News Update :

σαλαμίνα - ΑΕΚ: 0-1 (κύπελλο): ΑΓΧΩΤΙΚΗ ΠΡΟΚΡΙΣΗ

Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2015

Μετά από πολύ άγχος και σε ένα πολύ δυνατό ποδοσφαιρικό αγώνα, καταφέραμε να πετύχουμε δεύτερη νίκη απέναντι σε έναν πολύ δύσκολο και δυσκολοκατάβλητο αντίπαλο όπως είναι η Σαλαμίνα. Το παιχνίδι σήμερα είχε μία πολύ άγρια ομορφιά, με τους ποδοσφαιριστές και των δύο ομάδων να τα δίνουν όλα στον αγωνιστικό χώρο. Η ομάδα μας, ερχόμενη με πολύ καλή ψυχολογία μετά την μεγάλη νίκη απέναντι στον Ερμή, προσπάθησε και έτρεξε πολύ στον αγωνιστικό χώρο και με εξαίρεση το πρώτο 25λεπτο στο οποίο δεν ελέγξαμε το παιχνίδι, από εκεί και πέρα κάναμε μία πολύ σοβαρή και μελετημένη εμφάνιση. Το τρίο στον άξονα με Σκοπελίτη-Μπόλιεβιτς-Λαρένα ανέβηκε πάρα πολύ από το 30ο λεπτό και μετά και με τους δύο κεντρικούς μας αμυντικούς να κάνουν μεγάλο παιχνίδι, ιδιαίτερα ο Μουρίγιο, δεν αφήσαμε κανένα περιθώριο στην Σαλαμίνα. Ο προπονητής μας μελέτησε πολύ καλά το παιχνίδι και βλέποντας και τον κακό αγωνιστικό χώρο ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές του να παίζουν στα σίγουρα και να αποφύγουν τις περιττές ενέργειες. Η βοήθεια από τον πάγκο ήταν ουσιαστική, με τις αλλαγές να βοηθούν πάρα πολύ στην διαμόρφωση του τελικού αποτελέσματος. Περιμένουμε να μάθουμε τώρα τον αντίπαλο μας στην φάση των 8 του κυπέλου.

Ο προπονητής μας κατέβασε την ομάδα με τον Νέγκρι στο τέρμα και τους Ορτίθ- Μουρίγιο- Καταλά-Χαραλάμπους από τα δεξιά προς τα αριστερά στην άμυνα. Μοναδικό αμυντικό χαφ ο Σκοπελίτης με τους Μπόλιεβιτς- Λαρένα μπροστά του και τους Εγγλέζου αριστερά και Μοντέϊρο δεξιά ως ακραίους επιθετικούς. Μοναδικός προωθημένος στην κορυφή της επίθεσης ο Κολαούτι.

