του μπορεί να κάνει πολλά πράγματα στην συνέχεια. Μπήκε καλά στην ομάδα και είμαι σίγουρος ότι θα βοηθήσει πολύ.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 7/10

ΒΑΝΤΕΡ: Μπήκε πολύ δυνατά στο πρώτο ημίχρονο και έκανε άνω κάτω την άμυνα της Αγίας Νάπας. Είχε επίσης την ασίστ στον Κολαούτι στο 1-0 και λίγο πριν βγει από το γήπεδο είχε μία εξαιρετική πάσα μισό γκολ στον Μοντέϊρο. Έκανε την δουλειά του και το παραπάνω και αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο γιατί ήθελε φρέσκα πόδια στο γήπεδο ο προπονητής μας. Είναι παικταράς ο μάγος και έδωσε στην ομάδα αρκετά πράγματα και σήμερα.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 7/10

ΚΟΛΑΟΥΤΙ: Πέτυχε ένα τρομερό γκολ δείγμα της ποιότητας του ως ποδοσφαιριστής. Εκτέλεσε τον αντίπαλο τερματοφύλακα από την κλειστή του γωνία και έκανε το γκολ να φαίνεται τόσο εύκολο. Από εκεί και πέρα δεν είχε και την καλύτερη παρουσία αλλά με το γκολ του εκείνο έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα και έφερε εις πέρας την αποστολή του. Περιμένω πολύ περισσότερα στην συνέχεια από τον επιθετικό μας.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 7/10

ΕΓΓΛΕΖΟΥ: Πέρασε στο παιχνίδι στο 69ο λεπτό στην θέση του Βάντερ και πήρε θέση στο δεξί άκρο της επίθεσης μας. Μετά από 10 λεπτά άλλαξε θέση με τον Μοντέιρο και πήγε στην αγαπημένη του αριστερή πλευρά. Προσπάθησε και είχε και κάποιες καλές ενέργειες με αποκορύφωμα το καλό σουτ προς το τέλος του αγώνα που έδιωξε σε κόρνερ ο Αθανασίου.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 6/10

ΜΠΟΛΙΕΒΙΤΣ: Έμεινε στον πάγκο προς έκπληξη όλων μας σήμερα. Μπήκε στο γήπεδο στο 74ο λεπτό και αντικατέστησε τον Τομάς. Βοήθησε και αυτός να ηρεμήσει η ομάδα και να κρατήσει το υπέρ της αποτέλεσμα. Είναι πολυτέλεια να έχεις αυτό τον ποδοσφαιριστή στον πάγκο και αυτό δείχνει το πόσο καλή και ποιοτική ομάδα διαθέτουμε.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 6/10

ΚΑΝΤΕ: Μπήκε στο γήπεδο ενώ όλα είχαν κριθεί στην θέση του Κολαούτι. Δεν είχε κάποιο καλό τελείωμα και δεν μπορεί να κριθεί ούτε αυστηρά αφού αγωνίστηκε πολύ λίγο. Είναι δυνατό παιδί και ίσως να φανεί ιδιαίτερα χρήσιμος στο παιχνίδι που έπεται.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 5/10

ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ
Άφησε στην 11άδα τον Σκοπελίτη και άλλαξε τους Νέγκρι-Μπόλιεβιτς-Εγγλέου με τους Τόνιο-Τομάς και Βάντερ σε σχέση με την 11άδα που κατέβασε στο Αμμόχωστος την Τετάρτη. Παρά το γεγονός ότι η αντίπαλη ομάδα κατέβηκε με 11 ποδοσφαιριστές πίσω από το κέντρο, η ομάδα μας με σωστή κυκλοφορία και ήρεμη ανάπτυξη στο πρώτο 40λεπτο έκανε πολύ καλή εμφάνιση και έλεγχε το παιχνίδι. Μετά το ακυρωθέν γκολ της Αγίας Νάπας και με την έναρξη του δευτέρου μέρους χάσαμε την συνοχή μας και ίσως θα έπρεπε να προχωρήσει σε φρεσκάρισμα του κέντρου πιο γρήγορα. Οι αλλαγές του ήταν λίγο αργοπορημένες αλλά βοήθησαν στην εξέλιξη του αγώνα. Δείχνει να έχει μάθει από τα λάθη του και μοιράζει τον χρόνο συμμετοχής στους ποδοσφαιριστές που έχει στον μεσοεπιθετικό χώρο. Θα πρέπει να βρεί λύσεις όσον αφορά και την αμυντική γραμμή και ελπίζω να έχει σύντομα στην φαρέτρα του και κάποιο δεξί μπακ. Ακούγεται έντονα ότι υπογράφει ο Σολωμού, ένας ποδοσφαιριστής που μπορεί να παίξει όλη την δεξιά γραμμή και συγκεντρώνει τα χαρακτηριστικά που θέλει ο προπονητής μας. Η ομάδα πάει καλά, ο κόσμος είναι κοντά και αυτό που απομένει είναι να πάμε στην Λεμεσό, να πάρουμε το 3ποντο και να βάλουμε πλώρη για την 3άδα στο πρωτάθλημα!
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 7/10