Η Σαλαμίνα μπήκε δυνατά και με ενθουσιασμό στο παιχνίδι και προσπάθησε να δημιουργήσει επικίνδυνες καταστάσεις μπροστά από την εστία μας. Με τους ταχύτατους Βιλέλα και Εζέ επιχειρούσε συνεχώς να επιτεθεί από τα άκρα με τον Λεόν να οργανώνει άψογα το παιχνίδι της ομάδας του. Από την πλευρά μας, το κέντρο μας δεν λειτουργούσε πολύ καλά με αποτέλεσμα να χάνουμε πολλές μονομαχίες. Η πρώτη καλή ευκαιρία στον αγώνα δημιουργήθηκε στο 9ο λεπτό με τον Βιλέλα να βγαίνει μόνος από πλάγια δεξιά απέναντι στον Νέγκρι με τον τερματοφύλακα μας να κάνει την έξοδο και να αποκρούει το πλασέ του επιθετικού της Σαλαμίνας. Στο 12ο λεπτό είχαμε νέα καλή ευκαιρία από πλευράς Σαλαμίνας με τον Βιλέλα να κάνει το σουτ, μετά από κάθετη πάσα του Λεόν, με τον Νέγκρι να αποκρούει ασταθώς και τον επερχόμενο Εζέ να στέλνει την μπάλα στα δίκτυα από καθαρή θέση off side με αποτέλεσμα να μην μετρήσει το γκολ. Η Σαλαμίνα συνέχισε να ελέγχει τον αγώνα χωρίς όμως να γίνεται επικίνδυνη μέχρι και το 29ο λεπτό με τον Βιλέλα να παίζει το ένα-δύο με τον Λεόν και να κάνει το σουτ από πλάγια δεξιά μέσα στην περιοχή μας και την μπάλα να περνάει παράλληλα από την εστία του Νέγκρι και να καταλήγει πλάγιο άουτ. Κάπου εκεί η ομάδα μας ανέβασε απόδοση και στο 31ο λεπτό ο Κολαούτι μετά από εξαιρετική κάθετη πάσα του Μοντέΐρο βρέθηκε φάτσα με τον Στράους επιχειρώντας με σουτ να τον νικήσει αλλά ο τερματοφύλακας της Σαλαμίνας έδιωξε τον κίνδυνο με τα πόδια. Μέχρι και το τέλος του ημιχρόνου δεν σημειώθηκε καμία άλλη αξιόλογη φάση και αφού οι κεντρώοι μας ανέβασαν απόδοση ελέγξαμε εύκολα τον ρυθμό του αγώνα.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους, ο ρυθμός του παιχνιδιού δεν άλλαξε. Η ομάδα μας συνέχισε να ελέγχει το παιχνίδι και προσπαθούσε να κρατήσει την μπάλα στα πόδια της όσο περισσότερο μπορούσε. Στο 54ο λεπτό ο Μπαμπά πέρασε στην θέση του τραυματία Λαμπρόπουλου και στο 59ο λεπτό είχαμε την πρώτη κίτρινη κάρτα στο παιχνίδι στον Βιλέλα της Σαλαμίνας. Στο αμέσως επόμενο λεπτό, Αουρέλιο και Κολαούτι, δέχθηκαν την κίτρινη κάρτα από τον διαιτητή του αγώνος για μία αψιμαχία που είχαν και στο 61ο λεπτό είχαμε την πρώτη κίνηση από την ομάδα μας με τον Βάντερ να παίρνει την θέση του Εγγλέζου και να παίρνει θέση στο δεξί άκρο της επίθεσης μας με τον Μοντέΐρο να μετακινείται αριστερά. Στο 62ο λεπτό ο Μοντέιρο της Σαλαμίνας δέχθηκε την κίτρινη κάρτα για σκληρό φάουλ στον δικό μας Μοντέΐρο και στο 64ο λεπτό είχαμε την πιο μεγάλη ευκαιρία στον αγώνα για την Σαλαμίνα με τον Λεόν να πιάνει το σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή της ομάδας μας και τον Νέγκρι να διώχνει την μπάλα εντυπωσιακά σε κόρνερ. Στο 67ο λεπτό ο Κάντε πήρε την θέση του Κολαούτι και στο 68ο λεπτό ο Μπαμπά έβγαλε την σέντρα από δεξιά με τον Ενρίκε από θέση off side να στέλνει την μπάλα στα δίκτυα του Νέγκρι με το γκολ σωστά να ακυρώνεται. Στο 70ο λεπτό ο Νέγκρι δέχθηκε κίτρινη κάρτα για καθυστέρηση και στο 71ο λεπτό ο Χαραλάμπους κιτρινίστηκε για δυνατό φάουλ που έκανε. Στο 74ο λεπτό ο Μπόλιεβιτς τροφοδότησε τον Κάντε μέσα στην περιοχή της Σαλαμίνας με τον επιθετικό μας να πιάνει ένα δυνατό σουτ το οποίο πέρασε μόλις έξω από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Στράους. Στο 75ο λεπτό ο Πεδρίτο πήρε την θέση του Μιντίκκη και στο 78ο λεπτό ο Τομάς την θέση του Μοντέΐρο με τον Μπόλιεβιτς να μετακινείται ως αριστερό εξτρεμ και τον Τομάς να πηγαίνει δίπλα από τον Λαρένα. Στο 80ο λεπτό είχαμε και την φάση που ουσιαστικά τελείωσε τον αγώνα με τον Λεόν να χτυπά αντιαθλητικά από πίσω τον Μπόλιεβιτς και να δέχεται σωστά την απευθείας κόκκινη κάρτα από τον διαιτητή. Στο 83ο λεπτό ο Τσιντί πέρασε στην θέση του Βιλέλα και στο 88ο λεπτό, ο Τσιντί μετά από πάσα του Εζέ, βρέθηκε απέναντι από τον Νέγκρι αλλά ο Καταλά με εξαιρετικό τάκλιν του πήρε την μπουκιά από το στόμα. Αφού δεν τα κατάφερε η Σαλαμίνα, στο 90ο λεπτό ο Βάντερ με ατομική προσπάθεια τροφοδότησε τον Τομάς και αυτός με την μία έβγαλε τον Μπόλιεβιτς σε θέση τετ α τετ απέναντι από τον Στράους με τον τελευταίο να στέλνει την μπάλα με πλασέ στα δίκτυα του τερματοφύλακα της Σαλαμίνας και να γράφει το τελικό 0-1. Μέχρι και το τέλος δεν σημειώθηκε οποιαδήποτε άλλη σημαντική φάση.

Πιο δίκαιο αποτέλεσμα για το σημερινό παιχνίδι θα ήταν η ισοπαλία. Εντούτοις, σε γενικές γραμμές και στα δύο παιχνίδια η ομάδα μας ήταν καλύτερη και δίκαια πήρε την πρόκριση. Μπορούσαμε να καθαρίσουμε πιο εύκολα το σημερινό παιχνίδι αλλά οι ποδοσφαιριστές μας αγχώθηκαν πολύ. Αυτό που έχει σημασία όμως είναι η πρόκριση στην επόμενη φάση. Ακολουθεί τώρα ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι την Δευτέρα και ώρα 19:00 με την Αγία Νάπα στο ΓΣΖ όπου μόνο η νίκη είναι επιλογή. Η αγωνιστική που έπεται είναι τρομερά σημαντική για το λόγο ότι έχουμε τα παιχνίδια Ερμής-Ομόνοια και Ανόρθωση-Αέλ κάτι που σημαίνει ότι με νίκη, όποια και να είναι τα αποτελέσματα στα άλλα δύο παιχνίδια, θα κάνουμε σημαντικότατο βήμα για να κλειδώσουμε την 6άδα. Αν και η άποψη μου εμένα είναι ότι αυτή η Άεκ δεν πρέπει να έχει στόχο κάτω από την 3άδα φέτος, εντούτοις αφού οι στόχοι δεν αλλάζουν από την διοίκηση, με νίκη επί της Αγίας Νάπας μπαίνουμε 6άδα. Από εκεί και πέρα θα είναι στο χέρι μας για να πλησιάσουμε την πρώτη δυάδα και να δημιουργήσουμε απόσταση ασφαλείας από την Ομόνοια. Φέτος είναι η χρονιά μας!!!


ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ

ΝΕΓΚΡΙ: Έκανε πολύ καλή έξοδο στο 9ο λεπτό και ανέκοψε τον Βιλέλα και είχε μία εξαιρετική απόκρουση στο 64ο λεπτό στο πλασέ του Λεόν. Με τα πόδια είχε κακές μεταβιβάσεις και δεν έδειξε να είναι πολύ σίγουρος στο παιχνίδι του. Στο ακυρωθέν γκολ του Ενρίκε πέφτει πολύ αργά στην μπάλα με αποτέλεσμα αυτή να καταλήγει στα δίκτυα. Μπορεί για πολύ καλύτερα αν και όπως είπα και στην προηγούμενη ανάλυση του παιχνιδιού με τον Ερμή, ο Τόνιο δικαίως αυτή την στιγμή θεωρείται ο νούμερο 1 τερματοφύλακας της ομάδας.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 7/10

ΟΡΤΙΘ: Έκανε ένα μέτριο πρώτο μέρος και ένα πολύ καλό δεύτερο. Στο πρώτο ημίχρονο δεν πέρασε σωστές μπαλιές στην επίθεση και είχε κάποια προβλήματα με τους επιθετικούς της Σαλαμίνας. Στο 2ο μέρος ανέβηκε πάρα πολύ και ιδιαίτερα μετά την είσοδο του Βάντερ, με τον οποίο συνεργάζονται ιδανικά, έκανε πολύ καλό παιχνίδι τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά. Κλασάτος ποδοσφαιριστής με πολύ γερά πνευμόνια και πολύ κοντρολαρισμένος.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 7/10