Share this Article on :

9 ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΜΙΛΗΣΑΝ! ΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΕΔΩ!:

Ανώνυμος είπε...

O SKOPE EINAI O PIO EPAGGELMATIAS SE AFTIN TIN OMADA.PEZEI LES KAI XEKINISE APO TA TSIKO TIS AEK

Ανώνυμος είπε...

ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΜΕ ΣΕΝΤΕΡ ΜΠΑΚ.ΟΤΑΝ ΘΑ ΛΕΙΠΕΙ Ο ΚΑΤΑΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΟΥΡΙΓΙΟ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΟΒΑΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.ΑΝ ΑΠΟΚΤΗΘΕΙ Ο ΣΟΛΩΜΟΥ ΘΑ ΑΝΑΓΕΝΝΗΘΕΙ ΣΤΗΝ ΑΕΚ.ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΚΥΠΡΟΠΟΙΕΙΤΑΙ Η ΑΕΚ

Ανώνυμος είπε...

O MONTEIRO HTAN PIASMENOS.
DEN GINETE NA BALEIS ETSI DYSKOLA GOAL ME TON ERMH KAI NA XASEIS SHMERA TETOIA EFKERIA....

Ανώνυμος είπε...

PRPEI NA NTREPETE O MONTEIRO TETIOUS PEKTES DEN THELOU ME STIN OMADA...POULISES TIN OMADA...APOTELIS IDI PARELTHON APO TIS KARDIES MAS

Ανώνυμος είπε...

Simfono kai epafxano me ton 9.24. Ola na ta perimenis apo to sathro katestimeno. Aek omadoula kai Aek omadara. Espasan mas fetos me afta ta skambanevasmata

Ανώνυμος είπε...

Οσοι δεν παιζουν για την φανελλα της αεκ να πανε σπιτι τους όποιοι και αν ειναι. Ο monteiro ειναι παικταρας αλλα έπαιξε για την φανελλα της αελ οχι της αεκ. Προσεχε κ monteiro γιατι οπως ηρθες θα φύγεις

Ανώνυμος είπε...

monteiro & colauti playing football for AEK otherwise fuck off from the team!!!!! mr cristiansen you have kante plus mytides for forwards.... and where was egglezou last night?????

Ανώνυμος είπε...

παιδκια ειμαι με την αεκ αλλα κατοικω λεμεσο,ασ αφησουμε πισω το παιχνιδι με την αελ δεν φταιη κανενασ παιχτησ απλα ηταν κακια μερα,αφου και εδω στη λεμεσο οι αελιστεσ που μιλησα μαζι τουσ θεωρουν τυχερη τη νικη τουσ και επαινουν τουσ παιχτεσ μασ.
οταν χανησ και σε επαινουν αυτο λεει πολλα,ΜΗΝ ΤΑ ΘΑΛΑΣΣΩΣΟΥΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ-ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΣΚΟΥΣ ΠΟΥ ΡΙΧΝΟΥΝ ΧΟΛΗ

Ανώνυμος είπε...

6ADA TETELESTE AFTOS DEN KANEI I PROPONHTHS. FERTE TON KAANEN. STO EPOMENO PEGNIDI THA EIMASTE OI 500 MALAKES. SIRIKNOSI. TIGRIPARE APOFASI KAI DIOKSETON SHMERA.

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με ακατάλληλο περιεχόμενο δεν θα δημοσιεύονται.

Παρακαλούμε όπως βάζετε ΟΝΟΜΑ ή ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ για να δημοσιευθεί το σχόλιό σας.

 

© Copyright A.E.Kition blog 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.