ΜΟΥΡΙΓΙΟ: Τρομερό παιχνίδι σε συνέχεια του παιχνιδιού με τον Ερμή στο Δασάκι. Βρήκε ρυθμό και πραγματικά είναι απολαυστικός. Δεν έχασε μονομαχία ούτε στον αέρα ούτε στο έδαφος. Έβγαινε πολύ γρήγορα στην μπάλα και όποτε χρειάστηκε κάλυψε και τον Καταλά και οποιοδήποτε άλλο έλειπε από την άμυνα. Ήταν απίστευτα γρήγορος σε ότι έκανε με αποτέλεσμα να καθαρίζει όλες τις φάσεις που δημιουργήθηκαν μπροστά από την εστία μας. Μακάρι να συνεχίσει έτσι και να μείνει μακριά από τραυματισμούς γιατί όπως έχω πει και άλλες φορές με ένα καλό Μουρίγιο η ομάδα ανεβαίνει επίπεδο. Εξαιρετικός.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 10/10

ΚΑΤΑΛΑ: Επίσης πολύ καλή και μεστή εμφάνιση. Το τάκλιν στο Τσιντί στο 88ο λεπτό ήταν πραγματικά απόλαυση. Καίρια επέμβαση σε ένα πολύ σημαντικό χρονικό σημείο. Υπολείπεται ταχύτητας κάτι που τον κάνει ιδιαίτερα ευάλωτο στις κόντρα επιθέσεις. Εντούτοις είναι τόσο ποιοτικός και τόσο έμπειρος ποδοσφαιριστής που καλύπτει την αδυναμία του αυτή. Καλό θα είναι να προστατευτεί σε κάποια παιχνίδια και να πάρει λίγες ανάσες. Είναι πολύ σημαντικό να διατηρηθεί φρέσκος για την συνέχεια.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 9,5/10

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ: Προσπάθησε πάρα πολύ ο Ηλίας και έκανε σε γενικές γραμμές καλό παιχνίδι. Στο 2ο μέρος κουράστηκε κάπως και είχε κάποιες λάθος μεταβιβάσεις αλλά πάλεψε πολύ και βοήθησε και επιθετικά τόσο τον Εγγλέζου όσο και τους Μοντέΐρο- Μπόλιεβιτς που έπαιξαν μπροστά του στην συνέχεια. Όπως έχει διαμορφωθεί το ρόστερ μας είναι υπερπολύτιμος και ενόψει και του γεγονότος ότι είναι ευπαθής στους τραυματισμούς θα πρέπει να γίνει σωστή διαχείριση του από το τεχνικό επιτελείο. Είναι ποδοσφαιριστής πολύ σημαντικός για την λειτουργία της ομάδας.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 7/10

ΣΚΟΛΕΛΙΤΗΣ: Μέχρι και το 30ο λεπτό δεν λειτουργούσε καλά στο γήπεδο και αυτό φάνηκε. Στην συνέχεια ανέβασε πάρα πολύ την απόδοση του και δεν άφησε φάση στην οποία να μην είναι παρών. Έδωσε πάρα πολλές μάχες στις πλείστες εκ των οποίων βγήκε κερδισμένος. Με πάθος και πολλή δύναμη καθάρισε πολλές υποψίες φάσεων των αντιπάλων. Σε τέτοιου είδους παινχίδια είναι ιδιαίτερα σημαντικός ο Σκοπελίτης και είμαι σίγουρος ότι θα χρησιμοποιηθεί από τον προπονητή μας πολύ περισσότερο στην συνέχεια. Δείχνει ότι έχει τις ικανότητες και μπορεί να βοηθήσει την ομάδα όποτε του ζητηθεί.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 8/10

ΜΠΟΛΙΕΒΙΤΣ: Πάρα πολύ καλή εμφάνιση και αθόρυβη δουλειά στον χώρο του κέντρου, ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο. Πέτυχε ένα εξαιρετικό γκολ όταν βρέθηκε σε θέση σέντερ φορ και με πολύ ωραίο πλασέ δεν άφησε καμία πιθανότητα στον τερματοφύλακα της Σαλαμίνας να αντιδράσει. Προσφέρει λύσεις όπου και να του ζητηθεί να αγωνιστεί και με τον Μπόλιεβιτς σε καλή μέρα όλη η λειτουργία της ομάδας θα είναι καλή.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 9/10

ΛΑΡΕΝΑ: Το πρώτο 30λεπτό ήταν και αυτός πολύ κάτω όπως και ο Σκοπελίτης. Δεν πήρε μπάλα στα πόδια του και δεν οργάνωσε το παιχνίδι της ομάδας. Επίσης είχε πολλές λάθος μεταβιβάσεις. Μετά ανέβασε απόδοση και ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο ήταν πολύ καλός. Εξαιρετικός με την μπάλα στα πόδια και πολύ καλές μεταβιβάσεις με κάποιες μικρές εξαιρέσεις. Είχε καλύτερα παιχνίδια το τελευταίο χρονικό διάστημα αλλά και σήμερα δεν μπορεί να πει κάποιος ότι δεν τα πήγε καλά!!
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 7/10

ΜΟΝΤΕΪΡΟ: Η εμφάνιση του σήμερα ήταν κατά πολύ καλύτερη από αυτή του παιχνιδιού στο Δασάκι. Είχε πολύ καλύτερα τρεξίματα και πήρε πολλές περισσότερες πρωτοβουλίες. Δεν είναι έτοιμος ακόμη να βγάλει 90λεπτο αλλά δείχνει με την ποιότητα του ότι θα είναι κομβικός ποδοσφαιριστής για την συνέχεια του πρωταθλήματος. Κέρδισε πάρα πολλά φάουλ από τους αντιπάλους και είχε μία εξαιρετικη ασιστ στη φάση του 31ου λεπτού στον Κολαούτι. Εξαιρετικός ποδοσφαιριστής ο οποίος μπορεί να κάνει την διαφορά στην ομάδα μας.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 9/10

ΕΓΓΛΕΖΟΥ: Δεν έκανε τόσο καλό παιχνίδι επιθετικά όσο αμυντικά. Βοήθησε πάρα πολύ τον Χαραλάμπους και δεν άφησε αποστάσεις από αυτόν. Χρειαζόταν την βοήθεια του Εγγλέζου ο Ηλίας σήμερα και την είχε. Είναι ποδοσφαιριστής εργαλείο ο Νικόλας και με τα τρεξίματα του και τις καλές επιστροφές του βοηθάει πάρα πολύ ολόκληρη την ομάδα. Είναι ποδοσφαιριστής στον οποίο θα στηριχτεί η ομάδα για τα επόμενα χρόνια και ο προπονητής μας τον πιστεύει πάρα πολύ. Θα βοηθήσει και αυτός πολύ περισσότερο στη συνέχεια.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 7/10

ΚΟΛΑΟΥΤΙ: Έχασε μία τρομερή ευκαιρία για την κλάση του στο 31ο λεπτό. Έδωσε πάρα πολλές μάχες, κέρδισε φάουλ και κράτησε την μπάλα όποτε έπρεπε. Κιτρινίστηκε για μία αψιμαχία με τον Αουρέλιο και έγινε αλλαγή στο 67ο λεπτό. Η λειτουργία της ομάδας στην επίθεση περνάει από τα πόδια του και με το εξαιρετικό κράτημα της μπάλας επιτρέπει στους ακραίους μας να ανεβούν σωστά στην επίθεση. Πολύ ποιοτικός και πολύ απολαυστικός με πλάτη προς το τέρμα.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 7/10

ΒΑΝΤΕΡ: Μπήκε στο 61ο λεπτό στην θέση του Εγγλέζου και πέρασε στο δεξί άκρο της επίθεσης. Όποτε έπαιρνε την μπάλα δημιουργούσε προϋποθέσεις καλής ευκαιρίας και στο τέλος με δική του προσπάθεια ξεκίνησε το 0-1. Είναι τρομερός με την μπάλα στα πόδια και πολύ γρήγορος κάτι που ξαφνιάζει τον αντίπαλο. Στην μέρα του δεν υπάρχει κανείς που μπορεί να τον σταματήσει. Για ακόμα μία φορά έκανε την διαφορά για την ομάδα μας.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 8/10

ΚΑΝΤΕ: Πέρασε στην θέση του Κολαούτι στο 67ο λεπτό και επέστρεψε μετά από απουσία δύο παιχνιδιών. Ήταν αρκετά καλός και είχε ένα εξαιρετικό σουτ στο 84ο λεπτό το οποίο πέρασε μόλις έξω από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Στράους. Είναι πολύ δυνατό παιδί και σε παιχνίδια που πάνε στην δύναμη μπορεί να δώσει πολλές βοήθειες στην ομάδα. Είναι σημαντικό το ότι επέστρεψε και τον αναμένω καλύτερο στην συνέχεια.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 7/10

ΤΟΜΑΣ: Πέρασε στην θέση του Μοντέϊρο και πήρε θέση στον άξονα δίπλα από τον Λαρένα. Κράτησε μπάλα και βοήθησε και αυτός να πάρει την νίκη η ομάδα μας έχοντας και την ασιστ στο γκολ που πετύχαμε. Ξεκουράστηκε για πρώτη φορά και είναι πολύ σημαντικό το ότι η ομάδα έδειξε να αντιδράει καλά και χωρίς τον Τομάς στο γήπεδο. Εξαιρετικός ποδοσφαιριστής που μπορεί να σε βγάλει σε θέση βολής από το τίποτα.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 7/10

ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ
Εξαιρετική διαχείριση του αγώνος από τον προπονητή μας. Αφήνοντας στον πάγκο τους Τόνιο-Τομάς-Βάντερ από το τελευταίο αγώνα πρωταθήματος και βάζοντας στην θέση τους, Νέγκρι-Μπόλιεβιτς και Εγγλέζου, έδειξε ότι μπορεί να διαχειριστεί σωστά το έμψυχο υλικό του. Τόσο οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν όσο και αυτοί που ήρθαν από τον πάγκο τα πήγαν μια χαρά και με σωστή λειτουργία στον αγωνιστικό χώρο πήραμε την πολυπόθητη πρόκριση. Οι αλλαγές που έγιναν ήταν ορθότατες όπως ορθότατη θεωρώ την επιλογή του να αφήσει τον Σκοπελίτη στην 11άδα σε ένα παιχνίδι που θα πήγαινε ούτως ή άλλως στην δύναμη, κάτι που στην τελική τον δικαίωσε. Στο επόμενο παιχνίδι με την Αγία Νάπα ίσως προτιμήσει ένα πιο επιθετικογενές σχήμα. Πάντως τόσο σήμερα όσο και στο παιχνίδι με τον Ερμή στο Δασάκι διαχειρίστηκε σωστά τα παιχνίδια. Ελπίζω στη συνέχεια να συνεχίσει έτσι και να προσφέρει μαζί με τους ποδοσφαιριστές του σε όλους εμάς μεγάλες χαρές και σπουδαίες νίκες!!!
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 9/10


Share this Article on :

1 ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΜΙΛΗΣΑΝ! ΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΕΔΩ!:

Ανώνυμος είπε...

META APO TO ΤΑΞΙΔΙ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΑΠΟ ΤΗ ΛΕΜΕΣΟ ΣΤΟ ΔΑΣΑΚΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΗΚΑ ΠΛΗΡΩΣ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΤΟΥ ΧΑΜΕΝΟΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΑΚΑΤΕΧΗ.ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΩ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΔΙΟΤΙ ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Η ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΤΟΥ ΛΟΥΖΕΡ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΤΙΤΛΟ ΚΑΛΗ ΕΙΝΑΙ ΗΕΞΟΔΟΣ ΣΤΗ ΕΥΡΩΠΗ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΑΛΛΑΖΕΙ.ΑΠΟ ΦΕΤΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΘΕΛΩ ΟΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΚΚΑΡΑ,ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΟΤΑΝ ΜΠΗΤΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΗ Η ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ ΟΧΙ ΟΤΙ ΘΑ ΧΑΣΗ ΑΛΛΑ ΟΤΙ ΗΔΗ ΕΧΑΣΕ.-

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με ακατάλληλο περιεχόμενο δεν θα δημοσιεύονται.

Παρακαλούμε όπως βάζετε ΟΝΟΜΑ ή ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ για να δημοσιευθεί το σχόλιό σας.

 

© Copyright A.E.Kition blog 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.